Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - júl 2009

Tlačové správy od 1.7.2009 do 31.7.2009

30.7.2009
štvrtok

micro.Wilsonic uvedie Coldcut v Bratislave aj v Košiciach!

micro.Wilsonic 8 - Coldcut v Bratislave aj v Košiciach!17:10

Špeciálny micro.Wilsonic prichádza tentokrát v dvoch vydaniach nielen do Bratislavy, ale aj do Košíc. Uvedie legendu hudobnej scény, britských Coldcut.

Partybus space4u – nové termíny v ponuke!

Partybus space4u – nové termíny v ponuke!11:23

Tohtoročná Apokalypsa v Brne, Sensation v Prahe, Tiësto v Košiciach alebo Creamfields Central Europe v Břeclavi – to sú len posledné príklady udalostí, pri ktorých bude viac ako 180 clubberov ale aj neclubberov nostalgicky spomínať nielen na hudbu a zážitky priamo na mieste – ale tiež na samotnú cestu tam a naspäť!

29.7.2009
streda

Silent Shore Records: Oficiálne na webe!

Silent Shore Records: Oficiálne na webe!21:43

Popri príprave na vydanie prvého singlu slovenské vydavateľstvo Silent Shore Records dokončilo aj finálne úpravy na svojej web stránke a oficiálne tak vstúpilo do medzinárodného internetového sveta.

LEPORELO_FM: 49. vydanie je online. Checkuj novinky od Milosa a Skanka

LEPORELO_FM: 49. vydanie je online. Checkuj novinky od Milosa a Skanka21:22

Podcastová show Leporelo_FM na Rádiu_FM pokračuje tento týždeň svojím už 49. pokračovaním, v ktorom vám Milos a Skank hrajú celé 2 hodiny parádnej elektronickej hudby. Minimal, house, techno, práve v tomto sú špecialisti...

24.7.2009
piatok

Hrachovka možno naposledy?

Hrachovka možno naposledy?09:30

Festival Hrachovka ve Valašském Meziříčí (24. a 25. července 2009) letos možná po šestnácti letech uzavře svou historii. Český hudební rybníček tak nejspíš přijde o další festivalovou rybu. Aktuální ročník proto pořadatelé vyhlásili jako slavnostní rozlučku s nejúspěšnější érou této muzikantské přehlídky.

DJ MILAN LIESKOVSKÝ, ORBITH (CZ), B-COMPLEX a mnoho ďalších DJ-ov už tento víkend na Rudave!

DJ MILAN LIESKOVSKÝ, ORBITH (CZ), B-COMPLEX  a mnoho ďalších DJ-ov už tento víkend na Rudave!09:16

Na Summerbeach Rudava sa predstavia už tradične prestavia interpreti na 3 stage-och. Okrem Hlavného stage-u sa predstavia DJ-i na Electronic a Zion stage-i. Electronic stage sa bude niesť v znamení techno-minimal-electro-progressive-trance a Zion stage v znamení ska-reggae-dnb-jungle.

23.7.2009
štvrtok

Silent Shore Records: Flight To Soul vysoko nad zemou!

Silent Shore Records: Flight To Soul vysoko nad zemou!01:13

Prvý singel slovenského vydavateľstva Silent Shore Records si nečakane získava priazeň čoraz väčšieho počtu DJ-ov a trance fanúšikov.

22.7.2009
streda

DOWNLOAD: ERUVIE & SMOLY – „Prajeme krásne leto“

DOWNLOAD: ERUVIE & SMOLY – „Prajeme krásne leto“14:50

Vážení kamaráti, priatelia clubberi, dovolili sme si pre Vás pripraviť letný hudobný pozdrav, ktorým by sme radi spríjemnili Vaše chvíle strávené, či už na cestách za dovolenkou, za dobrou letnou akciou, prípadne na slnečné opaľovanie, pri vode.

Let It Roll - užitočné informácie!

Let It Roll - užitočné informácie!11:50

Let it Roll open air festival s nadupanou drum & bassovou zostavou sa pomaly  blíži a vzhľadom k tomu, že sa začínajú množiť dotazy, ako bude na mieste riešená organizácia, dávame odpovede na tie najzásadnejšie, mapku areálu a ďalšie dôležité informácie k víkendu 24. a 25. júla.

16.7.2009
štvrtok

ReOrder v Solaris International!

ReOrder v Solaris International!09:24

Doslova nezastavieľná producentská činnosť slovenského rodáka ReOrdera sa opäť ukázala vo svetovom svetle.

15.7.2009
streda

Zajtra sa začína Bažant Pohoda 2009

Bažant Pohoda 2009 - Zajtra sa začína20:43

Trinásty ročník multikultúrneho festival Bažant Pohoda je predo dvermi. Už vo štvrtok 16. júla 2009 sa o 16.30 otvoria brány areálu na trenčianskom letisku, ktoré sa na tri dni premení na základňu hudby, divadla, litetarúry a ďalších druhov umenia. “A predovšetkým slobody,” hovorí organizátor Michal Kaščák. “Už sa nevieme dočkať, kedy celý areal ožije, kedy ožijú scény a prídu prví návštevníci.”

LEPORELO_FM: Tiefschwarz, Audio Werner, Mirko Loko...

LEPORELO_FM: Tiefschwarz, Audio Werner, Mirko Loko... 11:16

Tento týždeň je na webe nášho jediného dobrého rádia – Rádia_FM, nové, aktuálne, už 48. vydanie podcstovej show Leporelo_FM, ktorú pre vás pripravujú každé dva týždne Milos a Skank.

14.7.2009
utorok

Drumshock 1

Drumshock 119:40

V sobotu sa v Poprade stretnú všetci vyznávači tých najtvrdších lámaných beatov.

Let It Roll predstavuje Headlinerov Innovation main stage!

Let It Roll: Headlineri Innovation main stage!11:19

Už obvíkend sa pri Pardubiciach strhne poriadna drum & bassová mela. Innovation main stage festivalu  Let It Roll naservíruje ména ako Andy C, LTJ Bukem & MC Conrad, Ed Rush & Optical, Chase & Status, Noisia a mnoho ďalších. Predstavme si v krátkosti ich kariéru a zaujímavé sety k stiahnutiu.

13.7.2009
pondelok

Free Summer 2009 – informácie a profily headlinerov!

Free Summer 2009 – informácie a profily headlinerov!21:14

Blíži sa termín konania festivalu Free Summer 2009 a my vám v nasledujúcom článku prinášame aktuálne informácie a profily niektorých headlinerov...

Už onedlho to vypukne!Prečítajte si bližšie info o párty SunDance 2009

SunDance 200920:27

Dátum najväčšej tohtoročnej tanečnej party na východnom Slovensku sa nám nezadržateľne blíži, preto Vám prinášame bližšie aktuálne info k nej.

10.7.2009
piatok

Bažant Pohoda 2009 - V Trenčíne sa už stavia

Bažant Pohoda 2009 - V Trenčíne sa už stavia21:04

Už len týždeň zostáva do začiatku multižánrového festivalu Bažant Pohoda. Tím Agentúry Pohoda zbalil svoju bratislavskú kanceláriu a vyrazil smer Trenčín, kde ho hneď po príchode na letisko privítala pestrofarebná dúha. Vo všetkých vyvolala spomienky na záver vlaňajšieho ročníka, keď počas rozlúčkového vítania slnka na záver festivalu rovnako dúha sfarbila oblohu nad celým areálom.

9.7.2009
štvrtok

4 Elements - rádio_FM v piatok 10.7.2009

18:44

Príjemný letný večer v opätovnej spoločnosti tej navyberanejšej elektronickej hudby môžete dnes zažiť opäť s 4 Elements a jej hosťami.

Silent Shore Records: Exkluzívna 5 hodinová rádio show!

Silent Shore Records: Exkluzívna 5 hodinová rádio show!16:40

Česko–slovenské vydavateľstvo Silent Shore Records pripravilo pre fanušíkov elektronickej tanečnej hudby jedinečný večer. Už tento štvrtok (9.7.2009) odoznie na vlnách rádia Discover Trance fm špeciálne narodeninové vydanie relácie Closer To You.

Download_FM open air - Kvíz!!! Cole, Noks a Good Mood

Download_FM open air - Kvíz!!! Cole, Noks a Good Mood16:05

Pozor! Táto PR správa obsahuje emócie, nadštandardnú dávku sentimentu a spomienky! Nedozviete sa v nej síce žiadne tradičné informácie, ktoré patria do povinného „djského informačného spamu“, ale....

8.7.2009
streda

Milan Lieskovsky feat. Peter Bulík meets Janka Bajnoci – BLISS

Milan Lieskovsky feat. Peter Bulík meets Janka Bajnoci – BLISS12:25

Dokonalé šťastie – synonymum leta, pohody a slnečných dní... Alebo.. aj názov štvrtého tracku na albume Milan Lieskovsky, ktorý vznikol súhrou pozitívnych náhod a taktiež vďaka otvorenosti Milana Lieskovskeho, ktorý sa nesnaží svoje hudobné vnímanie zaškatuľkovať len na tanečné štýly.

Free Summer – Warm Up parties!

Free Summer – Warm Up parties!13:20

K pripravovanému festivalu Free Summer organizátori pripravili tentoraz až dve Warm Up party.

Machov remix na VIM Records

MACHOV REMIX NA VIM RECORDS !11:41

V nedeľu vyšlo na VIM Records nové EP nemeckému projetu I:LYKE s názvom ROUGH YAM, ktorý svoju produkciu charakterizuje ako London Bass Music. O breakbeatový remix sa postaral slovenský dj a producent Macho.

Leporelo má vonku tretí release

Leporelo má vonku tretí release10:59

Po dvoch výberovkách prichádza na stále známejšom labely LEPORELO je tu 3jka. Je to prvá sólovka a na starosť ju má šéf a zakladateľ labelu Milos.

7.7.2009
utorok

ReOrder: Dvojitý zásah do čierneho!

ReOrder: Dvojitý zásah do čierneho!20:54

Slovenskému rodákovi ReOrderovi sa včerajším dňom podarilo dvojitým zásahom trafiť do stredu terča svetovej hudobnej tanečnej scény.

Join Da Beat records: Sťahuj Burn EP od Alimana

Join Da Beat records: Sťahuj Burn EP od Alimana20:31

Aliman sa na Join Da Beat records predstavil pred necelým mesiacom ragga junglovým singlom Rudeboy Sound, a už vtedy nám bolo jasné, že to z jeho strany nie je posledné slovo.

NUDANCE Broken Therapy 11 už túto sobotu v Poprade

NUDANCE Broken Therapy 1112:11

Na najbližšiu sobotu odborníci z meteorologického ústavu predpovedajú riadnu smršť. A to smršť lámaných beatov na akcii Nudance Broken Therapy v Poprade.

MOONLIGHTING na DJGO.SK s DA MOONom a českým ORBITHom

MOONLIGHTING na DJGO.SK s DA MOONom a českým ORBITHom12:01

Júlova epizóda rádiového programu MOONLIGHTING na slovenskom rádiu DJGO.SK bude hostiť residenta DA MOONa a českého hosťa ORBITHa, ktorý predstaví aktuálny zvuk párty Electra.

7. narodeniny café Wave - Týždeň žúrok + súťaže o lístky

7 narodeniny cafe wave10:38

V prešovskom café Wave si pre Vás pripravili bohatý narodeninový týždeň. Výstava fotografií s vyhlásením víťaza z lomography workshopu, Satil Lead, PPE a Vili:am, Isobutane, VJ Laska a ďalší...

Drahosh a Pure na Download_FM open air + súťaž o víkendový pobyt v hotely Kráľova Studňa

Drahosh a Pure na Download_FM open air + súťaž o víkendový pobyt v hotely Kráľova Studňa10:06

Chutné pralinky a delikatesy už od začiatku! Pohladenia na privítanie, nežné dotyky a úsmevy. Šteklenie v nohách, pomalé vlnenie bokov a krčných stavcov.  To všetko je House music! Ochutnajte jej esenciálnu chuť...

6.7.2009
pondelok

SIGNAII_FM : 6.7.2009 - 100% slovenské vydanie!

SIGNAII_FM : 6.7.2009 - 100% slovenské vydanie!09:15

Špeciálne slovenské vydanie SIGNAII_FM je konečne tu! Čaká na vás 16 trackov od slovenských producentov a niekoľko zaujímavých rozhovorov priamo s ich autormi. Úplne noví, ale aj rokmi overení slovenskí producenti dokazujú, že ich hudba stojí skutočne za to!

V sobotu si na Open Jazz Feste zahrá dvanásťročný bubeník

V sobotu si na Open Jazz Feste zahrá dvanásťročný bubeník08:00

David Hodek – česko - slovenský hudobný unikát. Vo svojom detskom veku hrá na bicie, čo si vyžaduje obrovskú energiu. Hudba ho nie len baví, ale David ju aj cíti.

World Republic Session na Dance rádiu

World Republic Session na Dance rádiu07:59

V rámci letnej akcie nazvanej „Letná Exotika na Dance Rádiu“ si Michal Poliak do svojho programu World Republic Session privedie ďalšieho exotického hosťa.

3.7.2009
piatok

Finálny program MIDI workshop stage

Finálny program MIDI workshop stage08:07

V sobotu 4.7.2008 sa na festivale Creamfields Central Europe uskutoční jeden z prvých workshopov na festivaloch v ČR. Stage, ktorý ponesie jednoduchý názov MIDI, sa ponesie v znamení prezentácii programov a hardware, s ktorým sa môžete stretnúť nielen pri DJských a live vystúpeniach, ale tiež pri domácom použití.

4 Elements - rádio_FM v piatok 3.7.2009

4 Elements - rádio_FM v piatok 3.7.200907:34

Naplno rozbehnutému letu ešte pridáme na obrátkach počas celého piatkového večera vo 4 Elements! K hudobným peckám pridáme aj našich skvelých hostí. Tým prvým bude dobre známy a za ostatný rok jeden z najaktívnejších českých producentov vôbec – Michal Poliak.

2.7.2009
štvrtok

Buď vážený hosť festivalu Hradhouse!

Buď vážený hosť festivalu Hradhouse!11:06

Poznáš dokonale kompletné obsadenie “hradebného” open airu Hradhouse? Tak máš z polovice vyhraté!

Bažant Pohoda 2009 – Prípravy vrcholia

Bažant  Pohoda 2009  – Prípravy vrcholia12:51

Prípravy na letný multižánrový festival Bažant Pohoda vrcholia. Na trenčianske letisko už prvé kamióny začínajú dovážať potrebný materiál, kosia sa trávnaté plochy a tím Agentúry Pohoda, finišujúci so všetkými detailami, sa už chystá na odchod do Trenčína, kde sa bude vyše týždňa budovať areál, ktorý vlani privítal denne vyše 30 tisíc návštevníkov.

Zvolenské hradné múry sa budú otriasať v základoch pod taktovkou techno dvojice Collins&Behnam a slovenského Monoida!

Collins&Behnam a Monoide na Download_FM  open air12:02

Pozor! Ranná techno-rekonštrukcia nádvoria Zvolenského zámku začína už čoskoro! Storočné zámocké dlaždice obrúsime o pár milimetrov, v studni pribudne podložie z energetických drinkov, a omietku vyzdobíme pravými diamantmi...

Bassline radio show na tento štvrtok.

Bassline radio show na tento štvrtok11:47

Nalaďte prosím svoje rádia, naklikajte internetové streamy a pripravte sa na ďalšiu jazdu. Pravidelná dvojhodinovka Bassline radio show na rádiu Sity a YES vám opäť ponúkne bohatú nádielku novej strhujúcej tanečnej hudby.

Lixx&Clive feat. Mc Aktiff : Live at SIGNAII_FM night

Lixx&Clive feat. Mc Aktiff : Live at SIGNAII_FM night09:42

Nieje žiadnym tajomstvom, že Lixx a Clive si hudobne rozumejú. To, čo ich spája, je totiž deep drum&bass! Svoje sily dali dokopy aj v piatok 26.6.2009 v bratislavskom SubClube na akcii s názvom SIGNAII_FM NIGHT, kde odohrali svoj spoločný back2back set spolu s MC Aktiffom.

1.7.2009
streda

Informácie a pokyny pre návštevníkov CREAMFIELDS CENTRAL EUROPE

Informácie  a pokyny pre návštevníkov CREAMFIELDS CENTRAL EUROPE14:28

Již tento víkend na letišti v Břeclavi vypukne druhý ročník festivalu Cremfields Central Europe! Brány festivalu se otevřou v 17 hodin a v průběhu celého víkendu se zde na 5 pódiích vystřídá téměř 100 DJs a kapel z různých koutů světa. Hlavním lákadlem je vokální trance v podání špičkových Above & Beyond a ATB.

Riaditeľ O2 Sázavafest: Jacksona som chcel na jubilejný 10. ročník

Riaditeľ O2 Sázavafest: Jacksona som chcel na jubilejný 10. ročník14:19

Ředitel O2 Sázavafestu, který 29. června slavnostně odtajnil na svých stránkách www.sazavafest.cz kompletní line-up prozradil, že se společně se svým týmem chystal oslovit Michaela Jacksona k vystoupení na jubilejním 10. ročníku festivalu. Proto se za Michaela bude na letošním největším českém multižánrovém festivalem v Česku držet minuta ticha.

Na novej nahrávke Beastie Boys zaznie hlas Boba Dylana

Na novej nahrávke Beastie Boys zaznie hlas Boba Dylana14:06

Na novej nahrávke newyorskej rapovej skupiny Beastie Boys zaznie hlas folkovej legendy Boba Dylana. Hip-hoperi totiž počuli muzikanta, ako chváli ich hudbu v rozhlasovej šou, ktorú uvádza. Aj preto sa rozhodli použiť jeho slová na pripravovanom albume Hot Sauce Committee Pt 2.

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch