Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - jún 2011

Tlačové správy od 1.6.2011 do 30.6.2011

28.6.2011
utorok

Junior Boys predvedú súčasný elektronický indie-pop.

 Junior Boys predvedú súčasný elektronický indie-pop.00:05

Na 3. augusta pripravuje značka Wilsonic ďaľší dôkaz, že aktuálna hudba sa z programov domácich klubov nevytratí. Ešte pred skončením festivalovej sezóny prinesie do bratislavského KC Dunaj filigránsky indie-pop kanadských elektronikov Junior Boys.

Bažant Pohoda 2011 - Pohodové benefity od partnerov

Bažant Pohoda 2011 - Pohodové benefity od partnerov00:05

Už len necelé dva týždne zostávajú do začiatku 15. ročníka letného multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda. Organizačný tím Agentúry Pohoda sa už v pondelok 27. júna chystá presunúť na trenčianske letisko, kde naň čakajú posledné dni príprav. Festival sa uskutoční 7., 8. a 9. júla 2011.

24.6.2011
piatok

Sety na weekend !

Sety na weekend !17:52

Tohtotýždňové sety na weekend budú polámané. Blu Mar Ten & Insideinfo, Modestep, Bop, Bulb, Rudeboy b2b Bifidus Aktif a Bendhy.

Svätojánska noc - Summer beat 2011

Svätojánska noc - Summer beat 201112:55

Svätojánska noc v Žiline - Summer Beat 2011 štartuje už dnes podvečer. Príďte, tešíme sa!

Parov Stelar Band vystúpia v októbri v Bratislave

Parov Stelar Band vystúpia v októbri v Bratislave12:45

Bratislava zažije koncom októbra koncert electroswingovej úderky Parov Stelar Band, ktorá dobyla srdcia slovenských fanúšikov na minuloročnom festivale Grape. Laptopového mága z rakúskeho Linzu sprevádzaného živou kapelou budeme môcť vidieť 24. októbra v Majestic Music Clube.

Žákovic Open chystá pre svojich fanúšikov pohodlie v podobe Kempingski stanov

Žákovic Open 2011 - chystá pre svojich fanúšikov pohodlie v podobe Kempingski stanov12:28

Organizátor festivalu Kozel Žákovic Open má pre svojich návštevníkov pripravené prekvapenie v podobe exkluzívnych Kempingski stanov. Fanúšikovia kvalitnej hudby sa teda okrem dobrej zábavy môžu tešiť aj na pohodlie priestranného stanu zelenej farby.

 

Prorok Capleton príde na Slovensko

Uprising Reggae Festival 2011 - Prorok Capleton príde na Slovensko12:14

Line-up Uprisingu sa pomaly uzatvára. Jedným z posledných mien, ale zároveň najviac očakávaným vystúpením na tohtoročnom reggae festivale, ktorý bude 26. a 27. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch je Jamajčan Capleton.

Bažant Pohoda 2011 - Osem krstov slovenskej literatúry

Bažant Pohoda 2011 - Osem krstov slovenskej literatúry11:58

Hneď osem krstov nových prírastkov slovenskej literatúry sa odohrá na 15. ročníku multikultúrneho letného festivalu Bažant Pohoda. Od 7. do 9. júla 2011 privedú na letisku v Trenčíne na svetlo sveta skúsení i debutujúci autori romány, novely, rozprávky pre deti i literatúru faktu.

22.6.2011
streda

Maorské ostrovné roots reggae na Uprisingu

Uprising 2011 - Maorské ostrovné roots reggae na Uprisingu20:26

Tento rok sa Uprisingu podaril mimoriadny úspech. Po štyroch rokoch prijala pozvanie na festival jedna z najúspešnejších novozélandských skupín KATCHAFIRE. Táto čislo naorská skupina známa svojou hlbokou a prenikavou hudbou plnou pozitívnych vibrácií si postupne podmanila celý Južný Pacifik od Nového Zélandu, Austrálie, Fiji, Novej Caledónie až po Havaj.

20.6.2011
pondelok

Súťaž o pernamentku na Grape festival so skate shopom Bortaq.sk

Súťaž o vstupenku na Grape festival s Bortaq.sk11:59

Súťažná úloha spočíva len v tom, že sa musíš zaregistrovať v internetovom skate shope Bortaq.sk a potom už len počkať do 8.8.2011 na vyhlásenie výsledkov.

19.6.2011
nedeľa

Cartonnage, hvězdy s mezinárodním přesahem i Preissnitz - to jsou další lákadla Open Air Festivalu

 Open Air Festival 2011 - Cartonnage, hvězdy s mezinárodním přesahem i Preissnitz 00:05

Zatímco Preissnitz jsou českou legendou již po desetiletí, z Cartonnage naopak vyzařuje novota a svěžest. Obě kapely ale spojují skvělá koncertní vystoupení, díky čemuž se právě dostaly do hledáčku Open Air Festivalu.

18.6.2011
sobota

Moustache vydávajú debut na CD, pokrstia ho už dnes v KC Dunaj

Moustache vydávajú debut na CD, pokrstia ho už dnes v KC Dunaj10:33

Dunajskostredský garážovo-popový kvintet Moustache vydá a pokrstí už dnes svoje debutové CD Keep It Growing. Stane sa tak v novo-otvorenom bratislavskom kultúrnom centre KC Dunaj 18. júna.

Letná párty plná house music v Nu Spirit Clube už túto sobotu.

Letná párty plná house music v Nu Spirit Clube už túto sobotu.09:23

Letnú párty plnú house music si pre vás v Nu Spirit Clube túto sobotu pripravili protagonisti rádiovej show Leporelo_FM na Rádiu_FM a chalani z Popularu.

Volt Festival – Sopron/Maďarsko

Volt Festival – Sopron/Maďarsko09:11

Volt festival prebieha každoročne v maďarskom meste Sopron od roku 1993, kedy tento festival začínal s 5 kapelami a 800 návštevníkmi. V minulom roku sa však jeho návštevnosť prehupla už cez číslo 70. tisíc ľudí, ktorí si vychutnali jeho ponuku.

ReOrder & PAPAJAM: Welcome Summer

ReOrder & PAPAJAM: Welcome Summer 09:04

ReOrderove aktivity v producentskej oblasti sú orientované predovšetkým na svetovú klubovú scénu. A tak práve o slovákovi paradoxne na Slovensku moc nepočuť. Dnes sa to však zmení.

17.6.2011
piatok

DUBFLEX už dnes v Bratislave

DUBFLEX už dnes v Bratislave00:01

Tanečná dubstepová párty Dubflex sa nezadržatelne blíži a preto si zhrnieme info, ktoré vás môže zaujímavať.

16.6.2011
štvrtok

Bažant Pohoda súčasťou pokusu o zápis do Guinnesovej knihy rekordov

Bažant Pohoda 2011 - Bažant Pohoda súčasťou pokusu o zápis do Guinnesovej knihy rekordov08:02

O maratónsky festivalový pokus o rekord sa bude v lete snažiť hudobný publicista Greg Parmley, šéfredaktor britského magazínu IQ. Jeho cieľom je navštíviť 26 festivalov naprieč Európou len za 30 dní. A Bažant Pohoda 2011 bude súčasťou nového rekordu.

11.6.2011
sobota

Seta label presents: V i v i d - Plastic People EP

Seta label presents: V i v i d - Plastic People EP09:33

Vo svete poprepájanom neviditeľnýminitkami už dnes nie je problém presadiť sa aj z toho najzapadlejšieho kúta zemegule na jej druhom konci. To je prípadmládenca menom Hassan Malik, ktorý žije a pôsobí v ďalekomPakistane. Pre dja a producenta elektronickej hudby to určite nie jepráve zem zasľúbená.

10.6.2011
piatok

Na Uprisingu vystúpi otec ragga-junglu CONGO NATTY

Uprising Reggae Festival 2011 - Na Uprisingu vystúpi otec ragga-junglu CONGO NATTY20:52

Do program festivalu Uprising, so svetovými menami ako Gentleman, Looptroop, Burro Banton,Lutan Fyah, či General Levy, dnes organizátori pripisujú aj legendu a otca ragga-junglu Congo Natty aka Rebel MC.

Aj DJ Benco má nový set

Aj DJ Benco má nový set08:09

Nahrával ho v Subclube na akcii Standa (techno) v piatok 13teho mája. Obsahuje prevažne nové veci.

DeFuckTo a Peja v prvním videoklipu z chystané desky DFT

DeFuckTo a Peja v prvním videoklipu z chystané desky DFT00:00

Rozestup mezi dvěma alby v délce šesti let se tentokrát pravděpodobně konat nebude. DeFuckTo chytlo slinu a pomalu se chystá na vydání svého již pátého zatím bezejmenného alba (pokud počítáme i zlidovělé Demo z roku 99). Přesný termín zatím stanoven nebyl, ví se ale, že to bude někdy v říjnu/listopadu tohoto roku.

Podcast Sublab 010 (07.06.2011)

Podcast Sublab 010 (07.06.2011)00:00

Opäť po mesiaci je tu ďalšie pokračovanie dubstepového podcastu Sublab. Tento krát prináša tvrdšie záležitosti, takže sa uistite ze subwoofer je dostatočne rozohriaty a miestnosť poriadne odizolovaná preložkami od vajec... 16 skladieb toho najlepšieho za posledný mesiac Vás presvedčí o tom že jedine Sublab je ten správny zdroj najlepšej dubstepovej muziky u nás...

Seta label: SENSOREAL - One Way Ticket EP!

Seta label: SENSOREAL - One Way Ticket EP! 00:00

60-ty release na eteblovanej slovenskej deephouse značke Seta je tentokát v réžii ľudí, ktorí stoja aj v jeho pozadí. Chris Florio a Keče tvoria dvojku Sensoreal už zhruba štyri roky a za tú dobu dokázali urobiť viac ako mnohí iní stihli nakecať za celý život...

9.6.2011
štvrtok

Kapele Smola a Hrušky z toho začína jeb_ť

Smola a Hrušky: Začína nám z toho je..ť 16:31

Skupina Smola a Hrušky je každú voľnú chvíľu zatvorená v štúdiu a dokončuje nový v poradí piaty oficiálny album, ktorý vyjde na jeseň 2011.
Máme nahrané skoro všetky skladby, doťahujeme detaily a dookola to počúvame v aute cestou na koncerty aj po nich.

Sázavafest: Lavagance vystúpia s novým bubeníkom

Lavagance na Sázavafeste s novým bubeníkom16:17

11. ročník Sázavafestu štartuje už 4. augusta na Zelenom ostrove v Benešove pri Prahe a aj keď na ňom nebude slovenských interpretov ako húb po daždi, predsa len zopár kvalitných mien vystúpi. Komu nestačia Jana Kirschner a Cigánski Diabli, dostane v ponuke aj skupinu Lavagance.

Čistota pol života!

Čistota pol života! 00:00

Kto sa špiny nebojí, isto sa k nám pripojí. Hlavy spolu prečistíme, vyperieme, vyleštíme! Veľké jarné upratovanie dnb.sk vypukne už tento piatok 10.6. v Subclube.

8.6.2011
streda

Súťaž o vtupenky na párty Dubflex v Bratislave

Súťaž o vtupenky na párty Dubflex v Bratislave18:03

Tešiť sa môžete na energický, tanečný a masívne bublajúci dubstep, bass, grime, reggae, drumstep a dnb. Hrať sa bude hudba od producentov ako Rusko, Caspa, Skream, Benga, Reso, Bassnectar, Skrillex, Datsik, Excision, Magnetic Man alebo Bar9.

Let It Roll WARM UP aj v Trenčíne

Let It Roll WARM UP aj v Trenčíne13:16

Séria "nažhavovacích žúriek" na najhustejší drumabassový mega festival v Československu LET IT ROLL bude mať jednu zo svojich zastávok už tento piatok aj v Trenčíne.

ROYALTECH – 10.jún 2011 piatok / Royal House club – Banská Bystrica

ROYALTECH – 10.jún 2011 piatok / Royal House club – Banská Bystrica13:12

Už tento piatok 10.júna sa otvoria brány nového tanečného clubu, ktorý sa chce zaoberať najmä undegroundovou tématikou. Jeho názov hovorí za všetko, jednoducho ROYAL HOUSE CLUB. Nachádza sa v Banskej Bystrici na adrese Horná 21, v príjemnom domáckom prostredí, v ktorom sa každý piatok postupne budu predstavovať dji z celého Slovenska na house party´s.

7.6.2011
utorok

Set na download od Loktibrady

Set na download od Loktibrady16:13

Loktibradov set z akcie Standa / Antidandruff 7.0 v Subclube, ktorá sa konala 13. mája 2011.

Pixie vyčistí do čista, do čista!

Pixie vyčistí do čista, do čista!12:56

Najlepší český dj podľa ankety Czech Drum and bass Awards za roky 2007, 2008, 2009 a 2010, nás príde o svojich kvalitách presvedčiť a poriadne vyupratovať Subclub v piatok 10.6. Príď sa aj ty upratať.

Marcello Totti – Arabic Love

Marcello Totti – Arabic Love12:44

Český DJ a producent Marcello Totti přichází s jeho druhým releasem na labelu Deepsessions, který si již našel oblibu mezi DJskou elitou, jmenovitě například Marcusem Schulzem anebo Sanderem Kleinenbergem. Marcellovo EP 'The Truth' bylo vydáno v prosinci na Deepsessions Digital a jeho nový track 'Arabic Love' vyšel na hlavním labelu Deepsessions s výbornými remixy od No Sonic Limits, Selim Gaston a T-Dallas.

6.6.2011
pondelok

Novozámocké festivalové leto začína 18.6.2011 na Sunrise Open Air!

Novozámocké festivalové leto začína 18.6.2011 na Sunrise Open Air!09:56

Pre veľa ľudí je festival Sunrise už dlho srdcovou záležitosťou vďaka rodinnej atmosfére, ktorá tam vládne už osem rokov. Preto sa na úvod chceme poďakovať všetkým Vám, ktorí ste sa bavili s nami celé roky. Samozrejme, tešíme sa aj na Vás, ktorý sa práve teraz rozhodujete navštíviť Sunrise Open Air po prvýkrát na základe jeho skvelého lineupu

ReOrder vydáva remix na Perfecto/Armada Music

ReOrder vydáva remix na Perfecto/Armada Music09:48

Slovenský producent žijúci v Prahe už dlhšiu dobu neinformoval verejnosť o svojich aktivitách. Človek by si myslel, že ReOrder sa rozhodol odpočívať a dať si na chvíľu od hudobnej produkcie voľno. Opak je však pravdou.

Histibe má nový album

Histibe má nový album09:24

Ukrajinskému producentovi Histibe vyšiel na labely Offkey album Take The Form LP. Obsahuje prierez súčasnej elektronickej hudby od pohodového minimalu cez melodické techno.

3.6.2011
piatok

Sázava fest: Hurts nacvičujú útek pred fanynkami

Hurts nacvičujú útek pred fanynkami pred Sázava festom09:39

Každým dňom sme bližšie k dátumu 4.-7. augusta 2011, kedy bude v areáli Zelený ostrov v Benešove na programe Sázavafest.

2.6.2011
štvrtok

LE FLOURISTE – REMIXED EP

Le Flouristeho release REMIXED EP na STROBOSKOP.SK17:52

Netlabel stroboskop.sk včera vydal release s poradovým číslom 15, ktorý má na svedomí Le Flouriste.

ARTFILM: Súťažiť budú aj horúce novinky z Cannes

ARTFILM: Súťažiť budú aj horúce novinky z Cannes 07:46

O trofej Art Film Festu - Modrého anjela zabojujú aj najnovšie filmy, ktoré uviedli na filmovom festivale v Cannes.

Bažant Pohoda 2011 - Rozprávkový program v detskom parku

Bažant Pohoda 2011 - Rozprávkový program v detskom parku06:44

Organizátori letného multižánrového festivalu Bažant Pohoda 2011 môžu pri príležitosti Medzinárodného dňa detí s radosťou zverejniť bohatý program v detskom parku. Už tradične nebudú chýbať divadielka, koncerty, rôzne workshopy, ale ani kúzelník či čítanie rozprávok. V detskom parku sa bude hrať v piatok aj v sobotu od desiatej ráno do deviatej večer.

Program SUBCLUBu na mesiac jún

Program SUBCLUBu na mesiac jún00:00

Bohatý program Subclubu na mesiac jún.

1.6.2011
streda

Ochutnajte z Lixx-ovho života v novom studio mixe!

Ochutnajte z Lixx-ovho života v novom studio mixe!11:26

Dve hodiny liquidfunku, atmospheric a deep drum&bassu - to je nový tanečný mixovaný set z dielne Dja Lixxa! Ochutnajte ako chutí život vďaka hudbe talentovaných umelcov ako Calibre, Nu:Tone, Makoto, Lenzman, Brookes Brothers, Technicolour, Marcus Intalex a mnohých ďalších. Ponorte sa do príbehu, ktorý rozpráva ‘A taste of my life'.

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch