Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.1.2012 do 31.1.2012

31.1.2012
utorok

V marci prídu Marbert Rocel, dvojníci Parov Stelar Band

20:00

Zatiaľ čo na reprízu minuloročného koncertu rakúskeho laptového mága Parova Stelara si budeme musieť počkať až do septembra, už v marci uvidíme jeho hudobných dvojníkov Marbert Rocel.

Naked Records: Milan Somora - Naked Podcast 009

20:00

Únorový podcast labelu Naked Records namíchal DJ a producent Milan Somora. Našlápnuté techno a house groovy vás mohou potěšit třeba v autě, ve skutečnosti ale vybízejí k nástupu na parket! Milan Somora namixoval skladby od producentů jako Carl Cox, Alan Fitzpatrick, Carl Falk a dalších, aby vytvořil pestrý, ale kompaktní set, ke kterému se budete rádi vracet.

Centrum Music Club: Program na február 2012

20:00

Centrum Music Club vás pozýva na sériu akcií Február_FM, na ktorých sa vám predstavia DJi Rádia_FM: DJ Magálová, Lixx, Foolk (Battle Džús) a David Zosenca. Program doplnia lokálne mená CHSS, SoundS Speech, Ear Drum Kru Sound System a DJ Vražda.

Eat That Beat #6 tento piatok v Tabačke

12:45

Tento  piatok sa budú vypekať beaty z maďarskej kuchyne. Hosťom párty Eat That Beat bude tentokrát Planetmälcolm z budapešťskej crew CitySoul.

Video: Vibes - 1999 Ladida Toky Metro klub Šaľa

00:00

Techno scéna na Slovensku vo svojom najväčšom rozmachu, pred viac ako desiatimi rokmi :) Sledujte 48 minútový záznam z legendárnej party Vibes...

MP3: Get Deep With SDJS - February 2011 mixed by Tomm-e

00:00

Zase raz kvalitná House music z prešovskej SDJS crew! Tomm-e namiešal jeho aktuálne top tracky do hodinového setu, enjoy & get deep!

30.1.2012
pondelok

Wave: Ostaň na rovnakej vlne aj v roku 2012!

21:00

Aj v roku 2012 sa k tebe dostanú tie najlepšie informácie o tanečnej hudbe v podobe stránok jediného printového magazínu na Slovensku. Hovoríme samozrejme o magazíne Wave, ktorý sa už stal stabilnou výbavou každého poriadneho clubbera.

MP3: Keče (Sensoreal) Live @ Uherske Hradiste - All Night Long Party (26.12.2011)

21:00

Na souncloude sme dnes našli veľkolepý úlovok! Keče pred koncom roka 2011 obšťastňoval bratov Čechov s jeho deepovými housíkmi.. go and check it out:

Drumatique w/ Fracture (UK)

18:00

Aj február prinesie pokračovanie obľúbenej Drumatique Session v Nu Spirit Club. Line Up je parádny určite treba navštíviť..

The Horrors, Anna Calvi, Caribou a ďalšie mená pre Bažant Pohodu 2012

16:00

Ďalších sedem mien pribudlo do programu šestnásteho ročníka letného multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda, ktorý sa uskutoční 5., 6. a 7. júla 2012 v Trenčíne. Na tamojšom letisku vystúpia aj The Horrors, Caribou, Anna Calvi, JuJu, Amatorski, Naive New Beaters a Screaming Females.

Restart @ Stanica Žilina 10.2.2012

16:00

Párty v štýle minimal-techno, techno, tech-house v rukách žilinských dj-ov zo zoskupenia Four – Marosh, Grining a Derma. Nový koncept z ich produkcie prinesie pohľad na to, čo by sa malo hrať v kluboch 21. storočia.

Let It Roll je na jízdomatu a zdražuje

16:00

V polovině února se na holešovickém výstavišti odehraje trojmejdan Let It Roll, který nabídne Hospitality, Take Control a Dubstep Alliance. Vstupenky na tuto parádu rychle mizí a od února zdražují – utíkejte pro ně! Dobrou zprávou je, že můžete s Jízdomatem ušetřit za cestu.

Legenda svetového DnB v Subclube: DJ Krust @ The Place !!

16:00

V piatok 3.februára vystúpi DJ Krust v Subclube na špeciálnom evente The Place! Krust, vlastným menon Kirk George Thompson, pochádza z Bristolu a považuje sa za jedného z vynálezcov drum´n´bass-u vo svete, a špeciálne subžánru JumpUp (track „Warhead“).

29.1.2012
nedeľa

Leporelo_FM: Nôze prichádzajú na Slovensko

16:00

Na Slovensku snáď neexistuje fanúšik elektronickej hudby, ktorý by aspoň okrajovo nezachytil francúzske duo, ktoré spieva do house music, robí pri svojich vystúpeniach super show a pije pri tom litre vodky.

Soluble Recordings: SouTHboy - People

16:00

Slovenský producent SouTHboy sa už  pred tým objavil na Soluble Recordings so svojim skvelým remixom tracku Britského producenta „Rumor – Feel You“.  V minulosti bola jeho produkcia taktiež prezentovaná v dokumente Viedeňského filmového režiséra....

MP3: sTen - Drom Session vol.012 (28.01.2012)

00:00

Vypnite rádio, vyhoďte televízor, stlačte delete na facebooku - sme tu opäť s tým najlepším soundom z podzemných klubov našej malinkatej republiky. Tento víkend vám servíruje svoj zvuk dj sTen z TNT crew...

28.1.2012
sobota

Audio Visual Experience už o týždeň

10:43

Sobota 4. februára ponúkne v Spišskom Podhradí na jeho pomery nevídaný program! V priestoroch kaviarne Dabar svoje posluchové selekcie predvedú SVZRM djs/vjs. Dont miss it!

27.1.2012
piatok

Exitab vydáva Pjoniho sólový debut Cloud No Raisins. Streamujte tu!

19:00

Dlho avizovaný sólový debut Jonatána Pastirčáka, polovice dua Ink Midget & Pjoni je konečne vonku. Album Cloud No Raisins vychádza na značke Exitab, ktorá zastrešuje aj ďalšie progresívne mená rozrastajúcej sa slovenskej scény (napr. Stroon, Dead Janitor, Gwerkova...).

Todd Terje dnes na [MIE] nevystúpi

17:00

Dj/producent Todd Terje musel kvôli náhlemu ochoreniu odvolať svoje hranie v Nu Spirit Clube na party MIE. Pozvanie na poslednú chvílu nakoniec prijal Dj Lumiére (CZ). 11 Rokov sa nám takýto "prúser" vyhýbal a ak niekomu na dnešných narodeninách bude chýbať "veľké meno", na viac ako adekvátnu náhradu sa môžete tešiť už 24.2.2012 keď našim hosťom bude skvelý DJ a producent Ralph Lawson.“ Martin & Maroš..

Wilsonic Club už dnes @ KC Dunaj

17:00

Prvý Wilsonic Club v novom roku bude jazda ako sa na zimnú sezónu patrí. Diktovať budú opäť lokálni hrdinovia Inso, Breakfast a Tibor Holoda, ktorých doplní ďaľší z rezidentov, podľa poslouchej.net: “Slovenský nekorunovaný vládce basů, bavič, buřič a prudič...” DJ Junior.

MP3: Minimatica vol.246 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Zásobený horúcimi novinkami vám chcem predstaviť najlepšie skladby za uplynulý týždeň. Nalaďte sa na výber 11 skladieb, ktoré sa nesú v typickom deep a tech-housovom duchu Minimatici. Príjemné počúvanie.

Spiral 40 - Anniversary party – last info

00:00

Pozývame vás do zvolenského klubu Hospital, kde sa dnes uskutoční jubilejné 40. pokračovanie Drum&Bass eventu Spiral. Nech sa páči lineup večera.

4 Elements @ Radio_FM v piatok 27.01.2012

00:00

Dámy a páni aj v dnešný piatkový večer, ktorým štartujeme váš víkend bude na Rádiu_FM plnotučne tanečný. Pripravené sú pre vás pecky od 16 Bit Lollitas, Funkagendu, alebo domáceho dua Peet & Breeth.

26.1.2012
štvrtok

Video: Evolution - 5.vydanie

21:00

Sledujte pokračovanie ďalšej, no tohto roku prvej Evolution. Tento krát si pozrieme a zaspomíname na zimné vydanie úspešného indoor festivalu Let it Roll, ktorý sa odohral v Trenčíne. Natáčalo sa aj vo VIP, kde ste mali možnosť prísť aj vy, ktorí ste si zakúpili VIP vstupenku a mohli sa tak zúčastniť natáčania. Na čo sa môžete tešiť? Exkluzívny rozhovor s víťazom DNB Awards 2011, Andy C a taktiež s Audio-m.

Drumatique Session w/ Seba (SWE): časový line up

21:00

Rozmýšľate kam cez weekend? Skúste navštíviť už tento piatok, 28. januára Bratislavský NuSpirit club a party Drumatique session so švédskym drum’n’bassovým virtuózom, ktorý si hovorí SEBA.

Profil: AFRO.gramm

20:00

Naša Encyklopédia funguje tiež, a sem tam sa v nej aj niečo nové pribudne. Dnes sme nahodili profil oblúbeného dja AFRO.gramma z Wavetune crew. :)

Biele Kocky 18

18:49

Už len niečo vyše týždňa nás delí od 18teho pokračovania jedinej drum and bassovej párty v Martine, Biele Kocky.

Nu Spirit: Program na február 2012

17:00

Aj február prinesie rôzne vychytávky do Nu Spiritu v Bratislave, tešiť sa môžeš na Nôze (FR), Scuba (DE), Lean Rock (USA), Mad Slinky aka Zed Bias (UK), The Clonious (AUS), Badmonkeys (DE), Dark Sky (UK), Ralph Lawson (UK), Fracture (UK), Functionist (AT) a mnoho ďalších...

Radio Head Awards 2011 - Prehľad nominácií

12:24

Hlasovanie rádia_FM - Radio Head awards sa prehuplo do druhého kola do ktorého postúpili interpreti vybraní fanúšikmi z longlistov rádia_FM. Tohto ročnou novinkou sú žánrové ceny v kategóriách Elektronická hudba, Hard & Heavy, Hip-Hop / Rap / R'n'B a World Music / Folk. Hlasovali ste už?

25.1.2012
streda

Spiral / Drumatique : Rozhovor - SEBA (SWE)

20:00

Tento víkend sa na Slovensku predstaví švédsky Drum&Bass producent Seba na eventoch vo Zvolene a v Bratislave. V krátkom rozhovore ho vyspovedala Ke3n. Nech sa páči.

Basement (Žilina Edit) v sobotu @ Gonzo_Tavern Trnava

20:00

Akciu BASEMENT v trnavskom podniku GONZO_tavern(ex pub 77) na Štefánikovej 5, môžeme s kľudným svedomím pripisovať spoznávaciu hodnotu, pretože i týmto dielom , ktorý prebehne 28.1.2012 ideme spoločne spoznávať lokálnych hrdinov zo slovenských miest.

Placeová sezóna sa začína 3. februára v Subclube

08:00

Poznáte rozdiel medzi The Place(om) a plesom? Pár rozdielov by sa našlo...

24.1.2012
utorok

Snow Parade 2 @ Happy End Jasná

22:00

Najbližšiu sobotu budú v Jasnej búchať do rytmu Schimek, Drahosh a Tlama, určite to nezmeškaj! vlez 3 €

BURNING NIGHT 5 @ Subclub

18:00

Už piata Burning Night v Subclube sa pod vedením zoskupenia Natty Youth Sound z Bratislavy udeje už tento štvrtok 26.1. N.Y.S. si tentokrát ako hosťa pozvali dobre známeho DJa Wosu, ktorý svojou selekciou určite každému rozprúdi krv v žilách a pripraví ho na skvelú párty. Reggae, dancehall, jungle a príbuzné.. Od 22:00, entry 1€.

Drumophone 11 with dj LIXX

15:41Uplynulý piatok hostila najkvalitnejšia košická dnb párty najlepšie dnb dja roku 2008, 2009 a moderátora jedinej dnb relácie v slovenskom éteri - LIXXa.

Headlineri na HOSPITALITY Slovakia!

11:54

Dlhodobo najobľúbenejšia drum and bass party prichádza v marci po prvý krát na Slovensko. Na trenčianskom výstavisku Expo center vystúpia  jednoznačne tie najväčšie mená, ktoré vládnu súčasnému vydavateľstvu Hospital records...

Hard dnb/dubstep party Drumshock v Subclube

00:58

Posledná januárová sobota bude patriť tvrdým, temným a neuro beatom, ktoré prinesie párty Drumshock v Subclube. Do Bratislavy pricestuje poľská Killa Beatz Crew, slovenský dnb a dubstep budú reprezentovať Sicktek, Fatsound a Robx.

Seba na Slovensku!

00:00

Švédsky producent Sebastian Ahrenberg má celosvetovo reputáciu jedného z najlepších producentov kvalitného drum and bassu, s úspešnou kariérou viac ako 15 rokov.Počínajúc jeho prvými trekmi na prelomovom LTJ Bukemovom labeli Good Looking Records po súčasnejšiu tvorbu pre vydavateľstvá ako Metalheadz, Soul: R a Hospital.

23.1.2012
pondelok

Signall_FM Night: 17. februára

20:00

Ďalšia SIGNAll_FM NIGHT je tu! Po úspešnom prvom pokračovaní pre vás opäť pripravujeme zaujímavý program. Všetko odštartujeme už 17. februára 2012 v bratislavskom KC Dunaj!

MidnightDubs presents SCUBA (DE) & DARK SKY (UK)

20:00

Ďalšie pokračovanie akcie MidnightDubs sa bude niesť v znamení nového techno zvuku od anglického priekopníka žijúceho v Berlíne, majiteľa labelu Hotflush Recordings, menom SCUBA, ktorý po dvoch veľmi uspečných albumoch ‘A Mutual Antipathy’ a ‘Triangulation', vydá koncom februára tretí s názvom ‘Personality’.  Druhým headlinerom je progresívne londýnske trio DARK SKY...

Kompletní line-up na Let It Roll

20:00

Jak jsme již avizovali, Let It Roll 2012 nabídne hned 3 party najednou: Na novém místě konání - v Křižíkovo pavilonech - si užijete Hospitality, Take Control a Dubstep Alliance s hlavními lákadly ala Andy C, High Contrast, London Elektricity, Netsky, Black Sun Empire, D-Bridge, 16bit nebo Kryptic Minds.

SplashMix 012 : Plaza Restaurant

00:00

Najnovší Splashmix je vskutku fresh záležitosť! Má ho na svedomí brnenské trio Plaza Restaurant, ktoré stojí za párty Intergalactic. Chalani namiešali set s veľmi aktuálnym zvukom, na rozmedzí hip-hopu, dubstepu a bass music. Zaradili tam okrem iného aj vlastnú producentskú novinku - a treba povedať, že do mixu vyslovene sedí. O tom všetkom sme sa porozprávali s Martinom - Manalom.

Experimentálny večer U Očka je tu opäť

00:00

Po úspešnom začiatku pravidelných večerov U Očka pod názvom Dark z decembra 2011, venovaných drsnejšej a experimentálnej súčasnej hudobnej tvorbe, elekroniky v kombinácii so živými nástrojmi, prichádza vo švrtok 2.2.2012 Dark 2.

Dj Contest - Bass 68 Forbidden Society recording label night!

00:00

17. februára sa v prievidzskom Element Music Clube uskutoční prvé slovenské vydanie Forbidden Society Recordings Label Night v rámci pravidelnej párty BASS. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli prostredníctvom súťaže dať priestor začínajúcim djom. Zoznámte sa s pravidlami, nalaďte techniku, pretože contest práve začína!

22.1.2012
nedeľa

Kelsov mixovaný set z Rádia9

18:43

24. októbra sa v relácii Club9 na študentskom Rádiu9 už podruhý krát predstavil Michael Kelso zo svojím deepovým drumnbassom. Vypočujte si tento mixovyný set obsahujúci mená ako D-Bridge, Bop, Survival, Lynx, Instra:mental a ďalších.

B-Complex 10. februára v Košiciach!!!

18:39

Špeciálne vydanie párty Drumophone bude druhý februárový weekend hostiť nášho no.1 dnb producenta - B-Complexa!!!

21.1.2012
sobota

MP3: Goyaa - Drom Session vol.011 (21.01.2012)

00:00

Dromcast v plnej paráde aj tento víkend! V prvom rade ďakujeme za vaše nespočetné maily s tipmi na djov do podcastu. Masa ľudí chce dačo úplne odveci, ale to nás len utvrdzuje že robíme správne, ideme proti prúdu, ideme si svoje! A aj preto sme si pre 11-tu časť vybrali pána dja ktorého určite až tolkí nepoznáte ale my si myslíme žeby ste sa mali spoznať :) Nech sa páči Goyaa zo Sunny Promotion a jeho šmakový Tech House...

20.1.2012
piatok

Dead Janitorov nový album na voľné stiahnutie

Dead Janitorov nový album na voľné stiahnutie12:36

Dead Janitorov dlhohrajúci debutový Album The Pigeon Superstition na labeli Exitab zadarmo!

Knowledge Base - druhé narodeniny!

18:00

Najznámejšia, najväčšia, najobľúbenejšia, vychýrená, populárna, presne taká nie je a nikdy nebude akcia s názvom Knowledge Base, na čo sme však patrične hrdí. O to väčšiu radosť máme z toho, že v piatok 20.1.2012 to budú dva roky, čo sa nám darí prinášať „niečo iné“ do nášho tretieho najväčšieho mesta...

Element Off Air presents Possitiva!

18:00

Prievidzký Element Music Club, známy vďaka žánrovej pestrosti a pravidelným akciám s výbornou dramaturgiou, ktorá napĺňa kapacitu klubu každý víkend, predovšetkým však dnb eventu BASS tentokrát vymení lámané beaty za rovné.

Už dnes párty Drumshock v Poprade

10:55

Dnes sa uskutoční dnb-dubstep party Drumshock kde sa predstavia dji Psycho, Basscore, Fatsound, Streetroll, iM3 a Flash. Špeciálny hosť bude nemecký junglista dj D-High.

Prvé TOP5 charts od Svezarm Callingu v tomto roku!

10:53

Januárové top5 charts od pánov LeFlouriste, Kesho, Kelso, Romikmass a Combaq na originálnom webe, ktorý beží pod našou záštitou! Enjoy!

MP3: Minimatica vol.245 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Po miernom útlme na začiatku roka, kedy si mnohí producenti dávajú zaslúžený oddych, vraciam sa ku vám s najnovšou bohatou ponukou čerstvej muziky v relácií Minimatica. A vy si ju môžete vypočuť už dnes.

Mixmag našiel najlepších z najlepších

00:00

Fanušíkov rôznych rebríčkov určite poteší nová anketa Mixmagu, v ktorej sa hladal: The Greatest Dance Act Of All Times. Hlasovalo sa od septembra do decembra a v rebríčku nájdete mená ako Daft Punk, Kraftwerk, Moby, Letfield či Prodigy.. O výsledkoch rozhodlo 10 tisíce hlasov a finálne poradie nájdeš tu:

4 Elements @ Radio_FM v piatok 20.01.2012

00:00

Počas troch hodín s tanečnou hudbou na Rádiu_FM si odpálime aktuálne tituly tohto týždňa a predstavíme vo februári vychádzajúci album holandského producenta Fitalica, z ktorého si niekoľko kúskov i zahráme...

19.1.2012
štvrtok

Nu Spirit víkend - DJ Suspect (FR) na Freestyle Night

20:00

Hosťom našej pravidelnej piatkovej Freestyle Night je DJ a producent z Paríža, tvorca výbušných nahrávok, DJ Suspect. Vo svojich energických setoch tlačí stranou hudobné hranice a pestro prekladá funkom afrobeat, hip hop, jazz a všetky možné druhy groovu. Aktuálny Parížsky party sound podporí aj pražský rezident Norbert Goldstar a domáci DJ Yanchi.

dnb.sk @ Subclub: Koniec diéty!

20:00

Čas kŕmenia je tu! Všetky vyhladované drum and bassové pyrane dostanú svoje šťavnaté, mäsité sústo už v sobotu 21.1. v Subclube.

Dj LIXX po vyše roku opäť v Košiciach!

11:58

Je to tak.. uplynulý rok to v Košiciach s kvalitnými dnb akciami vyzeralo biedne (česť výnimkám), párty Drumophone sa to v spolupráci s novým klubom rozhodla zmeniť! Prídte sa o tom presvedčiť už zajtra do T-Klubu, kde svoje umenie predvedie dj roka 08, 09 a moderátor jedinej dnb relácie v slovenskom éteri - Dj LIXX!

Hu vs. Boss čoskoro na Backstage Records

00:00

Na soundcloude labelu Backstage sa nachádzajú ukážky pripravovaného releasu od Hu vs. Boss, ktorých určite netreba nejak špeciálne predstavovať..

18.1.2012
streda

Party: Synthesia with Eelke Kleijn

18:00

Nasledujúca Synthesia sa bude tentoraz konať v Trnave, konkrétne v klube Europa2point. Ako hlavný hosť sa predstaví Eelke Kleijn z Holandska a support mu budú robiť Dandy (HU), RiZa, Tomin & PMC, takže fanušíkovia progressívu si opäť prídu na svoje! Ako ochutnávku pripájame Eelkeho nestarnúci track Luigi's Magic Mushroom

Techno weekend v hlavnom meste

17:00

V Bratislave sa to opäť ponesie v techno štýle, ktorý žánrovo obsadí oba dni weekendu. Všetko začína v piatok v Subclube na akcii Standa Classix no a v sobotu sa večer neoficiálne aftruje v Radosti.

Breaking Soundz #46 - Mladá krv v Lúči

17:00

Prvý tohtoročný Breaking Soundz bude patriť mladej djskej generácii. Naši chlapci síce nepatria k matadorom slovenských diskoték ale za pomerne krátku dobu svojou snahou a odhodlamím dokázali to o čom iní iba rozpravajú...

Damolh33 vydali a pokrstili svoj debut Swathe

08:00

V utorok 10. januára sa podarila skvelá vec. Chalani, bratia Bernáthovci z malej obce Orechová Potôň vydali po vyše 10 rokoch na scéne ako projekt Damolh33 svoj debutový album. Album vydalo slovenské vydavateľstvo Leporelo., za ktorým stojí od roku 2009 DJ a producent Milos a nie je to žiadny výkrik do tmy...

Minolada @ Wavetune Mix 14

00:00

Rotácia mixov nahrávaná dubnickou Wavetune crew pokračuje, s číslom 14 prichádza dj Minolada.

17.1.2012
utorok

Trashold @ Subclub: Jan Palach Tribute

20:00

Jan Palach (11. srpna 1948, Praha - 19. ledna 1969, Praha) byl studentem historie a politické ekonomie na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, který na protest proti potlačování svobod po okupaci Československa armádami států Varšavské smlouvy na čele se Sovětským svazem spáchal 16. ledna 1969 sebevraždu sebeupálením v horní části Václavského náměstí v Praze...

Nový track od Orbital na download!

18:00

Legendárny Orbital vydajú v apríli 2012 nový album z ktorého si už teraz môžete stiahnuť track Never úplne zadarmo. Klikaj tu https://orbitalofficial.com/

Fat Beat už túto stredu v Radosti

17:00

Pozývame vás už túto stredu (18.01.2012) do bratislavského music clubu Radost na januárové pokračovanie polámaných večierkov Fat Beat.

MP3: BBR @ DUBSTEP SET 2011

00:00

BBR aka BoneBreakeR si pripravil rekapitulačný dubstepový set. Enjoy!

16.1.2012
pondelok

Synthesia 2011

Synthesia 201100:00

Syntéza (z gréck. syn-thesis) znamená spájanie, zlučovanie jednotlivých častí, zložiek do celku. Zlučujeme časti, aby sme vytvárali niečo nové, aby sme ich dávali do vzájomnej súvislosti, aby sme našli spoločnú harmóniu.

Zvučné sety na začiatok týždňa

13:20

Dnes som Vám naservíroval zopár setov, ktoré nám prišli do redakcie a oplatí sa ich vypočuť. Ak si DJ a chceš aby tvoj set bol uverejnený na drome klikaj tu. (uverejňujeme len sety z priamych linkov, prípadne soundcloud, mixcloud, play.fm..)

Mp3: Lucas O'Hara - Trance the Planet 018

13:03

Trancovo ladený setík tentokrát od Dj Haroo aka Lucas O'Hara.

Letný Easthetic festival zverejnil prvé dve kapely

12:21

Prvými potvrdenými skupinami tretieho ročníka multižánrového podujatia na Zemplínskej šírave sú formácie Bruno BenettonFreeBand a GotBlueBalls.

dnb.sk @ Subclub: Temný drum and bass zo slnečnej Brazílie

00:00

Od Brazílčana sa čaká, že bude miešať letné oddychové skladby pretkané slnečnými lúčmi. BTK však svoje tracky varí pre lable ako Renegade Hardware alebo Virus v spolupráci s ďalšími mäsiarmi ako Meth či Ink. Preto sa hodí ako skvelá prísada do nášho mlynčeka na mäso 21.1. v Subclube ;).

» Mini info

15.1.2012
nedeľa

MP3: Rauo Uhrao - Drom Session vol.010 (14.1.2012)

14:00

Drom Session si pokračuje spokojne ďalej a máme tu už 10. pokračovanie! Veľmi nás to teší lebo na začiatku sme si mysleli že až do desiatky to nepotiahneme :).. Najnovší diel pre vás namixoval známy reprezentant zlomených beatov Rauo Uhrao zo Soundphreakers. Check it out!

Gergaz Netlabel: Beat Garden Compilation

12:00

GERGAZ netlabel oslavuje 3 roky svojej existencie špeciálnou kompiláciou BEAT GARDEN. Nájdete na nej exkluzívne tracky od talentovaných producentov, ale aj tracky, ktoré sa v minulosti na GERGAZe objavili...

Exitab: Stiahnite si zadarmo aktuálny singel od Pjoniho

12:00

Album Pjoni -  Cloud No Raisins výjde onedlho (27.1.) na slovenskej značke Exitab, v špeciálnej CD edícii a aj v digitálnej forme. Ako pred-ochutnávku si môžete stiahnuť track Mummy, ktorý sa nachádza na stránkach Exitabu voľne na stiahnutie..

14.1.2012
sobota

Fotoreport: Beat Pump vol.2

15:15Nadšenci zlámaných beatov si včera prišli určite na svoje. V prešovskej "Pumpe" sa predstavil český top dj posledných rokov - Pixie. Skutočne solídny náklad predviedli všetci účinkujúci djs a prítomných ľudí dostávali do varu o čom svedčí aj tento fotoreport. Za gramofónmi sa postupne vystriedali Marosh, LSDee, Orighami a Duall.

Rozhovor: DJ LIXX

02:53

Lixx v rozhovore pre drom.sk hodnotí rok 2011, približuje svoj pohľad na hudbu, našu malú scénu a dozviete sa aj kde sa mu hráva najlepšie a prečo sa teší na košický Drumophone!

Fotoreport z LET IT ROLL winter Slovakia

00:15Fotoreport zo zimného LET IT ROLL, kde zahrali Andy C, Roni Size, Audio, Current Value..
13.1.2012
piatok

Seta Essential Mix 2011 by Wychitawacs

Seta Essential Mix 2011 by Wychitawacs00:00

Seta Label - nezavislé slovenské hudobné vydavateľstvo špecializujúce sa na žánre deep a techhouse pripravilo pre svojich fanúšikov novoročný darček...

Zaújímavé kúsky v ankete Slávik 2011 / najlepší videoklip

23:00

V ankete Slávik 2011 kategórii najlepší videoklip môžme okrem "rádio hitov" nájsť aj undergroundové kúsky! Poteší!

Video: Modeselektor - Evil Twin

10:51

Videoklip k tracku z pripravovaného albumu nemeckej dvojice Modeselektor: Evil Twin!

MP3: Minimatica vol.244 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Prišiel čas vám v krátkosti predstaviť druhé tohtoročné vydanie Minimaticy. Pre daný týždeň som sa pokúsil vybrať skladby, ktoré by som rozdelil do dvoch skupín. Prvá polovica setu je prezentovaná v jemnejšom posluchovo orientovanom štýle deep-house. Medzi dané skladby som si dovolil zaradiť aj vlastnú skladbu Galaxy. Druhá polovica setu sa nesie v tanečnejšom duchu...

Soluble Recordings: PhaTGuyZ - Cup Of This Please EP

00:00

Len niekoľko týždňov uplynulo od vydania pecky “Let’s Ride” od Portugalského dua PhaTGuyZ na Soluble Recordings. Už za tento krátky čas singel získal podporu od mnoho uznávaných djov ako aj fanúšikov po celom svete. Teraz sa k nám chlapci vracajú s ich novým EP Cup Of This Please”. EP pozostáva zo štyroch kvalitných trackov s typickým hutným zvukom, na aký sme u PhaTGuyZ už zvyknutí.

House Marathon v Radosti

00:00

V sobotu 14.1. Vás všetkých pozývame na ďaľšie pokračovanie nepravidelno občasného hausového žúrika do bratislavskej Radosti.

4 Elements @ Radio_FM v piatok 13.01.2012

00:00

Piatkový večer na vlnách Rádia_FM neodmyslitelne patrí tanečnej hudbe. Aj v tomto týždni vás pohostíme top hudobnými kúskami nielen podľa nášho výberu, ale i výberu nášho hosťa. Ním bude Dj Martini z Českej Republiky, ktorý je nielen skúseným majstrom spoza pultu, ale aj promotér párty, ktorá sa oslávi už svoje 13. výročie!

12.1.2012
štvrtok

XKore a masívny dubstep už v piatok v Subclube !!

18:00

Už zajtra, piatok trinásteho nám XKore z Anglicka predvedie, prečo je okolo neho v poslednej dobe taký veľký rozruch. Z jeho štúdia sa chŕlia dubstepové a drumstepové pecky jedna za druhou a vydavateľstvá sa predbiehajú, kto jeho hudbu vydá. Najnovšie si Borgore vybral tracky Full Russian a Otherside pre svoj label Buygore...

Jazzsteppa (live) 21.januára v Nu Spirit Clube

18:00

Našlapaný jazz-dubstep so živými nástrojmi? Sobotný večer si niečo podobné priam žiada. Jazzovo-dubstepové duo Jazzsteppa vzniklo na sklonku roku 2006 na berlínskom jazzovom festivale elektronickej improvizácie, kde sa stretli jazzový hudobník, trombonista a MC Gal Bar-Adony alias Barbie s bubeníkom, producentom a DJom Xperimentalistom.

Bažant Pohoda v Top 5 medzi európskymi festivalmi

18:00

Festival Bažant Pohoda 2011 získal v holandskom Groningene ďalšie prestížne ocenenie. Po tom, ako ho na jeseň zaradil odborný server Virtual Festivals na tretie miesto medzi letnými festivalmi 2011, uspel aj v hlasovaní o Europe Festival Awards 2011, keď sa v kategórii stredne veľkých festivalov dostal medzi najlepších päť.

Trident 94 ''pixel pose'' už túto sobotu

00:00

Tradičná a najstaršia pravidelne fungujúca DnB noc na Slovensku sa tentokrát s číslovkou 94 uskutoční v znamení pestrých pixelov. Sobotu 14. Januára bude Jazz Rock club v Partizánskom hostiť jednoznačne zaujímavé mena m na scéne... jednoznačne zaujímavé mena m na scéne...

MP3: Kunde&Kurwe - Beat Selection

00:00

Setík od dvoch stálic klubovej scény, nahratý na party Trashold v Subclube.. Nájdete v ňom tracky od mien ako Gold Panda, Autechre, Photek, VHS Head či Gerionty.

Groteska Art Caffe: Program na január 2012!

00:00

Groteska pokračuje s pestrým programom aj v novom roku!

11.1.2012
streda

[mie] - 11th anniversary with Todd Terje

17:00

Keď sa pred jedenástimi rokmi Maroš Glaubic a Martin Haberland postavili za gramofóny na prvom vydaní klubovej noci Music is everything, tušili, že to v tomto zložení bude klapať. Netušili však že sa z [mie] stane legenda bratislavského i slovenského klubového života.

Standa Classix* v Subclube

17:00

V piatok 20.januára sa bude v Subclube hrať súčasné klubové tanečné techno. Čas asi nejako rýchlo letí, keďže Toky sa do klubu v skale vracia až po štyroch mesiacoch.

Noks & Good Mood @ Wavetunecrew Guest mix_04

00:00

Guest mix pod poradovým číslom 4 je na svete, tentokrát pod taktovkou zvolenskej dvojice Noks@Good Mood.

Andy Vaz a Damolh33 na Leporelo_FM Party

00:00

Prvá Leporelo_FM Party v roku 2012 sa už nezadržateľne blíži a všetci fanúšikovia kvalitnej house a techno music sa majú na čo tešiť.

10.1.2012
utorok

Na SPIRAL 40 nezober len SEBA

17:00

Dnes človek rieši veľa vecí. Čo na SEBA, čo do SEBA, žijeme v dobe, keď všetci hľadia len na SEBA. My sme sa od SEBA čiastočne odpútali a robíme niečo aj pre druhých.

Melodica Netlabel: Abigail Press - Drifting Dawn

00:00

Spolu s novým rokom prichádza aj náš špeciálny release. Tento krát sme pre vás pripravili novoročný darček priamo z Ameriky. Pod obalom a stužkou sa skrýva mladá, talentovaná speváčka Abigail Press a jej melancholické stvárnenie sveta s jazzovou príchuťou.

dnb.sk @ Subclub presentz: To je žrádlo!

00:00

Čas kŕmenia pre všetky drum and basové pyrane sa blíži.  Žiadna novoročná diéta po sviatkoch plných obžerstva sa nekoná. V sobotu 21.1. v Subclube to bude poriadne mäso!

9.1.2012
pondelok

Subclub: Program na január 2012!

20:00

Čekuj januárový program Subclubu, bude sa diať veľa zaujímavého!

Marosh – Mode EP na Naked Records

20:00

Chytlavá basová linka v minimalistickém kabátě, tak se dá stručně popsat nejnovější produkce slovenského umělce, který poskytl dvojici skladeb pro své samostatné EP.

Drumophone 11 s djom Lixxom

00:00

Na prvý mesiac v roku 2012 si pre milovníkov drumandbassu pripravili Prosac a Sizeclub ďalšie pokračovanie obľúbenej žúrky Drumophone. Tentoraz si prizvali jedného z najpovolanejších na Slovensku. Piatok 20.01. svoju selekciu a djské schopnosti predstaví v T-clube dj LIXX.

Rozhovor s XKore UK - headliner Dubflexu

17:00

V piatok trinásteho nás čaká dubstepový mayhem Dubflex v Bratislave. O veľký bassový štart v roku 2012 sa postará mimoriadne talentovaný a aktuálne rapídne stúpajúpci producent XKore z Anglicka. Mladý talentovaný producent z Anglicka XKore sa štýlom produkcie radí k hudobníkom ako Skrillex, Flux Pavilion, Genetix, Bare Noize či Document One.

Flora Fauna pres. B-Complex

00:00

V sobotu 11. februára 2012 v klube Plesnivec odohrá svoj set "hero zlomených beatov", ktorý pojem drum and bass, dovolím si tvrdiť, priam vpichol do žíl dnešnej mladej slovenskej generácie. Vlnu popularity žánru, ktorý predstavuje, totiž určite naštartoval aj on.

Dubstepová revolúcia z Čadce!

00:00

Ťažko povedať, ktorý z dnešných producentov si zaslúži prezývku „novodobý Mozart“. Hodnotenie by sme nechali na neskoršie generácie. Momentálne sme schopní skonštatovať, že medzi nami je niekoľko potenciálnych uchádzačov.

8.1.2012
nedeľa

MP3: Jan Liberbarek - Drom Session vol.009 (07.01.2012)

12:00

Aj v roku 2012 vám budeme každý víkend prinášať zaujímavé sety od slovenských djov a ak všetko výjde podľa plánu, môžete tešiť na cca 50 častí nášho podcastu. Prvý tohtoročný diel pre nás namiešal majiteľ netlabelu Sologroove - Jan Liberbarek!

7.1.2012
sobota

MP3: Geenko - Stardust 2012

13:42

Na predlžený víkend si Geenko pripravil ďalší set. Prvý v tomto roku a ako ho poznáme zďaleka nie je posledný. :)

Profil: PIXIE (T2B Sound, Let It Roll/CZ)

09:32

V piatok 13.-ho januára 2012 sa v prešovskom klube PUMPA nebude vôbec niesť v znamení tohto dátumu, ale naopak dobrej a pozitívnej zábavy. Okrem iných sa o príjemnú náladu bude starať najmä hosť z Českej republiky, známy a ostrieľaný pražský DJ PIXIE. V nasledujúcih riadkoch sa o ňom možno dozviete ešte to, čo ste nevedeli, alebo si stiahnete jeho sety, ktoré ešte nemáte.

6.1.2012
piatok

MP3: Static System Podcast Episode 028 Dustin Hulton (Chill Mix V4.0)

00:15

Dvadsiatu ôsmu epizódu Static System uvádza Dustin Hulton v jemne dubstepovom opojení.

MP3: Minimatica vol.243 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Starý rok je už minulosťou a my sa môžeme naplno pustiť do nového, ktorý snáď prinesie viac pozitívneho ako ten predchádzajúci. Týmto sa zároveň začína 6-tý rok fungovania Minimaticy. A odpálime ho vo veľkom štýle s kopou nových vecičiek.

4 Elements @ Radio_FM v piatok 06.01.2012

00:00

V Novom Roku, želá 4 Elements_FM všetkým len to najlepšie a fanúšikom tanečnej hudby obzvlášť. Aj dnes do vás natlačíme veľké množstvo najčerstvejšej tanečnej hudby ako z etablovaných tak i úplne nových vydavateľských značiek.

5.1.2012
štvrtok

Sologroove: Dinyl - Departure EP

17:00

Posledný minuloročný rilís netlejblu Sologroove je výnimočný viacerými atribútmi. Autorom štyridsatdvojky je legenda slovenského hardweroveho popu: Dunco z Davidova. Zasvätení vedia, že majster Niemczyk obľubuje mašinky, echa a dub. Ep Departure obsahuje...

Masterz of Kick v Subclube

17:00

Elektronický Breakcore, Hardcore a Industrial sú na programe noci v sobotu 7.januára v Subclube. Belgický tím Masterz of Kick príde na svoju misiu do Bratislavy a v spolupráci so združením Forum Absurdum prinesie šialenú noc plnú tvrdej elektronickej muziky.

4.1.2012
streda

Party: BROKEN MINDS Black Friday edition

19:22

V novom roku začneme poriadne zostra. Piatok 13.1.2012 bude v klube Deja Vú, na Timonovej 4 v Košiciach z ušných bubienkov striekať krv. Pripravili sme pre Vás totiž špecialnu edíciu zameranú na temný drum and bass. Do Košíc zavíta prvá dáma slovenského dark dnb spolu s jej kolegom z InhumanTerror.

Leporelo_FM párty: Krstíme debutový album slovenskej dvojice Damolh33

00:00

13. januára sa v bratislavskom Nu Spirit Clube rozoznejú beaty prvej Leporelo_FM Party v roku 2012. A tá nebude hocijaká. Pokrstí sa na nej na Slovensku relativne unikát, album plný tanečnej elektroniky od slovenskej dvojice Damolh33 a naživo zahrá nemecký producent a propagator pôvodného zvuku Chicaga a Detroitu Andy Vaz.

Party HOSPITALITY prichádza na Slovensko !

19:37

Po prvom zimnom vydaní festivalu Let It Roll winter, ktorý sa stal bezpochyby jednou z najväčších tanečných udalostí súčasnosti, nadväzuje agentúra Site Production na tento úspech ďalším veľkým eventom. V spolupráci s najúspešnejším drum and bass vydavateľstvom Hospital recordings prináša na Slovensko po prvý krát jeho extra populárnu „label night“ HOSPITALITY.

Minimax - 5. januára v Radosti

19:00

Prvý januárový MinimaX bude priateľský. Z východu nás príde podporiť náš nestarnúci, vždy dobre naladený Trix z Košíc a my veríme, že do tretice sa Trixovi ujde bohatého publika..

MP3: Andy Whitte - The Sound Of Hypnotic Factory December 2o11

00:00

Andy Whitte aj tento rok bude tešiť svojích fanúšíkov svojími setmi a tu je prvý.

3.1.2012
utorok

MP3: Break!Fast - Splashmix 011

20:00

Splashmix číslo jedenásť je dielom prešovského Break!Fast-a. Patrí medzi djov, ktorí sa neuzatvárajú do jednej štýlovej škatuľky a preto v jeho mixe nájdete všeličo - moombathon, global bass, juke a dokonca má v mixe premiéru aj nový track z jeho vlastnej producentskej dielne. Takto znie nová hudba!

be yourseLF alebo doktori v chorom klube

20:00

Odohrávať sa to bude v klube muSICK. To zvýraznené SICK v názve klubu má svoje opodstatnenie. Mnohí nezasvätení by to určite zhodnotili ako choré alebo šialené, či už ide o priestor, hudbu, ľudí alebo o udalosti, ktoré sa v klube konajú. Vlastne aj pravidelní návštevníci to tam považujú za choré...

Party: Junglist 5.1.2012 @ Subclub

17:00

Vo štvrtok 5.januára sa brána Subclubu opäť otvorí a bude Junglist! Breakbeat, dubwise, raggajungle, dnb a pod. Z Čiech v silnom zložení dorazí Frenbass Crew a pripoja sa k nim domáci Stroho a Stanley. Od 21:00, entry 3€.

Retrospective: De'lacy - Hideaway

17:00

Od dnes nájdete vo videotéke aj klipy z rokov minulých: Každý deň pribudne jedno video a pamätníci môžu spomínať! :) Na dnes som vybral Deep Dish Remix pre De'lacy - Hideaway z roku 1995.

Hochspannung! 20. januára v KC Dunaj!

17:00

Prvý Hochspannung! v roku 2012 sa uskutoční už 20. januára. Začiatok novej sezóny bude venovaný hudobnej rozmanitosti so zameraním na nové a kvalitné mená súčasnej klubovej scény. V úlohe headlinera sa predstaví britský objav a veľký talent Submerse..

Bad Mojo - free downloads!

17:00

Bad Moja určite netreba nejak extra predstavovať, ale ak ste o ňom doteraz nepočuli ihneď klikajte a sťahujte jeho vlastnú produkciu ktorá leží na soundcloude voľne na stiahnutie!

2.1.2012
pondelok

MP3: Ink Midget PF2012 mix

16:21

Ink Midget vo svojom novoročnom sete, kde hip hop sa mieša s dubstepom a ambientom.

DnB Fusion vol.5

12:53

Prinášame vám piate pokračovanie akcie DnB Fusion, ktorá bude premiérová v roku 2012. Vyzerá to tak, že koniec sveta sme znova prežili, takže s veľkou chuťou môžme pokračovať v tom čom sme začali. Ako obvykle sme vám zavolali nových hostí, ktorých ste ešte nemali možnosť vo vinyle počuť.

MP3: Tomin Tomovic - Sensitive Deviation 3

12:40

House techno setik od pána, ktorý si hovorí Tomin Tomovic.

Stanley Crow – COD NYE Podcast session vol.4

12:15

Po dlhšej promo pauze prichádza Stanley so selekciou, ktorá Vás osloví svojím osobitným zvukom a náležitou atmosférou. Mix obsahuje tracki od pánov ako Jubei, Skitty, Loxy, Fierce či dj Break, ktorých netreba hádam ani predstavovať.

MP3: Deepsoul - Drom Session vol.008 (31.12.2011)

10:29

Pokračovanie číslo 8 nášho podcastu Drom Session namixoval Deepsoul, vychutnajte si nádielku deep/tech houseu!

Epic Bass už tento piatok!

00:00

Epic Bass crew oslávi tento piatok svoje prvé narodeniny v spišskonovo vesskom klube Interactive. Tešiť sa môžte na hostí Michaela Kelsa, hrajúceho prevažne jemnejšie odrody dnb a popradčana Hozena, ktorý obľubuje tvrdšie žánre!

1.1.2012
nedeľa

Vecovo zhudebnené PF 2012

17:22

Blahoželanie od Veca s prianím šťastného nového roku a infom o jeho novom albume! check!

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch