Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Tlačové správy - júl 2011

Tlačové správy od 1.7.2011 do 31.7.2011

29.7.2011
piatok

Free Your Mind Open Air @ TOKY na lodi

Free Your Mind Open Air @ TOKY na lodi01:54

Toky a ďalší sa stretnú v auguste na Dunaji a odohrajú hustú tanečnú párty priamo pod šírim nebom.

4Elements - Radio_FM 28.07.2011

4Elements - Radio_FM 28.07.201100:00

Ani dnes nezabudneme naštartovať váš piatkový večer z Rádia_FM chytľavou tanečnou hudbou. Či už ako originálny interpreti, alebo v úlohe remixérov sa vám počas prvej hodiny predstavia Monika Kruse, D Nox, Slam, alebo Gui Borrato. Po nich vás osvieži svojimi skvelo pulzujúcimi rytmami holandský fenomén Joris Voorn, ktorého live set z festivalu, Exit odhohrávajúceho sa v Srbsku vám prinesieme v druhej hodine.

VIDA G – ROLLING EP

VIDA G – ROLLING EP00:00

Dvanáste pokračovanie na Breaks.sk patrí maďarskému producentovi Vida G. So svojim trackom Why sa prebojoval do prvej päťdesiatky rebríčka Beatport Breaks.

27.7.2011
streda

WARM UP NA PROGRESSION THE OPEN AIR FESTIVAL

WARM UP NA PROGRESSION THE OPEN AIR FESTIVAL10:13

V poradí šiesty Warm Up event k pripravovanej Progression The Open Air, navštívi aj Vysoké Tatry, konkrétne notoricky známy klubu s názvom Plesnivec.

Savage pre Vás chystá živelnú show

Savage pre Vás chystá živelnú show10:11

Je rezidentom na Therapy Sessions v Maďarsku, organizuje svoje akcie, uvádza vlastnú rádio show a v pohode zvláda aj tri gramce. Na SIGNAll_FM FESTIVAL 2011 do Bojníc pricestuje aj Savage, aby vám predviedol svoju živelnú show. Je o ňom známe, že sa nebojí začať v príjemnejšom tempe, no ak si to situácia vyžaduje, je pripravený poriadne vás rozsekať!

Festival Bažant Pohoda 2011 v číslach

Bažant Pohoda 2011 - Festival Bažant Pohoda 2011 v číslach00:00

Festival Bažant Pohoda 2011 je už nejaký čas minulosťou, no organizátori postupne zbierajú zaujímavé čísla v súvislosti s pätnástym ročníkom tohto multikultúrneho podujatia. Už 10 dní pred jeho začiatkom bolo jasné, že sa naplnila kapacita 30 000 návštevníkov, festival bol totiž prvý raz v histórii vypredaný už v predstihu. K tomuto číslu treba pripočítať 853 detí do 12 rokov, ktoré majú na festival vstup zdarma.

PARTYLIFE & COD CREW OPEN AIR

PARTYLIFE & COD CREW  OPEN AIR00:00

Letné mesiace nám utekajú ako dni a čoskoro bude mat väčšina zainteresovaných opäť hlavu plnú povinností ale aj príjemných zážitkov z letných open airov.

26.7.2011
utorok

Set na download Peala

Set na download Peala00:00

Set od Peala z letného vydania nepravidelnej Standy, ktroá sa konala 23. júla v Subclube.

Sziget 2011: Festival otvorí Prince!

Sziget 2011: Festival otvorí Prince! 00:00

19. ročník najväčšieho stredo a východoeurópskeho multikultúrneho festivalu Sziget v Budapešti otvorí svoje brány a prístavy návštevníkom presne o dva týždne 8. augusta. V deň 0, teda 9. augusta, bude hlavné pódium patriť americkému hudobníkovi menom Prince.

25.7.2011
pondelok

Ore Pole v októbri: Parov Stelar, Belleruche aj Čokovoko

Ore Pole v októbri: Parov Stelar, Belleruche aj Čokovoko00:00

Electroswingová úderka Parov Stelar Band, bluesovo-triphopoví Belleruche aj alternatívne hiphopové dievčenské duo Čokovoko - tak vyzerá októbrový program koncertov agentúry Ore Pole. Parov Stelar Band zahrajú 24. októbra v bratislavskom Majestic Music Clube, britskí Belleruche o dva dni nato v Kultúrnom centre Dunaj, a na rovnakom mieste sa už 15. októbra predstavia aj Čokovoko.

23.7.2011
sobota

Svezarm Calling Open Air už DNES!

Svezarm Calling Open Air už DNES!01:45

Amfiteater zahura, Spišské Vlachy začína fungovať dnes už od 14tej !
Svezarm Calling
Noosestroke.nl
Biyabass.sk

deep house / deep D&b / techno / minimal / liquid

Tanz/Bar @ Subclub

Tanz/Bar @ Subclub00:00

Štvrtky v Subclube sa tešia celkom slušnej návštevnosti a tak v júli stíhame ešte jednu tanečnú elektroniku, tentoraz v pomalšom, no nemenej tanečnom rytme (house/techhouse/minimal). Po úspešnom júnovom vydaní sa chystajte na ďalší Tanz/Bar, kde sa predstaví djane Mayla, Liquid, Mimo a Pepo.

22.7.2011
piatok

Videa z Love Family Park 2011

Videa z Love Family Park 201100:09

Prvú júlovú nedeľu sa konal v nemeckom Hanau open air Love Family Park. Tu je pár oficiálnych videí z tohto roku, kde podali skvelé výkony Sven Väth, Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, Marco Carola, Karotte...

Kozel Žákovic Open začína už dnes. Okrem hudby budú aj Silné reči

Kozel Žákovic Open 2011-  Začína už dnes. Okrem hudby budú aj Silné reči14:12

Festival Kozel Žákovic Open načne ďalšie desaťročie svojej existencie už dnes. Podujatie je známe svojou rodinnou atmosférou a najmä slovenskými a českými interpretmi.

Írsky talent Daniel Cummins na Soluble Recordings

Írsky talent Daniel Cummins na Soluble Recordings11:14

Hoci na scéne pôsbí od roku 2007, Daniel Cummins patrí medzi najuznávanejších Írskych producentov. Ako 19-ročný zaujal jedným zo svojich prvých trackov renomovaného Amerického producenta Marka Farinu ktorý ho následne zaradil na svoju kompiláciu "Live In Tokyo" pre label OM Records.

Seta label presents: AVE ASTRA - Moda EP [SET063]

Seta label presents: AVE ASTRA - Moda EP [SET063]11:08

Slovenskému deep house vydavateľstvu Seta to sype aj počas uhorkovej sezóny. V poradí 63. release je od čoraz známejšieho tureckého producera Ave Astra.

Dj Teef: Trance je o eufórii

Dj Teef: Trance je o eufórii09:10

Dnes večer otvorí svoje brány bratislavský Empire klub trance-u! Party Euphorica vás bude baviť už po tretíkrát spolu s DJs Teef, RiTic, Kizzah a NapheX.

Nedostatkový tovar aj do zásoby!

Nedostatkový tovar aj do zásoby! 08:53

Na Slovensku skutočne vzácny matroš a nedostatkový tovar - jungle, raga jungle, tekk, happycore, rave, oldschool či drum and bass si teraz môže každý nabrať aj do zásoby! Stačí sa zastaviť v sobotu 23.7.2011 v Subclube...

4Elements - Radio_FM 22.07.2011

4Elements - Radio_FM 22.07.201100:00

Aj dnes večer vám naštartujeme začiatok ďalšieho prázdninového víkendu nadupanou tanečnou hudbou. Napriek upršanému počasiu, alebo práve kvôli nemu vám v prvej hodine nadelíme pánov ako Moby, Umek, alebo Jon Rundell v skvelých tech housových rytmoch plných energie. Tú si prenesieme i do druhej hodiny avšak v oniečo zasnenejšej podobe júlového promo setu od top izraelského dja a producenta Guya J.

21.7.2011
štvrtok

Mekki Martin - Vidlicka (U.Recordings)

Mekki Martin - Vidlicka (U.Recordings)00:00

Právě vyšel další kousek českého DJe producenta Mekki Martina na jeho vlastní značce U.Recordings. Nový singl má název „Vidlicka" a obsahuje moderní progressive sound s groovy basovou linkou.

20.7.2011
streda

Kapela Mig 21 chce vzbudzovať rešpekt a smiech zároveň

Kapela Mig 21 chce vzbudzovať rešpekt a smiech zároveň20:11

"Prvá zvuková skúška vo vzduchu ukázala, že sa chlapci navzájom nepočujú," píše sa na oficiálnej stránke pražskej skupiny MIG 21. Odkedy kapela na čele so spevákom a zároveň známym hercom Jiřím Macháčkom vznikla, uplynulo takmer trinásť rokov.

Pokyny pre účastníkov Svezarm Calling open air-u

Pokyny pre účastníkov Svezarm Calling open air-u09:44

Zopár užitočných informácií pre ľudí, ktorí sa v sobotu chystajú na open airku do Spišských Vlách. Autobusy, vlaky, mapy všetko čo potrebujete aby ste vpohode trafili ;)

Electrify Your Mind: Depeche Mode special!

Electrify Your Mind: Depeche Mode special! 00:08

Po dlhšej dobe uvádzame Depeche Mode party. Dôvodom je nový remixový album REMIXES 2 81-11 na ktorom nájdete remixy od Digitalism, UNKLE, M83, Röyksopp, ale aj od bývalých členov, Alana Wildera a Vince Clarka.

 

Get Deep With SDJS na júl mixovali Tomm-e & DJ Face (aka Myclick)

Get Deep With SDJS na júl mixovali Tomm-e & DJ Face (aka Myclick)00:00

Keďže neleníme ani v týchto horúcich, letných mesiacoch, do zbierky pribúda nová epizóda nášho pravidelného podcastu, ktorá je k dispozícii na vypočutie aj stiahnutie!

Macho má nove mixované sety

Macho má nove mixované sety00:00

Macho ponúka dva nové mixované sety. Prvý hodinový ako aktuálne júlové promo a druhý miniset, ktorý odznel ako guestmix v relácii Dance Exxtravaganza na rádiu Europa2.

Standa: Info pre tých, čo možno nevedia.

Standa: Info pre tých, čo možno nevedia.00:00

Toky (Rumenige), Loktibrada, Boss a HU, či už spoločne alebo samostatne, fungujú na svetovej techno scéne postupne od roku 1998. Svoje vlastné veci vydali a vydávajú na vinyle a digitálne hlavne na domácich značkách Antidandruff, Palicavonzvreca, Olga+Jozef, Numb, LFB, Dole-Gate a Backstage.

19.7.2011
utorok

DEBERCHA PROJECT: Episode III

DEBERCHA PROJECT: Episode III00:05

Ako sa už posledné 2 roky stalo zvykom, aj toto leto sa môžeme tešiť na jedinečný mini-fest elektronickej hudby, DEBERCHA PROJECT, tentokrát s podtitulom Episode III.

Vinylized vol.1: Kompilácia undergroundovej elektronickej hudby zo Slovenska!

Vinylized vol.1: Kompilácia undergroundovej elektronickej hudby zo Slovenska! 00:04

Kedysi dávno, milý môj vnúčik sme spolu s tvojou starou mamou počúvali vinylové platne. To boli časy, ej bisťu! V osemdesiatych rokoch ich však vytlačili kompaktné kazety a walkmany a tieto neskôr ešte kompaktnejšie disky. A dnes ... no ako sa to, mptrojky?

Happy Hippy a slečna, ktorá rada experimentuje

Happy Hippy a slečna, ktorá rada experimentuje 00:00

Za ten správny pomer originality, pestrosti a zábavy sa 23.7. v Subclube zaručí jeden z najpovolanejších, rakúsky junglový guru - Spaceant. O tvrdšie nátury sa postará druhý headliner, rakúska divožienka Miss Shina. Viac v profile...

Seta label presents: The Best of Seta vol. 6 + free download

Seta label presents: The Best of Seta vol. 6 + free download00:00

Šiesta výberovka "najväčších hitov" slovenského deep & tech house vydavateľstva Seta label je na svete a stiahnuť si ju môžete aj úplne zadarmo!!!

Signall_FM festival 2011: LSB. Liquidfunk s dušou v lete v Bojniciach!

Signall_FM festival 2011: LSB. Liquidfunk s dušou v lete v Bojniciach! 00:00

Na prvý pohľad nenápadný, no sympatický chlapík so zmyslom pre humor v sebe skrýva obrovskú studňu hudobných nápadov. Miluje samplovanie a jeho veci sa objavili na značkách ako Bingo Beats, Deep Soul Music, či Spearhead. Luke Beavon robí krásnu hudbu a vy si ho vypočujete v auguste na druhom ročníku drum&bassového SIGNAll_FM FESTIVALU v Bojniciach.

18.7.2011
pondelok

Eelement music club Prievidza vysiela naživo

Eelement music club Prievidza vysiela naživo00:07

Online streamové vysielanie z klubu si veľmi rýchlo našlo hojný počet divákov. Prostredníctvom portálu ustream.tv sa už niekoľkokrát vydaril živý videoprenos priamo zo stageu vo výbornej video a audio kvalite.

15.7.2011
piatok

Marc Eleanor – Columbuss Sail!

Marc Eleanor – Columbuss Sail!12:35

Současný deephouse zvuk s příjemnými melodiemi a snivou atmosférou, to je doména autora jménem Marc Eleanor. Na českém nezávislém labelu Naked Records nedávno vyšlo jeho EP Columbuss Sail, které se vine přesně v tomto rytmu a neuniklo uším DJs po celé planetě.

Nu:Tone v MMC predstaví nový album, podporí ho B-Complex

Nu:Tone v MMC predstaví nový album, podporí ho B-Complex12:23

Nový album Words and Pictures, ktorý recenzenti hodnotia ako jeden z najodvážnejších počinov na britskej drum n bassovej scéne, prichádza do Bratislavy predstaviť Nu:Tone, ktorý bude headlinerom sobotňajšej akcie Krankenhaus v Majestic Music Clube. Na Krankenhause, akcii venovanej londýnskemu drum n bassovému vydavateľstvu Hospital, vystúpi počas 11 hodín okrem Nu:Tona napríklad aj Furlonge zo spriateleného labelu Viper, ako aj asi jediná hudobná hviezda svetového mena pochádzajúca z Bratislavy - B-Complex.

Nudance open air: Line up!

Nudance open air: Line up! 00:56

Už v sobotu o 16tej hodine sa na Dunaji spustia dva soundsystémy, ktorých membrány sa budú vrtieť v rytmoch dnb, dubstep, bass, drumstep, reggae či grime.

Lomcovák z bicích, basov a dredov!

Lomcovák z bicích, basov a dredov!00:00

Máš aj ty pocit, že dobrý jungle, raga jungle, tekk, happycore, oldschool či drum and bass sú nedostatkový tovar? V sobotu 23.7.2011 sa to v Subclube pokúsime napraviť a necháme tento podpultový materiál zalomcovať hradnou skalou.

14.7.2011
štvrtok

TECHNO UP 5 LINE UP

TECHNO UP 5 LINE UP14:54

Ten, kto nezachytil doteraz hlavné info, pripomíname, že Techno Up 5 sa uskutnočni v Ružomberskej športovej hale Koniareň 22. Októbra 2011. Treba sa poriadne pripraviť, tri mesiace ubehnú ako voda!

13.7.2011
streda

Na Easthetic festivale 14 spisovateľov, 3 divadlá i filmy z festivalu Áčko

Na Easthetic festivale 14 spisovateľov, 3 divadlá i filmy z festivalu Áčko00:09

Easthetic festival je multikultúrnym podujatím a i keď väčšinu programu budú tento rok tvoriť koncerty, priestor dostanú aj iné druhy umenia. Od 5. do 6. augusta predstavíme na Zemplínskej šírave 14 spisovateľov, predstavenia odohrajú tri divadelné súbory, uvedieme ocenené snímky študentského filmového festivalu Áčko a Peter Konečný z Kinema.sk bude mať na našom podujatí dve prednášky týkajúce sa, ako inak, filmu a hudby.

Bollo a Remo zahrajú spolu na Soluble Sessions

Bollo a Remo zahrajú spolu na Soluble Sessions00:00

Už tento štvrtok sa v Bratislavskom NuSpirit Clube odohrá a odtancuje prvá oficiálna klubová noc Slovenského underground house labelu Soluble Recordings s príznačným názvom Soluble Sessions.

Camping Rudava: Ladies Night Party with Strawberries + Prvá záhorácka Garden party už tento víkend!

Camping Rudava: Ladies Night Party with Strawberries + Prvá záhorácka Garden party  už tento víkend! 00:00

Už tento piatok sa uskutoční v znovuotvorenom Campingu Rudava pri Malých Levároch prvé podujatie v rámci programu Leto na Rudave, ktoré prinesie počas letných prázdnin aj Retro party, rôzne športové turnaje otvorené pre kohokoľvek, zaujímavé stretnutie karavanistov, česko-slovenskú hitovú party, Rio Karneval, koncert českého rapera s gitarou XINDL-X, hip-hopovú formáciu A.M.O. and Banana Band, rudavského miláčika - Hudbu z Marsu či uleteného Hafnera s jeho družinou.

DJ Marky v piatok v Prahe!

DJ Marky v piatok v Prahe!00:00

Věčně usměvavý, přátelský, spontánní a humorný, to vše je jenom krátký výčet vlastností, které charakterizují Brazilského DJe Markyho. Přestože někdo může namítat, že tuto legendární postavu drumandbassu není snad netřeba nějak více představovat, přeci jen si jeho biografii trochu připomeneme.

Last info Beach Tech 2011 už tento piatok

Last info Beach Tech 2011 už tento piatok00:00

Prípravy na Beach Tech 2011 pomaly finišujú a areál Disco Hangáru Divín sa už tento piatok zmení na tanečný event plný elektronickej hudby. Začíname už od 14:00 hod. a počas celej party na vás okrem elektronickej hudby čakajú stánky s občerstvením, skvelé maškrty na grile, veľa tekutých nápojov a čľapkanie v Ružinskej priehrade pri Lučenci.

Michael Burian a Michal Poliak majú nove realesy

Michael Burian a Michal Poliak majú nove realesy00:00

Michael Burian feat. Victoria - Secret (Bohemian Recordings)

Na značce „Bohemian Recordings" právě vyšel nový singl Michaela Buriana s názvem „Secret". Na spolupráci k tomuto singlu si Michael pozval zpěvačku, která pochází z Jižní Afriky a říká si Victoria. Celý release obsahuje čtyři verze v podání Michaela Buriana (Original Mix, Sunday Morning Vocal Mix, Sunday Morning Instrumental Mix aRadio Edit).

Na júlovej Leporelo_FM Party v Nu Spirit Clube zahrá newyorský DJ TJ Hicks

Na júlovej Leporelo_FM Party v Nu Spirit Clube zahrá newyorský DJ TJ Hicks00:00

Už túto sobotu sa môžete prísť do bratislavského Nu Spirit Clubu zabaviť na júlové vydanie Leporelo_FM Party. Show Leporelo_FM s Milosom a Skankom môžete počúvať každé dva týždne na Rádiu_FM, takže už určite viete, že hrať sa budú hlavne deephouse, techhouse a tak trochu aj minimal a techno.

12.7.2011
utorok

Dnb vs. dubstep túto sobotu na lodi v Bratislave?

Dnb  vs.  dubstep túto sobotu na lodi v Bratislave?16:21

Áno, práve tieto dva obľúbené hudobné štýly sa stretnú v priamom súboji túto sobotu na Dunaji. Na dvoch stageoch sa vystrieda dvadsiatka djov aby odohrali to najlepšie čo sa v ich vynilovej zbierke nachádza.

11.7.2011
pondelok

Bažant Pohoda 2011 - Ďakujeme!

Bažant Pohoda 2011 - Ďakujeme! 10:27

Pätnásty ročník letného multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda sa skončil v nedeľu ráno tradičným vítaním slnka a následnou ekumenickou bohoslužbou. Od štvrtkového večera do nedele rána vystúpilo na festivale vyše 200 účinkujúcich, ktorých sledovalo 30 tisíc návštevníkov. Na trenčianskom letisku vystúpili kapacity ako Moby, Pulp, Portishead, M.I.A., Lamb či Madness.

Nemecký hudobník Apparat sa 15. októbra vráti do Bratislavy

Nemecký hudobník Apparat sa 15. októbra vráti do Bratislavy00:11

Tridsaťtriročný spolumajiteľ vydavateľstva Shitkatapult records sa predstaví v Majestic Music Clube na podujatí Electronic Beats.

Music:Affair pokračuje aj v lete. Open Air edícia prinesie opät kvalitu!

Music:Affair pokračuje aj v lete. Open Air edícia prinesie opät kvalitu!00:09

Počas celej klubovej sezóny ste sa mohli zúčastniť tzv. „ music affair tour" . Stretli sme sa 5krát a vždy v inom klube. Začali sme tam, kde to všetko vzniklo. Držiteľ značky Music:Affair a jej zakladaťel dj Lukashenko vytvoril premierovú akciu vo svojej rodnej obci Horná Ždaňa. Pokračovali sme v Kremnici cez Žilinu a Trenčín až do Bratislavy. V lete sa vrátime na miesto činu do Hornej Ždaňe, ktorá 16. júla privíta 11 djov na jednom stage v areáli futbalového ihriska.

Predpredaj na Krankenhaus len do utorka, potom až na bráne

Predpredaj na Krankenhaus len do utorka, potom až na bráne00:09

Predpredaj vstupeniek na akciu Krankenhaus, ktorá sa uskutoční už túto sobotu v bratislavskom Majestic Music Clube, bude prebiehať len do utorka 12. júla. Ďalšie lístky sa budú dať kúpiť aj v sobotu na bráne, tie však už budú o dve eurá drahšie.

10.7.2011
nedeľa

DJ Sense na Soluble Sessions!

DJ Sense na Soluble Sessions! 11:06

Prvá oficiálna klubová noc Slovenského underground house labelu Soluble Recordings sa odohrá už vo štvrtok 14.07.2011 v Bratislavskom NuSpirit klube. Okrem zakladateľa labelu Bolla ktorý odohrá svoj deephouseový mix v sprievode trubkára Rema sa Vám predstaví aj český Dj Sense ktorý produkuje a vydáva na Soluble Recordings pod aliasom Munchies.

8.7.2011
piatok

Summer Beat 2011

Summer Beat 201111:17

Summer Beat 2011 s podnázvom Whirlwind Clouds akoby predpovedal strhujúcu, energickú hudobnú bombu, ktorú odpália skúsení djs o týždeň na vodnom diele v Žiline.

London Electricity - Yikes Remixes

London Electricity - Yikes Remixes00:05

Nedávny album Yikes headlinera slovenského LetItRoll-u a Dobrého Festivalu - London Electricity nasleduje remixové dvoj LP.

Beach Tech 2011 – open air party – Areál Disco Hangár Divín (Ružiná pri Lučenci)

Beach Tech 2011 – open air party – Areál Disco Hangár Divín (Ružiná pri Lučenci)00:00

Najkrajšie obdobie roka je tu. Leto, to je slnko, oddych pri vode a kopec zábavy s priateľmi pod holým nebom. Je to tiež čas festivalov a hudobných zážitkov, jeden taký sme pre vás pripravili aj my. Vaše obľúbené rekreačné stredisko Ružiná už 15. júla privíta tanečnú open air party pod názvom Beach Tech 2011. Máte sa na čo tešiť, lebo hrať vám bude až 14 djov a neminú vás ani rôzne sprievodné atrakcie.

7.7.2011
štvrtok

DJ Liquid na download - MINIMAL PRIVILEGE (VOL.3)

DJ Liquid na download - MINIMAL PRIVILEGE (VOL.3)00:00

Hey pípl! Asi 2 x do roka sa mi podarí vypustiť na svet dj set. Tretí z tejto série, prevažne v mnml beatoch je zložený zo starších aj novších trackov a je vždy hudobným odkazom toho, čo sa mi nechce rozprávať. Enjoy!

SIGNAll_FM MINI BASS - New generation 2011

SIGNAll_FM MINI BASS - New generation 201100:00

Venuješ sa dnb djingu nejaký čas, no nemal si ešte možnosť prezentovať sa na párty pred ľuďmi? Alebo si začal len pred mesiacom a už máš pocit, že by si to na párty poriadne odpálil bez toho, aby si si urobil hanbu? :) Ak áno, určite čítaj ďalej. Toto je šanca pre teba, ktorá stojí za to!

6.7.2011
streda

Bažant Pohoda 2011 - Festival začína už zajtra

Bažant Pohoda 2011 - Festival začína už zajtra11:31

Už zajtra sa začína pätnásty ročník multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda. Festival sa po prvý raz v histórii vypredal už v predstihu a na mieste sa už vstupenky predávať nebudú – platí to o permanentkách, jednodňových lístkoch na sobotu aj lístkoch pre držiteľov preukazov ZŤP a ZŤP-S.

Americký producent Distortion na Soluble Recordings

Americký producent Distortion na Soluble Recordings00:09

Americký producent James Myatt aka Distortion je novým objavom Soluble Recordings. Napriek tomu že s elektronickou hudbou sa po prvýkrát zoznámil pred pätnástimi rokmi a odohral nespočetné množstvo parties v Chicagu, produkovanie si poprvýkrat vyskúšal až v roku 2010. Zakrátko na to vydal svoje prvé EP na Belgickej značke Coincidence Records, neskôr v tom istom roku remix na labeli Connaiseur Recordings a teraz do zoznamu pribudol aj jeho nový release na Soluble Recordings - "This Things Of Ours".

Techno up hlási piate pokračovanie

Techno up hlási piate pokračovanie00:00

Po dlhom období pôstu a nekonečného odriekania to prichádza zas. Zas nás zachváti megalomanské šialenstvo, ktoré vyvrcholí 22. októbra na piatom pokračovaní megaparty Techno Up.

Yacube na download - Wavetune mix 09

Yacube na download - Wavetune mix 0900:00

Mesiac jún a v poradí už deviaty Wavetune mix vyšiel tentokrát na moju maličkosť. Vybrať z tej kopy trackov, ktoré vychádzajú každý deň nie je ľahké a nebude to len preto že ich je veľa....

5.7.2011
utorok

Macho má vonku nové remixy

Macho má vonku nové remixy00:00

The Prodigy, Macho, Raveart Records, Vim Records, Breaks.sk... Ako to všetko spolu súvisí ? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Foreign Beggars – partička s najenergickejšou šou v Európe

Uprising 2011 - Foreign Beggars 20:06

Foreign Beggars, partička ktorá rozhýbe Bratislavu. Títo Angličania totiž neprídu na Uprising iba koncertovať, privezú sem veľkú párty, po ktorej sa ešte dlho budete spamätávať. Na hudobnej scéne sa pohybujú už 15 rokov a po každom z ich koncertov pribudne veľké množstvo fanúšikov závislých na ich muzike a energie z nej.

 

Djane Flea má nový set

Djane Flea má nový set00:09

Brnenská djane Flea namiešala na júlové leto svoj nový mix.

Furlonge sa už teší na Bratislavu, podporí Nu:Tona

Furlonge sa už teší na Bratislavu, podporí Nu:Tona00:00

V rámci akcie Krankenhaus, ktorá sa uskutoční už 16. júla v bratislavskom Majestic Music Clube, vystúpi okrem iných aj Londýnčan Furlonge, jedna z hlavných akvizícií známeho drum n bassového labelu Viper. Furlonge si v poslednom čase skôr užíva život a vystupuje málo, hranie v Bratislave je jeho jediným zverejneným termínom v najbližších týždňoch. Krankenhaus, kde okrem Furlonga vystúpi aj ďalší Londýnčan Nu:Tone či B-Complex, bude pre Furlonga celkovo druhé vystúpenie na Slovensku a vôbec prvé v Bratislave.

Program Subclubu na mesiac júl

Program Subclubu na mesiac júl00:00

Čo sa bude diať v "učku" tento mesiac? Krátky prehľad nájdete tu.

4.7.2011
pondelok

Dj T Mike so svojím setom

Dj T Mike so svojím setom12:11

Je tu čas poriadnych letných parties a žúrok pod holým nebom, pri ktorých nesmie chýbať ani dobrá clubová hudbička. Dj T Mike preto pre vás pripravil v poradí tretí originálny set z edície Fuck The Disco. Celý set je plný energie, aj keď by ste si mysleli že k letu patrí pohodová muzička, T Mike opäť všetkým naložil v štýle tech house, minimalu a techna.

Nifra remix na anglickom vydavateľstve Enhanced music!

Nifra remix na anglickom vydavateľstve Enhanced music!12:02

Po remixe holandského producenta Juliana Vincenta na subvydavateľstve Armady - S107 som bola oslovená majiteľom Enhanced music, Willom Hollandom, na remixovanie vokálovky od producentského dua, ktorí si vravia Lang & Yep. Andrus Lang & Viljo Jõela, pôvodom z Estónska, vyprodukovali v spolupráci s holandskou vokalistkou Manon Polare track s názvom "Nevertheless" a okrem tohto vynikajúceho originálu a môjho remixu, release obsahuje takisto remix od holandskej rising star Juventy.

Jupí - Menu EP part 5 + liveset na download!

Jupí - Menu EP part 5 + liveset na download!11:53

Bratislavský producent schovaný za prezývkou Jupí nedávno vydal už piatu časť Menu EP na značke Last Joint Records. Obsahuje štyri variabilné techno tools, každý v trochu inom rytme, doplnené bonusovým piatym, určeným prevažne len na špeciálne príležitosti. Aby toho nebolo málo, môžete si vypočuť aj nový liveset v podaní autora, nahraný exkluzívne pre Thatswecalltechno Podcast #7. Príjemný posluch!

DJ Bruno from Ibiza príde na Slovensko kvôli pivu!

DJ Bruno from Ibiza príde na Slovensko kvôli pivu!11:48

BRATISLAVA - Svetoznámy hudobník, DJ a producent Bruno from Ibiza pricestuje 7. júla 2011 do Bratislavy. Muzikant, ktorý vystupoval aj s Lionelom Ritchiem, podporí uvedenie svetoznámej značky piva Singha beer na slovenský trh.

3.7.2011
nedeľa

Joe Syntax a jeho Sólo debut na MedSchoole

Joe Syntax a jeho Sólo debut na MedSchoole17:34

Budúci týždeň dorazí do predaja dvanásťpalec z labelu MedSchool s poradovým číslom 24, ktorý má tentokrát na svedomí Joe Syntax !

2.7.2011
sobota

Festival: DUB IN FIRE 2011 - underground festival

DUB IN FIRE 2011 - underground festival16:57

Po úspešnom prvom ročníku multi žánrového underground open airu/festivalu DUB in FIRE prichádza jeho ďalšie pokračovanie, ktoré sa uskutoční cez víkend v piatok a sobotu a necelú nedeľu v dňoch 15-16-17.7.2011 v tom istom priestore na Strelnici pod Bikošom (Marakaňa) v Prešove.

Open Air Festival 2011 - Odhalil obriu športovú a adrenalínovú zónu

Open Air Festival 2011 - Odhalil obriu športovú a adrenalínovú zónu11:36

Open Air Festival športovú a adrenalínovú časť programu. A atrakcíí je toľko, že by sme mohli kľudne festival premenovať na Sport Adrenalin Festival.

 

Harmonogram festivalu Kozel Žákovic Open je kompletný!

Žákovic Open 2011 - Harmonogram festivalu Kozel Žákovic Open je kompletný!11:19

Fanúšikovia festivalu Kozel Žákovic Open sa konečne dozvedia, kedy vystúpia ich obľúbení interpreti.

 

Bažant Pohoda 2011 - Festival je vypredaný

Bažant Pohoda 2011 - Festival je vypredaný11:00

Desať dní pred začiatkom ohlásili organizátori, že festival Bažant Pohoda 2011 je vypredaný. Lístky sa už nedajú kúpiť v predpredaji, samozrejme sa nebudú predávať ani na mieste. Platí to o permanentkách na celý festival, jednodňových lístkoch na sobotňajší program aj pre lístky pre držiteľov preukazov ZŤP a ZŤP-S.

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Archív tlačových správ

  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch