Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - apríl 2012

Tlačové správy od 1.4.2012 do 30.4.2012

29.4.2012
nedeľa

Výnimočné duo SKEPTICAL & MC FOKUS v Bratislave!

Výnimočné duo SKEPTICAL & MC FOKUS v Bratislave!05:41

Svetová špička deep a minimal dnb hudby Skeptical a MC Fokus vystúpia prvého júna v Bratislave na akcii Radio_Nudance. Dvojica odohrá unikátnu show, akú sme doteraz mohli zažiť na najlepších UK parties či online na dnbtv.

27.4.2012
piatok

Epic Bass vol. 7 with Funk Junkiez LIVE!

Epic Bass vol. 7 with Funk Junkiez LIVE!19:57

Už po siedmy krát pre Vás pripravili chlapci z Epic Bass crew akciu plnú nádherných bítov. Tento krát sa môžete tešiť na dávku liquidfunku, dubstepu, housu, techhousu či junglu. Ich hosťami budú traja chalani zo zostavy Funk Junkiez, nováčik McBacon, ostrieľaný Flash a ženami milovaný Rippa.

26.4.2012
štvrtok

Drumophone with Counterstrike: Last info + lineup

Drumophone with Counterstrike: Last info + lineup17:03

Už tento piatok sa priestory košického T-klubu budú otriasať v rytme drum&bassu. Na party DRUMOPHONE vystúpi zástupca legendárneho zoskupenia COUNTERSTRIKE pochádzajúceho z Juhoafrickej republiky, Justin Scholtemeyer AKA Animal Chin.

Biele Kocky podcast 005 mixed by Adrum

Biele Kocky podcast 005 mixed by Adrum10:06

A je to tu! V poradí 5te pokračovanie podcastov Bielych Kociek je na svete. Tentokrát sa o neho postaral ADRUM, ktorý svojou selekciou roztancoval už nejeden parket.

23.4.2012
pondelok

House Deluxe už tento piatok!

House Deluxe už tento piatok!08:45

HOUSE DELUXE hlási návrat do Spišskej Novej Vsi a opäť smeruje priamo do centra klubového života a tým je známy klub LA COCA!

21.4.2012
sobota

Súťaž, aká tu ešte nebola: Večera s Makotom a VIP vstup do backstage!

Súťaž, aká tu ešte nebola: Večera s Makotom a VIP vstup do backstage!08:10

Veľmi dobre viete, že naši fanúšikovia sú pre nás všetko, preto sme sa rozhodli pripraviť pre vás exkluzívnu súťaž s cenami, na ktoré nikdy nezabudnete!

16.4.2012
pondelok

Súťaž o Combo vstupenky na Let It Roll festival!

Súťaž o Combo vstupenky na Let It Roll festival!21:58

Let It Roll Open air expandoval v minulém roce na Slovensko, letos jeho atmosféru poprvé zažije i Polsko. Pokud jste tedy v minulých letech bědovali po skončení Let It Rollu, že musíte rok čekat na další, letos tomu můžete zabránit s Combo vstupenkou a zažít tento skvělý festival dvakrát nebo dokonce třikrát za léto.

Sologroove: Sani - I Wish EP

Sologroove: Sani - I Wish EP09:00

Priemerných 113 bpm a delikátny sound radia Saniho I Wish Ep medzi nadpriemerný super inteligentný Deephouse. Rezidentny dj už neexistujúceho bratislavského klubu Soniclab participoval na Sologroove projektoch uz v júni 2010 na výberovke Spice Bazaar a hned bolo zrejmé, že v Sanovi hybernuje obrovský tvorivý potenciál....

14.4.2012
sobota

Drumophone 13 with Counterstrike

Drumophone 13 with Counterstrike11:41

Piatok 27. apríla sa uskutoční ďalšie pokračovanie dnb party Drumophone, na ktorej budete mať možnosť počuť naozaj celú paletu zlomených tónov, od tých deepových až po najtemnejšie. A že to bude aj naozaj dark & hard svedčí samotný headliner, mighty COUNTERSTRIKE.

Line-up Biele Kocky 19 Special Edition

Line-up Biele Kocky 19 Special Edition11:34

Už dnes sa odohrá 19te pokračovanie jedinej drum and bassovej noci v Martine, Bielych Kociek a nám neostáva nič iné ako prezradiť vám v akom poradí vám borci zahrajú.

7.4.2012
sobota

Svezarm Calling 16: LAST INFO

Svezarm Calling 16: LAST INFO11:29

Kto, čo, kedy a kde, časový lineup, mapa a mnoho ďalšieho užitočného infa, ktoré sa určite zíde v prípade, že sa na chystáte na veľkonočný Svezarm Calling túto nedeľu!

3.4.2012
utorok

Marosh : Flou ep

Marosh : Flou ep14:48

Marosh pustil do sveta svoje druhé ep na Londýnskej značke Unt Records. Flou je v poradí už jeho tretie ep, pričom na tom druhom spolupracoval so srbskou producentkou Zellyana, tak teraz si na spoluprácu prizval talentovaného producenta menom Miguel Herrnandez z Talianska. Release je zmes techno, techouse a minimal soundu obsahujúci štyri tracky v príjemne tanečnej rýchlosti od 125 do 129Bpm.

2.4.2012
pondelok

FOUR: Restart – Ba edition

FOUR: Restart – Ba edition18:40

Začiatkom roka dalo žilinské Four dokopy novu koncepciu eventov s jasným cieľom a jednoduchým názvom. Premiéra sa konala v kultúrnom centre Stanica - Žilina záriečie a dopadla na výbornú.
Atmosféra, návštevnosť, kvalitný zvuk a odhodlanie ponúknuť ľuďom novú muziku dodalo názvu Restart ten pravý význam.

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch