Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.8.2011 do 31.8.2011

31.8.2011
streda

Svezarm Calling Open air [part 2: Daywatch]

01:59Leto nám pomaly končí.. Bolo plné tancovačiek a tak sa povinnosti nestíhali plniť načas :) preto vám druhý fotoreport zo Svezarmovského open airu prinášame až teraz (nasledovať bude aj tretí - Nightwatch;) sledujte nás a užívajte posledné dni leta!

Videotip: Tigerskin - Peak

19:50

Tigerskin vypustil do sveta svoje nové "Torn EP" na ktorom sa nachádza aj skvelý track Peak. Check in.

Michal Poliak predstavuje svoju Republic

13:59

Český DJ a producent Michal Poliak vydal pod hlavičkou svého nově založeného labelu „Republic Recordings" první a velice úspěšný singl příznačně nazvaný My Republic. Debutový release spojující prvky progressive house a vlivy současné taneční scény obsahuje také dva remixy od takových jmen, jako jsou holandská legenda Marco V a anglický producent Ali Wilson.

Program SubClub september 2011

13:43

Prinášame Vám program Bratislavskeho SubClubu na mesiac september.

Krásny zvuk Marca Twellmana na Sajgon records

09:06

Leto je skoro u konca a  jeho teple dni sa odrazili nielen na nás, ale i na hudobných počinoch labelu Sajgon Records, čoho dôkazom je posledný release s poradovým označením SJGN026 a to od talentu menom Marco Twellmann. Tento  dánsky producent sa už prejavil skvelým remixom pre Frej Le Vina a jeho track „Split To Nasty", ktorý tak isto nedávno vyšiel na Sajgon rec. a našiel si miesto v setoch nejedného DJa.

Párty: Tanz/Bar

09:02

Deň ústavy SR môžete osláviť aj v ústave, v Subclube bude Tanz/Bar. Súčasný house a techhouse, DJs: Drahosh, Liquid a Mimo. Štvrtok 1.septembra, od 22:00, zadarmo.

30.8.2011
utorok

Videotip! Flemi Falstaff - Turntable Routine

11:57

Jedno staršie video skratchujúceho Flemiho Falstaffa z noosestroke crew, fungujúcej prevažne v Prahe, ale tiež u nás na svezarme.

Skvelý Uprising ukončil prázdniny

09:30

Uprising Reggae Festival ďakuje všetkým fanúšikom a kapelám za jedinečnú atmosféru a skvelý štvrtýročník festivalu. Aj napriek rozmarom počasia, ktorými bol skúšaný, sa s rekordnou účasťou fanúšikov zaradí medzi najlepšie ročníky.

Various Artists – 30 (NKDRC030)

09:04

Nezávislý český label Naked Records vydává svůj jubilejní 30. release. Jedná se o EP, jehož tracky nesou název právě magické třicítky. Svoje skladby dodali ti nejpovolanější producenti a naši dobří kamarádi, kteří s labelem již dlouhodobě spolupracují. Je jen na Vás, abyste posoudili, jak se vám naše „třicítka" bude líbit.

29.8.2011
pondelok

Nudance Boat Party Poď medzi naše trojky!

21:38

Do tretice a to najlepšie, pretože tretia open air párty na lodi sa bude konať tretieho septembra a oslavovať budeme tretie narodeniny Nudance Music.

TOKY na Free Your Mind open air na lodi

10:00

V piatok druhého septembra sa na Plťke v Bratislave uskutoční párty Free Your Mind, ktorá sa bude konať priamo na pontóne kotviacom na Dunaji oproti Subclubu. Tancovačka na piesočnej pláži, lacné drinky a veľmi príjemná atmosféra vás dostanú.

28.8.2011
nedeľa

NEW AGE Outdoor DNB party / Darktide night

11:33

Noc patriaca labelu Darktide s hosťami ako Sayko, Gabanna, iM3 či Trilo. To všetko o 5 dní na letnej terase Havanu clubu v Šuranoch.

Videotip! Zhrnutie nukleárnych výbuchov 1945-1998

09:35

Viete koľko krát už vybuchla jadrová bomba na našej planáte? do roku 1998 to bolo presne 2053 jadrových výbuchov. A potom že prečo nám je teplo...

27.8.2011
sobota

Vyspovedali sme veliteľa Darktide rec. - IM3-ho

00:00

iM3, vlastným menom Pavol Pagáčik je slovenský producent a dj, o ktorom v poslednom čase počuť čoraz viac a viac. Prezradí vám aké mal leto, prečo iM3 ale aj ako vznikol label Darktide. Pre drom.sk vám ho vyspovedal Kelso. Nech sa páči:

Videotip! Rusko - Woo Boost

13:27

V takomto teple poteší aj dubstepová lahôdka od pána Ruska - Woo Boost.

Zajtra vychádza L PLUSovi debut na Technique

09:58

Larry Plus zajtra vydáva EP na značkte Technique. Time travel EP obsahuje striktne tanečný drum&bass, tak ako je to u Lplusa zvykom.

Sunlove 2011

06:42

Všetkých Vás opäť raz srdečne pozývame na nenahraditeľný hudobný zážitok, odohrávajúci sa nikde inde ako v krásach našej malebnej prírody. Po minuloročnom nezdare sme sa Vám zaviazali, že urobíme všetko preto, aby sa to tento rok neopakovalo a z toho dôvodu prišlo hneď niekoľko zmien.

Isobutane vypustil dva tracky

06:08

V septembri sa do distribúcie labelu Exitab dostane Isobutanove styčné dielo, album Exchanging, spájajúce jeho ambientné, tanečnejšie i shoegazové tváre. S každým zakúpeným kusom, či už digitálne alebo fyzicky, však poslucháč dostane zadarmo aj album druhy', čerstvú kompiláciu Unfolding, spájajúcú len hŕstku Isobutanových nevydaných trackov z obdobia 2002 až 2011.

26.8.2011
piatok

Line Up Bielych Kociek

19:36

Tak, už o pár hodín sa opäť raz otvoria brány Martinského kúpaliska, aby sa pod komínom mohlo rozpútať nefalšovné peklo.

Neuro – COD OA promomix

07:38

Čas sa nám pomali kráti a september už klope na dvere čo znamená že Váš očakávaní COD OA sa už blíži. Pri tejto príležitosti vám prinášame Dj set jedného z promotérov  tohto eventu.

Breaks.sk Podcast 04 – August 2011

07:34

Aktuálne vydanie podcastu Breaks.sk. Novinky o festivale Mini Solid Open Air, pripravované releasy a mixovaný techfunk-breakbeat set. Počúvajte !

Mini SOLID open air 2011 line-up!

07:26

Prinášame presný časový rozpis všetkých stageov 8. Ročníka tanečného mini urban festivalu SOLID open ir, ktorý sa odohrá už tento piatok 26.8. v Partizánskom. Počasie podľa predpovede bude počas dňa krásne a noc extra teplá...:)

4 Elements @ rádio_FM v piatok 26.08.2011

07:22

Finálny augustový piatok, bude nielen plný horúceho vzduchu, ale i skvelých našlapaných songov. Od jemnejšieho úvodu v réžii slovenských vydavateľstviev až k menám ako Nic Fanciulli, Paul Thomas alebo Kassey Voorn, ktorých ostatnú produkciu vám odprezentujeme.

TECHNO UP 5: Ušetrite nejaké to euro v predpredaji

07:13

Jedna z najúspešnejších slovenských techno party - Techno UP so svojou 7-ročnou históriou hlási svoje piate pokračovanie - tento krát v nových priestoroch - v športovej hale Koniareň.

25.8.2011
štvrtok

Videotip! Dr Motte - Music is the key

11:07

Spomienka na Loveparade z roku 1999, kde zahral aj Dr Motte, jeden zo zakladateľov Loveparade.

Nifra - Strangers na Armada music

09:07

Po mojom nedávno vydanom remixe na Enhanced music, tu máme ďalší release, avšak tentokrát sa jedná o moju originálnu produkciu s názvom „Strangers" na sublabely Armady - Soundpiercing. Na tomto tracku sa jemnými vokálmi „tajne" podieľa aj americká speváčka Elleah.

MOBY pre slovenskú televíziu!

09:03

Slovenská internetová televízia Gluuu.tv Vám v ďalšom vydaní relácie Xclusive prináša jedinečnú spoveď velikána svetovej hudobnej scény - pána Mobyho. Ako sa presadiť v hudobnom svete? Ako dokáže predať toľko albumov? Pre koho skladá svoje pesničky? To všetko nám porozprával pri našom stretnutí v srdci Londýna a je nám veľkou cťou Vám ho predstaviť, tak trochu inak.

BREAKS.SK v TOP 50

08:55

Nový release na Breaks.sk od maďarského producenta dosiahol momentálne najlepšie umiestnenie v rebríčku Beatport Breaks a tiež najlepšie ohlasy zo zahraničia. Release podporili Elite Force, Hedflux, Far Too Loud a ďalšie významné mená elektronickej scény.

FRIDAY DJs PARTY present IKA SALI (Sajgon.Records/NighDriveMusic)

08:50

Už tento piatok 26.8.2011 sa nám na pravidelnej primárne houso zameranej noci "FRIDAY DJS NIGHT", ktorá sa uskutoční samozrejme v Jazze Caffe v Košiciach predstaví producent, dj a tvár značky Sajgon Records IKA SALI.

Bratislavu roztancuje daľší z top DJov sveta.

08:46

Už tento piatok, 26. augusta má do bratislavského klubu Loft namierené neúnavný propagátor inovatívneho dídžejingu a krstný otec minimal techna DJ Richie Hawtin. Spolu s ním sa na akcii Booomerang presents M-nus predstavia aj jeho kolegovia Jon Gaiser a DJ Barem.

MP3: Minimatica vol.224 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyric

08:44

Z mojej dovolenky nezabúdam ani na pravidelne prispievanie setmi Minimatica. Zbystrite vaše uši na podarené letné skladby, v ktorých nájdete rozmanitosť a hravosť. Príjemný hodinový posluch vám želá DJ Cole a.k.a. Hyricz!

24.8.2011
streda

Videotip: Zvuk Hluku

16:05

Zvuk Hluku je film o policajtovi Amadeusovi, ktorý pochádza z rodiny hudobných virtuózov, on sám však hudobný sluch postráda, vďaka čomu si k hudbe vybuduje odpor a v rodine je tak vytlačený na okraj. Veci sa mu začnú komplikovať ešte viac keď sa v jeho prípadoch začne čoraz častejšie objavovať metronóm...

Uprising Reggae Festival 2011 - Uprising už tento piatok!

07:26

Už v piatok sa otvoria brány najúspešnejšieho hudobného festivalu v Bratislave a jedného z najlepších reggae festivalov v Európe! Uprising Reggae Festival prinesie aj tento rok do Bratislavy 26. a 27. augusta interpretov domácich aj svetových – Gentleman, Capleton, General Levy, Prago Union, AMO, Vec & Zverina, Foreign Beggars či Looptroop Rockers.

23.8.2011
utorok

Label: Shogun Audio

15:14

Od svojho vzniku v roku 2004 sa značka Shogun stala jednou z tých ktoré určujú smerovanie súčasného drum&bassu a treba dodať, že to čo robia, robia dobre.

Richie Hawtin už o tri dni na Slovensku !!!

14:35

Oficiálny Plasticmanov web ukazuje ďalšiu zastávku jeho "One City" World Tour 2011

ako Klub Loft / Bratislava, Slovakia, po nej nasleduje Holandsko, UK, USA, Argentína, Španielsko, Japonsko, Taliansko atď... Zoznam je pridlhý, skontrolujte si to radšej sami ;)

22.8.2011
pondelok

Produkcia zo Svezarmu od Kesha&LeFlouriste-ho

10:51

Pred zopár dňami sa objavili na najznámejšej sociálnej sieti prvé dva tracky dvojice svezarmovských djs - Kesha a LeFlouristeho. Tracky sú silne počúvateľné, dokonca sa čoskoro dočkajú deephousového remixu. Follow them!

Čerstvý set Martina Haberlanda

08:28

Augustový mix Košickej legendy Martina Haberlanda. Nech sa páči, 3 hodiny deep house-u.

Deep in summer djs vol.2

00:00

Dnes začína druhé pokračovanie konceptu Deep in summer djs, ktorého poslaním je obohatiť hlavnú ulicu v Košiciach o kvalitnú deep houseovú hudbu.

21.8.2011
nedeľa

DRUMSTATION with AXIOM

22:03V piatok sa konala v pražskom undergroundovom clube CROSS drum-bassová žúrka Drumstation, na ktorej mixovali neurofunk Axiom, Rido, Brooklyn, Beast 67, Vitek & Mersi) - BREAKBEAT STAGE (Open Cluster live (GE), Caramba, Turtlesquad, Voita)...
20.8.2011
sobota

DJ Adrum

15:29

S Adrum-om sme sa stretli na beefree, veľmi dobre sa naňho tancovalo a hlavne sa to dobre počúvalo.. Nech sa páči - jeho dj drom profil ;)

O dve hodiny začína Signall_FM festival !!!

16:00

Bojnice, kúpalisko Čajka, Drum & Bass... Celé to začína už o dve hodiny. Prajeme príjemnú zábavu všetkým!

Východ dnes patrí alternatívnej spoločnosti !

15:36

Dnes sa to rozpúta v Levoči - druhé pokračovanie párty s názvom Alternative Society, za ktorým stoja chlapci zo Svezarm callingu.

Dubstepová párty na Plťke už dnes

01:59

Už túto sobotu sa na Plťke na Dunaji koná pestrá tanečná dubstepová párty
Dubflex. Hrať sa bude tanečne, pestro a zábavne, pretože chalani za gramcami
budú roztáčať kvalitný dubstep, bass, dub, reggaedub, rootstep a vygradujeme to drumstepom, jungle music a dnb.

19.8.2011
piatok

MP3: Minimatica vol.223 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

09:20

Uplynulú stredu ste mali možnosť si vypočuť aktuálnu časť radio show Minimatica. Paradné hudobné zákusky si môžete vypočuť už dnes prostredníctvom záznamu z vysielania. Usaďte sa a ponorte sa do hlbín príjemnej hudby pod značkou Minimatica.

» Mini info

18.8.2011
štvrtok

Párty: Trashold

12:11

Ďalšie vydanie populárnej subclubovej akcie Trashold, kde sa hrá aj dubstep, 2step, idm, trochu techno a iný priamy beat, bude už túto sobotu 20.augusta. Hrajú StiX, Social Detwork, Stroon, Pstmn.

Krankenhaus spúšťa ôsmu sezónu @ DJ Tráva a jeho videozdravica do Trenčína

11:59

Vo veľkom štýle sme naposledy oslávili siedme narodeniny jedného z najdlhšie fungujúcich underground klubov na Považí, aby sme tentokrát otvorili jeho brány do už v poradí ôsmej klubovej sezóny. A to v nemenej okázalom štýle!

V podsvetí budiaci hrôzu menom Exorcist

11:55

O naše hriešne duše sa v piatok 19.8.Subclube postará otec Balazs z Budapešti, v podsvetí budiaci hrôzu menom Exorcist!

Augustová Leporelo_FM Party v Nu Spirit Clube už túto sobotu.

11:50

Pravidelná rezidentná akcia protagonistov programu Leporelo_FM na Rádiu_FM Milosa a Skanka sa hlási v bratislavskom Nu Spirit Clube o slovo už túto sobotu.

BeeFree2011 Pieštany foto by Jumbo part 03

09:23Beefree 2011 part 03 finálny od Jumba
17.8.2011
streda

Groteska art caffe, Poprad - rok prvý w/ Tomas Haverlik

00:00

Prvý rok našej útulnej art kaviarne je za nami. Presne 18.8. to bude rok, čo sme priestory dovtedy obyčajnej kaviarne zmenili na to, čo dnes oceňujeme všetci. Ďakujeme za dôveru, za support od vás - našich ctených návštevníkov. Budeme sa snažiť aj naďalej a už teraz vieme, že druhý rok našej spoločensko-kaviarenskej činnosti bude pestrý, ešte pestrejší..

LIPTRIP vol.3 foto by Jumbo

21:29GRINING /Wolfpromo/ZA/ MAROSH /Naked Rec./ZA/ FACET /sologroove.com/PP/ GEENKO /drom.sk/PP/ WEEKENDER/style/

Uprising Reggae Festival 2011 - Cesta v čase

20:26

Po 4 rokoch znova odlietam do hlavného mesta Slowakistanu, aby som ukončil svoje letné potulky s tou najsprávnejšou hudbou, ktorá k nemu patrí. Na mená vyrážajúce dych pri ich čítaní z plagátu, by sa nenechal nahovoriť len fanda metalovej alebo vážnej hudby. A keď sa vrátim v čase, 4 roky dozadu, spomeniem si ako som precestoval celú republiku s ďalšími 4 kámošmi na Škode Octavia, aby sme sa dostavili na Zlaté piesky, rozlúčili sa s letom a čekli si úplne novučičký reggaefestival na Slovensku.

Street Art Communication 2011

13:15

Štvrté pokračovanie Street art-ového festivalu v Košiciach začalo v pondelok a pokračovať bude až do 27.augusta!

Smola a Hrušky & DNA s novým klipom k skladbe "Fajčiť treba"

10:48

Dlhoočakávana premiéra nového videoklipu Smola a Hrušky feat. DNA k singlu „Fajčiť treba" z pripravovaného nového albumu bude dnes o 15,30 hod. vo vysielaní hudobnej televízie Musiq 1.

16.8.2011
utorok

ZOO objektívom Kataklyzmy

21:14Pre drom.sk prinášam trošku netypický fotoreport. V utorok 16. augusta som si dala príjmné stretnutie s "párty animals" v Bojniciach. Samozrejme odhodlanie všetko zdokumentovať a objektív nesmel chýbať! Tak nech sa páči, pár momentiek aj pre vás..

Pred 34 rokmi zomrel Elvis Presley

10:16

16.augusta 1977 zomrel americký spevák a herec Elvis Presley. Pripomeňme si ho v remixe novodobej ikony - Richie-ho Hawtin-a, ktorý vystúpi 26.augusta v bratislavskom klube Loft...

15.8.2011
pondelok

Víťaz SIGNALL_FM dj contestu: A-NEGATIVE

13:11

Vo včerajšej relácii SIGNALL_FM na rádiu_FM bolo ukončené hlasovanie a následne vyhlásený dj, ktorý otvorí sobotňajší druhý ročník SIGNALL_FM FESTIVALU - dj A-Negative.

Summer Beat Club 2011: Žilina Infinity Club

10:10

Leto končí - clubová párty začína! Séria prázdninových open air akcií - Summer Beat sa toto leto ukončí v žilinskom Infinity clube.

14.8.2011
nedeľa

Slováci a Česi na Uprisingu!

12:09

Už len dva týždne nás delia od najväčšieho reggae festivalu strednej Európy. Uprising reggae festival, ktorý má čoraz lepšie meno v zahraničí a každým rokom na ňom vystupujú väčšie a známejšie kapely zo sveta, nechce zanevrieť na slovenských a českých interpretov. Preto aj tento rok na štyroch pódiách na bratislavských Zlatých pieskoch budú 26. a 27. augusta koncertovať nielen svetové hviezdy reggae, hip-hopu, jungle či dnb ale aj zaujímavý výber našich interpretov.

Pappi v piatok v Empire Bratislava

06:00

Každý víkend sa niečo deje! Je tomu tak aj v klube Empire na Župnom námestí 3 v Bratislave. Prvá Pappi NAJT sa tešila extrémnej návštevnosti a vynikajúcej atmosfére. Preto je tu druhé pokračovanie s jasným scenárom: zabaviť vás na maximum.

Dread the Undead @ LaCoca (SNV,13.8.11)

04:05Včera sa tancovalo v LaCoce (SNV), nech sa páči - fotoreport ;)
13.8.2011
sobota

Uprising Reggae Festival 2011 - Prince Fatty

Uprising Reggae Festival 2011 - Prince Fatty12:35

Uprising Reggae Festival − festival, ktorý netreba nijako špeciálne predstavovať, nám tento rok prináša tučný program.

Dolyx & Remo pozývajú na SIGNAll_FM FESTIVAL 2011!

15:19

Dolyx & Remo vás pozývajú na budúcotýždňový SIGNAll_FM FESTIVAL 2011!

Dnes: "Dread the Undead" Drum and Bass Party v SNV!

12:03

Spišská Nová Ves a okolie sa dnes môže tešiť na noc plnú drumendbejsu v novootvorenom podniku LaCoca. Trojica djov - LSDee, STREETROLL a KELSO bude variť parket už od desiatej a tak ako to má byť - z gramofónov a platní !!!

12.8.2011
piatok

Nádielka setov na víkend VII

13:37

Víkendové tipy, ktoré nám prišli do redakcie.

Lineup: Nudance Open Air Drum&bass waters

18:35

Už v sobotu o 17tej hodine sa na Dunaji spustí masívny soundsystém, ktorého membrány sa budú hýbať v tanečných rytmoch dnb, dubstep, breakbeat a drumstep hudby.

Richie Hawtin predstavuje: Jon Gaiser!

14:01

26. augusta privezie svoje M-nus impérium do Bratislavy ambasádor minimal-techna, DJ Richie Hawtin. Spolu s ním na akcii Booomerang presents M-nus odohrá svoj live act aj Jon Gaiser.

BeeFree2011 Pieštany foto by Jumbo part 02

11:55pieštany fest fajne bolo ... od Jumba :P

KRANKENAHUS Open Air - súťaž o voľné vstupenky a vecné ceny

09:18

2 stage: dj.TRAVA, Sensoreal, Drinkteam, KATO & BEATY + Trident crew & Face2basS crew, VJ... Všetko pod strechou kvoli dažďu a ešte k tomu máte aj možnosť zasúťažiť si teraz o voľné vstupenky a vecné ceny. Za pokus to rozhodne stojí...

Headlineri na Mini SOLID open air 2011 !

09:08

Koniec leta sa pomaly ale neúprosne blíži a sním aj mini urban festival SOLID open air 2011. Preto je naozaj na čase predstaviť základnú zostavu účinkujúcich jeho 8. ročníka, ktorý sa uskutoční piatok 26. Augusta v priestoroch areálu Salaš v Partizánskom.

MP3: Grining - Live set Beefree 2011

09:07

Live set z elektronického festivalu Beefree 2011, ktorý sa konal letisku Piešťany 30.7.2011.

Seta label presents: ALEX SOSA - More Love More You EP [SET064]

08:55

Slovenský deep&tech house lebel SETA vydal 19.7. release s poradovým číslom 64. Skutočne svieži a letný sound zo španielskej Barcelony nám v tomto EP naservíruje ALEX SOSA. Remix plávajúci vo viac deepovejších vodách zariešil náš obľúbený remixér EVREN ULUSOY...

11.8.2011
štvrtok

BeeFree2011 Pieštany foto by Jumbo part 01

19:39na letisku v Piešťanoch sa konalo beefree a ja som to zaznamenal fotoaparatom

MP3: Minimatica vol.222 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

18:26

Bohatá hudobná nádielka pokračuje a s ňou aj ďalšia časť relácie Minimatica. Nový materiál v podobe skvelých skladieb od producentov ako sú Martin Dawson, Atapy, Juan Corbi alebo SoundSam vám naservírujem v hodinovom sete, ktorý bol zároveň odvysielaný minulú stredu na rádiu Digitally Imported. Prajem príjemné počuvanie všetkým fanúšikom tohto žánrového odvetvia elektronickej hudby.

Daj si: Ja Vodku rád pijem

00:00

Slovenský producent Draxter vysamploval hitovicu Františka Veselého s názvom Já vodku rád pijem a ponúka ju v svižnom tempe, takže doporučujeme okamžité krepčenie.

10.8.2011
streda

Fotky z Easthetic festivalu by PecivalMartin

00:30Ako sa zabávalo na Zemplínskej Šírave pod holým nebom v parádnej "ľudskej" atmosfére nafotil PecivalMartin.

Fotky z Easthetic festivalu by hudri

00:00Fotoreport z Easthetic festivalu, kde sa bavilo 1500 návštevníkov mojím pohľadom.

Párty: SOCIETY

19:59

V sobotu 1. októbra sa v bratislavskom NuSpirit klube uskutoční prvá zo série parties pod názvom SOCIETY. Event s týmto označením zaručuje kvalitnú hudbu, skvelé prostredie a neviazanú zábavu pri tej najlepšej spoločnosti. Hudobný žáner, ktorým sa necháme unášať bude minimal/techno a tech house. Spoločenský kruh budú formovať dji Damolh33, Facet & Geenko a Sinerich pričom hlavné slovo bude mať náš hosť pôvodom z Chorvátska Miss Sunshine, ktorá Vam rozprúdi krv v žilách.

Párty: LFB Night @ Subclub.

11:10

Ďalšia noc domácej značky a vydavateľstva LFB (resp. !"@.*!%) je na programe najbližší piatok 12.augusta, ako inak, v Subclube. Monoide je síce nenápadný dj a producent, ale jeho veci hrali/hrajú aj djs ako Go Hiyama, Perc, Rob Hall, Chris Finke alebo HU. Safro Dui je relatívne nové hudobné teleso na scéne, za gramcami si vraj rozumejú, link na promo set je dole. Peal je rezident Subclubu a variabilný DJ, čoskoro aj producent, watch out! A Loktibrada.

Dubflex Open Air party na lodi na Dunaji

11:00

Dubstepová párty Dubflex bude mať svoju open air premiéru dvadsiateho augusta priamo na Dunaji. Hrať sa bude hodne tanečne, pestro a zábavne, pretože chalani za gramcami budú roztáčať predovšetkým kvalitný dubstep, bass, dub, reggaedub, rootstep ale aj drumstep, jungle a dnb

Párty: DeepRhythm

10:56

12. augusta sa v bratislavskej Radosti odohrá ďalšie pokračovanie eventu, striktne zameraného na nekomerčné odnože house music. Párty pokračuje tentokrát v piatok so špeciálnym hosťom. Bude nim duo Sensoreal alebo tiež Keče a Chris, úspešní producenti, remixéri a majitelia labelu Seta. Sekundovať im bude rezident večera Shifter .

9.8.2011
utorok

Príďte na Broken Minds with iM3

20:53

„Leto" nám praje a okrem studeného frontu k nám do Košíc už tento piatok 12.8. donesie dja a producenta IM3.Vypočuť si ho môžte prísť na vlastné uši do klubu DEJA VU(Timonova 4), na žúrku BROKEN MINDS. Zvyšenie tlaku nám zabezpečí moderným, temne deepovo a atmosfericky ladeným showcasom.

RED BULL TOURBUS - Piešťany / 13. august 2011 / GRAPE FESTIVAL

20:30

Unikátny pojazdný stage, ktorý už prešiel desiatky európskych hudobných festivalov, bude toto leto spríjemňovať aj slovenským festivalovým návštevníkom. Red Bull Tourbus sa na slovenskej scéne objaví vôbec po prvýkrát a svoju premiéru si odbije na Grape festivale na letisku Piešťany v sobotu 13. augusta 2011.

Štartuje finále djskej súťaže o hranie na SIGNAll_FM FESTIVALE 2011

10:22

Finále djskej súťaže o hranie na SIGNAll_FM FESTIVALE 2011 práve štartuje! Z 20 súťažných mixov, ktoré prišli do súťaže, bolo do finále vybraných 5.

Listen to Clive - Live @ Liquid Beatz 6.8.2011

09:37

Clive z Codered crew poskytol live záznam jeho setu z poslednej akcie Liquid Beatz, ktorá sa konala 6.8.2011 v bratislavskej Radosti. Set je dostupný na download priamo na jeho soundcloude a podľa jeho vlastných slov sa vám dostane "pure autonomic business".

 

Vychází nový letní track Bona Finixe 'Boogaloo'

09:27

Bon Finix vydává po svém úspěšném tracku 'Catwalker' z minulého roku, který se objevil i v Tiestově radiové show Club Life a získal si podporu od housových i trancových DJů, jako např. Greg Cerrone, Andy Moor, M.I.K.E., Artento Divini a mnoha dalších, nový track. 'Boogaloo' spojuje letní náladu s reggae vokálem, který vyzývá k obutí tanečních bot a k tanci boogaloo!

Párty: dnb.sk @ Subclub presentz

09:22

Očisti svoju dušu od síl temna božským drum and bassom už 19.8. v Subclube! Jedinečný rituál predvedie šesť duchovných na čele s obávaným maďarským Exorcistom.

Do Bratislavy sa vrátia Prago Union s novým albumom

09:10

Namiesto tradičného hiphopového chvastania a kaličenia nepriateľa vtipné metafory a slovné hračky, to všetko šikovne zarýmované a zasadené do beatov okorenených jazzom. To sú českí Prago Union, ktorí na jeseň vydávajú už svoj tretí album a 13. novembra ho spolu so živou kapelou prídu ju predstaviť do bratislavského Kultúrneho centra Dunaj.

MAGICAL GRAVITY na Nudance Boat Party

00:40

Maďarské drum and bassové trio MG vystúpi už túto sobotu na žúrke Nudance, ktorá sa bude konať na Plťke, ktorá kotví na Dunaji. Spolu s nimi vystúpi MC Blu-ID z Budapešti, deepový producent a šéf labelu Darktide rec. iM3 aka IM-Free.

» Mini info

8.8.2011
pondelok

Druhý ročník Easthetic festivalu je za nami

14:40

Český dídžej Felix! ukončil v nedeľu o piatej hodine ráno druhý ročník multižánrového Easthetic festivalu na Zemplínskej šírave. Na dvojdňové podujatie v stredisku Hôrka si našlo cestu dovedna 1 500 ľudí, čo je o polovicu viac ako v roku 2010. Ľuďom veľmi prialo počasie, v piatok i v sobotu bolo slnečno s teplotami do 28 stupňov Celzia.

NUDANCE PODCAST 003 by LSDee

13:38

Tretie pokračovanie podcastu Nudance namixoval mladý producent a dj LSDee.

7.8.2011
nedeľa

Nudance Open Air Boat Party "Drum & bass waters"

15:56

V sobotu trinásteho augusta sa na Plťke na Dunaji uskutoční po druhý krát párty Nudance Open Air. Na predošlej párty s podtitulom „Save the vinyl“ sme vzdali hold platnojazdcom a nestarnúcim peckám, ktoré dvadsiatka djov na dvoch stageoch roztáčala striktne z gramcov.

5.8.2011
piatok

DEBERCHA PROJECT: EPISODE III (praktické info)

15:00

Takže toto je náš posledný článok k nadchádzajúcemu open-airu DEBERCHA PROJECT: Episode III, ktorý sa začne už v túto sobotu 06.08.2011 od 18.00 hod. na prírodnom amfiteátri Deberča v obci Čajkov (okr. Levice). Tešíme sa na Vašu účasť!

PartyLife & COD OA / Predstavenie priestoru, Lineup

07:03

Pre všetkých, čo majú radi tvrdší drum"n"bass s masívnymi bass lines si CODE of DARKNESS Crew a spoločnosť Party Life pripravili noc plnú kvalitných a nielen lámaných beatov.

In nomine patris et filii et spiritus sancti

06:55

...by zakričal priemerný vyháňač diabla tesne pred tým, ako by ho rohatý rozdupal kopytom. Zato o naše hriešne duše sa v piatok 19.8. v Subclube postará skutočný Exorcista!

MP3: Minimatica vol.221 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

06:53

Prvá augustová Minimatica vám opäť sprostredkuje originálny výber hudby, ktorú na Slovensku by ste hľadali len u málokoho. Ďaleko preč od pofidérnej lacnej hudby, ktorá sa na všetkých válí z každej strany. Stačí si kliknúť na aktuálne vydanie rádio show Minimatica a hneď sa pred vami objaví úplne iný hudobný obzor a prejav.

» Mini info

  • 11:18EASTHETIC na Šírave už dnes! Dnes o 14:00 otvorí svoje brány festival Easthetic. Počasie je skvelé, ešte si dobaliť plavky, uterák, opaľovací krém a ide sa!
4.8.2011
štvrtok

Uprising sa blíži, tešia sa nielen fanúšikovia ale aj účinkujúci!

19:41

Festival Uprising, ktorého štvrtý ročník sa bude konať už koncom tohto mesiaca (26. a 27. augusta), sa blíži a radosť fanúšikov sa stupňuje. Na Zlaté piesky sa tešia aj kapely a interpreti, ktorí nahrali videoodkazy a pozdravy fanúšikom Uprisingu.

 

3.8.2011
streda

LIPTRIP vol.3

16:00

Liptrip s poradoovým číslom 3 sa blíži. Tento krát s hosťami ze Žiliny Maroshom a Griningom a domácimi pánmi Weekender, Geenko a Facet.

Line up: Nudance @ Subclub @ 2 Years

04:06

V sobotu sa pod hradnou skalou v Bratislave uskutoční dnb párty Nudance a oslavovať sa bude druhý rok rovnomenných akcií v Účku.

Profil: Janski Beeeats

00:13

Za projektom Janski Beeeats stojí hudobník a ilustrátor Jansé, tvorca komixu o chlapcovi menom Janski, ktorý je infikovaný záhadným vírusom. Tento pán z Francúzska odohrá svoje vystúpenie na festivale Easthetic už tento piatok.

Párty: Natural Sound 2011

00:03

Je tu ďalší ročník Natural Soundu - open air party plná slobody a priestoru pre Vás. Dojdite si užiť krásny letný večer plný tanečnej hudby a skvelých ľudí na už tradičné miesto.

Program Subclubu na mesiac august

00:00

Leto v plnom prúde. August môzťe schladiť v Bratislave aj v Subclube.

Mini SOLID OPEN AIR tento rok samozrejme bude

00:00

Ukončenie letnej (prázdninovej) sezóny na hornej Nitre je už takmer nemysliteľné bez kultového mini urban festivalu s názvom SOLID open air. Tento už 8. ročník sa odohrá posledný prázdninový piatok 26. augusta.

2.8.2011
utorok

Richie Hawtin po prvykrát v Bratislave

Richie Hawtin po prvykrát v Bratislave00:00

26. augusta bude vládnuť bratislavskému klubu LOFT - Richie Hawtin. Aj Slovensko sa teda dočká DJského setu krstného otca minimal techna a jedného z najzvučnejších mien elektronickej hudby vôbec.

DEBERCHA PROJECT: Episode III - Bio DJs

15:13

Už o pár dní začína tretí ročník akcie Debercha Project,  ktorá sa bude konať v sobotu 6. augusta 2011 na tradičnom mieste, ktorým je prírodný amfiteáter Deberča, nachádzajúci sa v obci Čajkov. Okrem iného sa môžete na rýchlo zapojiť do súťaže o 2 vstupy na túto parádnu akciu. Dnes ponúkame bližšie info o účinkujúcich..

Program klubu Radosť na mesiac august

00:53

Prinášame program klubu Radosť na mesiac august 2011.

Synthesia pokračuje

00:35

Akcia, ktorá vám na jar po prvý krát na Slovensku priniesla španielského mága Henryho Saiza, bude mať aj svoju jesennú tvár. A meno to bude nemenej zaujímavé.

Nový Bollov track Sensual Balloon remixoval aj Jay Tripwire

00:26

Leto je tu v plnom prúde a aj keď počasie na to veľmi nevyzerá, pevne veríme že sa to všetko čoskoro napraví . Medzitým vám ponúkame spôsob ako si spríjemniť voľné chvíle, napríklad aj počúvaním nového, v poradí už pätnásteho releasu ktorý vyšiel na Soluble Recordings. "Sensual Balloon" ktorého autorom je majiteľ labelu Bollo, je deephouseový výlet za dobrodružstvom s uvoľnenou atmosférou, tučnou basou, šťavnatými akordami a rozľahlými plochami na aké sme u tohto producenta zvyknutí.

Bon Finix a Jean Luc na kompilace Sunrise 2011

00:20

Judge Jules společně s Marcel Woodsem přichystali letní kompilaci polského festivalu Sunrise 2011, která vyšla v den konani akce 22.července. Krom výborného výběru trance a progressive nechybí ani očekávaný track Bon Finixe 'Bottle Up' v remixu od Jean Luc, který je součástí setu Marcel Woodse!

Peter Pea namixoval barevný Naked Podcast 004!

00:14

Prázdniny se přehouply do druhé poloviny a my vám přinášíme nový srpnový Naked Podcast. Mixu se tentokrát ujal matador domácí scény, ostřílený bojovník a král lesa, Peter Pea. Jeho set na 129 bpm nepostrádá svoji osobitou pestrost a jistě vám zpříjemní nejeden letní večer.

Poďte sa blázniť na Rudavu, prichádza RIO KARNEVAL!

00:10

Už len necelé tri týždne (19.-20.august) zostáva od otvorenia brán nového bláznivého festivalu v Rekreačnom stredisku Rudava pri Malých Levároch, ktorý svojou originálnou myšlienkou prináša niečo nové medzi paletu letných festivalov.

1.8.2011
pondelok

NUDANCE @ SUBCLUB @ 2 Years

00:31

August je mesiac kedy Nudance oslavuje druhý rok akcií Nudance v Subclube. Ďakujeme za podporu, priazeň, mnoho vydarených žúrok a hlavne kopce kvalitného dnb a dubstepu, ktorý sa zo soundsystému sypal :)

Leto sa vráti už o pár dní - na Easthetic festivale bude 29 stupňov Celzia

00:09

Zamračená obloha nad Slovenskom a početné prehánky na tomto území by už o pár dní malo vystriedať typicky letné horúce počasie s teplotami siahajúcimi k tridsiatke. Podľa Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) by malo byť v piatok 5. augusta na Zemplínskej šírave 29 stupňov Celzia.

BREAKS.SK PODCAST 3

00:02

Po prestávke prinášame nové pokračovanie podcastu Breaks.sk. Vypočujte si nové releasy a mixovaný set, ktorý pripravil maďarský dj Metha.

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch