Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.5.2012 do 31.5.2012

31.5.2012
štvrtok

Video: Evolution - 8 vydanie (april 2012)

16:37

Nové vydanie, v poradí už 8. pokračovanie relácie Evolution sa venuje párty Hospitality a odovzdávaniu cien Slovak DNB Awards. Check!

30.5.2012
streda

Súťaž: Remixuj singel Honey Honey a vyhraj!

08:01

Zviditelniť sa ako producent, či remixér je bezpochyby beh na dlhú trať a každá možnosť je vítaná! Kapela Smola a Hrušky vám ponúka možnosť remixovať ich nový singel Honey Honey!

29.5.2012
utorok

Cena vstupeniek na festival LET IT ROLL SK sa bude zvyšovať

16:38

Už len pár dní zostáva možnosť zaistiť si účasť na najväčšom drum’n'bass festivale na Slovensku  za aktuálnu priaznivú cenu.  Od 1. júna  bude totiž cena vstupeniek na Let It Roll open air opäť stúpať. Navyše, počet špeciálnych VIP vstupeniek je striktne limitovaný...

Eat That Beat @ Batelier

15:30

Párty Eat That Beat expanduje na západ. Už túto sobotu bude možné nakŕmiť sa v bratislavskom Bateliéry!

UFO DJ Camp - Prihlasovanie DJs

00:00

Leto je tu a s ním aj prvé vydanie, verme, že úspešnej celovíkendovej akcie UFO DJ CAMP.

28.5.2012
pondelok

Let It Roll sa blíži nezabudnite si kúpiť vstupenku

19:46

Začiatok nového mesiaca znamená, že je Let It Roll zase o niečo bližšie. Zároveň so sebou prináša i zvýšenie cien vstupeniek, preto neotáľajte s kúpou, nech to máte lacnejšie. Aktuálne si môžete kúpiť i poukážku ČD na cestu na festival.

RADIO_FM NUDANCE 1.6.2012 MMC Bratislava

12:33

Po výbornej akcii 10.3. kde odohrali TC, Shockone, Counterstrike, Cooh aka Balkansky a mnohí další skvelé sety, Nudance Music a Radio FM pripravujú zaujímavé pokračovanie, ktoré bude o level vyššie!

27.5.2012
nedeľa

Fotoreport Radio_FM Nudance 10.3.2012 foto: Ján Vlk - Dreamwolf

17:32TC, Shockone, Counterstrike, Cooh aka Balkansky, Dubshoock, Streetroll, D-High, MC Blu-ID, MC Jedifire, VJs Akasha
26.5.2012
sobota

Twist - TNT Crew Podcast Vol.09

00:00

A máme tu najnovší TNT_Crew Podcast od Twista v DrumNBassovom tempe. Dobrú chuť!

25.5.2012
piatok

Fotoreport z CrankTime session vol.28

Fotoreport z CrankTime session vol.2815:27CrankTime..?? Áno..už 28-sme pokračovanie najúspešnejšieho drum and bassového eventu v Žiline..Fenomenálne zahral známy slovenský dj L-Plus.A samozrejme hanbu si nespravili ani ostatný dj-s :Ero Drummer,Lea,Dustman,Jema,Furibund a Desire..To že celý večer prevládal nadupaný neurofunk,plechovice a podobné šialenosti sa Vám pokúsi priblížiť tento fotoreport..dobrú chuť..

LIR_SK: Na Duchonke vystúpi aj česko-slovenská djská špička

00:00

Popri už avizovaných hlavných hviezdach svetových mien, ktoré vystúpia na festivale Let It Roll, sa počas víkendu 22. – 23. júna na Duchonke predstaví aj výber toho najlepšieho, čo slovenská a česká tanečná scéna v súčasnosti ponúka.

23.5.2012
streda

DUBFLEX presents CRYPTIC CHAOS (HU)

19:47

V júli to budú dva roky od kedy sa tešíme Dubflexom v Subclube. Za túto krátku dobu sme mohli zažiť veľmi zaujímavý výber kvalitného svetového aj slovenského dubstepu, drumstepu a bassu.

CLUBOWICA Nb.3

16:01

Ďalšia žúrka pod taktovkou stredoslovenskej značky Techron.sk. Jednoduchý názov eventu Clubowica ktorý je zárukou ponuky najlepšej elektronickej hudby. Večer v štýloch house, tech-house, minimal a techno.

22.5.2012
utorok

Let It Roll bude naposledy na pieskovni Oplatil!

00:00

S potešením oznamujeme, že Let It Roll Open air festival bude tento rok opäť hostiť pieskovňa Oplatil v Starých Ždániciach pri Pardubiciach. Letný ročník so sebou oproti minulému roku prinesie i zopár zmien.

21.5.2012
pondelok

HOUSE DELUXE No.3(B-Day Night) by Jumbo

16:21Line up: T MIKE KAFFU MOLA JANEZ69 MUSIC STYLE:club,funky,vocal,oldskool,latino,soulful,deep & tech-house La Coca Club , Zimná 54 , Spišská Nová Ves

Video: Monte Rosa - Sídliskové manekýnky (Rauo Uhrao BOOTLEG)

11:47

Monte Rosa - Sídliskové manekýnky v bootlegu od Raua Uhraa z dvojice Soundphreakers. O klip sa postaral Keysmatic!

Aktuálne číslo časopisu Wave v predaji od 17. mája

08:38

Konečne sa zlepšilo počasie a to znamená, že sa dá tráviť viac času v parku, na záhrade, alebo len tak v meste na lavičke. Pre tých, ktorí majú radi čerstvý vzduch a radi si pri tom prečítajú niečo nové máme dobrú správu. Aktuálne vydanie časopisu Wave je tu!

20.5.2012
nedeľa

THE PANACEA (Ger) vystúpi v Bratislave!

19:39

Nemecký producent z Berlína, kráľ temnôt, hard-dark dnb po dlhej dobe navštívi Bratislavu aby prvého júna zahral masívny dnb/hardcore/techno set v klube MMC.

19.5.2012
sobota

Festival LET IT ROLL môžete zažiť až v troch štátoch!

07:40

Jeden z najväčších tanečných festivalov strednej Európy Let It Roll sa výrazne rozrastá do ďalších okolitých štátov. Po slovenskej verzii festivalu, ktorá sa bude konať 22.-23. Júna na Duchonke, sa následne odohrá jeho materské české vydanie a navyše tento rok k ním pribudne aj rovnaké podujatie v Poľsku.

Streetball v Spišskej Novej Vsi dribluje v rytmoch nadupanej hudby!

00:00

V Spišskej Novej Vsi sa v sobotu 2. júna v Športovej hale uskutoční športovo-hudobný festival BasketMusic Fest 2012.

18.5.2012
piatok

RADIO_FM NUDANCE 1.6.2012 MMC Bratislava

20:11

Po výbornej akcii 10.3. kde odohrali TC, Shockone, Counterstrike, Cooh aka Balkansky a mnohí další skvelé sety, Nudance Music a Radio FM pripravujú zaujímavé pokračovanie, ktoré bude o level vyššie!

Video: Dub Phizix - 'Never Been ft. FOX'

12:53

Nový singel od Dub Phizixa, tentokrát s vokálmi od FOXa. Zožne taký úspech ako Marka? Nábeh nato má!

Eastheatic 2012 sa ruší

08:44

Festival Easthetic, na ktorý bol každý alternatívny východniar pyšný sa tento rok neuskutoční! Dnes o tom na sociálnych sieťach informovali organizátori. Niečo sa predsalen chystá...check!

MP3 - Skeptical: Cable / Renegade Hardware Promo Mix

00:45

Vychutnajte si aktuálny dnb zvuk dja a producenta, ktorý zaciatkom júna vystúpi v bratislavskom klube MMC. Dámy a páni SKEPTICAL!

17.5.2012
štvrtok

Zajtra TRESOR NIGHT v SubClube!!!

11:37

Na konte majú cca 40 vinylových releasov, hrali v 20-tich krajinách sveta a najradšej hrávajú v Subclube. Techno. Naposledy tu pekne naložili na Palici s Regisom, a najbližšie sa tak opäť stane v piatok 18.mája na party Tresor Night spolu zo SleepArchive a Marcelom Heese!

Párty: XICHTOPLESK

00:10

Milovníci názvov hudobných štýlov sa môžu tešiť na: PUNK * ROCK * GRUNGE * ROCK-A-DE-BILLY * CRUST * GRIND * REGGAE * SKA * OLDIES * DUB * DNB * JUNGLE * BREAKCORE * HARDCORE * DANCECORE *

POKE Štart Up (Dobrovoľnícky) Kemp

00:03

Chceli by ste byť súčasťou niečoho väčšieho, niečoho čo vám umožní podporiť východoslovenskú kultúru? POKE festival hľadá dobrovolníkov. Pomôžete a zároveň budete v centre diania kvalitného festivalu!

MP3: Jon Convex Exclusive Mix for urb.com

00:00

This is future... Azda takto možno charakterizovať mix Jona Convexa z dvojice instra:mental. Dubstep, dubtechno alebo acid... Ťažko škatuľkovať..

16.5.2012
streda

LIPTRIP-vol-10-minimatica edition-one year

14:09

V sobotu 19.5 sa opäť stretneme to bude už po jedenasti krat a ako hosti sme si pozvali Ika Saliho s (PO) a Coleho s Detvy zahraje aj dj Pete a dvojka Facet a Geenko hriech sa bude pachať pod  lipou v Poprade-Veľka.prvy 20ti cd gratis.Oslavujeme sme tu pre vás už jeden rok.Dobre veci funguju,LIPTRIP.

15.5.2012
utorok

Ponúkam majálesový set z Electro stage-u od dj Deagona!

Ponúkam majálesový set z Electro stage-u od dj Deagona!19:38

"Dj Deagon, kto je to?"

Deficit informovanosti môžem znížiť oznámením, že dj Deagon najradšej ponúka zvuk v duchu electro/progressive house, no nebráni sa ani melodickým vokálom a všetkému, čo posúva obyčajný svet do emocionálnej roviny. Deagona baví predostierať ľuďom všetky druhy zvukov, čo tlčú dvojnásobnou rýchlosťou taktu ľudského srdca (teda od 122 do 144 bpm).

Avšak predsa len, ak by táto informácia nebola dostačujúca, okamžite mám „po ruke" ďalšiu: dj Deagon, alebo ak chcete, vlastným menom Marek Čipka pochádza z Martina, momentálne pôsobí a pracuje v našom hlavnom meste, no s potešením môžem konštatovať, že nezanevrel ani na jemu blízku žilinskú elektronickú scénu. Druhého mája 2012 odohral svoj set na Bažant Majálese, ktorý vám aj prostredníctvom Dromu ponúka!

Restart – 18.5. Stanica Žilina - Záriečie

18:46

Začiatkom roka odštartovalo žilinské zoskupenie Four novú koncepciu eventov s jasným cieľom a jednoduchým názvom. Premiérový Restart dopadol na výbornú a v máji si môžete túto párty v štýle minimal-techno, techno a tech-house užiť opäť. Tentokrát zahrá kompletná žilinská „štvorka" - Grining, Marosh, Derma a Arab.

 

POKE [pouk] FESTIVAL 2012

00:15

POKE festival počas uplynulého týždňa zverejnil ďalšie mená, ktoré budete môcť počas výkendu 15.-16.6.12 vidieť/počuť. Okrem kvalitnch kapiel ako PETER HOOK & THE LIGHT či XIU XIU LARSEN bol zverejnený lineup deephousového piatku - tešte sa na DEEP SPACE ORCHESTRA, Martina Haberlanda a chalanov z SDJS !!!

14.5.2012
pondelok

BeeFree: Prihlasovanie djs spustené !!!

23:29

V minulom ročníku si zahralo na Piešťanskom letisku na piatich stageoch za 36 hodín viac ako 150 DJov! Chcete byť tento rok medzi nimi?

Splashmix 015 by Michael Priest

12:38

"weird sounds meet house & techno with ghetto flavor".

 

Who’s Afraid of Detroit? predstavuje headlinera

10:18

Po niečo vyše troch rokoch od svojej poslednej návštevy slovenska k nám opäť, už po tretí krát, zavíta americký dj, hudobník a producent Chris O'Grady aka CounterpoinT.

11.5.2012
piatok

Camo & Krooked Live! prvýkrát v ČR

17:43

Leto sa blíži a s ním aj festivalová sezóna prinášajúca Let It Roll Open Air. Na festivale sa, okrem dvoch drumandbassových a jedného dubstepového stageu, predstaví tiež štvrtý multižánrový stage, ktorý si pod svoje krídla zobral pražský Cross ocenený v Czech Drumandbass Awards prvým miestom v kategórii Klub roka.

Dnes Funk Junkiez v Spišskej Novej Vsi

14:42

Live dnb band Funk Junkiez dnes odohrá svoj koncert v spišsko novoveskom klube interactive! Ak mátre radi liquidfunkový drum & bass tak nesmiete chýbať!

10.5.2012
štvrtok

MP3: Knight - Maniac

18:42

Máte radi tvrdý drum and bass?

Nudance Music pripravila pre talentovaných djov zaujímavý DJ Contest!

00:15

Si talentovaný dj/producent a chceš hrať na akcii Nudance, Dubflex, Drumshockči Fellaz v jednom z bratislavských klubov? (Subclub, Majestic Music Club, Radosť; Plťka, Pláž pod Ufom a Zlaté piesky open air akcie počas celého leta v Bratislave).

7.5.2012
pondelok

POKE [pouk] FESTIVAL 2012

16:23

Po minuloročnom nultom ročníku prinášajú organizátori jeho oficiálny prvý ročník. Miesto konania ostáva nezmenené opäť sa to udeje v historickom areáli starej tehelne v obci Drienovská Nová Ves, ktorá sa nachádza medzi Prešovom a Košicami. Najväčšou novinkou je, že tento rok sa festival bude konať dva dni a to konkrétne 15. a 16. júna 2012.

Tanečný festival LET IT ROLL Slovakia predstavuje svojich headlinerov

15:18

Na druhom ročníku slovenskej verzie najväčšieho drum and bass festivalu v strednej Európe Let It Roll, ktorý sa, odohrá počas víkendu 22. -23. júna v rekreačnom stredisku Duchonka, vystúpi opäť dnb špička na súčasnej svetovej scéne.

MP3: Geenko - Euphory (april.2012)

13:41

Tech-housový set od Geenka v jemne húpavých melódiach je k dispozícii na stiahnutie.

SVEZARM CALLING 14 XMASS EDITION Jumbov stratený fotoreport :P

12:20SVEZARM CALLING 14 XMASS EDITION stratený fotoreport :P
5.5.2012
sobota

Darktide Night 4 @ Mace Ružomberok tlačovka

13:23

Potešujúcou správou pre Ružomberčanov bude, ako sa mi dostalo do uší, znovuotvorenie MACE klubu, kam sa isto mnohí budú tešiť 26-ho Mája, keď sa to tam rozbúcha v štýle stále populárnych temných a hlbokých beatov, tento krát samozrejme v podaní DARKTIDE RECORDINGS. Je to naša i Vaša noc, poďme sa preto spoločne poriadne zabaviť, všetci sú pozvaní!

DJs pozor! UFO DJ CAMP !!!

11:41

Biele Kocky Crew pripravuje letný Open Air, ktorý ponúka možnosť mladým d&b djom predstaviť sa na kvalitnom zvuku!

4.5.2012
piatok

Producentská dnb špička XILENT mieri do Bratislavy!

16:23

Eryk Kowalcyk aka Xilent je synonymom čerstvého a moderného tanečného zvuku z UK. Tento najznámejší poľský producent žijúci v Edinburghu je akýmsi zvukovým vizionárom a jeho energický, futuristický drum&bass, dubstep a drumstep priťahuje stále viac fanúšikov.

3.5.2012
štvrtok

Special Place XL - Vizuálna XL kaša v podaní Akasha bude 3D!

16:45

Na Special Place XL na vás čakajú vizuálne orgie...

2.5.2012
streda

Special Place XL - line up+akcia na bare

07:21

Najlepšie sa naštartujete na Special Place XL – s vodkou za polovicu (obsahuje line up)!
Do 22.00 ostáva cena lístka nezmenená, vodka bude na baroch s 50% zľavou!

1.5.2012
utorok

MP3: LSDee - Drom Session vol.021

13:19

Dromcast pokračujeme v dnb štýle, tentokrát s mixom od Lsdeenka.

Profil: Logistics

09:32

Predstavujeme Vám headlinera piatkovej žúrky Special Place XL!

Finálny line-up SK Let It Rollu

08:19

Slovenský line-up je kompletný. Rovnako ako minulý rok, sa na dvoch stageoch predstaví svetová špička drum&bassu. Main open air stage bude v réžii mainstreamových, ale i oldschoolových DJs. Za to [[[Trident stage ukáže temnú stranu dnb.

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch