Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.12.2011 do 31.12.2011

31.12.2011
sobota

Trailer: Kontakt vs. Smola a Hrušky

01:48

Trailer pre nový singel, ktorý vznikol zo spolupráce dubstepového Kontakta s kapelou Smola A Hrušky! Videoklip Analog Digital v premiere čoskoro (aj na drome) !!!

30.12.2011
piatok

Covert Interests 26 Reveals: James Johnston

00:00

Vážení autori, vážené autorky, najlepší dji a ďalší svetovo alebo inak úspešní producenti elektronickej hudby!

Stroon má nové video k skladbe Ergosphere

00:00

11.11.2011 vyšlo na Exitabe Smithereens EP od Stroona, mladého talentu slovenskej elektronickej scény. Limitovaná edícia (USB + digipack) obsahuje okrem na mieru šitého vizuálu od Sone Patúcovej aj toto krásne jesenné video.

MP3: Minimatica vol.242 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz - The Best Of 2011

00:00

Tesne blízko nezvratného záveru roka by som vám rad predstavil selekciu tých najhravejších a najvýraznejších a skladieb za uplynulý rok, ktoré ste mali možnosť počuť v Minimatice, ale aj počas mojich DJ-ských vystúpení.

Výnimočný dubsteper XKore na Slovensku

00:00

Dubflex prinesie v januári vychádzajúcu dubtepovú hviezdu, ktorá za posledné mesiace zažiarila ako málokto iný.

Dnb.sk @ Subclub presentz: NYE 2011 - last info

00:00

Našťastie na drum and bassovej arche je dostatok miesta pre každého priaznivca apokalyptických bicích a basov. Koniec sveta podľa starobylého Mayského proroctva prežiješ jedine 31.12. v Subclube...

29.12.2011
štvrtok

Svezarm Calling 14: XMASS EDIT

00:43Svezarm Calling a jeho 14ta časť s hosťami ako Dead Janitor či Beatbenders! Neďeľňajšie pokračovanie pre Vás nafotil Kelso! Nech sa páči:

Radosť: Program na január 2012!

00:00

Prinášame vám program bratislavskej Radosti na Január 2012. Tešiť sa môžete na akcie ako Techhouse.sk, Basspressure, Minimax, Liquid Beatz, Delicious, Bassline, Step Forward ...

MP3: Andy Whitte & Tom Case - In the mix (December 2o11)

00:00

Progresívne ladený setík od Andy Whittea za mesiac december je voľný na stiahnutie.

28.12.2011
streda

Party: Drumatique Session with Seba

17:00

28. januára sa bude konať ďalšie pokračovanie obľúbenej Drumatique Session, tradične v Nu Spirit Clube. Ako Headliner sa predstaví švédsky dj a producent Seba. O support sa postarajú Gabanna, Kubo & Flautistar, Dolyx, Redface a Mathos čiže o kvalitu je postarané. Komu sa zdá Bratislava ďaleko, netreba smútiť, Seba vystúpi deň predtým vo Zvolene na party organizovanej bookingom Spiral..Viac info soon

Jazzanova s Paulom Randolphom v Bratislave!

17:00

Ostatný koncert na Slovensku odohrali pionieri moderného soulu a funku v roku 2009 na festivale Wilsonic. 24. februára sa vďaka tej iste značke prídu pochváliť novým materiálom spolu so spevákom Paulom Randolphom do bratislavského klubu MMC.

27.12.2011
utorok

Party: [mie] 11th anniversary

17:00

Music Is Everything alebo [mie] oslavuje v januáry svoje 11. výročie na klubovej scéne. Party sa bude konať tradične v Nu Spirit clube, 27.01. so zahraničným hosťom z Nórska - Todd Terje (Full Pupp Rec.). Nebudú chýbať ani rezidenti a tá správna atmoška...

Slovenské producentské duo Damolh33 vydáva v januári svoj debutový album.

17:00

Producentské duo Damolh33 tvoria bratia Gabriel a Mikuláš Bernathovci, pochádzajú z Orechovej Potône a hudbu začali tvoriť okolo roku 1999. Ak ste fanúšikom elektronickej hudby a obzvlášť štýlov ako minimal, techhouse alebo deephouse, určite viete, že ich veci zachytila aj taká legenda ako Richie Hawtin, ktorý ich pravidelne hráva, umiestňuje vo svojich chartoch...

Signall_fm opäť rozdáva darčeky!

17:00

Aj tento rok vám drum&bassová show SIGNAll_FM rozdá kopec darčekov! Ako inak - hodobných. Pripravili sme pre vás starostlivo vybranú kompiláciu drum&bassu s viac ako 50 skladbami úplne zadarmo. Predĺžte si Vianoce a poďte si rozbaliť svoje darčeky. Prvá časť je už online!

Exkluzívny retro [[[TRIDENT drum and bass v Partizánskom

17:00

Na „medzi-sviatkovú" stredu 28. decembra je pripravené špeciálne vydanie dnb party pod hlavičkou známej [[[Trident crew, ktoré bude tentoraz exkluzívne v znamení drum and bassu so starším rokom výroby...

26.12.2011
pondelok

Nu Spirit: Program na január 2012!

00:00

Nu Spirit si fičí aj na nový rok, program je opäť kvalitný a preto nazri dnu...

Melodica Netlabel: The Funk Junkiez - Ways of Affection

00:00

Koniec roka 2011 prináša 18 release, kde je možné započuť slovenské trio The Funk Junkiez. Títo talentovaní mladíci upozorňujú drum and bassový svet harmonickým zvukom s reálnymi akustickými nástrojmi. Okrem dvoch originálnych skladieb, môžete na Ways of Affection EP nájsť dva remixy, o ktoré sa postaral slovenský producent Eraser a Photophob z Rakúska.

FAT BEAT - 26.12.2011 @ Radost music club

00:00

Darčeky rozbalené, kapor zožratý, koláče sú už len tie, ktoré nikto nechce a aj jedlička je voľáko nakrivo. Dovolenka vyžiadaná až do januára ale akosi niet do čoho pichnúť. Netreba však zúfať na duchu, Pišta párty je tu!

25.12.2011
nedeľa

BEAT PUMP vol. 2

00:00

Zrejme väčšina z nás v týchto dňoch myslí len na Vianoce a s tým spojené záležitosti ako užívanie si darčekov a dojedanie vianočného kapra. Prešovský klub PUMPA Vám však prinesie jeden bonusový darček po novom roku v piatok 13. Januára 2012.

Nudance Terror Santa v Experimente Poprad

19:52

Už tradične, v pondelok, dvadsiateho šiesteho decembra, na Steva, broken beats party Nudance v Poprade, tentokrát v Experimente na námestí.

24.12.2011
sobota

Šťastné a veselé vianoce!

00:00

Drom.sk si pre Vás na tieto vianoce prichystal darček v podobe free legal download trackov! Vnútri nájdete tracky od známych producentov ako SKREAM, BENGA, BODDIKA, BLUE MOTION ale tiež mladších talentov ako Kesho&Leflouriste, delPurr iných!

Darček od Rádia_FM: Kompilácia Hudba pre masy !!!

00:00

Vianočná kompilácia Rádia_FM na voľné stiahnutie s podnázvom "Na Vianoce sa patrí byť doma" obsahujúca 11 trackov od mien ako Puding Pani Elvisovej,Isobutane, Noisecut, Le Payaco, Hafner a mnohých ďalších!

MP3: Dubpoet - Drom Session vol.007 (24.12.2011)

00:00

Aj cez sviatky vám prinášame dromácky podcast, tentoraz už s poradovým číslom 7! Najnovší diel pre nás namixoval dj ktorý dávnejšie vystupoval pod menom rozprávkovej bytosti, takže sme celkom aj aktuálny :) Reč je pravdaže o Dubpoetovi (ex Permonik) ktorý namiešal tučný Deep House set z vynilov ...Enjoy!

23.12.2011
piatok

Svezarm Calling #14: Last Info!

00:00

Posledné info, ktoré sa Vám pred návštevou tejto párty hodí! Časový lineup, vlakové/autobusové spoje, mapy, výhercovia vstupov, prvá pomoc pri masívnej intoxikácii alkoholom a pod.!

Christmas Hauz & Tech: Line up

00:00

Aj na Štedrý večer sa chodí do klubu.

Medzisviatkový Biyabass East Session

00:43

Zoskupenie BIYABASS funguje už dlhšiu dobu, na triku už majú rôzne žúrky zameraných na rôzne žánre. Tento krát si pre Vás pripravil drumnbassovo zameranú sessionv prešovskom Cosmopolitane!

MP3: Minimatica vol.241 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Už ako je zvykom, prichádza predposledná časť Minimaticy v tomto roku. Vypočujte si pestrý výber noviniek, ktoré vás nenechajú len tak sedieť. Zároveň chcem všetkým popriať príjemné strávenie vianočných sviatkov!

Two Door Cinema Club na Bažant Pohode 2012

00:00

Na letnom multikultúrnom festivale Bažant Pohoda 2012 sa predstaví aj severoírska indie-popová skupina Two Door Cinema Club. „O túto sviežu kapelu sme sa snažili už vlani, sme radi, že prijali naše pozvanie na Bažant Pohodu 2012.

Synthesia with King Unique - Last Info

00:00

S nezadržateľným príchodom Štedrého dňa by sme vám touto cestou chceli popriať šťastné a veselé Vianoce, veľa radosti v rodinnom kruhu a pohodu, na ktorú často čakáme celý rok. A pokiaľ vám táto pohoda vydrží aj do ďaľšieho dňa a chceli by ste sa s ňou podeliť so svojimi priateľmi, bude na to u nás celkom vhodná príležitosť...

Let It Roll winter Slovakia: Zhodnotenie organizátora

00:00

Ubehlo pár dní a tak je načase obzrieť sa za prvým úspešným vydaním zimnej verzie festivalu LET IT ROLL, ktorý sa uskutočnil uplynulú sobotu na trenčianskom výstavisku Expo Center.

Foolk s novým klipom

00:00

Foolk vydáva videoklip ku jeho čerstvej skladbe Oak Tree. Ide o spoločnú nahrávku so speváčkou Szabinou Csánó alias Rowannou, ktorá v lete odišla z alternatívno-popovej kapely Moustache. Klip mal premiéru v bratislavskom A4 nultom priestore na prednáške Petra Konečného ´Fascinujúci svet moderných videoklipov´ a exkluzívne na serveri kinema.sk.

4 Elements @ Radio_FM v piatok 23.12.2011

00:00

V predvečer Vianoc sme pre vás opäť vo 4 Elements_FM pripravili večer s tanečnou hudbou ako vyšitý. Opuncovaný bude nielen singlami od pánov ako Eelke Kleijn, Joris Voorn, Moby či Monaque, ale i excelentným pred Vianočným hosťom! Ním bude Izraelská producentská hviezda prvej veľkosti Guy J.

22.12.2011
štvrtok

Biele Kocky 17: Časový line up!

17:33

Tak a je to tu, vianoce sú za dverami a s nimi aj vianočné vydanie Bielych Kociek s poradovým číslom 17.

Tradičný Xmas House v Nu Spirit Clube tento rok aj s Tiborom Holodom a Bencom

00:00

Už tradične, od otvorenia bratislavského Nu Spirit Clubu, sa Vianočný House koná na 1. Sviatok Vianočný. Okrem rezidentov na ňom zahraju aj stálice scény, Tibor Holoda a Benco.

Dubflex Burnin Santa - Už piatok v Subclube!

00:00

V piatok nás čakajú dubstepové vianoce počas ktorých máte možnosť prežiť sedem hodín tanečného, melodického, wooble a vocal dubstepu, bassu, drumstepu a dnb vám bude servírovať petica djov.

21.12.2011
streda

Svezarm Calling ponúkne deväť dj showz a jeden liveact

09:04

Vrece s vianočnými párties sa roztrhlo! Každý núka niečo špeciálne a Svezarm Calling nie je vínimkou, skôr naopak, táto párty chce ponúknuť viac ako ostatné!

Videotip: Pantha Du Prince - Stick To My Side

17:00

Pantha du Prince a jeho Stick To My Side, track priam ideálny do tohto zasneženého počasia. Video taktiež stojí za pozretie :)

Tomin Tomovic: Dva sety a dva svety

00:00

Tomáš "Tomin" Tomovič pre vás prichystal drobný darček k sviatkom v podobe dvoch svojich mixovaných setov. "Dva sety a dva svety" predstavujú Tominov hudobný smer, siahajúci od sofistikovaného pomalšieho deep housu až po energické techno. Tretie pokračovanie úspešných serií setov Vocal Euphoria a Sensitive Deviation zahŕňajú..

Three Letters Session - set od TMX-a

00:00

Je to už viac ako rok čo som sa presťahoval z Košíc do Prahy. Blížia sa sviatky a mne sa viac ako kedykoľvek predtým vybavujú spomienky na Vás, či už Košicanov, alebo neKošičanov. Rád by som sa pripomenul aj ja Vám.

Nový Slovenský Label: Digital Paradox Records

00:00

Počas mesiaca december bol spustený nový Slovenský hudobný label. Je to indie vydavateľstvo Digital Paradox Records. Tento Label sa špecializuje na Elektronickú hudbu, ktorá môže byť tanečná ale aj oddychová (rozumej chillout).

MP3: Spigl - December promomix

00:00

Techno setík od pána, ktorý si hovorí Spigl. Sťahujte tu a teraz!

dnb.sk @ Subclub presentz: Štyria jazdci Apokalypsy

00:00

naplnia vízie prorokov... Okamžite pridávaš hlasitosť, keď hrá niečo od Camo a Krooked, Body & Soul, alebo Dirtyphonics? V tom prípade máš o program na Silvestrea postarané! Formácia Fourward patrí do rovnakej kategórie producentov a party zabávačov a presvedčí nás o tom už 31.12. v Subclube.

20.12.2011
utorok

LIPTRIP vol.7´Xmass edition party 2011

08:36

Už tento piatok vypukne pod tatrami lavina dobrej muziky v podani chalanov so SNV dja MARA a JOHANA  ELECTRICA tatranca FIRYHO a domacej rezidentnej dvojky FACETA a GEENKA všetko sa to bude konať ako inak POD LIPOU,Poprad Velka tešime sa na vás a vesele vianoce všetkym praje DROM.SK

Súťaž o voľné vstupenky na rozlúčkovú party s Krankenhausom

00:00

Posledné 2 voľné vstupy v súťaži na žúr v trenčianskom Krankenhaus klube môžeš vyhrať aj ty. Stačí pár klikov a trochu štastia pri žrebovaní. Tak prečo to neskúsiť? Ďaľšia šanca nebude...

MP3: Andy Whitte - The Sound of Hypnotic Factory (November 2o11)

00:00

V progresívnom štýle set od pána, ktorý si hovorí Andy White je k dispozícii na stiahnutie, či vypočutie.

Macho and Djane Tracy - So Real/Like That

00:00

Breaks.sk sa hlási po sedemnásty krát, aktuálny release pripravili Macho a Djane Tracy..

Exitab vydáva debutové EP anglického poducenta Aches

00:00

Vydavateľstvo Exitab má na konte už pätnásty a posledný tohtoročný release, je ním debutvé EPčko mladého anglického producenta. Jonny Fox aka Aches síce pochádza z rodiska legendárneho Warp labelu, dlhší čas však žije a produkuje v Bratislave...

Dark - ambient a noise U Očka

00:00

Na štvrtkový večer 22. decembra si pre vás Funky Comrade pripravili v priestoroch hudobného klubu U Očka noc temného ambientu a noisu. Prvé zvuky akcie Dark budete môcť začuť o 21:00.

Christmas Krekry 17 - Urban Techno Meditation

00:00

Časy pokoja a radosti sa nezadržiteľne blížia a v našom prípade to samozrejme nebude inak...vlastne bude, len si to čakanie na ne spríjemníme niečim, čo pre vás „pečieme" už nejaký ten rôčik, veď čo by to boli za sviatočné chvíle bez niečoho na chrumkanie? Stále netušíte, na čo narážame?

19.12.2011
pondelok

Svezarm Calling predstavuje headlinerov 14teho pokračovania

13:58

Svezarm Calling patrí medzi párties, ktoré neposkytujú vysoké návštevné kapacity, skôr naopak! Underground atmosféra a underground music! Ak Vám toto slovo príde ako klišé, tak po návšteve 14teho pokračovania tejto párty určite zmeníte názor!

Profil: Goyaa

00:00

Na chátrajúcej hausovej scéne pôsobí 4 roky a aj v dosť ťažkých časoch nielen pre začínajúcich DJs, si získal pozornosť klubových komunít nielen ako dizajnér ale i DJ pre svoj osobitý štýl hrania.

The Best Of Dance Music v Metroklube!

00:00

Po Štedrom dni sa vždy celkom dobre žúruje, obzvlášť v šalianskom Metroklube, kde je to už zopár ročníkov odskúšané. A čo je dobré netreba ani špeciálne meniť. Takže zúčtujeme rok a sním aj pár uplynulých.

17.12.2011
sobota

MP3: Damolh33 - Drom Session vol.006 (17.12.2011)

00:00

Drom Session sa teší svojmu šiestemu pokračovaniu! Tentoraz sme o pomoc poprosili naše minimal-duo Damolh33 a už za necelý týždeň sme mali set na stole. Set a info po kliknutí.. enjoy!

16.12.2011
piatok

EAT THAT DUBSTEP BEAT už zajtra v košickej Starej Sladovni

00:00

Košickú párty Eat That Beat pod našou záštitou by ste už mohli poznať! Ak nie tak zajtra máte šancu! Areál starej sladovne konkrétne Matrix Music Club sa zmení na jedáleň a servírovať sa bude DUBSTEP! LineUp: KONTAKT/SK, S-BISH/FR, FLEMI FALSTAFF/SK, KELSO&SPANQ/SK.

Biele Kocky 17 First Info

19:35

Už len necelý týždeň nás delí od sedemnásteho pokračovania drum and bassového šialenstva s názvom Biele Kocky.

LET IT ROLL winter Slovakia – posledné dôležité informácie...

09:00

Priestor trenčianskeho výstaviska Expo Center bude už tento víkend hostiť jednoznačne najväčší tanečný event tejto zimy. Festival LET IT ROLLwinter Slovakia  otvorí svoje brány sobotu 17. Decembra. Pre návštevníkov  v predstihu uvádzame všetky dôležité informácie k tejto jedinečnej akcii...

MP3: Minimatica vol.240 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Polovica decembra je už za nami, Vianoce sú tu už onedlho a najnovšia Minimatica je práve tu. Tradične prichádza s množstvom veľmi čerstvého materiálu, ktorý len tak ľahko neobjavíte. Vychutnajte si tento najnovší príbeh práve teraz. Príjemné počúvanie!

Synthesia >> Headliner

00:00

O týždeň tu máme vianočné vydanie Synthesie - párty, ktorej cieľom je priniesť umelcov, ktorí nie sú u nás etablovaní a pritom patria k jadru klubového života v mnohých častiach sveta. Túto klubovú kultúru bude reprezentovať aj náš hlavný hosť večera – angličan Matt Thomas, známy pod umeleckým menom King Unique.

Fusion a Machine Like Techno - najnovšie releasi od Nora na Beatporte

00:00

Prvý menovaný s názvom Fusion EP, vychádza na anglickom labeli Corrupt Systems a obsahuje 4 techno skladby ponorené do temnejších vôd. Druhý release, vychádzajúci na slovenskom labeli Carmarage Records, s názvom Machine Like Techno, je už tvrdšieho rázu a nachádzajú sa na ňom 3 skladby.

dnb.sk @ Subclub presentz: Drum and bassový Nový rok!

00:00

Proroci počuli zem burácať, videli oslnivé záblesky a jačiace davy s rukami vztýčenými k nebesiam. Na Silvestra 31.12. v bratislavskom Subclube sa naplnia apokalyptycké vízie...

Decadence - Rozhovor s Phoe

00:00

Party Decadance sa koná už dnes (16.12.) v šalianskom Metroklube. Prečítajte si rozhovor s djovm Phoe-m ktorý taktiež vystúpi na tejto party

» Mini info

15.12.2011
štvrtok

Videotip: This Is Kevin - To Pasteur (Pohoda_FM Live 13.12.2011)

19:00

Pozrite si utorňajšiu live show projektu This Is Kevin pre Pohodu_FM, kde zahrali aj ich najlegendárnejší track To Pasteur :)

Časový line-up festivalu LET IT ROLL winter Slovakia

10:00

Najväčší elektronický tanečný festival tejto zimy sa nezadržateľne blíži. Sobotu 17. decembra sa trenčianske výstavisko Expo Center rozozvučí tým najkvalitnejším drum and bassom. Je preto načase prestaviť presný časový rozpis všetkých festivalových stageov...

Urban Fla(e)sh DNB # 2 - Xmas edition

00:00

Ak nevieš, kam sa pôjdeš baviť v piatok večer, teda 16. DECEMBRA 2011.. Prídi na vianočnú drum and bass veselicu do Klubu 77 v Banskej Bystrici s názvom URBAN FLEASH DNB # 2, X – mas edition.

Sologroove: Tekk - Tekkoism EP

00:00

Tekkoism EP je akýmsi prierezom Tekkovej tvorby, ktorá začala v roku 1996. Odchovaný na banskobystrickom dramáči,tribale a techne nám v tejto ípičke servíruje vyzretý sound, ktorého spoločným menovateľom je tech-house...

Dubflex @ Subclub "Burnin Santa"

00:00

Dubstepové vianoce sa konajú už o deň skôr ako sme zvyknutí a to 23. decembra v našom obľúbenom a útulnom klubíku pod hradom.

Drumatique Xmas Session: Posledné info!

00:00

Decembrová a teda posledná drum'n'bass session roku 2011 v Nu Spirit Club-e bude v podaní Drumatique DJs. V sobotu 17.12. sa na vianočnom večierku predstavia rezidenti GALAGHA & GABANNA, SVETLUX, BLUPCAT, ZAJO, ROLAND, DOLYX a REMO (live trumpet). Na dvoch flooroch bude znieť počas celej noci to najlepšie čo ponúka súčasná (nielen)dnb scéna.

Break.sk v Mixmagu!

00:00

Slovenský label Breaks.sk sa dostal do najpredávanejšieho magazínu o tanečnej hudbe na svete. Mixmag uverejnil krátku recenziu na jeden z predchádzajúcich releasov..

13 Years of JZD promotion - Return of Legends!

00:00

Už je to rok, co se „kulturák" ve Valašských Kloboukách otřásal v rytmech elektronické hudby. Ne jinak tomu bude i na začátku roku 2012, kdy se na tomto místě uskuteční již třináctá oslava narozenin 13 Years of JZD promotion - Return of Legends.

14.12.2011
streda

Seta Label presents: MARTIN GREENLAND - Just For L EP

09:00

Ďalší release deephouse značky Seta patrí slovenskému producerovi ktorý publikuje pod pseudonymom Martin Greenland...

Krankenhaus Club: The End

09:00

Všetko raz musí skončiť. Dôležité je že nezabudneme! ...posledná rozlúčková párty s Krankenhaus klubom...

Párty: BEAT PUMP vol.2

00:53

Druhé pokračovanie párty Beat Pump prinesie do prešova DJa PIXIEho!!!

The hardest-working motherfucker in Chicago v Subclube!

00:00

V piatok 16.12. bude v Subclube ôsmy Trashold. Ako hosť vystúpi dj a producent Chrissy Murderbot z USA. Jeho prácu si všimli aj časopisy a weby ako The Wire, Pitchfork, XLR8R, Fact alebo RCRD LBL. Tento rok mu vyšiel album „Women Studies" na stále prestížnej značke Planet Mu a jeho zatiaľ posledné 6-trackové EP sa volá „I´m a Asshole".

NUDANCE PODCAST 007 by STREETROLL

00:00

Siedme pokračovanie Nudance podcastu namixoval mladý popradský Dj STREETROLL! Enjoy!

dnb.sk @ Subclub presentz: Koniec sa blíži!

00:00

Legendy, veštci nás varovali už pred stáročiami. Starobylí Mayovia si rok 2012 poznačili do kalendára. Proroci počuli zem burácať, videli oslnivé záblesky a jačiace davy s rukami vztýčenými k nebesiam. Už o niekoľko dní sa proroctvo naplní!

13.12.2011
utorok

Foolk predstavuje svoj elektronický dub!

00:00

Foolk, jeden z najinovatívnejších slovenských elektronických prducentov uvádza svoj najnovší track Oak Tree, na ktorom počuť jedinečné vokály tajomnej Rowanny.

Pártyreport: DRUMOPHONE: Meet The Mother

11:30

Ako bolo na piatkovom DRUMOPHONE v košickom T-Klube?

Drumatique Podcast 008 with Svetlux

10:00

Posledná epizóda Drumatique Podcast-u v roku 2011 je online. O ôsme pokračovanie sa opäť postaral Svetlux. Vypočujte si dve hodiny plné (nielen)dnb noviniek…Stay tuned!

Natasza & Oscarsix (PE! Music/ AT) na Soluble Sessions v Nuspirite

10:00

V utorok 20. Decembra sa v Bratislavskom NuSpirit Clube udeje už tretie pokračovanie klubovej noci Soluble Sessions, ktorú zastrešuje Sovenský uderground house label Soluble Recordings. Tento krát sme si ako hostí pozvali naozajstných oldschoolerov priamo z Viedne, známu to dvojicu Nataszu a Oscarsixa, takže je naozaj na čo sa tešiť!

Knowledge Base – 16. a 17.12.2011 v Prešove a Košiciach!

10:00

Pravidelná nádielka nekomerčnej elektroniky je nachystaná na druhý decembrový víkend. Tento krát fungujeme okrem piatku, ktorý strávime tradične v prešovskom klube Wave, aj v sobotu, kedy sa presunieme do košického Cactusu.

Dva protipóly S.P.Y a COOH na LiR winter Slovakia!

10:00

Už túto sobotu 17. Decembra sa odohrá historický najväčšia indoor drum and bass udalosť Slovenska. Na dvoch flooroch  trenčianskeho výstaviska vystúpia dji až zo siedmich krajín sveta! Tentoraz predstavujeme skutočne dvoch diametrálne odlišných headlinerov. Jemného Brazílčana menom S.P.Y. a skutočne krutého Bulhara, ktorý si hovorí COOH...

Grape Festival 2011 - Dokument

00:00

Obzrime sa nachvílu za tohtoročným Grape Festivalom v krátkom no veľmi podarenom videu :)

Winter Urban Market 2011

00:00

Predvianočná dizajn/handmade burza spojená s kopou sprievodného programu. Najkrajší predvianočný víkend v Bratislave.

PartyTrip: Tech-house & techno už tento piatok!

00:00

Vyberte sa party výlet s Anfreem & Tanyou - relatívne známou dvojkou - tento krát však v nezvyčajnej podobe! V piatok 16.decembra sa za mixážny pult postaví každý sám za seba - nebudete od nich počuť back to back ako obyčajne.

MP3: Masozz - Breakbeatzz

00:00

Člen 23pozitiv Sound System-u Masozz zo Zvolena nahral old schoolový hardcore break set ktorý obsahuje pecky od The Prodigy, Phantom, Vinyl Junkiez a iných.. Určite odporúčame! :)

Časáčik s cdčkom zadarmo

00:00

Ak máš rád dobrú hudbu, a zaujíma ťa aj časák Wave, tak nemôžeš chýbať na piatkovej akcii Loop inc. v bratislavskom klube Empire.

12.12.2011
pondelok

Christmas: Hauz & Tech v Subclube

Christmas: Hauz & Tech v Subclube18:00

Aj na Štedrý večer sa chodí do klubu. Tradičný mejdan je na programe aj tento rok. DJs známi aj z akcií ako Standa, MiniMax, Tanz/Bar alebo Boutique si pripravia pestrý mix dance music, štýlovo cca techhouse, house, neindustriálne techno a pomedzi to hity.

Emiliana Torrini - Prvý interpret Bažant Pohody 2012

18:00

Prvým potvrdeným interpretom letného multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda 2012 je islandská hudobníčka Emiliana Torrini. Famózna speváčka mala v Trenčíne hrať už v roku 2009, už po neuskutočnenom vystúpení vyjadrila želanie, že sa chce na letisko ešte vrátiť.

The Prototypes po prvý krát na Slovensku !

00:00

17. december bude bez pochýb studený až mrazivý, no na Trenčianskom výstavisku bude poriadne horúco. Sobotný večer bude patriť zimnému vydaniu akcie Let It Roll, ktorý prinesie kopec predvianočných darčekov. Jedným z nich určite bude producentská a djská formácia The Prototypes a ich prémiové vystúpenie na Slovensku.

Housemusic.sk Mixshow Podcast vol.06 - Compiled & Mixed by Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Na svete je ďalšie pokračovanie pravidelného podcastu serveru housemusic.sk, v ktorom vám servírujeme to, čo považujeme za naj na našej malej scéne a v blízkom okolí. Nemohlo preto dlho trvať a dostalo sa aj na neúnavného propagátora moderného zvuku, autora úspešnej rádiovej show Minimatica a v poslednej dobe aj producenta a remixéra.

Bass Invanders 01 - 15.12. na Plťke v Bratislave

00:00

Oznámenie prijaté 1.12.2011 ... Zdravím ťa JA, Rauo Uhrao veliteľ veľkej vesmírnej flotily. Som na lodi na Dunaji, rád ťa vidím, že si znovu obnovil spojenie. Máme tu s vami opäť veľa práce, vyžarujete stále viac hrubých vibrácií a priťahujete meteority svojím negatívnym myslením.

Aches (Exitab/UK) pokrstí svoje debutové EP!

00:00

Nieže by sme sa chceli nabaľovať na cudzích menách, ale ak máte radi Jamesa Blakea, Mount Kimbie, Squarepusher či Boards of Canada 15. decembra vám odporúčame vyskytnúť sa v Batelieri. Svoje debutové EP pokrstí Aches.

11.12.2011
nedeľa

MP3: Hammerhead - Drom Session vol.5 (10.12.2011)

18:00

Pomaly tu máme Vianoce - čas pokoja a lásky. No aby sme si užili tie tri dni pokoja musíme predtým skočiť do poriadneho rýchlika zhonu za nákupmi a to hlavne v dnešnej dobe keď na nás svieťa reklamy na každom rohu.. Preto sme sa aj my trochu chceli pripsôsobiť tomu zhonu a prinášame vám svieži techno set od bratislavského dja Hammerhead-a.. Užite si jízdu

9.12.2011
piatok

A na počiatku bolo... RONI SIZE!

17:00

17. december sa v Trenčíne bude niesť v duchu zlámaných beatov, na zimnom vydaní LET IT ROLL sa predstavia mená ako Andy C, S.P.Y,  The Prototypes či Audio. Okrem nich si na výstavisku Expo Center zahrá aj žijúca legenda drum´n´ bassu, Ryan Williams aka RONI SIZE

DRUMOPHONE: Jeden z otcov nepríde - príde matka !!!

08:46

GABANNA musel svoju účasť na dnešnom DRUMOPHONE kvôli vážnym rodinným problémom zrušiť. Namiesto neho si pre Vás najsilnejšia východoslovenská párty pripravila prvú dámu slovenského drum&bassu - Djane KIARU !!!

[[[TRIDENT93 // last info + časový line-up

17:00

Úplne posledným warm upom na Let It Roll winter bude symbolicky party, práve podľa ktorej nesie názov jeho druhý stage. Už túto sobotu 10. decembra sa odohrá v Partzánskom ďalší [[[Trident, ktorý prinesie opäť veľa zaujímavého…

1000 Most Influential SoundCloud Users of 2011

00:00

Ku koncu roka sa objavuje veľa rôznych rebríčkov, niektoré pobavia iné zas znechutia. Na stránke soundcloudwall.com sa dozvieš kto bol/je najvplyvnejší user na soundcloude za rok 2011. Podľa čoho to celé zoradili nevieme, vedia asi len tvorcovia tejto top tisícovky.. :)

MP3: Minimatica vol.239 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Vstup do posledného mesiaca v tomto roku bude aj v znamení Minimaticy a jej čerstvého výberu nových hudobných vecičiek. Pripravil som príjemnú ochutnávku, ktorá obsahuje všetko od deep housu a techna až po energický tech-house. Pre záujemcov je ako vždy k dispozícií aj tracklist, tak stačí sa na to kuknúť. Príjemný posluch prajem!

Van Drift - Naked Podcast 008

00:00

Pomalinku nám končí kalendářní rok 2011. V tento vypjatý vánoční měsíc pro vás jihomoravský DJ Van Drift aka Taureen připravil speciální „letecký“ set. Na chvíli vypněte a odleťte společně s ním na vlnách současné taneční muziky, které nechybí vtip a nadhled.

Na Freestyle Night v NuSpirit Clube vystúpi DJ Parker!

00:00

Málokedy sa stáva, že si budúca hviezda klubovej scény na Slovensku zahrá skôr, než sa presadí vo vlastnej krajine. DJ Parker z Bristolu, ktorý dnes vypredáva kluby po celej Európe, odohral v roku 2006 ako neznámy dídžej a začínajúci producent na Slovensku svoje vôbec prvé vystúpenia mimo rodného Anglicka..

4 Elements @ Rádio_FM v piatok 09.12.2011

00:00

Oficiálny štart víkendu s tanečnou hudbou na Rádiu_FM prichádza i dnes večer spolu s      4 Elements_FM. V našom playliste sa obiavia mená ako Funkagenda, Jamie Woon alebo Nic Fanciulli. Hosťovského mikrofónu sa chopí PMC, ktorý...

» Mini info

  • 00:00Kam cez weekend? V partyliste máme 21 žúrov na tento víkend, takže dúfame že sa nebudete radšej doma nudiť s rodičmi pred telkou..
8.12.2011
štvrtok

Ten Deadred - 10. výročie existencie Deadred Records

Ten Deadred - 10. výročie existencie Deadred Records00:00

Koncom roka 2000 sa na slovenskej hudobnej scéne nápadne objavilo nové vydavateľstvo, i keď jeho prvý počin s číslom DR-E001 bol len o málo väčší než kreditná karta. Trojpalcové mini CD s originálnym papierovým obalom bolo naplnené nemenej zaujímavou nahrávkou skupiny Nylon Union.

NUDANCE #26 @ EXPERIMENT POPRAD foto by Jumbo

16:03v Experimente sa konala žúrka a nafotil ju Jumbo STREETROLL (B.day) iM3 (B.day) LSDEE ERO DRUMMER SHAKESBEER BASSCORE DUBSHOOCK FATSOUND

Stroboskop.sk: We Call It Skweeast vol.3

00:00

Netlabel Stroboskop má vonku nový release: Ďalšia časť série trackov v štýle SKWEEAST. Kombinácia v Škandinávii populárneho štýlu SKWEEE (lo-fi analógové funk/R&B/dubstep) so samplami tradičnej folklórnej hudby – to je SKWEEAST.

Kráľom temnôt je Audio!

00:00

Ako headliner druhého [[[Trident stageu festivalu LET IT ROLL winter v Trenčíne vystúpi britský DJ a producent Gareth Greenall, známejši ako Audio. Tohto rezidenta Therapy nocí snáď netreba ani predstavovať. Jeho releasy sa objavujú na značkách ako Virus, Freak, Techfreak, Subtitles či Offkey. Temné sety Brita lámu, ničia všetko v dosahu. Nie nadarmo mu prischla prezývka „kráľ tvrdého drum´n´bassu".

Dj a producent Smooth po prvý krát na Slovensku!

00:00

Už túto sobotu sa v Partizánskom odohrá 93. Pokračovanie legendárnej drum and bass party [[[TRIDENT, ktorá bude premiérovo hostiť mladého talentovaného producenta zo Slovinska menom SMOOTH. V krátkom profile vám ho predstavíme...

Dead Horse párty oslavuje prvé narodeniny!

00:00

V decembri je to presne rok, čo táto konská mršina našla ustajnenie medzi múrmi bratislavskej Radosti! Sme tu dvanásť mesiacov práve vďaka vám, našim pravidelným i občasným návštevníkom a preto sme sa rozhodli odvďačiť sa niečim... naozaj špeciálnym. Na našu narodeninovú oslavu príde zahrať český dj TVYKS!

7.12.2011
streda

Staffhouse 16.12.2011 @ muSICK Club Liptovský Mikuláš

00:00

Priatelia,po úspešnom „open air" vydaní v lete, sa blíži ďalšie pokračovanie párty StaffHouse, mali by ste si preto poznačiť pár dôležitých informácii a údajov...

Soutěž o nejlepší remix k Japan Sugar.

00:00

V současné době běží na MTV nový videoklip DJky Luccy pod názvem Japan Sugar. K tomuto singlu se Lucca rozhodla vyhlásit soutěž o nejlepší remix a dát šanci i jiným producentům.

Resident Advisor: Top 100 Djs 2011

00:00

Tento rebríček by mohol byť smerodajný aj pre slovenských promotérov. Výsledky sú zaujímavé, nazrite dnu a nepríde vám ani zle :)

Najlepší z najlepších – ANDY C !

00:00

Zimné vydanie najväčšieho slovenského festivalu Let It Roll, ktoré sa odohrá   17. 12. v Trenčíne,  prinesie bohatú nádielku predčasných vianočných darčekov. Jedným z najočakávanejších bude práve „the one and only“ Andy C.

Avicii do Empiru nepríde!

00:00

Áno, je to tak. Avicii sa v bratislavkom klube Empire 16.12.2011 neukáže a to z jedného veľmi jednoduchého dôvodu, nesnazili sme sa ho zabookovať, pretože my si radšej vypočujeme niečo „normálne".

6.12.2011
utorok

Zvuk z Radosti, Radosť zo Zvuku

Zvuk z Radosti, Radosť zo Zvuku15:17

Ochutnajte autentický set, ktorý odštartoval 2. decembra LFBeat noc v priestoroch bratislavskej Radosti. Nechajte sa uniesť sugestívnym hudobným príbehom, ktorý namixoval dj a producent Monoide.

Dread the Undead #2 with Broken Base foto by Jumbo

18:17V klube La Coca sa konala žurka menom Dread the Undead fotil Jumbo 22:00 - 23:00 - Opaque 23:00 - 00:30 - Voks 00:30 - 02:00 - Infected 02:00 - 03:30 - Streetroll 03:30 - 05:00 - LSDee

Videotip: DMC klub - STV 1989

00:00

Legendy slovenského djingu na Stvéčke.. Dozvieš sa dačo o DMC a zistíš čo v 89-tom fičalo na žúrkach, check in :)

Strelec Session Special 16.12.2011

00:00

ession vznikla na Terase. Tu sa po prvýkrát, kedysi dávno zoznámili jej hlavní protagonisti Libor Fiala a SouTHboy. Tu po prvý krát v jeden krásny letný deň namiesto ranného aftrovania niekde v zatemnenom byte rozložili gramce a založili tak tradíciu, ktorá trvá až doteraz. Terasa už je vecou minulosti, ale Session a jej autori sú pre Vás stále tu, už päť rokov.

čistýurban!n dva.zwei.két @ Subclub

00:00

Čistý Urban krú pozýva na druhé pokračovanie prvého pokračovania úspešnej párty. Valiť sa na vás bude pomerne neohraničená selekcia alternatív, ňú vejvov, post-všetkého, špinavých aj zasnených elektroník, a nedaj bože aj nejaké to indie a našťastie aj veľa iného!

5.12.2011
pondelok

Kto si zahrá na najbližšej Synthesii ?

Kto si zahrá na najbližšej Synthesii ?00:00

We got a winner! Táto hláška môže niektorým z nás pripomenúť kultový film Rekviem za sen. Hoci v našom prípade sa nedá hovoriť o víťazovi v plnom slova zmysle, je nám potešením oznámiť, že prvý termín na vianočnej Synthesii máme už obsadený.

★ EPIC BASS vol.4 ★ @ Ičko SNV /dnb,dubstep,breakbeat/

21:1821:00 - 22:30 Vitamin 22:30 - 00:00 Opaque 00:00 - 01:30 Rippa 01:30 - 03:00 Flash + MC Osho 03:00 - 04:00 Lartech 04:00 - B2B / Survivals

Profil: yuMMy

13:15

Yummy, yummo, džimy ako len chcete. Vlastným menom Matej. Momentálne sa snaží žiť v meste Zvolen, v ktorom sa prvý krát stretol s lomeným beatom. Ostal ním taký očarený až to pretrváva dodnes.

Videotip: The Uniques - Dungeon

00:00

Elektronicko-gitarová kapela The Uniques má nový klip a veru celkom sa im podaril! A ak ste niekedy boli v Subclube tak spoznáte určitú časť klipu :)

MP3: Drahosh - Techbeatz Essentials Live

00:00

Drahosh namixoval nový promo set plný jeho vlastných trackov či remixov. V hodinovom mixe nájdeš 14 trackov incl. remixy pre Crystal Waters – Gypsy Woman, Rumenige – Fastfood, Corvin Dalek – Young People a ďalšie kuriozity.. Sťahuj a supportuj!

Ears Chewing Satisfunction 10. decembra v Intergalaktickej Oblude

00:00

Sobota v Oblude bude opäť po čase patriť experimentálnej elektronike a odpadu elektronickej scény. Zábavno-tanečný večierok s hudbou ne*hudbou tentokrát ponúkne rôznorodých domácich aj zahraničných hostí.

Breaks.sk Podcast 07 – Killreall

00:00

Nové vydanie podcastu Breaks.sk bude tentokrát dubstepovo-breakbeatové. Hodinový set pripravil ruský producent Killreall.

4.12.2011
nedeľa

Covert Interests 25 reveals Music Is Everything Showcase!

00:00

Až budem raz svojej dcére rozprávať subjektívne skreslený a legendami opradený true story slovenskej housovej scény, začnem ho tam, kde sa oldiesky a disky s príchuťou tequily OLE za dvacku stretávali s tými najlepšími housovými akciami, ktoré si Slovensko pamätá.

3.12.2011
sobota

MP3: Geenko - Drom Session vol.4 (3.12.2011)

22:00

Čo by sme to boli za gazdov keby nevyužijeme aj djov z našej dromáckej stajne. Geenko sa nám vrátil zo žilinského výletu a hneď sa aj pustil do miešania setu, takže pozor je ešte horúci :) Geenkovi ďakujeme a dúfame že si setík užijete..

2.12.2011
piatok

Kuko z Horkýže Slíže má BijouTerriera!

08:35

Kuko z Horkýže Slíže má BijouTerriera!

Nedá sa povedať, že by líder kapely Horkýže Slíže nemal dosť práce na svojej domovskej adrese. Napriek tomu sa rozhodol vyprodukovať hudobné zoskupenie, aké na Slovensku nemá obdoby.

MP3: Minimatica vol.238 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Jeden týždeň úplne postačuje na nájdenie množstvá výborných skladieb, z ktorých je možne poskladať naozaj zaujímavé príbehy. Dôkazom toho je aj najnovšia časť Minimaticy, ktorá v sebe skĺbila horúce novinky, ktoré sa objavili na hudobnom trhu v digitálnej a vinylovej podobe. Verte tomu, že dnešná hudobná kôpka upúta vašu pozornosť. Je na čo sa tešiť!

Nudance /Let It Roll Warm Up/ last info

00:00

Už dnes večer budete môcť zažiť atmosféru pravého anglického deep, atmospheric až autonomic dnb soundu v podaní talentovaného producenta z mesta Plymouth na juhu Anglicka. Prvýkrát mimo UK a práve na Slovensku vystúpi tento mladík a nadšenec deepových a future beatov CLARITY.

No More Chillout vol.16

00:00

NO MORE CHILL OUT, to je ďalšie pokračovanie známej party, ktorá pravidelne vyburcuje množstvo fanúšikov undergroundovej hudby k skvelej zábave. V clube La Coca v Spišskej Novej Vsi to bude znova naplno vrieť presne 16. decembra 2011.

FOUR presents Winter Beat 2011: Line up

00:00

Už dnes večer sa otvoria brány v žilinskom klube Infinity. Dva tanečné parkety vám ponúknu okrem domácich aj hosťujúcich, či zahraničných djov. Od 21:00 si môžete vychutnať  techno, tech-house, minimal ale hlavne nové trendy v súčasnej tanečnej elektronickej muzike.

4 Elements @ Rádio_FM v piatok 02.12.2011

00:00

Štart víkendu s 4 Elements_FM bude dnes opäť naplnený skelými peckami z prostredia elektronickej tanečnej hudby. K tomu nám dopomôžu páni ako Solee, Ricky Ryan, Michael Woods alebo Eddie Thoenick. Našim hosťom večera bude slovenský housový majster dlhodobo žijúci v Londýne, Jozef Mihálik...

1.12.2011
štvrtok

Minimix: Tolerance - Fifteen Years Of Hospital Records

00:49

Tolerance a jeho minimix pre príležitosť 15teho výročia fungovania jedného z najúspešnejších DNB labelov - vydavateľstva Hospital!

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch