Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.7.2010 do 31.7.2010

31.7.2010
sobota

M-Audio Torq Mixlab

13:16

Torq Mixlab je integrované plug-and-play hardvér/softvér riešenie pre DJ-ov. Obsahuje známu konzolu X-Session Pro a Torq LE DJ softvér.

Deep Down – SDJS so svojou vlastnou radio show!

00:00

Paul Diamond & Tomm-e sa rozhodli potešiť vyznávačov nekomerčných housových rytmov vlastnou radio show, jej prvé vydanie sa bude dať naladiť už najbližší pondelok.

30.7.2010
piatok

Tipy na tento víkend: Festivaly, párty a ešte omnoho viac..

14:00

Opäť nás čaká víkend plný zaujímavých eventov. Zo slovenskej ponuky vyberáme tanečný festival BeeFree 2010 v Hornej Strede a Rainbow Open Air 2010 v Nových Zámkoch. Okrem iného sa v Nemecku koná festival Nature One 2010, kde si v sobotu úctia pamiatku obetí nedávneho nešťastia na Love Parade 2010. Viac eventov nájdete v našom partyliste..

Videotip! Clubfeet - Count Your Lovers

12:00

Trio Clubfeet, práve vydalo debutový album Gold on Gold na New Yorskom labely Plant Music, pre potešenie všetkých fanúšikov tanečných klubov. Toto je video pre track Count your lovers ft. Tiah Eckhardt..

Post-disco duo Bot'Ox vydáva debutový album

10:00

Francúzske producentské post-disco duo Bot'Ox vydáva debutový album Babylon By Car. Oficiálny dátum vydania je stanovený na 23. október 2010 prostredníctvom labelu I´m A Cliche.

Slovenský rekord v separovaní odpadu na festivale Bažant Pohoda

08:07

ENVI-PAK, SITA Slovensko, Agentúra Pohoda a všetci návštevníci festivalu Bažant Pohoda 2010 sa zodpovedným triedením odpadu na 14. ročníku známeho multikultúrneho festivalu zaslúžili o oficiálny slovenský rekord v množstve vyseparovaného plastu na jednom podujatí.

Music Education _FM s DJ Shadow (26.07.2010)

08:00

Novej hudbe Music Education Radia_FM tento týždeň kraľuje Hip-hopový veterán a predsa stále inovátor, držiteľ Guinessovho rekordu za prvý „all-Sampled“ album na svete, umelec, ktorého tvorbu označovali ako trip-hop skôr než Portishead vydali klasiku tohto žánru Dummy. DJ Shadow

4 Elements - Radio_FM piatok 30.07.2010

08:00

Prvá polovica prázdnin prichádza do svojho finále a ja pevne verím, že vám ostalo i naďalej dostatok energie baviť sa. O to potešujúcejšie bude ak to bude v našej spoločnosti. I dnešný víkend totiž odštartujeme množstvom skvelých hudobných kúskov z uplynulého týždňa.

29.7.2010
štvrtok

Fritz Kalkbrenner vydáva debutový album

16:00

Fritz Kalkbrenner, nemecký vokalista a producent vydáva v októbri debutový album Here Today Gone Tomorrow.

Panasonic predstavil domácu 3D kameru

15:52

Kamera HDC-SDT750 je prvou 3D Full HD videokamerou určenou pre bežných spotrebiteľov. Mí jednoduché nastavovanie a umožňuje natáčať video tak v 2D, ako aj v 3D - a to v najvyššej možnej kvalite Full HD. (viac na webnoviny.sk)

Pozvánka! Grape Festival 2010

14:00

Podobne ako máme na východnom Slovensku zástupcu ne-mainstreamovej hudby v podobe Easthetic festivalu, na opačnej strane republiky vytŕča z radov, nováčik na scéne, Grape Festival. Jeho line-up je zárukou kvality a rovnako ako nevšedný prístup organizácie ponúka Grape festivalu veľký potenciál do budúcna

Videotip! Caribou - Sun

12:00

Dnes si dáme trochu psychadélie v podaní kanadského elektronického producenta menom Daniel Victor Snaith, ktorý sa skrýva pod aliasom Caribou alebo Manitoba.

Ja hrám vždy s tým rizikom a bol už aj prázdny parket. Mainstream ma nebaví. DJ Schyzo - rozhovor pre Drom.sk

11:00

Dnes vám prinášame rozhovor s relatívne nenápadným chalanom z Pievidze , ktorý sa však za mixpultom nedá prehliadnuť, lebo z pod jeho rúk a platní vzchádzajú beaty, ktoré ľudom doslova nakopávajú zadky.  Viac o mladom djovi s pseudonymom Schyzo sa dočítate v tomto rozhovore.

Tip! The Chemical Brothers - Another World

10:00

Britský The Chemical Brothers zverejnili video k ďalšiemu singlu Another World, s ich nového albumu Futher, ktorý sa len nedávno objavil na pultoch.

Tip na download: Noks&Good Mood vás sprevádzajú na cestách...

00:00

Každý, kto cestuje autom alebo iným "skracovačom vzdialenosti" dlhšie ako 2 hodiny rozmýšľa, čo robiť  cestou. Ak ste šofér máte postarané minimálne o zamestnanie rúk a nôh. Ale  čo myseľ a uši? Krajina ubieha okolo, už len  hudobný  podmaz do pozadia  a máme malý príbeh, film, možno mini cestovateľský dokument.

MP3: Mix “4 Fest Body Art 2010“ by DJ Progressium

00:00

Talentovaný DJ Progressium z východu Slovenska pôsobiaci v Prahe pri príležitosti pripravovanej umeleckej akcie „Body Art Fest“ pripravil letnú nádielku v podobe setu, ktorý sa nesie v štýle house-progress house.

28.7.2010
streda

Blue BMX je prvou kompiláciou eve.tune

16:00

Eve.tune je online hudobné vydavateľstvo, ktoré si dalo za cieľ podporovať tvorbu/umenie, ktorého cesta zatiaľ nie je vydláždená. Na prvej kompilácii Blue BMX si môžete vypočuť remixy PPE či The Uniques..

Počet obetí Loveparade stúpol na 21

15:08

Nešťastie na najväčšej technopárty Európy sa odohralo počas toho, ako v dave asi 1,4 milióna zabávajúcich sa ľudí vypukla panika.

Festival Kazantip 2010 začína už cez víkend

14:00

Po tom, čo tí istí Djs a rovnaké live projekty vystupujú na rôznych festivaloch po celom svete, je čas aby prišiel taký, ktorý je "okorenený" o čosi viac. A tým je ukrajinský festival Kazantip, hybrid medzi festivalom Burning Man a odviazanou atmosférou Ibizy na ukrajinský spôsob...

Videotip! The Toxic Avenger - N'IMPORTE COMMENT

12:00

Dnes ponúkame trochu francúzskeho elektra v podobe The Toxic Avenger, a.k.a. Simon Delacroix, parížskeho electro thrash producenta...

Nifra u Schulza na Coldharbour day!

10:26

28. júla Markus Schulz a Coldharbour recordings oslavujú 100-tý release.

Tip! Holy Ghost! vydávajú debutovú EP

10:00

Niekde medzi svetovým turné s Chromeo a LCD Soundsystem si chalani z amerického dua Holy Ghost! našli čas na ich novú EP Static On The Wire.

Babicz vydal EP Remote Kiss!

00:00

Ešte neutíchli pozitívne ohlasy na jeho umeleckom albume Immortal Changes, ktoré vyšlo na labelu Systematic, a Robert Babicz prichádza s ďalšou novinkou.

» Mini info

27.7.2010
utorok

Minimatica vol.167 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (25.07.2010)

17:38

Stošesťdesiatsedem. To je číslo ďalšej mixovanej hodinky Minimatica, ktorú vám prináša Cole. Ako vždy, u nás o niečo skôr :)

Gorillaz - Escape to Plastic Beach World Tour

16:00

Prvé svetové turné formácie Gorillaz nazvané Escape To Plastic Beach World Tour, v rámci ich posledného albumu, ktorý vyšiel v marci 2010, odštartovali 25. júla v Sýrii. Vystúpia aj v Nemecku, Francúzsku, Holandsku...

Tv Tip! Umenie Plakať

15:00

Ak by ste mali chuť tieto upršané dni stráviť doma pred telkou, tak dnes si pozrite dánsku rodinnú drámu Umenie Plakať. Je to v pôvodnom znení s titulkami...

Pozvánka! Fest Anča 2010

14:00

Medzinárodný festival animovaného filmu Fest Anča, ktorý sa bude konať 30. júla – 1. augusta 2010, ponúkne od detských filmov až po malinko šteklivé pre dospelých, krátkych až po celovečerné, jednoducho všetko, čo má čosi spoločné s animáciou.

Videotip! Booka Shade - Teenage Spaceman

12:00

Nemecké elektro house duo Booka Shade s novým singlom Teenage Spaceman. Video natočil Matthew Harris a stal sa tak víťazom súťaže o najlepšie video v spolupráci s Booka Shade a Genero.tv.

Rádio_FM v tvojom meste - Čadca

11:00

Dnes opäť zavíta Rádio_FM do tvojho mesta. Tentokrát v Čadci na Matičnom Námestí vytúpi Lavagance a Noisecut. V rámci afterpárty v clube DejaVu opäť známa zostava biba_FM a Lixx. Okrem iného koncert Lavagance si vypočujete aj na vlnách Radia_FM.

Nový slovenský breakbeat je na svete. Macho – Red key

10:39

Nový slovenský breakbeat je na svete. Tentokrát aj s remixami z Veľkej Británie. Macho, Home Alone, Andy Faze a One of Bra. Tieto producentské mená nájdete na novom EP z dielne Breaks.sk Records.

Harmonious Thelonious vydává v októbri debutový album Talking

10:00

Harmonious Thelonious je projekt nemeckého umelca Stefana Schwandera, ktorého poznáte pod pseudonymami ako Antonelli Electr a A Rocket In Dub...

MP3: Andre.a Kran - Summer House mixes

00:00

Pre tento mesiac si pre vás Andre.a Kran pripravil mixované house sety pod názvom " Summer House mixes " rozdelené na June mix a Essential July mix 2010.

26.7.2010
pondelok

Robyn - Body Talk Pt.2

16:30

Robyn ponúkla pár detailov k druhému pokračovaniu z jej trilógie albumov z názvom Body Talk..

Pozvánka! GlobalGathering 2010

16:00

Tento ročník GlobalGathering v Anglicku sa nesie v znamení 10. výročia so 150 účinkujúcimi a menami ako 2manydjs (Live), Chase & Status (Live), Armin Van Buuren, Carl Cox, John Digweed, Sasha, Booka Shade, Paul Oakenfold, Loco Dice, Sander van Doorn, Markus Schulz, James Zabiela, Fedde Le Grand, Digitalism, Adam Beyer, Dubfire, Sub Focus, Simian Mobile Disco, Mark Knight, Joris Voorn, Andy C, Sidney Samson, Judge...

Fotoreport z Summer beach Rudava 2010

15:40Prinášame pár fotiek z upršaného festivalu Summer beach Rudava 2010.

Apokalypsa The Bells uverejňuje ďalšie zahraničné meno - Cristian Varela

15:00

Ďalším, kto prinesie nasledujúce proroctvo konceptu The Bells, je všeobecne známa osoba, ktorej sa jedno nedá uprieť: vždy dokázal zdvihnúť ruky a poriadne roztancovať každého návštevníka. Zakaždým ukázal, že v mixovaní vie prekvapiť - španielska jednička, ktorá by na výcuc svojich získaných ocenení potrebovala minimálne samostatnú stranu A4...

Paradog spúšťa predpredaj

14:37

Nastal čas ukončiť fámy,  dohady a neistotu okolo Paradogu. Nasledujúci mesiac až do 20. augusta budete dostávať informácie potrebné pre naladenie na pravý tanečný festival.

Videotip! Faithless - Tweak Your Nipple

14:00

Ďalšie psychadelické animované video k tracku Tweak Your Nipple od Faithless z ich posledného albumu "The Dance".

To že má niekto štúdio za "desať miliónov" z neho ešte nerobí producenta. Bollo - rozhovor pre Drom.sk

12:00

Štúdio? Hm, myslíš tú moju spálňu plnú kadejakých káblov, krabičiek a iných rárohov? (podľa vyjadrenia ostatných príslušníkov rodiny) Asi tak nejak to u mňa vyzerá. Všade plno svetielok, tlačítok a knoflíkov.

MT Summer Fest 23.07.2010 - Fotoreport by Felski

11:30Zaujímavý hudobný počin, skvelí ľudia, nevyspytateľné počasie a predčasný koniec...to všetko sme zažili na piatkovom Martinskom MT Summer Feste. Ako to celé prebiehalo si môžete pozrieť v našom sucho-mokrom fotoreporte :)

Ika Sali s novou platňou Whatever s remixami od Alex Svaensson a Monoide

10:08

Na free netlabely Saj-gon sa v týchto dňoch objavujú nové nahrávky prešovského producenta a dídžeja Ika Sali. Platňa Whatever EP obsahuje štyri tracky, dva originálne v štýle tech-house a dva remixy od popredných slovenských producentov Alex Svaensson a Monoide, ktoré pôsobia temnejšie deep & tech. Sťahuj zadara.

Film, TV a Kino Tipy 26.07 - 01.08. 2010

08:00

Tento týždeň pribudne do kín slovenský film Legenda o lietajúcom Cypriánovi, komédia Kick-Ass a Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive. Ak by ste si chceli pozrieť dobrý film, odporúčame film Solomon Kane, inšpirovaný fantasy poviedkami autora R.E. Howarda, otca legendárneho Barbara Conana alebo horor Mutant. A pre televíznych "fajnšmekrov" máme aj pár TV tipov.

25.7.2010
nedeľa

Jeff Mills z roku 2002. Sťahuj!

16:09

Ako znelo techno ikony menom Jeff Mills v roku 2002? Bez zbytočných slov sa teda presuňme na jeho DJ mix..

Robert Burian s tech-trance novinkou Saloon. Video!

15:57

22.7. oficiálne vyšla nová skladba s názvom SALOON, ktorá sa nesie v čoraz populárnejšom štýle tech-trance, a aj v týchto horúcich a vyčerpávajúcich dňoch určite dobre padne osvieženie práve také ako ste zvyknutí dostať v salóne. Skladba úž obstála v skúškach na najvačších slovenských letných akciách.

B-complex novinky

15:28

Po dvoch zárezoch na výberovkách Sick Music Vám Maťo aka B-complex prináša aj svoju prvú sólovú plaťňu na značke Hospital.

Smrť na Love Parade 2010 :(

12:32

Love Parade začala svoju cestu v Berlíne roku 1989. Popularita tejto pouličnej dance party presiahla rozmery hlavného mesta Nemecka v roku 2006, kedy sa tam uskutočnila posledný krát. Ostatné ročníky nasledovali v mestách Essen (2007), Dortmund (2008) a tento rok v "čiernom" Duisburgu.

24.7.2010
sobota

NUDANCE NEWS 002

00:09

Druhý letný diel lámaných noviniek na scéne :)

23.7.2010
piatok

Commix vydávajú kompiláciu Re:Call to Mind

10:00

Dnb duo Commix vydávajú kompiláciu zremixovaných trackov z ich albumu Call To Mind z roku 2007, na ktorých sa podielali D-Bridge či Instra:mental.

Music Education _FM s The Glimmers (19.07.2010)

09:40

Majú 40 a nepracujú. Neživia sa hudbou ale hudba ich živí. Kedysi dávno v 87om v úplne inej realite belgického centra Ghent, nastúpili svoju nekonečnú plavbu hudobným vesmírom Mo Becha a David Fouquaert.

SIGNAll_FM : 25.07.2010 - Jedni ich majú radi, iní ich zatracujú – MCs!

00:00

Jedni ich majú radi, iní ich zatracujú. Od počiatku však neodlučiteľne patria k drum&bassovej kultúre - MCs! Ako to s nimi vlastne je? Ako ich vnímajú ľudia a ako vnímajú oni sami seba? Odpovede na tieto a mnoho ďalších otázok sa dozviete vo vysielaní drum&bassovej show SIGNAll_FM v nedeľu 25.07.2010.

» Mini info

  • 12:10Oldschoolový drum&bass v Subclube Už zajtra sa pod hradnou skalou stretnú nadšenci kvalitných, časom overených lámaných beatov a spoločne sa zabavíme. Šestica djov vás prevedie viacerými odrodami drum&bass od chilloutových, liquidových trackov, cez temnejšie a tvrdšie. Tešiť sa môžete na vkusnú videoprojekciu, laser či darčeky od Growlandu. Bude to pestré a zaujímavé :)
  • 00:00Code Of Darkness: Last info, Lineup Sobota nám už klope na dvere a s ňou aj vytúžení víkend. Pre tých čo nevedia kam sa uchýliť pred ostrými slnečnými lúčmi ponúkame skvelú možnosť zábavy na náš obľúbený dnb.
22.7.2010
štvrtok

Skream, Artwork a Benga útočia ako Magnetic Man

16:00

Skream, Artwork a Benga útočia ako dubstepová "super" formácia Magnetic Man a v októbri vydávajú debutový album..

Pozvánka! Sziget 2010

14:00

Ak ste ešte nestrávili pár dní na maďarskom festivale Sziget, tak si na druhý augustový týždeň nič neplánujte. Festival totiž otvorí svoje brány po 18krát a opäť so šialene dobrým line-upom..

 

Videotip! Mount Kimbie - Would Know

12:00

Ako sme už pred časom avizovali, londýnskej zostave Mount Kimbie vyšiel debutový album Crooks & Lovers. Toto je "videoochutnávka" ich ďalšieho tracku Would Know..

DJ Kentaro: NuSpirit klub - posledné info

10:02

Už dnes 22.07. to v bratislavskom NuSpirit klube vypukne. Povedané a ukázané už bolo snáď všetko, čiže poďme k lajnapu a výhercom súťaže.

Label Minus vydáva kolekciu trackov Plastikmana

10:00

V auguste vydáva label Minus Kompilation, retrospektívnu kolekciu z produkcie Richieho Hawtina z rokov 1993 až 2004.

Download 2010, Zvolen - Fotky od San

09:30Download oslávil 10. rok v sobotu 16. júla. Na Zvolenskom zámku sa v ten dusný večer spotil asi každý. Za úžasnú atmosféru patrí veľká poklona prítomným a samozrejme vystupujúcim, medzi ktorými boli npr. Namito, Butch, Nu:Tone, Metrik, Midi Lidi a ďalší..

» Mini info

  • 10:20DRUMATIQUE SESSION w/ THE SQUARE – časový line up + súťaž o 2 free vstupy Ďalší letný víkend sa blíži a s ním aj session s rakúskym djom a producentom THE SQUARE. V sobotu 24.júla bude mať program v Nu Spirit Clube nalsedovný časový line up.
  • 10:06Subclub opäť otvára už vo štvrtok! Po dvojvíkendovej prestávke Subclub opáť otvára svoju bránu a ide na to zostra. Vo štvrtok 22.júla sa chystá Sub-Urb – diskotékový mashup (Vili:am/Ricki Fitz/Bobsan), v piatok Standa a klubové techno (Toky/Loktibrada/HU/Peal) a v sobotu oldschoolový DNB v podaní Nudance (Jazzcause/F@tsound/Lady Su/Hildush/M-Cee/Stefun). Welcome back!!
21.7.2010
streda

Ako zvládnuť maratón bez kondičky?

22:15

Aj vy si často položíte ráno pred zrkadlom túto jednoduchú ale provokačnú otázočku? Odpoveď vám šikovne namixujú chlapci už túto sobotu na vodnom diele v Žiline..

Pozvánka! Audioriver 2010

14:00

Aj tento rok ponúka poľský festival Audioriver 2010 ozaj kvalitný line-up. Ak ste ešte o ňom nepočuli, tak si treba niečo prečítať. Patrí totiž medzi najlepšie európske festivaly, ktoré sa konajú v auguste. Audioriver presadzuje iba to najlepšie, zo sveta alternatívnej hudby, s dôrazom na elektroniku. Koná sa každoročne v poľskom meste Plock na brehu rieky Visla.

Zverejnili nominácie na prestížnu Mercury Prize

12:17

Na tlačovej konferencii v londýnskom Hospital Clube dnes zverejnili nominácie na prestížnu Mercury Prize, ktorú každoročne udeľujú za najlepší britský alebo írsky album roka.

Minimatica vol.166 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (18.07.2010)

12:00

Prichádza stred týždňa a s ním pokračovanie relácie Minimatica. Predstavíme si v rámci nej ďalšie zaujímavé novinky.

Videotip! Joyce Muniz & Shanti Roots f. Kudra Owens - Sick Music

12:00

Fajné video z dielne Joyce Muniz & Shanti Roots f. Kudra Owens na stredajšie popoludnie. Trochu to oživiť..

The Cradle to the Rave - debut Marcusa Lambkina na DFA Records.

10:00

Marcus Lambkin aka Shit Robot vydáva jeho debutový album The Cradle to the Rave tento september na DFA Records.

Hradhouse 2010: sety účinkujúcich

00:00

Najväčší moravský tanečný festival - legendárny Hradhouse sa blíží. Už za 3 týždne ožije zrúcanina boskovického hradu rytmy techna, house, progressive i dnb. Prinášame odkazy na sety všetkých účinkujúcich ako ochutnávku a pripomíname, že vstupenky sú k dispozícii v sieťach Ticketpro a Ticketportal za priaznivú cenu 470,-czk.

Beatpatrol 2010 last info

00:00

Víkend je za rohom a tak Vám prinášame posledné infošky k blížiacemu sa Beatpatrolu. Here you go:)

MT Summer Fest "dirty bass open air"

00:00

Na prvom ročníku v Amfiku už tento piatok vystúpi na troch pódiách 12 hudobných skupín a vyše 20 DJs. Priestor dostanú najmä martinské kapely.
Keď sa organizátorom nepodarilo oživiť Nočné vlny, pre záujem martinskej verejnosti ich nahradili novým festivalom...

20.7.2010
utorok

Let It Roll open air festival: Užitočné informácie!

18:39

Tento ročník festivalu Let It Roll v Starých Ždániciach organizačne prebehne podobne ako v minulých rokoch, k určitým zmenám došlo pri parkovaní, kempov a akreditácií. Ďalej sa nám podarilo zaistiť sprchy a tiež sme se zapojili do programu recyklovania. Všetky dôležité informácie nájdete v článku.

Pozvánka! Freerotation Festival 2010

17:45

Pozvánka ako pozvánka. Festival je síce vypredaný, ale určite patrí k takým, o ktorých by ste mali vedieť. Freerotation je elektronický audio-vizuálny festival, ktorý sa koná už tento víkend v okolí Baskerville Hall, na hranici medzi Walesom a Anglickom. Veľmi netradičné a komorné prostredie ponúka kvalitných Djs v rámci žánrov ako techno, house, dubstep, electronic jazz, experimental, electronica, chillout, ambient, dub..

Björk prichádza s novým hudobným projektom na záchranu oceánov

16:00

Islandská speváčka Björk sa pred časom pustila do spolupráce s americkou experimentálnou kapelou Dirty Projectors a výsledok usilovného skladania na seba nenechal dlho čakať.

Nový videoklip Lavagance k skladbe Blood

14:00

Nové video kapely Lavagance patrí k profesionálnym počinom z každej oblasti.  Videoklip k skladbe Blood nahrávali banskobystrickom klube Ministry of Fun..

Videotip! Lenzman ft. Riya - Open Page

12:00

Nové video k singlu Open Page z dielne holandského producenta Teije van Vliet aka Lenzman. Lámané beaty verzus vokály speváčky menom Riya...

Pohoda_FM s Michalom Kaščákom

11:00

Dnes v relácii Pohoda_FM s Bibou bude Michal Kaščák a zrekapituluje festival Pohoda. Okrem iného rozhovor so Ženou s ovocím. Nalaďte sa na Rádio_FM.

 

Dub techno producent Arne Weinberg vydáva ďalší album

10:00

Dub techno producent Arne Weinberg vydáva v septembri ďalší album ako Onmutu Mechanicks.

Fotka dňa 20. júl 2010 - Realita v Mexickom Zálive

09:30

Dnešný zamračený deň "štartneme" veľmi smutne. Ropa, ktorá po potopení plošiny Deepwater Horizon uniká do otvoreného oceánu za sebou zanecháva fatálnu stopu. Ničí a dlhodobo vážne narušuje celý morský/podmorský ekosystém. Fytoplanktón, ryby, vtáky...pre Homo Sapiens očividne stále nízka daň za lacný benzín...

 

Hradhouse 2010 predstavuje Strobe stage

00:00

Hradhousová kobka bude tohto roku v réžii známeho moravského, na tanečnej scéne viac než 10 rokov mixujucého, bookingu Strobe. Na čo sa môžete tešiť?

19.7.2010
pondelok

Fotka dňa 19. júl 2010 - Haluze na pláži

18:12

Stála expozícia "SprookjesBeelden aan Zee" (Obrazy rozprávok pri mori) na pláži v holandskom meste Den Haag. Jej autorom je Tom Otterness a verejnosť ju može obdivovať od roku 2004. Odvtedy sú tieto "rozprávkové sochy" neodmysliteľnou súčasťou pobrežia Scheveningenu.

Tip! Mount Kimbie s debutovým albumom

16:00

S dvoma EP a množstvami remixov dvaja talentovaní páni z Londýna menom Dom Maker a Kai Campos otvorili dvere do sveta post-dubstepu. A práve dnes dubstepovým experimentátorom, ktorí vystupujú ako duo Mount Kimibie vyšiel debutový album Crooks & Lovers...

Pozvánka! Love Parade 2010

14:00

Už len 5 dní nás delí od ďalšieho pokračovania Love Parade v nemeckom meste Duisburg s masívnym line-upom...

Videotip! The Shapeshifters - Helter Skelter

12:00

Singel Helter Skelter z dielne anglických producentov The Shapeshifters (Simon Marlin a Max Reich), ktorý vydali v máji 2010...

Skunk Anansie vydávajú po 11 rokoch nový štúdiový album

10:00

Anglická kultová formácia Skunk Anansie, ktorá sa minulý rok vrátila po 8 rokoch na hudobnú scénu, plánuje vydať 13. septembra nový album Wonderlustre..

Film, TV a Kino Tipy 19.07 - 25.07. 2010

09:00

Tento týždeň sa do kín dostanú premiérovo dva filmy, komédia Pomsta chlpáčov a triler Počiatok. Ako tipy ponúkame minulotýždňové filmové premiéry ako  Shrek: Zvonec a koniec 3D a komédiu To bol zajtra žúr. Okrem iného v TV tipoch sa opäť objavil výborný kreslený film Persepolis...

Podcast: Get Deep With SDJS - Júlové vydanie namixovali Tomm-e & Impresio!

00:00

Hodinový set plný kvalitnej house music pripravujú jeden krát mesačne Paul Diamond a Tomm-e so svojimi hosťami, od júna navyše v novom šate podomatic podcastu, vrátane archívu starších relácií.

18.7.2010
nedeľa

Free Summer 2010 - Časový Line-up a sety na stiahnutie

09:28

Najväčší hudobný event na východe Slovenska – FREE SUMMER, vypukne už v sobotu 24. júla v Košiciach o 17:00. Miesto konania ostáva nezmenené, t.j. lúky po Bankovom, lokalita Čičky. Festival už tradične začne prehliadkou amatérskych djs, pokračovať budú hostia z domova i zahraničia.

Svezarm Calling 5 - fotoreport by Michael Kelso

07:16Pod Spišským hradom sa hráva o 106! Po piaty krát, vždy každý mesiac, tam búcha drum and bass a rôzne elektronické hudobné žánre. Chalani prezradili svoje ambície uskutočniť open air. Tak im v tom držíme palce a veríme, že sa pod magnetickým klenotom Spiša rozlejú dunivé zvuky. Nafotil Kesho (upravil Kelso).

Music Education _FM s Nu:Tone (12.07.2010)

06:48

Ako 8ročný sa dal na klavír. O rok neskôr nastúpil do chlapčenského zboru v Cambridgi. Muzika ho bavila tak svoje vyššie vzdelanie zasvätil práve jej štúdiu na Durham University.

» Mini info

17.7.2010
sobota

"Kultúra za 500 aneb IQ85"

17:48

Prebraté z fóra na Huste.tv k videu s Kulym z Desmodu, ktoré ste mnohí už určite registrovali. "Krása, už dlho som sa tak nesmial, ani môj mentálne postihnutý syn by to nepovedal krajšie. Fakt je ten, že žrádlo zvýši prietok krvi v bruchu a o to menej jej prúdi do mozgu. Tento imbecil zrejme žerie stále a hlavne pri komponovaní a písaní textov. Na druhej strane som rád, že ho "máme" o to viac si vážim kultúrne počiny ako PPE a Pohoda."

» Mini info

  • 00:00Party: Sonne Edition 10 22.10.2010, KS Bůrovce, Topolná u Uherského Hradiště (CZ), DJs: Rydel (NL), Eco (POL),Jerry & Orbith aka Gehringer a ďalší
16.7.2010
piatok

Videotip! Jaga Jazzist - One-Armed Bandit (Live)

16:35

Dnes si dáme experimentálnu jazz kapelu z Nórska, ktorá sa zajtra predstaví na festivale Colours of Ostrava 2010. Formácia Jaga Jazzist v januári vydala piaty štúdiovy album One-Armed Bandit na labely Ninja Tune.

Vyhodnotenie súťaže o vstupy na Summer Beat do Žiliny s Bossom

15:20

Máme pre vás vyhodnotenie bleskovej súťaže. Dva free vstupy na party Summer Beat, ktorá sa uskutoční už najbližšiu sobotu v Žiline s DJom Bossom, získava..

Pozvánka! Vision Festival 2010

14:00

Plánujete dovolenku a máte už dosť extrémne teplých dní? Máme pre Vás tip na august. Nádherné prostredie švajčiarskych Álp nad jazerom Thun, jedinečná atmosféra a nie zložitý ale o to kvalitnejší line up, urobili z festivalu Vision legendárnu akciu...

Bažant Pohoda 2010 - Mini fotoreport by Felski

14:00...pohodu som si dal po 4 rokoch. Čistá, otvorená myseľ, oddýchnutá od všeobecných názorových platforiem bola tým najlepším stimulom pred aj počas festivalu a už po prekročení vstupnej brány, keď mi staff zaželal "príjemný pobyt" som vedel, že tento víkend bude patriť k tej výnimočnejšej časti mojej zážitkovej zbierky :). Najlepším vyjadrením toho ako dobre som sa cítil, je tento krátky festivalový fotoreport. P.S. Michal Kaščák - veľký, veľký rešpekt a veľké ďakujem za to čo robíte a tvoríte!

Tipy na víkend: Festivaly, párty a ešte omnoho viac..

13:03

Tento víkend je opäť plný kvalitných eventov a z nášho pártylistu vyberáme: Download festival a jeho pompéznu oslavu 10. výročia, Medzinárodné hudobné prezentácie AMBIENT 2010 v Poľsku s Biosphere a zavítať môžete aj do Belgicka na oslavu elektronickej hudby 10 Days Off 2010.. A ešte omnoho viac...Stačí si len vybrať.

Amy Winehouse chce vydať nový album

11:25

Konečne sa dočkáme nového albumu speváčky Amy Winehouse, ktorá to sľúbila svojim fanúšikom v rozhovore pre Metro UK. Mal by vyjsť v januári 2011 a bude veľmi podobný predošlému.

Syndrom open air potvrdený!!!

11:08

Všetkým tým čo sa dostalo do uší niečo také ako, že Syndrom crew ukončila svoje účinkovanie na dnb scéne, pozor!!! 7.8.2010 je dátum kedy sa uskutoční „2-hé“ pokračovanie hudobného festivalu Syndrom open air, a je to aj dátum kedy Vás presvedčíme o tom že Syndrom crew funguje aj naďalej!

Fotka dňa 16. júl 2010 - Chameleón

10:30

Horúci piatkový deň vám dnes spríjemní Chameleón, ktorého sme stretli na potulkách Amstrom :) Krásny víkend od celej redakcie DROM.sk!

Nifrin remix Leona Boliera na Spinnin records!

10:00

Ďalší remix z Nifrinej dielne na track „That morning“ z pripravovaného albumu Leona Boliera sa stretol s úctihodnou podporou medzi nejedným Dj - om svetového meradla.

Boys Noize, Diplo a Hot Chip na novom albume londýnskeho rapera Kano

09:51

Londýnsky raper Kano si prizval pár elektronických umelcov v rámci produkcie jeho ďalšieho albumu Method to the Maadness.

SIGNAll_FM : 18.07.2010 - Exkluzívne rozhovory z Pohody a DJ Inso

08:41

Najbližšie vysielanie drum&bassovej relácie SIGNAll_FM bude naozaj po okraj naplnené zaujímavým materiálom. Množstvo trackov, exkluzívne živé rozhovory z festivalu Bažant Pohoda 2010 so Skreamom (UK), Gabannom a Cliveom, Olis Bakulu a Slight vás pozvú na akciu so skvelým Kentarom, bude aj ukážka jeho mixovaného setu a priamo v štúdiu dá svoju drum&bassovo-turntablistickú exhibíciu dj Inso!

4 Elements - Radio_FM piatok 16.07.2010

07:58

S názvom 4 Elements sa bude opäť spájať horúca piatková noc v étery Rádia_FM. V ďalšom prázdninovom vysielaní vám opäť ponúkneme nielen množstvo najaktuálnejšej hudby, ale i príležitostí na výhru.

Download open air: Line up, Mapa areálu

07:49

Časový harmonogram vystúpení pre 10. ročník festivalu Download, ktorý sa uskutoční v piatok 16.7.2010 na Zvolenskom zámku. Počasie nám praje tešíme sa na vašu návštevu.

» Mini info

  • 08:26Party: Euphorica Dňa 7.augusta/ sobota sa v piešťanskom Cotton klube uskutoční nová party s výstižným názvom Euphorica. Ako je už zo samostatného pomenovania eventu známe, party bude zameraná predovšetkým na sound euforických štýlov ako je trance a progressive.
  • 08:09DJ Kentaro "Najlepší z najlepších": Čo všetko si na nás Kentaro chystá? Spolu s DJom Kentarom príde 22. júla do Bratislavského NuSpirit klubu aj kopec kamiónov naložených tou najmodernejšou technikou. Ehm... no dobre, toto nieje celkom pravda, no zároveň to ani nieje úplný blud, keďže šou tohto svetoznámenho Japonca sprevádza vždy niečo navyše.
  • 07:55DARKNESS 6: Plagát + Trailer Leto už je v plnom prúde, festivalová sezóna rozbehnutá, no my už myslíme na to, čo bude po lete, keď všetky festivaly budú za nami...
  • 00:00Party: Broken Base Summer Special! Párty pod otvorenou oblohou, zmes štýlov a 7 DJs + jeden Mc, to všetko prinesie špeciálne vydanie pravidelenej žúrky Broken Base v košickom klube Letom Svetom.
15.7.2010
štvrtok

Tip! Mr. Oizo & Gaspard Augé – Rubber

16:00

Promo video soudtracku francúzskeho elektro kráľa menom Mr.Oizo k jeho filmu Rubber, na ktorom spolupracoval aj Gaspard Augé z Justice.

NUDANCE NEWS 001

14:45

Od tohto týždňa sa môžete tešiť na pravidelné týždňové newsky zo sveta lámaných beatov tj. štýlov ako drum&bass, dubstep, bassline, grime, uk garage, 2step, wonky ...

Videotip! Heineken Balaton Sound 2010

12:00

Rovnaký víkend ako sa u nás oslavovala dobrá hudba a pohoda, sa konal aj Heineken Balaton Sound 2010. Pozrite si vystúpenia Jamiroquai, John Digweed, Paul Kalkbrenner,The Chemical Brothers...

The Prodigy je podľa GlobalGathering najvplyvnejšia elektronická formácia všetkých čias

11:00

Viac ako 200 festivalov a klubov sa zúčastnilo prieskumu organizátorov festivalu GlobalGathering, aby vytvorili rebríček najvplyvnejších interpretov všetkých čias v rámci elektronickej hudby.

Fotka dňa 15. júl 2010 - Renault DeZir Concept

11:00

Dnes dáme trošku FUTURE soundu z dielne Renaultu :) Nech sa páči DeZir (škoda že ho neplánujú robiť aj vo verzii priateľskejšej pre životné prostredie). Ak chcete vidieť viac pozrite si stránku Renaultu.

 

Vyhodnotenie súťaže o vstupenky na Download open air do Zvolena

10:30

Leto sa začalo, začali aj festivaly. Pod holým nebom a medzi múrmi historického zvolenského zámku sa budete môcť vyskákať až na troch stageoch. Kto získa dva vstupy a pôjde zadara?

Tip!The Aikiu - Just Can´t Sleep

10:00

Prvé video k novej EP Just Can´t Sleep francúzskeho producenta Alexa Aikiu, ktorý stojí za projektom The Aikiu. EP vyšla 14. júla na francúzskom labely Abracada.

Download open air: Slovensko – Česká DnB zostava pozýva na zvolenský zámok

00:00

Príjmite pozvanie na 10. Ročník open air festivalu Download. Slovensko – Česká DnB zostava pozýva na zvolenský zámok.

» Mini info

  • 00:00Party: Beach tech open air party Booking Techron.sk vás pozýva na nezabudnuteľnú multižánrovú žúrku pod holým nebom, priamo v areáli Krpáčova pri kolibe. Na tomto mieste sa bude konať party s výstižným názvom,, Open air BEACH TECH“. O čo pôjde??? Baviť Vás bude 8 djs.
  • 00:00Party: Consistence: dubstep & dnb v Považskej Bystrici V piatok 16.7.2010 sa uskutoční ďalšie pokračovanie akcie CONSISTENCE vCLIP DANCE CLUBE v Považskej Bystrici (bývalý Planet Music Club).
14.7.2010
streda

Code Of Darkness: 1st Code Of Darkness DnB night / Predstavenie promotéra, Klubu, Line-up

20:54

Tak a máme to tu ! Po skvelom a veľmi príjemnom štarte na Invazii OA, kde ste mali možnosť vychutnať si krásne prostredie a skvelý dnb stage pod promotion code of darkness crew vám chceme ponúknuť prvú klubovú noc tejto novej ale ostrieľanej skupiny djov z Hornej Nitry.

Tip! Swedish House Mafia - One

16:00

Švédska House Mafia - Axwell, Sebastian Ingrosso & Steve Angello - vydali oficiálne video k ich masívnemu debutovému singlu One..

Fotka dňa 14. júl 2010 - Zatmenie slnka

15:30

Zatmenie slnka na tak fascinujúcom a osamotenom mieste ako je Veľkonočný ostrov vám bude dnes spolu so šiestimi monolitmi "Moai" spríjemňovať krásne letné poobedie ;)

Byť návštevníkom Bažant Pohody je úžasné...

15:06

Ak chcete opísať zážitky a vyjadriť pocity z Pohody musíte počkať aspoň 2 dni, aby sa všetko ucelilo a spracovalo pod názvom Bažant Pohoda 2010. Aspoň v mojom prípade. A keď sa všetky tie informácie uložia niekde v pamäťovom centre mozgu, vtedy ich môžem kedykoľvek otvoriť a znovu sa vrátiť. Tak ako teraz...

Do Nu Spirit Clubu prichádza vychádzajúca hviezda rakúskej drum and bassovej scény - THE SQUARE

12:00

Letná sezóna sa nám rozbehla v plnom prúde a v tomto príjemnom horúcom duchu sa bude niesť aj ďalšia session, ktorá sa uskutoční v sobotu 24 júla.
Ako hlavný hosť večera sa v priestoroch Nu Spirit Clubu predstaví vychádzajúca hviezda rakúskej drum and bassovej scény, rodák zo Srbska, Aleksander Markovic aka THE SQUARE.

Videotip! Round Table Knights - Cut To The Top

12:00

Cut To The Top je nová EP z dielne Round Table Knights. Ako námet na video ich  inšpiroval obraz z roku 1926, maliara menom Wilhelm Heinrich Otto Dix..

CHUCKY pres.: TERAzSA!

11:20

Viac ako 13 rokov nepísaný rezident mnohých akcií práve v priestoroch Trnavského ART klubu (predtým K-clubu) dj CHUCKY(drom.sk), Vám bude mať tú česť predstaviť OPEN AIR ELECTRONIC SESSION, s veľavravným názvom TERAzSA!!!

Afu-Ra na festivale Uprising!

11:10

Dvojdňový Uprising aj tento rok bude v posledný augustový víkend na bratislavských Zlatých pieskoch. Festival je zameraný predovšetkým na reggae, dub, a dancehall, ale svoje dôležité miesto už tradične dostane aj hiphop.

Summer Beat 17.7. v Žiline presents DJ Dash

10:06

Blížiaci sa víkend naznačuje dobrú zábavu. Hlavne priaznivci techna a „nového“ techna si prídu na svoje. V žilinskom Retro Clube v sobotu 17. júla zahrajú Boss, Derma, Dash a Marosh. O prvých dvoch menách sme si už napísali, teraz sa bližšie pozrieme na dja menom Dash. Presne Summer Beat Club 2010 je tá klubovka, na ktorej máte možnosť vypočuť si undergroundovú podobu dja Dasha.

Experimentátor Flying Lotus s novým albumom Cosomogramma

10:00

Flying Lotus (Steven Ellison) poznáme ako experimentátora a hudobného producenta. Posledným hudobným počinom je album Cosmogramma, ktorý vyšiel 3.mája 2010 na Warp Records. Flying Lotus opäť pripravil album pohybujúci sa medzi žánrami ako acid jazz, experimental a elektornika...

Download open air: predstavujeme slovenskú zostavu na hlavnom stagei

00:00

„Na Download open air zahráme aj tento track. A vieme aj prečo!“ ...alebo netradičným spôsobom – cez obľúbenú skladbu - predstavujeme slovenskú zostavu!

David Guetta v predaji!

00:00

Veľkú vlnu záujmu vyvolala správa o vystúpení známeho francúzskeho DJ-a Davida Guettu v Bratislave. V priebehu ostatných dní sme dali do predpredaja prvú, limitovanú sériu 2000 kusov vstupeniek v cene 30 €, ktorá sa začala rýchlo míňať. Po ich vypredaní sa cena zvýši...

Hardflash: Odkrýva headlinera dnb stageu!

00:00

Dnb stage prinesie aj v ďalšom pokračovaní party Hardflash veľa zaujímavého. Chvíľu sme zvažovali booking zahraničného hosťa, ale rozhodli sme sa dať priestor slovenským talentovaným djom, producentom a hudobníkom.

» Mini info

  • 08:33Darkness 6 spúšťa predpredaj ! 17. septembra 2010 sa v trenčianskom Piano klube bude konať najväčšia hardtechno party na Slovensku za posledných pár rokov. Preto sme sa rozhodli pre túto akciu spraviť predpredaj.
  • 00:00Party: NUDANCE OLDSCHOOL VINYLS #2 Tretí júlový víkend patrí milovníkom kvalitných, časom overených lámaných beatov, vylisovaných na vinyloch, plackách, doskách, gramofónových platniach. Šestica djov, ktorých spája radosť prezentovať djing práve z vinylov, odohrá krásne kúsky zo svojej kolekcie. Určite sa môžete tešiť na melodické aj temnejšie tracky od ...?
13.7.2010
utorok

MP3: Minimatica vol.165 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (11.07.2010)

22:51

Prišiel čas povedať si pár informácií, ktoré sa týkajú elektronickej muziky, ktorá každý týždeň atakuje ušné bubienky a schováva sa za pokrývkou Minimatica radio show.

Fotka dňa 13. júl 2010 - POHODA :)

20:30

Vedec na pohode...k dnešnej fotke dňa (večera) no comment :))

Tip! Tobacco - Maniac Meat

16:50

Tobacco je projekt Toma Feca, frontmana experimentálnej zostavy Black Moth Super Rainbow, ktorý vydal ešte v máji album Maniac Meat. Stalo sa tak po 2 rokoch, čo vydal Fucked Up Friends plný rôznych protichodných beatov a psychadelických vecí.

Pozvánka! open air festival Nature One 2010

14:00

Open air festival s tak silnou symbolikou nenájdete nikde vo svete. Nature One sa koná sa totiž v bývalej americkej jadrovej základni v Nemecku v meste Raketenbasis. 96 nukleárnych zbraní sa vymenilo za 4 hlavné pódia a 18 klubových scén a vytvoril sa priestor pre 300 Djs. Každú sobotu v noci vystrelia z tejto oblasti rakety na nebo – ako symbolický ohňostroj. Tohtoročný line-up je najsilnejší v jeho histórii.. Paul van Dyk, Carl Cox, Armin van Buuren, Chris Liebing, Dave Clarke, Felix Kröcher, Ferry Corsten, Tocadisco, ATB, NatureOne Inc, Moguai, Lützenkirchen, Arkus P., Oliver Koletzki feat. Fran, SuperFlu, Robert Babicz, Monika Kruse, Sven Wittekind, Westbam, Timo Maas... Každoročne tento festival navštívi 60 000 ľúdí..

Oliver Koletzki pripravuje nový album Lovestoned

12:00

Príjemná letná elektro-popová muzika. Aj tak by sa dal nazvať nový track Arrow and Bow z pripravovaného albumu Lovestoned od producenta menom Oliver Koletzki.

 

Tip! Skream - Listenin' To The Records On My Wall

10:00

Ako sme už informovali, Ollie Jones aka Skream, vydáva v auguste album Outside the Box. Dnes sa pozrieme na to, ako natáčali video k tracku Listenin' To The Records On My Wall z pripravovaného albumu.

Bažant Pohoda 2010 - Fotky: Múm, Shazalakazoo, Leftfield, Skream & MC Stg.Pokes, Midi Lidi

09:00Posledný fotoreport z Bažant Pohody 2010. Možno by ste čakali zhrnutie festivalu v niekoľkých vetách. Žiaľ ,kým sa nám to v hlavách ustáli, ešte to kúsok potrvá :). Ale pozrite si fotky, možno to niečo napovie.

Topfest 2010 1.-2.-3.7.2010 časť.2- foto by nox

08:15Na začiatok sa Vám chcem ospravedlniť za oneskorenie publikácie druhej časti z TOPFEST 2010, oneskorenie nastalo kvôli technickým problémov. Taaaaakže, sobota sa niesla v znamení naozaj zaujímavých kombinácií slovenských, českých a zahraničných interpretov. Najprv sme museli všetci prežiť dopoludnie, slnko pražilo a vyciciavalo všetku energiu. Tak prečo sa neschladiť v neďalekom jazere alebo komu sa nechcelo na prechádzku, tak pekne do stanov a dať si to pravé orosené -pivo. Ako som mal možnosť vidieť, sobota nabrala na intenzite o 18:30, keď zanôtili prvé tóny chalani z kapely Horkýže Slíže. Predné miesta boli beznádejne obsadené a mnohí sa uspokojili aj s obmedzeným výhľadom na jeden zo skvostov slovenskej hudobnej scény. Chalani zahrali známe songy a publikum začínalo byť neovládateľné. :) Skvelá nálada v okolí pódia bola hmatateľná a keby ste ju nakrájali, tak sa môžete aj ohadzovať. Po tomto peknom začiatku večera nastúpili na stage tak dlho očakávaní a nezabudnuteľný chalani z Iné Kafé. Neviem, čo sa to dialo, ale takú hudobnú nirvánu som zažil na Topfeste prvýkrát. Všetci, čo ešte vládali a mohli, vyburcovali priam démonov z pekiel a koncert sa mohol začať. V predných líniách fanúšikov bolo "prekvapivo" nežné pohlavie, ktoré sa mohlo aj rozplynúť od nadšenia. Po prvej polovici odohraných songov, frontman Iné kapely - Vratko, zoskočil z pódia a poď ho k fanúšikom. Myslel som si, že dovtedy boli všetci na odpadnutie, ale po tom, čo urobil sa dav rozbesnil ešte viac a keby nebolo pohotových pánov z SBS-ky, Vratko by sa beznádejne stratil v dave rozjarených ľudí. Bolo to neskutočné. Frontman si zaspieval s niektorými prítomnými priamo u zábradlia a zvyšok môže len ľutovať, že sa nedostal na začiatok. Akonáhle chalani ukončili svoje vystúpenie a zišli z pódia, nastalo celkom aj ticho. ;) O 21:30 sa roztriasla zem pod pódiom "C", kde sa milovníci tvrdšieho odvaru -metalu- oddávali hudobnej extáze v podaní kapely Depresy. Fotilo sa skvele, až na to, že niekto z davu nevedel, čo s pivom, tak ho katapultoval priamo na mňa. Našťastie až po osušení techniky sa začalo "metalové peklo". Môžem byť rád, že som sa zúčastnil tohto festivalu a fotografiami Vám priblížil dianie Topfestu na Zelenej vode.

Download open air: Koho na Download open air nepustíme... alebo, kapacita zámku je iba 3000 ľudí!

07:57

3000 ľudí! Odpočítajte z toho djov, hudobníkov, hostí, médiá, brigádnikov, sponzorov, duchov, bielu pani a fotografa z regionálnych novín. Výsledné číslo je reálna kapacita, ktorú sa nám už pravidelne darí naplniť.

Disco Fever 2010 Summer Celebration

00:42Prinášame troška oneskorený fotoreport zo senickej párty Disco Fever na ktorej zahrali Rytmus + Kontrafakt, B-Complex Live, Andrew Bennett (Nemecko), Patrícia Vitteková, Schimek, Jano Tlamka a ďalší.

Hospital rec. na Download open air 2010

00:00

Nu:Tone a Mc Wrec roztancujú Drum&bass stage open airu Download, už tento piatok 16. Júla.

12.7.2010
pondelok

Sensoreal - Summer club Beatport track chart

15:08

Usilovná producentská dojica Keče & Chris Florio a.k.a. Sensoreal sa na Beatporte objavuje so svojim chartom pre letné mesiace. Vypočujte si čo všetko od týchto dvoch pánov možete počuť..

Tip! Flore ft Shunda K - Cars

14:37

Ďalším počinom francúzskej producentky Flore je nový album Raw, ktorý vyšiel 30. júna 2010. Namakané video k tracku Cars..

Sundance 2010 - Line Up je vonku!

14:36

Po piatkovom zvolenskom zámku a Download open air budeme v sobotu pokračovať na východe. Na Sundance open air mieri aj náš štáb natočiť túto party. Tešte sa aj na rozhovory a live sety! ;)

Videotip! Bažant Pohoda 2010 - Digitalism Dj set

14:00

Pozrite si zostrih z Dj setu Digitalsim v O2 aréne na Bažant Pohode 2010. Poriadna žúrka...

Bažant Pohoda 2010 - Atmosféra festivalu, Casiokids, Scissor Sister, Moustache

12:17Pokračujeme pohodovou sobotou, bola teplá a plná skvelých koncertov ako Casiokids z Nórska, Scissor Sisters z Ameriky či slovenský Moustache.

Francúzske duo Discodeine je spať

11:00

Discodeine sú späť. Francúzske duo, ktoré vzniklo v roku 2007 v zložení Benjamin Moradno a Pilooski. Vydali 3 EP na labely Dirty a niekoľko remixov. Teraz pripravili EP Singular, kotrý vyšla 28. jún na labely Dirty

» Mini info

10.7.2010
sobota

Bažant Pohoda 2010 - Fotky WWW, Klaxons, Sexi Sushi, Autechre, Digitalism

14:42Piatkový večer na Bažant Pohode 2010 patril okrem iného aj britským Klaxons, WWW, Sexi Sushi, legendárnym Autechre a nemeckým Digitalism. A takto to vyzeralo očami nášho fotografa...

Bažant Pohoda 2010 - Fotky: Bez ladu a skladu, Jana Kirschner, Kazety, Ian Brown, Midi Lidi

10:56Ponúkame ďalší fotoreport z Bažant Pohody 2010. Tentokrát sme si vzali na mušku Bez ladu a skladu, Rádio(Aktívnu)Zónu_FM, českú formáciu Kazety, Midi Lidi a legendu menom Ian Brown.

» Mini info

  • 00:00Party: Heartech 17.07.2010, Timee club, Rožňava, DJs: Wizard, Mlyno, T Mike, Kaffu
9.7.2010
piatok

Súťaž: Poď na Kentara zadarmo!

11:57

Chceš vidieť jedného z najlepších Djov a turntablistov na svete zadarmo? Nieje to až tak ťažké, stačí správne odpovedať na nasledujúcu otázku a vo štvrtok, 22. júla nebudeš musieť nechať na bráne NuSpirit klubu v Bratislave ani cent.

Prve exluzívne fotky z Bažant Pohody 2010

13:40Prvý fotoreport z Bažant Pohody 2010 zreflekuje prvé zážitky, koncerty prvý dotyk s festivalom a jeho „novou atmosférou“. Nová preto, lebo po minulom roku sa veľa veci zmenilo. A je to skutočne cítiť.. Každopádne. Aká bola atmosféra v špeciálnom vlaku Bažant Pohoda, či úvodná spomienka na minuloročnú tragédiu vo forme Štátnej filharmónie Košice+ Zbor.sv Cecilie, ktorý zahrali výnimočné dielo Requiem od W.A. Mozarta, alebo legendárny The Stranglers, či posledné nočné vystúpenie mladých, nekonvenčných a nádejných Ink Midget a Pjoni...

Fotka dňa 9. júl 2010 - Tatry

10:00

Dnešnou už POHODOVOU :) fotkou dňa sú Tatry...nikdy ma neprestanú očarovať a fascinovať!

Umelec z UK Danny Berman vydáva svoj debutový album tento rok na jeseň

08:00

Red Rack'em, AKA Danny Berman, je pripravený vydať svoj prvý album The Early Years. So sídlom v Nottingham v Anglicku je Berman aktívny producent asi od roku 2004.

Ghostly International prichádza so svojím stým realeasom v japonskom štýle Bento box

00:00

Na oslavu svojho stého vydania Ghostly International prebudil špeciálnu zberateľskú kolekciu: Manzoku: The Ghostly Bento, set box bol navrhnutý umelcom Dosa Kimom.

» Mini info

8.7.2010
štvrtok

Biosphere summer tour 2010

17:16

V lete sa nórsky Biosphere chystá na šnúru festivalov a koncertov po celej Európe. Zmes techna, ambientu a terénnych nahrávok, so zastávkami môžeme očakávať vo Švajčiarsku, Poľsku, Nórsku, Švédsku, Taliansku a Maďarsku.

Vyhodnotenie súťaže o vstupenky na festival EKOFEST 2010 – spojenie alternatívnej kultúry s prírodou.

16:00

Drom.sk, Ticket Art a Agentúra Duna Vám prináša vyhodnotenie súťaže o tri vstupenky na EKOFEST 2010 dňa 16.7.2010 na Amfiteátri v Trnave.

Leto, leto, leto, SouTHboy a Melodica netlabel

15:41

Školské lavice ostali prázdne, ortuť teplomeru sa začína šplhať k tridsiatke - leto nám začalo. Nastal čas výletov či príjemného leňošenia pri vode. A k tomu neodmysliteľne patrí aj hudba. Svojou dávkou slnka prispeje aj slovenský netlabel Melodica.

Music Education _FM s Dan le sac vs. Scroobious pip (05.07.2010)

12:00

Hip hop žije ťažké časy. Je to jeho podstatou. Žáner, ktorý vznikol na ulici, v černošských štvrtiach, bol kedysi silným kritikom spoločnosti. Rap, jeden zo zakladných kameňov, triafa svojou pouličnou filozofiou a jednoduchým rýmom, každý neduh spoločnosti.

Bažant Pohoda 2010 - Dnes to vypukne

10:05

Poslendých 922 lístkov na Bažant Pohodu 2010 v predaji! Užite si krásny víkend a vidíme sa na Pohode...

Daft Punk zverejnil dátum vydania soundtracku Tron Legacy

10:00

Daft Punk konečne zverejnili dátum vydania soundtracku Tron Legacy k legendárnemu pokračovaniu sci-fi filmu TRON..

Fotka dňa 8. júl 2010 - 2 x Shinkansen

09:30

Dnes vám bude robiť spoločnosť nie jeden ale hneď dva Japonské rýchlovlaky Shinkansen (new main line), známe aj ako Bullet Trains. Japonské železnice prevádzkujú asi 10 rôznych druhov týchto rýchlovlakov (na západných a východných linkách). Na fotke sú dva typy zo západnej linky na ceste z Osaky do Tokia. Max prevádzková rýchlosť sa pri najnovšej sérii 707 (na fotke) pohybuje okolo 300km/hod :) 

Mekki Martin – dva nové úspešné single na U.Recordings

00:00

Talentovaný český producent Mekki Martin predstavuje ďalšie dva skvelé single, ktoré práve vyšly na jeho vlastnej značke U.Recordings. Tu sa môžete dočítať, o čo sa to vlastne vôbec jedná.

7.7.2010
streda

Topfest 2010 1.-2.-3.7.2010 - foto by nox

22:00Topfest je jedným z festivalov, ktoré "otvorili" sezónu open-air hudby na Slovensku. Začal sa už nultým dňom, a to vo štvrtok 1.07.2010. Tento deň sa začal v hudobnej sfére o 18:00hod, vystúpili na pódiu Rybičky 48, Linea 77 a Konflikt. Tieto kapely boli rozohriatie pre nasledujúce dva dni plné skvelej muziky a zábavy. Počasie nám na Zelenej vode prialo, hoci také horúčavy som dlho nezažil a pohybovanie sa po areáli Topfestu predstavovalo "Peklo na Zemi". Jediný tieň pre únik pred horúcim slnkom poskytovali obrovské stany, ktoré boli beznádejne preplnené obrovskou masou ľudí oddychujúcich na nadchadzajúci "ťažký večer". Poobedné hodiny zaplnili mnohé kapely, ktoré sa vďakou vlne horúčav nemohli pýšiť početným publikom. Ľudia pekne popíjali pivo a konzumovali jedlá od výmyslu sveta pod záštitou stanov. Veľmi populárnym heslom festivalu sa stal pokrik "hov*óóó...!" a bolo ho počuť úplne všade, dokonca som zachytil skandovanie tohto hesla mnohopočetnými skupinami mladých ľudí, tešiacich sa na nadchádzajúci večer priamo po pódiami. Konečne sa žeravý kotúč upokojil a skĺzol nad obzor a neobťažoval neznesiteľnými horúčavami. Osadenstvo festivalu očakávalo známu slovenskú kapelu Desmod a veru sa dočkali s náležitým začiatočným odpálením populárnych piesní. V dave to vrelo, fanúšikovia pokrikovali, spievali a tancovali. Človek sa ani nenazdal a nastúpili na stage chalani z Polemicu! To ste mali zažiť! Davy šaleli, burácali a poskakovali..bolo to neuveriteľné. Som rád, že máme na sloveskej scéne aj takéto jedinečné kapely. Čas letel ozlomkrky a kapely sa striedali neuveriteľnou rýchlosťou (hoci hrali dostatočne dlho) a neustále nasadzovali latku vyššie a vyššie. Kolotoč hudby sa odohrával na troch pódiách a v Lovely Experience stane. V piatok si prišiel na svoje úplne každý, rockeri, metalisti, punkáči, vyznávači tanečnej hudby ako aj milovníci Ska. Piatkový hudobný večer ukončil Kosheen v Lovely Experience stane, a to o 05:00 hod. Zoznam kapiel: PIATOK Stage A: Grobiani, Horská Chata, Doga, Harlej, Desmod, Polemic, Škwor, Cavalera Conspiracy, Megadeath, Para Stage B: Since, Goodbye Lenin, Feelme, Smola a Hrušky, Borra, Aneta Langerová, Metropolis, HT, Hownocuc Stage C: Brainscan, Hospital Bukra, Odpad, Galadriel, Wergluv Pjos, Načo Názov, Pyopoesy, DoctorP.P., Prague Ska Conspiracy, Rómeó Vérzik, Devil Street 13 Stage D (Lovely Experience): Michael, Enchant Intensity multimedia laser performance, Nitrous Oxide, ATB, Kosheen Live PA Nafotiť úplne všetko, nebolo možné a nedokázal som Vám ponúknuť kompletný prierez hudobného zoskupenia piatkového večera na Topfeste 2010. Zostaňte s nami na pokračovanie "Hudobnej sobotnej noci". Už čoskoro!

BEEFREE 2010 vs Dj Grining

18:21

"Tentoraz to nebudú gramce, ale gombíky na mojej supermašinke, vďaka ktorej som namixoval aj tento môj promo techno set 2010."

Videotip! Rock for People 2010 - Morcheeba

16:00

Český festival Rock For People 2010 zavrel svoje brány. A jedným z najkrajších vystúpení bola práve Morcheeba, ktorá odohrala koncert v pôvodnej zostave so speváčkou Skye Edwards. Tí sa tak dobre zabávali, že si spoločne zapálili "ubalenú cigaretku"...

Pozvánka! Heineken Balaton Sound 2010

14:00

Jeden z najlepších maďarských festivalov, ktorý sa koná na brehu jazera Balaton (Zamárdi). Pobrežie dlhé 3,9 km a voda ideálna na kúpanie... Chemical Brothers, Jamiroquai, David Guetta, Pet Shop Boys, Tricky, Paul van Dyk, John Digweed, Paul, Oakenfold, Klaxons, 2manydjs, Hernan Cattaneo, Pendulum, Micheal Mayer, Carl Craig, Paul Kalkbrenner..

Bažant Pohoda 2010 - Ponuky a atrakcie

13:00

Dnes Vám ponúkneme pár zaujímavosti a noviniek, ktoré tento rok Bažant Pohoda ponúka. A mimochodom, metoo.sk spustil vysielanie panoramatickej kamery a vy môžete sledovať dianie na trenčianskom letisku už počas príprav festivalu...

Videotip! La Kinky Beat - CITIZENS (live)

12:00

Dnes ponúkame fajnú festivalovú muziku v podaní La Kinky Beat, ktorí to roztočia aj na Heineken Balaton Sound festivale 2010..

Dobrý Festival 2010

11:49Dobrý Festival 2010 a jeho štvrtý ročník cez víkend (3.-4.2010) odštartoval leto na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove. Celý festival sa niesol v duchu dobrej muziky, zábavy, športu, umenia, jedla a pitia:) Kvalitne obsadené stage-e ponúkli kapely ale i jednotlivých Djs, headlinerom bol írsky hudobník Gary Moore, ďalej kapelky IMT Smile, Iné Kafe, Desmod, Peter Nagy a Indigo, Get Explode a iní, za Djs Teebee a Calyx, Break, Lixx, Snippah, Impresio, Martin Haberland, Tomm-e, Paul Diamond...

Aktuálne spravodajstvo z festivalu Bažant Pohoda 2010: fotky, videa, reportáže

11:00

Tak ako v predchadzajúcom roku Vám opäť prinášame pravidelné denné aktualizované informácie z hudobného festivalu Bažant Pohoda 2010. Naša redakcia Vás bude sprevádzať počas celého diania, to všetko netradične, fresh a triezvo :)

Bažant Pohoda 2010 - Štartuje

10:40

Už zajtra sa na trenčianskom letisku začína 14. ročník multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda 2010.

Vakant pripravuje novú kompiláciu Family Values

10:00

Nemecké vydavateľstvo Vakant je pripravené vydať digitálnu kompiláciu Family Values..

Download open air : V útoku nastúpi Butch... alebo zabudnite na Dedeho, svetový house sa hrá v Nemecku!

09:39

Výkony nemeckého mužstva na MS vo futbale sú už štandardne kvalitné a spoľahlivé. Mužstvo bez jagavých hviezd funguje ako hodinky a výsledkom je precízna ale zároveň dynamická hra vzadu aj vpredu, množstvo pekných akcií a gólov. Čítaj viac...

Fotka dňa 7. júl 2010 - Kamzík :)

09:30

Na dnešnú Fotku dňa mi tento fešák zapózoval po ceste na Zbojnícku chatu (asi mesiac dozadu) :). BTW vedeli ste že sa vo svete vyskytujú 3 druhy týchto chránených zvierat? Kamzík vrchovský alpský, tatranský a balkánsky...váži od 20-40kg a dožíva sa v priemere 20 rokov.

Profil: Metrik ( Viper rec. /UK)

09:22

Dnes vám v krátkom profile predstavíme prvého z headlinerov Spiral Drum&Bass stagu, ktorý je súčasťou festivalu Download. Čítajte viac...

6.7.2010
utorok

MP3: Minimatica vol.164 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (04.07.2010)

20:21

Otázka: Kde sa narodil DJ Cole? Odpoveď hľadajte niekde na Ukraine. Hlavne že ho máme doma a teší nás každý týždeň mixovanou show Minimatica.

Tip! Crystal Fighters - In The Summer

16:00

In The Summer je novým singlom Crystal Fighters  z ich debutového albumu Star Of LOve, ktorý vyjde 13. septembra 2010.

Dobrý Festival 2010 Prešov - Fotky by Felski

16:00Prvý Júlový weekend (03 - 04.07.) sa v Prešove aj napriek premenlivému počasiu a menším technickým problémom niesol v znamení dobrej muziky, atmosféry a hlavne dobrých ľudí :) Ťahúňmi festivalu boli okrem iných aj Gary Moore, Peter Nagy, Para, IMT Smile, Iné Kafe, Desmod, Chiki liki tu-a, Smola a Hrušky, Get Explode, Lixx, Teebee & Calyx, etc...

Bažant Pohoda 2010 - Čo by ste mali vedieť...

14:00

Hej, všetci fanúšikovia festivalu Pohoda. Festival už o 2 dni otvorí svoje brány a tak sme sa rozhodli zhrnúť pár dobrých informácii a zaujímavosti. Ak sa chystáte štvrtkovým Bažant Pohoda vlakom, tak Drom.sk bude s Vami..

Videotip! Glastonbury 2010 - Groove Armada

12:00

Opäť krásna hudobná spomienka na Glastobury festival 2010...

Bažant Pohoda 2010 - Vyberte si z ponuky elektronickej hudby

11:55

Opäť dávame do pozornosti naše články o účinkujúcich v rámci elektronickej scény na Bažant Pohode 2010. Vyberte si, čo je Vám srdcu blízke....

Carl Cox @ Space Ibiza. "The Revolution Continues"

11:30

Nadšenie a energia v klube Space na Ibize. "The Revolution Continues" sú pravidelné party utorky Carla Coxa a jeho hostí. Otváračka je už tento týždeň s DJs Nic Fanciulli, UMEK and Dubfire!

Tricky pripravuje Mixed Race

11:00

Trip-hop inovátor Tricky, ktorého poznáte aj z formácie Massive Attack, vydáva v septembri album Mixed Race.

Maxime Dangles - DJ set June 2010

11:00

Francúz Maxime Dangles vo svojich 25-ich rokoch dostáva svoju hudbu do celého sveta prostredníctvom rodiny Kompakt. Jeho júnový mix prináša viacero fantastických trackov.. check!

Fotka dňa 6. júl 2010 - Aprilia Mana X6 Prototype

10:30

Dnešný slnečný deň je ako stvorený na ride...čo tak prevetrať tento naozaj krásny kúsok od Aprilie? :)

5.7.2010
pondelok

Fotoreport z La Mara Beat 2010

20:00Liptovská La Mara Beat neostala ani v roku 2010 svojmu menu nič dlžná. Opäť sa namiešali vo vhodnom pomere geniálna hudba, kvalitný zvuk, výborní djs, nenapodobiteľná atmosféra a eufória z leta! Viď obrazová dokumentácia...

Fotka dňa 5. júl 2010 - Dobrý Festival Prešov

18:30

Dnešná už skoro večerná fotka dňa ;) a pohoda na Dobrom festivale v Prešove.

Deep houseový producent John Roberts vydáva album Glass Eights

16:00

Deep house producent John Roberts vydáva svoj prvý album, ktorý pomenoval Glass Eights na Dial Records.

Pozvánka: Exit Festival 2010

14:00

Exit Festival, najväčší festival v Juhovýchodnej Európe, sa koná od 08. júla až do 11. júla 2010 v magickej pevnosti Ptrovaradin v Srbsku s prekrásnym výhľadom na Dunaj. Ponúka všetko, čo festival má mať a ešte viac.. Chromeo, LCD Soundsystem, DJ Shadow, Placebo, Ricardo Villalobos, Does It Offend You, Yeah?, Josh Wink, Moderat (live), Guetta, Royksopp, Faith No More, The Chemical Brothers, Pendulum (live)...

Videotip! LEGO Stop Motion Animation

12:00

Dnes trochu odlišne ale určite sa opaltí pozrieť...

Bažant Kinematograf 2010

11:00

Príjemným spestrením leta je Bažant Kinematograf, ktorý zastaví na 4-5 dní v jednotlivých mestách a jeho večerný program bude pozostávať z jedného až dvoch celovečerných filmov a krátkych predfilmov...(foto:autobusovenoviny.cz)

Drums Of Death debutuje s Generation Hexed

10:00

Škótsky Producent Drums Of Death, vydáva debutový album Generation Hexed na labely Greco-Roman.

Film, TV a Kino Tipy 05.07 - 11.07. 2010

08:09

Tento týždeň sa do kín dostanú až štyri rôzne filmy. Prvým je triler The Road (Cesta) o nečakanej ceste naprieč zničenou krajinou, ďalším filmom je komédia I Love You Phillip Morris o geniálnom chlapíkovi, ktorý dokázal niekoľkokrát utiecť z väzenia, pokračujeme animovanou rozprávkou Panika v mestečku a štvoricu filmov uzátvára sci-fi triler Predátori..

3.7.2010
sobota

Bažant Pohoda 2010 - CD kompilácia na vypočutie

14:49

Midi Lidi, Symfonický orchester Slovenského rozhlasu, Vrbovskí Víťazi, Bene & Tomáš Hudák, Bez Ladu a Skladu, Para, Kazety, Jana Kirschner, Billy Barman a ďalší

2.7.2010
piatok

Vyberajte z našej ponuky

16:00

Prázdniny začali, leto konečne prišlo, tak je čas si to poriadne užiť. Nemáte program na víkend? Tak vyberajte z  ponuky nášho partylistu..Naše tipy: Ak máte chuť vybehnúť do mesta tak v Poprade bude dnes akcia Crazy Finlandia Midnightsun aka DJ Facet hrá vo výklade, alebo odporúčame eventy ako La Mara, Dobrý Festival či XXL FEST...Pekný víkend

Tip! Moonbootica - Jump Around

14:00

Hamburgské duo Moonbootica budú headlinermi brnenskej októbrovej Elektry. Duo Moonbootica je známe vďaka albumom s rovnakým názvom Moonbootica či And Then We Started To Dance...

Videotip! Homework - Fissa Tune

12:00

Holandske duo Homework vydáva 2. júla EP Fissa Tune. Táto extravagantná tanečná EP pochádza z dielne Exploited Records..

Fotka dňa 2. júl 2010 - Batizovské pleso

12:00

...cestou necestou smerom na Gerlach sa môjmu kamarátovi podaril tento pekný záber Batizovského plesa. Trošku z našich nádherných Tatier si dnes vychutnajte prostredníctvom fotky dňa. Za celú redakciu DROMu želám všetkým progresívny a pekný weekend :)

LineUp BeeFree 2010 vonku!

11:14

Tanečná party Beefree sa dočkala line upu.

Cannabizz 2010: Prvý český veltrh konopnej kultúry!

10:29

Prví ročník medzinárodného veľtrhu Cannabizz 2010 predstaví v dňoch 17 - 19. septembra 2010 konopnú kultúru vo všetkých jej podobách. V českom prostredí unikátna akcia ponúkne verejnosti príležitosť zoznámiť sa so širokým spektrom využitia rastliny konope.

Na Border Community vychádza debut Luka Abbotta

10:00

Producent Luke Abbott vydáva v auguste svoj debut na Border Community.

Elektronic Music Marathon 2010 pozná svoje miesto!

00:05

HEEEY! Horúca letná pozvánka na Elektronic Music Marathon 2010! Get it right now!!

» Mini info

1.7.2010
štvrtok

Synthpop pionieri OMD vydávajú po 14-tich rokoch nový album

16:00

Synthpop pionieri 80-tych rokov OMD informovali o ich novom albume History of Modern, ktorý vyjde na 100% Records.

Bažant Pohoda 2010 - Spomienka na ročník 2009

14:12

Už o týždeň sa v Trenčíne začína 14. ročník multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda. Pri tvorbe programu organizátori mysleli aj na tragédiu, ktorá zasiahla festival v roku 2009.

Elektrofunk duo Chromeo s novým singlom

14:00

Elektrofunk duo Chromeo vydáva v septembri v poradí už 3 album Business Casual. Ich prvý singel "Don´t Turn The Lights On" prináša jemnú fúziu orientovanú na synth-pop a gitarový funk..

Tip! Elektronický festival 10 Days Off 2010

12:00

Už po 16-krát sa bude oslavovať elektronická hudba na belgickom festivale 10 Days Off v meste Ghent. Za 65 Eur získate 10 dní párty s najlepšími techno a house Dj-mi.

Rozhovor s Romanom Haulíkom - XXL Fest 2010

10:19

Prinášame krátky rozhovor s jedným z organizátorov festivalu XXL Fest, ktorý začína už zajtra na letisku v Nových Zámkoch. Live stream z príprav môžete sledovať aj na stránke xxlfest.sk.

Thomas Brinkmaan sa opäť hlási ako Soul Center s novým albumom

10:00

Multi-talentovaný producent a inovátor Thomas Brinkmaan, vydáva nový album General Eclectics ako Soul Center..

Fotka dňa 1. júl 2010 - Solar Impulse lietadlo

10:00

Čo tak cesta okolo sveta na autonómnom solárnom lietadle? Pripomína mi to Julesa Verna a jeho 5 týždňov v balóne...

Vedeli ste že? Filtrovanie spamu nám ušetrí ročne 135 TWh elektrickej energie.

08:00

Nevyžiadana pošta (Spam) nie je len otravná, ale dokonca výrazne vplýva na životné prostredie. Energia, ktorá sa po celom svete každoročne použije na prenos spracovanie a filtrovanie spamov rovná sa 33 miliard kilowatt hodin energie.

» Mini info

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch