Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.1.2010 do 31.1.2010

31.1.2010
nedeľa

Fotoreport z Progress Your Mind s Martinom Rothom part 1

21:06Dámy a páni, Progress Your Mind! Po dlhom čase sme sa mohli opäť zúčastniť tejto skvelej párty na ktorej sa predstavil populárny nemecký DJ a producent Martin Roth. Sekundovali mu Milan Lieskovský, Dave Boyle a hurikán EKG :)

Fotoreport z párty Only for fun by Cpk

18:38V sobotu sa v skalickej Orlovni konala multižánrová párty Only for fun, na ktorej zahrali Rast S (dnb), Pepek (dnb), The And (dnb), Arti (techno), M.owitch (minimal), Peter Vega (Trance).

Paul van Dyk pozdravuje do Brna v exkluzívnom videu!

12:05

Máte tu exkluzívny Paulov pozdrav všetkým fanúšikom, ktorí sa chystajú a ktorí sa už terez tešia na nadchádzajúcu Citadelu, kde bude tento legendárny hudobník hrať. Sledujte video!

29.1.2010
piatok

Ako sa Time Warp festival mega eventom stal..

Ako sa Time Warp festival mega eventom stal..15:11

Tento rok sa už po šestnásty krát uskutoční mega halovka s názvom Time Warp festival, ktorá patrí medzi najväčšie a najstaršie eventy tohto druhu v Európe.

Tip! Cirez D - Glow

00:00

Glow je skrz naskrz dokonalý príklad toho, čo Eric Prydz môže urobiť, keď chce a bez akýchkoľvek bariér.

4Elements - Radio_FM 29.1.2010

00:00

Dnes sme pre vás pripravili množstvo nielen rezkých, ale i príjemných titulov. K ním vám premiérovo primiešame novú rubriku, ktorá sa bude objavovať so železnou nepravidelnosťou.

28.1.2010
štvrtok

Music Education _FM s Vincenzo (25.01.2010)

Music Education _FM s Vincenzo (25.01.2010)14:47

Prepis rubriky rádia _FM Music Education, v ktorej Mizzi predstavuje to najlepšie zo sveta tanečnej hudby, sme doteraz prinášali schválne vždy s týždnovým oneskorením. Dnes to ale mení predstavovaný Vincenzo. Prečo? Lebo o týždeň by bol "neaktuálny". Hrá totiž už zajtra na Slovensku!

Music Education _FM s Benno Blome (18.01.2010)

14:30

Teraz sme už veľkí a skôr počúvame ale aj tancujeme na všetko možné. Keď sme boli malí, techno bolo “všechno”. Niekde v hĺbke svojej duše je každý stále tak trochu dieťa. Nemecký producent, o ktorom bude reč je, v prípade že skôr povedané = pravdivé, akýmsi veľkým dieťaťom čo odmieta vyrásť.

Baltazar - TOP tracks roku 2009

10:42

Jeden z posledných TOP charts 2009. Tento od DJa a producenta menom Baltazar z bratislavského labelu a bookingu Leporelo.

Special Place predstavuje - Adam F (Breakbeat Kaos/UK)

21:45

Keby Adam Fenton z dua Breakbeat Kaos "stavil" pred pár rokmi na Hip-Hop ako pôvodne plánoval, nikdy by sme nepoznali také pecky ako Circles, Metropolis, F-Jam a mnoho iných. A keďže ostal verný lámaným beatom budete si ho môcť naživo vypočuť v bratislavskom exDolpleri na akcii Special Place 04 a to 12.2.2010.

Výpredaj - CHAMUEL Fashion Style

16:54Ak máte radi netradičnosť a eleganciu, určite Vás zaujme dopredaj posledných kusov, veľmi štýlového oblečnenia z dielne Chamuel Fashion Style, ktoré si môžete zakúpiť za výnimočné ceny. Objednávky na čísle 0915 965 147.

SUBLAB - prvy dubstepovy podkast na Slovensku

09:11

SUBLAB - je prvy dubstepovy podkast na Slovensku, ktory ma za ulohu propagovat tento styl v nasich koncinach. Jeho zakladatelom je dj a producent draxter, ktory si pre Vas kazdy tyzden pripravi to najlepsie zo svetoveho ale i tuzemskeho dubstepu.

Tip! Tiesto ft. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone

00:00

Harmonické tóny, krásny ale ostrý hlas Nelly Furtado, s prenikavými, jasnými zvukmi Tiesta, robia z tohto tracku jeden z najlepších singlov Tiestovho albumu Kaleidoscope.

27.1.2010
streda

Nokia Snowboard X Tour prináša Big air do Kremnice

21:16

Big air v meste je snowboardová a lyžiarska show s veľkolepou atmosférou, ktorá ako jediná na Slovensku prebieha na Štefánikovom námestí v Kremnici v rámci podujatia Biela stopa.

Nokia Snowboard X Tour Kremnica - Videopozvánka

20:55

Event Big air v meste, ktorý sa uskutoční v srdci Slovenska v Kremnici, sa Vás snaží "namotať" aj touto peknou videopozvánkou, plagátmi k akcii a  afterparty. Tak neváhajte a určite sa  stavte!:)

ROBERT BURIAN vydáva svoj debutový album SOUND PARK

10:41

Už na začiatku februára sa so svojim debutovým albumu, SOUND PARK, predstaví nielen svojmu domácemu, slovenskému, ale i zahraničnému publiku známy a úspešný DJ a producent – Robert Burian.

EDX - Party of Politics

10:26

EDX, majster akordov a atmosferických zmien vytvoril track na tanečný parket s názvom 'Party of Politics'. Remixovali Pete Heller, Mark Mendes a Pete Griffiths.

Rakúska minimal-houseová producentka Clara Moto vydáva nový album Polyamour

10:12

Polyamour bude jej tretí album vo vydavateľstve Infiné. Svoj prvý 12 trackový album Glove Affair vydala v roku 2007. Polyamour zobrazuje ostrý štýl Clary Moto. Na albume tiež nájdete vokály jej hosťa Mimu.

Tip! Reni Lane - Place For Us (Glitter and Blitz Remix)

10:00

Ďalšia veľká vec od Reni Lane, ktorá sa nesie v atmosfére 80tych rokov. Jej hviezdny, mäkký hlas impulzívny drum & bass od Glittera a Blitza slúžia ako perfektná súhra tohto tracku.

SECRET CINEMA A GEM RECORDS PRIPRAVUJÚ NOVÝ ALBUM

09:47

Po 15 rokoch ako jeden z popredných producentov svojej doby Jeroen Verheij Secret Cinema stále posúva hranice. Nedávno sa dostal na pozíciu č.1 v techno rebríčku Beatportu s jeho releasom na Cocoon Recordings (Shake Ur Tech-Ass).

26.1.2010
utorok

Radio_Head Awards 2009 - poznáme nominácie

Radio_Head Awards 2009 - poznáme nominácie11:18

Na druhom ročníku Radio_Head Awards o najviac cien zabojujú Billy Barman a Vetroplach.

MP3: Toxic Noiz - Sense

20:28

Poľský Toxic Noiz, ktorý bol pozvaný Paulom van Dykom na jeho Volume tour do Brna, Vám ponúka k vypočutiu jeho posledný dj mix s názvom Sense od Music.

Nové EP z dielne labelu Naked Records

19:43

Naked Records vydáva ďalšie dva releasy, konkrétne dvom djom menom Jozef Mihalik a jeho kolega Karloss.

MP3: Kizzah - Techstyle

19:31

Po prvý krát v mojom podaní si môžete stiahnuť a vypočuť aj iný štýl hudby, ktorý ste doposiaľ ešte z mojej dielne nemali možnosť počuť. Tentokrát som pre vás pripravil zmesku energického techna a new-techu s prímesou hardtrance-oldschool soundu.

New DJ: Scuba (Hotflash rec./UK)

19:18

Dubstepový maniak z Londýna k nám príde ukázať svoje umenie a to už 30.1.2010 do bratislavského SubClubu. Dovtedy si o ňom čo to prečítajte a hlavne sa správne nalaďte pri počúvaní jeho mixov.

MP3: Minimatica vol.141 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (24.01.2010)

18:49

V stredu vám ponúknem k vypočutiu ďalší set zo série rádio show Minimatica. 21 noviniek namixovaných v príjemnom tanečnom duchu čaká na svoje predstavenie.

MP3 TIP: Exorcist - Bass Injection Series 01

14:58

Dnb producent a skvelý dj z Maďarska EXORCIST pripravil čerstvý mix toho najlepšieho a najnovšieho čo jeho rukami prešlo a že je to poriadny tlak zistíte pri jeho počúvaní.

Tip! Lionrock - Packet of peace (Riva star remix)

12:46

Mixy od Riva Starr a Freeform Five, spolu s mixom od Jeffa Millsa je len malá časť, toho čo tu môžete nájsť..

25.1.2010
pondelok

Peril - TOP tracks roku 2009

11:00

Peril from the future. Jeden z tých mála inak hudobne položených non-mainstream nováčikov. Big Up! ;)

Dirtybird vydáva narodeninovú kompiláciu

10:49

Od vydania ich prvej dosky ubehlo päť rokov, a tak sa Dirtybird rozhodli zostaviť kompiláciu, ktorá obsahuje ich doterajšie pôsobenie.

Tip! John Acquaviva, Olivier Giacomotto - Gone Hunting

10:46

John Acquaviva a Olivier Giacomotto vydali nové EP, ktoré isto uspokojí vaše uši. Obaja vytiahli zbrane tanečného parketu. Oba tracky na EPčku Gone Hunting & Mmh Hmm sa nesú v štýle house, techna, jamu s tvorivou iskrou booming bassu.

Paul van Dyk – Čo o ňom rozhodne neviete!

10:13

Píše sa rok 1991, tanečná kultúra ešte stále nedosahuje obrie rozmery tak, ako je tomu teraz, ale stále je na svojom začiatku. Stojíte pred legendárnym berlínskym klubom Tresor a  flyer vás pozýva na akciu, kde vystúpi prvýkrát na verejnosti v DJ sete neznámy Paul van Dyk. Ako jeho premiéra dopadla, si môžeme len domýšľať. Čo je ale zrejmé a jasné - toto vystúpenie malo veľký vplyv na celý začiatok rozvíjajúcej sa kariéry aktuálne jedného z nejúspešnejších a najobľúbenejších DJov sveta.

gregi.net in the club: Southboy!

06:00

Už tento piatok 29. januára sa v bratislavskom Unique clube chystá ďalšie vydanie akcie gregi.net in the club. Ako headliner sa predstaví dj Southboy o ktorom si môžete prečítať niečo viac, poprípade si stiahnuť jeho posledný set.

23.1.2010
sobota

DJane Lucca predčasne končí kariéru!

13:46

DJane Luccu od februára tohto roku už nebudeme počuť. Majiteľka labelu Sound Of Acapulco, ktorá štyrikrát po sebe vyhrala anketu Czech Dance Music Awards je totiž v 14.týždni tehotenstva a koncom júla sa stane maminou:) Ako nám sama Lucca povedala, tento rok už to na hranie nevyzerá!

Tip! Reboot - Enjoy Music (Riva Starr Remix)

00:00

Niečo z funky,tech-houseu, electro houseu a chytľavý robustný zvuk, to všetko nájdete v novom remixe od Riva Starr.

22.1.2010
piatok

Martin Gore z Depeche Mode podporil slovenského producenta BENNITA V a jeho track „pila“ z rovnomenného EP

19:00

Na najvplyvnejšom internetovom portáli zaoberajúcom sa predajom elektronickej tanečnej hudby – www.beatport.com sa 15. januára medzi  beatport charts objavil aj januar chart člena hudobnej skupiny Depeche Mode Martina L. Gore.

Z politiky, tej našej, Slovenskej..

15:54

Člen vlády, ľudom zvolený, predstaviteľ nás všetkých. Dajme si aj my po poldeci, možno aj pol litra a poďme voliť! ;) Nieje nám to jedno..

Radio_Head Awards 2009 v plnom prúde – s nomináciami na cenu kritikov!

12:56

26. februára odovzdá Rádio_FM poslucháčske hudobné „rádiohlavy“ za rok 2009. Počas galavečera spoznáme aj držiteľa ceny kritikov za Album roka 2009.

Funkatron - TOP tracks roku 2009

10:02

Pre Maťa Funkatrona bol rok 2009 zaiste úspešný. S releasmi jeho labelu Seta sa mu darí a pozitívny feedback bol neraz aj od tých najlepších zo sveta minimal techno.. Jeho TOP roku minulého práve von..

Peugeot hrá na city. Efektne.

00:00

Automobilka Peugeot predstavila svoju novú kampaň. Nový slogan „Motion & Emotion", vynovený lev, nová vizuálna identita. Efektné!

Baláž a Hubinák aj tento piatok na Rádiu_FM

12:28

Aj dnes opäť môžete od 18.00 do 22.00 počúvať šou Baláž a Hubinák na Rádiu_FM, kde zaznie aj slovenská premiéra nového singla Gorillaz feat. Mos Def and Bobby Womack "Stylo"...

New DJ: Big Bud (Soundtrax/UK)

11:13

Robin O´Reilly, známejší pod menom Big Bud, je hudobný producent, DJ a šéf label-u Soundtrax Records, ktorý zaujme bohatou producentskou kariérou.

Tip! Max Linen - Soulshaker (D Ramirez 2010 Remix)

11:13

Soulshaker bol pôvodne vydaný v roku 2001 a stal sa hitom na Ibize vďaka pulzujúcim beatom a chrapľavým spevom Keithen Carter. D Ramirez obrátil "Soulshaker" v novom roku do temných beatov s pulzujúcim dychom príšery :)

Agoria namixoval set Balance 016

10:29

Techno génius Agoria namixoval pre EQ Recordings set s číslom 016 z rešpektovanej Balance Series. Agoria nadväzuje na Jorisa Voorna, ktorý namixoval Balance 014 a Willa Saula, ktorý nedávno vytvoril Balance 015. Je to jedno z ďalších  CD, ktoré musíte mať vo vašej hudobnej knižnici!

4 Elements - Radio_FM piatok 22.1.2010

09:39

Po dlhodobom naliehaní sa viacero z vás dočká 4 hodín v našej spoločnosti, ktorá bude tento krát mapovať tanečnú hudbu, ktorá bola tou najlepšou v rokoch viac či menej minulých.

21.1.2010
štvrtok

Freshboys - TOP tracks roku 2009

14:42

Libor Fiala a David Steiniger alebo DJ duo Freshboys a ich TOPka roku minulého..

Video Tip: The Known Universe - od Himaláji po Veľký Tresk

12:29

Tento unikátny dokument nás doprovodí do vziadelosti 13,7 bilióna (!) svetelných rokov od zeme. Od Himalájí cez našu atmosféru po Veľký Tresk.. Sme menší ako čokoľvek čo si dokážeme predstaviť ;)

LCD Soundsystem skutočne konči?

14:32

James Murphy v nedávnom rozhovore pre NME.COM prezradil, že ďalšie turné LCD Soundsystem bude pravdepodobne aj posledné. Svoje rozhodnutie vysvetľuje tým, že potrebuje chytiť novú hudobnú vlnu, potrebuje zmenu.

MP3: Minimatica vol.140 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

12:16

V dnešnej časti Minimaticy si predstavíme 21 aktuálnych hudobných výtvorov, ktoré si budete môcť v plnej sile vychutnať.

Na festival Pohoda sa predalo už 7500 permanentiek

11:31

Vstupenky na 14. ročník trenčianskej Pohody, najväčšieho hudobného festivalu na Slovensku, sa predávajú zatiaľ najlepšie v histórii.

20.1.2010
streda

F@tSound - TOP tracks roku 2009

11:46

DnB-ový DJ F@tSound TOP 3 roku 2009 asi takto..

Dokument Making Contakt - Richie Hawtin a Minus crew tour

11:00

Už na budúci mesiac uzrie svetlo sveta dokumentárny film Making Contakt (DVD), ktorý zachytáva celkovú atmosféru turné, ktoré v roku 2008 odohrali „Minus crew“ na čele s Richie Hawtinom.

New DJ: Toxic Noiz (MDT-Agency/PL)

18:03

V Encyklopédii Drom.sk pribudol nový, mladý, talentovaný dj a producent, ktorého ale najviac baví produkovať filmové a reklamné podklady. Svoje umenie príde ukázať na mega žúrku Paul van Dyl Wolume world tour 2010, do Brnenského BVV výstaviska, kde sa predstaví po boku tranceovej legendy menom Paul van Dyk.

New DJ: Rawfare (SK/NL)

17:01

V Encyklopédii Drom.sk pribudol nový dj, ktorý okrem iného vystúpi na piatom pokračovaní Hochspannung!noci. Jedinej hardstyle párty v našich končinách už 22.1.2010 v SubClub-e.

Slovak drum and bass AWARDS 2009

12:10

Bude B-Complex opäť najlepším drum and bassovým producentom, alebo ho tento rok tromfne L Plus, Soundphreakers, či niekto uplne iný? Obháji Lixx najlepšieho dja, po tom čo sa na scénu vrátil Kukurica? Bude Pohoda najlepším festivalom napriek nešťastiu, ktoré ju postihlo? Vy rozhodnite!

Bollov nový track The June Theme na Liquid Grooves

11:25

Priamo z malého ostrovčeka Aruba, ktorý je súčasťou karbiských ostrovov, známych svojimi slnečnými piesočnatými plážami pochádza značka "Liquid Grooves".

Video: DJ Lucca & Carl Cox - Ibiza 2009

10:47

Interview s Mr. Carl Cox a potulky Ibizou made by Lucca.

19.1.2010
utorok

Music Education _FM s Paul Woolford (11.01.2010)

Music Education _FM s Paul Woolford (11.01.2010)12:17

Gramofóny, ako tomu na západe býva zvykom, obdržal pomerne skoro, v 12 tich a rok na to už vyhráva megamix contest v miestnom rádiu v rodnom Leedse. Prvé EP vydáva vo veku 21 a v roku 2000 uzrela svetlo sveta kritikmi ospievaný dlhohrajúci debut Death of a Player.

Kúpte si kožuch!

14:12

To sa nedá ani dopozerať! Sme banda hlúpych primátov odtrhnutých z reťaze! Za toto a ďalšie skutky "civilizovaného" i toho menej civilizovaného sveta raz kruto doplatíme všetci na tejto zemi..! :(

Kubo – TOP tracks roku 2009

11:33

DJ Kubo a jeho drum and bass, ktorým baví publikum už niekoľko rokov. Pre rok 2009 to bolo aj o tomto..

MACHO V MIXMAGU

22:44

Čo majú spoločné Deadmau5, Plump DJs, Deekline a Macho ? Vo svojom najnovšom vydaní ich zrecenzoval magazín Mixmag.

2000 & One vydáva svoje debutové mixované CD na labeli Voltt

12:06

Voltt začal život v minulom roku ako dcérska spoločnosť Dylana Hermelijna a Sandy Hunera ako platforma pre holandských umelcov na vydávanie komerčných mixov, ktoré sa zameriavajú na domácu elektronickú hudobnú scénu.

Video Tip: Cinnamon Chasers - Luv Deluxe

12:02

Disco light melódie a popové elektronické zvuky sú presne to, čo je potrebujeme počas dlhých zimných dní.

Oficiálna audio kompilácia festivalu CTM.10

11:43

Holandský techno producent a DJ Joris Voorn alebo anglický dubstepový borec Scuba sú len dve mená z 13 umelcov, ktorí sú zaradení na kompiláciu. Aj tohtoročný festival TM (28.1. – 7.2.2010, Berlin) pôsobivo zobrazuje rozmanitosť štýlov.

18.1.2010
pondelok

Pobav Noisecut na Facebooku

14:40

Kapela Noisecut je žhavá ako žehlička a po novom videoklipe k skladbe Rieka spúšťa súťaž, ktorú ma šancu vyhrať skutočne každý. Stačí sa zapojiť.

Paulo Mewini – TOP tracks roku 2009

10:43

"Vybral som tracky, ktoré ma skutočne sprevádzali asi všade: počas hrania na party, v posteli, v praci, v aute ... ;-)"

ELECHTROCHATOWICA by Katka

23:20ELECHTROCHATOWICA ZIMA 2010- GURU Session IV.!!! Bohatý line-up, kopec zábavy, šport, mrazivá zima, pokoj a sila prírody, ľudia, drinky, tanečky.. toto všetko bolo súčasťou spomienky na legendárny žilinský klub Guru. Nezabudnuteľná akcia sa konala na Chate Žiar v Rajeckej Lesnej už od piatku 15. 1. 2010. A až do nedeľného rána búchali chlapci spoza gramcov. Všetci ako jedna veľká rodina sme sa stali súčasťou emócií, dimenzií a rytmov, ktoré diktovali djs z rôznych krajov Slovenska. Dosky roztočili: Boss, Grining, Facet, Tlama, Funkatron, Drahosh, Geenko, Wanted, Marosh, Tomas Button, October, Caterpillar, Dash, Arab, Jozef Minarik.. Pripájam zopár foto, zo sobotnej noci. Enjoy!

SIGNAII_FM - 18.1.2010 - Drum´n´bass z celého sveta

19:50

Rusko, Nemecko, Austrália, Slovensko, Anglicko, Rakúsko! Aj v týchto krajinách sa rodí skvelý drum&bass. V aktuálnom vydaní drum&bassovej show SIGNAll_FM sa o tom istotne presvedčíte. Tentorkát ako bonus pridávame až 2 mixované sety a 2 súťaže o vstupenky. Počúvajte už od pondelka.

Najlepší album minulého desaťročia majú Tata Bojs

16:51

Najlepší český album uplynulého desaťročia nahrala kapela Tata Bojs, a to konkrétne Futuretro (2000). Rozhodlo o tom v ankete MF DNES viac ako 30 hudobných kritikov, rozhlasových a televíznych dramaturgov, organizátorov koncertov a hľadačov talentov.

Koncom mesiaca vychádza debutový album od Wareika - Formation na dánskom vydavateľstve Tartelet

11:25

Eskimo Recordings, Future Classic, liebe * detail, Motivbank, Connaisseur patria do zoznamu Hamburských labelov tria Wareika od ich vzniku v roku 2008. Vydať svoj debutový album sa však Jakob Seidensticker, Florian Schirmacher a Henrik Raabe rozhodli doma na Tartelet Records.

Al Kent vydáva a dvoj-diskovú kompiláciu plnú disco a soulu

11:20

Kent začal pôvodne svoju kariéru house producenta vedľa Darrella Banksa a mladého Miltona Jacksona na labeli Tronicsole. Po čase sa však zameral na disco. Založil svoju vlastnú kapelu pod názvom Million Dollar Orchestra a v roku 2007 s ňou vydávajú album Better Days.

Fotoreport: Standa by Katka

00:00V bratislavskom Subclube po dlhšom čase zadunelo clubové techno rôznych príchutí. Club bol nabitý hudobnými emóciami, roztancovanou masou ľudí, beatmi a všetkým, čo k zaujímavej akcii patrí. Hosťoval britský dj a producent Perc, ktorý v decembri absolvoval japonské miniturné a v marci sa chystá do USA. Jeho remix tracku „Groteska“ (od slovenského producenta Monoide) vyjde na Numb#14. Roztancovaný dav určite nesklamali ani domáci djs: Toky, Monoide a Loktibrada.
17.1.2010
nedeľa

Fotoreport z party BEATZ.42 by Cpk

18:41V piatok sa v trnavskom ARTklube konalo 42 pokračovanie drum & bassovej noci BEATZ. Beatz crew si tento raz pozvala djs : Switch Technique, Akira, B-complexa a Kukuricu. Ako každá noc strávena na party beatz aj táto bola genialná. Thx beatz crew.
16.1.2010
sobota

MP3: Teef - Voyage TwoZeroZeroNine

19:11

Tento set "Voyage TwoZeroZeroNine" je rekapituláciou roka 2009, takže sa v ňom nachádzajú len tie najlepšie tracky.
Je zložený z mojich Top5 trackov, ktoré uverejňujem každý mesiac, plus zopár ďalších, ktoré tam nesmeli chýbať.
Setík má niečo málo cez 7 hodín, prelinajúce žánre Trance & Progressive house. Dúfam, že sa vám bude páčiť a vždy keď si budete chcieť zaspomínať na rok 2009 tak si ho znova vypočujete.
Doztrancovania Teef

Tip! Spektre - Typhon

01:03

Spektre je techno projekt producentov Filthy Rich a Paul Maddox z ostrovov. Ich aktuálna bomba Typon práve vychádza na Yoshitoshi.

15.1.2010
piatok

Bollo – TOP tracks roku 2009

12:54

Slovenský house zastupuje v početných releasoch producent a DJ Bollo. Posvietili sme si aj na jeho TOP skladbu roku 2009..

WEPLAYMUSIC plný aktuálnej tanečnej hudby

00:00

WEPLAYMUSIC je projekt londýnskych promotérov a DJov Simon Ledder & Mattie Twentythree. Na ich stránkach nájdete stále nové sety rôznych popredných houseových a tech-houseových producentov a DJov. Naozaj vkusná súčasná hudba tanečná hudba na download. Odporúčame! ;)

Gaelforce Dance - 12.3. Žilina a 13.3. Bratislava

12:31

Média nazývajú Gaelforce Dance „Ferrari írského tanca vo svete” a ako jedinú skupinu, ktorá tancuje, stepuje, spieva a hraje naživo. Manažér súboru Frank Elwin nikdy nepodľahol nátlakom verejnosti, aby stepovanie bolo nahradené vopred vytvorenou nahrávkou a ako sa neskôr ukázalo, rozhodnutie bolo veľmi správne.

Roman Rai bilancuje rok 2009

11:08

Český Roman Rai sa v roku 2009 činil a plody jeho tvorby hneď na začiatku roku predstavuje vo forme setov a trackov..

4 Elements - Radio_FM piatok 15.1.2010

06:00

V tomto týždni vám opäť prinesieme rôznorodú a farebnú ponuku skvelých titulov uplynulého týždňa. V  najaktuálnejších top trendoch ostaneme aj pri rozhovore s našim hosťom. Premiérovo ním bude veľmi talentovaný český Dj Wolscha, ktorého meno sa už niekoľko krát objavilo i na slovenských párties.

14.1.2010
štvrtok

Tip! AK47 - Roseland

21:39

AK47 su z Argentíny a hrajú príjemnú tanečnú akustickú hudbu. Zaujali nás, myslíme že budú aj vás.. :)

Shifter – TOP tracks roku 2009

12:20

"Za 6 minút 3 tracky, ktoré ma napadli hneď za sebou, samozrejme je ich strašne veľa, ale tieto som hrával naozaj často.."

NOISECUT zverejnil videoklip k piesni Rieka

10:56

Elektropopová skupina Noisecut zverejnila nový videoklip k najakustickejšej piesni "Rieka" z albumu BLIIIZKO (2008, Slnko Records). Po úspešnom retroklipe na "Zem stíchla" sa kapela umiestnila do abstraktných záberov zvyškov prírody uprostred najväčšieho panelákového sídliska.

Chucky – TOP tracks roku 2009

00:00

"Keďže kupujem dosky priebežne, tak nikdy som nepozeral nato kedy bola daná doska v akom roku vydaná. Možem však napísať, ktoré 3 tracky si našli v mojom kufri pevné a stále miesto."

Paul van Dyk víťazom nemeckej ankety Raveline Poll 2009

18:40

Špička trancovej scény Paul Van Dyk opäť "bral" to čo mu právom patrí! Paul ako najobľúbenejší DJ Nemecka v rámci Volume tour 2010 dorazí exkluzívne do Brna, 2.4.2010.

NOKIA Snowboard X Tour: Kto sa stane majstrom Slovenska v snowboardingu?

14:37

Bratislava, 14. január 2010 - NOKIA Snowboard X Tour štartuje už tento víkend 16. januára v lyžiarskom stredisku Donovaly.

Pozvánka: Baláž a Hubinák_FM zajtra opäť naživo

14:28

Dvojica Baláž a Hubinák sa opäť chystá medzi ľudí. Už v piatok 15. januára môžete stretnúť vašich obľúbených moderátorov v štúdiu číslo päť Slovenského rozhlasu...

RIP Jay Reatard

13:02

Smutná správa pre punkový svet. Americký hudobník Jay Reatard bol nájdený mŕtvy vo svojej posteli svojho domu v Midtown, Memphis (USA) okolo 3:30 ráno 13.01.2010.

MP3: DJ LLF a jeho "techno-manifest"

12:04

Nový rok, nové dni, zážitky či poznania. Jednoducho a po lopate, s Novým rokom tu a teraz, set plný zvukov, ktoré vás, verím, nenechajú sedieť na stoličkách.

Rádio_hlavy hľadajú svojich majiteľov

11:05

Začiatkom januára ohlásilo Rádio_FM druhý ročník hudobných cien Radio_Head Awards. 15.januára sa začína druhé kolo hlasovania, v ktorom budú poslucháči vyberať z pätice najúspešnejších v každej kategórii.

Odhalený lineup na Ultra Music Festival 2010

00:00

Boli oznámené prvé mená lineupu 12. ročníka Miami Ultra Music Festival. Aj tohtoročný festival nadväzuje na tradíciu. Dav učastníkov isto potešia house, electro-house a trance DJs.

EL-B vydáva novú kompiláciu s Burialom

00:00

Dubstepový priekopník EL-B si na spoluprácu najnovšej kompilácie Nu-Levels vybral vynikajúceho Buriala. Album vychádza na Ghost Records. Na albume sa objavia mená umelcov ako Zed Bias, Narrows, MRK-1, Luke Envoy, Heny-G, J da Flex, Yoof, Karmine, a Opus.

13.1.2010
streda

Album: CONSEQUENCE - Live For Never

Album: CONSEQUENCE - Live For Never  00:47

Austrálsky producent prichádza s veľmi pekným, príjemným a atmosferickým drum&bass albumom.

Music Education _FM s Lusine (04.01.2010)

12:52

Vitajte v budúcnosti, Vitajte v roku 2010. Už je to desať rokov, čo sa Jeff McIlwain, pôvodom z Texasu dnes žijúci v Seatli, pustil do prvého loopu. Bolo to na vysokej, kde Jeff študoval sound design pre hudbu a film.

DJ Mola – TOP tracks roku 2009

00:00

"Tento rok bol dost uspesny a opat zasial mnoho skvelych trackov do hudobneho pola. Takze je tazko vyberat tie naj, je ich proste kopa. Toto su tie, na ktore mam dobre spomienky a rad ich hravam."

Profil: Body&Soul (Nasca rec.)

20:16

Aj napriek tomu že boli Body&Soul hneď z úvodu svojho vstupu na scénu hodnotení ako tvorcovia „dance floor smashing“ beatov, neprestali prekračovať hudobné hranice. A ako chalaniska pokračujú ďalej možete zistiť počas ich vystúpenia v Reset clube 16.1.2010.

Profil: Silent Witness (DNAudio)

19:49

Oddaný stúpenec technom ovplyvneného drum & bassu. Pridaný edge & attitude zvuk, ktorý je kombinovaný nečakane deepovo povznášajúcimi linkami, to je Silent Witness, ktorý vystúpi už 16.1.2010 v Partizánskom Reset clube.

Hiroki Esashiki - Kazane

00:01

Kazane je jeden z  prevratných trackov, pod ktoré sa pôvodne podpísal Carl Cox a jeho legendárny label Intec. Bohužiaľ sa pod DJ-ské ruky dlhé roky nedostal. Novú podobu mu dáva teraz japonský producent Hiroki Esashika.

12.1.2010
utorok

Smoly – TOP tracks roku 2009

22:20

"Vybral som tracky, ktoré sa niesli so mnou väčšiu časť roka a myslím si, že patria k mojim top. Samozrejme tých obľúbených mám viac, ale to by sa mi do tejto rubriky nezmestilo. Tieto skladby sú veselšieho charakteru a chcel som navodiť v týchto pochmúrnych dňoch príjemné slnečné nabudenie. :)"

4 Elements _FM - tie najlepšie hudobné zakúsky roku 2009 - prepis 6.

12:16

Za ostatné tri roky nabrala digitalizácia hudby obrovské rozmery a tak niet divu, že každý týždeň pribúda na hudobné servery niekoľko tisíc nových titulov, ktorých kvalita a hudobná úroveň sa nestihne ohriať u tých ktorým je venovaná príliš dlho.

MP3: Minimatica vol.139 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (10.01.2010)

21:48

Prvý novoročný set Minimaticy si môžete stiahnuť po kliknutí.

MP3: Silent Witness – DNAudio Take Control mix

21:06

Britský producent a DJ Silent Witness, majiteľ labelu DNAudio, namiešal exkluzívny mix pre Take Control. Pred dvaciatym dielom tejto akcie s Bad Company z UK a Prolixom ho ponúkame k stiahnutiu.

MP3: Paul Van Dyk - Don't Stay In Mix of the Week 017

20:53

Mega hviezda Paul Van Dyk, ktorého už každý jeho fanúšik netrpezlivo očakáva v Brne na výstavišti, predstavuje svoj najnovší mix – uvoľnil ho exkluzívne pre Don’t Stay In – sociálnu sieť. V sete zaznie niekoľko nových kúskov z jeho albumu Vonyc Sessions 2009, ktorý už je v predaji. Tak sťahujte a volume doprava!:)

MP3: Perc - Promo mix (10/2009)

18:19

Už tento piatok je v Subclube akcia Standa (Numb Records Techno Night). Standa je jedna z najstarších klubových akcií na Slovensku a zvyčajne zaručuje nadupanú atmosféru a dobrý beat. Pri tejto príležitosti Vám dávame do pozornosti mixovaný set, ktorý "namiešal" práve headliner akcie Perc.

Josh Wink vydá kolekciu exkluzívnych remixov na vlastnom labeli Ovum

13:13

Remixed & Peeled je album, kde Wink zblížil mnohých umelcov. Spolu s nimi sa pustil do prerábky minuloročného albumu When A Banana Was Just A Banana od tech-housového producenta Phillyho.

Kris Menace oslávi desať rokov svojho labelu Work it Baby dvoj-diskovou kompiláciou

13:06

DJ a producent Kris Menace založil label v roku 2000. K výročiu dal Menace dokopy Freda Falkeho, Jaunta, Charlieho Fancluba a mnoho ďalších skvelých producentov, ktorých si môžete na tomto dvoj cd vychutnať.

John 00 Fleming „zavŕtal“ do histórie Trancu

12:28

The Euphoria brand a John 00 Fleming mali za posledných desať rokov výborný vzťah. Aj preto sa rozhodli pre zbrusu novú kompiláciu klasických Trance nahrávok, ktoré tento  žáner definovali.

11.1.2010
pondelok

DJ Teef – TOP tracks roku 2009

19:01

V prvej 5tke su 4ri tracky z prvej polovice roka 2009 a na poslednú chvíľu sa tam dostal track na 4tom mieste (z novembra), možno by sa dostal aj vyššie, keby vyšiel skôr pretože umiestnenie v Top 5 za rok 2009 si treba zaslúžiť a týchto 5 trackov môžem počúvať dookola a stále z nich budem hotový :).

Folly – TOP tracks roku 2009

12:15

DJ Folly z východu našej vlasti a jeho TOPka roku 2009..

4 Elements _FM - tie najlepšie hudobné zakúsky roku 2009 - prepis 5.

11:47

Nuž a ďalším zaujímavým remakom roka 2009 sa vám opäť hlásime o slovo vo vianočnom výpočte toho najzaujímavejšieho čo sme hrali vo 4 Elements na Rádiu_FM.

MP3: Kubo – Winter smile mix 2010

18:47

Winter smile mix je pestrý drums&bass set, ktorý je zložený v prevažnej miere s melodických  trackov, ktoré ma v poslednom období bavili. Ak vás set poteší a spríjemní chvíle budem veľmi rád :). Prajem príjemné počúvanie.

Bollo remixoval Jeffa Haze

11:37

Renomovaný Britský label "Greenhouse Recordings" ohlásil koncom uplynulého roka vydanie deep houseovej lahôdky v podobe EP s príznačným názvom "House Calls".

» Mini info

  • 06:00[[[TRIDENT80 // DJ Mad Sign live na rádiu_FM V rámci promotion blížiaceho sa 80. pokračovania party [[[TRIDENT bude opäť možné vyhrávať na Rádiu_FM voľné vstupy a už zajtra naživo v jeho éteri zahrá slovenský zástupca line-upu tejto noci. Týmto dávame do pozornosti živé vystúpenie DJa MAD SIGNa v nasledujúcom vydaní relácie Pohoda_FM (utorok 12.01.), kde sa okrem rozhovoru o [[[TRIDENT80 odprezentuje aj svojim polhodinovým live setom!
10.1.2010
nedeľa

Video: Disco Fever 26.12.2009, Senica

16:17

Na Záhorí sa začala písať novodobá história mega-žúrov. Akcia Disco Fever v sebe poníma hudobnú multištýlovosť, ktorá je, ako vidno, predurčená k úspechu. Účasť 2000 ľudí v Senici koncom decembra to len potvrdzuje..

Rozhovor: Drum´n´bass-ový Akira odpovedá v rozhovore pre BEATZ.42

13:57

Robot položil Akirovi pred jeho hraním na BEATZi niekoľko otázok a s presnosťou na desať desatinných miest vypočítal, koľko mu trvalo, kým na ne odpovedal. Čítajte, úúúúúúj-j-j-j-j!

Album: Chase&Status - More than a lot

00:39

Chase&Status je anglická dvojica dnb a dubstep producentov, ktorí sú na scéne rešpektovaní podobne ako Prodigy či Pendulum. Za pripomenutie stojí ich album More than a lot, ktorý si môžete vypočuť tu. V apríli vystúpia aj na Slovensku na akcii Nudance XXL v Trenčíne.

MP3: DJ Juicy - Progres Session 005 for Drom.sk

00:00

Posledný mesiac vyšlo neskutočne veľa trackov v štýle progressive. Trackov, ktorých jemne drsná melódia ma inšpirovala k tomu, aby som zapracoval na novom sete.

9.1.2010
sobota

4 Elements _FM - tie najlepšie hudobné zakúsky roku 2009 - prepis 4.

12:39

Nuž a po Slovenskej trojici poďme opäť do sveta! Henry Saiz je jedným z producentov o ktorých bude v budúcnosti pravdepodobne počuť ešte o čosi viac ako doteraz.

MP3: Mizzi - House promo set 2010

00:00

Ako tento set vznikol a kedy? Tak ze som nemal kreditku, lebo som, sa bol v noci kupat na strkovisku a tam sa mi stratila nejak zahadne neviem ako, alebo som ju asi zabudol aj s celou penazenkou na brehu, alebo padla do vody, alebo mi ju niekto ukradol, co smiroval milencov, alebo mozno aj samotni milenci, co sa nocou ukradomky dotykali v svetle splnu :)

8.1.2010
piatok

Svetlux – TOP tracks roku 2009

12:51

Drum and bassový DJ Svetlux z Bratislavy, ktorý sa po čase strávenom v Londýne vrátil v plnej sile na Slovensko. Toto sú jeho TOP tracky roku 2009..

4 Elements _FM - tie najlepšie hudobné zakúsky roku 2009 - prepis 3.

12:08

„Nová“ vlna slovenských umelcov sa čoraz častejšie a intenzívnejšie hlási o svoje slovo na viacerých frontoch. Či už prostredníctvom skvelo napredujúceho Seta labelu raziaceho undergroundový tech house minimal sound, alebo vďaka jednotlivým producentom.

MP3: Fairmont Live from Mexico City 2009

11:29

Unikátny live set vlastných skladieb kanadského producenta menom Fairmont. Zmes hudobnej romantiky s parketovým tempom..

4 Elements - Radio_FM piatok 8.1.2010

06:00

Nový rok s 4 Elements začneme hudobným dotykom známeho Slovenského dja Schimeka, ktorého remix naštartuje naše aktuálne vydanie.

Miretz - shorts dubstep mix

00:39

Vypočujte prípadne stiahnite si energiou nabitý dubstepový set od slovenského producenta a dja MiretZ ...

7.1.2010
štvrtok

4 Elements _FM - tie najlepšie hudobné zakúsky roku 2009 - prepis 2.

13:46

V tejto chvíli si vyberieme aj tú troška komerčnú chvíľku, ktorá však bez pochýb patrila medzi úspešné hudobné kusy už skoro uplynulého roka 2009.

Good Mood – TOP tracks roku 2009

13:24

Mesto Zvolen a underground dance music v zastúpení DJa Good Mood.

TRG - Arctic City Mix December 09

22:04

Tento rumunský producent žijúci v Bukurešťi pripravil zaujímavý listeningový, experimentálne ladený set s prvkami dubstepu, hiphopu či garage ... Prajeme príjemné počúvanie ... Nudance.

Time Warp 2010 oznámil prvé mená účastníkov festivalu

12:42

Jednodňový indoor festival sa etabloval ako jeden z popredných akcií elektronickej hudby v celej Európe. V piatich rôznych miestnostiach v nemeckom Maimarkthalle sa bude hrať house music a techno.

MP3: Dj Lixx - Silvester 2009 Mix 4 Radio_FM

11:38

Počas Silvestra zaznel na Rádiu_FM pohodový, no zároveň tanečný a veselý liquidfunkový mix od Dj Lixx-a.

Video: Delphic - Doubt

00:05

Len pred pár dňami sme mohli po prvýkrát uzrieť promo video elektropopovej formácie Delphic k ich tretiemu singlu "Doubt", ktorý pochádza z nového albumu Acolyte. Len pre informáciu, 9. februára vystúpia v Mníchove v rámci ich európskeho turné z názvom TOMORROW.

6.1.2010
streda

4 Elements _FM - tie najlepšie hudobné zakúsky roku 2009 - prepis 1.

4 Elements _FM - tie najlepšie hudobné zakúsky roku 2009 - prepis 1.00:00

Vďaka Mišovi Breethovi a relácii 4 Elements, ktorá sa každý piatok večer objavuje v éteri rádia _FM, tu máme prepis z koncoročného vydania (25.12.2009) aj s hudobnými ukážkami. To najlepšie z 4 Elements za rok 2009.

Cream predstavuje svoju prvú kompiláciu nového roka

00:00

Troj-CD kladie dôraz hlavne na elektro, ale nájdete tu  rôzne štýly tanečnej hudby. Tracky sú akoby súhrnom roku 2009, s niekoľkými prepracovanými verziami klasických skladieb. Rovnako ako u všetkých kompilácií, tak aj u tejto  môže byť  zle interpretované to, čo sa skutočne počíta za elektro, ale to už posúďte sami.

MP3: Minimatica vol.138 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (03.01.2010) The Best Of 2009

05:00

Dnešné novoročné pokračovanie naštartujeme hneď v deň štátneho sviatku, kde si predstavíme nasledujúce novinky, ktoré vás dúfam dobre pobavia a potešia.

Slavo C – TOP tracks roku 2009

00:15

Slavo C a hudobný rok 2009 jeho ušami...

Seth Troxler namixoval Boogybytes Vol. 5

00:01

8. DJ sveta v rebríčku RA čitateľov raketovo stúpol po tom, čo sa presťahoval do Berlína. A práve týmto mixom chce vzdať  hold tomuto mestu a taktiež Modeselektoru a Sascha Funkemu.

5.1.2010
utorok

Avatar – mediálna bublina alebo dokonalé dielo veľkofilmu

Avatar – mediálna bublina alebo dokonalé dielo veľkofilmu14:05

„Film Avatar po 17 dňoch premietania zarobil 1 miliardu dolárov....“ To bola prvá informácia, ktorú som si vypočula ráno z rádia. Fenomenálne. A tak ma napadlo... Je ten film skutočne dokonalosť sama o sebe alebo len priemerný film poznačený bravúrnymi technikami 3D animácie...

Music Education _FM s Headman (28.12.2009)

Music Education _FM s Headman (28.12.2009)11:47

Rok sa s rokom stretol, a Music Education nebude pozerať dozadu ale pred seba. Minimal je mŕtvy, a jeho transformácia, resp. implementácia do historických žánrov ako house ci techno baví (aspoň na Slovensku) poväčšine skalných, a pamätníkov party rokov 90-tych.

Music Education _FM s Sebastien Tellier (21.12.2009)

Music Education _FM s Sebastien Tellier (21.12.2009)11:25

Na čas vianočný ponúka Radio_FM základné fakty o multiinštrumentalistovi, ktorý začínal vo výklade francúzskej elektroniky menom Air.

Legendárny house music label Strictly Rhythm pokračuje v oslavách 20. výročia vydaním dvojdiskovej kompilácie

15:48

Nachádza sa tu viacero remixov klasických hitov od producentov ako Michel Cleis, Bob Sinclar, ATFC, Jesse Rose, Henrik Schwarz a mnoho ďalších.

Nové single od Depeche Mode "Fragile Tension" a "Hole to Feed" s remixami Laidbacka Luke, Stephana Bodzina, Paula Woolforda

14:53

Depeche Mode vydáva na Beatporte špeciálny double-side singel 'Fragile Tension' a 'Hole to Feed'.

Sensoreal – TOP tracks roku 2009

13:17

Všetko najlepšie do nového roku želajú Chris a Keče aka Sensoreal.

Rádio_FM rozbehlo druhý ročník Radio_Head Awards

12:06

Bratislava 4.1.2010: Rozhodnúť o ďalších nositeľoch "rádiohláv" môže každý. Včera (4.1.) sa na webe Radia _FM spustilo prvé kolo hlasovania, z ktorého vzniknú finálne pätice nominácií  v kategóriách: Nováčik roka 2009, Singel roka 2009, Album roka 2009 a Najlepšia koncertná kapela roka 2009.

Bassline radio show ti prináša Radosť

10:55

Nový rok prináša množstvo zmien a noviniek aj v tábore Bassline productions. Ako prvá a možno najzaujímavejšia sa bude týkať nosného projektu Bassline radio show. Práve tú počúvate už skoro tri roky na bratislavskom rádiu Sity a cez rok aj na topoľčianskom rádiu YES.

MP3: Nifra - End of year countdown 2009

10:07

"Rádio Afterhours každoročne, pri príležitosti konca roka usporadúva End of year countdown, na ktorom som ani tento teraz nechýbala. Dala som si trochu viac námahy a tak miesto normálneho 9-10 trackového setu som sa rozhodla namixovať taký menší Yearmix, pozostávajúci z  29-ich trackov, z celého roku 2009."

MP3: T-Phobia - Januar mix 2010

09:35

Hardstyle dj nr.1 v Rakúsku Vám predstavuje svoj prvý tohtoročný mix. Tento borec sa predstaví už 16.1.2010 v Lunger city Viedeň.

4.1.2010
pondelok

Nisiru – TOP tracks roku 2009

12:45

"Tých trackov, čo zostali v pamäti bolo mnoho, pretože rok 2009 sa mi zapíše navždy do pamate, ale keďže som mal vybrať len 3. Tak toto sú tie tracky, ktoré si spojím s rokom 2009."

Rádio_FM vyhlasuje druhý ročník udeľovania cien Radio_Head Awards!

11:53

Rok 2009 na slovenskej hudobnej scéne zmapuje Rádio_FM udelením poslucháčskych cien Radio_Head Awards. Prvý ročník prebehol v minulom roku, kedy poslucháči Rádia_FM udelili cenu najlepšiemu slovenskému albumu. V rovnakej kategórii hlasovali aj partnerské média.

Bollov nový release "Universe" na Beatporte!

13:01

Do pozornosti vám prinášame aktuálny singel "Universe" od slovenského producenta Bolla, ktorý pred niekoľkými dňami vyšiel na  labeli A Must Have Recordings.

Súťaž o vstup na Ear Injection v Tabačke + Bio a set Djane Dolyx

09:59

Už 22. januára sa v priestoroch košického multikultúrneho klubu Tabačka na Gorkého ulici č. 2 (oproti Jumbo centru) uskutoční prvá drumandbassová party tohto podniku. Zahrá na nej 5 djov a 1 djka, ktorú si nasledujúcich riadkoch predstavíme a takisto máte možnosť ochutnať ako Vám v tento januárový piatok bude hrať.

SIGNAII_FM 4.1.2010 - Do nového roka s pestrým výberom

09:04

Prvé tohtoročné vydanie SIGNAll_FM štartuje pestrým výberom drum&bassu na počúvanie, aj na parket. Seba sa vrátil na Warm Communications, ST Files experimentuje na Soul:R a z Ameriky útočí nielen liquidfunkový Submorphics, ale aj neurofunková trojica Legion! Tentokrát aj mixovaný set a súťaž o vstupenky na BEATZ.42!

Toky v Poprade od Vlada

00:03Dodatočne ďalšia séria fotiek z nezabudnuteľnej party "Toky v Poprade" od Vlada. V popradskom Zanzibare zahrali DJi Toky, Facet, Pete a Slavo C.
3.1.2010
nedeľa

DJ Sai – TOP tracks roku 2009

18:37

Matúš Sai popri svojich DJských aktivitách tu a tam aj stará o lounge club a reštauráciu Isabella priamo pod Ľubovnianským hradom v Starej Ľubovni. Jeho TOPka roka 2009.

Súťaž: Vyhraj 2 VIP vstupenky na Citadelu

13:49

Paul ako jeden z mála TOP5  Djs sveta k svojmu vystúpeniu nebude používať CD playere, ale techniku, vďaka ktorej dokáže akýkoľvek track prispôsobovať a meniť podľa nálady párty a fanúšikov.

2.1.2010
sobota

Video: Crookers ft. Soulwax & Mixhell - We Love Animals

16:14

Crookers predstavili v úvode svojho setu na belgickom festivale I Love Techno skvelý track s názvom "We Love Animals", na ktorom spolupracovali so Soulwax & Mixhell...

Umek a jeho pecka s názvom Responding to Dynamic

11:14

Uroš Umek patrí pár posledných rokov, k jedným z najväčších elektronických „mágov“ z východnej časti Európy. Je to umelec, ktorý ukázal všetkým poslucháčom, že techno je jazyk, ktorý dokáže prekračovať medzinárodné hranice.

Fotky: Nudance XXL #2

10:18Nedávno sa v trenčianskom klube Piano odohrala druhá epizóda párty Nudance XXL a že to bola žúrka kvalitná a hustá, na ktorú budú všetci dlho spomínať bolo už na druhý deň ráno všetkým zúčastneným jasné. Skvelé výkony hostí z Anglicka Erb n Dub a Aeph či našlapané sety Gabanna a Dubshoock nenechali nikoho na stoličkách a pretancovali sme celú noc. Ďakujeme všetkým, ktorí sa prišli zabaviť a tancom takto zrelaxovať. Vo februári 2010 je pripravené tretie pokračovanie s headlinermi Ill.Skillz, Splinta a MC Coppa. Viac info čerpajte z webky www.nudance.sk

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch