Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - január 2007

Tlačové správy od 1.1.2007 do 31.1.2007

30.1.2007
utorok

SATISFUC(K)TION PROFIL - Dj Tlama

23:44Ako sme avizovali presne v piatok 2. februára štartuje na novo považsko-bystrický klub Planet Music !
Prvá klubovka pod názvom Satisfuc(k)tion sa bude niesť tvrdými rytmami techna. Ako špeciálny hosť sa predstaví slovenký dj a producent Tlama, ktorého profil vám ponúkame ...

BEATZ.25 - Drum & Bass Night

20:34Ahojte! Máme tu nový rok a myslíme, že je na čase opäť naštartovať drum&bass v Trnave, čo vy na to? V týchto chvíľach už usilovne pracujeme na dvadsiatom piatom pokračovaní vašej obľúbenej drum&bassovej párty BEATZ, na ktorej vás radi privítame v sobotu 10. februára 2007 v tradičných priestoroch trnavského ArtKlubu na Hlavnej ulici č.17. My sa už nemôžeme dočkať! Budete na tom rovnako, len čítajte ďalej ;)

APOKALYPSA 25th Celebration - Mark E.G. vraví „Apokalypsu rozsekáme!!!“

20:21Mark EG, 34 let, je jednou z nejvýstřednějších postav soudobé taneční scény. Jeho vystoupení se setkávají s podivem a hlavně s naprostým nadšením po celém světě. Mark EG je totiž umělec, který je zcela osobitý – a to co se výběru hudby i emotivního vystupování týká.

Dnb.sk & bbc @ Subclub presentz - Sťahuj Video

19:47Atmosféru uplynulého vydania akcie dnb.sk @ Subclub presentz aj tentokrát dokumentujeme nielen fotoreportom, ale aj krátkym videom, o ktorého kameru, strih, réžiu, špeciálne efekty a zvuk sa opäť postaral Hamster.

APOKALYPSA 25th Celebration - CARI LEKEBUSCH a anketa so zahraničnými DJs

19:33Organizátor APOKALYPSA 25th Celebration sa opýtal na nazor niekoľkých známych zahraničných DJs, že čo si myslia o hviezde menom Cari Lekebusch a tiež niečo o ich pracovných úspechoch v minulom roku..

Palko Facetku v Skalici @ Back 2 Basics 16.02.2007

19:02Už po tretíkrát skalickú Orlovňu ovládne na jednu noc house music a akcia Back 2 Basics! Tentokrát s hosťom z divokého východu, djom Palkom Facetku. Čaká na Vás ako obyčajne kvalitný zvuk, svetlá, videoprojekcia, skvelí ľudia a kopec zábavy. Takže sa pripravte 16. februára na poriadnu dávku valentínskej house music.

Planet Music Club - Štartujeme 2.2.2007 Technom!

17:47Agentúra WhiteTape spolu s ružomberským WolfPromo prináša do považsko-bystrického klubu Planet Music energické techno v podobe novej pravidelnej noci pod názvom Satisfu(c)ktion! Zástupcovia techno scény, dji Tomas Button a Stoven si ako prvého špeciálneho hosťa pozvali dlhoročného producenta, člena zoskupenia Djt Project a dja Tlamu.
29.1.2007
pondelok

Z iného súdka - Chiki liki tu-a začína svoje turné

10:33Prešovská alternatívna kapela Chiki liki tu-a po šesť mesačnej koncertnej prestávke opäť pripravuje turné.

APOKALYPSA 25th Celebration - rozhovor s Tvyks-om

10:18DJ Tvyks patrí medzi nejoriginálnejších českích DJov a svojim osobitým energickým štýlom dokáže prirodzene strhnúť publikum nielen v Českej republike. Prinášame Vám rozhovor s ním k pripravovanej Apokalypse 25th Celebration.

Na Bencove narodeniny do Subclubu zadarmo

02:37Piatkovú oslavu 30tych narodenín DJa Benca síce vynechá Poprednny (ide lyžovať), môžete sa tam však ocitnúť vy a to úplne zadarmo. Stačí ak sa zapojíte do súťaže o 2 voľné vstupy.

Antistatic warm up 17.02.2007 - City Club Rožnov pod Radhoštěm

02:16Dovolujeme si vás pozvat na první warm up k halové párty Antistatic. Tento warm up se uskuteční v nově otevřeném City clubu v Rožnově pod Radhoštěm. Hlavní protagonisti večera vystoupí..
26.1.2007
piatok

APOKALYPSA warmup 27.1.2007, Banská Bystrica - Line Up

14:33Už len posledné hodiny nás delia od Banskobystrickej Warmup party na Najväčšiu českú techno akciu APOKALYPSA. Konečne aj do bystrici prichádza hudba ktorá Vás nenechá kľudne sedieť na zadkoch v noci po ktorej si poviete „Konečne akcia, ktorú som prežil(a) naplno !!!

Stiahni si: Bieber & Grafik live in Celebrity Lounge

14:0313.01.2007 sme deň po najvydarenejšom Progresse pokračovali v zábave ďalej. Na oficiálnom afteriku sa objavili opäť Under Sun, Nifra a Bieber & Grafik. Posledne spomínané duo ponúka ako prvé svoj live záznamom z hodiny a pol trvajúceho setu.

Bratislava sa dnes chystá na micro.Wilsonic

13:46Už dva dni zažíva bratislavská Stará tržnica na Námestí SNP v Bratislave zásadné zmeny. Práve tam sa dnes, v piatok 26. januára, koná hudobná akcia micro.Wilsonic. Organizátori robia všetko pre to, aby uspokojili vyspelé slovenské publikum.
25.1.2007
štvrtok

DJ Home spúšťa web

20:21Dj Home. Jeden z hostí warm up-u Apokalypsa v Trenčíne. Všetko, čo chcete vedieť o tomto českom djovi - bio, top 10, fotky, sety k stiahnutiu nájdete na jeho práve spustenom webe.

DJ CENCO – SILVESTER 2006 MIX

19:50V posledný deň roku 2006 prievidzký dj CENCO z bookingu CODERED namixoval drum and bass-ový set. 3.1.2007 ste mali možnosť počuť tento set v Nočnom mixe na Rádiu_FM. V 62 minútach budete počuť 30 tanečných trackov, medzi inými aj SUB FOCUS, NOISIA, KONFLICT, BSE, FUTURE PROPHECIES alebo TACTILE.

Eddie Sender vydáva svoj prvý vinyl!

00:42V týchto dňoch na pulty väčšiny vinyl shopov po celom svete dorazil konečne dlho očakávaný release od vydavateľstva Wildchild recordings menom Aum Gasana. Na svedomí ho má slovenský dj a producent Eddie Sender mnohým určite známy hlavne ako trance producent

Micro.Wilsonic už tento piatok!

00:26V piatok 26. januára sa v priestoroch Starej tržnice v Bratislave uskutoční ďalšie pokračovanie hudobnej akcie micro.Wilsonic. Tentoraz sa micro.Wilsonic zameral na urbánnu hudbu z Prahy, Paríža, Londýna a z Bratislavy.
24.1.2007
streda

4 DOWNLOAD - JAY pres. HEADWORX LIVE SET 1 a 2

23:34Nestihli ste posledný Headworx, ktorý sa uskutočnil 20.1.2007 v martinskom klube Deep
 Nevadí, dj Jay vám pripravil dve hodinky plné energického groovy houseu a tú prvú si môžete stiahnuť už dnes.

APOKALYPSA 25th Celebration - súťaž s Christianom Wünschom

21:07Hrajte o 2 fotopasy na Apokalypsu, 1 noc pre 2 osoby v hoteli**** BobyCentrum (noc Apokalypsy) vrátane raňajok, obedu a večere a taktiež poukaz v hodnote 1000 Kč na preplatenie cesty. Fotopas Vás oprávňuje pristupovať do všetkých priestorov BobyCentra a užívať backstage s mini-barom (alko/nealko).

SPIRAL 19 – Drum & Bass is Back s Dj Jade

16:08Už o pár týždňov sa počas zvolenskej už viac než tradičnej drumandbassovej udalosti s prostým názvom SPIRAL - Drum and Bass Night predstaví jeden z našich južných susedov - Jade. Aby ste vedeli, čo asi môžete od jeho "predstavenia" čakať, prinášame vám dva štúdiové mixy od dvojice Jade & Matt-U zo série Condition Red.

APOKALYPSA warm up 09.02.2007, Trenčín - Súťaž o free entry

15:46Otázka pre tých, čo sa chcú dostať v piatok 9.2.2007 na jeden z warm up-ov Apokalypsa, ktorý sa uskutočni v Trenčíne. Zahrajú djs Xenex, Scorn, Home, Breeth, atď.

Štvrtky v klube Stars !

15:36Časy, kedy sa v Košiciach dalo cez týžden zabaviť či pokecať s kamošmi iba pri komerčnej hudbe naštastie pomaly miznú. Od 25. Januára otvorí Stars klub (Stará Sladovňa) svoje brány už aj každý štvrtok a zadarmo!

Sub-Urb Night 25.01. zadarmo!

15:28Na januárovej Sub-Urb Night (25.01.2007) v subclube budú hosťami NOKS a GOODMOOD. Táto dj-ská dvojica vystupuje spoločne už niekoľko rokov, počas ktorých bola spájaná s rôznymi značkami (Exorcist, Kyberia Krew, Zwuk, Vibe).

Birthday Illusions - Dj Nisiru

12:44Jeden s mála talentov slovenskej electro scény dj Nisiru, člen zaujímavého projektu afera.sk, namixoval set ktorý sa naozaj nemusí hambiť za nič ! Nisiru sa vám predstaví taktiež na akcii Birthday illusions v púchovskom xxx clube. Pre tích ktorím sa nechce čakať alebo sa nezúčastnia tejto párty sme pripravili jeho promo mix...
23.1.2007
utorok

KTO VYSTÚPI S MARKUSOM SCHULZOM V MECCE?

23:54Druhého března zavítá do holešovického klubu Mecca miláček domácího publika Markus Schulz, kterého si tentokrát budete moci vychutnat v exkluzivním pětihodinovém setu. Na akci We Love Markus Schulz! však vystoupí ještě několik dalších hostů.

Eddie Sender - Promomix 21.01.2007

23:45Eddie Sender, ľuďom známy predovšetkým ako producent ale aj ako dj, pre vás všetkých trancuchtivých prichystal hodinový set, v ktorom môžete nájsť hneď ako prvú skladbu s názvom Afterbirth, ktorá bola dokončená len pred pár dňami a exkluzívne v tomto sete máte možnosť si ju vypočuť.

Antistatic 20.04.2007, Ostrava - Predpredaj lístkov

17:19Vstupenky na Antistatic s Gayle San, Amok, Laydee Jane, Hifi Princess, atď., už sú v predpredaji. Ak ťa zaujíma kde ich zohnáš, máš tu možnosť teraz!

APOKALYPSA warm up 09.02.2007 - Piano club, Trenčín

17:08Už po piaty krát sa stretneme na najväčšej warm up akcii k megapárty Apokalypsa a to 9.2 ako inak než v trenčianskom Piano clube.

Tambor Project - In The Mix 01_2007

16:41Prvý mixovaný set v roku 2007 s nazvom 01_2007_In_The_Mix pripravený na stiahnutie na nasej stranke v sekcii downloads !

Micro.Wilsonic 26.01.2007: Pozri si video dídžejky Missill!

15:04Ak chceš už dnes vedieť, čo všetko predvedie tento piatok 26. januára na micro.Wilsonicu v Starej tržnici v Bratislave kreatívna, talentovaná a sexy dídžejka Missill, máš šancu na nete. Mladá Parížanka sama vytvorila svoju webstránku a je hojne zastúpená aj na YouTube a MySpace.

Birthday Illusions - Belly B-day party

14:33Neubehlo ani moc času a na svete je ďalšia púchovská noc s podtitulom „birthday party“. Tentokrát (ako vlastne každý rok v túto dobu) karta padla na oslávenca dja Bellyho Robbera, ktorý si pre vás pripravil naozaj tučné menu. O stály prísun drinkov sa bude starať obsluha a o neprerušovaný tok beatov zase 9 členná osádka gratulantov z radov Dj-ov.

ELECTRODE - Photos

01:57Prinášame vám fotky z piatkovej ELECTRODE night v Bratislavskom SubClub-e. Nafoti: Robin (Michal Burza). O žúr sa postarali Datassette z UK, Machine Funck z Čiech a domáci Monoide, Junior a From..

CA City Clubbing 27.01.2007 - Čadca

01:48Si z okolia Čadce a nevieš, čo budeš zo sebou robiť v sobotu? Tak dlho nerozmýšlaj a prídi do novootvoreného klubu "disco69".

APOKALYPSA warmup 27.1.2007, B. Bystrica - Rozhovor Michaela Salačova

01:39Sobota 27.1.2007 sa blíži a s ním aj APOKALYPSA warmup v Banskej Bystrici. Pri tejto príležitosti sme položili pár otázok pre headlinera Michaelu Salačovu (Kne´Deep Berlin / Apokalypsa/Cz)

PLANET MUSIC CLUB - PROGRAM FEBRUÁR A MAREC 2007

01:12Ako sme avizovali v ostatnej tlačovej správe, považsko-bystrický klub Planet Music po uzatvorení na konci minulého roku je opäť otvorený. Planet club v spolupráci s agentúrou WhiteTape pripravil rôznorodý program na mesiace február a marec 2007.
22.1.2007
pondelok

APOKALYPSA 25th Celebration - videosúťaž s Torsten-on Kanzler-om

22:17Zahrajte si aj vy o fotopas na Apokalypsu, CD od Torstena Kanzlera a album Kanzlerkommt v súťaži s Torstenom Kanzlerom k APOKALYPSE 25th Celebration.
19.1.2007
piatok

ELECTRODE - Dj From bio

02:36Minimalizmus, ktorý vyplýva už z jeho mena, sa naplno odzrkadľuje v jeho dídžejskej, ale aj producentskej činnosti. Djingu sa venuje od roku 2001. Hrávať začal po boku „legendárnych“ banskobystrických djov Akina a Glaucomu.

Schranzhell 4 - last info + line up

02:28A je to tu. Dnes večer o 20:00 sa otvoria priestory trenčianskeho Piano clubu a začne už štvrté pokračovanie párty „pekla na zemi“ Schranzhell, tentokrát s Pánom djom Felixom Krocherom...

Dnb.sk @ Subclub presentz - Last info

02:18Subclub v sobotu 20.1.2007 zaplnia najmä priaznivci drum and bassu v podaní dvojice českých djov, ktorých mená sú zárukou dobrého hudobného výberu, djských vychytávok a skvelej zábavy.

ELECTRODE - Machine Funck rozhovor a bio

02:07Spojením ľudí a strojov vzniká fúzia elektronickej hudby. Základ zostavy tvoria gramofóny, ale pri nich zábava rozhodne nekončí. Samplery, efektory, synthy, vocoder, ďalšie gramofóny a mixpulty - to všetko spojené v jeden fungujúci a pulzujúcí celok, z ktorého sa šíria zvuky nadčasovej elektronickej hudby z celého sveta, od pomalých baladických rozprávok až po agresívne rozbehnuté roboty.
18.1.2007
štvrtok

HEADWORX #FUN Edition - Kto vyhral + line up

23:32Pokiaľ ste sa v mesiaci január zapojili do súťaže s klubovkou Headworx a správne odpovedali na jednoduchú otázku: " V ktorom roku vznikol Headworx ? " zaradili ste sa medzi tých, ktorý mohli vyhrať DVD, magazín HYPE, XMAG + CD a vľný vstup.

Jerremy Storm: Re-Lax 2007 Promoset

23:23Jerremy Storm je zakladateľ a majiteľ Agentúry V3D a labelu TECHART, organizátor akcií UNIVERSE-X a TECHNO MADNESS. Live Act, ktorým vytvára vlastnú produkciu od roku 1995.

BODYSHOT - Sobota 20.01.2007

02:33Ku příležitosti svého 7. výročí pořádá hudební agentura Strobe dne 20. ledna 2007 exkluzivní taneční sexy mejdan s názvem „BODYSHOT“, který proběhne v klubu Angel v Březolupech u Zlína.

DUB TRAP dnes v Subclube

02:19Hypnotické basové linky, ale aj hlboké, do tanca nabádajúce beaty, rovnako aj novo namaľované steny, či hruškovica za 29,- to všetko a možno ešte viac si pre vás dnes pripravil Subclub.

Progress Your Mind @ 12.01.2007 - Latka pokorená!

02:11Myslená je samozrejme pomyselná latka kvality nastavená v predošlých dieloch tohto eventu. 12.1.2007 sa v klube Dopler zišlo približne 900 sympatických, tancuchtivých ľudí plných úsmevu a energie po celú noc. Títo spoločne vytvorili atmosféru, ktorú sme na Progress Your Mind doteraz ešte nezažili.

Nekompromisna posadka djov sa ruti do Trnavy

01:37Hektika vianoc a nového roka nás stavia do pozície, že nestíhame osláviť nový rok so všetkými svojimi priateľmi a fajn luďmi. A preto už tradicne prebehne SYLVESTER ÁFTR PARTTY..

HEADWORX DOWNLOAD - DJ JAY OCHUTNÁVKA 2

01:23Pre notorický downloaderov, a pre tých čo len set tam niečo radi stiahnu, ďaľšia dobrá správa v podobe druhej hodinky Jayovho setu z ostatného vydania Electronic Sounds v púchovskom klube XxX !

ZNOVUZRODENIE - PLANET MUSIC CLUB OTVORENÝ !

01:20S novým rokom 2007 prichádza aj dobrá správa pre klaberov v regióne považia. Planet Music club, ktorý sa nachádza v priestorch Agrosany - Pov. Bystrica po tom čo nečakane uzatvoril svoje brány v novembri minulého roku začína znovu !
17.1.2007
streda

ELECTRODE - Datassette interview

13:54K blížiacej sa electro party v bratislavskom Subclube, ktorá sa uskutoční už tento piatok 19.01., vám organizátor prináša interview s headlinerom večera - Datassette.

BASS 19 – 2 years celebration

13:22Na 19.1.2007 sme pre Vás pripravili 19 pokračovanie drum and bassovej párty BASS s podtitulom „2 years celebration“. Áno, budeme oslavovať! Už dva roky s malou prestávkou ste sa mohli každý mesiac zabaviť na akciách BASS.
16.1.2007
utorok

Apokalypsa 25th Celebration - Videosúťaž Mark E.G.

14:40Koukněte na "party-animal" videa Marka E.G. a napište nám, na kterém videu Mark E.G. nepoužívá mikrofon?

ELECTRODE - JUNIOR profil

14:34 DJ Junior, účastník a dramaturg Wilsonic_FM tour '06, svieži talent na slovenskej klubovej scéne. Zvolenčan, ktorý na seba upozornil ako rezident klubu Spojka a účasťou na micro.Wilsonicu po boku Daddyho G z Massive attack.

Subclub má novú akciu – DUB TRAP

14:26Už tento štvrtok si môžete prísť do Subclubu vychutnať hneď tri prekvapenia. Prvým je samotný koncept nového rezidentného večera DUB TRAP, ktorý bude venovaný dubu a dubtronice (elektronickej hudbe s prvkami dubu).

Schranzhell 4: Exkluzívne interview s Felixom Krocherom

14:16Po prvýkrát na Slovensku vystúpi hviezda svetového formátu a to už tento piatok, v trenčianskom Piane pri tejto príležitosti sme pripravili interview s týmto skvelým djom.

HEADWORX #FUN Edition - Dj Carlo

13:43Práve dnes Vám chcem trošku priblížiť headlinera nasledujúcej klubovky Headworx, na ktorej zahrá svoj set charizmatický človek, dj a producent Carlo. Patrí medzi houseové stálice na Slovensku a preto len v krátkosti pár slov...
14.1.2007
nedeľa

ELECTRODE 19.01.2007, Subclub - Datassette BIO

21:41Myšlienka, že každý človek môže „zadávať inštrukcie“ mašinke a generovať z neho zvláštne a zaujímavé zvuky ma vždy fascinovala. Možnosť pre všetkých, teraz hádam ešte väčšia.

Fresh! - fotky zo silvestra v Elame

21:23Len pred pár dňami sa skoro 600 kluberov lúčilo s rokom minulým na silvestrovskej párty FRESH *silvester edition. Nájdite sa na viac ako 200 fotkách a pripomeňte si jedinečnú ´fresh´ atmosféru v klube ELAM.

Dnb.sk @ Subclub presentz - 20.01.2007

18:33O pravidelnú nádielku hutných basových liniek pod hlavičkou dnb.sk sa prvý mesiac nového roka postarajú hneď štyria dji a MC.

Juraj Grafik - house set na download

18:17Tento bratislavský DJ, pôvodne vystupujúci pod menom Teapack, už skoro rok pôsobí pod svojim občianskym menom prevažne v rodnej Bratislave.

HEADWORX DOWNLOAD - DJ JAY OCHUTNÁVKA

18:04Nový rok, nový priestor a samozrejme aj kopec novej mjúzik vám ponúkneme už v sobotu 20.1.2007 v novootvorenom martinskom klube DEEP, ktorý nájdete na sídlisku Ľadoveň oproti bývalej Alpii ....
12.1.2007
piatok

Palicavonzvreca: line up a last info

02:04Aby ste dnes večer v Subclube náhodou nezablúdili, prinášame vám line up a posledné dôležité informácie o standa/techno/label party Palicavonzvreca.

MARKUS SCHULZ VYSTOUPÍ V MECCE V 5-TI HODINOVÉM SETU!

02:00Agentura United Music připravila na první březnový pátek opravdovou taneční lahůdku. Po dvou veleúspěšných vystoupeních na Transmission se do Prahy vrací jedna z nejzářivějších djských hvězd současnosti - Markus Schulz - aby se nyní domácím fanouškům představil v unikátním klubovém prostředí.

Schranzhell 4: Felix Kröcher - Tajná zbraň budúcej tanečnej scény

01:55Kto je to ten Kröcher? Pre väčšinu z Vás uctievaný dj. Dnes si vo faktoch zhrnieme jeho umelecký život. Skutočne stojí za to si to prečítať

Drumophonic 2 - lineup + vyhodnotenie súťaže

01:45Dátum 13.1 sa pomaly blíži a Drumophonic 2 už klope na dvere. Súťaž má tiež svojich víťazov, ktorými sa stali Peter V. a Ivana K. Obom k výhre 2 vstupy a 200 sk konzumné gratulujeme.

KICK da NIGHT 12.01.2007 @ Ministry of Fun, Zvolen

01:40Residentní párty DJe Bon Finixe Kick da Night, která minulý měsíc oslavila jeden rok existence v Libereckém klubu Liquid, se v roce 2007 bude rozšiřovat nejen po České Republice, ale i za její hranice..

Progress Your Mind @ 12.01.2007 Dopler Club - Last info

01:32Piatok je za dverami a je čas zhrnúť najpodstatnejšie fakty blížiaceho sa eventu Progress Your Mind. Začíname deviatou hodinou večernou, zahrievacím warmup setom djane Nifry.

APOKALYPSA warmup @ 27.1.2007, B. Bystrica - Misa Salacova bio

01:22Misa Salacova (Kne´Deep Berlin/Apokalypsa/Cz) po niekoľkoročnom navštevovaní akcií ako Apokalypsa, Orion Hall, BassBlaster a iné, nachádza v sebe pocit, že svoj vzťah k hudbe môže prejaviť aj ináč ako len tancom na party.
11.1.2007
štvrtok

Antistatic - 30.03.2007, Ostrava

01:45Antistatic team slaví páté narozeniny a při této příležitosti vám s radostí oznamujeme další díl halovky Antistatic.

Mighty Vibez @ Subclub - štvrtok 11.01.2007

01:13Reggae a dancehall v bratislavskom Subclube už dnes. Vstup je voľný..

Schranzhell 4 - DJ Kilswitch

00:49Zakladateľ NGOHT na Slovensku!!! Toto zoskupenie pôsobiace v maďarskej Budapešti, nerozlučne späté s klubom Kashmir Underground, si získalo rešpekt takmer po celej Európe a dnes je NGoHT najčinnejšia hard techno organizácia v strednej Európe. Práve z tohoto zoskupenia do Trenčína zavíta jeho zakladateľ DJ Kilswitch!!!

Palicavonzvreca @ subclub - Anton Pieete profil

00:31Techno dj a producent z Amsterdamu. K elektronickej hudbe sa dostal cca v 1997, keď mu jeho dedo podaroval starý synťák. Onedlho na to začal robiť svoje prvé tracky a objavil djing.
10.1.2007
streda

APOKALYPSA 25th Celebration @ lístky a warm-up Tour

21:51Prinášame info o miestach, kde si môžte zakúpiť lístky na 25. Apokalypsu a harmonograme warm-upov v Čechách aj na Slovensku.

ELECTRONIC SOUNDS - JAY vs. SHIFTER A LINE UP

21:20Na prvom vydaní párty pod prízvučným názvom Electronic Sounds, zahrá dou z whitetape bookingu, rezidenti klubovky Headworx, dji Jay a Shifter ktorých netreba nejak zvlášť predstavovať.

Progress Your Mind @ 12.01.2007 – Výhercovia!

21:07Prinášame výhercov súťaže o VIP vstupenky na piatkový Progress Your Mind do klubu Dopler.

APOKALYPSA 25th Celebration @ Súťaž s Carim Lekebuschom

13:58Označte nepravdivé tvrdenie o Carim Lekebuschovi a vyhrajte 2 VIP lístky a prístup do zákulisia ..
9.1.2007
utorok

Palicavonzvreca - profil Radial

00:26Radial to je Jeroen Liebregts a Laurens van der Starre. J. Liebregts je dj a producent z Rotterdamu, dj-ingu sa venuje cca od roku 1998. Je spolumajiteľom v súčasnosti asi najzaujímavejších techno labelov z Holandska – Arms a Audio Assault, tie založil spolu s Bas Mooy-om v roku 2002.

NORO – Live On Rádio_FM

00:17To že Noro z Banskej Bystrice sa nevenuje len hardtechnu si môžete vypočuť v jeho minimalistickejšie ladenom mixovanom sete z jeho produkcie.
8.1.2007
pondelok

Drumophonic 2 - Interview & profily

18:27V súvislosti s akciou Drumophonic 2, ktorá sa uskutoční v sobotu 13.01.2007 v priestoroch košického Stars clubu (Stará Sladovňa), prinášeme rozhovor s headliner-kou dnb flooru, djkou Kiarou (dnb.sk, junglistic siztaz) a profily ostatných účinkujúcich.

DJ LIXX – BEATZ RAVE YOUR SOUL (NOVÝ ŠTÚDIOVÝ MIX)

18:01Dj Lixx (www.djlixx.com) zo stajne SIGNAII (www.signall.sk), človek, ktorý má okrem iného na svedomí i trnavskú drum&bassovú noc BEATZ (www.beatz.sk), prichádza práve teraz, na prelome rokov 2006/2007 so svojím zbrusu novým štúdiovým mixom BEATZ RAVE YOUR SOUL!

Schranzhell 4 - Tom Herák interview

17:47A máme tu ďalšie interview, tento krát s hardtechnovým kráľom východu djom Herákom.

Drumophonic 2 - súťaž o 4 vstupy a koznum

17:25Už na túto sobotu, 13.1. je pre Vás pripravené druhé pokračovanie drum’n’bassovej noci Drumophonic.

Progress Your Mind @ 12.01.2007 – Staň sa VIP návštevníkom

17:15Už tento piatok sa v klube Dopler na Prievozskej ulici v Bratislave uskutoční ďalší diel eventu Progress Your Mind. Švédská dvojka Under Sun sa na vás veľmi teší, čo dokázal ich mix, ktorý sme ponúkli na stiahnutie.

HEADWORX DOWNLOAD - DJ CARLO

17:01Prvá ochutnávka pred ďalším pokračovaním Headworx clubbingu prichádza v podobe setu na stiahnutie a to hneď headlinera akcie, funrádiovského harcovníka a dlhoročného dja CARLA !

CAFFE DELL HOUSE 19.1.2007 @ DOMINO CLUB POPRAD

16:38Prvé klubové osvieženie pod Tatrami zažijete už čoskoro v Domino Clube. Milovníci vocal house, funky house, tribal, latino si určite prídu na svoje.
6.1.2007
sobota

Apokalypsa 25th Celebration - Chceš si zahrať?

15:37Zahrát si na Apokalypse je sen mnoha DJů a my některým z nich dáme tuto šanci. Pro registrované uživatele raverecords.cz shopu je tu soutěž!!
5.1.2007
piatok

Palicavonzvreca: live set na stiahnutie

00:48Techno vo svojom hutne a doslovne undergroundovom prevedení bude napĺňať Subclub presne o týždeň, v piatok 12.1.2006 na akcii Palicavonzvreca.

Schranzhell warm up: Line up + last info

00:36Pre tých, ktorí sa už nevedia dočkať Schranzhellu v Piane máme už zajtra pripravenú predakciu tzv: Warm up v trenčianskom klube Krankenhaus. Kuknite si line up + last info....

Milkshake - Lineup Skankových narodenín

00:30Skankove narodeniy sa na MilkShaku v SubClube oslavujú už dnes a spoza djského pultu budú Skankovi blahoželať pozvaný hostia..

Schranzhell: Návšteva zo Švédska - dj ATON

00:11Pre slovenských partypeople neznámy dj, avšak v Prahe je uznávaný ako jeden z najlepších djs tejto metropole. Prinášame Vám interview s dj Atonom plus jeho krátka biografia...
4.1.2007
štvrtok

ELECTRODE – noc, ktorá ťa zelektrizuje..

13:59Pre všetkých priateľov kvalitnej music, prinášame do Bratislavy novú klubovú voľbu..Electrode..noc, ktorá sa bude niesť v chytľavých rytmoch electra a IDM.

APOKALYPSA warmup – Predpredaj

13:47Na warmupku k APOKALYPSE v srdci Slovenska Banskej Bystrici spúšťame predpredaj. Lístky na akciu v Arcade 27. januára 2007 (sobota) s českou kráľovnou hardtechna dj Michaelou Salačovou si môžete zakúpiť na týchto miestach..

Benco, Poprednny a Tlama v Kremnici!

13:35V piatok 12.1. sa v obnovenom klube Labyrint v Kremnici bude hrať minimal/techouse/progressive a podobne s ostrieľanými djs Benco, Poprednny a Tlama.
3.1.2007
streda

Progress Your Mind @ 12.01.2007 - Ochutnávka „Under Sun“ koktejlu

23:42Včera sme informovali o headlineroch ďalšieho dielu Progress Your Mind, ktorý sa bude konať už budúci piatok 12.1. v klube Dopler. Teraz môžete ochutnať z koktejlu, ktorý pre vás našich party people namiešalo švédske progressive trance duo Under Sun.

Sensation White v Prahe!

20:25Wow, tak pokiaľ ste milovníkom veľkých, ale naozaj veľkých a prestížnych tanečných eventov, tak toto je jedna z nich – Sensation White. Pôvodne holandská megaparty cestuje Európou, aby sa po nedávnej zastávke v Poľsku usadila 2. júna aj v Prahe!

House music story – konečne niečo naozaj k veci

19:04Portál Housemusic.sk, ktorý sa dá nazvať najmladším webom zaoberajúcim sa tanečnou scénou na Slovensku, ponúka na svojich stránkach zaujímavé „čítaničko“ o histórií a vývoji house music vôbec. Odporúčame..

4elements House_FM clubbing tour – Video

17:27Ako už viete, nedávno prebehla séria akcií pod názvom 4elements House_FM clubbing tour. Popri mestách ako Banská Bystrica, Nitra, Trenčín a Košice patril aj Poprad. Server Partyzona.sk práve zverejnil video zostrih, tak sa na to pozrite..

Milkshake - Dj Skank oslavuje narodeniny

17:01Pýtate sa kam ísť hneď po bujarých silvestrovských oslavách? Už tento piatok 5.1.2007 sa v bratislavskom SubClube uskutoční prvý novoročný MilkShake, ktorý sa bude niesť v mene narodeninovej oslavy jedného z rezidentov a organizátorov akcie dja Skanka.

APOKALYPSA warm up – Súťaž o 2 free vstupy

16:45Pomaly sa blíži slovenský warm up v Banskej Bystrici (27. január 2007 (sobota)/Arcade) na najväčšiu českú techno akciu APOKALYPSA. Dvaja z Vás môžu ísť na túto akciu zdarma.

Schranzhell 4: Predpredaj sa začal

14:40Už si môžete kúpiť vstupenky na „pekelnú párty“ do trenčianskeho Piano clubu. Takže hneď sa vyberte do najbližšej pobočky TICKETPORTÁLU a žiadajte lístok na SCHRANZHELL:-)

Palicavonzvreca - 12.1.2007 v Subclube

14:28V piatok 12.1. sa v Subclube udeje party labelu “palicavonzvreca”. Ako hostia sa predstavia traja holanďania, live bude hrať Radial (Jeroen Liebregts a Laurens van der Starre) a dj Anton Pieete. Za domácich to budú Boss, Loktibrada a Toky.

Progress Your Mind @ 12.01.2007 - Under Sun

14:16Zo Švédska pochádza dvojica Under Sun, ktorá príde 12.01.2007 do klubu Dopler s kuframi plnými najlepšieho progressive trance-u.

HEADWORX #FUN Edition - VYHRAJ DVD + HYPE, XMAG+CD A FREE ENTRY !

14:04A je to tu opäť, hausový ošiaľ pokračuje... Ďalšie vydanie klubovky Headworx s podtitulom FUN Edition !

Psychoza: Darkness - Spoznaj temnú stránku svojej duše

13:55SK Psytrance na download! Slovenský Psytrance od producenta pod pseudonymom Psychoza.

ELECTRONIC SOUNDS - FIRST INFO

13:49Ani nový rok nebude chodobný na pártys a preto začíname už 12.1. v staronovom púchovskom klube XxX (bývala Shaka), ktorý dostal do vienka nielen nový kvalitný zvuk, feeling ale aj lepší a väčší priestor.
1.1.2007
pondelok

APOKALYPSA 25th Celebration @ spustený nový web!

18:07Web februárovej Apokalypsy je spustený. Čo všetko Vám ponáka nájdete v tomto článku.

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch