Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Články - DROM Spravodaj

Oslovili sme zopár návštevníkov Bažant Pohody 2006

Odchytili sme si zopár návštevníkov tohtoročneho, tradične najlepšieho festivalu Bažant Pohoda a položili im zopár otázok :-))

Komentáre (0) | Odkaz e-mailom | Odkaz autorovi | Publikované: 18.07.2006 - 20:23

Mario zo SeniceMario

Senica

Mario zo SeniceNa Pohode je už po druhýkrát, ale tento rok iba na jeden deň. Na otázku, čo ho láka na Pohode najviac, odpovedal jednoducho: „No je to Pohoda, dobré počasíčko, muzika, pekný festival”. Tento týpek bol veľmi zaujimavý, vyzeral dosť zhovorčivo, ale odpovedal len veľmi v krátkosti, čím mi trochu pridal na práci, ale nevadí :) Ak to celé zhrnieme, došiel na Pohodu hlavne kvôli technu, možno nejakým kapelkám, ale žiadnu nemal nijako zvlášť vytipovanú: “teším sa na celú Pohodu“, odpovedal :-)
Zaraďujem ho teda do skupinky ľudí, ktorým nezáleží na tom, aký program organizátori pripravia, jednoducho leto bez Pohody by nebolo leto :-)



Profa - Brno & katka zichus :)

Profa

Brno

Profa - BrnoTaktiež je na Pohode už po druhýkrát. V piatok si dal „úplne nejhustější odvaz, protože byl drum’n’bass”.
Prišiel si na Pohodu oddýchnuť od práce, zabaviť sa a vidieť všetkých známych, ktorých dlho nevidel.
Zaujímalo nás aj to, či využíva tzv. “brožúrku s programom festivalu“ (ďalej už len BPF): „Občas jo, ale většinou to skončí náhodně” ... „to spíš minulou Pohodu jsem byl zaměřen na Prodigy“.
No a na záver: “ I když tu nehraje žádná skupina, na kterou bych chtěl jít, i tak na Pohodu přijdu, je to prostě Pohoda.



Janko

okres Stará Ľubovňa / Praha

Janko Špes - Stará ĽubovňaTak prečo Pohoda??? Odpoveď : „Konečne mám dovolenku“ :-) Prišiel tu preto, že celá jeho partia bola na Pohode a tak sa tu ocitol aj on a zatiaľ vôbec neľutuje. To, že je na Pohode prvýkrát naznačuje aj to, že sa v piatok  5 krát stratil, ale to už zrejme zaviselo od pokročilej nočnej hodiny a iných závažných okolností :))))
No a ešte sme sa opýtali, či si všimol, že organizátori venovali pozornosť aj separácii  odpadu. Odpovede sme sa dočkali až po jednej minúte, dovtedy sme sa od neho dozvedeli to, ako separujú odpad u nich v práci :-) záver: “slabo viditeľné informácie“.
Mne už len tá cesta stačila a už by som sa opäť na Pohodu vrátil“, chachaha :-)


Pán z Trenčína & Katka GarajováSympatický pán so synom

Trenčín
 
Pán z Trenčína so synomNáš ďalší respondent .. chytili sme si sympatického pána aj s jeho malým synom. Na Pohode sú po prvýkrát a hlavne kvôli kapele Karpatské chrbáty. A čo jeho malý syn? „Vzal som ho preto, aby z toho aj on niečo mal...“.
BPF nevyužíva. Jediné, čo ho trochu hnevalo bolo vysoké vstupné na festival, inak sa tu rád vráti opäť o rok.


Katka z Nitry & Katka GarajováKatka

Nitra

Katka z Nitry - AVON brigadničkaPracovala na festivale ako brigádnička pre Avon. Pre tých, ktorý nevedia o ktorých slečnách hovorím dodávam, že to boli tie milé slečny, ktoré pri sprchách rozdávali sprchovacie gély a celé dni museli počúvať tie úchvatné výkriky z pánskych spŕch :-)))
Ak by nepracovala ako brigádnička, určite by na Pohodu aj tak prišla: „ Myslím, že je to takto lepšie, pretože, čo chcem vidieť to vidím, stále sa striedame a ešte si aj zarobím :-))“ Čo sa týka headlinerov, vychytala si  PIXIES, ale nijako ju to neoslovilo. Predsa len je to kapelka, ktorá v dnešnom svete elektroniky už moc mláďež neosloví :-(
BPF jednoznačne využíva, vraj je to veľmi dobrá vec :-)
Nakoniec to trošku zhrnula so slovami nadčenia: „Bola som na viacerých festivaloch, ale toto sa nedá s ničím porovnať“.


 Katka Garajová (zichus) - Bažant Pohoda 2006

Janko

okres Prešov

Janko Poľanský - PrešovJeden z tých, ktorí neradi odpovedajú na otázky. Bol to náš kamarát, tak predsa len nám čo-to povedal. Tiež neprišiel nijako cielene, ale rád si vypočuje Gentlemans, Natasha Atlas a samozrejme aj nejake iné kapelky. Ak by  mal čas, kľudne a rád by prišiel aj na ďalší ročník festivalu Pohoda. Tento týpek je proste pôžitkár: „Pohoda to je pohodička, pivko, oddych a tak :-)”.





Jozef z Trenčianskej Turnej a Katka - zichusJozef

Trenčianska Turná

Jozef z Trenčianskej TurnejTohto mladého chlapca sme si zámerne vytipovali, však keď sa pozriete na jeho fotku hneď pochopíte, prečo nás zaujal ..... čo a ako jeho maličkosť na Pohode ? :-) Pohoda opäť po prvýkrát. Zrejme sa ich spominaná dedina nachádza blízko letiska, pretože na otázku prečo prišiel na Pohodu odpovedal: „Minulý rok sme počuli hudbu až do Turnej, zaujímali sme sa o to a prišli sme sem“. Nevyužil žiadnú atrakciu, ktorú Pohoda ponúkla, pretože vraj nemal osemnásť. No a keď sme sa ho spýtali ako teda trávil deň, tak odpovedal riadne ako plnoletý.. ale tieto vety radšej už nebudeme zverejňovať :-))))



Lucia a Tomáš

Bratislava

Lucia a Tomáš z BratislavyTak konečne sa nám podarilo odchytiť aj nejaký pár. Tomáš je na Pohode už po štvrtýkrát a to hlavne pre dve veci: „Dobrá muzika a konečne postretávam všetkých svojich kamarátov“. Čo sa týka tohtoročnej Pohody, tak najviac ho zaujala kapela Bez ladu a skladu, kde spieva samotný organizátor festivalu Pohoda - Michal Kaščák. Tiež som mala možnosť byť pri ich vystúpení a poviem Vám, fakt to stálo zato !!
Čo sa týka BPF, tak Lucia sa vyjadrila jednoznačne: „Tieto kartičky sú dobrá vec, bez nich by človek veľa veci minul“. Inak si Pohodu užívajú veľmi dobre a ako útočisko im slúži auto, kde prespávajú.
(mám taký pocit, že asi nestretneme nikoho, kto by mal zlé srdce na tento festival)


Gabika, Michal a Evka z TrenčínaGabika, Evka a Michal

Trenčín

Michal, Evka a Gabika z TrenčínaKonečne prišla zmena. Natrafili sme na Michala, ktorý pracoval na Pohode 5 rokov a teraz si ju 2 roky už len užíva. Babeny Gabika a Evka sa už Pohody zúčastnili taktiež mnohokrát. Takže skupinka ľudí, ktorí na Pohodu prídu každý rok bez ohľadu na program. (Skalní Pohodáci – tak ich  nazveme :) Z iných ako hudobných ponúk využili iba internet a samozrejme .. najlepšie sú stánky s občerstvením :-)
No a prišla prvá malá malinká kritika - Michalovi sa nepáčilo, že tu nebol aj stánok Loreal ...??... hmmm. Vraj tu bol minulý rok a bol lepší. Nuž, veci sa menia a každý si všíma iné veci ;-))


Mladá mamička so synčekom a KatkaMladá sympatická mamička so synom

Trenčín

Mladá sympatický mamička a synĎalšia oslovená bola mladá mamička so svojim malým synom. Jednoznačne prišli za hudbou .. už takmer po piatykrát. Sú otvorení rôznym ponukám, atrakciám a to aj s ich malinkou polovičkou. Na otázku ako sa mu na Pohode páči, odpovedal: “ÁNO...“ - klasická odpoveď zodpovedajúca veku :)


František z CZ - Bungee JumpingFrantišek

Česká republika

František z Českej RepublikyNo a nedalo nám neodchytiť si niekoho, kto si práve skočil Bungee Jumping [bandži džamping]. Zastihli sme práve týpka s kartičkou PRESS, hned po tom, čo si po zoskoku sadol na zem. Chvíľku sme počkali, kým si pozrel skok jeho priateľky, ktorá skákala hneď po ňom :-) Čo hovorí na Pohodu, na ktorej je prvýkrát? „Mne se líbi všechno .. to je tak nejak jako prázdniny, tady je proste úplně všechno!“ Pohoda teda  opäť spnila očakávania.

Snažili sme sa osloviť aj ľudí, ktorí nám mohli prezradiť zaujímavé informácie (security - SBSkári, záchranári a zdravotníci), ale bolo informačné embargo, takže nám nikto neprezradil ani slovo :-(

text: zichus (Katarína Garajová)
photos: admin (Ján Regeš)

TOP - neprehliadnite!

Odporučte tento článok!

pošli na vybrali.sme.sk

Komentáre

Zatiaľ bez komentára, buďte prvý!

Nový komentár

Možnosť komentovať majú len prihlásení užívatelia.
Nemáte vytvorený účet? Vytvorte si ho, rýchlo a jednoducho!

Môj drom.sk

Pridať do obľúbených - registrácia

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív článkov

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2014
    • január
    • február(2)
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl(1)
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch