Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.6.2009 do 30.6.2009

30.6.2009
utorok

DJ Top Chart - Cole a.k.a. Hyricz @ jún 2009

11:44

Takže aj tento krát pripájam moju aktuálnu Top 5ku za mesiac jún. Niektoré veci sú dost emotívne vďaka pekným melódiam, čo u mňa vyjadrujú vždy pocity :-) Prechádzam pomaly na iný level v tanečnej muzike, čo je normálna vec. Vývoj nezastavíš. Nech sa páči!

Video: Empire of the Sun - We Are The People

11:29

Austrálsky elektro-akustický projekt Empire of the Sun a jeho druhý singel z albumu Walking On A Dream, ktorý znie viac ako príjemne a nenásilne, hráva vo svojom dennom vysielaní nielen MTV, ale aj rádio _FM! :)

Malé veľké novinky k open airu Hradhouse!

15:13

Novinky, ktoré vás len utvrdí, že tento ročník Hradhousu bude stáť skutočne za to!

Selection párty

15:03

Bratislavský klub Remix  na Ventúrskej 16. vám opäť dáva do pozornosti ďalšiu skvelú párty, ktorá sa uskutoční vo svojom premiérovom vydaní už v nadchádzajúci piatok 3.7.2009!

Nu Vibes stage - Download_FM open air

14:12

Jednou z noviniek deviateho ročníka festivalu Download_FM open air je nový „Nu Vibes stage“, ktorý bude umiestnený na otvorenom priestranstve len pár metrov od vysokých múrov Zvolenského zámku...

LEPORELO_FM: Tribute to MJ, novinky od Milosa a Skanka

12:15

Minulý týždeň priniesol hudobnému svetu stratu. To je bez debát. K tributom MJ-ovi sme sa pridali aj my v Leporelo_FM. Par trackov, z toho iba jednen orinál ukazuje, ako a koho MJ inšpiroval. Je to tak, vyjadrujeme mu rešpekt.

Michalovce poďme! Feel The Vibe

12:09

Štyri mesiace, celé štyri mesiace takmer bohapusté nič. To sa však čoskoro zmení. Klubová hudba? Gramce? Feeling z párty? Hovorí ti to ešte niečo? Ak áno, tak práve pre teba bude tento event ako stvorený. Po dlhšom čase ale predsa sa práve v Michalovciach uskutoční párty, ktorá má v sebe, veríme obstojný potenciál.

Katcha&Im Cyber „Hradhouse? Jedno z najkrajších miest, kde sa robia mejdany.“

11:18

Jedna krajšia ako druhá:) Najúspešnejšie dj-ky českého drum&bass-u v rozhovore pre festival Hradhouse, ktorý sa uskutoční 8.8.2009 na hrade v Boskoviciach.

Ružomberok - Kvalita Techno edition with DJ Boss

11:09

Po mesiaci sa do ružomberského klubu Viva vracia Kvalita. Po Griningovi prichádza na prehliadku skutočne hustých beatov ďalší z majstrov v obore - DJ Boss. Line up dopĺňa liptovská star Tlama aka JTBig. Fakt nieje o čom..! ;)

29.6.2009
pondelok

DJ Top Chart - Filo @ jún 2009

10:57

Spod Trenčianského hradu posiela svoj zvuk miestny talent Filo!

Pozvánka : POHODA_FM LIVE: DOPE AVIATORS

14:20

Ak nemáte na zajtra večer ( 20:00 do 21:00)  žiaden program tak si odskočte do Slovenského Rozhlasu (obrátená pyramída), štúdio č. 5. A dôvod? V rámci relácie Pohoda_FM Live! vystúpia Dope Aviators...

MP3: DJ Bo.Dan - Anniversary Roxy (12.6.2009)

12:27

Ahoj, na 17. narozeninach Roxy (12.6.09) jsem nahral set a chci se o to s vami podelit :) Jedna se o přez dvě hodiny trvající set, který narozeniny Roxy odstartoval těsně po 22.00. Jelikož šlo o warm up set na semi live vystoupení kapely Ohm Square, tak je celý set v duchu klidnějších vod deep, tech, minimalu a progresivních zvuků.

Teebee na DOWNLOAD_FM open air vo Zvolene

10:22

Teebee, rešpektované meno, ktoré netreba ľudom pohybujúcim sa na drum&bass scéne extra predstavovať vystúpi po dlhšej prestávke opäť na Slovensku na 9. ročníku prestížneho eventu Download_FM open air.

America Open Air s Shroombab

09:53

Letní noc plná skvělé muziky, spousty zajímavostí a hromadou krásných dívek stojících za gramofony, je naplánována na SOBOTU 25.7.2009 v Olomouci - Holici na pískovně AMERIKA.

28.6.2009
nedeľa

Aká je Bažant Pohoda 2009?

Aká je Bažant Pohoda 2009?14:27

Tohoročná Bažant Pohoda je opäť o krôčik bližšie k označeniu "festival európskeho formátu". Nielen pre viac ako 130 kvalitných a niečím unikátnych  účinkujúcich z rôznych krajín, ale aj službami pre návštevníkov, ktoré Bažant Pohoda ponúka. No a v neposlednom rade je to aj vizitka Michala Kaščáka, hudobníka, organizátora a človeka s nesmiernou charizmou, ktorý sa okrem iného angažuje aj v rôznych iných aktivitách v boji za „nekomerčnosť“  ... to  všetko je Bažant Pohoda, oslava hudby, umenia, kultúry a zároveň aj najväčší Slovenský festival...

Mute Sounds - Festival pre nepočujúcich

19:00Po úspešnom prvom vydaní Mute Sounds v holandskom meste Den Haag sa opäť jeho dejiskom stal klub Paard van Troje. Line up mal medzinárodné zastúpenie Djs a umelcov a celá akcia bola okorenená pôsobivou videoprojekciou, živými vystúpeniami, laser show, wokrshopmi a samozrejme nechýbala ani vibračná podlaha. Pre nás jedná z najlepších párty tohto roka :)...
26.6.2009
piatok

TeXnoPooL 3: BIG LAST INFO!

15:46

A je tu veľké finále!!! Dnes Vám prezradíme úplne posledné info ohľadom 3. pokračovania trenčianskej party TeXnoPooL, ktorá už túto sobotu bude pre všetkých milovníkov elektronickej tanečnej hudby dostatočne veľkým lákadlom nato, aby sa prišli poriadne zabaviť. Veríme, že Vás príjemne prekvapíme. Tak teda zajtra – smer Trenčín – Piano klub!!!

Sunshine DeLuxe

15:41

Prvý prázdninový víkend to opäť vypukne. Do mesta pod hradom zavíta už udomácnený event Sunshine DeLuxe. Práve do Trenčína sa vždy Bassline posádka veľmi teší. Žúrky sú tu nielen obľúbené ale aj samotný klub Steps je priam ako stvorený na najslnečnejšie tancovačky.

25.6.2009
štvrtok

DJ Top Chart - Lixx @ jún 2009

16:54

Domáca drum and bassová DJ jednotka a jeho topka až v desiatich trackoch!

Line Up Underground 04 techno edition

17:23

V sobotu čakajte poriadnu nádielku rovných beatov. Hosť z Bratislavy Isobutane sa vyblázni na svojich mašinkách. Vidieť ho naživo je naozaj zážitok. Kedy bude hrať a ako bude večer prebiehať čítajte tu :)

Letný festivalový Ježiško od musiq1

16:09

Bratislava, 25. jún 2009 - Hudobná televízia musiq1 nachystala Vianoce uprostred leta. Okrem tučných klipov, ktoré bežia na obrazovkách non-stop, nadelí všetkým milovníkom hudby parádne festivalové darčeky. Letná festivalová séria musiq1 summer je už na spadnutie!

Excelentný videodenník Marcela Buntaja na Azyle

15:13

(azyl.sk) Máte radi hudbu? Potom Vám určite urobí radosť výkon Marcela Buntaja na krste Azyl Music v priestoroch A4, kde si muzikanti vytvorili simuláciu obývačky. Excelentný výkon bol zachytený jednou z kamier a Marcel naozaj všetkých dvihol do výšky. Je nielen výborným bubeníkom, ale aj skvelým spevákom, aranžérom a performerom. To, čo predviedol pred vypredaným hľadiskom sa naozaj dá prirovnať k svetovej beatboxovej špičke. Posúďte  sami! Myslíme si, že to stojí za to!

4 Elements - rádio_FM v piatok 26.6.2009

14:58

Piatkový večer v príjemnom hudobnom prostredí si budete môcť opäť vychutnať naplno v spoločnosti 4 Elements. Finálny týždeň pred megafestivalom Creamfields Central Europe môžete začať radostne aj vďaka ostatným voľným vstupom, ktoré máme pre vás na tento večer pripravené.

LET IT ROLL - Čo je nové u headlinerov festivalu Let It Roll?

14:53

Headlineři festivalu Let It Roll mixují, produkují a spravují své vlastní labely - mrkněme se proto na aktivity Andyho C, LTJ Bukema, Ed Rushe a dalších. Také bychom rádi připomněli, že se od července zdražují lístky a přidáváme novinky: ke koupi jsou VIP vstupenky v limitované edici a Let It Roll trička.

SIGNAII_FM Night : Kto, kedy a kde? SpectraSoul aj v Rádiu_FM

14:39

V piatok 26.6.2009 sa zastavte v bratislavskom SubClube. Na SIGNAII_FM Night vystúpi po prvý krát na Slovensku polovica anglickej dvojice SpectraSoul a maďarský Exorcist. Domácu scénu budú zastupovať L Plus, dvojica Lixx & Clive a MC Aktiff. O videoprojekciu sa bude počas noci starať VJ Bocca.

Creamfields Central Europe 2009 - Prehľad programu

14:32

Prvý júlový víkend na letisku v Břeclavi vypukne druhý ročník festivalu Cremfields Central Europe!

24.6.2009
streda

DJ Top Chart - Chucky @ jún 2009

16:00

Takto to vidí kufor DJa Chuckyho z Trnavy. A veru je temný! ;)

Exorcist - Dôležitá je vytrvalosť a kreativita

20:27

Už v piatok (26.6.2009) sa v bratislavskom SubClube odohraje žúrka s názvom Signall_FM night na ktorej sa predstaví spoza mikrofónov aj tento mladík!

DJ Top Chart - F@tSound @ jún 2009

18:16

Júnová nádielka čerstvých beatov.

FLASHBACK 2 - In Music We Trust v Humennom

13:47

Myšlienky sa zlievajú, spomienky sa vracajú. Pocity, ktoré tu už boli, no na chvíľu sa vrátia späť. Druhé pokračovanie párty s názvom FLASHBACK v Humennom bude práve štartérom spomienok nie len tých minulých.

MP3: Minimatica vol.110 mixed by DJ Cole (21.06.2009)

13:37

Príjemný večer v znamení kvalitnej nekomerčnej elektroniky je možné stráviť aj v rámci dnešnej ďalšej epizódy rádio show Minimatica.

SunDance in the Club: vol. 3 - 4

12:55

Dátum SunDance Open Air Beach Party 2009 sa nám nezadržateľne blíži ale tí, ktorí sa už teraz nevedia dočkať, si môžu vychutnať aspoň časť hudobnej stránky tejto párty na ďalších pokračovaniach jej warm up šnúry SunDance in the Club.

Depeche Mode si podmanili Bratislavu

12:50

BRATISLAVA 23. júna (WEBNOVINY) - Bratislavský štadión Inter ovládla v pondelok večer kultová skupina Depeche Mode. Aj keď počas ich druhého slovenského koncertu (ten prvý odohrali 11. júna 2006) na rozdiel od toho prvého takmer celý čas pršalo, na nálade väčšiny z 30-tisícovej enklávy „depešákov“ to rozhodne neubralo. Práve naopak, letný dážď často dotváral atmosféru jednotlivých pesničiek.

Sunrise Open Air: Line Up a videopozvánka

12:44

Ako poslednú informáciu, ktorú sme vám zostali dlžní je kompletný line up festivalu a zároveň prinášame videopozvánku speváčky Damae z formácie Fragma. Nech sa páči.

23.6.2009
utorok

DJ Top Chart - Jay @ jún 2009

20:09

House music v podaní Jaya zo Žiliny. Toto sú tracky, ktoré aktuálne dáva tento žilinský majstro..

Video: Tim Exile - Wilsonic festival 2009

12:49

Ako to vyzeralo na tohoročnom festivale Wilsonic 2009? Toto video je určené všetkým fanúšikom a nefanúšíkom... Enjoy it.. Samozrejeme v našom archíve ich nájdete omnoho viac:)

Fotky z Facet B-day (Free, Fresh, Freaky) @ Casa Dolce, Starý Smokovec

21:4512. júna oslávil tatranský DJský vlk Facet svoje narodeniny. Jedinečná atmosféra doplnená ľudovými krojmi, kimonami a tak podobne.. :) DJi Cole, Sensoreal, Geenko, Trixxi a Da-No zabávali svojou hudbou do neskorého rána.

TANEC, DIVADLO, LITERATÚRA BAŽANT POHODA – 16., 17. A 18. JÚL 2009

14:23

Festival Bažant Pohoda sa už niekoľko rokov snaží neorientovať sa len na hudbu, ale prináša aj iné formy umenia. Ak by si niekto myslel, že divadelné predstavenia, literárne čítačky, tanečné workshopy alebo diskusie v lete nelákajú, mýlil by sa.

MIDI Lidi „Áno, sme český Kraftwerk...“

12:25

Trojčlenný elektronický projekt okolo filmára Petra Marka, herca a hudobníka Prokopa Holoubka a šperkarky Markéty Lisé, vznikol na základoch emo/elektrogothic kapely Krásný stěhovák Gerard a Sexuální nábytek.

Underground 04 techno edition

12:19

V sobotu sa pod Tatrami rozpúta štvrté vydanie elektronickej párty Underground. Keďže sa techno a jeho rôzne odnože v kluboch hrávajú stále menej my pôjdeme ako inak proti prúdu.

AquaDance otvára letnú tanečnú sezónu na východe Slovenska!

12:18

Leto sa nám nezadržatelne blíži a s ním aj množstvo letných festivalov a parties. Jednou z nich je AquaDance , otváracia letná tanečná párty na kúpalisku vo Vranove nad Toplou v sobotu 27.júna 2009, ktorú pre Vás pripravili EKG Night Club a dj agentúra NJOY.

Ventolin na Hradhouse „Nepite zelenú decka, je to hnus!„

11:03

Smrtiaca tréma, dva samplery, pár nakrájaných vzoriek a chuť. Tak vyzeralo prvé sólové vystúpenie Davida Doubka na festivalu Apendix v Pardubiciach 2007. Ako to bude vyzerať na Hradhouse 2009 sa dočítate v rohovore.

SpectraSoul - Vieme, ako to nakopnúť!

09:20

SpectraSoul sú dvaja producenti z anglického Brightonu - Dave Kennet a JackStevens. Pred troma rokmi boli ešte celkom neznáme postavy na drum&bassovej scéne, dnes sú považovaní za jedných z priekopníkov novej vlny drum&bassu a za zásadné mená, určujúce smerovanie deepovej tváre drum&bassu.

Dobrý dnb už tento piatok v Subclube!

09:08

(Event správa)V piatok 26.6. bude v bratislavskom Subclube akcia SIGNAll_FM NIGHT.

22.6.2009
pondelok

Party: Flora Fauna - Najlepší house je ten od našich DJských otcov

21:12

Leto dorazilo aj do našich najvyšších veľhôr, teploty postúpili, kvety rozkvitli a tatranská zver ožila. Je ju dokonca aj vidieť z auta. Srna tu, srnec tam. Medveďa sme ešte nestretli, to ale neznamená že ani vy! Preto to skúste najbližšiu sobotu večer.

Sunrise Last info

12:26

V sobotu 27. 06. 2009 na kúpalisku Štrand v Nových Zámkoch to vypukne! Prinášame vám posledné informácie týkajúce sa akcie Sunrise Open Air. Vy, ktorí ste si ešte nezakúpili vstupenky prostredníctvom predpredaja v sieti Ticketportal, tak môžete urobiť ešte do piatku 26. 06. 2009, a to len za 11 EUR!

MP3: CRAQUETONE – LIVE SET Z RÁDIA_FM

11:58

9.6.2009 bol hosťom relácie Pohoda_FM na Rádiu_FM Craquetone a ako záznam ponúkame 23 minútový live set, ktorý pozostáva z piatich nevydaných a troch vydaných trekov. Prvé štyri skladby sú vytvorené na sekvencéroch Yamaha RM1X, Korg Electribe EMX1 a Kaoss Pade 3. Zvyšné štyri treky sú produkované a hrané v Abletone.

AQUABEATZ 2009

11:43

8. ročník letného openair festivalu Aquabeatz sa uskutoční v sobotu 29.8. na letisku v Nových Zámkoch. Toto miesto sa minulý rok osvedčilo ako veľmi vhodný až ideálny priestor pre váš obľúbený festival.

SIGNAII_FM 22.06.2009 * Dubplates od SpectraSoul a Exorcista

11:29

Nové vydanie drum&bassovej show SIGNAII_FM je tu! Tentokrát sa môžete tešiť na exkluzívny bonus v podobe ešte nevydaných noviniek od SpectraSoul a Exorcista, ako aj na súťaže o vstupenky na parties a festivaly. Neminie vás ani mixovaný set plný optimistického letného liquidfunku.

Pyco ide na Pohodu!

11:19

Moderátor Martin Pyco Rausch sa tento rok určite objaví na festivale Pohoda v Trenčíne (16.-18. 7.). Pre jednu z najväčších hudobných letných párty na Slovensku si dokonca presunul aj návštevu u zubárky.

Holandská odozva na Guano Apes na záver O2 Sázavafestu

11:10

Line-up největšího českého multižánrového festivalu se začíná rýsovat. Pořadatelé O2 Sázavafestu slibují pořádně silný závěrečný den. Do programu vedle Skota Jimmyho Somervilla, německé rockové formace Die Happy, nizozemské skupiny The Gathering nebo českých Support Lesbiens a Chinaski přibyla i další nizozemská kapela Killerdoll.

MASÍVNY DÍDŽEJSKÝ SUMMIT V HORNEJ STREDE!

11:04

Letná séria musiq1 summer je už doslova na spadnutie. Hiphopový festival TOTO JE HIPHOP je už v podstate pripravený, teraz sa o106 pracuje na príprave ďalšej hustej akcie - BEEFREE 09. Aj tentoraz vypukne tanečné šialenstvo v Areáli vodných športov v Hornej Strede, na prelome júla a augusta.

Tiësto dostal košickú Steel Arénu do varu

10:26

Štvrté vystúpenie DJ-a Tiësta na Slovensku a jeho prvé v Košiciach videlo približne 8000 ľudí.

Fotky z Wilsonic Festivalu 2009 (druhá časť) od Kačenky

00:00Aj v sobotu 13. 06.2009 mali návštevníci Wilsonic festivalu možnosť splynúť v dave so zvukmi zadiktovanými dj-mi. Tvoriť jeden svet, jeden smer, jednu hru a jediný význam. Jedným z najočakávanejších interpretov bol berlínsky kolektív Jazzanova, ktorý sa predstavil v plnej zostave spolu s Paulom Randolphom. Absolútnym vyvrcholením večera bolo audiovizuálne predstavenie elektronickej kapely Moderat. Atmosférické prepojenie beatov so spevom spektakulárne obohatilo VJské zoskupenie Pfadfinderei. Sklamaním pre mnohých milovníkov kvalitného dubstepu a nového trendového„wonky“ štýlu bola neúčasť dj Rustie, a absentoval aj hviezdny producent Rusko. Túto neprítomnosť zažehnali „kolegovia“ – domáci Junior a český Philip TBC. Na Wilsonic festivale vystúpili a predviedli svoj svet, umenie, vízie a cítenia aj mnohí ďalší interpreti ako Henrik Schwarz, Hyperpotamus, Napszyklat, Ventolin, Funkartron, Pjoni, a mnohí další..

» Mini info

  • 13:47Party: B!YABASS vol. 13 V Levoči to fičí tiež.. už po 13. krát si DJ Deepsoul chystá na miestnu mládež tornádo minimalu i bicích a bassov..
  • 11:00Robert Burian - poviem to na Óčku! Robert Burian prijal pozvanie do známej českej hudobnej televízie TV ÓČKO kde bude odpovedať na otázky, ktoré pripravila Míša Salačová. V relácii budete mať okrem iného možnosť počuť aj ukážky z najčerstvejších noviniek. Relácia bude odvysielaná v stredu 24. júna o 19:00 a repríza 27. júna o 00:00.
21.6.2009
nedeľa

Výhercovia o CD album MIlana Lieskovského

23:01

Takže, máme tu nedeľu 21. júna a každého kto sa zapojil do súťaže o CD album Milana aj s podpisom určite zaujíma, či sa stal výhercom, alebo skúsi štastie nabudúce..

MELODICA RADIOSHOW RODRIGUEZ jr

17:04

Prichádza 4. pondelok v mesiaci a spolu s ním ďalšie pokračovanie radioshow Melodica. Aj tentoraz Vám predstavím zaujímavé releases, ktoré mňa a môjho špeciálneho hosťa zaujali. S určitosťou sa môžete tešiť na nápadité a vysoko melodické skladby.

20.6.2009
sobota

NUDANCE Broken Therapy 10 line up

18:55

Ako bude dnešná noc prebiehať?

Profil: Exorcist

11:58

Žúrka Signal_FM night predstavuje mladého maďarského DJa a producenta!

Superfly djs v rozhovore k Summer Energy

11:21

Summer Energy Vám prináša ďalšiu spoveď, tentokrát sa rozkecali rezidenti párty Contact – Superfly Djs. O tom čo plánujú do budúcna, ako je na tom produkcia alebo voči ktorému alkoholu je Ricci Liquid imúnny sa dozviete v článku.

19.6.2009
piatok

Video: Bjork - Innocence

10:06

Tentokrát sme vybrali islandskú speváčku Björk, ktorá počas svojej keriéry vystriedala niekoľko hudobných žánrov: pop, trip hop, jazz, ambient, folk a klasickú hudbu...Skladba Innocence je súčasťou albumu Volta (2007) a bola zaradená do sútaže o oficiálny videoklip, ktorú vyhlásila Björk a tu máme víťaza...

DJ Top Chart - Rinock @ jún 2009

09:58

TOPka DJa a producenta zo Sliača. Trochu vám ho priblížime pomocou hudobných ukážok..

V sobotu 27.06.2009 Popradom otrasie dvojitá nádielka House Music

10:29

V Sub bare (bývalý Subway Bar) svoj set ladený do Latina odohrá čoraz známejší DJ Sai pôsobiaci pod bookingom Clubber In The House tento krát mu príde na pomoc Baďo, ktorý je špecialista na perkusie.

DIRTY BASS - line up

09:52

Dnes večer v matrinskej Alpii drum and bass session Dirty Bass s headlinerom L Plus. Časový line up po kliknutí..

DVADSAŤ ROKOV OD NOVEMBRA BAŽANT POHODA – 16., 17. A 18. JÚL 2009

09:47

(Tlačová správa) V novembri uplynie dvadsať rokov od Nežnej revolúcie a organizátori festivalu Bažant Pohoda toto výročie vo svojom programe nemohli opomenúť. „Ak by nebolo novembra 1989, nebolo by ani slobodných hudobných festivalov,“ tvrdí odjakživa riaditeľ Agentúry Pohoda Michal Kaščák. „Bez minulosti by sa dnes asi len ťažko mohlo diať to, čo sa deje. To sa týka aj hudby."

Ady Hajdu a Roman Luknár pozývajú na veľkú Funky Party na Lodi

09:45

Veľká hudbno tanečná party vo funky nálade s kapelou Funkiez (ex Made 2 Mate), Gulo Čar (skvelý energický funk z Brna), a aj DJ Hajtkovič-om, ktorý svojimi setmi rozhýbe aj menej pohyblivých!

Premiérová Poetica Electronica a DJ Rinock

09:08

O filozofii tejto novej, klubovej noci v Remixe ste sa dozvedeli v stredu. O tom, že na jej premiére už zajtra vystúpi hosť, DJ Rinock, už viete tiež. Čo ale asi neviete je, kto sa za týmto pseudonymom skrýva..

Rotor rozširuje line up o 8 DJov

09:00

Už o týždeň si budete môcť vychutnávať dva dni plné hudby, prírody a zábavy. V autokempingu Jelenec totiž vypukne obľúbený festival Rotor. Okrem už známych headlinerov pribudli k line upu ďalšie, nemenej kvalitné a zaujímavé mená.

LEPORELO GROOVE_FM – ZUZANA GRIMM A REDBULL+VODKA = 3EUR!!

08:52

Pozor zmena! Last minute guest piatkovej akcie je Zuzana Grimm - šarmantná djka a exkluzívna módna návrhárka slovenského pôvodu Zuzana Grimm, ktorá dlhé roky žila v Kanade momentálne pôsobí v španielskej Barcelone.

4 Elements - Radio_FM dnes 19.06.2009

08:33

Festivalová sezóna sa nám pomali, ale isto rozbieha na plný plyn. Hneď v prvý prázdninový víkend,  začne festivalom nie hocijakým. Značku Creamfields netreba obzvlášť predstavovať nuž a bolo by hriechom obísť festival, ktorý sa pod jej zášťitou uskutoční za rohom na Břeclavskom letisku.

18.6.2009
štvrtok

Video: Trentemoller Feat. Ane Trolle - Moan

17:38

Opäť vyberáme niečo príjemné z nášho archívu... Je toto príbeh o najslávnejšom psovi, Lajke - túlavá suka kríženca zrejme sibírskeho huskyho a teriéra, ktorá sa ako prvá živá bytosť dostala na obežnú dráhu Zeme?:)

[[[TRIDENT75 „Seven years of [[[Trident” // last info + line up

17:03

Exkluzívne narodeninové vydanie drum’n’bass party[[[TRIDENT je predo dvermi. V bodoch ponúkame súhrn toho, čo všetko exkluzívne na Vás túto sobotu v klube Reset/PARTYzánske čaká...

Leto s musiq1

16:51

(Tlačová správa) Hudobná televízia musiq1 uviedla na svoje obrazovky poriadnu várku noviniek. Od júla sa chystajú ďalšie, takže leto na musiq1 rozhodne nebude žiadne provizórium, ako to majú vo zvyku bežné komerčné televízie.

Bažant kinematograf začne premietať v sobotu na Art Film Feste

16:39

(Tlačová správa) Pojazdné kino Bažant kinematograf odštartuje svoju siedmu sezónu v sobotu 20. júna na filmovom festivale Art Film Fest. Jeden z autobusov premietne na Štúrovom námestí v Trenčíne osem filmov, vždy jeden každý večer.

Bassline radio show na tento štvrtok

16:25

(Tlačová správa) Dve rádia, dve hodiny, dvaja moderátori. Každý týždeň je tu pre vás presne táto zostava, ktorá prináša vždy najhorúcejšie novinky a informácie hlavne z našej domácej scény.

17.6.2009
streda

DJ Makoto – hviezda na nebi zeme vychádzajúceho slnka

23:54

Veľmi nadaný, orientujúci sa v mnohých žánroch – od klasiky, cez jazz, soul, až po elektroniku, vynikajúci predcíznou technikou mixu a temperamentným, spontánnym vystupovaním pred publikom – to je len stručná charakteristika osobnosti DJa Makota, ktorý sa vám predstaví ako headliner DnB pódia 8.augusta na festivale Hradhouse.

Ďalší release od Michala Poliaka - Palava (Propulsion records)

23:27

Je tu ďalší skvelý tanečný release Michala Poliaka, ktorý má názov Palava a vyšiel na americkom labely Propulsion records.

Fotky z Wilsonic Festivalu 2009 (prvá časť) od Kačenky

21:11Hudobný festival Wilsonic aj tento rok odprezentoval aktuálne hudobné klubové a tanečné trendy nielen z oblasti elektronickej hudby. Po úspešnom prebrodení sa pieskom a štrkom ste mohli už vo štvrtok 11.6. 2009 okúsiť nový festivalový areál, ktorý sa presunul na mestskú pláž Summer Club Inchceba. Práve toto miesto sa stalo pulzujúcim srdcom, ktoré rozprúdilo návštevníkov i samotných organizátorov a účinkujúcich. Mohli ste sa tak stať akoby súčasťou maďarských projektov, ktoré sprevádzali domáci interpreti. Vystúpili Nové Mapy, Uno Y Medio, Uniques, Zagar, Realistic Crew a Lavagance. Piatkový wilsonicovský program odštartovalo vystúpenie Noisecut-u o 16.00 na Wilsonic.LIVE stage-i. Slovenskú hudbu však počas noci zastúpili aj interpreti ako Foolk, Karaoke Tundra, Isobutane a iní. Vlnu dubstepového ošiaľu odprezentovali český Machine Funck, Side9000, Ans a predstaviteľmi aktuálnej wonky scény boli napríklad Dorian Concept a Angličan Hudson Mohawke. Samozrejme nechýbalo ani vystúpenie obľúbených Nôze - All Star Band s Danim Sicilianom!

Trance feelings ako názov sobotňajšej noci v klube Arcade v BB

14:52

Slovné spojenie Trance Feelings predstavuje názov párty, ktorá bude už 20teho júna tým, čo odštartuje tohtoročnú letnú párty sezónu v banskobystrickom klube Arcade.

Prvé promo video portálu Tripmag.net

12:13

Na svetlo sveta vyšlo historicky prvé promo video portálu tripmag.net! Svojou pomerne krátkou existenciou oslovujeme nadmerný počet návštevníkov a preto sme sa rozhodli prichystať si promo video.

Party: BWO - Dubstep heroes v Subclube v sobotu 20.6.

11:29

Tak na začiatku bol treskot: Smart bomb, Pop pop, Bombardment of Saturn. Parkety vibrovali v nízkych frekvenciách a konštrukcia UK garage zvuku sa ohýbala do nových tvarov.

MP3: Minimatica vol.109 mixed by DJ Cole (14.06.2009)

11:02

Dnes sa je opäť na čo tešiť, pretože Minimatica sa vždy snaží upútať pozornosť starostlivo vyberanou selekciou aktuálnych skladieb. Príjemné počúvanie!

Party: Poetica Electronica - Trochu iná noc v Remixe

10:52

Jemné a decentné tóny ambientu miešjúce sa s so zmesou melanchólie psychadelického downtempa a triphopu, postupne prechádzajúce do čhosi čraz tanečejšeho a veselšeho.

Profil: DJ Scamp

10:29

S vlastnou produkciou už vystupoval na mnoho párty a ravoch po celom Anglicku a aj v Európe, ako napríklad v Londýne, Birmighame, Holansku, Belgicku, ... a teraz už po 3. krát opäť na Slovensku ;)

Video: MuteSounds - PROMO 2009

00:05

MuteSounds je hudobný a filmový festival, ktorý sa špecializuje na unikánte spôsoby stimulácie zmyslov človeka. Jednoducho povedané, je určený hlavne pre sluchovo postihnutých. Festival sa bude konať v holandskom meste Haagu od stredy 24. júna do soboty 27. júna 2009 - vrcholom celého festivalu je párty v klube v Paard van Troje a pokiaľ si myslíte, že to nieje nič pre Vás, mýlite sa. Žánre ako Techno ,Live Drum ’n’ Bass, Electro, v špeciálnom prevedení, človek nezažije každý deň...

Music Take Away_FM na festivale Pohoda

00:05

(Tlačová správa) Aj na najväčšom letnom domácom festivale Bažant Pohoda bude mať Rádio_FM pre návštevníkov veľa dobrej hudby zadarmo. A to nielen na vypočutie.

16.6.2009
utorok

Video: KaZantip - Raving in the Black Sea

09:45

Ibiza po ukrajinsky! KaZantip je elektronicky tanečný festival, ktorý sa koná každý rok 4 až 6 týždňov na Krymskom poloostrove. Vstupenkou na KaZantip su tzv. "Viza" a každý rok to tam navštívy viac ako 100 000 ľudí. KaZantip je "republika". Predstavte si 14 tanečných floorov kde hrá 21 hodín denne viac ako 300 DJs (mimochodom dobrý tip pre slovenských DJs - dá sa tam prihlásiť)! V roku 2009 sa KaZantip uskutoční v termíne od 25.7. do 21.8. Pozrite si oficiálny web cez ktorý je možné si zarezervovať pobyt.

Top 10 festivalov na mesiac júl

12:24

Opäť je tu ďalší mesiac a ďalších Top 10 festivalov podľa portálu Residentadvisor. Tentokrát tam síce Slovensko zastúpenie nemá ale v rámci inšpirácie sa to oplatí pozrieť:)

Alpia clubland: Dirty Bass III pred letom s L PLUS-om

10:35

Pred letnými prázdninami si budú môcť nadšenci drum’n’bass-u z Martina a okolia vychutnať kvalitnú nádielku nových beatov ako aj vlastnú produkciu, ktorú zo sebou určite prinesie ústredná postava slovenskej dnb produkcie a taktiež 3. pokračovania akcie Dirty Bass v martinskom klube Alpia clubland, ktoré sa uskutoční v piatok 19. júna.

Marc Romboy @ Download_FM open air - 11. 7. 2009

09:59

Kto to hrá na „main floore“? Malý pohľad do budúcnosti... Producenti, djs, tradícia, ale najmä kvalita! Lineup, ktorého cieľom je pospájať zaujímavé s originálnym, tanečné s kreatívnym, slovenské so zahraničným! Prenesme sa na chíľu o pár týždňov dopredu....

15.6.2009
pondelok

Join Da Beat records: Sťahuj nový singel od Alimana

16:47

Aliman je mladý talent z českého Liberca. Štýlovo sa pohybuje vo vodách drum’n’bassu, jump up a príbuzných štýloch. Jeho nový singel Rudeboy Sound poteší najmä priaznivcov ragga jungle.

[[[TRIDENT75 // GALAGHA live na Rádiu_FM

12:38

V rámci promotion blížiaceho sa narodeninového [[[TRIDENT75 s OPTICALom bude opäť možné na Rádiu_FM (www.radiofm.sk ) vyhrávať voľné vstupy a naživo zahrá aj zúčastnená slovenská legenda...

LEPORELO_FM: Predstavujeme nový album Toma Ellisa, spieva Tracy Thorn a ďalší

10:54

Po 2 náročných týždňoch sa opäť na web Rádia_FM objavuje aktuálne vydanie podcastovej show Leporelo_FM. Milos a Skank si pre vás pripravili množstvo hudby a aj možnosť vyhrať voľne vstupy na parádnu akciu.

MP3: Bifidus Aktif - Let It Roll open air 2009

10:52

Väčšina fanúšikov drum&bassu už nemôže dospať víkend 24. - 25. júla, kedy sa neďaleko Pardubíc uskutoční druhý ročník festivalu Let It Roll. Dlhé chvíle čakania pomôže skrátiť set namiešaný zo skladieb zahraničných headlinerov i česko-slovenských producentov, ktorý pripravil DJ Bifidus Aktif.

Creamfields Central Europe - WarmUp v Košiciach!

10:32

V piatok 26.6.2009 zavíta do košického klubu Stars jedna zo série zahrievacích „Warm Up“ parties letného festivalu Creamfields Central Europe.

14.6.2009
nedeľa

DJ Top Chart - Teef @ máj 2009

14:11

Obľúbená TOPka na mesiac máj od DJ Teefa.

12.6.2009
piatok

Video: Swayzak - I Dance Alone

11:31

James S. Taylor a David Brown tvoriaci Swayzak, teda jeden z najpodstatnejších hudobných projektov tanečnej scény a ich jasná výpoveď z roku 2002 - I Dance Alone ;)

4 Elements - dnes na rádiu _FM

14:28

(Tlačová správa)V tomto týždni vám priblížime aktuálnu situáciu z príprav jedného z prvých letných festivalov sezóny. Možno nie najväčší, ale rozhodne jeden z najobľúbenejších svojho druhu nielen v okolí Nitry je Rotor.

Video: Elements of music (23.5.2009)

13:57

Prinášame Vám videoreport z májovej klubovky „Elements Of Music“, ktorá sa niesla v znamení „tecktonik dancers & music“ v CCX v Nových Zámkoch.

Technologic – tentokrát v prešovskom Senátore už 19.6.2009!

11:13

(Event správa)Už tretí krát máš možnosť zabaviť sa s nami na tejto party a znova okúsiť, ako chutí súčasná undergroundová scéna v Prešove. Kde inde samozrejme, ak nie v miestnom podniku Senator Caffe na Hlavnej č. 67.

DJane Lady Witch: „Djing je pre mňa ako splnený sen“

10:41

Party TeXnoPooL 3 sa pomaly blíži do cieľa, presnejšie do trenčianskeho Piano clubu, kde bude vrieť gradujúca atmosféra a eufória.

Program festivalu Creamfields spestrí workshop DJ&Technika a projekt Connect Everything

10:31

Festival Creamfileds Central Europe obohacuje svoj program síce o menší, ale zajímavý stage, ktorý sa ponesie v znamení vystúpení DJs v projektu "Connected Everything".

Posledná Bassline party v Empire je tu!

05:00

(Event správa)Už tento večer sa rozbehne posledná Bassline party v klube Empire Pezinok. Pred záverečným infom by sa patrilo poďakovať.

11.6.2009
štvrtok

Video Flora Fauna with Agent Orange - club Plesnivec, Štrbské Pleso

10:47

Videozostrih spoločne s rozhovorom z party Flora Fauna. Účastníkmi spoza pultu boli 8.5.2009 Agent Orange (Nemecko), Tlama, Benco a Facet. Že to bolo celkom vtipné si môžete práve pozrieť. Len pripomíname že najbližšie sa s Florou Faunou stretneme 27. júna už ako zvyčajne v klube Plesnivec.

Technologic – tentokrát v prešovskom Senátore už 19.6.2009!

21:09

(Event správa)Už tretí krát máš možnosť zabaviť sa s nami na tejto party a znova okúsiť, ako chutí súčasná undergroundová scéna v Prešove. Kde inde samozrejme, ak nie v miestnom podniku Senator Caffe na Hlavnej č. 67.

 

Kvalita - Techno edition

14:00

DJi Grining a Tlama v ružomberskom klube Viva už zajtra, teda piatok 12. júna! ;)

Rádio_FM vás na Wilsonicu naplní hudbou

12:39

(Tlačová správa) Festival Wilsonic sa uskutoční od 11. do 13. júna v priestoroch bratislavskej pláže Summer Club Incheba. Rádio_FM v spolupráci s festivalom Wilsonic tento rok pripravilo pre svojich návštevníkov malý darček, kompiláciu slovenskej elektronickej hudby.

Re:Flash Open Air - V Trnave sa to bude pekne nahlas ozývať

12:15

Pivná záhrada, Zelený kríček v Trnave, pojme nemalí počet ľudí a ak chceš zažit akciu, ktorá hudobným zameraním nemá v danej lokalite bohaté zastúpenie,  tak je určená práve pre teba, pre clubera, ktorý má vkus.

GITARY NA BAŽANT POHODE – ROCK, FOLK, EXPERIMENTY

12:04

(Tlačová správa) V histórii festivalu Bažant Pohoda už zahralo veľa silných mien z gitarovej scény a nebudú chýbať ani tento rok. Organizátori sú radi, že môžu privítať legendárnu rockerku Patti Smith, ale aj kapely z nastupujúcej generácie na čele s americkými The Airborne Toxic Event či Dananananaykroyd z Veľkej Británie.

Download_FM už čoskoro na Zvolenskom zámku

11:43

(Event správa)Nazrite s nami do blízkej budúcnosti! Už iba pár týždňov nás delí od otvorenia masívnej stredovekej brány Zvolenského zámku a štartu deviateho ročníka prestížneho elektronického eventu s názvom Download_FM.

Rotor Jelenec: My sa dažďa nebojíme!

11:16

(Event správa)Ďalšie doplňujúce infošky o tomto dvojdňovom festivale sa dozviete po kliknutí.

7.narodeniny portálu dnb.sk v SubClube s The Sect!

11:03

(Event správa)www.dnb.sk oslávi už o niekoľko hodín sedem rokov svojej existencie. Prinášame všetky dôležité informácie, ktoré potrebuješ vedieť pred tým, ako sa vyberieš s nami oslavovať...

Video: Nicky Dungeons - Lets Go Back !! Acid House

00:00

Vrátme sa o viac ako 20 rokov späť, do čias kedy sa začali formovať prvé elektro beaty, kedy si ľudia úžívali bláznivý outfit priamo na acid house party a užívali si naozaj všetko čo k tomu patrí:)

10.6.2009
streda

DJ Top Chart - Juicy @ jún 2009

15:11

DJ Juicy, či donedávna známy ako "Piti" a jeho premierová TOPka u nás. Ak ti je blízky zvuk melodickej dance music, tak klikni a počúvaj.

Video: Addictive TV - The Sims 3 @ Video Remix

00:10

Addictive TV sa opäť postarali o ďaľší remix a vybrali si 3 pokračovanie videohry The Sims- legendárna simulácia života, ktorá si získala milióny hráčov po celom svete..

Apokalypsa predstavuje Pavilon P a potvrdzuje druhé pódium!

21:29

(Tlačová správa)Pozrite si aké priestory Vám ponúkne nový pavilón P,kde sa uskutoční desiate výročie už legendárnej halovky APOKALYPSA!

Profil: The Sect

21:05

Oslava siedmych narodenín dnb.sk 12.6.2009 v Subclube sa bude niesť v znamení pestrosti. Aby si každý prišiel na svoje, priestor dostanú asi všetky obľúbené odnože drum and bassu. O tú najnadupanejšiu časť večera sa postará headliner, zástupca anglickej kru THE SECT. Čo sú títo sektári zač? Viac v profile.

26.6.2009 @ Rock Fabric, Poprad: Nádielka progress soundu

15:08

Si pripravený na nádielku progress soundu ? Už 26.6.2009 piatok, v popradskom klube Rock Fabric zažijete music style plný energie, gradujúcich nástupov v podaní šťavnatého Dj Juicy-ho a a ešte viac energetickejšieho Dj Toffy-ho.

FRAGMA prvý krát na Slovensku na Sunrise Open Air

14:54

Záujemcovia dobrej muziky môžu očakávať poriadne horúce leto. Už po šiesty krát sa 27. júna 2009 na novozámockom termálnom kúpalisku Štrand uskutoční Sunrise Open Air, kde sa na troch pódiách predstavia známe tváre európskeho formátu.

Vychutnajte si festival Creamfields v maximálnom pohodlí!

11:08

(Event správa)Pre všetkých, ktorí majú i na festivale pod širým nebom radi svoj komfort, organizátori pripravujú na oba festivalové dni špeciálnu VIP tribúnu s výhľadom na hlavný stage. Tribúna bude umiestnená 30 metrov od hlavnej scény.

MP3: Minimatica vol.108 mixed by DJ Cole (07.06.2009)

10:40

A je tu ďalšie pokračovanie radio show Minimatica,ktorú pre Vás pravidelne pripravuje DJ Cole aka Hyricz.

To žlté čo máte na kalhotkách & VJ Texa „ Žhavá letná vintage atmosféra“

09:42

Kapela hrajúca Elektrotechno prerezané Big8bitem a nohopem so sentimentálnymi textami o gytarách, teple, mori a tanci.Ich vzdelanie je skutočne vysoké. Venujú sa oborom ako Electrobit, Michal Tučný, Plastic People, Ladislav Pešek je Pešek, Commodore 64, Korg poly 61, Kočičí veterina alebo tiež Alexandr Hemalla s rukou v zadku Saskie Burešové.

LEPORELO GROOVE_FM JUN 2009

00:15

(Event správa) Budúci piatok sa v hudobnom otvore pod skalou spolu zíde hudobná porada československých muzikantov – účasť potvrdili Foolk live alias Dušan Vančo z Rádia_FM, DNC alias Dunčo live, Craquetone alias Tetsuo live plus dj, Subsist a Skank.

SIGNAII_FM Night - SpectraSoul prvýkrát na Slovensku! -

00:10

(Event správa) Máme fantastickú správu pre všetkých milovníkov moderného deep drum&bassu! Drum&bassová show SIGNAII_FM sa z rádia presunie do SubClubu v Bratislave v podobe SIGNAII_FM Night, a to premiérovo hneď v piatok 26.6.2009.

BEATZ.39 so Solarcube

00:10

(Event správa)Tešia sa už vaše zmysly? Na niečo sme prišli. Pripravujeme pre váš ďalšie pokračovanie BEATZu, ktoré sa uskutoční 19. júna v trnavskom ArtKlube. Pripravte sa na...

Rádio_FM rozdá veľa dobrej muziky

00:05

(Tlačová správa) Rádio_FM na festivale Wilsonic predstaví unikátny projekt Music Take Away_FM.

9.6.2009
utorok

Video: Dizzee Rascal - Bonkers, Radio 1 Big Weekend 2009

15:24

Ikona tanečnej hudby Armand van Helden a raper Dizzee Rascal v aktuálnej hitovici Bonkers potvrdzujú úspešný hudobný trend, ktorý spája zdanlivo nezlučiteľné.. :)

DJ Top Chart - SlavoC @ jún 2009

10:21

SlavoC je borec s niekoľkoročnými skúsenosťami. Nehlási sa k technu, ani k houseu. Je niekde medzi.. :)

Facet v ľudovom kroji!

08:39

(Event správa) Najbližší piatok 12.6. oslávi DJ Facet svoje narodeniny. Že to bude oslava ako sa patrí svedčí aj fakt, že sa nechal presvedčiť na ľudový kroj. A nebude sám! ;) Ako teda vyzerá poriadny vychodoslovenský bígbit si určite prídite pozrieť do Starého Smokovca v spomínaný piatok 12ho. Určite na to nezabudnete! ;)

V posledný júnový víkend Prešov ožije Dobrým festivalom

10:10

(Tlačová správa) Posledný júnový víkend bude na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove patriť tretiemu ročníku Dobrého festivalu. Oproti minulým ročníkom sa však organizátori rozhodli pre zmenu - festival rozšírili o jeden deň - piatok 26. júna, ktorý sa bude niesť v znamení Dance Revolution Open Air 2009.

Kompletný line up dnb festivalu Let it Roll

09:49

(Event správa) Nabízíme kompletní line-up festivalu Let it Roll na oba dva víkendové dny 24. a 25. července. Na druhý ročník nejoblíbenějšího drum & bassového open airu dorazí tucet zahraničních jmen v čele s hvězdami jako Andy C, LTJ Bukem nebo Ed Rush a několik desítek domácích DJs.

TeXnoPooL 3: Zástupca hardcore-u „GREGI“ doplňuje line up!!!

09:09

(Event správa) Čas sa opäť posunul vpred!!! Už iba 3 týždne ostávajú do vypuknutia veľkého ošiaľu v trenčianskom Piano clube. Dve plne pódia DJs sú dôkazom toho, že je o zábavu clubberov postarané, avšak aj tak neuberáme na tempe. Zástupca drsného štýlu, ktorému sa hovorí hardcore , „GREGI“ doplňuje line up hlavného stage-u a zvyšuje tak latku BPM počítadla.

OPTICAL zablahoželá [[[TRIDENTu !

09:02

(Event správa) Už je to sedem rokov, čo sa na Slovensku začalo skloňovať slovo [[[TRIDENT nie len v súvislosti so žuvačkami... Táto značka sa totiž pevne zaradila do povedomia polámanej klubovej scény a teraz veľkolepo oslavuje svoje narodeniny...

ROBERT BURIAN to rozbalil vo veľkom

08:14

(Tlačová správa) Určite mnohí z vás už stihli spozorovať že slovenský producent Robert Burian dostáva zaslúženej podpory na celom svete, a to hneď od najznámejších DJov a producentov.

8.6.2009
pondelok

Orbital - 2 CD kompilácia @ Orbital 20

Orbital - 2 CD kompilácia @ Orbital 2000:06

Britské elektronické duo Orbital si tento rok pripomína už 20 rokov na hudbnej scéne a ako sa na takéto oldschool legendy patrí, oslávili to vydaním 2CD kompilácie s názvom "Orbital 20". Táto hudobná lahôdka mapujúca ich históriu výjde práve dnes prostredníctvom Rhino Records...

Energy Finlandia Red Bull Party by hudri

00:49Aj napriek nižšiemu počtu návštevníkov sa sobotňajšia žúrka v Rock Fabricu niesla v duchu najnovších trendov elektronickej hudby.. Osviežujúce nápoje, go go dancers, Breeth, Facet a Strambanzo rozhýbali telá, ktoré kopírovali rytmus vychádzajúci spod rúk djs.

NUDANCE Broken Therapy 10

17:26

Dvadsiaty jún sa budú opäť podávať iba lámané beaty na žúre Nudance v Poprade. Kto bude stáť za pultom a bližšie info o DJoch prinášame už teraz.

SIGNAII_FM : 08.06.2009 - Sepia Tones EP & Autonomic Sound!

09:57

Nové vydanie drum&bassovej show SIGNAII_FM so sebou tentokrát prináša odlišný pohľad na moderný drum&bass. Minimal, ambient, atmosféry, ale aj nový Bungle a Spor. Okrem toho glitch-drum&bassový mix a súťaže o vstupenky!

Si dj-om a chceš hrať? Rotor Jelenec hľadá práve teba!

09:43

Dva dni plné muziky, slnka, zábavy a skvelej atmosféry. To je už ôsmy ročník festivalu, ktorý sa uskutoční na pôde autokempingu v Jelenci. Tento rok ti ponúka šancu zahrať si na Jägermeister stage. Čo pre to treba spraviť?Viac po kliknutí.

Creamfields Central Europe 2009 - prehľad programu a video spomienka na minulý rok

09:08

Video spomienka na CCE 2008, kedy búrka spôsobila nemalé škody a nevystúpnenie najväčších stars festivalu..

MP3: MOONLIGHTING 018 - mix by Komytea

08:56

Ahoj, Další díl pořadu MOONLIGHTING byl odvysílán na rádiových vlnách v úterý 2/6/2009. Pokud jste nestihli poslouchat živě a zajímalo by Vás, o co jste přišli, čtěte následující řádky.

» Mini info

  • 08:00Radio show Michala Poliaka "World Republic Session" na Dance radiu V pondělí 8.6 se můžete ladit další pokračování radio show Michal Poliaka „World Republic Session“ Můžete se těšit na dvě hodiny výborné taneční muziky, kdy v první hodině uslyšíte set Michala Poliaka a v druhé hodině Vás čeká další zahraniční host. Pozvání tentokrát neodmítnul výborný kanadský producent a DJ Preach. Tento majitel labelu Relic records patří mezi nejvíce oblíbené DJs v jeho rodné zemi a Vy uslyšíte jeho exkluzivní live mix a určitě se dozvíte spoustu novinek.
7.6.2009
nedeľa

Tiësto 2009 summer tour - Afterparty

21:18

V sobotu 20.06.2009 prebehne už tretia návšteva svetovej DJ-skej hviezdy TIESTA na Slovensku, ktory predvedie svoje dj-ske umenie v štvor-hodinovom sete. Celý večer ho budú doplňať slovenský DJ´s Mikhael, Cortez, Lieskovsky a Pizz@dox.

LaTech a Anfree v rozhovore pre Summer Energy

20:34

Na Slovensku už dobre známi, ale v Čechách ešte príliš nie. Áno správne reč je o LaTechovi s Anfreem.Príležitosť vyspovedať ich a priblížiť nielen českému publiku dostala Ellle.Na čo všetko sa pýtala a že ich príliš nešetrila sa môžete dozvedieť v rozsiahlom rozhovore, príjemné čítanie.

MP3: F@tSound - Festsound

16:36

To najlepšie čo mi za posledné obdobie prešlo rukami a má tučný, zmyselný a zároveň tanečný drive som namixoval pri príležitosti mojich narodenín. Čakám reakcie a kritiku :)

Trailer Bratislava Film - Z ulice do kina

16:07

Zaujímavý filmový projekt Bratislava Film príde do kín v lete. Že sa ho pozrieť oplatí, presvedčil tento trailer.. ;)

Fotoreport zo STANDA @ SubClub

12:53V piatok sa pod hradnými skalami konala po dlhom čase Standa. Tučné klubové techno sa otriasalo v základoch. V hlavnej úlohe sa predstavili Boss, HU, Mayla a Ultra.

» Mini info

5.6.2009
piatok

Exclusive_FM - Dirty Pretty Things + The Rakes

21:34

V prvom júnovom vydaní programu Exclusive_FM powered by O2 odvysiela Rádio_FM, Slovenský rozhlas 4, záznamy koncertov dvoch britských interpretov...

Fotoreport z nedávnej párty Underground 03

20:44Fajne bolo :) koncom júna pokračujeme.

DJ Top Chart - Snippah @ jún 2009

14:35

Ako to vyzerá na dnb parkete, keď za gramcami stojí člen Prosac crew si môžeme priblížiť jeho júnovou topkou.

4.6.2009
štvrtok

DJ Top Chart - Tomm-e @ jún 2009

07:10

Hneď desať ukážok trackov a pohľad na to, ako celú situáciu vidí v šiestom mesiaci Tomm-e.

DJ Breeth už najbližšiu sobotu v Poprade!

09:48

Pod vlajkovou loďou Slovakia Promotion sa plaví DJ Breeth už nejaký ten čas. Pravidelne každý víkend sa ocitá v polohe výsadkára a to každý piatok ako moderátor a dramaturg relácie 4 elements na rádiu _FM a v neskorších nočných hodinách ho uvádzajú zväčša ako headlinera v nejakom tom klube, party alebo festivale.

Hradhouse 2009 - DJ WEHBBA

09:29

Příběh brazilského DJe Wehbby je nesmírně zajímavý, a to v mnoha ohledech. Rodolfo Wehba je totiž sám o sobě člověk s velmi pestrou historií, ve které se prolíná nejen jeho láska k elektronické hudbě, nadprůměrná aktivita v produkci a nespočet odehraných nocí, ale i jeho původní profese stomatologa a mnoho dalších aktivit. Ale začněme postupně…

SPORTO – MORE (11 skladieb, 32 minút)

09:10

Revolúcia len tak mimochodom. Podvratný proces, ktorý se nedá zastaviť, pretože prebieha mimo dosah kontrolných mechanizmov bežných hudobných súradníc. SPORTO totiž urobili všetko naopak: opustili MySpace, nový album naspievali po česky, zavrhli CD formát a album vydali na vinyle a voľne stiahnuteľný. A výsledok?

MP3: Filo - Begin Of The End

09:07

DJ Filo pre Vás namixoval čerstvý set, ktorý vám ponúkame na stiahnutie.

Nová radio show nového vydavateľstva!

09:00

V súčasnosti jediné Česko-Slovenské Trance vydavateľstvo zahajuje na vlnách rádia Discover trance radio novú radio show s názvom: CLOSER TO YOU.

Creamfields CE 2009 – praktické informácie ku kempovaniu a parkovaniu

08:57

Aeroklub Břeclav a město Břeclav poskytly pozemky letištní plochy pro pořádání mezinárodní hudební produkce Creamfileds 2009. Aeroklub Břeclav o.s. ve spolupráci s organizátory festivalu bude zajišťovat ubytování v  mobilním kempu a parkování na mobilním parkovišti na části letištní plochy hned vedle areálu  hudební produkce.

BAŽANT POHODA – SVETOVÁ WORLD MUSIC

08:41

16., 17. a 18. JÚL 2009. Rôzne žánre, rôzne generácie, rôzne druhy umenia – jedno z predsavzatí organizátorov letného festivalu Bažant Pohoda sa dá pokojne rozšíriť aj o rôzne krajiny. Muzika z rôznych kútov sveta založená na hudobných tradíciách mnohých regiónov bude mať aj tento rok na trenčianskom letisku silné zastúpenie.

Predskokanom Depeche Mode bude Lavagance

08:30

BRATISLAVA 2. júna - Slovenským predskokanom kapely Depeche Mode bude počas bratislavského koncertu kapela Lavagance. Agentúru SITA o tom informovala spoločnosť XL promotion.

MP3: Minimatica vol.107 mixed by DJ Cole (31.05.2009)

08:26

Týždeň prešiel a je tu na download ďalšia show DJ-a Cole!

Rotor Jelenec: vstupenky a ubytovanie

08:17

Aj tento rok vám Wattaz promotion prináša dva dni plné muziky, slnka, zábavy a skvelej atmosféry. Už ôsmy ročník tohto festivalu sa uskutoční na pôde autokempingu v Jelenci. Na štyroch pódiách vás bude zabávať až 40 umelcov.

Kto to hraje vo spote festivalu Hradhouse?

07:48

Poznáš hudební produkci vystupujících na festivalu Hradhouse? Potom máš šanci získat VIP akreditaci a 1000,- kredit na bar. Stačí poslechnout radiospot Hradhouse a odpovědět..

10 rokov Apokalypsy 20.11.2009

07:46

Celkem ve 4 dějstvích představí ukázky přírodních živlů hlavní pódium listopadové Apokalypsy, a to prostřednictvím multimediálních efektů, originálních dekorací, pyrotechniky a performance pod taktovkou zkušených scénáristů ze světa divadla a filmu.

3.6.2009
streda

MP3: DJ Facet - live set from Flora Fauna 30.05.2009

00:30

Rezident party Flora Fauna a záznam setu, ktorý odohral pred polnocou 30.05.2009 v klube Plesnivec na Štrbskom Plese. Nech sa páči - DJ Facet.

Video: Moby - Pale Horses

00:10

Singel "Pale Horses" z nového ablumu "Wait For Me" už má vizuálnu podobu a patrí k "first self-release" producenta Mobyho na jeho novom labely (Little Idiot Records)...

2.6.2009
utorok

DJ Top Chart - Breeth @ jún 2009

16:10

Michal Breeth, obľúbený to moderátor a DJ v jednej osobe. Čomu sa nevyhýba pri svojich hraniach sa dozviete iba u nás.. ;)

TRANCITY Beach Night: Fotoreport

16:05

Prinášame Vám aktuálny fotoreport s víkendovej akcie Trancity Beach Night, ktorá sa odohrala na kúpalisku vo Veľkých Uľanoch v klube Kerkira.

SunDance 2009: Prvé info

15:51

Aj keď ste sa o dátume a mieste 2. ročníka SunDance 2009 Open Air Beach Party mohli dozvedieť už z predchádzajúcej info k SunDance in the Club Tour, prinášame Vám prvé aktuálne informácie k tejto párty.

MOONLIGHTING na DJGO.SK s fínskym KOMYTEA

15:38

Červnová epizoda rádiového pořadu MOONLIGHTING na slovenském rádiu DJGO.SK představí novinky v djbagu residenta DA MOONa a hostující projekt z Finska KOMYTEA.

Dj HU v TV Óčko!!

15:29

Producent a Dj HU bol nedávno hosťom Michaely Salačovej v programe „Frisbee“ v českej hudobnej televízii Óčko. Čo sa tam dialo?

Júnový MIXED UP sa blíži

15:26

Hneď prvú júnovú sobotu (6. 6.) sa v klube Reset/PARTYzánske odohrá pravidelná rezidentná party – MIXED UP. Line-up bude postavený na jednom hosťovi  a troch domácich djs.

GANGPOL & MIT – Uletená digitálna dvojka z Francúzska

13:02

Elektronika, idm, či tanečný post-pop a  k tomu bláznivé animácie. Digitálny hudobno-vizuálny mix bude prvú júnovú sobotu na Stanici servírovať dvojica Sylvain Quément a Guillaume Castagne, ktorú svet registruje pod názvom Gangpol & Mit. Bude čo počúvať, aj na čo sa pozerať - prvý menovaný sa totiž stará o zvuk, kým jeho kolega o videoprojekciu.

Summer Energy prináša rozhovor Golpeho a CZScreama

06:00

Stručne a jasne, tak nám odpovedali na 10 otázok v rýchlom výsluchu zástupcovia rýchlych beatov na Summer Energy, príjemné čítanie.

Video: Mistabishi - Printer Jam

00:06

Opäť niečo na dobré pobavenie a je vidieť, že fantázii sa medze nekladú...
Tento track pocházda z albumu "Drop", ktorý vyšiel vo februári pod značkou Hospital Records. Ak by ste mali záujem tak Mistabishi (Jamie Pullen) zahrá 13.júla 2009 v pražskej Roxy...

1.6.2009
pondelok

Čo všetko budeme hrať?

18:43

Ahoj ,
Pozri, čo všetko budeme hrať tento rok na Wilsonicu a naplánuj si svoj vlastný line-up…

DJ Wehbba v rozhovore pred Hradhouse-om

20:41

Rodolfo Wehba, vyštudovaný zubár, majiteľ fialového pásu Jiu Jitsu, potápač s licenciou a jeden z najvýznamnejších brazílskych techno producentov.

Trix&P3K birthday party!

18:33

Veľká narodeninová oslava hneď dvoch známych košických djs sa bude konať v sobotu 6. júna 2009 v košickom Starse!

Prvý ročník Open Jazz Festu opäť nad hladinou jazera

17:45

Organizátori jazzového festivalu pod holým nebom, ktorého nultý ročník sa konal na prelome júla a augusta na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom minulý rok, sa rozhodli, že 1. júna prídu s darčekom pre dospelých.

T-Mobile Music City v Košiciach už tento piatok

15:32

Tri veľké scény. Gitary, hip hop a tanečná elektronika z Nemecka v podaní šéfa labelu Get Physical, producenta a DJa - DJ T.! Okrem toho vysoko kvalitný domáci support. Pozri si line up..

LEPORELO_FM: Albumy od Silicone Soul, Butane a záznam koncertu Frivolous

11:22

Tento týždeň je na webe Rádia_FM nové vydanie podcastu Leporelo_FM. Milos (stále z USA) a Skank vám prinášajú show ponúkajúcu tie najhorúcejšie novinky zo štýlov minimal, house, techno a tak.

Video: Skream - Superfly

09:37

Pozrite si dubstep-ovú lahôdku od anglického producenta menom Skream (Oliver Jones), ktorí patrí k tomu najlepšiemu, čo dubstepová scéna ponúka. Skream je aj mladší brat ďaľšieho známeho producenta (Jungle/Dubstep) menom Hijak...

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch