Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - DROM Spravodaj

[[[TRIDENT67 "hungarian geezer" - profil MINDSCAPE

[[[TRIDENT67 "hungarian geezer" - profil MINDSCAPE

Ako hlavná hviezda na blížiacom [[[TRIDENT67 (19.4. Reset/PARTYzanske) vystúpi reprezentant budapeštianskej formácie MINDSCAPE. My Vám teraz prinášame profil tejto čoraz úspešnejšej dnb trojice...

Komentáre (0) | Odkaz e-mailom | Odkaz autorovi | Publikované: 14.04.2008 - 00:09

MINDSCAPE je producentské a djské dnb trio z Maďarska, ktoré sa sformovalo v roku 2002 na vzrastajúcej Budapeštianskej scéne. Vplyv techno koreňov, ale aj houseu, dubu a hip-hopu sa odzrkadlil na ich sviežo znejúcich techstepových prvotinách.
Projekt Mindscape začal spoluprácou Gergely Sasváriho s Andorom Tóthom a na ich prvej skladbe 'Superfluous' (produkovaná pre label DSCI4) priložil ruku k dielu aj Gábor Nagymáthé, známejší pod menom SKC.

Mindscape
Mindscape

Počas rokov 2003 a 2004 vydal taktiež label DSCI4 viaceré skladby od Mindscape, napríklad Highway EP, objavili sa aj na výberovkách Spy Technologies a neskôr sa ich produkcia objavila na labeloch ako Hospital, Inneractive, Red Light, Explicit alebo Shadow Law Recordings.

V roku 2006 začali Mindspace spolupracovať s Rotterdamským zoskupením labelov Triple Vision čo vyústilo do releasov na značkách Citrus, Celsius, Syndrome a Fokuz Recordings, na ktorých spolupracovali s producentmi ako Noisia, Black Sun Empire, Mathematics, Icicle, State of Mind, Jade a Matt-U.
Členovia Mindscape nelenia a spolupracujú aj projektoch na domovskej Budapeštianskej dnb scéne spoplu s menami ako Jade, Tactile, SKC, Chris.su, Spinline alebo Matt-U (pod prezývkou Soulproof).

Mindscape sa tešia aj širokej podpore djov po celom svet, ich produkciu hrávajú vo svojich setoch veľké mená ako Ed Rush, Cause 4 Concern, Pendulum, Break, Fierce, Trace, Flight, Loxy, Concord Dawn, Optiv, SKC, Chris.su a Squire a mnoho ďalších.

Black Lotus
Black Lotus
V súčasnosti Mindscape vystupujú po celom svete a propagujú svoju novú produkciu a tiež aj LP debut Black Lotus, ktorý sa objavil na značke Citrus Recordings v septembri minulého roku.
Viac info a samozrejme aj ukážky trackov nájdete na: www.myspace.com/mindscapednb

Diskografia

2003 Mindscape - Superfluous / Lightfall - DSCI4 011
2003 Spy Technologies II: Battlefield: Mindscape - Detected - DSCI4 LP003
2004 Mindscape - Highway EP: Easyline / Hideout / Highway / Backstab - DSCI4 EP006
2004 Mindscape - Future Path / Future Path (Skynet Remix) - Habit 005
2004 Impulse & Mayhem - Chamber (Mindscape VIP Mix) - Shadow Law Recordings Limited 001
2004 Mindscape & Tactile - Dormant - Inneractive 012
2005 Noisia - Silicon (Mindscape Remix) - Nerve 016
2005 Mindscape - Crossride - Explicit 003
2006 Spy Technologies III: Enemy Territory: Mindscape-Bitcrusher / Surveillance (feat. Spinline) - DSCI4 LP004PT4
2005 Future Sound of Budapest EP: Mindscape - Chillin' - Hospital NHS98
2005 Mindscape - Combine / Spirit - Spawn 002
2006 Hospitalised: Mindscape - Chillin' - Hospital NHS100CD
2006 Mindscape - Close 2 The Edge - Red Light 009
2006 Something Sick LP: Mindscape & Sunchase - Tear Gas - DSCI4 LP005
2006 Mindscape & Jade - Unpleasant Surprise - Citrus Recordings 024
2006 Mindscape - No Escape - Syndrome 001
2006 Juice Blender LP: Matt-U & Mindscape (feat. TRG) - Ring Of Fire - Citrus Recordings 024
2006 Treasures of the Deep: Mindscape - Like a Rag - Fokuz LP002
2006 Mindscape - New Deal - Syndrome 003
2006 Mindscape - Stagger - Celsius 002
2007 Mindscape - Freezing Point - Celsius 003
2007 Mindscape - Like a Rag (Loxy remix) - Celsius 005
2007 Black Lotus LP Sampler Part 1: Mindscape, Jade & Hydro - Black Lotus / Mindscape - Force Back - Citrus LP 002 S1
2007 Black Lotus LP Sampler Part 2: Mindscape & Chris.su (feat. Ryme Tyme) - Planet X / Mindscape - Wannabe Like - Citrus LP 002 S2
2007 Black Lotus LP 4x12" + CD - Citrus LP 002
A. Mindscape & Jade (feat. Hydro)- Black Lotus (Break Remix)
B. Mindscape & Jade - Insomnia
C. Mindscape - No Escape (Noisia Remix)
D. Mindscape - The Vulture
E. Mindscape - Goin' Down
F. Mindscape (feat. Ryme Tyme)- Future Control
G. Mindscape - True Lies
H. Mindscape & Mastif - Minefield
2007 Mindscape & Safire - Heatstroke / Mindscape - Malfunction - Resolute Recordings 001

Trident 67
Trident 67

Zdroj: Ffractal

TOP - neprehliadnite!

Party: Svezarm Calling #22 POKE Festival 2013 SIGNALL_FM mieri na východ!

Odporučte tento článok!

pošli na vybrali.sme.sk

Komentáre

Zatiaľ bez komentára, buďte prvý!

Nový komentár

Možnosť komentovať majú len prihlásení užívatelia.
Nemáte vytvorený účet? Vytvorte si ho, rýchlo a jednoducho!

Môj drom.sk

Pridať do obľúbených - registrácia

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch