Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - január 2012

Tlačové správy od 1.1.2012 do 31.1.2012

30.1.2012
pondelok

Wave: Ostaň na rovnakej vlne aj v roku 2012!

Wave: Ostaň na rovnakej vlne aj v roku 2012!21:00

Aj v roku 2012 sa k tebe dostanú tie najlepšie informácie o tanečnej hudbe v podobe stránok jediného printového magazínu na Slovensku. Hovoríme samozrejme o magazíne Wave, ktorý sa už stal stabilnou výbavou každého poriadneho clubbera.

Legenda svetového DnB v Subclube: DJ Krust @ The Place !!

Legenda svetového DnB v Subclube: DJ Krust @ The Place !!16:00

V piatok 3.februára vystúpi DJ Krust v Subclube na špeciálnom evente The Place! Krust, vlastným menon Kirk George Thompson, pochádza z Bristolu a považuje sa za jedného z vynálezcov drum´n´bass-u vo svete, a špeciálne subžánru JumpUp (track „Warhead“).

Let It Roll je na jízdomatu a zdražuje

Let It Roll je na jízdomatu a zdražuje16:00

V polovině února se na holešovickém výstavišti odehraje trojmejdan Let It Roll, který nabídne Hospitality, Take Control a Dubstep Alliance. Vstupenky na tuto parádu rychle mizí a od února zdražují – utíkejte pro ně! Dobrou zprávou je, že můžete s Jízdomatem ušetřit za cestu.

Restart @ Stanica Žilina 10.2.2012

Restart @ Stanica Žilina 10.2.201216:00

Párty v štýle minimal-techno, techno, tech-house v rukách žilinských dj-ov zo zoskupenia Four – Marosh, Grining a Derma. Nový koncept z ich produkcie prinesie pohľad na to, čo by sa malo hrať v kluboch 21. storočia.

The Horrors, Anna Calvi, Caribou a ďalšie mená pre Bažant Pohodu 2012

The Horrors, Anna Calvi, Caribou a ďalšie mená pre Bažant Pohodu 201216:00

Ďalších sedem mien pribudlo do programu šestnásteho ročníka letného multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda, ktorý sa uskutoční 5., 6. a 7. júla 2012 v Trenčíne. Na tamojšom letisku vystúpia aj The Horrors, Caribou, Anna Calvi, JuJu, Amatorski, Naive New Beaters a Screaming Females.

29.1.2012
nedeľa

Leporelo_FM: Nôze prichádzajú na Slovensko

Leporelo_FM: Nôze prichádzajú na Slovensko16:00

Na Slovensku snáď neexistuje fanúšik elektronickej hudby, ktorý by aspoň okrajovo nezachytil francúzske duo, ktoré spieva do house music, robí pri svojich vystúpeniach super show a pije pri tom litre vodky.

Soluble Recordings: SouTHboy - People

Soluble Recordings: SouTHboy - People16:00

Slovenský producent SouTHboy sa už  pred tým objavil na Soluble Recordings so svojim skvelým remixom tracku Britského producenta „Rumor – Feel You“.  V minulosti bola jeho produkcia taktiež prezentovaná v dokumente Viedeňského filmového režiséra....

28.1.2012
sobota

Audio Visual Experience už o týždeň

Audio Visual Experience už o týždeň10:43

Sobota 4. februára ponúkne v Spišskom Podhradí na jeho pomery nevídaný program! V priestoroch kaviarne Dabar svoje posluchové selekcie predvedú SVZRM djs/vjs. Dont miss it!

27.1.2012
piatok

Exitab vydáva Pjoniho sólový debut Cloud No Raisins. Streamujte tu!

Exitab vydáva Pjoniho sólový debut Cloud No Raisins. Streamujte tu!19:00

Dlho avizovaný sólový debut Jonatána Pastirčáka, polovice dua Ink Midget & Pjoni je konečne vonku. Album Cloud No Raisins vychádza na značke Exitab, ktorá zastrešuje aj ďalšie progresívne mená rozrastajúcej sa slovenskej scény (napr. Stroon, Dead Janitor, Gwerkova...).

4 Elements @ Radio_FM v piatok 27.01.2012

4 Elements @ Radio_FM v piatok 27.01.201200:00

Dámy a páni aj v dnešný piatkový večer, ktorým štartujeme váš víkend bude na Rádiu_FM plnotučne tanečný. Pripravené sú pre vás pecky od 16 Bit Lollitas, Funkagendu, alebo domáceho dua Peet & Breeth.

Spiral 40 - Anniversary party – last info

Spiral 40 - Anniversary party – last info00:00

Pozývame vás do zvolenského klubu Hospital, kde sa dnes uskutoční jubilejné 40. pokračovanie Drum&Bass eventu Spiral. Nech sa páči lineup večera.

26.1.2012
štvrtok

Drumatique Session w/ Seba (SWE): časový line up

Drumatique Session w/ Seba (SWE): časový line up21:00

Rozmýšľate kam cez weekend? Skúste navštíviť už tento piatok, 28. januára Bratislavský NuSpirit club a party Drumatique session so švédskym drum’n’bassovým virtuózom, ktorý si hovorí SEBA.

Biele Kocky 18

Biele Kocky 1818:49

Už len niečo vyše týždňa nás delí od 18teho pokračovania jedinej drum and bassovej párty v Martine, Biele Kocky.

Nu Spirit: Program na február 2012

Nu Spirit: Program na február 201217:00

Aj február prinesie rôzne vychytávky do Nu Spiritu v Bratislave, tešiť sa môžeš na Nôze (FR), Scuba (DE), Lean Rock (USA), Mad Slinky aka Zed Bias (UK), The Clonious (AUS), Badmonkeys (DE), Dark Sky (UK), Ralph Lawson (UK), Fracture (UK), Functionist (AT) a mnoho ďalších...

25.1.2012
streda

Basement (Žilina Edit) v sobotu @ Gonzo_Tavern Trnava

Basement (Žilina Edit) v sobotu @ Gonzo_Tavern Trnava20:00

Akciu BASEMENT v trnavskom podniku GONZO_tavern(ex pub 77) na Štefánikovej 5, môžeme s kľudným svedomím pripisovať spoznávaciu hodnotu, pretože i týmto dielom , ktorý prebehne 28.1.2012 ideme spoločne spoznávať lokálnych hrdinov zo slovenských miest.

Spiral / Drumatique : Rozhovor - SEBA (SWE)

Spiral / Drumatique : Rozhovor - SEBA (SWE)20:00

Tento víkend sa na Slovensku predstaví švédsky Drum&Bass producent Seba na eventoch vo Zvolene a v Bratislave. V krátkom rozhovore ho vyspovedala Ke3n. Nech sa páči.

Placeová sezóna sa začína 3. februára v Subclube

Placeová sezóna sa začína 3. februára v Subclube08:00

Poznáte rozdiel medzi The Place(om) a plesom? Pár rozdielov by sa našlo...

24.1.2012
utorok

Seba na Slovensku!

Seba na Slovensku!00:00

Švédsky producent Sebastian Ahrenberg má celosvetovo reputáciu jedného z najlepších producentov kvalitného drum and bassu, s úspešnou kariérou viac ako 15 rokov.Počínajúc jeho prvými trekmi na prelomovom LTJ Bukemovom labeli Good Looking Records po súčasnejšiu tvorbu pre vydavateľstvá ako Metalheadz, Soul: R a Hospital.

23.1.2012
pondelok

Kompletní line-up na Let It Roll

Kompletní line-up na Let It Roll 20:00

Jak jsme již avizovali, Let It Roll 2012 nabídne hned 3 party najednou: Na novém místě konání - v Křižíkovo pavilonech - si užijete Hospitality, Take Control a Dubstep Alliance s hlavními lákadly ala Andy C, High Contrast, London Elektricity, Netsky, Black Sun Empire, D-Bridge, 16bit nebo Kryptic Minds.

Dj Contest - Bass 68 Forbidden Society recording label night!

Dj Contest - Bass 68 Forbidden Society recording label night!00:00

17. februára sa v prievidzskom Element Music Clube uskutoční prvé slovenské vydanie Forbidden Society Recordings Label Night v rámci pravidelnej párty BASS. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli prostredníctvom súťaže dať priestor začínajúcim djom. Zoznámte sa s pravidlami, nalaďte techniku, pretože contest práve začína!

Experimentálny večer U Očka je tu opäť

Experimentálny večer U Očka je tu opäť00:00

Po úspešnom začiatku pravidelných večerov U Očka pod názvom Dark z decembra 2011, venovaných drsnejšej a experimentálnej súčasnej hudobnej tvorbe, elekroniky v kombinácii so živými nástrojmi, prichádza vo švrtok 2.2.2012 Dark 2.

SplashMix 012 : Plaza Restaurant

SplashMix 012 : Plaza Restaurant00:00

Najnovší Splashmix je vskutku fresh záležitosť! Má ho na svedomí brnenské trio Plaza Restaurant, ktoré stojí za párty Intergalactic. Chalani namiešali set s veľmi aktuálnym zvukom, na rozmedzí hip-hopu, dubstepu a bass music. Zaradili tam okrem iného aj vlastnú producentskú novinku - a treba povedať, že do mixu vyslovene sedí. O tom všetkom sme sa porozprávali s Martinom - Manalom.

22.1.2012
nedeľa

Kelsov mixovaný set z Rádia9

Kelsov mixovaný set z Rádia918:43

24. októbra sa v relácii Club9 na študentskom Rádiu9 už podruhý krát predstavil Michael Kelso zo svojím deepovým drumnbassom. Vypočujte si tento mixovyný set obsahujúci mená ako D-Bridge, Bop, Survival, Lynx, Instra:mental a ďalších.

20.1.2012
piatok

Element Off Air presents Possitiva!

Element Off Air presents Possitiva!18:00

Prievidzký Element Music Club, známy vďaka žánrovej pestrosti a pravidelným akciám s výbornou dramaturgiou, ktorá napĺňa kapacitu klubu každý víkend, predovšetkým však dnb eventu BASS tentokrát vymení lámané beaty za rovné.

Dead Janitorov nový album na voľné stiahnutie

Dead Janitorov nový album na voľné stiahnutie12:36

Dead Janitorov dlhohrajúci debutový Album The Pigeon Superstition na labeli Exitab zadarmo!

4 Elements @ Radio_FM v piatok 20.01.2012

4 Elements @ Radio_FM v piatok 20.01.201200:00

Počas troch hodín s tanečnou hudbou na Rádiu_FM si odpálime aktuálne tituly tohto týždňa a predstavíme vo februári vychádzajúci album holandského producenta Fitalica, z ktorého si niekoľko kúskov i zahráme...

19.1.2012
štvrtok

dnb.sk @ Subclub: Koniec diéty!

dnb.sk @ Subclub: Koniec diéty!20:00

Čas kŕmenia je tu! Všetky vyhladované drum and bassové pyrane dostanú svoje šťavnaté, mäsité sústo už v sobotu 21.1. v Subclube.

Nu Spirit víkend - DJ Suspect (FR) na Freestyle Night

Nu Spirit víkend - DJ Suspect (FR) na Freestyle Night20:00

Hosťom našej pravidelnej piatkovej Freestyle Night je DJ a producent z Paríža, tvorca výbušných nahrávok, DJ Suspect. Vo svojich energických setoch tlačí stranou hudobné hranice a pestro prekladá funkom afrobeat, hip hop, jazz a všetky možné druhy groovu. Aktuálny Parížsky party sound podporí aj pražský rezident Norbert Goldstar a domáci DJ Yanchi.

18.1.2012
streda

Breaking Soundz #46 - Mladá krv v Lúči

Breaking Soundz #46 - Mladá krv v Lúči17:00

Prvý tohtoročný Breaking Soundz bude patriť mladej djskej generácii. Naši chlapci síce nepatria k matadorom slovenských diskoték ale za pomerne krátku dobu svojou snahou a odhodlamím dokázali to o čom iní iba rozpravajú...

Techno weekend v hlavnom meste

Techno weekend v hlavnom meste17:00

V Bratislave sa to opäť ponesie v techno štýle, ktorý žánrovo obsadí oba dni weekendu. Všetko začína v piatok v Subclube na akcii Standa Classix no a v sobotu sa večer neoficiálne aftruje v Radosti.

Damolh33 vydali a pokrstili svoj debut Swathe

Damolh33 vydali a pokrstili svoj debut Swathe08:00

V utorok 10. januára sa podarila skvelá vec. Chalani, bratia Bernáthovci z malej obce Orechová Potôň vydali po vyše 10 rokoch na scéne ako projekt Damolh33 svoj debutový album. Album vydalo slovenské vydavateľstvo Leporelo., za ktorým stojí od roku 2009 DJ a producent Milos a nie je to žiadny výkrik do tmy...

Minolada @ Wavetune Mix 14

Minolada @ Wavetune Mix 1400:00

Rotácia mixov nahrávaná dubnickou Wavetune crew pokračuje, s číslom 14 prichádza dj Minolada.

17.1.2012
utorok

Fat Beat už túto stredu v Radosti

Fat Beat už túto stredu v Radosti17:00

Pozývame vás už túto stredu (18.01.2012) do bratislavského music clubu Radost na januárové pokračovanie polámaných večierkov Fat Beat.

16.1.2012
pondelok

Synthesia 2011

Synthesia 201100:00

Syntéza (z gréck. syn-thesis) znamená spájanie, zlučovanie jednotlivých častí, zložiek do celku. Zlučujeme časti, aby sme vytvárali niečo nové, aby sme ich dávali do vzájomnej súvislosti, aby sme našli spoločnú harmóniu.

Zvučné sety na začiatok týždňa

Zvučné sety na začiatok týždňa13:20

Dnes som Vám naservíroval zopár setov, ktoré nám prišli do redakcie a oplatí sa ich vypočuť. Ak si DJ a chceš aby tvoj set bol uverejnený na drome klikaj tu. (uverejňujeme len sety z priamych linkov, prípadne soundcloud, mixcloud, play.fm..)

Mp3: Lucas O'Hara - Trance the Planet 018

Mp3: Lucas O'Hara - Trance the Planet 01813:03

Trancovo ladený setík tentokrát od Dj Haroo aka Lucas O'Hara.

Letný Easthetic festival zverejnil prvé dve kapely

Letný Easthetic festival zverejnil prvé dve kapely12:21

Prvými potvrdenými skupinami tretieho ročníka multižánrového podujatia na Zemplínskej šírave sú formácie Bruno BenettonFreeBand a GotBlueBalls.

dnb.sk @ Subclub: Temný drum and bass zo slnečnej Brazílie

dnb.sk @ Subclub: Temný drum and bass zo slnečnej Brazílie00:00

Od Brazílčana sa čaká, že bude miešať letné oddychové skladby pretkané slnečnými lúčmi. BTK však svoje tracky varí pre lable ako Renegade Hardware alebo Virus v spolupráci s ďalšími mäsiarmi ako Meth či Ink. Preto sa hodí ako skvelá prísada do nášho mlynčeka na mäso 21.1. v Subclube ;).

13.1.2012
piatok

Seta Essential Mix 2011 by Wychitawacs

Seta Essential Mix 2011 by Wychitawacs00:00

Seta Label - nezavislé slovenské hudobné vydavateľstvo špecializujúce sa na žánre deep a techhouse pripravilo pre svojich fanúšikov novoročný darček...

Zaújímavé kúsky v ankete Slávik 2011 / najlepší videoklip

Zaújímavé kúsky v ankete Slávik 2011 / najlepší videoklip23:00

V ankete Slávik 2011 kategórii najlepší videoklip môžme okrem "rádio hitov" nájsť aj undergroundové kúsky! Poteší!

4 Elements @ Radio_FM v piatok 13.01.2012

4 Elements @ Radio_FM v piatok 13.01.201200:00

Piatkový večer na vlnách Rádia_FM neodmyslitelne patrí tanečnej hudbe. Aj v tomto týždni vás pohostíme top hudobnými kúskami nielen podľa nášho výberu, ale i výberu nášho hosťa. Ním bude Dj Martini z Českej Republiky, ktorý je nielen skúseným majstrom spoza pultu, ale aj promotér párty, ktorá sa oslávi už svoje 13. výročie!

House Marathon v Radosti

House Marathon v Radosti00:00

V sobotu 14.1. Vás všetkých pozývame na ďaľšie pokračovanie nepravidelno občasného hausového žúrika do bratislavskej Radosti.

Soluble Recordings: PhaTGuyZ - Cup Of This Please EP

Soluble Recordings: PhaTGuyZ - Cup Of This Please EP00:00

Len niekoľko týždňov uplynulo od vydania pecky “Let’s Ride” od Portugalského dua PhaTGuyZ na Soluble Recordings. Už za tento krátky čas singel získal podporu od mnoho uznávaných djov ako aj fanúšikov po celom svete. Teraz sa k nám chlapci vracajú s ich novým EP Cup Of This Please”. EP pozostáva zo štyroch kvalitných trackov s typickým hutným zvukom, na aký sme u PhaTGuyZ už zvyknutí.

12.1.2012
štvrtok

Bažant Pohoda v Top 5 medzi európskymi festivalmi

Bažant Pohoda v Top 5 medzi európskymi festivalmi18:00

Festival Bažant Pohoda 2011 získal v holandskom Groningene ďalšie prestížne ocenenie. Po tom, ako ho na jeseň zaradil odborný server Virtual Festivals na tretie miesto medzi letnými festivalmi 2011, uspel aj v hlasovaní o Europe Festival Awards 2011, keď sa v kategórii stredne veľkých festivalov dostal medzi najlepších päť.

Jazzsteppa (live) 21.januára v Nu Spirit Clube

Jazzsteppa (live) 21.januára v Nu Spirit Clube!18:00

Našlapaný jazz-dubstep so živými nástrojmi? Sobotný večer si niečo podobné priam žiada. Jazzovo-dubstepové duo Jazzsteppa vzniklo na sklonku roku 2006 na berlínskom jazzovom festivale elektronickej improvizácie, kde sa stretli jazzový hudobník, trombonista a MC Gal Bar-Adony alias Barbie s bubeníkom, producentom a DJom Xperimentalistom.

XKore a masívny dubstep už v piatok v Subclube !!

XKore a masívny dubstep už v piatok v Subclube !!18:00

Už zajtra, piatok trinásteho nám XKore z Anglicka predvedie, prečo je okolo neho v poslednej dobe taký veľký rozruch. Z jeho štúdia sa chŕlia dubstepové a drumstepové pecky jedna za druhou a vydavateľstvá sa predbiehajú, kto jeho hudbu vydá. Najnovšie si Borgore vybral tracky Full Russian a Otherside pre svoj label Buygore...

Groteska Art Caffe: Program na január 2012!

Groteska Art Caffe: Program na január 2012!00:00

Groteska pokračuje s pestrým programom aj v novom roku!

Trident 94 ''pixel pose'' už túto sobotu

Trident 94 ''pixel pose'' už túto sobotu00:00

Tradičná a najstaršia pravidelne fungujúca DnB noc na Slovensku sa tentokrát s číslovkou 94 uskutoční v znamení pestrých pixelov. Sobotu 14. Januára bude Jazz Rock club v Partizánskom hostiť jednoznačne zaujímavé mena m na scéne... jednoznačne zaujímavé mena m na scéne...

11.1.2012
streda

Standa Classix* v Subclube

Standa Classix* v Subclube17:00

V piatok 20.januára sa bude v Subclube hrať súčasné klubové tanečné techno. Čas asi nejako rýchlo letí, keďže Toky sa do klubu v skale vracia až po štyroch mesiacoch.

[mie] - 11th anniversary with Todd Terje

[mie] - 11th anniversary with Todd Terje17:00

Keď sa pred jedenástimi rokmi Maroš Glaubic a Martin Haberland postavili za gramofóny na prvom vydaní klubovej noci Music is everything, tušili, že to v tomto zložení bude klapať. Netušili však že sa z [mie] stane legenda bratislavského i slovenského klubového života.

Andy Vaz a Damolh33 na Leporelo_FM Party

Andy Vaz a Damolh33 na Leporelo_FM Party00:00

Prvá Leporelo_FM Party v roku 2012 sa už nezadržateľne blíži a všetci fanúšikovia kvalitnej house a techno music sa majú na čo tešiť.

Noks & Good Mood @ Wavetunecrew Guest mix_04

Noks & Good Mood @ Wavetunecrew Guest mix_0400:00

Guest mix pod poradovým číslom 4 je na svete, tentokrát pod taktovkou zvolenskej dvojice Noks@Good Mood.

10.1.2012
utorok

Na SPIRAL 40 nezober len SEBA

Na SPIRAL 40 nezober len SEBA17:00

Dnes človek rieši veľa vecí. Čo na SEBA, čo do SEBA, žijeme v dobe, keď všetci hľadia len na SEBA. My sme sa od SEBA čiastočne odpútali a robíme niečo aj pre druhých.

dnb.sk @ Subclub presentz: To je žrádlo!

dnb.sk @ Subclub presentz: To je žrádlo!00:00

Čas kŕmenia pre všetky drum and basové pyrane sa blíži.  Žiadna novoročná diéta po sviatkoch plných obžerstva sa nekoná. V sobotu 21.1. v Subclube to bude poriadne mäso!

Melodica Netlabel: Abigail Press - Drifting Dawn

Melodica Netlabel: Abigail Press - Drifting Dawn 00:00

Spolu s novým rokom prichádza aj náš špeciálny release. Tento krát sme pre vás pripravili novoročný darček priamo z Ameriky. Pod obalom a stužkou sa skrýva mladá, talentovaná speváčka Abigail Press a jej melancholické stvárnenie sveta s jazzovou príchuťou.

9.1.2012
pondelok

Marosh – Mode EP na Naked Records

Marosh – Mode EP na Naked Records20:00

Chytlavá basová linka v minimalistickém kabátě, tak se dá stručně popsat nejnovější produkce slovenského umělce, který poskytl dvojici skladeb pro své samostatné EP.

Subclub: Program na január 2012!

Subclub: Program na január 2012!20:00

Čekuj januárový program Subclubu, bude sa diať veľa zaujímavého!

Drumophone 11 s djom Lixxom

Drumophone 11 s djom Lixxom00:00

Na prvý mesiac v roku 2012 si pre milovníkov drumandbassu pripravili Prosac a Sizeclub ďalšie pokračovanie obľúbenej žúrky Drumophone. Tentoraz si prizvali jedného z najpovolanejších na Slovensku. Piatok 20.01. svoju selekciu a djské schopnosti predstaví v T-clube dj LIXX.

Rozhovor s XKore UK - headliner Dubflexu

Rozhovor s XKore UK - headliner Dubflexu17:00

V piatok trinásteho nás čaká dubstepový mayhem Dubflex v Bratislave. O veľký bassový štart v roku 2012 sa postará mimoriadne talentovaný a aktuálne rapídne stúpajúpci producent XKore z Anglicka. Mladý talentovaný producent z Anglicka XKore sa štýlom produkcie radí k hudobníkom ako Skrillex, Flux Pavilion, Genetix, Bare Noize či Document One.

Dubstepová revolúcia z Čadce!

Dubstepová revolúcia z Čadce!00:00

Ťažko povedať, ktorý z dnešných producentov si zaslúži prezývku „novodobý Mozart“. Hodnotenie by sme nechali na neskoršie generácie. Momentálne sme schopní skonštatovať, že medzi nami je niekoľko potenciálnych uchádzačov.

6.1.2012
piatok

MP3: Static System Podcast Episode 028 Dustin Hulton (Chill Mix V4.0)

MP3: Static System Podcast Episode 028 Dustin Hulton (Chill Mix V4.0) 00:15

Dvadsiatu ôsmu epizódu Static System uvádza Dustin Hulton v jemne dubstepovom opojení.

4 Elements @ Radio_FM v piatok 06.01.2012

4 Elements @ Radio_FM v piatok 06.01.201200:00

V Novom Roku, želá 4 Elements_FM všetkým len to najlepšie a fanúšikom tanečnej hudby obzvlášť. Aj dnes do vás natlačíme veľké množstvo najčerstvejšej tanečnej hudby ako z etablovaných tak i úplne nových vydavateľských značiek.

5.1.2012
štvrtok

Masterz of Kick v Subclube

Masterz of Kick v Subclube17:00

Elektronický Breakcore, Hardcore a Industrial sú na programe noci v sobotu 7.januára v Subclube. Belgický tím Masterz of Kick príde na svoju misiu do Bratislavy a v spolupráci so združením Forum Absurdum prinesie šialenú noc plnú tvrdej elektronickej muziky.

Sologroove: Dinyl - Departure EP

Sologroove: Dinyl - Departure EP17:00

Posledný minuloročný rilís netlejblu Sologroove je výnimočný viacerými atribútmi. Autorom štyridsatdvojky je legenda slovenského hardweroveho popu: Dunco z Davidova. Zasvätení vedia, že majster Niemczyk obľubuje mašinky, echa a dub. Ep Departure obsahuje...

4.1.2012
streda

Leporelo_FM párty: Krstíme debutový album slovenskej dvojice Damolh33

Leporelo_FM párty: Krstíme debutový album slovenskej dvojice Damolh3300:00

13. januára sa v bratislavskom Nu Spirit Clube rozoznejú beaty prvej Leporelo_FM Party v roku 2012. A tá nebude hocijaká. Pokrstí sa na nej na Slovensku relativne unikát, album plný tanečnej elektroniky od slovenskej dvojice Damolh33 a naživo zahrá nemecký producent a propagator pôvodného zvuku Chicaga a Detroitu Andy Vaz.

Party HOSPITALITY prichádza na Slovensko !

Party HOSPITALITY prichádza na Slovensko !19:37

Po prvom zimnom vydaní festivalu Let It Roll winter, ktorý sa stal bezpochyby jednou z najväčších tanečných udalostí súčasnosti, nadväzuje agentúra Site Production na tento úspech ďalším veľkým eventom. V spolupráci s najúspešnejším drum and bass vydavateľstvom Hospital recordings prináša na Slovensko po prvý krát jeho extra populárnu „label night“ HOSPITALITY.

Minimax - 5. januára v Radosti

Minimax - 5. januára v Radosti19:00

Prvý januárový MinimaX bude priateľský. Z východu nás príde podporiť náš nestarnúci, vždy dobre naladený Trix z Košíc a my veríme, že do tretice sa Trixovi ujde bohatého publika..

MP3: Andy Whitte - The Sound Of Hypnotic Factory December 2o11

MP3: Andy Whitte - The Sound Of Hypnotic Factory December 2o11 00:00

Andy Whitte aj tento rok bude tešiť svojích fanúšíkov svojími setmi a tu je prvý.

3.1.2012
utorok

be yourseLF alebo doktori v chorom klube

be yourseLF alebo doktori v chorom klube20:00

Odohrávať sa to bude v klube muSICK. To zvýraznené SICK v názve klubu má svoje opodstatnenie. Mnohí nezasvätení by to určite zhodnotili ako choré alebo šialené, či už ide o priestor, hudbu, ľudí alebo o udalosti, ktoré sa v klube konajú. Vlastne aj pravidelní návštevníci to tam považujú za choré...

MP3: Break!Fast - Splashmix 011

MP3: Break!Fast - Splashmix 01120:00

Splashmix číslo jedenásť je dielom prešovského Break!Fast-a. Patrí medzi djov, ktorí sa neuzatvárajú do jednej štýlovej škatuľky a preto v jeho mixe nájdete všeličo - moombathon, global bass, juke a dokonca má v mixe premiéru aj nový track z jeho vlastnej producentskej dielne. Takto znie nová hudba!

Hochspannung! 20. januára v KC Dunaj!

Hochspannung! 20. januára v KC Dunaj!17:00

Prvý Hochspannung! v roku 2012 sa uskutoční už 20. januára. Začiatok novej sezóny bude venovaný hudobnej rozmanitosti so zameraním na nové a kvalitné mená súčasnej klubovej scény. V úlohe headlinera sa predstaví britský objav a veľký talent Submerse..

2.1.2012
pondelok

MP3: Ink Midget PF2012 mix

MP3: Ink Midget PF2012 mix16:21

Ink Midget vo svojom novoročnom sete, kde hip hop sa mieša s dubstepom a ambientom.

Stanley Crow – COD NYE Podcast session vol.4

Stanley Crow – COD NYE Podcast session vol.412:15

Po dlhšej promo pauze prichádza Stanley so selekciou, ktorá Vás osloví svojím osobitným zvukom a náležitou atmosférou. Mix obsahuje tracki od pánov ako Jubei, Skitty, Loxy, Fierce či dj Break, ktorých netreba hádam ani predstavovať.

1.1.2012
nedeľa

Vecovo zhudebnené PF 2012

Vecovo zhudebnené PF 2012 17:22

Blahoželanie od Veca s prianím šťastného nového roku a infom o jeho novom albume! check!

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch