Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - september 2011

Tlačové správy od 1.9.2011 do 30.9.2011

30.9.2011
piatok

4 Elements @ rádio_FM v piatok 30.09.2011

4 Elements @ rádio_FM v piatok 30.09.201100:00

Posledný septembrový víkend máte jedinečnú šancu odštartovať opäť v našej spoločnosti. Na zahriatie vám budeme prikladať ako vždy jedinečné single tanečného sveta v čom bude pokračovať i náš hosť...

Stroon - Alien Choir: Ruská liturgia a presahy post-dubstepu

Stroon - Alien Choir: Ruská liturgia a presahy post-dubstepu00:00

Bude to už takmer rok odkedy sa Stroon svojím Ruine Noire EP uviedol na slovenskú scénu ako jeden z hlavných elektronických producentov žijúcich a tvoriacich v Bratislave. A takmer presne rok po debute sa vracia s novým EPSmithereens, ktoré nájdete na pultoch koncom októbra.

Synthesia pres Guy J: Quintax

Synthesia pres Guy J: Quintax00:00

Už o dva týždne budete mať jedinečnú možnosť spoznať hudobné cítenie jedného z najtalentovanejších housových djov a producentov súčasnosti Guy J-a.

29.9.2011
štvrtok

Baby predvedú, ako sa vedia obracať za platňami!

Baby predvedú, ako sa vedia obracať za platňami!00:00

ROCKIN' CHICKS je ďalšou zo série dámskych jázd organizovaných pod hlavičkou dnb.sk v Subclube, ktoré na Slovensko prinášajú majsterky zlomeného beatu, talentované djky, producentky, hudobníčky, vokálistky či vj-ky. V piatok 7. októbra 2011 poteší naše uši aj oči päť DJok zo štyroch štátov!

Kompletný program festivalu Electronic Beats

Kompletný program festivalu Electronic Beats00:00

Tretí ročník putovného festivalu elektronickej hudby Electronic Beats sa uskutoční v bratislavskom klube MMC v sobotu 15. októbra.

Macho - Novinky na september

Macho - Novinky na september00:00

Macho má vonku viacero noviniek na labeli VIM Records. 2 nové originálne tracky a 2 remixy sú už k dispozícii na Beatporte.

Society: Už túto sobotu v NuSpirit clube!

Society: Už túto sobotu v NuSpirit clube!00:00

1. októbra sa v Bratislavskom NuSpirit klube uskutoční akcia s názvom Society na ktorej vystúpia Damolh33, Facet & Geenko, Sinerich a ako headlinera privítame balkánskeho hosťa z chorvátska Miss Sunshine, ktorú by sme Vám v krátkosti radi predstavili po hudobnej stránke.

28.9.2011
streda

Svezarm Calling #13: info, info a info

Svezarm Calling #13: info, info a info09:55

Sobota a teda aj trináste pokračovanie párty Svezarm Calling v Spišskom Podhradí sa rýchlo blíži. Určite nebude naškodu ujasniť si detaily.

LET IT ROLL winter zverejňuje prvé mená!

LET IT ROLL winter zverejňuje prvé mená!00:00

Tesne pred Vianocami 17. Decembra 2011 sa na trenčianskom výstavisku uskutoční tanečný sviatok LET IT ROLL. Najväčšie indoor drum and bass podujatie v slovenskej histórii, ktoré sa exkluzívne odohrá na dvoch poschodiach, už pomaly začína odkrývať mená svojich headlinerov...

Soluble Sessions : Vyhraj 3 x tričko Soluble Recordings

Soluble Sessions : Vyhraj 3 x tričko Soluble Recordings00:00

Po prvom úspešnom klubovom večeri Slovenského house labelu Soluble Recordings prichádza na rad druhé pokračovanie, na ktoré sa už všetci veľmi tešíme. Vo štvrtok 29.09. sa Bratislavský NuSpirit klub bude otriasať len tými najlepšími deep-tech-funky houseovými peckami.

Tretie výročie Hochspannung!

Tretie výročie Hochspannung!00:00

Koncept Hochspannung! vznikol v roku 2008 a bol od začiatku jasne daný – prinášať na Slovensko to najčerstvejšie zo západného zvuku a predstaviť výrazné talenty zo Slovenskej a Českej scény v rytme electro, house, fidget či dubstep a uk funky.

27.9.2011
utorok

Biele Kocky 14 + Adrum-ov promo mix

Biele Kocky 14 + Adrum-ov promo mix08:59

Biele Kocky už tento piatok! Čo vás čaká? Kto? Čo? Kedy? Kde? A ako? Všetko sa dozviete tu! Navyše môžte skontrolovať čerstvý Adrumov promo mix, ktorý vám ujasní čo sa bude hrať tento weekend v Martine.

NICKSN z Amsterdamu rozbije Dubflex v Subclube

NICKSN z Amsterdamu rozbije Dubflex v Subclube00:00

Holandský producent a dj Nicksn priletí priamo z Amsterdamu aby na párty Dubflex v Subclube odohral masívny tanečný dubstep set plný dubplateov, bookletov a fresh music, ktorú sme ešte nemali možnosť na Slovensku počuť. Spolu s ním na akcii vystúpia blázniví Dubshoock, Miretz, Basscore, Pat a Robx. Bude to hustá jesenná dubstepová žúrka, tak sa všetci dostavte a príjemne zabavte!

Nu Spirit : Program na október

Nu Spirit : Program na október00:00

Októbrový program Nu Spiritu je naozaj pestrý a určite si každý príde na svoje! Zo zahraničných hostí sa môžete tešiť napr. na dBRIDGE & SP:MC, Jus Ed, Quicy Jointz, Utah Jazz, Tahir, La Fleur, Miss Sunshine a ďalších...

26.9.2011
pondelok

Shifter na Soluble Sessions v Nuspirite

Shifter na Soluble Sessions v Nuspirite00:00

Druhé pokračovanie oficiálnej klubovej noci Slovenského underground house labelu Soluble Recordings sa odohrá už budúci štvrtok 29.09.2011 v Bratislavskom NuSpirit klube. Okrem rezidentného Bolla, ktorého bude už tradične doprevádzať svojimi skvelými rifmi na trúbke Remo, prijali pozvanie dji Kristoff a Shifter.

Policy Of Techno už nebude len šalianska party!

Policy Of Techno už nebude len šalianska party!00:00

Hocijak teplým a fesťáčikovým dňom definitívne odzvonilo a je čas opäť nakopnúť starý dobrý klubový režim. V piatok, 30. septembra rozbieha svoje pokračovanie aj rezidentná šalianska techno-klubovka.

Radosť: Program na mesiac Október

Radosť: Program na mesiac Október00:00

Prinášame vám program bratislavskej Radosti na mesiac Október. Tešiť sa môžete na akcie ako Liquid Beatz, Techhouse.sk, Funkin #7, Fat Beat, Minimax ...

Set na download - ThomasDeXter: Chicago House Classics

Set na download - ThomasDeXter: Chicago House Classics00:00

Myslím, že práve teraz je tá vhodná chvíľa, aby som sa podelil o nové kúsky vo svojej zbierke platní a zároveň Vám priblížil, akým smerom sa uberá môj hudobný vývoj.

24.9.2011
sobota

Bassmision 26: 24. septembra v Bánovciach nad Bebravou!

Bassmision 26: 24. septembra v Bánovciach nad Bebravou!00:00

Po letnej prestávke sa opäť hlási indoorové, 26. vydanie drum and bassovej noci ktorá nesie názov BASSMISSION. Odohrávať sa bude opäť v štýlových priestoroch Wood Pubu v Bánovciach nad Bebravou. Naše pozvanie prijal slovenský producent neurofunku A-NEGATIVE.

23.9.2011
piatok

4 Elements @ rádio_FM v piatok 23.09.2011

4 Elements @ rádio_FM v piatok 23.09.201100:00

Ďalší septembrový začiatok víkendu vám opäť spestríme tým najlepším z viacerých žánrov elektronickej hudby čo uviazlo v našich sieťach. Premiérovo predstavíme v sete ako i v rozhovore Elishiu, ktorej djská dráha je ešte veľmi čerstvá avšak možno práve o to zanietenejšia. Aj v tomto vydaní máme pre vás pripravenú súťaž o voľný vstup na atraktívnu párty. Tento krát sa môžete s nami vydať do Budapešti na jeden z najväčších indoorových eventov v strednej Európe Telekom Bonusz Festival!

Drumatique Session: Časový line up!

Drumatique Session: Časový line up!00:00

ALIX PEREZ a Shogun Audio session + GABANNA B'Day Bash v Nu Spirit Club-e túto sobotu 24. septembra. Nech sa páči line up ...

EAR DRUM KRU - 24 7

EAR DRUM KRU - 24 700:00

Po mesiaci prichádza ďalší release na labeli Breaks.sk, tentokrát s čisto slovenským zastúpením. Electro VIP Mix od Ear Drum Kru, Machov nu skool breaks remix a Bobsanov nu disco remix.

MidnightDubs: dBridge & SP:MC (UK)!

MidnightDubs: dBridge & SP:MC (UK)!00:00

Októbrová MidnightDubs sa bude niesť v znamení Autonomic soundu a práve preto vystúpi spoluobjaviteľ tohto zvuku, uznávaný producent a DJ, majiteľ labelu Exit Records a spolumajiteľ labelu Autonomic, 15 ročná stálica UK Bass scény - Darren White aka dBRIDGE.

22.9.2011
štvrtok

SOCIETY 1.10.2011 NuSpirit Club

SOCIETY 1.10.2011 NuSpirit Club17:30

V sobotu 1. októbra sa v bratislavskom NuSpirit klube uskutoční prvá zo série parties pod názvom SOCIETY. Event s týmto označením zaručuje kvalitnú hudbu, skvelé prostredie a neviazanú zábavu pri tej najlepšej spoločnosti. Hudobný žáner, ktorým sa necháme unášať bude minimal/techno a tech house.

Standa: Rozhovor s Inigom Kennedym

Standa: Rozhovor s Inigom Kennedym00:00

V piatok 23.9. bude sviatok. Takmer po roku sa v Subclube k slovu opäť dostane stará dobrá STANDA. Prinášame vám spoveď Iniga Kennedyho...

TELEKOM BÓNUSZ Festival 2011

TELEKOM BÓNUSZ Festival 201100:00

TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2011 je najväčším elektronickým hudobným eventom v Maďarsku, ktorý otvorí svoje brány v sobotu 15. Októbra 2011 od 19 hodiny. VIac ako 40 medzinárodných a maďarských umelcov vystúpi na evente svetovej triedy v štyroch arénach HUNGEXPO.

21.9.2011
streda

Seta label presents: MAXXA - Day After Day EP

Seta label presents: MAXXA - Day After Day EP11:48

O 66. titul na nezávislom slovenskom hudobnom vydavateľstve SETA label, ktoré sa zameriava najme na deep a tech house music, sa opäť postaral český hudobný producer MAXXA...

Waves Vienna – nový viedenský klubový festival

Waves Vienna – nový viedenský klubový festival11:40

Od 28. septembra až do 2. októbra ožije druhý viedenský obvod novým mestským klubovým festivalom Waves Vienna.

MAN WHO WALKS ON WATER vychádza 31.10.2011

MAN WHO WALKS ON WATER vychádza 31.10.2011 10:46

Label Darktide vydávav posledný októbrový ďeň EP s názvom "Man Who Walks On Water" obsahujúce kúsky od producentov: Pego, KeOSz, Trilo a dvojice Splitforce!

Aký bude mať LET IT ROLL winter Slovakia koncept stageov?

Aký bude mať LET IT ROLL winter Slovakia koncept stageov?00:00

 

Termín a miesto konania zimnej verzie najväčšieho drum & bass festivalu LET IT ROLL sú už známe. Teraz je načase bližšie si predstaviť ako presne budú 17. Decembra dve veľkokapacitné haly trenčianskeho Expo centra rozdelené.

20.9.2011
utorok

Wavemag presents: Flora Fauna na Štrbskom Plese

Wavemag presents: Flora Fauna na Štrbskom Plese13:38

Klubovka Flora Fauna vstúpi do ďalšej klubovej sezóny už po 7. krát. V najvyššie položenom klube na Slovensku sa pod rúškom časopisu Wave magazine ( https://www.wavemag.eu/ ) uskutoční party, tanečná party, plna aktuálneho zvuku house music a jej blízkych odnoží deep, proggy and tech-house.

Aches sa predstavuje s debutovým singlom Bullet Sleep

Aches sa predstavuje s debutovým singlom Bullet Sleep00:00

Aches, prípadne Jonny Fox, je dvadsaťštyri ročný Sheffieldčan, ktorý z nejakého zvláštneho dôvodu zakotvil v Bratislave. Nové prostredie mu zdá sa dožičilo množstvo inšpirácie. Výsledkom je debutový, zadarmo stiahnuteľný singel Bullet Sleep, predznamenávajúci decembrový dlhohrajúci release.

BWO @ KC Dunaj s Addison Groove a Om Unit

BWO @ KC Dunaj s Addison Groove a Om Unit00:00

Po vydarenej skúške vysielania BWO TV bude v piatok 23. septembra KC Dunaj hosťovať prvé štandardné BWO.

Nový release od PhaTGuyZ na Soluble Recordings

Nový release od PhaTGuyZ na Soluble Recordings00:00

Ešte koncom minulého roku ste mohli zaregistrovať nejaký ten šum okolo Portugalského producentského dua ktoré tvoria Daniel Tavares a João Sanhudo aka PhaTGuyZ. Títo v novembri vydali na Slovenskom labeli Soluble Recordings svoj debutový singel "This Side Up", ktorý si získal podporu od mnohých zvučných mien na poli underground house music a teraz sa k nám vracajú späť s ich novým trackom "Let's Ride".

Photek a Kryptic Minds už túto sobotu v Bratislave!

Photek a Kryptic Minds už túto sobotu v Bratislave!00:00

Cez víkend privítame na Slovensku po prvý krát hviezdneho drum&bass/dubstep producenta Photeka spolu s britským DJ-om Kryptic Minds v klube MMC v Bratislave. Večer 24. septembra sa vám predstavia v spoločnosti výborných slovenských DJs akými sú Asebest, The Global Optimistic a Teapot. Na párty nebude chýbať vizualizácia v podaní Vjs Akasha.

19.9.2011
pondelok

Wilsonic Club prinesie v Appleblimovi budúcnosť house music!

Wilsonic Club prinesie v Appleblimovi budúcnosť house music!16:00

30. septembra príde do KC Dunaj v Bratislave, na ďalšiu z pravidelných klubových nocí pod značkou Wilsonic, predstaviť aktuálny zvuk britského tanečného undergroundu bristolský producent Appleblim.

Na Bažant Pohodu 2012 sa predalo už 6500 vstupeniek

Na Bažant Pohodu 2012 sa predalo už 6500 vstupeniek15:00

Takmer 6500 vstupeniek sa už predalo na budúcoročný letný festival Bažant Pohoda, ktorý sa uskutoční 5., 6. a 7. júla 2012 v Trenčíne. Prvých 999 kusov z limitovanej série sa minulo už počas tohtoročného festivalu, ďalšie tisícky si kúpili návštevníci za necelé tri týždne od spustenia oficiálneho predpredaja, ktorý sa začal 1. septembra.

Parov Stelar Band takmer vypredaný

Parov Stelar Band takmer vypredaný 00:00

Vstupenky na bratislavský koncert Parov Stelar Band, ktorý sa uskutoční 24. októbra v bratislavskom Majestic Music Clube, sú už skoro vypredané. V predaji zostáva už len posledných 200 lístkov, a aj tie sa rýchlo míňajú.

18.9.2011
nedeľa

Felix! - Again EP na Splash Recordings

Felix! - Again EP na Splash Recordings00:00

Again je už v poradí šieste epčko od slovenského netlabelu Splash Recordings. Original mix pripravil známy pražský dj a producent Felix! a určite vás potešia aj remixy od mien ako Bad Mojo, Tvyks, Embryo, Dj Tuco či Cuffia... Release uzrel svetlo sveta dňa 16.9.!

17.9.2011
sobota

Kontrapunkt s Benji B v Nuspirit clube!

Kontrapunkt s Benji B v Nuspirit clube!00:00

Future beats explorer Benji B je tentokrát hosťom v Kontrapunkte, pravidelnej akcii akcii Eddyho Rammicha ktorá sa venuje prieskumu nového soundu na scéne tanečnej elektroniky.

16.9.2011
piatok

4 Elements @ rádio_FM v piatok 16.09.2011

4 Elements @ rádio_FM v piatok 16.09.201100:00

Piatková noc počas, ktorej naštartujeme víkend na plné obrátky vás obšťastní v prvom rade tanečnou hudbou najrozličnejších nálad. Úvod odpálime spolu s novými kúskami od Jodyho Wisternoffa, ktoré budú nasledované produkciou od Sandera Kleinenberga a Douska. Skvelú náladu na vás určite prenesie aj náš vždy dobre naladený hosť Dj Beat vo svojom hosťovskom sete.

Dubflex v piatok v Subclube

Dubflex v piatok v Subclube00:00

Všetkých dubsteperov pozývame na ďalšie pokračovanie párty Dubflex, ktorá sa uskutoční v piatok 16teho septembra v Subclube. Na akcii sa bude hrať tanečný, melodický a vokálový dubstep, wooble, bass, reggaedub, brostep, drumstep a drum&bass.

Freeze festival: Stretnutie českej dubstepovej scény - Dubstep Gathering stage!

Freeze festival: Stretnutie českej dubstepovej scény - Dubstep Gathering stage! 00:00

Nápad "velkýho rande" djs, producentů, organizátorů, soundsystémáků, cz labelů a další havětě obalené milovníky tohohle stylu napříč naší republikou volně navazuje na proběhlé "dubstep allstars" akce v pražském Crossu.

Marosh vydáva Data30 EP

Marosh vydáva Data30 EP00:00

Data30 je prvé z troch EP, ktoré môžeme od Marosha do konca roka čakať. Na spomínanom epečku nájdeme minimalnejšie ladený track Data30 ako aj dva technoidné kúsky Piestanska a Meenka. Release podporili okrem iných aj Paco Osuna či Corvin Dalek.

15.9.2011
štvrtok

Súťaž s Chemical.co.uk

Súťaž s Chemical.co.uk12:54

Chemical na svojom facebooku vyhlásil jednoduchú a do značnej miery tvorivú súťaž. Ak chcete vedieť o čo ide, prípadne sa zapojiť kliknite sem!

B-Complex na DNB Rodeu v Matrixe

B-Complex na DNB Rodeu v Matrixe08:44

Vyprodaný Matrix, řev, ruce nad hlavou a hodiny nekonečné zábavy. Na začátku nového roku právě takto odstartoval nový pražský mejdan DNB Rodeo. První host této party, slovenský B-Complex, se vrací na místo činu, aby v pátek opět naložil všem milovníkům drum & bassu, co se do nich vejde.

Exitab presents: Herzog Herzog (live) + Yvris + Aches @ KC Dunaj

Exitab presents: Herzog Herzog (live) + Yvris + Aches @ KC Dunaj00:00

Už túto sobotu môžeš zájsť do baru KC Dunaj na koncert Herzog Herzog! Support mu budú robiť Yvris a Aches. Bude sa hrať Post-Dubstep, IDM, Glitch a kadečo iné. Viac info sa dozvieš po kliknutí....

Popular Night with Move D už dnes!

Popular Night with Move D už dnes!00:00

V kalendári svieti september a Popular v spolupráci s Nu Spirit clubom vás po letnej prestávke pozýva späť do klubu na ďalšie pokračovanie Popular Night, aby vám opäť ponúkli TOP kvalitu na poli elektronickej tanečnej hudby. Pozvanie tentokrát prijali dj a producent David Moufang aka Move D z nemeckého Heidelbergu a vynikajúci český live-act, Popper-C z Prahy.

14.9.2011
streda

Electronic Beats: Poznajú ďalšie mená v programe!

Electronic Beats: Poznajú ďalšie mená v programe!00:00

V poradí tretie pokračovanie putovného festivalu elektronickej hudby sa bude na Slovensku konať 15. októbra v bratislavskom klube MMC. T-Mobile ohlasuje ďalších účinkujúcich.

Standa: Techno Old School Special

Standa: Techno Old School Special00:00

V piatok 23.9. bude sviatok. Takmer po roku sa v Subclube k slovu opäť dostane staré (dobré) techno.

13.9.2011
utorok

Drumatique Session w/ Alix Perez (uk)

Drumatique Session w/ Alix Perez (uk)00:00

Po všetkých tých skvelých letných open air fesťákoch je čas sa opäť vrátiť do klubov. Jesennú sezónu v Nu Spirit Club otvára Drumatique vo veľkom štýle

 

Task Horizon zablahoželá Nudance 14.9.!

Task Horizon zablahoželá Nudance 14.9.!18:23

Priamo zo vzdialeného Zurichu pricestuje švajčiarsky producent a skvelý dj Task Horizon aby v Subclube odohral masívny tanečný set a poprial všetko najlepšie slovenskej broken beats crew Nudance.

Nevy - Systematic Sounds EP na Sologroove

Nevy - Systematic Sounds EP na Sologroove00:00

Uhorky dozrievajú a Sologroove ožíva spolu s poslednými letnými lúčmi. Čoskoro sa začne klubová sezóna a aby ste mali čo hrat a počúvať, po dlhom čase vychádza deep,tech,housová delikatesa od ďalšieho talentovaného producenta z juhu Slovenska...

Tibor Holoda @ Beefree 2011

Tibor Holoda @ Beefree 2011 00:00

Jeseň pomaly ale isto klope na dvere, leto 2011 sa blíži ku koncu. Preto je čas na menší flashback v podaní asi toho najzaujímavejšieho setu z tohtoročného Beefree ktoré sa tentoraz konalo na piešťanskom letisku...

12.9.2011
pondelok

Legendárny drum&bass/dubstep producent Photek po prvý krat na Slovensku!

Legendárny drum&bass/dubstep producent Photek po prvý krat na Slovensku!07:30

V sobotu 24. septembra 2011 sa v bratislavskom klube MMC predstaví anglický producent a DJ Photek, už niekoľko rokov žijúci a nahrávajúci v Los Angeles, v USA. Spoločnosť mu bude robit svojim dark dubstepom Brett Bigden aka Kryptic Minds (UK) či breakcorom nemec Fexomat.

T Mike (techron.sk) - Fuck The Disco vol. 4 / 2011

T Mike (techron.sk) - Fuck The Disco vol. 4 / 201112:15

Obdobie leta 2011 máme za sebou a ľudia sa nám pomaličky vracajú naspäť do klubov. Dúfajme teda, že dovolenky a návštevy na zahraničných diskotékach pomohli získať väčší rozhľad o tanečnej hudbe. Ostáva nám teda už len dúfať a veriť, že sa to odzrkadlí na návšteve eventov s nekomerčnou hudbou.

Parov Stelar Band podporia Nu Folder, Gadjo aj Malalata

Parov Stelar Band podporia Nu Folder, Gadjo aj Malalata00:00

Na bratislavskom koncerte formácie Parov Stelar Band, ktorý sa uskutoční 24. októbra v Majestic Music Clube, vystúpi okrem hlavnej hviezdy večera aj viacero žánrovo spriaznených projektov zo Slovenska a Českej republiky. Okrem iného to bude bratislavská nu-jazzová partička Nu Folder či pražský electroswingový DJ Mackie Messer

9.9.2011
piatok

Nádielka setov na víkend VIII

Nádielka setov na víkend VIII00:09

Na tento chladnejší víkend som vybral sety od známejších djs ako Richie Hawtin, Aphex Twin, Joris Voorn, Dominik Eulberg a Kaiserdisco.

COD OA / Counterstrike !

COD OA / Counterstrike !08:25

Code of darkness open air sa nezadržateľne blíži a s ním prichádza aj náš ďalší headliner o ktorom vám prinášame zopár informácii z jeho nadupanej hudobnej histórie. Pre lepšiu predstavu čo to bude už budúcu sobotu za peklo pripájame tie najlepšie linky miešaných setov tohto hudobného inžiniera.

REMIX Bar & Dance a SAPPE Vás pozývajú na GROOVY PARTY vol. 2

REMIX Bar & Dance a SAPPE Vás pozývajú na GROOVY PARTY vol. 208:08

Po premiérovej párty, ktorá sa konala začiatkom júla na petržalskej hrádzi v bufete Vyza, je tu ďalšie pokračovanie, tentokrát ale v klube...

4 Elements @ rádio_FM v piatok 09.09.2011

4 Elements @ rádio_FM v piatok 09.09.201108:04

Septembrom sa nám naplno odštartovala nová perióda klubovej sezóny plnej skvelých párties a dúfame, že i dobrej hudby. Tú vám budeme my dnes servírovať vo viacerých žánroch elektorinckej tanečnej sféry s producentskou účasťou tých najskúsenejších. V skratke načrtneme čo vás počas nadchádzajúcich týždňov čaká nuž a premiérový set do novej sezóny pripravil Smoly, ktorého i na krátko pritiahneme i k mikrofónu.

Ian Kita – I Have to Say EP

Ian Kita – I Have to Say  EP00:00

Po vydání několika sólo tracků přichází producent a DJ Ian Kita s debutovým samostatným EP s názvem I Have to Say. Release obsahuje tři skladby disponující současným zvukem techna.

8.9.2011
štvrtok

Nudance Music sfúkne tri sviečky!

Nudance Music sfúkne tri sviečky!09:35

September je mesiac kedy slovenská broken beats crew Nudance oslavuje vždy o rok viac. Tento rok sú to tri roky, ktoré funguje skupina nadšencov lámaných beatov (drum and bass, dubstep, breakbeat, jungle, moderný bass a drumstep či pohodový dub).

Loď – Divadlo v podpalubí SEPTEMBER 2011

Loď – Divadlo v podpalubí SEPTEMBER 201100:00

Loď - Divadlo v podpalubí Vás vsetkých zdraví po divadelných prázdninach a pozýva Výs do svojích jedinečných priestorov na novú sezónu.

7.9.2011
streda

Elektrabel - One EP

Elektrabel - One EP19:00

Začátkem září 2011 vychází na české značce Naked Records další EP, které má na svědomí techno producent Elektrabel. Pod katalogovým číslem NKDRC031 jej naleznete na prestižním serveru Beatport i v dalších světových distribucích. Tomáš Hartl aka Elektrabel je nejvýraznější postavou mezi českými tvůrci stylu techno.

Consistence: SK vs. CZ music session!

Consistence: SK vs. CZ music session!00:00

Už tento piatok 9.9.2011 sa v trenčianskom klube LÚČ uskutoční pokračovanie akcie s názvom Consistence. Tento krát pozvanie prijal DJ zo susedných Čiech ktorý hráva pod pseudonymom ZLATOMIL. Má rád hudobné odrody postavené ako na rovných, tak aj zlomených beatoch.

Leporelo_FM party: Poriadny clubbing už túto sobotu!

Leporelo_FM party: Poriadny clubbing už túto sobotu!00:00

Ako to už po letných mesiacoch u nás býva, v septembri sa začína tá pravá klubová sezóna. Milovníci elektronickej hudby sa po u nás relatívne chudbonom festivalovom lete môžu tešiť na Leporelo_FM Party plnú house, deep house, tech house, minimal music a po poslednej Leporelo_FM žúrke aj techna.

SouTHboy @ Krankenhaus Open Air vol.4

SouTHboy @ Krankenhaus Open Air vol.400:00

Príjemný housový setík od Southboy-a na download.. Nahratý bol na letnej Open Air žúrke v Krankenhause (19.08.2011 Indoor Stage 21:30 - 22:30 )

6.9.2011
utorok

Program prešovského klubu Wave na mesiac september

September 2011 v prešovskom klube Wave15:33

Prehľad akcií klubu Wave v Prešove na mesiac september 2011.

Melodica Netlabel: Z Ruska do Francúzska, a späť do Ruska cez Slovensko!

Melodica Netlabel: Z Ruska do Francúzska, a späť do Ruska cez Slovensko!00:00

Dvaja občania, kamaráti, producentské duo Alexey a Alexander pripravili ruskú delikatesu s francúzskou príchuťou. A pochopiteľne ani slovenská kuchyňa v podaní tria Atomic, EMD a Hyricz pri tom nemohla ani náhodou chýbať. Táto pozoruhodná skladba chuti deepu a housu s jemným flautovými dressingom dodáva tomuto jedlu svoje neobyčajné čaro. Zaujímavosťou je fakt, že aj Vám sa z porcie ujde. Pýtate sa ako? Recept môžete nájsť na stránkach kuriérskej služby Melodica Netlabel alebo ochutnať už práve teraz. Bon Appetit!

5.9.2011
pondelok

Isobutanov ''americký'' album vychádza po dvoch rokoch na Slovensku!

Isobutanov ''americký'' album vychádza po dvoch rokoch na Slovensku!00:00

Isobutane je slovenský producent, ktorý sa na scéne, a to nielen slovenskej, pohybuje už takmer dekádu. Je preto paradoxné, že jeho asi najlepší počin vyšiel iba v cudzine, konkrétne pod americkým vydavateľstvom Dreamgrounds, ktoré vlastne ani nikdy nezačalo fungovať.

3.9.2011
sobota

WAVE MAGAZINE : ŠTVRTÉ ČÍSLO JE TU!

WAVE MAGAZINE : ŠTVRTÉ ČÍSLO JE TU!00:00

Bez dlhých rečí a úvodných slov ideme priamo k veci ... V štvrtom čísle časopisu o elektronickej hudbe Wave nájdete: rozhovor s pánom na titulke Michalom Breethom, ktorý nám porozprával nie len o účinkovaní na Balaton Sounde, ale načrel aj do zákulisných tém našej scény. Niečo, čo sa rozhodne oplatí prečítať, stojí opis jedného obyčajného dňa dvoch neobyčajných DJov, ktorí si hovoria Toky a Boss, spolu s ich nezabudnuteľnými komentármi a zážitkami....

2.9.2011
piatok

Prvé vydanie relácie Evolution na Gluuu.tv

Prvé vydanie relácie Evolution na Gluuu.tv00:00

Konečne je to tu. Historicky prvá slovenská televízna drum'n'bass relácia Evolution práve uzrela svetlo sveta na Gluuu.tv. Sledujte jej prvé vydanie, v ktorom vás moderátorka, známa DJane Dolyx prevedie festivalom Let It Roll, vyspovedá mnoho zaujímavých hostí a uvidíte ešte veľa iného.

W:lson:c meets Waves Vienna: STAR SLINGER (live/UK)

W:lson:c meets Waves Vienna: STAR SLINGER (live/UK)00:00

Star Slinger (UK) je manchesterský producent plachtiaci vo vodách hypersoulu a psychedelie. Podľa denníka The Guardian je najväčším objavom tohto roku na britskej elektronickej scéne. Jeho koncert sa uskutoční v rámci Wilsonic meets Waves Vienna, spoločného klubového večierku festivalov Wave a Wilsonic. DJs: Blue (CZ), Junior, Stratasoul.

1.9.2011
štvrtok

Headlineri Nudance Boat Party 3rd Bday

Headlineri Nudance Boat Party 3rd Bday18:55

V sobotu sa na Plťke odohrá veľké hudobné predstavenie lámaných beatov v podaní kvalitných slovenských producentov a djov za podpory živého vystúpenia saxofonistu. To všetko prebehne priamo na Dunaji, na piesočnej pláži, na pontóne, ktorý sa nachádza presne medzi Novým mostom a Riverparkom.

SETA LABEL PRESENTS: GROOVELAND VOL. 1 + FREE DOWNLOAD

SETA LABEL PRESENTS: GROOVELAND VOL. 1 + FREE DOWNLOAD11:40

Po období dažďov konečne aj k nám dorazili letné horúčavy, takže určite všetci privítame osviežujúcu porciu čerstvej house music zo slovenského nezávislého hudobného vydavateľstva Seta label...

 

Bažant Pohoda 2012 - Predpredaj sa začne už 1. septembra

Bažant Pohoda 2012 - Predpredaj sa začne už 1. septembra09:15

Už 1. septembra sa začne predpredaj vstupeniek na šestnásty ročník letného festival Bažant Pohoda 2012, ktorý sa uskutoční 5., 6. a 7. júla 2012. Cieľom organizačného štábu Agentúry Pohoda je udržať festival na trenčianskom letisku.

Program klubu Radosť na mesiac september

Program klubu Radosť na mesiac september00:01

Prinášame program klubu Radosť na mesiac september 2011.

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch