Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.7.2008 do 31.7.2008

31.7.2008
štvrtok

DJ Top Chart - Cole a.k.a. Hyricz @ júl 2008

17:59

Tvorca každotýždňovej mixovanej hodinky Minimatica predstavuje svoju topku na tento mesiac.

Praktické informácie k festivalu Hradhouse

00:45

Prinášane Vám praktické informácie k festivalu Sony Ericsson Hradhouse, program na jednotlivých pódiach a plán areálu.

30.7.2008
streda

ILM Summer Edition 16.8.2008 @ Open Air Šurany - prvé info

00:36

Portál www.ilovemusic.sk v spolupráci s portálom www.dailychat.sk si pre Vás pripravili spoločný projekt v rámci I Love Music Tour, ktorého výsledkom je párty s názvom I Love Music Summer Edition.

Minimatica @ Digitally Imported (30.07.2008)

00:03

Pre všetkých priaznivcov kvalitnej aktuálnej elektroniky som pripravil na dnešný večer ďalší výber z toho množstvá noviniek, ktoré každý deň nachádzajú cestu aj do môjho hudobného archívu, že už pomaly nestíham počúvať všetko, čo sa za daný okamih objaví a má neviditeľným písmom napísané „novinka“.

Silní reprezentanti SK elektroniky na Solid open air 2008!

00:02

Už 6. ročník festivalu SOLID OPEN AIR, ktorý sa odohrá 23. augusta na amfiteátri v Čereňanoch (okres Prievidza) okrem zahraničných hviezd ponúkne i vystúpenia toho najlepšieho, čo domáca tanečná scéna ponúka.

BeeFree 08: tanečný ošiaľ trvá už desať rokov!

00:01

Už len pár dní zostáva do štartu najväčšej tanečnej party pod holým nebom na Slovensku! V piatok, 1. augusta o 18:00 zatrasú jazerom pri Hornej Strede prvé beaty BEEFREE 08. Seizmické tanečné vlny budú otriasať širokým okolím až do nedele 6:00...a možno aj dlhšie.

29.7.2008
utorok

BeeFree 08: Hviezdy a hviezdičky v Hornej Strede!

12:50

Pri jazere v Hornej Strede sa v piatok 1. augusta rozbehne najväčšia tanečná party pod holým nebom na Slovensku. BEEFREE 08, ako druhá časť letnej série UPC MUSIQ SUMMER, prinesie tancachtivým davom 36 hodín hudby na štyroch pódiách v podaní takmer 150-ich dídžejov!

Po Pohodové Leporelo_FM online

00:40

Po Bažant Pohode zotavení Milosh a Skank pre vás aj na tento týždeň pripravili kvalitné počúvanie v ich Leporelo_FM show na Rádiu_FM.

Euphoria 2 : last info + line up

00:14

30.júl už klope na dvere a sním pripravovańa party Euphoria 2 v clube U Alexa vo Zvolene a my vám prinášame Line up a posledné informácie pred akciou...

PGJ (Pohotovostná Gramo Jednotka) 2.8.2008 @ Police bar, Bratislava

00:10

Gramofóny ako hudobný nástroj, dj-ing na inej úrovni?
Pohotovostná gramo jednotka podáva hlásenie všetkým, ktorých hudobné pojmy ako turntablism, grime, dubstep, hip hop, break nenechajú ľahostajnými !!!

27.7.2008
nedeľa

Fotky z High Contrasta a Drumsoundu v SubClube

Fotky z High Contrasta a Drumsoundu v SubClube22:57Prinášame Vám fotky zo včerajšieho Lokal Life - Nuclear stage v SubClube, kde okrem majstra D'n'B - High Contrasta a Drumsoundu vystúpili aj Push, Wenia, eSpace a Squal, Nuclear Crew a podtatranský Peko. Foto by Peter Simonik.
25.7.2008
piatok

High Contrast na Lokal Life v Subclube - last info

13:39

Posledné relevantné informácie pred totálnou deštrukciou, ktorá na vás zajtra čaká v Subclube poskytujeme už dnes. Áno deti moje, už sa len raz vyspíte a prepukne to. Nuclear stage z presunutého festivalu LOKAL LIFE naplní v sobotu Subclub.

Bey Bey Freedom: rozlúčka je tu!

00:05

V sobotu večer sa pripravte na pláž. Doneste si plavky (hlavne baby), plážové doplnky, okuliare a opaľovací krém.

4 Elements @ rádio_FM v piatok 25.07.2008

00:03

Tretí prázdninový týždeň je tým ideálnym časom, aby sme vás pohostili opäť niečim špeciálnym.

Solid open air 2008 - predstavuje prvých headlinerov!

00:02

Koniec leta na hornej Nitre bude tradične patriť minifestivalu SOLID open air. Jeho 6. ročník sa odohrá sobotu 23. augusta 2008 a to klasicky na amfiteátri v Čereňanoch (okres Prievidza). My teraz predstavujeme prvé veľké zahraničné mená...

24.7.2008
štvrtok

DJ Top Chart - Permonik @ júl 2008

00:00

House s dušou v podaní ďalšieho záhorackého DJ-a, ktorý rovnako tak oduševnene do sveta kričí svoj precízny hudobný vkus. Dance!

BrainWash zero

22:04Z každého "rožku trošku":) Tak by sa dala nazvať akcia v nových klubových priestoroch Kulturparku v bývalých Košických kasárňach.Počasie síce neprialo,no zábava gradovala do neskorých nočných hodín.

Praktické informácie k Recapitulation

13:45

Tak to vyzerá, že všetci vystupujúci Dj's si skutočne vzali k srdci hlavnú myšlienku akcie Recapitulation. Ako inak si odôvodniť, že po veľmi dlhej dobe sa všetci vystupujúci vystriedajú za jediným, rovnakým mixpultom a nebude treba pre nich zaišťovať rôzné modely či značky, ako už býva pomerne obvyklé.

Inferno Boom Fest: Lineup Catalyzer a Out Of Control stages

12:12

V piatok 25.7.2008 štartuje multižánrový festival Inferno Boom Fest. Počas dvoch dní sa v martinskom Amfiku predstaví pestrá plejáda kapiel, djov a umelcov. Ako bude vyzerať lineup na stageoch venovaných elektronickej hudbe? Nech sa páči...

APOKALYPSA Jubileum - predpredaj vstupeniek

06:52

Organizátori brnenskej, nebojíme sa povedať kultovnej tanečnej akcie Apokalypsa, nasadzujú na svoj 30. diel lacné vstupenky, zatiaľ bez uverejnených účinkujúcich.

BeeFree: Vyhraj hodinu hrania na progressive stagei!

01:20

Line-up na víkendovú rozbíjačku v Hornej Strede je nekompromisne uzavretý. Veľmi pozorne sme sledovali košaté diskusie, spojené aj so sklamaním niektorých v Vás, z neúčasti pár mien, preto sme sa rozhodli prepustiť hodinu nášho hracieho času v piatok 1. augusta od 20:00 do 21:00 na progressive-trance stagei.

Free Summer 2008 - Line Up

00:00

K sobotňajšiemu open-air festivalu Free Summer prinášame aktuálny line-up.

23.7.2008
streda

Jamiroquai na Szigete 2008

Jamiroquai na Szigete 200800:01

Kto sleduje správy okolo formácie Jamiroquai iste vie, že najbližšie ich možno vidieť na tohtoročnom festivale Sziget 2008. Už 14. augusta sa o 21.30 predstaví na hlavnom pódiu, kde ako jeden z najznámejších headlinerov pritiahne určite masy ľudí, a to nielen z radov fanúšikov.

Let it Roll-Poslední informace a časový line-u

12:30

Počasí se před víkendem konečně umoudří, a tak se nabízí možnost vyrazit na pořádný letní festival. Obrovskou porci drum & bassu dostanete na Let it Roll open airu ve Starých Ždánicích u Pardubic již tento víkend. Nabízíme poslední informace a časový line-up k nastudování.

Rozhovor s Djane Claire pred Recapitulation - "Maximálne ma napĺňa techminimal!"

06:18

Party Recapitulation je takovým poohlédnutím za tím nejlepším z dob minulých. Kterou vlastní životní událost by DJka Claire ráda zrekapitulovala?

Životních událostí, které by stály za to zrekapitulovat bylo hodně, ale nechám si je s dovolením pro sebe

Inferno Boom Fest - Out Of Control stage: „Československý Drum&bass“

05:32

Headlineri Out Of Control stageu festivalu Inferno Boom Fest sú už známi. Sú nimi Djka Flight (Uk) a Dj Raw.Full (At), ktorých sme si už v profiloch predstavili TU. Ich vystúpenie na stagei doplní kvalitný československý lineup. Ako vyzerá? Nech sa páči.

Minimatica @ Digitally Imported (23.07.2008)

00:05

Dnes prišiel čas ako každý týždeň v krátkostí posvietiť si na zopár skladieb, ktoré budú súčasťou nového dielu relácie Minimatica pre tento vysielací týždeň. Celkovo je pripravených 22 noviniek prevažne jemnejšieho prevedenia, ale veľmi príjemne znejúceho.

22.7.2008
utorok

LOKAL LIFE 008 - Oficiálne vyhlásenie organizátora

17:12

Festival Lokal Life 008 je oficiálne zrušený :( V tlačovej správe sa dozviete bližšie info a dôvod zrušenia tohto "ojedinelého" multikultúrneho festivalu pod tatrami.

DJ Top Chart - The And @ júl 2008

00:01

Rytmika ako má byť zo záhoria. Prudká a tanečná. V mene The And. Aj takto nám to na Slovensku búcha ;)

Inferno Boom Fest - Catalyzer stage: profily československých djs

17:52

Multižánrový festival Inferno Boom Fest predstavuje československú zostavu, ktorá doplní lineup festivalu na Catalyzer stagei venovanému: house, progressive, trance a techno hudbe, kde sa 25.7.2008 v úlohe headlinerov predstaví Michael Burian (Cz) a Filterheadz (Bel).

Rozhovor: Hellectro, Recapitulation

05:31

Hellectro je projekt který vznikl úplnou náhodou díky super star SPEEDY, mimo jiné bývalý přítel Reginy z vyvolených 1, který nás pozval na svou party no a tam jsme si dali pink ponk a bylo to.

21.7.2008
pondelok

Informácie o vrátení vstupného - Lokal Life 008

19:07

V tlačovej správe sa dozviete ako postupovať v prípade, že ste si zakúpili vstupenku na multikultúrny festival Lokal Life 008. Lokal Life 008 sa tento rok bohužiaľ neuskutoční :(

Festival Lokal Life 008 nebude!

11:59

Festival LOKAL LIFE, ktorý sa ostatných 5 rokov konal v Kežmarku tam tento rok nebude.

High Contrast a Drumsound v Subclube.

11:08

LOKAL LIFE v Kežmarku nebude, ale jeho dnb stage sa takmer v plnej zostave presunie do Subclubu. Neuveriteľné sa stáva realitou. Už túto sobotu 26.7. bude line up pôvodne plánovaný na Kežmarský hrad presunutý pod hrad Bratislavský.

Nový release od Djane Ladidy "U Can" ktorý vyšel na labely Article records

12:47

DJ Ladida má za sebou další počin své produkce. Nedávno vyšel její nový singl opět na labelu Article. Track má název U Can. Na tomto releasu najdete mimo original mixu od Ladidy také remixy od Jeik a Nina Soul.

Rozhovor: Tube – Tech - zpěvák Denton si zlomil nohu, na Recapitulation ale vystoupí!

12:40

Dalším zahraničním účinkujícím by možná stačilo dodat jediné - The End. Že nevíte? Sami sebe tito tři zkušení hudebníci označují za pravé „pankáče“ techno music a my jim v tomto tvrzení musíme dát za pravdu.

20.7.2008
nedeľa

Let it Roll - Mapka a fotky areálu a informace o kyvadlové dopravě

21:19

Příští víkend si ve Starých Ždánicích u Pardubic užijeme Freestylers, Future Prophecies, Scratch Perverts, Adama F a další, a tak je na čase si nastudovat mapku areálu, podívat se na fotky okolí a zaradovat se, že od vlaku bude návštěvníky na místo dovážet kyvadlová doprava.

 

19.7.2008
sobota

Space Recorder na medzinárodnej kompilácii CASOart Compilation07 - Beyond Other Borders

13:02

Talianska Associazione Caso vydáva v týchto dňoch na CD svoju tretiu medzinárodnú kompiláciu pod názvom „Beyond Other Borders".

Inferno Boom Fest: Dj Flight (Uk) a Raw.Full (At) na Out Of Control stage

07:28

Inferno Boom Fest, 2. dňový multižánrový festival, štartuje v piatok 25.7.2008 v martinskom Amfiku. Dnes si v profiloch predstavíme headlinerov Out Of Control stage na ktorom bude vládnuť Drum&Bass v sobotu 26.7.2008.

Euphoria 2 : bio dj's

07:11

30.júl sa nám nezadržateľne blíži a sním aj večer plný tučných beatov vo Zvolenskom clube U Alexa, preto sme sa rozhodli predstaviť Vám DJov ktorý sa postarajú o noc plnú skvelej hudby...

Lixxové obedové menu na pondelok

00:02

V prípade, že v pondelok na obed dostanete neodolateľnú chuť na poriadnu porciu šťavnatého drum&bassu, niet čo riešiť. Váš hlad na pravé poludnie uhasí Music Lunch_FM.

18.7.2008
piatok

Súťaž o dva lístky na multikultúrny festival Lokal Life 008

00:00

Čas do zahájenia v poradí šiesteho ročníka multikultúrneho festivalu Lokal Life sa kráti a hodobný server Drom.sk Vám prináša druhú možnosť súťažiť o dve dvojdňové pernamentky na tento kežmarský kultúrny víkend. Súťaž prebehne v termínoch od 18.07.2008 do 23.07.2008.

Rozhovor s DJane Ladidou k Creamfields

00:10

Prinašame vám rozhovor s DJane Ladidou k uplinulemu festivalu Creamfields Central Europe. Ak sa chcete dozvediet ako to dopadlo na Intel Stage-i a ako organizatori zvladli burku, tak nech sa páči.

Download_FM: Poďakovanie organizátora

00:06

8.ročník open airu Download_FM máme za sebou. Aj tento rok vládla na Zvolenskom zámku elektrizujúca atmosféra a to hlavne vďaka vám!

4 Elements @ rádio_FM v piatok 18.07.2008

00:05

Príjemný večer v spoločnosti elektronickej hudby vám opäť spríjemní nielen naša hudobná zostava, ale i to čo majú pre vás pripravení naši hostia.

Recapitulation : Zrovnaj si to v hlave!

00:03

Áno, premýšľali ste, koľkokrát na jednej halovej akcii uprostred búrkového leta uvidíte zahraničné hviezdy ako Luke Slatera, Marco Bailey, Cari Lekebusch, Gayle San, či kapelu Tube-Tech a show Marka E.G.?

16.7.2008
streda

Lokal Life 008 - Program uzavretý!

17:09

Harmonogram multikultúrneho festivalu Lokal Life 008 je uzavretý :) V tlačovke nájdete zoznam učinkujúcich a podujatí s časovým rozpisom...

DJ Top Chart - Click Joe @ júl 2008

16:42

Čo má nového brnenský Click Joe tento mesiac? Na to si šliapnite ;)

BeeFree 08: jedinečná šanca pre všetkých VJ's!

20:15

Výzva pre všetkých začínajúcich VJ's alebo tých, ktorí chcú ukázať svoje vizuálne umenie pred tisíckami tancachtivých nadšencov.

Ak sa venuješ vídžejingu a máš vlastný hardware, ponúkame Ti možnosť odpáliť svoj vlastný set na najväčšom festivale tanečnej hudby na Slovensku BeeFree 08 v Hornej Strede.

 

Le Grande House@26.7.2008-StepsClub

19:36

Charlie Clubbers odprezentuje jedinečnú klubovú noc aj pod Trenčianskym hradom priamo v klube STEPS. Le Grande House a rezidenti tejto úspešnej party urobia poriadny čurbes !!!

Line up a posledné inštrukcie k Forest Camp - Likavka 18-19.07.08

17:17

18.-19. 07. 2008 Forest Camp – prírodný amfiteáter pod hradom Likavka pri Ružomberku. Instructions.

Let it Roll open air festival

08:45

Let it Roll open air festival odkryl zahraniční headlinery a přesně měsíc před jeho vypuknutím představuje kompletní line-up obou dní i s domácím supportem. Navíc přinášíme potěšující zprávu pro milovníky MCs: dva z headlinerů budou mít exkluzivní doprovod; jmenovitě od MCs Rage a Funsta.

 

Minimitaca @ Digitally Imported - 16.07.2008

00:10

Už 29.týždeň v tomto roku vám prinášam moju reláciu Minimatica. V stredu 16. júla ponúknem vám ochutnávku ďalšej várky, ktorá už čaká na svoje večerné vysielanie na rádiu Digitally Imported v rámci jeho minimalového kanálu - www.di.fm/minimal.

DJ Craft sa hlási o slovo - Druhý stage na Recapitulation

00:08

Rozhovor s DJ Craft-om k Recapitulation 1.8.2008 v Bobycentre Brno.

Listen to DJ Lixx -Summer Music Lunch 001

00:05

Vo štvrtok 3. júla 2008 bol odvysielaný prvý zo série Music Lunch_FM mixov Dja Lixxa priamo v éteri Rádia_FM. Dnes si ho môžte stiahnuť a priniesť tak trochu horúcej letnej atmosféry aj do vašich uší.

Videosúťaž Recapitulation - Marco Bailey

00:03

Ďalšia videosúťaž je venovaná belgickému Djovi Marcovi Baileymu, a pre tých nejpozornejších máme odmenu v podobe 5-tich volných vstupeniek.

14.7.2008
pondelok

DJ Top Chart - Bigfish @ júl 2008

15:47

Po nechcenom odmlčaní v rámci dj top charts, sa k nim vraciame v novom nasadení a novými menami. Dnes so starým známym a stále sviežim Bigfishom.

Lokal Life 008: Jednodňové lístky len za 269,- SK

11:42

Zaujala Vás len jedna kapela, jeden štýl, jeden deň na Lokal Life 008? Aj pre Vás máme zaujímavé a výhodné riešenie. Nemusíte kupovať dvojdňový lístok a stráviť na festivale len pol dňa.

Inferno Boom Fest: Michael Burian a Filterheadz – Catalyzer stage

15:40

Inferno Boom Fest, 2. dňový multižánrový festival, štartuje v piatok 25.7.2008 v martinskom Amfiku. Dnes si v profiloch predstavíme headlinerov Catalyzer stage.

Pondelok v Radosti: bassline.sk s Grafikom

09:10

Rezidentné pondelky Bassline crew pokračujú aj tento týždeň. Radosť na Obchodnej ulici v Bratislave opäť privíta Juraja Grafika, ktorý sa za mixpult a playere postaví na celú noc.

13.7.2008
nedeľa

NL Dubsteppers - Paard van Troje

17:30Prvé Holandské DubStep stretnutie s 22 DJ's. Line-up: DJs Aardvarck, Ruwedata, Akkachar, Charly White, ew00t, Myrkur, Osiris, Chrome Capone, U Dub, Chillum, Co2ro, Gomes, Cold Sweat, Bojcot Selectah, G-selecter, Piro, Nicon, DMDN, Chillum, Cinnaman, Matt Tdk & Special

Ferry Corsten headlinerom Transmission

18:22

Seznam umělců, kteří vystoupí 8. listopadu v pražské O2 Areně na pátém pokračování Transmission je již kompletní. Posledním zahraničním hostem bude holandská hvězda Ferry Corsten a z českých zástupců akci doplní Michal Poliak.

12.7.2008
sobota

Download_FM - Open Air Festival by Domino Rauman

19:20Tešiac sa na zábery z Download_FM OpenAir festivalu na Zvolenskom zámku a "skveléee a bravóoo" na adresu tejto show, výberu interpretov, miesta a organizácie party, mi lietalo hlavou cestou cez pol SR. Množstvo ľudí, ktoré došlo zdieľať tóny skvelej hudby, zábavu a show na štyroch scénach za hradbami zámku, vytvorilo nezabudnuteľnú atmosféru, a okrem pripravovaného reportu, sa aj rád podelím o zachytené momenty a momentíky na jednotlivých stage-och ... PS: TY, čo si stratil tie kľúče, čo som našiel pri zámku, odovzdal som ich mestskej polícii mesta Zvolen.

Download_FM - Open Air Festival by Mark

20:01Druhý fotoreport z Download_FM by Mark.
11.7.2008
piatok

Súťaž o dva lístky na multikultúrny festival Lokal Life 008

00:00

Od dnes(11.07.2008) máte na hudobnom portály Drom.sk možnosť získať 4 lístky na multikultúrny festival Lokal Life 008. Dve súťaže o dve permanentky budú prebiehať v termínoch: 11.-17.07.2008  a 18.-23.07.2008.

Informácie a Pokyny na Creamfields 2008

00:05

Informácie a pokyny pre návštevníkov a akreditované osoby (výhercovia, guestlist, platený VIP friendlist)

4 Elements - rádio_FM v piatok 11.07.2008

00:03

Je len zopár lepších vecí, ktoré vás môžu postretnúť počas piatkovej teplej noci, ako príjemná podmanivá hudba. Práve takú vám budeme na niekoľko rôznych spôsobov servírovať v nadchádzajúcom vydaní 4 Elements.

Datarhythm - 1st Anniversary Last info a Line Up

00:02

Už dnes bude v bratislavskom Subclube prvé výročie Datarhythm. Dámy majú do 23.00 vstupné zadarmo a páni za 99 Sk. Po 23.00 sa bude vyberať vlezné 149 Sk.

Rozhovor k Sonne Edition 5: DJs Holder a Seth

00:01

Prvním vyzpovídaným DJem z „DNB stage“ byl DJ Bear z pořádající agentury Strobe. Nyní vám nabízíme rozhovory s dalšími vystupujícími z této stage - na řadě jsou DJové Holder a Seth z boskovické Freefall crew.

10.7.2008
štvrtok

DATARHYTHM Prvé výročie 11.7.2008 Subclub - Downloads

12:15

Na výročnej akcii vystúpi hlavný hosť Nullsleep z USA, speváčka Hotaru z Viedne, štyria liveacti (3 hardvéroví - Nullsleep, Isobutane, Craquetone a 1 softvérový - Raganova) a traja dídžeji.

Download_FM: už zajtra! ( line up a informácie)

11:45

Download_FM open air, ktorý už po 8. krát privíta priaznivcov nielen elektronickej hudby štartuje zajtra 11. júla v piatok kedy, sa otvorí brána Zvolenského zámku. Čo sme pre vás pripravili? Nech sa páči posledné dôležité informácie k open airu.

Euphoria 2 : first info

07:51

30.júla v klube U Alexa vo Zvolene na Vás čaká noc plná toho najlepšieho z trancu a progressivu. Predstavia sa Vám, DJi Rinock, Senor Kuros, Andrew Kotwa, Hadzi.

Download_FM: Slováci v Čarovňa šapitó stage

07:18

Headlineri Čarovňa šapitó stage open air eventu Download_FM na zvolenskom zámku Wojtek Grabek, Ear Drum Kru a Rebosha sú už známi. Poďme si "posvietiť" na zvyšný hudobný doprovod týmto magickým momentom, ktorý vypukne 11. júla o 18:00 pri zvolenskom zámku.

9.7.2008
streda

Minimatica @ Digitally Imported (09.07.2008)

00:15

Druhá polovica roka je už v zábehu, rekapitulovať prvú polovicu je ešte veľmi skoro. Na rekapituláciu budeme ešte musieť počkať do konca roka, kedy bude spätný pohľad na celý rok z hudobného hľadiská oveľa zaujímavejší.

Fun Up 19.07.2008 @ Amadeus, Žiar nad Hronom

00:05

Počúvaš hip-hop, ale tvoja ženská house alebo naopak?? Neviete sa spolu zabaviť na jeden štýl hudby ?? Pre teba a všetkých fanúšikov, ktorým slová hip-hop a house niečo hovoria, ale aj všetkých tých, ktorí majú radi poriadnu party a zábavu až do ranných hodín pri kvalitnej hudbe a dobrom drinku, je táto akcia ako stvorená.

Posledné info @ Creamfields Central Europe

00:03

Blížiaci sa festival Creamfields Central Europe určite bude najväčšia tanečná udalosť leta. Na 8 stageoch sa predstaví široké spektrum umelcov svetovej elektronickej scény od legiend, až po tie najaktuálnejšie mená.

8.7.2008
utorok

Lokal Life 008: Hip-hop až sa hory modrejú

06:55

Hip hop v podaní kapely Modré hory má v sebe čosi iné ako len obyčajný hip hop. Projekt, ktorý vznikol vďaka spolupráci Lyrika a Beneho vnáša do slovenského hip hopu trochu viac inteligencie a texty takmer ako básne.

Bassline party @ Burian podpísal 8 trackov na Armade

18:10

Náš hlavný hosť piatkovej Bassline party určite neoddychuje a ani si neužíva maximálny relax. Z jeho hardwaru a softwaru sa poctivo parí, pričom vydáva jednu šupu za druhou. Dôkazom je aktuálny podpis ôsmych trackov pre label Armada.

Roots of Sound III.- free open air [hudri]

01:00Electronic open air festival Roots of Sound sa už po tretí krát predviedol v plnej paráde. Slnečné lúče oblizovali areál a vysmiate tváre party people. Mesiac rozkvitol na oblohe a tela zacali vibrovat v opojnom prúde divokej hudby. Na dvoch stage-och zazneli mená ako Click Joe, Creaky frezer, Machine Funck, Monotype, Daho vs. Ginger, Revolution of sound, Hanzal vs. Chito, Deus ex machina, Murte..

Frisbee - štvrtok 10.7.2008

00:10

Ďalšia časť relácie Frisbee, ktorú bude Óčko vysielať vo štvrtok 10.07. 2008 o 22.30 hod., je zameraná hlavne na letné festivaly v júly, a to nielen u nás, ale aj v zahraničí - teda tam, kde by stálo za to prísť.

 

4 Liveacty, 1 Speváčka 3 DJs v piatok v Subclube.

00:06

Nullsleep, Isobutane feat. Hotaru, Raganova vs. Craquetone live! a traja dídžeji (Horo, fiLo, Matush). Takáto je ponuka. V piatok 11. júla, týždeň pred festivalom Pohoda sa bude konať prvé výročie rezidentnej akcie Subclubu Datarhythm.

Download_FM: Main stage - Breeth a Funkyshitmafia

00:05

Producenti, djs, tradícia, ale najmä kvalita! Lineup, ktorého cieľom je pospájať zaujímavé s originálnym, tanečné s kreatívnym, slovenské so zahraničným! Základným „štýlovým“ kameňom Main stageu bude minimal /techno/, elektro a progressive. Kto sú naši „main“ hostia?

Download_FM: Predĺžili sme predpredaj do 9.7.2008

00:03

Vďaka vášmu veľkému záujmu o lístky na open air Download_FM, sa organizátor rozhodol predĺžiť predpredaj a ponúka možnosť zakúpiť si lístok na Download_FM v sieti Ticketportal za zvýhodnenú cenu 299 Sk.

7.7.2008
pondelok

12.07.2008 - 3 x warm-up party multikultúrneho festivalu Lokal Life 008

06:37

3 x mini Lokal Life 008 a drumandbasso-ové zahrievanie multikultúrneho festivalu Lokal Life 008 pokračuje a to hňeď v troch kluboch v jeden večer! Sobota 12.07.2008 - Subclub, Plesnivec, Dom na rohu.

SIGNAII_FM : 07.07.2008

13:37

Tento týždeň so SIGNAII_FM sa nesie v znamení tanečnej nálady. Hráme si aktuálne novinky od tých najpoverenejších: Metrik, Sub Focus, Baron, Phetsta a mnoho ďaľších. Okrem toho čakajte mixovaný set špeciálne z nahrávok labelu RAM.

Zvíťazila kreativita! Súťaž o najlepší wallpaper djschimek.com rozhodnutá!

12:00

Bola to veľmi ťažká úloha vybrať ten najlepší z desiatky fantastických súťažných návrhov. Nakoniec ale zvíťazila nápaditosť a kreativita Petra Grečnára zo Zlatých Moraviec.

Radostné pondelky s Bassline.sk

08:00

Mesiac júl prinesie okrem prázdnin, tepla a roztečenej zmrzliny aj pokračovanie už zabehnutých pondelkov v priestoroch bratislavskej Radosti na Obchodnej ulici.

Video súťaž Cari Lekebuch - Recapitulaion 1.8.2008

07:43

Ďalšiou video súťažou si vyskúšame vašu pamäť.

18.7. - Clubber In The House/Košice

07:32

ThomasDeXter & Sai  ako vinyloví DJ neustále prezentujú myšlienku „real house is not dead“,. Svojim hudobným štýlom nosia pravideľne najnovšie hudobné klubové trendy, čím je každá party hudobne jedinečná.

Download: Apokalypsa DVD vol.02

07:26

Pro všechny fanoušky Apokalypsy, na které se 20.6.2008 u vstupu na Techno Congress nedostalo, máme dobrou zprávu - toto DVD 02 si můžete již nyní stáhnout!

Creamfields: dnes končí predpredaj vstupeniek 4 + 1 zdarma

07:14

Dnes máte poslednú možnosť, ako sa dostať k cenovo najvýhodnejším vstupom na festival Creamfields Central Europe.

Bassline radio show

06:44

Letné relácie su veľmi silno ovplyvnené letnou pracovnou morálkou...

6.7.2008
nedeľa

Leto' 08 v Dome na rohu - Stará Ľubovňa

07:10

Počas leta sa v Starej Ľubovni bude vystavovať, workshopovať, počúvať, tancovať a kadečo iné.. Dom na rohu Vám prináša program svojích letných akcií.

5.7.2008
sobota

Download: Mad Sign (spiral.sk) - Promo mix

18:01

Dj Mad Sign namixoval promo set. Drum&Bass mix tvrdšieho razenia, zložený z trackov od producentov, ako npr. Evol Intent, Spor, State of Mind, alebo Noisia si môžete stiahnuť priamo tu.

Download: ES_HA (spiral.sk) - Garage mix

17:35

Leto začalo a práve pre toto obdobie v roku som namixoval letný „garážový“ mix. Garage mix je zmesou pozitiv garage trackov, takže jedná sa o príjemnú počúvaciu záležitosť. Nech sa páči.

Creamfields Central Europe – line up

15:32

V tlačovej správe nájdete kompletný lineup festivalu Creamfields Central Europe, ktorý sa ukutoční 12.7.2008 v českej Břeclavi.

Lístky na Airport festival už v predaji za 349 SK !!!!

15:04

Air port festival sa pomaly blíži a ak rozmýšľate nad účasťou, my vám poradíme, kde a ako lístky na tento event získať.

4.7.2008
piatok

Upozornenie! Mini Lokal Life s DJ Snippah v Tatrách

17:42

O týždeň v sobotu 12. júla sa v klube Plesnivec na Štrbskom Plese uskutoční ďalšia tanečná žúrka. Warm up party festivalu Lokal Life v klube Plesnivec na Štrbskom Plese.

Download_FM: Slováci na Drum&bass stage

00:08

Headlinerov Drum&bass stageu open airu Download_FM sme si už predstavili. Popri menách, ako Friction, Wax či K-Size vás na Drum&bass stagei zabavia poprední slovenskí dji. Ktorí to sú?

4 Elements @ rádio_FM v piatok 04.07.2008

00:05

Prvé prázdninové 4 Elements sa bude niesť v duchu najhorúcejších festivalových tém a čerstvých informácií o viacerých z nich.

Prvé Výročie DATARHYTHM - Nullsleep Live (USA)

00:00

Oslava prvých narodenín rezidentnej akcie Subclubu Datarhythm bude 11.júla – pozvanie prijal aj majster 8-bit rytmov (old school datarhythm) NULLSLEEP z New Yorku.

3.7.2008
štvrtok

Profil formácie Pendulum @ Sziget 2008

Profil formácie Pendulum @ Sziget 200805:00

Zoskupenie Pendulum sa počas 6 rokov svojho pôsobnenia stali vedúcimi osobnosťami štýlu drum and bass a právom majú na konte jeden z najpredávanejších albumov v ich "obore". V máji 2008 vydali po 3 rokoch ďalší kvalitný album In Silico, ktorý propagujú po celej Európe. V rámci ich koncertnej šnúry vystúpia 17. augusta na festivale Sziget 2008 a v plnej zostave si ich tak vychutnáte priamo na hlavnom pódiu (Main stage).

Le Grande House už po druhý krát v klube Sirius!

00:23

Hudobná réžia tohto večera bude v rukách rezidentov tejto party DJs Fresh & CHARLIE. Kto im bude v tento večer hosťovať necháme zahalené rúškom tajomstva :)

Creamfields: ako to bude?

00:16

Ponúkame vám vizualizácie rozmiestnenia jednotlivých pódií festivalu Creamfields Central Europe 2008.

2.7.2008
streda

Apokalypsa Techno Congress – live/Dj sety

11:02

Asi netreba nič viac hovoriť, stačí kliknúť na adresu www.recapitulation.cz a tam se dozvieš, kde live/dj sety stiahneš!

Máte chuť na obed s Lixxom?

10:40

Rozmýšľate, ako si cez horúce dni spríjemniť obednú pauzu? Čo takto napríklad ľahký letný drum&bassový setík na pravé poludnie? Že áno? Potom je tu práve pre vás Music Lunch_FM!

Letná prestávka v Subclube

10:23

Ústredný výbor rady Subclubu stanovil termín celozávodnej dovolenky na 13.7.2008 – 13.8.2008. V priebehu uvedených dní sa vedenie klubu zaväzuje vykonať generálnu údržbu a rekonštrukčné práce, nevyhnutné pre ďalší chod klubu v sezóne 2008/2009. Dovtedy zábavychtivých návštevníkov ešte čaká júlový program v nominálnej početnosti 5 akcií.

1.7.2008
utorok

Fotky z holandského free festivalu Parkpop 2008

20:00Prinašame vám fotoreport z najvačšieho free pop festivalu v Európe. Na troch stages sa predstavili: Sheryl Crow, Kula Shaker, Mala Vita, Moke, Kleine Jay, Concrete, Jason Mraz, The Hoosiers, Orishas, Maj Farah, Morgan Heritage, Racoon, The Proclaimers, Silkstone, The Opposites, Monte Montgomery and Matt Bianco.

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch