Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - apríl 2009

Tlačové správy od 1.4.2009 do 30.4.2009

29.4.2009
streda

Posledná súťaž s Deadmau5 pred Citadelou!

Posledná súťaž s Deadmau5 pred Citadelou!21:48

A máme tu poslednú súťaž k Citadele, a s tým ako výhru druhý iPhone s aplikáciou Touchmix + 2 voľné vstupy!

Bažant Pohoda 2009 - Vážna hudba zase magnetom

Bažant Pohoda 2009 - Vážna hudba zase magnetom20:54

Po ostatných dvoch ročníkoch festivalu Bažant Pohoda si už len máloktorý návštevník dokáže predstaviť jeho program bez zastúpenia vážnej hudby.

Legendárna jazz-hiphopová formácia US3 na Creamfields+Line-up!

Legendárna jazz-hiphopová formácia US3 na Creamfields!16:58

Festival Creamfields, to nie je iba elektronická tanečná hudba, ale samozrejme aj živé koncerty. V rámci tohto ročníka na návštevníkov obidva dni čaká silný koncertný line-up.

Bažant Pohoda 2009 - oddychová zóna KEMPINGSKI

Bažant Pohoda 2009 - oddychová zóna KEMPINGSKI15:14

Na festivale Bažant Pohoda 2009 sa na Slovensku prvýkrát predstaví skvelá novinka – oddychová zóna KEMPINGSKI.

28.4.2009
utorok

Synthetica 03 : Tentoraz DJ Flash v Empire clube

Synthetica 03 : Tentoraz DJ Flash v Empire clube20:01

Ďalšia časť malej clubovej noci Synthetica Vás neminie ani v máji!

Májový MIXED UP : breakbeat vs. drum’n’bass...

Májový MIXED UP : breakbeat vs. drum’n’bass...19:37

Tentoraz hneď na prvú sobotu (2.5.2009) nasledujúceho mesiaca sa v klube Reset/PARTYzánske odohrá pripravená rezidentná party – MIXED UP. Line-up bude opäť po dlhej dobe postavený na dvoch zlámaných štýloch.

Prinášame Vám posledné "pikošky" zo života JOELa ZIMMERMANa aka Deadmau5a

Citadela The Mouse Story - Posledné info!17:20

Prečítajte si posledné informácie, zážitky a "pikošky" zo života tohto originálneho DJa a producenta.

Dji z Prosacu oslávia sviatok práce na Ukrajine

Dji z Prosacu oslávia sviatok práce na Ukrajine12:21

Už zopár rokov nás súčasný politický režim učí oslavovať sviatok práce a teda 01. máj leňošením, či výletom do prírody. Túto príjemnú voľbu by si vybrali aj chalani z bookingu Prosac, rozhodli sa však využiť šancu zahrať si na festivale Sakura v ukrajinskom meste Užhorod, kam dostali pozvanie od dja a producenta Redca.

27.4.2009
pondelok

Melodica 3 - Posledné info!

Melodica 3- Posledné info!17:26

Prinášame Vám posledné informácie ohľadne pripravovaného antirasistického eventu MELODICA – LIVE EDITION.

Creamfields Central Europe 2009 - posledné najlacnejšie vstupenky s kupónmi na zľavu

Creamfields Central Europe 2009 - posledné najlacnejšie vstupenky s kupónmi na zľavu10:25

Aj tento rok sa v dňoch 3. - 4. 7. na letisku v Břeclavi uskutoční festival svetovej značky Creamfields. Touto cestou vás chceme upozorniť, že v predaji je už iba necelých 100 kusov najlacnejších vstupeniek spolu s kupónmi na zľavu v hodnote 400 Kč.

SIGNAII_FM 27.04.2009 - EXPERIMENTÁLNY DRUM&BASS!

SIGNAII_FM 27.04.2009 - EXPERIMENTÁLNY DRUM&BASS!09:43

O tom, že drum&bass má nespočetné množstvo polôh, snáď netreba nikoho presviedčať. Tentokrát sa v SIGNAII_FM pozrieme na jednu z tých extrémnejších. Čaká na vás dávka minimalistického drum&bassu výrazne ovplyvneného ambientom, IDM, či prvkami techna. Okrem iného opäť súťaže o vstupenky!

26.4.2009
nedeľa

DJ HU v Brne!

DJ HU v Brne!18:14

Léto se pomalu blíží, ale než tady bude nachystali jsme si pro vás několik warm upů k festivalu Summer Energy. V pořadí druhý proběhne 09.05.2009 v brněnském klubu Perpetuum a má tu čest přivítat respektovaného slovenského dje, majitele labelu Backstage, člena techno rodinky Standa, kterého jste kromě Apokalypsy a Citadely mohli slyšet již po celé Evropě dje - HU.

World Republic Session so slovenským Eddie Sender

World Republic Session so slovenským Eddie Sender17:28

V pondělí 27.4. se můžete těšit na další live vysílání Michala Poliaka na Dance radiu, kde proběhne další pokračování jeho radio show World Republic Session.

Súťaž o 3 fotopasy na Citadela The Mouse Story

Súťaž o 3 fotopasy na Citadela The Mouse Story 11:03

Ako ste si mohli všimnúť, Citadela The Mouse Story nikde neurčila, aký Dj sa predstaví na hlavnom a vedľajšom pódiu. Zúčastnite sa jednoducho zaujímavej súťaže!

Citadela The Mouse Story - Videosúťaž s Deadmau5

Súťaž o lístky na mŕtvu myš a tričko Deadmau5!10:24

Videomix Deadmau5 - súťaž o lístky na mŕtvu myš a tričko Deadmau5! Ako sa súťaže zúčastniť? Stačí si pozrieť 6 minutový videomix Deadmau5a a odpovedať na otázku.

25.4.2009
sobota

Prečítajte si čo hovoria poprední českí DJs na headlinera májovej Citadely o Deadmau5-ovi

Poprední CZ Djs o Deadmau521:37

Aký názor má Michael Burian, Lucca, Ladida, Orbith či Michal Poliak na headlinera Citadely The Mouse Story - Deadmau5? Čítajte nižšie.

Profil: Jeff Milligan

Profil: Jeff Milligan21:08

Jeff Milligan sa rozhodol zasvetiť svoj život DJingu a hudobnej produkcii, keď mal 15, teda v roku 1987. Svoj zájem zamieril hlavne na európskych umelcov a nahrávacie firmy, ale pozorne sledoval aj americkú scénu.

"Posledný" Spiral pred letnou sezónou vo Zvolenskom klube World

Spiral29 - Drum&Bass night19:14

„Posledný“ Spiral už 2.mája vo Zvolenskom World klube
V sobotu 2.mája sa posledný krát pred  letnou prestávkou rozvibrujú membrány sound systému pod náporom toho  najkvalitnejšieho zlomeného beatu.

Line-up festivalu Pohoda je pre rok 2009 takmer hotový

Pohoda Festival 2009 - Line-up takmer hotový17:46

Oficiálny line-up najznámejšieho slovenského letného festivalu Pohoda pre rok 2009 obohatili organizátori o ďalšie mená.

Hradhouse 2009 - Prvé info!

Hradhouse 2009 - Hrad Boskovice16:20

Hradhouse – magické slovo, pri ktorom "behajú" zimomriavky po celom tele. Hradhouse – jeden z najstarších tanečných festivalov na československej tanečnej scéne, fenomén a významná udalosť, ktorej ohlas siahá ďaleko za hranice našej zeme.

Deluxe – Citadela Warm Up edition with Jeff Milligan!

Deluxe – Citadela Warm Up edition15:51

14.mája Vás čaká ďalšia zo série výnimočných akcí Deluxe, na ktorých Vám budeme pravidelne predstavovať známé tváre svetovej tanečnej scény, samozrejme
v luxusnom prostredí novo zrekonštruovaného lounge baru/klubu Coffee Houseu.

24.4.2009
piatok

Line UP - NUDANCE Broken Therapy 8

NUDANCE Broken Therapy 8 Line UP13:23

V sobotu je pripravená odštartovať svoje ôsme pokračovanie broken beat žúrka Nudance Broken Therapy, na ktorej zahrajú DJs - Slight, Bendhy, F@tSound, Le Flouriste, Hildush a MC Remedy. Ako bude noc prebiehať sa dočítate tu :)

Special Place – live video

Special Place – live video12:39

Special Place crew si pri vás pripravila rozporuplné video. V niekom vyvolá pocity nostalgie, ba skoro až smútku z toho, že to trvalo len 10 hodín. Iný sa nájde v dave, zaspomína si a poteší sa, no a ďaľšieho to správne nahecuje na 15. mája, kedy rovnakú T&D Halu na Miletičovej ulici v Bratislave navštívia Noisia (NL), DC Breaks (UK), Muffler (FIN), Lplus, Lixx, Olis Bakulu, Slight, MC Jacob, MC Aktiff, VJ Zden a VJ Denzel.

FUNKATRON hosťom v MELODICA rádio show

FUNKATRON hosťom v MELODICA rádio show12:20

Už sa blíži 4. pondelok v mesiaci a spolu s ním prichádza ďalšie pokračovanie radioshow Melodica, ktorá vám predstaví zaujímavé releases, ktoré mňa a môjho špeciálneho hosťa zaujali. Aj dnešné, rýdzo slovenské vydanie Vás vnorí do osvedčených vôd minimalu, či novodobého tech housu – určite sa mate na čo tešiť!

Prvý Máj spúšťa predpredaj

Prvý Máj 2009 spúšťa predpredaj12:15

V piatok 1.mája 2009 prebehne v bratislavských kluboch Bernolák, Subclub, Radost, Azyl a Nu Spirit šiesty ročník medzinárodného hudobného festivalu PRVYMAJ. Aj tentoraz sa predstaví vyše 40 účinkujúcich z viac ako piatich krajín Európy.

Stiahni si novinku na Join Da Beat records od The Sinner

Stiahni si novinku na Join Da Beat records od The Sinner12:09

Dlhá tohtoročná zima sa prehupla priamo do leta, čo sa okamžite prejavilo. Slnkom povzbudené hormóny pretavil slovenský producent The Sinner, ktorého totožnosť je zatiaľ úspešne utajovaná, do novinky s poetickým názvom 120 GLS.

Headlineri [[[TRIDENT74 a [[[TRIDENT75 !

Headlineri  [[[TRIDENT74 a [[[TRIDENT75 !11:52

Aprílové vydanie noci [[[TRIDENT je už minulosťou. Tentoraz Vám s radosťou v predstihu ponúkame mená hlavných hviezd masívnych pokračovaní, ktoré sa odohrajú v klube Reset/PARTYzánske v máji a júni!

Take Control - Shadowbox 10th Anniversar

Take Control - Shadowbox 10th Anniversar11:38

Po LTJ Bukemovi se na Take Control představí další zástupce jemnějších drum & bassových rytmů. Volba padla na majitele Signature Records, tvůrce soulful balad a mistra deepových atmosfér. Do Prahy dorazí po pěti letech Calibre a Shadowbox bude u této příležitosti pokračovat v oslavě svých 10. narozenin.

4 Elements @ rádio_FM dnes 24.4.2009

4 Elements @ rádio_FM dnes 24.4.200911:34

S blížiacim sa letom postupne prichádza široká paleta rôznych párties nielen v kluboch, ale i pod otvoreným nebom. Ako ideálnou sa môže javiť kombinácia oboch atribútov.

Underworld party – DJ EKG

Underworld party – DJ EKG00:00

Deň práce sa blíži a už o týždeň sa každý z vás môže ocitnúť pod paľbou presných úderov. Rozloha 1000 m2 vám síce umožní úkryt, ale to nik z vás chcieť nebude. Paľba bude harmonicky vyvážená, zvukovo tanečná a náladou bezprostredná. A Hóhe Tatra sa bude dívať ;)

23.4.2009
štvrtok

Let it Roll - Prvé informácie k letnému open air festivalu

Let It Roll00:09

Let it Roll oficiálne odtajňuje časť zo svojich plánov na leto. Cez víkend 24. a 25. Júla sa v Starých Ždánicích v Pardubiciach predvedú skúsení dôstojníci z rady elitných drum & bassových jednotiek. Zo skupiny najzručnejších vojenských vodcov si užijeme Cyantific, z deepovej divízie zavítajú Commix a Spectrasoul.

22.4.2009
streda

Let it Roll open air festival - Prví potvrdení účinkujúci!

Let it Roll open air festival23:14

Máme pre Vás mená ďalších veliteľov, ktorí roztancujú armádu na letnom drum & bassovom festivale Let it Roll. Tešiť sa môžete na príslušníkov protibiologickej jednotky, prenasledovacieho komanda i vojenských vizionárov, menovite duo Ed Rush & Optical a DJs z projektu Chase & Status a Noisia.

Special Place - Live video z prvého vydania tejto masívnej dnb žúrky!

Special Place 22:19

Chalani zo Special Place crew si pri Vás pripravili rozporuplné video...

Technologic – Osláv s nami sviatok práce v Prešovskom City club-e!

Technologic 0221:42

V piatok 1. mája 2009 sa uskutoční druhá edícia večera zameraného na rôzne odrody elektronickej muziky s názvom Technologic. Party sa však na rozdiel od prvého vydania tento krát presunie do priestorov prešovského City club-u.

21.4.2009
utorok

LEPORELO GROOVE_FM – ŠPECIÁLNE SÚŤAŽE!

LEPORELO GROOVE_FM JEFF SAMUELSON 20:31

O voľné vstupy môžete súťažiť predovšetkým na Rádiu_FM v programoch Katika & Ego, vo Voľnej jazde_FM alebo v stredu v programe Nika_FM.

O2 Sázavafest čaká na Mobyho rekordný počet návštevníkov, ruší preto akciu v Prahe

O2 Sázavafest čaká na Mobyho rekordný počet návštevníkov, ruší preto akciu v Prahe11:55

Z technicko-organizačních důvodů pořadatelé O2 Sázavafestu ruší zahřívací kolo, které mělo proběhnout příští týden v pražském Lucerna Music Baru. Vstupné nyní festival hodlá vracet na základě předložení zakoupené vstupenky (více informací na www.o2sazavafest.cz).

Na aprílovom [mie] Palm Skin Productions

Na aprílovom [mie] Palm Skin Productions11:49

Keď pred rokom dohral na [mie] Simon Richmond aka Palm Skin  Productions svoj set, bolo nám úplne jasné, že tu nebol  naposledy... Jeho DJský štýl, výber skladieb ako aj celkový  prístup a osobnosť nás chytili za srdce. Palm Skin Productions teda  vystúpi na [mie] opäť v piatok 24.4.2009.

Nifra na Trance Energy Australia, Global DJ Broadcast a Club Life

Nifra na Trance Energy Australia, Global DJ Broadcast a Club Life11:25

Minulý mesiac ste boli oboznámení o vydaní prvého remixu od Nifry. Tým sa vlastne nič neskončilo, ale práve začalo. Vyštveral sa na úctihodné 11.te miesto v predajnost v rámci Trance charts na Beatporte a nájdete ho na spomínanom výbere Markusa Schulza, nazvanom Top 15 Global DJ Broadcast pre Apríl.

20.4.2009
pondelok

Pulse 15 first info

Pulse 15 first info 22:27

Už len necelý mesiac a vidíme sa na 15 pokračovaní levického Pulse. V tento deň nám pricestuje po prvýkrát hlavný špecialista bulharskej scény dj a producent COOH.

MELODICA 3 – LIVE EDITION 1.máj 2009

MELODICA 3 – LIVE EDITION21:48

Tak a je to tu znova! Už po tretí krát sa spoji zaujímavá a inteligentná hudba s myšlienkou antirasizmu pod názvom MELODICA. A hneď na úvod vám môžeme sľúbiť, že si na svoje príde aj ten najnáročnejší konzument elektronickej hudby!

18.4.2009
sobota

Beat Right #13 first info

Beat Right #13 first info18:26

Ak rozmýšľate čo s najbližším piatkom, máme pre Vás riešenie v podobe akcie s názvom Beat Right s poradovým číslom 13. Akcia sa koná 24.4. v klube Unique v Bratislave.

17.4.2009
piatok

JEFF SAMUEL NA LEPORELO GROOVE_FM!

JEFF SAMUEL NA LEPORELO GROOVE_FM! 08:00

Jeff zahrá v piatok 24.Apríla v Subclube na akcii Leporelo Groove_FM, ktorú podporuje Rádio_FM.

16.4.2009
štvrtok

NUDANCE Broken Therapy 8 first info

NUDANCE Broken Therapy 8 first info00:15

Na poslednú sobotu mesiaca apríl je pripravené ôsme pokračovanie podtatranskej lámavice Nudance Broken Therapy.

15.4.2009
streda

Videosoutěž Deadmau5

Videosoutěž Deadmau5 00:06

Chcete vyhrát vstupenky na Citadelu The Mouse Story, USB klíčenku Mau5 Head, podložku pod myš Mau5pads nebo tričko Deadmau5?

10.4.2009
piatok

SPIRAL SPECIAL PARTY WEEK presents BIG BANG! World klub! 24.4.2009

SPIRAL SPECIAL PARTY WEEK 22:57

Naše narodeninové menu sa volá „BIG BANG!“
Tak toto sme chceli! Pripraviť známe, kvalitné a chutné „menu“, ktoré by okrem hudobnej kvality prinieslo aj prekvapenie, gradáciu a zábavu. Chceme zažiť plný floor a elektrizujúcu atmosféru... Chceme Vás všetkých stretnúť a usmievať sa celú noc... A čo sa bude podávať?

Album Reformation od DJane Luccy vychádza na CD!

Lucca - Reformation22:30

V decembri roku 2008 DJane Lucca vydala a pokrstila svoj debutový autorský album Reformation. Kolekcia 14 skladieb pod značkou Sound Of Acapulco vyšla exkluzívne na Beatportu, teda v digitálnej podobe. Na CD sa album objavil najskôr v Poľsku, kde ho licencovala firma Sony Poland, a neskôr v Ázii – Highnote.

Na O2 Sázavafest prídu Die Happy!

O2 Sázavafest22:09

Pred dvoma týždňami organizátori O2 Sázavafestu na tlačovej konferencii oznámili meno hlavného headlinera letného ročníka – Moby. Vedľa tohto mena šéfdramaturg Pavel Kloupar postaví do programu festivalu taktiež britské Freak Power, Grooverider či formaci The Gathering. Aktuálne ohlasuje i Die Happy zo sousedného Nemecka!

Exclusive_FM - ZITA SWOON

Exclusive_FM - ZITA SWOON10:40

V Rádiu_FM hráme dobrú hudbu aj v sobotu 11. apríla po 18:00 hodine. Vo veľkonočnom vydaní programu Exclusive_FM powered by O2 odvysiela Rádio_FM, Slovenský rozhlas 4, hodinový koncert belgickej alternatívnej kapely ZITA SWOON.

9.4.2009
štvrtok

Love Celebration present DJ UMEK - Na Bielu Sobotu to oslávime v Starej Sladovni!

LOVE CELEBRATION – Line Up + Last Info18:56

Prinášame Vám line-up a posledné profily vystupujúcich DJs na tomto mega evente pod názvom Love Celebration.

Nedeľa 12.4.2009 DRAMATYKA 05 - lineup

12 4 2009 DRAMATYKA 05 @ lineup18:40

Na nedelnej DRAMATYKE sa budú variť tvrdšie odnože drum and bass-u, tak sa poďme pozrieť na kuchárov. Lineup v tlačovke.

Isobutane live dnes na Soundforce v Remix Bare!

Isobutane live 4.9.2009 na Soundforce v Remix Bare!13:46

Bon soirée! Konnichiwa! Francúzsko-japonské duo Bruyant & Tetsuo pozýva všetkých krízou unavených na regeneráciu síl do Remix baru. Už dnes! Ako špeciálny hosť vystúpi z chladničky duch Isobutane.

Special Place 02 - Prvé informácie!

Special Place 02 13:23

Čo spraví hŕstka ľudí, zapálených pre dobrú vec, s vysoko nasadenou laťkou? Posunie ju vyššie...

Line Up akcie Underground Rise&Shine

Line Up akcie Underground Rise&Shine 11.4.200913:05

Už túto sobotu je zahájená premiéra pravidelnej párty UNDERGROUND s podtitulom Rise&Shine. Elektronický kokteil si môžete prísť vychutnať v sobotu, 11.apríla do klubu Rock Fabric v Poprade.

Disconnect so Schimekom dnes v Poprade

Disconnect so Schimekom dnes v Poprade00:00

Čas sa naplnil, dátum je tu. Sľubovaná šibačka v predstihu vami zamáva dnes v popradskom klube Rock Fabric. Hlavný hosť večera, Slovák žijúci v Poľsku DJ Schimek sa dúfajme aj napriek mesačnému splnu dobre vyspí, pretože ho čaká veľa kilometrov a náročná noc.

7.4.2009
utorok

Deadmau5 má na webe Citadela vlastnú galériu

Deadmau5 má na webe Citadela vlastnú galériu15:04

Na www.citadela.info najdete speciální sekci „Dm5 galerie“, ve které se můžete podívat na fotky, a to ať už z udílení ceny Grammy, Winter Music Conference, čekají vás i profilové fotky,  či fotky z vystoupení v New Yorku, Hooliwood tour, z Detroitu či obaly desek a alb.

Aké požiadavky má Sven Vath?

Aké požiadavky má Sven Vath?14:52

10.4. Sven Vath v Mecce. Pro zajímavost uvádíme náročné požadavky, které má Sven Vath. Náročnější je snad jen president USA Obama :)

BEATZ.38 11.4. má 2 headlinerov počas noci

BEATZ.38 11.4. má 2 headlinerov počas noci14:46

11.4.2009, Veľká Noc, Biela Sobota, pokojne prežité sviatky, rodinné stretnutie, pletenie šibákov na pondelok, tešenie sa na peniaze od babky a vajcia v kapsách, pekné rozprávky v televízore... aj takto sa dá prežiť veľkonočný víkend... my ale ponúkame alternatívu...

Underground párty - Rise&Shine 11.4.2009

Underground párty - Rise&Shine 11.4.200900:01

Na sviatočné obdobie pripravujeme sviežu undergroundovú párty, na ktorej sa bude hrať rozhodne tanečne, pestro a invenčne.

6.4.2009
pondelok

Turn It Off do tretice

Turn It Off do tretice17:14

Ako sa vraví, do tretice všetko dobré. Tretie pokračovanie párty Turn It Off sa vracia do Humenného, do miesta, kde to celé začalo. Zvuky houseu, techna či zlomenejších beatov budú dunieť po celú veľkonočnú sobotu. Kto ich bude hrať?

Radioshow MOONLIGHTING predstavuje hostí budúcnosti

Radioshow MOONLIGHTING predstavuje hostí budúcnosti17:08

Pořad MOONLIGHTING můžete slýchávat na vlnách slovenského rádia DJGO.SK.  Na těchto frekvencích se představuje pravidelně každé první úterý v měsíci. Zakladatel pořadu DA MOON ve svém pořadu představuje nejen novinky ze svého dj bagu, ale také především zajímavé hosty.

Bassline radio show na tento týždeň

Bassline radio show na tento týždeň17:03

Prvá radio show mesiaca apríl bude absolútne na jednotku. Bude to totiž už 111ste pokračovanie, ktoré sľubuje ďalší náklad aktuálnej tanečnej hudby.
Pre tentokrát venujeme plne pozornosť pripravovanej akcii Synthesia o ktorej nám horúce informácie porozpráva jeden zo spoluorganizátorov Styller.

Craquetone na Seta Labeli s remixom od DNC!

Craquetone na Seta Labeli s remixom od DNC!11:06

Craquetone a.k.a. Tetsuo z leporela si pripísal na konto ďalšie špeciálne číslo na Seta Labeli a to SES005. Obsahuje 3 treky a 1 remix. O melodický a samplovo prepracovaný remix skadby Transmute sa postaral kolega DNC alias Dunčo. Originál tracku vyšiel ešte v roku 2008.

Milan Lieskovsky – Artist Album oficiálne v predaji!

Milan Lieskovsky – Artist Album oficiálne v predaji!10:59

S radosťou vám oznamujeme, že prvý autorský album slovenského producenta a dj-a Milana Lieskovskeho oficiálne vychádza už dnes – 6.4.2009 pod značkou silného vydavateľstva Universal Music.

4.4.2009
sobota

Exclusive_FM - Reverend & The Makers

Exclusive_FM - Reverend & The Makers00:06

V Rádiu_FM hráme dobrú hudbu aj v sobotu 4. apríla po 18:00. V prvom aprílovom vydaní programu Exclusive_FM powered by O2 odvysiela Rádio_FM, Slovenský rozhlas 4, koncert indie-rockového projektu REVEREND AND THE MAKERS.

3.4.2009
piatok

12.4.2009 DRAMATYKA 05 - set na download

12 4 2009 DRAMATYKA 05 @ set na download 11:02

Ďalšie pokračovanie Dramatyky a to už s poradovým číslom 5 sa uskutoční 12.4.2009. Tento krát pod Tatry zavíta Bansko Bystrická crew s názvom Freetesa v zložení Voodee, Frijaah a Malek. Toto producentské duo a dj-ské trio je zárukou kvalitného namiešania polámalých beatov tých tvrdších formátov.

4 Elements - rádio_FM dnes 3.4.2009

4 Elements - rádio_FM v piatok 3.4.200900:15

V dnešnom 4 Elements vás čaká nielen niekoľko najnovších titulov z promo edícií, mashupov a exkluzívnych remixov. Vďaka nášmu hosťovi to však bude aj exkluzívny set špeciálne zostavený pe 4 Elements.

Deadmau5 objavom roka na Winter Music Conference v USA

Deadmau5 objavom roka na Winter Music Conference v USA00:14

I tento rok se v prosluněné Miami konala světoznáma akce Winter Music Conference, která je také součástí vyhlašování americké ankety IDMA, která má za sebou již 24 ročníků. Anketa IDMA umožňuje hlasovat v široké škále hudebních směrů a odvětví.

Disconnect - Zelený štvrtok v Poprade so Schimekom

Disconnect - Zelený štvrtok v Poprade so Schimekom00:01

DJ Schimek zahrá v Poprade na Zelený štvrtok, teda pred Veľkou nocou 9.4.2009. A viete, čo vlastne Zelený štvrtok je?

2.4.2009
štvrtok

O2 Sázavafest má potvrdených už cez 60 kapiel!

O2 Sázavafest má potvrdených už cez 60 kapiel!14:17

Největší český multižánrový festival, O2 Sázavafest, má jako jediný letní open-air zajištěných jich přes šedesát hudebních interpretů. Čtyři měsíce před začátkem festivalu je jisté, že návštěvníci mohou od 30.7. do 2.8. v Kácově vidět například vystoupení amerického DJ, skladatele, producenta a zpěváka Mobyho, britské Freak Power nebo české Monkey Business!

"Songs About Dancing And Drugs" v Subclube!!

"Songs About Dancing And Drugs" v Subclube13:56

Štvrtok 9.4. bude v Subclube celkom obľúbená klubová noc Půnk! A piatok
10.4. je voľno.

Creamfileds Central Europe s kupónmi na zľavu

Creamfileds Central Europe 2009 s kupónmi na zľavu13:50

Na serveri Ticketzona.eu bol zahájený predpredaj na festival Creamfields Central Europe, ktorý sa uskutoční v dňoch 3. - 4. 7. na letisku v Břeclavi. Program bude zverejnený medzi 1. a 15. aprílom 2009. Na 3 pódiách a v areáli pre 10 000 ľudí sa vystrieda 60 DJov a hudobných skupín z Čiech, Slovenska, Anglicka, Rakúska, Austrálie, Slovinska, Francúzska, Maďarska, Poľska, USA, Španielska a Nemecka.

1.4.2009
streda

FLASHBACK 2 – Special Birthday Edition už túto sobotu (4.4.2009) v Prešovskom City clube!

17:29

V Prešove sa chystá ďalšie pokračovanie elektronického eventu Flashback, tento krát v špeciálnej narodeninovej edícii, so špeciálnym hosťom...

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch