Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - november 2011

Tlačové správy od 1.11.2011 do 30.11.2011

30.11.2011
streda

Lfbeat 2. decembra v Radosti

Lfbeat 2. decembra v Radosti00:00

Prvý decembrový piatok v music clube Radosť príde svoje aktuálne tracky a staré kvalitky predstaviť dj Benco. Peťo odkrútil už statočné množstvo vinylov a tak sa určite je na čo tešiť. Doplnia ho Monoide a Violetta. Hrať sa bude tanečná hudba.

Soluble: VA - Picks vol. 1

Soluble: VA - Picks vol. 100:00

Slovenský house label Soluble Recordings vydáva 6. decembra svoju prvú kompilačku na ktorej nájdete samé lahôdkové záležitosti. Časom pribudne asi aj tlačovka no zatial si môžete vypočuť ukážky:

Festival NouveaNu začína už vo štvrtok!

Festival NouveaNu začína už vo štvrtok!00:00

Festival NouveaNu, pre všetkých milovníkov kvalitnej a novej hudby, začína už tento štvrtok 1.12.2011. V bratislavskom KC Dunaj vo večerných hodinách vystúpia rakúska presničkárka Clara Luzia, škótske elektronicko-jazzové zoskupenie Hidden Orchestra a elektro-popový Dynamo Team zo Slovenska.

Na [[[TRIDENT93 vystúpi Slovinec SMOOTH

Na [[[TRIDENT93 vystúpi Slovinec SMOOTH00:00

Ďalšie pokračovanie najstaršej pravidelne fungujúcej  dnb party [[[TRIDENT je pripravené na sobotu 10. Decembra 2011. Vydanie s poradovým číslom 93 navyše prinesie slovenskú premiéru!

29.11.2011
utorok

Hangover @ Subclub 1.12.2011

Hangover @ Subclub 1.12.201117:00

Piate vydanie nepravidelnej akcie Hangover je v programe Subclubu už vo štvrtok 1.decembra. Podmienky na príjemné  pohupovanie sa na parkete alebo iba prízorné postávanie pri bare počúvajúc exkurzie do štruktúr uvedomelej tanečnej hudby vám pripravia ako zvyčajne PIA8 a .NOWS.

Kompletný line-up festivalu LET IT ROLL winter Slovakia!

Kompletný line-up festivalu LET IT ROLL winter Slovakia!17:00

Zoznam všetkých účinkujúcich zimnej oslavy drum and bassu, ktorá sa odohrá 17. Decembra v Trenčíne, je už uzavretý. Konečný pestrý súpis djs na dvoch flooroch zo 7 krajín sveta je skutočne mimoriadne lákavý. Posúďte sami...

Deepový talent Clarity v rozhovore pre Nudance!

Deepový talent Clarity v rozhovore pre Nudance!00:00

V piatok sa tento anglický producent a dj predstaví slovenskému publiku v Subclube v rámci série warm upov na Let it roll winter. Owen prinesie na Slovensko fresh, hot, deep uk dnb music preto si ho nenechajte úsjť.

MP3: Macho - Together Mix

MP3: Macho - Together Mix00:00

Slovenský breakbeatový dj a producent Macho (breaks.sk) namixoval nový fresh set plný breaku a techfunku. enjoy!

28.11.2011
pondelok

Uprising Winter Edition: Ďalšie pokračovanie Uprising Mixtape je na svete!

Uprising Winter Edition: Ďalšie pokračovanie Uprising Mixtape je na svete! 13:34

Festival Uprising má tento týždeň rovno dve prekvapenia. Hlavným je jeho veľká zimná edícia, ktorá sa koná už túto sobotu v Bratislave a ako bonus teraz po roku prináša aj Uprising Mixtape.

MP3: Spigl @ Eqvalizer, KlubKlid (19.11.11)

MP3: Spigl @ Eqvalizer, KlubKlid (19.11.11)12:52

Ambientne ladený set od Spigla z Klubu Klid.

Jesenná Pohoda mala krásnu atmosféru

Jesenná Pohoda mala krásnu atmosféru00:00

Vyše tisícka návštevníkov sa nechala zlákať historicky prvým festivalom so stanovaním pod strechou a na Pohoda Indoor Camping Festivale 2011 v trenčianskom Expo Centre si vychutnali takmer 80 vystúpení na štyroch pódiách a najmä nenapodobiteľnú atmosféru jesenného festivalu. „Máme len pozitívne odozvy – od návštevníkov, ale aj umelcov,“ skonštatoval po skončení podujatia jeho riaditeľ Michal Kaščák...

Nu Spirit: program na December 2011

Nu Spirit: program na December 201100:00

December bude pestrý a hudobný fajnšmekri si opäť prídu na svoje..

25.11.2011
piatok

Ceny vstupeniek na LET IT ROLL winter sa budú zvyšovať

Ceny vstupeniek na LET IT ROLL winter sa budú zvyšovať17:00

Už len pár dní bude možnosť zaistiť si účasť na najväčšej indoor drum'n'bass udalosti v slovenskej histórii za aktuálnu priaznivú cenu. Už po 30. Novembri totiž pôjde cena vstupeniek na LiR winter Slovakia smerom nahor. Navyše, počet špeciálnych VIP vstupeniek je striktne limitovaný...

Drumatique Session časový line up

Drumatique Session časový line up00:00

Inovatívny deep drum'n'bass sound na session v Nu Spirit Club-e už túto sobotu 26. novembra v podaní headlinerov DUB PHIZIX (UK) a HYBRIS (USA).

Sety na weekend XII

Sety na weekend XII00:00

Tohtotýždňové sety na weekend od pánov Spektre, Deepsoul, Jimmy Edgar, Rockwell a Es.tereo! Enjoy!!!

Synthesia: hľadáme výnimočných

Synthesia: hľadáme výnimočných00:00

Keby sme sa opýtali slovenských návštevníkov klubov a žúrov, čo si myslia o našej malej elektronickej scéne, väčšina z nich by asi nevedela, čo odpovedať. Je to dobré, je to zlé ? Čo ja viem, nemám tucha. Asi dobré, ne?  Šak ruka hore, nech to poriadne duní a ide karta, a vôbec, čo je to za tupú otázku, kde mám drink .. aha tu je, rovno pod nosom, hm, fúu aká vyparádená cica, tuším sa idem konečne baviť!

Už dnes začína prvý Pohoda Indoor Camping Festival

Už dnes začína prvý Pohoda Indoor Camping Festival00:00

Už dnes sa začína historicky prvý jesenný festival so stanovaním pod strechou – Pohoda Indoor Camping Festival. Jesenná verzia multikultúrneho letného podujatia Bažant Pohoda prinesie takmer 80 vystúpení špičkových zahraničných interpretov, popredných i nastupujúcich domácich skupín, divadla, tanečných workshopov, diskusií a filmov.

MP3: Knight - Mayhem

MP3: Knight - Mayhem00:03

Máte radi Neurofunk ? Ak áno, vypočujte si aktuálny set od člena Biele Kocky crew (White Cubes). Knight pre vás pripravil hodinový setík plný noviniek.

4 Elements @ rádio_FM v piatok 25.11.2011

4 Elements @ rádio_FM v piatok 25.11.201100:00

Pre piatkový sychravý večer sme vám pripravili ešte o čosi viac horúcej hudobnej nádielky ako zvyčajne. V našom playliste vám rozpumpujú krv mená ako Pryda, Crazibiza alebo Kaiserdisco. Už od druhej hodiny vám však budeme hrať dva skvelé mixované sety. Tým prvým bude mix od nášho hosťa Dja Wychitawacsa, ktorý svoj 60 minutový počin pre 4 Elements_FM naplnil tými najhorúcejšími kúskami zo stajne Seta label.

Hudobný mág Hugo Kant v Bratislave!

Hudobný mág Hugo Kant v Bratislave!00:00

Ak máte radi trip hop, elektro a psychadelic jazz 1.12 bude Batelier tým pravým miestom pre vás. Návštevou nás poctí francúzsky multi - inštrumentalista/hudobný producent Hugo Kant.

Winter Beat 2011: Martin Streed už o týždeň v Žiline

Winter Beat 2011: Martin Streed už o týždeň v Žiline00:00

V piatok 2. decembra okolo 21h odštartuje ďalšia zo sérií Winter Beat-ov v Žiline. Kompletný line up sme vám predstavili už v predošlej správe a preto sa teraz zameráme trošku konkrétnejšie na hlavného hosťa...

24.11.2011
štvrtok

Beat Pump: lineup + výherca súťaže

Beat Pump: lineup + výherca súťaže16:44

Všetci už zrejme myslíme len na to, že zajtra je piatok a ako príjemne zakončiť ďalší pracovný týždeň. Prosac pozýva všetkých priaznivcov dnb a nielen ich na akciu BEAT PUMP v prešovskom klube PUMPA. Hostí sme si už predstavili a jediné čo ostáva je odhaliť časový lineup.

Biele Kocky 16: Last info

Biele Kocky 16: Last info01:50

Biele kocky už túto sobotu v Martine! Info o headlineroch, časový lineup a všetko potrebné čo je treba vedieť!

Program klubu Radosť na mesiac december

Program klubu Radosť na mesiac december00:00

Prinášame program klubu Radosť na mesiac december 2011.

Spiral 39 - 9th Birthday party / last info - zmena lineupu

Spiral 39 - 9th Birthday party / last info - zmena lineupu00:00

Piatkový večer v zvolenskom klube Hospital bude v znamení 9. narodenín Spiral crew, dobrej nálady, ale hlavne o pestrom a energickom Drum&Basse. Nastali však zmeny v lineupe o ktorých by sme vás radi informovali.

23.11.2011
streda

Drumophone: Meet the fathers

Drumophone: Meet the fathers11:17

Piatok 9. decembra Ti Prosac & Sizeclub.sk po vyše polročnej prestávke prináša do Košíc obľúbenú drum&bass žúrku DRUMOPHONE.  Tentoraz sa husté bicie a basy rozozvučia vo vynovených priestoroch T-CLUBu.

VIP vstupenky na LET IT ROLL winter Slovakia sú v predaji.

 VIP vstupenky na LET IT ROLL winter Slovakia sú v predaji.00:00

Keďže žiadosti o VIP vstupy absolútne neutíchali, rozhodli sme sa, že Vám túto vymoženosť poskytneme aj na LiR winter Slovakia... Podarilo sa nám vyriešiť skutočne luxusnú VIP zónu, ktorá bude zahŕňať naozaj viacero skvelých výhod!

Festival NouveauNu v Bratislave a Košiciach

Festival NouveauNu v Bratislave a Košiciach00:00

Dve noci po sebe v dvoch najväčších slovenských mestách sa uskutoční klubový festival NouveauNu. Už 1. decembra rozozvučia bratislavský klub KC Dunaj kvalitné zahraničné kapely a zaujímavé hudobné projekty. O deň neskôr festival pokračuje v košickej Tabačke.

Tím jesennej Pohody už v Trenčíne

Tím jesennej Pohody už v Trenčíne00:00

Organizačný tím Pohoda Indoor Camping Festivalu sa už dnes presunul do Trenčína, kde sa začína finálna príprava jedinečného kultúrneho podujatia so stanovaním pod strechou. Už v piatok 25. novembra 2011 o 12.00 hod. sa otvárajú brány festivalu, ktorý za dva dni ponúkne takmer osemdesiat predstavení...

22.11.2011
utorok

DJ BATTLE 2011 - Už tento piatok v Košiciach

DJ BATTLE 2011 - Už tento piatok v Košiciach12:34

Už tento piatok 25.novembra 2011 nás čaká druhá časť DJ AT WORK a tou je DJ-ská súťaž do ktorej sa nám podarilo pre prvých troch turntablistov pripraviť lukratívne ceny nielen od "Pioneer DJ". Výhercom potrasie rukou hlavný porotca DJ Cheeba z "ninja tune", preto neváhajte a prihláste sa na našej webke.

Palicavonzvreca – Promo Sety.

Palicavonzvreca – Promo Sety.10:00

V piatok 25.11. bude v Subclube prehliadka súčasného klubového techna, hostia z Holandska a Belgicka + domáca top trieda. Nižšie nájdete promo sety od všetkých DJs, enjoy!! FB event

Drumatique Session - Profily hostí!

Drumatique Session - Profily hostí!00:00

Už túto sobotu 26. novembra bude na Drumatique Session v bratislavskom Nu Spirit Club-e znieť "deep & dirty" drum'n'bass sound.

Fat Beat v stredu večer v Radosti!

Fat Beat v stredu večer v Radosti!00:00

Ak sa dvadsiatehotretieho novembra zastavíte v bratislavskej Radosti na Obxodnej ulici, budete mať možnosť si vypočuť DJ-ov reprezentujúcix Spiral. A nakoľko Spiral ide s dobou, nemohol si nevšimnúť ako to funguje v hudobnom priemysle. DJ-ské hviezdy vyxádzajú do popredia aj upadajú do zabudnutia.

21.11.2011
pondelok

HOUSEMATIC

Sizeclub.sk presents HOUSEMATIC00:36

Elektronická lahôdka v rekonštruovaných priestoroch T-klubu na Urbánkovej 2 v Košiciach.

MP3: Drumatique Podcast #007

MP3: Drumatique Podcast #00700:00

Nová epizóda Drumatique Podcast-u je online. O siedme pokračovanie sa postaral Svetlux spolu s Clive-om. Vypočujte si dve hodiny plné (nielen)dnb noviniek…Stay tuned!

18.11.2011
piatok

Nádielka setov na víkend XI

Nádielka setov na víkend XI00:00

Tento krát sety od Cariho Lekebuscha a Alexiho Delana, Olega Poliakova, DJa TZESARa a Guya J.

Na line up LET IT ROLL pribudol Poliak MOPTRON

 Na line up LET IT ROLL pribudol Poliak MOPTRON11:00

Už teraz skutočne exkluzívny zoznam zahraničných headlinerov zimnej verzie festivalu LET IT ROLL Slovakia, ktorý sa odohrá 17. Decembra v Trenčianskom Expo Centre sa rozrástol o ďalšie meno...

Breaks.sk Podcast 6 – Home Alone

Breaks.sk Podcast 6 – Home Alone11:00

Prinášame aktuálne vydanie podcastu Breaks.sk. Vypočujte si nový release od maďarského producenta Kid Panel a mixovaný set od Home Alone.

BEAT PUMP predstavuje druhú polovicu DJ-ov

BEAT PUMP predstavuje druhú polovicu DJ-ov09:35

BEAT PUMP predstavuje druhú polovicu DJ-ov, ktorí sa predstavia 25. novembra v prešovskom klube PUMPA. Nech sa páči.

Possitiva! Line Up

Possitiva! Line Up00:00

V sobotu sa v dubnickom Doors Pube o hudbu budeme starať my. O dobrú zábavu sa budete musieť prísť postarať s nami. A kto je to to my? Line up nájdete práve tu.

Rozhovor: Mefjus@Spiral 39 – 9th Birthday party

Rozhovor: Mefjus@Spiral 39 – 9th Birthday party 00:00

25. janauára sa v zvolenskom klube Hospital uskutoční narodeninové vydanie Drum&Bass noci Spiral. Prinášame vám rozhovor s rakúskym producentom Mefjusom ktorý sa predstaví v úlohe headlinera večera. Nech sa páči.

[[[TRIDENT92 last info + časový line-up

[[[TRIDENT92 last info + časový line-up00:00

Sobotu 19. novemra sa odohrá už 92. pokračovanie kultovej drum and bass party [[[TRIDENT, ktorá bude tento krát hostiť skvelú švédsku vokalistku menom ELSA ESMERALDA a českého turntablistu PHILIPa TBC. To, čo všetko návštevníkov okrem týchto dvoch headlinerov na party čaká, sa dozviete už teraz...

17.11.2011
štvrtok

Dnb.sk @ Subclub: Prilož polienko do piecky!

Dnb.sk @ Subclub: Prilož polienko do piecky!00:00

Oslava deviatich narodenín dnb.sk nie je jediný dôvod, prečo prísť už tento piatok 18.11. do Subclubu. Spáliť nejaké kalórie ti pomôže šesť djov na čele s headlinerom z Nového Zélandu. K narodeninám môžeš zablahoželať aj DJke Kiare, tiež vyhrať vstupy na zimný Let It Roll, či Silvester...

Let It Roll on tour v piatok v Ostrave

Let It Roll on tour v piatok v Ostrave00:00

Přípravka na zimní Let It Rolly s podtitulem „on tour" se chystá na tento pátek do Ostravy. Na Výstavišti zahrají Camo & Krooked, B-Complex, One Way, Forbidden Society a další, neméně zajímavá jména nabídne i druhá tekno stage pod záštitou Dynamo Destroy s francouzskými a irským hostem.

Seta Label: Sarp Yilmaz - Watching It From Far EP!

Seta Label: Sarp Yilmaz - Watching It From Far EP!00:00

V týchto dňoch sa do celosvetovej distribučnej online siete dostáva pod katalógovým číslom SET068 ďaľší titul slovenského hudobného vydavteľstva Seta Label...

Vyhraj voľný vstup a album Empire East

Vyhraj voľný vstup a album Empire East00:00

Organizátori drum & bassovej akcie Phreak da Sound 42 vyhlasujú súťaž o dva voľné vstupy a dva albumy Empire East od bratislavskej formácie Soundphreakers. Ako headliner sa na tejto akcii v piatok 25.11.2011 v bratislavskom klube Plťka-Pontón predstaví maďarský producent Exorcist.

16.11.2011
streda

V zime zahreje reggae od Švihadla

Švihadlo vyráža na slovenské mini turné08:01

Ak má niekto chuť na reggae a na Švihadlo, 24.11. treba zájsť do Bratislavy, 25.11. do Banskej Bystrice a 26.11. do Košíc.

BREAKING SOUNDZ #45 posledné info

BREAKING SOUNDZ #45 posledné info00:00

Všetky podstatné informácie o dnešnom drumabassovom žúre v trenčianskom Lúč klube sa dozviete práve teraz...

Dnb.sk 9 b-day @ Subclub: Oslavujeme a rozdávame!

Dnb.sk 9 b-day @ Subclub: Oslavujeme a rozdávame!00:00

Plnou parou vpred uháňa dnb.sk už deväť rokov a stále má do pece čím prikladať :). Opäť poriadne priložíme a narodeniny oslávime v piatok 18.11.2011 v Subclube - našej rezidentnej piecke pod bratislavskou hradnou skalou. Dj a producent DOSE sa o správnu teplotu dokáže postarať. Dobre nám podkúria a vysoký tlak budú udržovať rezidenti Matis a Kiara, ktorá tu tiež spolu s dnb.sk oslávi svoje narodeniny. Paru vypustí dj Prologue a zopár uhlíkov priloží aj trnavská dvojica Tyque.

Drumatique Session with DUB PHIZIX (UK) & HYBRIS (USA)

Drumatique Session with DUB PHIZIX (UK) & HYBRIS (USA)00:00

Novembrová Drumatique Session prináša do Nu Spirit Club-u hneď dvoch headlinerov. V sobotu 26. novembra príde reprezentovať manchester-ský sound DUB PHIZIX, o ktorého kvalite svedčia releasy na značkách ako Soul:r, Exit, Critical, Creative Source, Ingredients, Commercial Suicide či Dispatch.

Stroboskop.sk: Aterrmata - Remixed EP

Stroboskop.sk: Aterrmata - Remixed EP00:00

Aterrmata je mimozemský hudobnik pochádzajúci z planéty Metranos, nachádzajúcej sa v starodávnom planetárnom systéme “Dhen” z miesta, odkiaľ samotný zvuk pochádza...

Švédska diva ELSA ESMERALDA na [[[TRIDENT92!

Švédska diva ELSA ESMERALDA na [[[TRIDENT92! 00:00

Už túto sobotu 19. novembra vystúpi na party [[[TRIDENT v súčasnosti jedna z najžiadanejších vokalistiek na drum’n’bassovej scéne. Dvorná speváčka producenta London Elektricity sa predstaví naživo v Jazz rock clube v Partizánskom.

Winter Beat 2.12.2011 Deväť djov na dvoch stageoch!

Winter Beat 2.12.2011 Deväť djov na dvoch stageoch!00:00

Teploty nám už prudko klesli a to znamená, že je na rade ďalší Winter Beat. Po predošlej akcií sa event úspešne udomácnil momentálne v najväčšom žilinskom klube Infinity.

15.11.2011
utorok

Jesenná Pohoda aj debatami hudobníkov

Jesenná Pohoda aj debatami hudobníkov17:00

Už len desať dní zostáva do začiatku premiérového Pohoda Indoor Camping Festivalu, ktorý ponúka predovšetkým bohatý hudobný program. Na trenčianskom výstavisku Expo Center sa predstavia výrazné zjavy súčasnej britskej hudobnej scény na čele s Hadouken!, New Young Pony Club, Submotion Orchestra či Esben and the Witch, progresívne medzinárodné zoskupenia ako Paris Suit Yourself a The Death Set, jazzová špička Polar Bear alebo bývalá vokalista Zero 7 Sophie Barker. Zahraničných interpretov doplní to najlepšie z česko-slovenskej scény.

Nudance party #26 pod Tatrami

Nudance party #26 pod Tatrami17:30

Všetkých raverov pozývame v piatok do Experimentu v Poprade na ďalšie pokračovanie broken beats párty Nudance. Tentokrát sa za gramce postaví to najlepšie čo Nudance crew má :)

Possitiva! with Dj Martini (19.11.2011)

Possitiva! with Dj Martini (19.11.2011)00:00

Possitiva! Akcia, ktorá má v dubnickom pube Doors svoje pevné miesto už nejaký ten rok, vás chce opäť prichýliť pri svojom ďalšom pokračovaní. Už túto sobotu 19.11.2011 sa bude Doorsom niesť possitívna nálada v štýle house music.

14.11.2011
pondelok

Palicavonzvreca - 25.11. @ Subclub

Palicavonzvreca - 25.11. @ Subclub00:00

Druhý krát v roku sa ozýva Palicavonzvreca, jedna z posledných akcií naokolo, kde sa ešte stále prezentuje tvrdší 4/4 beat. Vo februári z Británie konečne dorazil Surgeon a o polnoci bolo vypredané. V piatok 25.novembra sa po čase so svojim novým programom do Subclubu vráti holandský Radial alias Jeroen Liebregts zo značky Audio Assault.

BASS 66: First Info

BASS 66: First Info17:00

November sa pomaličky chýli ku koncu a pre vás je samozrejme pripravené ďalšie pokračovanie noci BASS, ktorá sa odohrá piatok 25. novembra v ELEMENT MUSIC CLUB-e . Po poslednom line-up-e híriacom rôznymi hudobnými farbami tu máme ďalšiu várku zaujímavých mien, kvôli ktorým sa rozhodne oplatí prísť a poriadne sa popritom zabaviť.

Exorcist a Phreak da Sound 42!

Exorcist a Phreak da Sound 42!00:00

Legendárne klubové akcie Phreak da Sound sa 25.11 opäť vracajú do klubov, a tentokrát nielen v Bratislave, ale i v Prahe. Akcie Phreak da Sound vznikli v apríly 2003 a ich domovským klubom bol dnes už neexistujúci klub Duna.

Marosh a jeho druhé EP: Green Apple

Marosh a jeho druhé EP: Green Apple00:00

V druhej polovici októbra 2011 uzrel svetlo sveta ďalší release na nemeckej značke Vi Tva Records, o ktorý sa postaral žilinský Marosh a srbská producentka Zellyana..

MP3: Monoide - Urbsounds X

MP3: Monoide - Urbsounds X00:00

Monoide nahral fresh techno setík pre desiate výročie labelu Urbsounds. Ak sa ti pondelok furt vlečie, tak toto je ten správny sound na oživenie :)

Piate číslo Wave má svoj televízny spot!

Piate číslo Wave má svoj televízny spot!00:00

Všade počujete len o piatom čísle Wave? Tak to vás budeme ešte chvíľu otravovať, lebo na svet prišiel televízny spot k poslednému číslu, ktorý okrem televízii Musiq1 (www.musiq1.tv) a Fun1 (www.fun1.cz), budete môcť vidieť po kluboch na Slovensku a jeho zvukovú podobu počuť aj v internetovom rádiu Free (www.radio-free.eu)

Rezonation - 19. novembra v Nitre!

Rezonation - 19. novembra v Nitre!00:00

Siedme pokračovanie najväčšej elektronickej párty v Nitre sa odohrá 19.11.2011, takže by bol najvyšší čas Vám predstaviť headlinera aj spolu s dalšími účinkujúcimi. Tentokrát to bude: Stereo Killaz z Maďarska , line-up dopľňajú: Beatbenders, Bassmatic, The Rabbeats.

13.11.2011
nedeľa

NUDANCE PODCAST 006 by LSDee

NUDANCE PODCAST 006 by LSDee00:10

Šieste pokračovanie nudance podcastu, ktoré namixoval LSDee. Je to pecka za peckou, tak ako sme sme u neho zvyknutý!

11.11.2011
piatok

Nádielka setov na víkend X

Nádielka setov na víkend X00:00

Tento krát sety od Luciana, Axela Karakasisa, Sebastiana Légera, Adama Beyera a Garyho Becka.

Špeciálne autobusy na jesennú Pohodu

 Špeciálne autobusy na jesennú Pohodu17:00

Už o dva týždne sa začína prvý ročník Pohoda Indoor Camping Festivalu, ktorý okrem bohatého hudobného programu, filmov, tanečných workshopov, diskusií a divadla ponúkne aj jedinečnú možnosť stanovania v temperovaných halách na trenčianskom Výstavisku Expo Center.

BREAKING SOUNDZ #45 LIR.sk Winter Edition WARM UP - súťaž

BREAKING SOUNDZ #45 LIR.sk Winter Edition WARM UP - súťaž09:34

Okrem voľných vstupov na BREAKING SOUNDZ #45 sa totižto výherca našej súťaže stane aj majiteľom jednej vstupenky na zimnú edíciu slovenskej verzie najväčšieho československého drumabassového festivalu LET IT ROLL !

4 Elements @ Rádio_FM v piatok 11.11.2011

4 Elements @ Rádio_FM v piatok 11.11.201100:00

Aj v dnešný večer na Rádiu_FM sme pripravení vám spestriť top tanečnou hudbou nech už sa nachádzate kdekoľvek! Pripravené sú  pre vás tie najčerstvejšie hudobné tituly od Manuela De La Mareho, Davida Torta, alebo slovinského techno elegána Tomyho Declerqua.

Beat Pump 25.11.2011 @ Pumpa Music Club

Beat Pump 25.11.2011 @ Pumpa Music Club00:00

V piatok, 25. novembra, bude celým prešovským klubom PUMPA znieť napumpovaný drum and bass na akcii Beat Pump a to s nemenej napumpovaným obsadením. Pre tých, ktorí ešte nezaregistrovali o koho ide, prichádza prvá časť krátkeho predstavenia učinkujúcich.

D.B. LiR Warm Up predstavuje Line up!

D.B. LiR Warm Up predstavuje Line up!00:00

Už v sobotu 12.11.2011 v Piešťanskom Cotton Clube, sa predstavia kvalitní djs zo slovenskej drum and bassovej scény, pripravili sme si pre vás ďalšie vydanie Double Bass tento krát špeciálne Let It Roll Warm UP. Lienup bude veľmi pestrý nech sa vám páči....

Timeless - Noc plná House Music v Považskej Bystrici

Timeless - Noc plná House Music v Považskej Bystrici00:00

Takmer po ročnej pauze keď v Clip Dance clube, prevládali hudobné štýly okolo drumbassu, reagge a pod. sa dostáva k slovu opäť aj house. V časoch minulých bol tento hudobný žáner nosnou časťou klubu. To či mu to stále svedčí v rytmoch okolo 128bpm sa presvedčíme tento piatok.

10.11.2011
štvrtok

Signal_FM Night + Posledné info k piatkovej noci!

Signal_FM Night + Posledné info k piatkovej noci! 18:00

Bratislavský priestor KC Dunaj sa tento piatok stane domovom klubovej noci SIGNAll_FM NIGHT, ktorá slovenskému publiku predstaví po prvý krát angličana Phila Tangenta a nemeckého producenta Es.tereo.

LET IT ROLL Warm up v Subclube

LET IT ROLL Warm up v Subclube00:17

Výnimočný drum and bass event Let it roll si zaslúži aj výnimočný warm up v Subclube. Preto chalani z Nudance crew pripravujú niečo naozaj špeciálne, niečo fresh, jednoducho výnimočné.

Minimax 11. novembra v Radosti!

Minimax 11. novembra v Radosti!00:00

V piatok 11.11. bude v Radosti Minimax. Ivek bude opäť o rok staršia, tak si to pripomenieme..Spolu so zaujímavým hosťom z dolnej zeme, ostrieľaným a skúseným Jankecom z Maďarska. Jeho kariéra nabrala na obrátkach v 2001 kedy vstúpil k Felipovemu Titan International, hral na veľa zaujímaých parties v Maďarsku ale aj mimo neho. Zostavu doplnia domáci: Safro & Dui (Violetta).

Novembrová pohoda a jej atrakcie

Novembrová pohoda a jej atrakcie00:00

Pohoda Indoor Camping Festival, označovaný aj za jesennú Pohodu, bude mať bohatý program plný hudby, ale aj filmov, divadla, literatúry či diskusií. Počas dvoch dní však organizátori pripravili pre návštevníkov aj sprievodné atrakcie, ktoré im spríjemnia pobyt na trenčianskom výstavisku Expo Center.

Spiral 39 - 9th Birthday party

Spiral 39 - 9th Birthday party00:00

Pozývame vás na 39. pokračovanie Drum&Bass noci Spiral, tentokrát s podtitulom Birthday party. Už 25.11.2011 v zvolenskom klube Hospital.

9.11.2011
streda

Smola a Hrušky: 700-stý koncert pred domácim publikom dole bez!

700-stý koncert Smola a Hrušky pred domácim publikom dole bez!15:14

Uplynulé koncerty v rámci turné priniesli veľa pozitívnej energie, skvelé ohlasy u fanúšikov a hlavne nové spolupráce, ktoré by mala kapela zúročiť budúci rok a posunúť sa o ďalší krok smer Poľsko a Čechy.

Basement - 12. novembra v Trnave!

Basement - 12. novembra v Trnave!00:00

Po viac ako ročnej priestorovej absencii sa chce medzi Vás v sobotu 12.11.2011, znova predrať klubová noc BASEMENT, ktorá už stihla (vo Flamengu) zaševoliť do uší skutočne pravú muzičku akú v Trnave máte radi. Feeling undergroundu by ste mali naplno pocítiť tento krát v podniku GONZO_tavern(ex pub 77) na Štefánikovej č.5 v Trnave, kde si k Vám určite nájde cestu Váš aj obľúbený drink.

BREAKING SOUNDZ #45: Zahrievacie kolo pred drumabassovou párty roka!

BREAKING SOUNDZ #45: Zahrievacie kolo pred drumabassovou párty roka!00:00

45. pokračovanie trenčianskej dramovobrejkovej klubovej noci BREAKING SOUNDZ vstupuje do svojej siedmej sezóny...

Nový slovenský techno-horor!

Nový slovenský techno-horor!00:00

Coming soon.. Zatiaľ toľko, nechceme o tom veľa prezrádzať. Podstatné je, že nám v rámci tv (ne)správne prepína. Všetko začne v piatok na Christianovi Wünschovi v Metroklube. Koniec-koncov, pozrite si filmový trailer.

Sun Glitter sa predstavia v NuSpirit clube!

Sun Glitter sa predstavia v NuSpirit clube!00:00

V NuSpirit clube sa bude konať zaujímavá akcia na ktorej sa predstaví naživo Luxemburský projekt Sun Glitters. Ako znie trblietavá luxemburgská elektronika? A čo sa stane keď noc osedlajú polnoční dubsteri Ronin a Kepikei? V piatok nenájdete odpovede.

Už 9000 predaných vstupeniek Na Bažant Pohodu 2012

Už 9000 predaných vstupeniek Na Bažant  Pohodu 201200:00

Predpredaj vstupeniek na budúcoročný multikultúrny festival Bažant Pohoda pokračuje rekordným tempom. Za 69 dní od spustenia predaja sa predalo už vyše 8000 permanentiek, pričom už na tohtoročnom festivale sa predalo prvých 999 kusov z limitovanej série. Celkovo sa tak predalo už vyše 9000 vstupeniek.

[[[TRIDENT92 bude v znamení extra kvalitných vokálov!

[[[TRIDENT92 bude v znamení extra kvalitných vokálov!00:00

Po skutočne úspešnom presťahovaní kultovej drum and bass party [[[Trident do nových priestorov, prichádza jej už 92 pokračovanie, ktoré bude sobotu 19. novembra hostiť opäť veľmi zaujímavých hostí.

8.11.2011
utorok

Bonus - NÁMĚSTÍ MÍRU

Bonus - NÁMĚSTÍ MÍRU00:00

Skoro presne rok po neobyčajne úspešnom debute Konec civilizace vydáva Martin Hůla aka Bonus svoju druhú LP dosku, nazvanú Náměstí míru. Album vychádza v spoločnej starostlivosti labelov Deadred a Starcastic, súčasťou balenia s artworkom Sáry Bergmannovej je okrem vinylovej dosky i CD a kupón na stiahnutie digitálnej verzie v MP3 a FLAC. Album je možné zákúpiť aj cez iTunes a k dispozícii je tiež bezplatný stream celého albumu na webe labelu.

Britskí post-rockeri Midas Fall a elektronik Aches otvoria koncertnú sériu After Hours!

Britskí post-rockeri Midas Fall a elektronik Aches otvoria koncertnú sériu After Hours!00:00

AFTER HOURS je meno novej koncertnej série, ktorá nadväzuje na niekoľko vydarených akcii portálu EXITmusic.org v bratislavskej Oblude. Otvárací koncert pod hlavičkou After Hours 11:01 otvorí dvojica z Británie - post-rockoví MIDAS FALL a ambientný ACHES už 15. novembra.

D.B. LiR Warm Up 12. novembra v Pieštanoch!

D.B. LiR Warm Up 12. novembra v Pieštanoch!00:00

Zdravíme všetkých priaznivcov Double Bass, tento krát sme si pre vás pripravili špeciálne vydanie D.B. LIR Warm UP ktoré sa uskutoční v Piešťanskom Cotton Clube. Na tejto párty sa môžete tešiť na tíchto djs...

Kaul Termit - Combiner Vision EP (NKDRC034)!

Kaul Termit - Combiner Vision EP (NKDRC034)!00:00

Další poctivou porci nadupaného techna se současným zvukem vydává v těchto dnech český label Naked Records. Severočeský producent Kaul Termit vypustil ze své dílny Combiner Vision EP.

L Plus sa chytil!

L Plus sa chytil!00:00

Po jeho pôsobení vo Viper Recordings a po kratšej pauze sa tento rodák z Bratislavy začína prezentovať so svojim mierne zmeneným soundom na vydavateľstve Technique Recordings.

Wilsonic Club predstaví vychádzajúcu hviezdu urbánneho folku a soulu.

Wilsonic Club predstaví vychádzajúcu hviezdu urbánneho folku a soulu.00:00

V piatok, 25. novembra, bude na akcii Wilsonic Club v KC Dunaj koncertovať ďaľší z umelcov združených pod krídlami rešpektovanej značky Ninja Tune, Jono Mc Cleery.

X rokov kolektívu Urbsounds

X rokov kolektívu Urbsounds00:00

Experiment a istota? Nie, to nie je oxymoron. Už túto sobotu 12. 11. 2011 sa o tom presvedčíte v bratislavskom Batelieri, kde prebehne hudobný večierok pri príležitosti desiateho výročia vzniku Urbsounds kolektívu a spojí sa zvuk Londýna a Bratislavy.

7.11.2011
pondelok

N.O.H.A Circus Underground, B-Complex, Pixie, Eska

N.O.H.A Circus Underground, B-Complex, Pixie, Eska08:48

Festival Move je zaměřen na progresivní dění na hudební scéně, proto v úterý 8. listopadu uvede v pražském Lucerna Music baru mezinárodní seskupení N.O.H.A v nové sestavě a s novými tracky. Celá akce je pojmuta taktéž téměř revolučně, po koncertu N.O.H.Y bude akce pokračovat setem populárních djů, vystoupí slovenský B-Complex vydávající na Hospital records a dj roku Pixie.

Loď – Divadlo v podpalubí NOVEMBER 2011

Loď – Divadlo v podpalubí NOVEMBER 201108:43

Loď - Divadlo v podpalubí Vás vsetkých zdraví a pozýva Vás do svojích jedinečných priestorov.

Plnou parou vpred!

Plnou parou vpred!00:00

Uháňa dnb.sk už deväť rokov a stále má do pece čím prikladať :). Už len to je dôvod na veľkú oslavu! Opäť poriadne priložíme a narodeniny oslávime v piatok 18.11.2011 v Subclube - našej rezidentnej piecke pod bratislavskou hradnou skalou.

Pohoda v novembri aj s bohatým filmovým programom

Pohoda v novembri aj s bohatým filmovým programom00:00

Okrem silného hudobného programu si budú môcť návštevníci Pohoda Indoor Camping Festivalu vybrať aj spomedzi dvanástich filmových projekcií. Väčšina filmov bude venovaná tematike Nežnej revolúcie, alebo časom pred ňou. Jesenná verzia letnej Bažant Pohody bude 25. a 26. novembra v Trenčíne na výstavisku Expo Center.

6.11.2011
nedeľa

MP3: Martin Haberland - November Mix 2011

MP3: Martin Haberland - November Mix 201112:05

Aktuálny deep house mix Martina Haberlanda (Music Is Everything/SK) s trackmi od Lovebirds, Aki Bergen, Shur-I-Kan, Rodriguez Jr. atď.. Ideálny na nedeľné ničnerobenie. Enjoy!

5.11.2011
sobota

Sety na weekend !

Sety na weekend !14:08

Sety na weekend od Lung-a, Michala Breetha, Presha či Kelsa a videoset od microfunk crew!

4.11.2011
piatok

Leporelo_ FM Party už dnes večer s Hardfloor (live/DE)!

Leporelo_ FM Party už dnes večer s Hardfloor (live/DE)!00:00

Chcel by som platňu na ktorej štebocú vtáci! Myslíte acid house? O Hendrixovi sa hovorí že oslobodil elektrickú gitaru. Hardfloor to urobili s Rolandom TB 303. Legendy acid house techna, Oliver Bondzio a Ramon Zenker a ich projekt Hardfloor naživo už dnes v Nu Spirit Clube.

4 Elements @ Rádio_FM v piatok 04.11.2011

4 Elements @ Rádio_FM v piatok 04.11.201100:00

V chladný jesenný večer vám spolu s našlapanou elektronickou hudbou vlejeme novú energiu. Oficiálny začiatok víkendu s Rádiom_FM môžete stráviť v spoločnosti mien ako Eric Prydz, Crazibiza alebo Nic Fanciulli.

Algorhythm 5.11.2011 @ Empire

Algorhythm 5.11.2011 @ Empire00:00

Sobotný večer v Empire clube bude v znamení minimalu, tech housu a minimal techna ktorý preverí kondičku každého z nás. To je zameranie novej klubovej noci AlgoRhythm, ktorá chce všetkým gurmánom ponúknuť aktuálne a alternatívne trendy v týchto sexy hudobných styloch.

Beat Pump 25.11.2011 @ Pumpa Music Club

Beat Pump 25.11.2011 @ Pumpa Music Club00:00

V Prešove sa bude pumpovať DnB v Pumpe. Kedže zmena prostredia z času na čas neuškodí, v novembri sa pod útokom bicích a basov ocitne relatívne nový, v Prešove však už veľmi dobre známy klub PUMPA.

Oficiálnych Warm-upov festivalu LET IT ROLL bude naozaj veľa!

Oficiálnych Warm-upov festivalu LET IT ROLL bude naozaj veľa!00:00

Početná séria akcií, kde sa bude možné oficiálne navnadiť na najväčšiu indoor dnb udalosť v Slovenskej histórii, sa odohrá počas celej jesene. Jedinečné LiR Warm Up tour navyše prináša aj viaceré bonusy pre samotných návštevníkov...

Redemption @ Randal Club with Jade (HU): Časový Line Up

Redemption @ Randal Club with Jade (HU): Časový Line Up00:00

Už dnes, piatok 4. novembra, sa Randal Club naplní soundom neurofunku. Aký bude časový line up prvej klubovej noci REDEMPTION sa dočítate nižšie.

3.11.2011
štvrtok

Cranktime 22: Rozhovor s Insideinfo

Cranktime 22: Rozhovor s Insideinfo15:00

Pomaličky sa nám to blíži a my Vám prinášame najnovší setík a rozhovor s hedlinerom : InsideInfo. Nech sa páči :)

Deivis - Naked Podcast 007

Deivis - Naked Podcast 007 15:00

Pamatujete? 007 znamená povolení zabíjet! Naked Podcast 007 čili sedmý oficiální podcast labelu Naked Records exkluzívně namixoval neúnavný propagátor tech-minimal a house music v Brně, DJ a promotér Deivis.

Neckbreak 12

Neckbreak 1215:00

Nastal čas na niečo pestré v týchto pochmúrnych jesenných dňoch. Tento krát sa naozaj máte načo tešiť. Špeciálne česko-slovenské vydanie akcie Neckbreak Vám dobre precvičí nielen krčnú chrbticu. Party začne v rytmoch reggae, dancehallu a postupne sa poláme do neškatuľkovatelných žánrov s príchuťou raggajunglu, ravu, atd....

MP3: Andy Whitte - Hypnotic Tunes oo2 (October 2011 Part 2)

MP3: Andy Whitte - Hypnotic Tunes oo2 (October 2011 Part 2)10:25

Set na download a vypočutie v štýle progressive techno od žilinského dja Andyho Whittea.

2.11.2011
streda

Subclub: Program na mesiac November!

Subclub: Program na mesiac November!15:00

Subclub má vonku program na nový mesiac. Tešiť sa môžeš na Zion Train (UK), Radial (NL), Velvet Condom (FR/DE), Dose (New Zealand), Brainpain (PL) a mnoho ďalších..

Zvuk Solace Records po prvýkrát na Slovensku

Zvuk Solace Records po prvýkrát na Slovensku15:00

Na sklonku roka 2010 sa začali Jamie Stowell (Stole) a Tom Bond (Solitude) pohrávať s myšlienkou vlastného labelu, ktorý by spĺňal ich vysoké nároky na kvalitu. O pár mesiacov na to spúšťajú Solace Records a informácie o umelcoch ktorých hudbu vydajú hovoria za všetko. Clubroot, Phaeleh, The Hybridz, alebo Eleven8. Solitude pricestuje v piatok 4. novembra do Popradu, aby po prvýkrát na Slovensku odprezentoval zvuk značky Solace na akcii Subliminal.

Christian Wünsch na Slovensku!

Christian Wünsch na Slovensku!00:00

Legenda svetovej tanečnej scény, Mr. Dj Christian Wünsch po dlhšej dobe poteší všetkých fanúšikov toho najlepšieho techna. Udeje sa tak 11. novembra v Metroklube na akcii Policy Of Techno. Pripravte sa!

DnB Fusion vol.3 @ Vinyl Music Pub Nitra

DnB Fusion vol.3 @ Vinyl Music Pub Nitra00:00

Dorazili sme k tretej stanici našej DnB noci Fusion. Tentokrát sme Vám zavolali 3 hostí, z ktorých dvaja sú z Nových Zámkov a tretí z dedinky Tešedíkovo. Novozámčanov Ivory-ho a Bion-a už určite dobre poznáte, keďže na scéne pôsobia dobrých pár rokov. Môžme od nich teda očakávať veľmi kvalitné vystúpenia.

Pohoda Indoor Camping Festival: Všetko pre pohodlie návštevníkov!

Pohoda Indoor Camping Festival: Všetko pre pohodlie návštevníkov!00:00

Organizátori Pohoda Indoor Camping Festivalu, ktorý sa uskutoční 25. a 26. novembra 2011 na Výstavisku Expo Center v Trenčíne, chcú preniesť atmosféru letného festivalu aj do chladného jesenného počasia. Pre návštevníkov pripravia do areálu množstvo služieb, ktoré prispejú k ich pohodliu.

1.11.2011
utorok

Dj At Work - Workshopy a londýnska noc Atmosphere v Košiaciah

Dj At Work - Workshopy a londýnska noc Atmosphere v Košiaciah13:00

Prezentácia DJ-skej techniky, Pioneer DJ showroom, producentské, DJ-ské a VJ-ské workshopy s lektormi ako sú Paul SG, Smote, Dephzac a další. To všetko zakončené legendárnou londýnskou nocou Atmosphere na ktorej vystúpi jej zakladateľ  DJ Nookie a MC Five Alive ako aj samotní lektori workshopov.

Melodica Netlabel a Submersus EP

Melodica Netlabel a Submersus EP13:00

Objavte spolu s nami podvodný – hudobný svet Submersus. Ruský extravagantný projekt Purple Eve nás zavedie do hlbín elektroniky a rocku, tak trochu v experimetálnom prevedení...

Redemption with Jade @ Randal Club

Redemption with Jade @ Randal Club 13:00

Chýba vám v Bratislave kvalitný neurofunk či techstep? Drumatique prináša REDEMPTION, novú klubovú noc zameranú práve na tieto subžánre drum'n'bass-u. Už tento piatok 4. novembra sa predstaví v klube Randal maďarský DJ a producent JADE.

Pixie na party Decadance v Metroklube

Pixie na party Decadance v Metroklube00:00

Drum&bass do Metroklubu naozaj patrí. O tom sme sa mohli presvedčiť už veľakrát v minulosti, ale aby sme len nespomínali, poďme sa pozrieť do budúcnosti..

Sedem otázok pre terapeuta z Poľska

Sedem otázok pre terapeuta z Poľska00:00

V piatok po polnoci vystúpi v Subclube dubstepový terapeut z Wroclawy zvaný Brainpain. Všetko nasvedčuje tomu, že piatková párty bude jedna z najsilnejších dubstepoviek aké Subclub zažil. Veľmi sa na to tešíme!

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch