Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - august 2011

Tlačové správy od 1.8.2011 do 31.8.2011

30.8.2011
utorok

Skvelý Uprising ukončil prázdniny

Uprising Reggae Festival 2011 - Skvelý Uprising ukončil prázdniny09:30

Uprising Reggae Festival ďakuje všetkým fanúšikom a kapelám za jedinečnú atmosféru a skvelý štvrtýročník festivalu. Aj napriek rozmarom počasia, ktorými bol skúšaný, sa s rekordnou účasťou fanúšikov zaradí medzi najlepšie ročníky.

Various Artists – 30 (NKDRC030)

Various Artists – 30 (NKDRC030)09:04

Nezávislý český label Naked Records vydává svůj jubilejní 30. release. Jedná se o EP, jehož tracky nesou název právě magické třicítky. Svoje skladby dodali ti nejpovolanější producenti a naši dobří kamarádi, kteří s labelem již dlouhodobě spolupracují. Je jen na Vás, abyste posoudili, jak se vám naše „třicítka" bude líbit.

28.8.2011
nedeľa

NEW AGE Outdoor DNB party / Darktide night

NEW AGE Outdoor DNB party / Darktide night11:33

Noc patriaca labelu Darktide s hosťami ako Sayko, Gabanna, iM3 či Trilo. To všetko o 5 dní na letnej terase Havanu clubu v Šuranoch.

27.8.2011
sobota

Zajtra vychádza L PLUSovi debut na Technique

Zajtra vychádza L PLUSovi debut na Technique09:58

Larry Plus zajtra vydáva EP na značkte Technique. Time travel EP obsahuje striktne tanečný drum&bass, tak ako je to u Lplusa zvykom.

Sunlove 2011

Sunlove 201106:42

Všetkých Vás opäť raz srdečne pozývame na nenahraditeľný hudobný zážitok, odohrávajúci sa nikde inde ako v krásach našej malebnej prírody. Po minuloročnom nezdare sme sa Vám zaviazali, že urobíme všetko preto, aby sa to tento rok neopakovalo a z toho dôvodu prišlo hneď niekoľko zmien.

Isobutane vypustil dva tracky

Isobutane vypustil dva tracky06:08

V septembri sa do distribúcie labelu Exitab dostane Isobutanove styčné dielo, album Exchanging, spájajúce jeho ambientné, tanečnejšie i shoegazové tváre. S každým zakúpeným kusom, či už digitálne alebo fyzicky, však poslucháč dostane zadarmo aj album druhy', čerstvú kompiláciu Unfolding, spájajúcú len hŕstku Isobutanových nevydaných trackov z obdobia 2002 až 2011.

26.8.2011
piatok

Line Up Bielych Kociek

Line Up Bielych Kociek19:36

Tak, už o pár hodín sa opäť raz otvoria brány Martinského kúpaliska, aby sa pod komínom mohlo rozpútať nefalšovné peklo.

Neuro – COD OA promomix

Neuro – COD OA promomix07:38

Čas sa nám pomali kráti a september už klope na dvere čo znamená že Váš očakávaní COD OA sa už blíži. Pri tejto príležitosti vám prinášame Dj set jedného z promotérov  tohto eventu.

Breaks.sk Podcast 04 – August 2011

Breaks.sk Podcast 04 – August 201107:34

Aktuálne vydanie podcastu Breaks.sk. Novinky o festivale Mini Solid Open Air, pripravované releasy a mixovaný techfunk-breakbeat set. Počúvajte !

Mini SOLID open air 2011 line-up!

Mini SOLID open air 2011 line-up!07:26

Prinášame presný časový rozpis všetkých stageov 8. Ročníka tanečného mini urban festivalu SOLID open ir, ktorý sa odohrá už tento piatok 26.8. v Partizánskom. Počasie podľa predpovede bude počas dňa krásne a noc extra teplá...:)

4 Elements @ rádio_FM v piatok 26.08.2011

4 Elements @ rádio_FM v piatok 26.08.201107:22

Finálny augustový piatok, bude nielen plný horúceho vzduchu, ale i skvelých našlapaných songov. Od jemnejšieho úvodu v réžii slovenských vydavateľstviev až k menám ako Nic Fanciulli, Paul Thomas alebo Kassey Voorn, ktorých ostatnú produkciu vám odprezentujeme.

TECHNO UP 5: Ušetrite nejaké to euro v predpredaji

TECHNO UP 5: Ušetrite nejaké to euro v predpredaji07:13

Jedna z najúspešnejších slovenských techno party - Techno UP so svojou 7-ročnou históriou hlási svoje piate pokračovanie - tento krát v nových priestoroch - v športovej hale Koniareň.

25.8.2011
štvrtok

Nifra - Strangers na Armada music

Nifra - Strangers na Armada music09:07

Po mojom nedávno vydanom remixe na Enhanced music, tu máme ďalší release, avšak tentokrát sa jedná o moju originálnu produkciu s názvom „Strangers" na sublabely Armady - Soundpiercing. Na tomto tracku sa jemnými vokálmi „tajne" podieľa aj americká speváčka Elleah.

MOBY pre slovenskú televíziu!

MOBY pre slovenskú televíziu!09:03

Slovenská internetová televízia Gluuu.tv Vám v ďalšom vydaní relácie Xclusive prináša jedinečnú spoveď velikána svetovej hudobnej scény - pána Mobyho. Ako sa presadiť v hudobnom svete? Ako dokáže predať toľko albumov? Pre koho skladá svoje pesničky? To všetko nám porozprával pri našom stretnutí v srdci Londýna a je nám veľkou cťou Vám ho predstaviť, tak trochu inak.

BREAKS.SK v TOP 50

BREAKS.SK v TOP 50 08:55

Nový release na Breaks.sk od maďarského producenta dosiahol momentálne najlepšie umiestnenie v rebríčku Beatport Breaks a tiež najlepšie ohlasy zo zahraničia. Release podporili Elite Force, Hedflux, Far Too Loud a ďalšie významné mená elektronickej scény.

FRIDAY DJs PARTY present IKA SALI (Sajgon.Records/NighDriveMusic)

FRIDAY DJs PARTY present IKA SALI (Sajgon.Records/NighDriveMusic)08:50

Už tento piatok 26.8.2011 sa nám na pravidelnej primárne houso zameranej noci "FRIDAY DJS NIGHT", ktorá sa uskutoční samozrejme v Jazze Caffe v Košiciach predstaví producent, dj a tvár značky Sajgon Records IKA SALI.

Bratislavu roztancuje daľší z top DJov sveta.

Bratislavu roztancuje daľší z top DJov sveta.08:46

Už tento piatok, 26. augusta má do bratislavského klubu Loft namierené neúnavný propagátor inovatívneho dídžejingu a krstný otec minimal techna DJ Richie Hawtin. Spolu s ním sa na akcii Booomerang presents M-nus predstavia aj jeho kolegovia Jon Gaiser a DJ Barem.

24.8.2011
streda

Uprising Reggae Festival 2011 - Uprising už tento piatok!

Uprising Reggae Festival 2011 - Uprising  už tento piatok!07:26

Už v piatok sa otvoria brány najúspešnejšieho hudobného festivalu v Bratislave a jedného z najlepších reggae festivalov v Európe! Uprising Reggae Festival prinesie aj tento rok do Bratislavy 26. a 27. augusta interpretov domácich aj svetových – Gentleman, Capleton, General Levy, Prago Union, AMO, Vec & Zverina, Foreign Beggars či Looptroop Rockers.

22.8.2011
pondelok

Čerstvý set Martina Haberlanda

Čerstvý set Martina Haberlanda08:28

Augustový mix Košickej legendy Martina Haberlanda. Nech sa páči, 3 hodiny deep house-u.

Deep in summer djs vol.2

Deep in summer djs vol.200:00

Dnes začína druhé pokračovanie konceptu Deep in summer djs, ktorého poslaním je obohatiť hlavnú ulicu v Košiciach o kvalitnú deep houseovú hudbu.

20.8.2011
sobota

Dubstepová párty na Plťke už dnes

Dubstepová párty na Plťke už dnes01:59

Už túto sobotu sa na Plťke na Dunaji koná pestrá tanečná dubstepová párty
Dubflex. Hrať sa bude tanečne, pestro a zábavne, pretože chalani za gramcami
budú roztáčať kvalitný dubstep, bass, dub, reggaedub, rootstep a vygradujeme to drumstepom, jungle music a dnb.

18.8.2011
štvrtok

Krankenhaus spúšťa ôsmu sezónu @ DJ Tráva a jeho videozdravica do Trenčína

Krankenhaus spúšťa ôsmu sezónu @ DJ Tráva a jeho videozdravica do Trenčína11:59

Vo veľkom štýle sme naposledy oslávili siedme narodeniny jedného z najdlhšie fungujúcich underground klubov na Považí, aby sme tentokrát otvorili jeho brány do už v poradí ôsmej klubovej sezóny. A to v nemenej okázalom štýle!

V podsvetí budiaci hrôzu menom Exorcist

V podsvetí budiaci hrôzu menom Exorcist11:55

O naše hriešne duše sa v piatok 19.8.Subclube postará otec Balazs z Budapešti, v podsvetí budiaci hrôzu menom Exorcist!

Augustová Leporelo_FM Party v Nu Spirit Clube už túto sobotu.

Augustová Leporelo_FM Party v Nu Spirit Clube už túto sobotu.11:50

Pravidelná rezidentná akcia protagonistov programu Leporelo_FM na Rádiu_FM Milosa a Skanka sa hlási v bratislavskom Nu Spirit Clube o slovo už túto sobotu.

17.8.2011
streda

Street Art Communication 2011

Street Art Communication 201113:15

Štvrté pokračovanie Street art-ového festivalu v Košiciach začalo v pondelok a pokračovať bude až do 27.augusta!

Smola a Hrušky & DNA s novým klipom k skladbe "Fajčiť treba"

Smola a Hrušky s novým klipom "Fajčiť treba"10:48

Dlhoočakávana premiéra nového videoklipu Smola a Hrušky feat. DNA k singlu „Fajčiť treba" z pripravovaného nového albumu bude dnes o 15,30 hod. vo vysielaní hudobnej televízie Musiq 1.

15.8.2011
pondelok

Víťaz SIGNALL_FM dj contestu: A-NEGATIVE

Víťaz SIGNALL_FM dj contestu: A-NEGATIVE13:11

Vo včerajšej relácii SIGNALL_FM na rádiu_FM bolo ukončené hlasovanie a následne vyhlásený dj, ktorý otvorí sobotňajší druhý ročník SIGNALL_FM FESTIVALU - dj A-Negative.

Summer Beat Club 2011: Žilina Infinity Club

Summer Beat Club 2011: Žilina Infinity Club10:10

Leto končí - clubová párty začína! Séria prázdninových open air akcií - Summer Beat sa toto leto ukončí v žilinskom Infinity clube.

14.8.2011
nedeľa

Slováci a Česi na Uprisingu!

Uprising Reggae Festival 2011 - Slováci a Česi na Uprisingu!12:09

Už len dva týždne nás delia od najväčšieho reggae festivalu strednej Európy. Uprising reggae festival, ktorý má čoraz lepšie meno v zahraničí a každým rokom na ňom vystupujú väčšie a známejšie kapely zo sveta, nechce zanevrieť na slovenských a českých interpretov. Preto aj tento rok na štyroch pódiách na bratislavských Zlatých pieskoch budú 26. a 27. augusta koncertovať nielen svetové hviezdy reggae, hip-hopu, jungle či dnb ale aj zaujímavý výber našich interpretov.

12.8.2011
piatok

Nádielka setov na víkend VII

Nádielka setov na víkend VII13:37

Víkendové tipy, ktoré nám prišli do redakcie.

Lineup: Nudance Open Air Drum&bass waters

Lineup: Nudance Open Air Drum&bass waters18:35

Už v sobotu o 17tej hodine sa na Dunaji spustí masívny soundsystém, ktorého membrány sa budú hýbať v tanečných rytmoch dnb, dubstep, breakbeat a drumstep hudby.

Richie Hawtin predstavuje: Jon Gaiser!

Richie Hawtin predstavuje: Jon Gaiser!14:01

26. augusta privezie svoje M-nus impérium do Bratislavy ambasádor minimal-techna, DJ Richie Hawtin. Spolu s ním na akcii Booomerang presents M-nus odohrá svoj live act aj Jon Gaiser.

KRANKENAHUS Open Air - súťaž o voľné vstupenky a vecné ceny

KRANKENAHUS Open Air - súťaž o voľné vstupenky a vecné ceny09:18

2 stage: dj.TRAVA, Sensoreal, Drinkteam, KATO & BEATY + Trident crew & Face2basS crew, VJ... Všetko pod strechou kvoli dažďu a ešte k tomu máte aj možnosť zasúťažiť si teraz o voľné vstupenky a vecné ceny. Za pokus to rozhodne stojí...

Headlineri na Mini SOLID open air 2011 !

Headlineri na Mini SOLID open air 2011 !09:08

Koniec leta sa pomaly ale neúprosne blíži a sním aj mini urban festival SOLID open air 2011. Preto je naozaj na čase predstaviť základnú zostavu účinkujúcich jeho 8. ročníka, ktorý sa uskutoční piatok 26. Augusta v priestoroch areálu Salaš v Partizánskom.

Seta label presents: ALEX SOSA - More Love More You EP [SET064]

Seta label presents: ALEX SOSA - More Love More You EP [SET064]08:55

Slovenský deep&tech house lebel SETA vydal 19.7. release s poradovým číslom 64. Skutočne svieži a letný sound zo španielskej Barcelony nám v tomto EP naservíruje ALEX SOSA. Remix plávajúci vo viac deepovejších vodách zariešil náš obľúbený remixér EVREN ULUSOY...

11.8.2011
štvrtok

Daj si: Ja Vodku rád pijem

Daj si: Ja Vodku rád pijem00:00

Slovenský producent Draxter vysamploval hitovicu Františka Veselého s názvom Já vodku rád pijem a ponúka ju v svižnom tempe, takže doporučujeme okamžité krepčenie.

10.8.2011
streda

Dubflex Open Air party na lodi na Dunaji

Dubflex Open Air party na lodi na Dunaji11:00

Dubstepová párty Dubflex bude mať svoju open air premiéru dvadsiateho augusta priamo na Dunaji. Hrať sa bude hodne tanečne, pestro a zábavne, pretože chalani za gramcami budú roztáčať predovšetkým kvalitný dubstep, bass, dub, reggaedub, rootstep ale aj drumstep, jungle a dnb

9.8.2011
utorok

Príďte na Broken Minds with iM3

Príďte na Broken Minds with iM320:53

„Leto" nám praje a okrem studeného frontu k nám do Košíc už tento piatok 12.8. donesie dja a producenta IM3.Vypočuť si ho môžte prísť na vlastné uši do klubu DEJA VU(Timonova 4), na žúrku BROKEN MINDS. Zvyšenie tlaku nám zabezpečí moderným, temne deepovo a atmosfericky ladeným showcasom.

RED BULL TOURBUS - Piešťany / 13. august 2011 / GRAPE FESTIVAL

RED BULL TOURBUS - Piešťany / 13. august 2011 / GRAPE FESTIVAL20:30

Unikátny pojazdný stage, ktorý už prešiel desiatky európskych hudobných festivalov, bude toto leto spríjemňovať aj slovenským festivalovým návštevníkom. Red Bull Tourbus sa na slovenskej scéne objaví vôbec po prvýkrát a svoju premiéru si odbije na Grape festivale na letisku Piešťany v sobotu 13. augusta 2011.

Listen to Clive - Live @ Liquid Beatz 6.8.2011

Listen to Clive - Live @ Liquid Beatz 6.8.201109:37

Clive z Codered crew poskytol live záznam jeho setu z poslednej akcie Liquid Beatz, ktorá sa konala 6.8.2011 v bratislavskej Radosti. Set je dostupný na download priamo na jeho soundcloude a podľa jeho vlastných slov sa vám dostane "pure autonomic business".

 

Vychází nový letní track Bona Finixe 'Boogaloo'

Vychází nový letní track Bona Finixe 'Boogaloo'09:27

Bon Finix vydává po svém úspěšném tracku 'Catwalker' z minulého roku, který se objevil i v Tiestově radiové show Club Life a získal si podporu od housových i trancových DJů, jako např. Greg Cerrone, Andy Moor, M.I.K.E., Artento Divini a mnoha dalších, nový track. 'Boogaloo' spojuje letní náladu s reggae vokálem, který vyzývá k obutí tanečních bot a k tanci boogaloo!

Do Bratislavy sa vrátia Prago Union s novým albumom

Do Bratislavy sa vrátia Prago Union s novým albumom09:10

Namiesto tradičného hiphopového chvastania a kaličenia nepriateľa vtipné metafory a slovné hračky, to všetko šikovne zarýmované a zasadené do beatov okorenených jazzom. To sú českí Prago Union, ktorí na jeseň vydávajú už svoj tretí album a 13. novembra ho spolu so živou kapelou prídu ju predstaviť do bratislavského Kultúrneho centra Dunaj.

MAGICAL GRAVITY na Nudance Boat Party

MAGICAL GRAVITY na Nudance Boat Party00:40

Maďarské drum and bassové trio MG vystúpi už túto sobotu na žúrke Nudance, ktorá sa bude konať na Plťke, ktorá kotví na Dunaji. Spolu s nimi vystúpi MC Blu-ID z Budapešti, deepový producent a šéf labelu Darktide rec. iM3 aka IM-Free.

8.8.2011
pondelok

Druhý ročník Easthetic festivalu je za nami

Druhý ročník Easthetic festivalu je za nami14:40

Český dídžej Felix! ukončil v nedeľu o piatej hodine ráno druhý ročník multižánrového Easthetic festivalu na Zemplínskej šírave. Na dvojdňové podujatie v stredisku Hôrka si našlo cestu dovedna 1 500 ľudí, čo je o polovicu viac ako v roku 2010. Ľuďom veľmi prialo počasie, v piatok i v sobotu bolo slnečno s teplotami do 28 stupňov Celzia.

7.8.2011
nedeľa

Nudance Open Air Boat Party "Drum & bass waters"

Nudance Open Air Boat Party "Drum & bass waters"15:56

V sobotu trinásteho augusta sa na Plťke na Dunaji uskutoční po druhý krát párty Nudance Open Air. Na predošlej párty s podtitulom „Save the vinyl“ sme vzdali hold platnojazdcom a nestarnúcim peckám, ktoré dvadsiatka djov na dvoch stageoch roztáčala striktne z gramcov.

5.8.2011
piatok

PartyLife & COD OA / Predstavenie priestoru, Lineup

PartyLife & COD OA / Predstavenie priestoru, Lineup07:03

Pre všetkých, čo majú radi tvrdší drum"n"bass s masívnymi bass lines si CODE of DARKNESS Crew a spoločnosť Party Life pripravili noc plnú kvalitných a nielen lámaných beatov.

In nomine patris et filii et spiritus sancti

In nomine patris et filii et spiritus sancti06:55

...by zakričal priemerný vyháňač diabla tesne pred tým, ako by ho rohatý rozdupal kopytom. Zato o naše hriešne duše sa v piatok 19.8. v Subclube postará skutočný Exorcista!

4.8.2011
štvrtok

Uprising sa blíži, tešia sa nielen fanúšikovia ale aj účinkujúci!

Uprising Reggae Festival 2011 - Uprising sa blíži, tešia sa nielen fanúšikovia ale aj účinkujúci!19:41

Festival Uprising, ktorého štvrtý ročník sa bude konať už koncom tohto mesiaca (26. a 27. augusta), sa blíži a radosť fanúšikov sa stupňuje. Na Zlaté piesky sa tešia aj kapely a interpreti, ktorí nahrali videoodkazy a pozdravy fanúšikom Uprisingu.

 

3.8.2011
streda

Line up: Nudance @ Subclub @ 2 Years

Line up: Nudance @ Subclub @ 2 Years04:06

V sobotu sa pod hradnou skalou v Bratislave uskutoční dnb párty Nudance a oslavovať sa bude druhý rok rovnomenných akcií v Účku.

Mini SOLID OPEN AIR tento rok samozrejme bude

Mini SOLID OPEN AIR tento rok samozrejme bude 00:00

Ukončenie letnej (prázdninovej) sezóny na hornej Nitre je už takmer nemysliteľné bez kultového mini urban festivalu s názvom SOLID open air. Tento už 8. ročník sa odohrá posledný prázdninový piatok 26. augusta.

Program Subclubu na mesiac august

Program Subclubu na mesiac august00:00

Leto v plnom prúde. August môzťe schladiť v Bratislave aj v Subclube.

2.8.2011
utorok

Program klubu Radosť na mesiac august

Program klubu Radosť na mesiac august00:53

Prinášame program klubu Radosť na mesiac august 2011.

Synthesia pokračuje

Synthesia pokračuje00:35

Akcia, ktorá vám na jar po prvý krát na Slovensku priniesla španielského mága Henryho Saiza, bude mať aj svoju jesennú tvár. A meno to bude nemenej zaujímavé.

Nový Bollov track Sensual Balloon remixoval aj Jay Tripwire

Nový Bollov track Sensual Balloon remixoval aj Jay Tripwire00:26

Leto je tu v plnom prúde a aj keď počasie na to veľmi nevyzerá, pevne veríme že sa to všetko čoskoro napraví . Medzitým vám ponúkame spôsob ako si spríjemniť voľné chvíle, napríklad aj počúvaním nového, v poradí už pätnásteho releasu ktorý vyšiel na Soluble Recordings. "Sensual Balloon" ktorého autorom je majiteľ labelu Bollo, je deephouseový výlet za dobrodružstvom s uvoľnenou atmosférou, tučnou basou, šťavnatými akordami a rozľahlými plochami na aké sme u tohto producenta zvyknutí.

Bon Finix a Jean Luc na kompilace Sunrise 2011

Bon Finix a Jean Luc na kompilace Sunrise 201100:20

Judge Jules společně s Marcel Woodsem přichystali letní kompilaci polského festivalu Sunrise 2011, která vyšla v den konani akce 22.července. Krom výborného výběru trance a progressive nechybí ani očekávaný track Bon Finixe 'Bottle Up' v remixu od Jean Luc, který je součástí setu Marcel Woodse!

Peter Pea namixoval barevný Naked Podcast 004!

Peter Pea namixoval barevný Naked Podcast 004!00:14

Prázdniny se přehouply do druhé poloviny a my vám přinášíme nový srpnový Naked Podcast. Mixu se tentokrát ujal matador domácí scény, ostřílený bojovník a král lesa, Peter Pea. Jeho set na 129 bpm nepostrádá svoji osobitou pestrost a jistě vám zpříjemní nejeden letní večer.

Poďte sa blázniť na Rudavu, prichádza RIO KARNEVAL!

Poďte sa blázniť na Rudavu, prichádza RIO KARNEVAL!00:10

Už len necelé tri týždne (19.-20.august) zostáva od otvorenia brán nového bláznivého festivalu v Rekreačnom stredisku Rudava pri Malých Levároch, ktorý svojou originálnou myšlienkou prináša niečo nové medzi paletu letných festivalov.

Richie Hawtin po prvykrát v Bratislave

Richie Hawtin po prvykrát v Bratislave00:00

26. augusta bude vládnuť bratislavskému klubu LOFT - Richie Hawtin. Aj Slovensko sa teda dočká DJského setu krstného otca minimal techna a jedného z najzvučnejších mien elektronickej hudby vôbec.

1.8.2011
pondelok

NUDANCE @ SUBCLUB @ 2 Years

NUDANCE @ SUBCLUB @ 2 Years00:31

August je mesiac kedy Nudance oslavuje druhý rok akcií Nudance v Subclube. Ďakujeme za podporu, priazeň, mnoho vydarených žúrok a hlavne kopce kvalitného dnb a dubstepu, ktorý sa zo soundsystému sypal :)

Leto sa vráti už o pár dní - na Easthetic festivale bude 29 stupňov Celzia

Leto sa vráti už o pár dní - na Easthetic festivale bude 29 stupňov Celzia00:09

Zamračená obloha nad Slovenskom a početné prehánky na tomto území by už o pár dní malo vystriedať typicky letné horúce počasie s teplotami siahajúcimi k tridsiatke. Podľa Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) by malo byť v piatok 5. augusta na Zemplínskej šírave 29 stupňov Celzia.

BREAKS.SK PODCAST 3

BREAKS.SK PODCAST 300:02

Po prestávke prinášame nové pokračovanie podcastu Breaks.sk. Vypočujte si nové releasy a mixovaný set, ktorý pripravil maďarský dj Metha.

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch