Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.6.2010 do 30.6.2010

30.6.2010
streda

Vyhodnotenie súťaže o 10 dvojdňových vstupeniek na Dobrý Festival 2010

12:00

Drom.sk v spolupráci s Dobrým Festivalom 2010 Vám priniesli súťaž o 10 dvojdňových pernamentiek a tu sú výhercovia.

Tip! Hot City - Another Girl

16:00

Prvý singel od Hot City vychádza 05. júla 2010 na Moshi Moshi Records v limitovanej edícii (12" vinyl a download)..Fajnové house beaty...

Pozvánka: Rock For People 2010

14:00

Tohorčný line-up festivalu Rock For People (03.07 - 06.07.2010) patrí k najdrahším v jeho histórii...Muse, Skunk Anansie, Dradzone, The Prodigy, Archive, Editros, Doping Panda, Basement Jaxx.. To je len kúsok z toho, čo v poradí 16.ročník tohto veľkolepého festivalu ponúka.

Fotka dňa 30. jún 2010 - Pozostatok smrti hviezdy

13:00

Dnes si môžete vychutnať (ako podotkol Striezsky) teatrálnu smrť hviezdy, zachytenú Chandra a Hubble teleskopom (pozostáva z dvoch snímkov urobených v optickej a RTG oblasti). My si dnes určite na jej zánik spolu s Facetom, Jofrem, Chuckym a Striezskym v Trnave na TeraZse pripijeme :)

Videotip! Magnetic Man - I Need Air

12:00

Magnetic Man (Benga, Artwork a Skream) zverejnili detaily o ich novom singly I Need Air. Prichádza ako predzvesť ich debutového albumu, spolu s vokálmi od Alicia Keys.

Konope v Kope - druhá časť "Zelený štvrtok 17.6.2010"

10:30

Akcia pod názvom Zelený štvrtok priniesla v histórií Slovenska prelomovú defenestráciu strachu mladých duší zo systémového zriadenia. Po prvýkrát sa konala verejná akcia zameraná na vyslovenie nevôle prispôsobiť sa zákonom, ktoré si spoločnosť vytvorila, aby potlačila vplyv marihuany. Jej sila je magická a jej využitie je pestrejšie než využitie hociktorého iného prírodného a voľne rastúceho materiálu.

Johannes Heil s novým albumom Loving

10:00

Nemecký "veterán" a producent Johannes Heil  vydá ďalší album Loving na labely Cocoon.

Minikvas nebude! O drum&bass neprídete, chystá sa SIGNAll_FM festival.

08:49

Rádio_FM a Codered Crew spojili svoje sily, aby pre vás pripravili letný SIGNAll_FM FESTIVAL plný drum&bassu! V týchto chvíľach intenzívne pracujeme na tom, aby ste o nič neprišli! Minikvasu držíme palce o rok. Viac info čoskoro v relácii SIGNAll_FM a na vašich obľúbených weboch.

Axel Junkuhn. na Saj-gon Records…

08:33

Za posledným E.P. vydaným pod značkou Saj-gon Records, ktoré nesie názov Ultimate Hear, stojí nemecký producent a DJ pochádzajúci z Berlína a to Axel Junkuhn.

Dobrý Festival 2010: Profil - Mc Ryme Tyme (JAM/UK)

00:00

Jeho hudobná kariéra sa pomaly začínala už keď mal 12 rokov! V tej dobe už tancoval breakdance v jednej z najväčších tanečných skupín na Jamajke – The Smugglers. Spolu so svojím bratom boli vôbec najmladšími členmi tejto skupiny a už tu sa začala prejavovať jeho láska k mikrofónu.

» Mini info

29.6.2010
utorok

Sútaž o originálne pánske a dámske tričko

Sútaž o originálne pánske a dámske tričko08:00

Zapoj sa do jednoduchej súťaže a výhraj skvelé tričká. Súťaž vám prinášame v spolupráci s FAG44.sk.

Oliver HO aka Raudive vydáva na Macro labely nový album Chamber Music

16:00

Techno producent Oliver HO je pripravený vydať ďalší album na nemeckom Macro labely (Stefan Goldmann a Finn Johannse).

Fotky zo soboty 26.6.2010 @ Surprise, Poprad od Patrika

16:00Popradský city club Surprise žil a tancoval. Poslednú sobotu zachytil atmosféru klubu Patrik. A pozor! Štipľavé! Bola aj striptérka! :)

Glastonbury 2010 - Matt Smith & Orbital

14:33

Vďaka tomuto videu pochopíte, prečo je Glastonbury festival tak navštevovaný. Takáto amtosféra a všetky ostatné elemetny.. Presne tak, ako to má byť..

Videotip! Totally Enormous Extinct Dinosaurs - Garden

14:00

Nové video Totally Enormous Extinct Dinosaurs (alias Orlando Dinosaur) k novému tracku Garden. Hravý elektro zvuk a ťažké basové linky spolu s vokálmi od Luisi ( Lulu & The Lampshade)

LaMara open air 2010

13:00

Open air priamo na brehu Liptovskej Mary, pri historickom kostolíku sa bude aj tento rok otriasať kvalitnými beatmi.

Fotka dňa 29. jún 2010 - Filipínsky Tarsier ;)

13:00

Na dnešnej fotke dňa nie je nikto menši ako 20 cm vysoký, už na pohľad veľmi sofistikovane sa tváriaci Filipínsky Tarsier :). Tento vyšší primát nielen že má najväčšie oči vs telo spomedzi všetkých cicavcov a dokáže otáčať hlavou o 360 stupňov (celzia? :)), ale v prípade že v zajatí trpí stresom dokáže si sám ublížiť, dokonca spáchať samovraždu...BTW tento endemit sa vyskytuje iba na pár Filipínskych ostrovoch.

Exclusive MP3: Grining - Technomix 2010

12:00

Ďalší set DJ-a Grininga. Tentokrát pure techno mix! :)

Tip! The Garden Festival

12:00

Ak chcete vychytať nejaký dobrý Last Minute, tak máme pre Vás výborný tip. Tento víkend sa začína, v jednej z najkrajších častí Chorvátska, The Garden Festival...

Kompakt vydáva v auguste ďalšiu kompiláciu - Total 11

10:00

Gui Boratto, Dj koze a Gus Gus sú súčasťou ďalšej Kompakt kompilácie..

Zaujímavosti - Spoločnosť Apple

09:45

Spoločnosť Apple bezpochyby medzi najlepších výrobcov spotrebnej elektroniky na svete. Vyznačuje sa nielen kvalitou spracovania a dlhou životnosťou ale aj genialnym imageom svojich produktov. Obrázok jablka s odhrýznutou časťou sa stal doslova kultovým. Kto však do neho "zahryzol"?

28.6.2010
pondelok

Bollo sa vracia na Pin Up Recordings a privádza so sebou aj kamarátov!

Bollo sa vracia na Pin Up Recordings a privádza so sebou aj kamarátov!09:25

Asi takto by sa dal niekoľkými slovami uviesť nový počin slovenského
producenta z Trnavy ktorý nedávno vyšiel na americkom labeli Pin Up Recordings.

Pozvánka: TERAzSA w/ Facet v Trnave

18:38

Viac ako 13 rokov nepísaný rezident mnohých akcií práve v priestoroch Trnavského ART klubu (predtým K-clubu) DJ CHUCKY(drom.sk), Vám bude mať tú česť predstaviť OPEN AIR ELECTRONIC SESSION, s veľavravným názvom TERAzSA! Každú stredu, v čase od 18:00 do 23:00, Vám vonku na terase bude priamo z vinylových platní servírovaná zmes elektornickej hudby...

Fotky z Easthetic festival 2010 od San & Kokpit

17:45Easthetic zvládol očakávania na výbornú! Festival, ktorý sa uskutočnil uplynulý víkend, priniesol do hlbokých vôd šíravy rozprávkovú príšeru. Vždy prítomná nálada sa vďaka skvelým ľuďom preniesla aj na účinkujúcich, z ktorých väčšina si užila nielen svoje hranie, ale víkend celý. Hudba, divadlo, sprayeri, literáti, bongisti a nechýbal aj mladý brejker. Náladu prinášame prostredníctvom fotiek a onedlho aj videom.

SunDance 2010 - Prvé info!

12:57

Po dvoch úspešných ročníkoch letnej tanečnej party SunDance prichádza jej tretie pokračovanie a my Vám prinášame prvé oficiálne informácie k nej.

Tip! Glastonbury 2010 - Gorillaz

12:00

Glastonbury festival tento víkend sprevádzalo nezvyčajné teplo a krásne slnečné počasie... A ako to vyzeralo? Ponúkame vystúpenie Gorillaz..

Exclusive MP3: Minimatica vol.163 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (27.06.2010)

11:00

Po týždni je tu DJ Cole aka Hyricz s novým mixovaným setom Minimatica. Exkluzívne na Drome v predstihu!

We Love - nový debut na BPitch Control

10:00

BPitch Control vydáva debutový album nováčikov na elektronickej scéne, formácii We Love...

Fotka dňa 28. jún 2010 - Freedive so žralokom

09:30

Na príjemné pondelkové ráno tu máme foto z trošku iného súdka...tentokrát načrieme do vôd Červeného mora a spolu so svetovým rekordérom vo freedivingu Martinom Štěpánkom checkneme žraloka :) (btw Martin bol vyhlásený ako najlepší freediver roka 2009 by ICARE).

Film, TV a Kino Tipy 28.06 - 04 .07. 2010

00:05

Tento týždeň nám do kín prinesie dva celkom odlišné filmy. Prvá premiéra patrí už tretej úspešnej sérii Twilight sága - Zatmenie a druhá premiéra českému filmu Mamas & Papas. Z tipov našej redakcie ponúkame film Shrooms o hubovom tripe mladých Američanov v Írskych lesoch a českú komédiu Ženy v pokušení. A samozrejme aj pár dobrých TV tipov na tento týždeň...

Richie Hawtin žiada o pomoc pri hľadaní ukradnutej Dj-skej techniky

00:00

Na kradnutie rôznej techniky, či už Dj-skej alebo iného druhu, sme si už viac-menej na Slovensku zvykli. Mali sme tú česť aj na našej nedávnej akcii... A táto činnosť nie je len slovenskou záľubou...

» Mini info

  • 13:00XXL FEST – o čom sme neinformovali? Vskutku pestrý a rôznorodý program nás čaká po celé 3 dni a 2 noci na XXL Feste v Nových Zámkoch na Letisku. O všeličom zaujímavom sme Vás už informovali, no stále je tu dosť informácií, ktoré stoja za to a ešte o nich neviete.
  • 10:00Party: Tanz/Bar (techhouse&friends) 3.7.2010, SubClub, Bratislava, DJs: Bbk, Ivek a Ultraviolet
27.6.2010
nedeľa

The Rivulet, The Fellaz & The Parentals 25.06.2010 v RockFabric -foto by nox

21:00Piatkoý večer (25.06.2010) som opäť strávil v popradskom Rock Fabric, ktorý hosťoval tri skvelé kapely, a to The Rivulet, The Fellaz a The Parentals. Večer bol naplnený indy-rock´n´roll-rockovými songami, ktoré roztancovali väčšinu návštevníkov. Nálada postupne gradovala a dosahovala skvelú úroveň klubového koncertu s intímnym nasvietením parketu. Konečne bol parket beznádejne zaplnený a nastal celkom problém sa dostať s foťákom cez roztancovanú mládež. Všetci sa skvelo bavili a užívali si pohodový večer pri hudbe, pivku a so svojimi (ne)známymi. Verím, že aj nabuduce sa budú všetci skvelo zabávať a Drom bude môcť byť pri tom a zdokumentovať, ako sa bavia mladí ľudia pod Tatrami.
26.6.2010
sobota

Technologické "lakocinky" - SONY ROLLY

14:00

Rozmýšľal som čo za vychytávku by si zaslúžila byť ako prvá v našej novej pravidelnej relácii "technologická lakocinka" a nenapadlo ma nič iné ako (už síce staršia 2007/2008) vec od Japonského priemyselného guru SONY - nech sa páči predstavujeme vám Rolly :)

SIGNAll_FM : 27.06.2010 - Survival & Matt Impact

00:05

V rámci svojej návštevy na Slovensku zavítajú do štúdia Rádia_FM špeciálni hostia. Už v nedeľu večer sa v drum&bassovej show SIGNAll_FM predstavia dvaja angličania - Talentovaný producent Survival a jeho kolega, majiteľ labelov Revolution Records a Lucky Devil Music - Matt Impact. Okrem iného sa môžte tešiť aj na ich exkluzívny b2b set. Nenechajte si to ujsť

» Mini info

  • 00:05Party: Invazia open air - Last Info, Navigácia, Lineup Sobota sa nám nezadržateľne blíži a s ňou aj druhý ročník letného open airu v obci Nedožery v okrese Prievidza. Pre všetkých účastníkov si invázia djs a code of darkness djs pripravili noc plnú kvalitnej elektronickej produkcie, o ktorú sa postará v tento večer 17 djov na dvoch stageoch.
  • 00:05Party: Mini SOLID OPEN AIR - časový line-up Tohtoročné vydanie elektronického urban festivalu Mini SOLID OPEN AIR sa už nezadržateľne blíži. Ponúkame náhľad na presný časový rozpis vystúpení, ktoré sa túto sobotu 26.6. odohrajú v jeho areáli postavenom v centre mesta Partizánske.
25.6.2010
piatok

Röyksopp vydávajú album Senior už v septembri

16:00

Nórske duo Röyksopp, ktoré sa predstaví aj na piešťanskom Grape festivale, je pripravené vydať ďalší album Senior..

Easthetic festival 2010 - Už dnes!

14:00

Pre všetkých, ktorí sa chystáte na Easthetic festival 2010. Aj pre tých menej hudobne založených, pripravili organizátori hodnotný program - literárne poudjatia rôzneho druhu. Prajeme víkned plný .....čoho len chcete.. Hlavne si to užite...

4Elements - Radio_FM 25.06.2010

12:24

Posledný pred prázdninový víkend dnes naštartujeme opäť raz ako sa patrí! Prinesieme vám nielen najrozličnejšie aktuálne single zo sveta elektronickej hudby, ale opäť i možnosť získať skvelé ceny.

Tip! Dj Wool - The Dark Snugller

12:00

EP The Dark Snuggler obsahuje remixi Larsa Mostona, Jetlag a Boeoes Kaelstigen! Vychádza na We Collect Enemies a exluzívne na Beatport.com 28.júna 2010.

Videotip! Hadouken! - Mic Check

12:00

Masívny zvuk na poslednom singly Mic Chcek od anglickej formácie Hadouken!, ktorý pochádza z ich druhého albumu "For the Masses"..

Fotka dňa 25. jún 2010 - Hviezdna obloha nad Alamutom

11:00

Dnešnou fotkou dňa zablúdime až do Iránskeho pohoria Alborz, kde bol v 9 storočí vybudovaný hrad Alamut, domov princa z Perzie :) a kde nočná obloha nepotrebuje žiaden komentár...

Jon Gaiser ponúka novú EP

10:35

Po minuloročnej EP Flashed, detroitský techno producent Jon Gaiser vydal novú 2-trackoú digitálnu EP na labely Minus.

Tip! MAGiC ZONE - electronic open air festival

10:00

Tento víkend sa u našich susedov v Českej Republike odohrá celkom zaujímavý event. Množstvo žánrov elektronickej hudby, preplnený line up.. Vyzerá to fakt dobre...

Vyhodnotenie súťaže o vtupenky na XXL Fest 2010, Nové Zámky

09:00

Máme pre vás opäť vstupenky. Do Nových Zámkov na festival XXL, ktorý sa uskutoční začiatkom leta na miestnom letisku. Kto pôjde s kamošom zadara?

» Mini info

  • 00:05Party: 8 B´day@SubClub - Bude sa oslavovať a to poriadne! V piatok sa bude oslavovať a to poriadne!:) Osem rokov zapije dnb.sk, narodeniny v Subclube oslávia blíženci i raci a tiež meninový oslávenci. Vyzerá to tak, že v piatok 25.6. pod bratislavským hradom budeme mať najväčšiu koncentráciu oslávencov vôbec:)
24.6.2010
štvrtok

Easthetic festival 2010 - Máte už pobalené?

16:00

Áno už zajtra to vypukne! Easthetic festival s Nôze v hlavnej úlohe a v neposlednom rade plno plno kultúry, umelcov a správne naladených ľudí. Môžete sa tešiť aj na pána menom L-Plus, ktorý zahrá nejké nové exluzívne tracky a množstvo slovenských kapiel...

Michael Jackson - biznis, ktorý stále neutícha

16:00

Už je takmer rok po smrti popového kráľa Michaela Jacksona. Zatiaľ čo mnohí pri rôznych špeciálnych príležitostiach hovorili o smútku a sústrasti, Jacksonova pozostalosť stále zarábala obrovské peniaze...

Bažant Pohoda 2010 - Partneri pre konfort

15:04

Festival Bažant Pohoda 2010 štartuje na trenčianskom letisku už o dva týždne a prípravy na trojdňový sviatok umenia vo všetkých jeho formách pomaly vrcholia.

Music Education _FM s Nôze (21.06.2010)

14:14

Je málo elektronických aktov, ktoré by na pódiu boli aj aktívni. Väčšina producentov tzv. Laptoparov, pozerá do notebooku a vyzerá, že čítajú maily. Producenti novej hudby radia FM, pre tento týždeň ale nie.

Tip! Loveparade 2010

14:00

Tohoročná Loveparade, s podtitulom The Art of Love, sa ponesie v znamení kreatívneho ducha. Predstavia sa Tiesto, David Guetta, Booka Shade, Fedde le Grand, Monika Kruse, ATB a mnoho ďalších. A čerešnička na torte? Spoločne vystúpenie Dj a klasického orchestra...

Videotip! Rusko feat. Amber Coffman - Hold On

11:58

Nový singel Hold On a video natočené počas 5 dní UK turné chatoického života pána menom Rusko, jedného z najväčších bossov dubstep scény.

Vyhodnotenie súťaže o vstupy na mini Solid Open Air do Partizánskeho

11:00

Tancovačiek pod holým nebom bude na Slovensku dosť. Na jednu z nich, do Partizánskeho, pozývame aj my. Navyše ste sa na Drom.sk mohli zapojiť do súťaže o voľné vstupy. Kto vyhral?

Vyhodnotenie súťaže o tri 2-dňové permanentky na TopFest 2010

11:00

Drom.sk, Ticket Art a Agentúra Duna Vám priniesli súťaž o tri 2-dňové permanentky na jeden z najväčších hudobných festivalov TOPFEST 2010. Máme výhercov.

Riport z NuDance XXL w/ Noisia od Ivony

11:00

Ako správni milovníci kvalitného lomeného beatu sme sa na túto akciu už dlho tešili. Hovorilo a písalo sa o nej už veľmi dlho, pretože sa očakával príchod svetového drum and bassu na Slovensko, pretože v Trenčíne bude doslova svetová party, pretože v klube Piano zažijeme ten najlepší noise a pretože na party dorazí NOISIA.

Fotka dňa 24. jún 2010 - tornádo a ISS

11:00

Keďže včerajšia foto dňa nejako nevyšla :) dnes tu mám rovno 2 - tornádo z USA a pohľad na vychádzajúce slnko z Medzinárodnej Vesmírnej Stanice ISS

Morcheeba s novým albumom Blood Like Lemonade

10:00

Prvý singel Even Though, od známej anglickej formácie Morcheeba, pochádza z ich nového albumu Blood Like Lemonade. V poradí už siedmy album vydali  7. júna 2010.

Vedeli ste, že? Už pred 2700 rokmi pestovali marihuanu s vysokým obsahom THC

07:58

Dnes trochu načneme do inej témy, pre niektorých celkom zaujímavej. Viac ako kilogram sušenej marihuany našli už dávnejšie austrálsky vedci v pusťi Goby. Hrob, kde bola nájdená, je starý 2700 rokov...

SubClub oslávi 8 narodky už v tento piatok a tak Vám predstavuje headlinerov v profile

00:00

Anglický iluzionista Culture Shock a jeho čary spôsobili ozajstný šok v manéžach po celom svete. Hypnóza a levitácia, na ktorú sa špecializuje, sľubuje jedinečný zážitok. Narodeniny dnb.sk príde spolu s nami osláviť 25.6.2010 do Subclubu. Prečítajte si, ako svoje schopnosti nadobudol v krátkom profile. Tiež si predstavíme druhú hviezdu večera, rakúsku komediantskú štvorku Fourward.

23.6.2010
streda

Nový album českej formácie Kazety voľne k stiahnutiu

16:00

Na remixovom albume Social Remix Happening sa podieľalo 15 umelcov z radov elektronickej hudby ako Midi Lidi, Magnetik, Tvyks & Burian, Popper-C, Side 9000 alebo slovenský producent Karaoke Tundra.

Exclusive MP3: DJ Grining - Groovy pre manželku

14:00

Neprešli ani tri týždne a živel menom Grining je tu s novým setom. So svojou mašinkou Xone 4D od Allen & Heath namixoval rezký techno set "Groovy pre manželku". Vymení manželku za mašinku? :)

Náš tip na Easthetic festivale - Česká formácia WWW

14:00

Konečne fanúšikovia kvalitnej muziky z východného Slovenska nemusia cestovať za poriadnym festivalom. Easthetic festival sa koná už o 2 dni priamo v "srdci" východu. Dnes ponúkame českú formáciu WWW, ktorú sa určite oplatí vidieť...

Najväčší opan air festival Glastonbury otvára svoje brány...

13:19

Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts, jeden z najväčších opan air festivalov na svete, už dnes otvára svoje brány pre státisíce fanúšikov. Hovorí sa, že kto nezažil Glastonbury, nevie čo je poriadny festival...

Radičová od Faceta v remixoch Ear Drum Kru a Acidko

13:00

Brejkový remix od partičky Ear Drum Kru a minimal-tech-acidový od projektu Acidko (Nisiru a Fakin Hipi). Vychádza najbližšie dni na novom slovenskom netlabely Stroboskop (ex Afera).

Tip! Kele - On The Lam (Live at the BBC)

12:00

The Boxer je debutový sólo album speváka menom Kele Okereke, ktorého poznáte z formácie Bloc Party. Vydal ho 21. júna 2010 a v rámci Live on the BBC po prvýkrát vystúpil sólo...

MP3: Robert Burian @ Ferry Corsten Night

10:09

Mnohí z vás vedia, že 18. – 19. jún bol pre slovenskú elektronickú hudobnú scénu výnimočný pretože k nám zavítal v poradí  siedmy najlepší DJ na svete Ferry Corsten. Vystúpil v Košiciach a v Bratislave.

Belgické duo Aeroplane vydáva debutový album a hlási rozpad.

10:00

Vyzerá to tak, že jedno z najpopulárnejších elektronic disco formácii posledného obdobia, Vito De Luca a Stephen Fasano aka Aeroplane, si pôjdu každý svojou vlastnou hudobnou cestou...

Profil: Break (Symmetry, DNAudio/UK)

00:00

Minulý týždeň bola spustená mini séria profilov hlavných headlinerov DnB stagu. Bližšie sme Vám predstavili Teebeeho s Calyxom. Dnes si predstavíme druhého headlinera v poradí – Break (Symmetry / DNAudio).

» Mini info

  • 00:00Party: Dubflex & SubClub Dubstep v Subclube je ten najlepší, najšťavnatejší a najmasívnejší. O tom sa presvedčil už nejeden fanúšik tohto moderného elektronického štýlu, ktorý sa zúčastnil niektorej z akcií.
22.6.2010
utorok

Mini SOLID OPEN AIR - LS DJ & DUDEL live na Rádiu_FM

21:32

V rámci promotion blížiaceho sa urban festivalu Mini SOLID OPEN AIR bude opäť možné vyhrávať na Rádiu_FM voľné vstupy a už dnes naživo v jeho éteri zahrajú slovenskí zástupcovia line-upu tohto eventu.

La Roux na novej kompilácii Sidetracked

16:00

Elly Jackson a Ben Langmaid aka La Roux budú súčasťou ďalšej mixovanej edície Renaissance. Minuloročná kompilácia Sidetracked patrila pánovi menom Andy Butler (Hercules & Love Affair).

Fotka dňa 22. jún 2010 - Peľové zrnká pod elektrónovým mikroskopom

15:00

Brezové peľové zrnká spod elektrónového mikroskopu vám dnes budú robiť spoločnosť ako Fotka Dňa :)

YellowBird Live

14:00

Po viac ako roku čakania sa množstvo „fajnšmekrov“ dočkalo. YellowBird LIVE je konečne realitou. Interaktívne ovládanie live obrazu v každom smere 360º...

Fotky zo Svezarm Calling vol. 4

13:24Party vyšla opäť veľmi dobre... ľudia sa bavili od začiatku po koniec (06:30). DJs hrali skvelo, zvuk opäť ako má byt! Tešíme sa pod Spišský hrad na vol. 5 už 10. júla 2010.

Tip! Realistic Crew - Synchron

12:00

Maďarská elektronická formácia Realistic Crew patrí medzi účinkujúcich Easthetic festivalu 2010. Ich vynikajúce vystúpenie na Wilsonic festivale 2009, či účasť na Glastonbury alebo predkapela Amona Tobina...To všetko dokazuje ich kvality..

!!! (Chk Chk Chk) - Strange Weather, Isn It?

10:00

Kalifornská dance punková kapela !!! (Chk Chk Chk) vydáva po takmer 3 rokoch nový album Strange Weather, Isn't It?

"Easthetic festival je podujatie, ktoré na východnom Slovensku doteraz chýbalo." Rozhovor s Jánom Papačom

09:57

Už o niekoľko dní sa rozpúta poriadna hudobná vlna na brehoch Zemplínskej šíravy. To, že Easthetic festival patrí k Top festivalom nielen po programovej stránke, ale aj v rámci jeho myšlienky a ľudí, ktorí ho organizujú, sa dozviete z rozhovoru pre Drom.sk..

Bollo opäť na britskom labeli Greenhouse

09:11

Americký producent a Dj Bene v spolupráci s Javi Lopez vydal v tomto čase na britskom labeli Greenhouse Recordings svoje debutové EP. Tento veľmi príjemný houseový release nesie názov "One Step Beyond" a remixami ho obohatili mená ako Andrew Macari, Javi Lopez, Mr. Clean & Freaky Behaviour a v neposlednom rade náš Slovenský producent Bollo.

Bažant Pohoda 2010 - Hľadáte Brigádu?

00:05

Bažant Pohoda 2010 v spolupráci s agentúrou Index Nosluš hľadajú brigádnikov v areály festivalu na post výčapníka, pokladníka či upratovača areálu..

Párty Električka v Bratislave. V júly zahrá Vetroplach aj Billy Barman

00:05

V Bratislave od 04.06. 2010 premáva Párty Električka. Nieleže sa každý piatok od 20.00 zadarmo zveziete, ale ešte Vám aj zahrá Vetroplach či Billy Barman..

Profil: Matt Impact (Revolution rec./UK)

00:00

V sobotu, 26.júna môžete v Nu Spirit Clube na DRUMATIQUE SESSION zažiť ešte viac dobrej hudby. Hlavnú hviezdu večera sympatického Survivala , doplní ďalší headliner zvučného mena.  Možno menej známy ako producent, no rozhodne rešpektovaný manažer dvoch drum and bassových labelov, novozélandčan, žijúci v UK Matthew Bensted aka Matt Impact.

MP3: Ronnes Ronn - Acquittal

00:00

Všetkým fanúšikom elektronickej hudby sa po prvý krát prezentujem svojím DJským setom, ktorý nesie názov Acquittal. V mojom sete prevládajú prvky progressive a trance music so značnou dávkou eufórie, ktorá by Vás mala nakopnúť k pozitívnej nálade.

21.6.2010
pondelok

Vyhodnotenie súťaže o lístky na Easthetic festival 2010

Vyhodnotenie súťaže o lístky na Easthetic festival 201018:30

"Vyhodňare" sa budú tešiť a veríme nielen tí, pretože na Zemplínsku šíravu sa oplatí posledný júnový víkend pocestovať aj z ďaleka. Program je viac ako zaujímavý. Máme pre vás vyhodnotenie súťaže.

Film, TV a Kino Tipy 21.06 - 27.06. 2010

Film, TV a Kino Tipy 21.06 - 27.06. 201008:17

V našich kinách sa tento týždeň ponúknu dve filmové novinky. Horor Podivní a anglická dráma Škola života. Tipy našej redakcie patria japonskému filmu Old Boy a americkému filmu Butterffly Effect. TV tipy na tento týždeň ponúkajú rovnako dobré a kvalitné filmy. Stačí si len vybrať...

Exclusive MP3: Minimatica vol.162 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (20.06.2010)

16:00

Hodina pestrého namixovaného houseu v rôznych podobách od slovenského DJ-a a producenta menom Cole aka Hyricz. Už 162. týždeň sťahujte jeho show Minimatica. Na Drom.sk vždy v predstihu!

Fotka dňa 21. jún 2010 - Freshboys

15:00

Ďakujeme všetkým za squelý weekend :) Foto dňa by Freshboys.

Tip! The Bird and the Bee - Heard it on the Radio

14:00

Veľmi príjemný song od The Bird an the Bee z albumu Interpreting the Masters volume 1: A tribute to Hall and Oates.

Tip na dobrú knihu! Juraj Šebo - Nenormálne 70. roky

12:43

Aké vlastne boli 70. roky?.. Sex pistols, Black Sabath, Doors, ABBA, na Slovensku Varga, Ursiny, Elán, Marika Gombitová, Modus, Karol Duchoň.. Kniha Nenormálne 70. roky Vás prevedie obdobím, na ktoré sa mnohí z Vás ešte nepamätajú, no jeho hudobná sila ostala v mnohých dušiach..

Videotip! Plastikman Live - Sónar 2010

12:00

Festival Sónar 2010, ktorý sa konal tento víkend a ponúkol aj elektrizujúce vystúpenie Plastikman Live.

Remix Competiton! Sander Kleinenberg - This Is Our Night

10:00

Holandský producent Sander Kleinenberg má nový singel This Is Our Night a v najbližších dňoch sa spúšťa jeho Remix Competition..

Easthetic festival aj s plavčíkmi

09:32

Už tento piatok od 14:00 začnú do areálu Easthetic festivalu na Zemplínskej šírave prúdiť prví návštevníci, ktorých čakajú dva dni plné kultúry.

Podcast: Get Deep With SDJS - Júnové vydanie s hosťom Kruse & Nuernberg

00:00

Tretí diel nášho pravidelného mesačného podcastu sa nesie samozrejme ako inak v deepovom duchu. Paul Diamond, ktorému patrí prvých 30 minút si pre vás pripravil jemnejšie tracky, priam stvorené na pokľudné počúvanie v týchto upršaných dňoch.

Let It Roll warm-upy a V.I.P. vstupenky

00:00

Festival Let It Roll vypukne už takmer za mesiac, pripraviť sa naň a zakúpiť si zvýhodnený lístok môžete ešte na troch warm-up parties, ktoré sa uskutočnia v Letohradě, Kutné Hoře a Mladé Boleslavi. A pokiaľ máte záujem o vyšší komfort, v predpredaji Ticketportal sú pre Vás k dispozícii VIP vstupenky.

» Mini info

  • 00:00Party: Let It Roll warm-up (2.7.2010 - Mladá Boleslav) Posledný warm-up sa odohraje v Nové Rychtě na Štěpánce v Mladé Boleslavi. Za Let It Roll nemôže chýbať Bifidus Aktif, sekundovať mu budú Thiew (Breakart), Ozone (Poison Apple) a dvojica reprezentujúca Jump-up.cz: Dino & Tony.
  • 00:00Party: Let It Roll warm-up (26.6.2010 - Kutná Hora) Planet Music roztancuje Suki, Bifidus Aktif a ďalší DJs, ktorí na Let It Rolle v júli zahrajú: Rudeboy (Shadowbox, DrumiX) a Thiew (Breakart). Ďalej budete počuť sety od DJs: N.E.D., Eska, Dino, Tony a Snookey, pripravený bude i druhý stage pod taktovkou Rambajss Crew. Tento warm-up sa uskutoční v spolupráci s www.jump-up.cz.
  • 00:00Party: Let It Roll warm-up (25.6.2010 - Letohrad) V Bristolu predvedie špeciálny electro set DJane Katcha, ktorá vystúpi i na letnom LiR, festival bude za mixákom reprezentovať Bifidus Aktif a ďalej zahrajú Murte a Natty Pete z Panda Unity.
20.6.2010
nedeľa

Fotoreport z Break4Beats

Fotoreport z Break4Beats19:27V brnenskom clube Fléda sa konalo dalšie pokračovanie dnb párty BREAK4BEATS. Line-up: Bad Company (UK), Five, Sayko, C.N.B a ďalší.

Ferry Corsten - Incheba Hala D2 19.6.2010

22:35Veľkolepú show Ferryho Corstena a jeho hostí ste si mohli vychutnať 19. júna v bratislavskej Inchebe. Po jeho boku sa predstavili Sied Van Riel, Aly zo zoskupenia Aly & Fila a slovenskí borci Milan Lieskovský a Robo Burian :)
19.6.2010
sobota

Profil: Exorcist (HU)

00:00

Čas nám zase o týždeň pokročil, a tak vám prinášame info o našom prvom headlinerovi, ktorý sa príde predstaviť na druhý ročník dnbsovej noci na chate Priehrada v Nedožeroch. Mladý a talentovaný neurofunkový producent Exorcist príde odprezentovať svoje nové EP, ktoré práve v týchto dňoch prišlo do predaju. Môžete sa tak tešiť na 120 minút  neurofunkových masteníc a kvalitnú  párty, ktorá v spojení s príjemným prostredím chaty priehrada dotvorí celkový pocit tejto letnej noci.

XXL Fest 2010: Rozhovor s Maximom Kuznyecovom s jedným z headlinerov akcie

00:00

Prinášame Vám rozhovor s jedným z headlinerov akcie XXL Fest 2010 Maximom Kuznyecovom.

SIGNAll_FM : 20.06.2010 - Source Code aka Hadzi & Green

00:00

V nedeľu večer od 22. hodiny je na Rádiu_FM na programe vysielanie drum&bassovej show SIGNAll_FM! Tentokrát dve hodinky pohodovej selekcie, pri ktorej si iste dobre oddýchnete. Pripravené sú veci od Joe Syntax, Blue Motion, Lynx, Stray, Dominic Ridgway, či Calibre. Okrem toho do štúdia zavíta dvojica Hadzi a Green, známi ako Source Code a zahrajú naživo mixovaný set.

Exorcist v rozhovore nielen o jeho novom debutovom EP

00:00

Primášame Vám rozhovor s jedným z headlinerom akcie Invazia open air, ktorý sa uskutoční o týždeň na chate Priehrada.

Kreatívna zóna – Design Market Pohoda 2010

00:00

Občianske združenie Euforion spolu s Fashion Recycling Lab a Festivalom
Pohoda 2010 prinášajú nový formát prezentácie a predaja ručne vyrobených
dizajnových produktov slovenských dizajnérov a návrhárov - Design Market.

» Mini info

  • 00:00Party: Download 2010 - 10th Anniversary Pre kompletný zoznam účinkujúcich na tohtoročnom Download-e klikajte tu:)
  • 00:00Party: Free Summer 2010 Prinášame prvé informácie o východoslovenskom festivale tanečnej hudby FREE SUMMER 2010. Už v poradí 9. ročník najväčšieho festivalu na východe Slovenska sa bude konať v Košiciach v sobotu 24. júla 2010 na nezmenenom mieste(lúky pod Bankovom).
18.6.2010
piatok

Tip na víkend...

14:00

Ak ešte nemáte plány na víkend vyberte si niečo zaujímave z akcií v našom partyliste. A fakt je z čoho vyberať...

Videotip! Leftfield na festivale RockNess 2010

12:54

Leftfield vystúpili 12.06.2010  na Festivale RockNees v Anglicku. Načo sa môžete na festivale Pohoda 2010 tešiť vy?...

4Elements - Radio_FM 18.06.2010

11:27

4 Elements_FM s odstupom niečo vyse pol roka prichádza opäť s mimoriadnym vydaním, toho najlepšieho čo bolo vytvorené v rokoch minulých na tanečnej elektronickej scéne. Úspech a odozvy zimnej edície boli dych vyrážajúce a tak vám opäť ponúkneme hudbu, na ktorú ste i zabudli že existuje a s ktorou ste strávili možno veľa príjemných chvíľ.

Rozhovor: Ferry Corsten v Košiciach a Bratislave už tento víkend!

11:09

Ferry Corsten, ktorý je považovaný za jedného z najlepších DJ-ov sveta, sa už tento víkend (piatok + sobota) predstaví aj fanúšikom na Slovensku, a to hneď v dvoch mestách, v poradí - Košiciach a Bratislave. Patrí medzi najuznávanejších producentov a Djov v odborných kruhoch. Dlhoročný rezident v TOP 10 svetového Dj rebríčka a takisto dlhoročný rezident nocí Cream v najlepšom klube na svete, v klube Amnesia na Ibize. Spolu s ním sa predstavia egyptský trance faraón Aly&Fila a holanďan Sied van Riel. Všetci odprezentujú svoje nové albumy, čerstvú produkciu a svoje naj hity.

bvdub vydáva novú LP The Art of Dying Alone

10:00

Ambientny producent  Brock Van Wey AKA bvdub je pripravený vydať novú LP prostredníctvom talianskeho vydavateľstva Glacial Movements.

Music Education _FM s Trickski (14.06.2010)

09:00

Pani Daniel Storte Becker a Yannick Labbee, platia vo svete elektronickej hudby za eklektických maniakov. Pod heslom Style is fart (Štýl je prd), prekračujú hranice jednotlivých žánrov a vnímanie hudby ako celku, si považujú nie za poslanie ale akúsi hudobnú filozofiu.

Fotka dňa 18. jún 2010 - Vodopád skok

09:00

Čo tak trochu netypickej Tatranskej atmosféry? Pekný víkend vám želá celá redakcia DROMu :)

SUNRISE Open Air 2010 – last info

08:00

V sobotu 19. 06. 2010 to na kúpalisku Štrand v Nových Zámkoch vypukne a ako hlavný hosť večera sa predstavia Morandi. Prinášame vám posledné informácie týkajúce sa akcie Sunrise Open Air 2010.

» Mini info

  • 10:35Party: Tecktonik - After party Už po druhý krát na Slovensku „Tecktonik and Electro fight“, ale tento raz vo Fan klube Breznička!!!Všetkým fanúšikom elektronickej hudby, tanečníkom a vyznávačom tanečného štýlu „tecktonik (electro dance)“ dávame do pozornosti dátum 26. Jún 2010, kedy sa vo Fan klube Breznička pri Lučenci uskutoční Celoslovenská tanečná súťaž.
  • 00:00Party: Make a Peace Blíži sa deň, kedy pomocou pozitívnych vibracií budeme tvoriť náladu obyvateľstva. Reč je o (ne)pravidelnom reggae, dancehall, dnb, raggajungle, dubwize, dub večierku Make a Peace v Trnave. Tentoraz sa bude táto Openair párty odohrávať na dvore známej krčmy Zeleny Kriček.
  • 00:00Apokalypsa The Bells od 1.7.2010 zvyšuje cenu vstupeniek v predpredaji! Neobvykle veľký záujem o “štartovacie” vstupenky za cenu 399,- spôsobil ukončenie tejto najlacnejšej edície lístkov - posledné lístky za cenu 399,- zakúpíte najneskôr 30.6.2010. Nasledujúci deň, teda 1.7.2010, sa cena zvýši na 499,-, a to do vypredania zásob druhej vlny. Následne sa cena bude opäť zvyšovať.
17.6.2010
štvrtok

Fotka dňa 17. jún 2010 - Ferrari F1 motor

16:00

Dnešnou trošku neskoršou fotkou dňa je nádherný kúsok technólógie - motor Ferrari z F1. Piece of beauty :)

Pozvánka: Nudance XXL Noisia

14:00

Nudance XXL Noisia, tak sa volá akcia, ktorú by sme mohli označiť ako dnb  udalosť mesiaca.  Line-up preplnený zvučnými menami, trenčiansky club Piano a kvalitný 12 000 W soundsystem:)

Tip! Talkshow - These Light

12:00

Kvalitne spracovaný videoklip kapely Talkshow ku skladbe These Light vyšiel ešte v apríli 2010, v produkcii Hitchhiker films pod režisérskou taktovkou Jura Janiša.

Trentemøller - nový album Into the Great Wide Yonder + turné

10:00

Dánsky producent Trentemøller len pred pár dňami vydal nový album Into the Great Wide Yonder, ktorý nasleduje po jeho debute The Last Resort..

Tip! 18. Art Film Fest - Oko nad Prahou

09:51

Už zajtra začína 18. Art Fim Fest a my Vám ponúkame ďalší tip. Novinka českej dokumentaristky Olgy Špátovej Oko Nad Prahou..

Vedeli ste že? Bubeník počas koncertu podá výkon ako drevorubač.

08:00

Byť profesionálny hudobník znamená, mať poriadnu kondičku. Zvládnuť 90 minútovy koncert je fyzicky tak náročné, ako kopanie výkopov, sťahovanie nábytku či práca drevorubača.

16.6.2010
streda

DJ Hero 2 vychádza už na jeseň..

16:00

Dj Hero 2 vychádza oficiálne na jeseň 2010 a obsahuje viac ako 70 mashup-ov od 85 umelcov.

Pozvánka: divadelný festival Istropolitana Projekt 2010

14:00

Šesť dní nabitých divadlom, tak by sa dal nazvať festival Istropolitana Projekt 2010.  Vysoká škola múzických umení v Bratislave už 18-krát roztočí divadelný kolotoč v bratislavských divadlách. Od 18. do 23. júna ponúkajú tie najlepšie chuťovky, čo ponúkla mladá svetová a európska divadelná scéna za posledné dva roky.

Tip! Robyn ft. Röyksopp remix contest

12:00

Ako ďalší Beatport remix contest sa ponúka track None Of Dem od Robyn v spolupráci s Röyksopp z albumu Body Talk Pt 1. Stiahnuť si ho môžete na Betportal.com

Hernan Cattaneo namixoval edíciu Renaissance's Master Series

10:00

Argentínsky Dj a producent Hernan Cattaneo namixoval ďalšiu edíciu Renaissance's Master Series..

Fotka dňa 16. jún 2010 - Fták Kiwi :)

10:00

Dnes som ako fotku dňa vybral Novozélandského "národného" vtáka KIWI....ani neviem prečo :) Zaujímavosťou je že vzhľadom na veľkosť svojho tela znáša najväčšie vajcia na svete.

 

Bažant Pohoda 2010 - Celý svet v malom

09:47

Po štvrtkovom zahrievacom dni otvorí v piatok napoludnie festival Bažant Pohoda 2010 slávnostný koncert Štátnej filharmónie Košice s dirigentom Petrom Breinerom, počas ktorého zaznejú hymny všetkých zastúpených krajín v Breinerových úpravách.

Zaujímavosti - Facebook

09:30

Píše sa rok 2004. Študent Harvardskej univerzity, programátor Mark Elliot Zuckerberg sa venuje programovaniu stránky pre študentov univerzity. Netrvá dlho a dňa 4. februára 2004 sa mu podarí podarí spustiť "študentskú sociálnu sieť" ktorú pomenuje FACEBOOK.

Najlepší Design - ocenenia za rok 2009

08:00

IDEA - International Design Excellence Awards, je prestížne hodnotenie najlepších designov z rôznych odvetví, organizované Americkým design spolkom (IDSA). Nebolo tomu inak ani v roku 2009 a my vám prinášame 30 produktov, ktoré si toto ocenenie naozaj zaslúžili.

Profil: Survival (Audio Tactics/UK)

00:00

26. júna nastane v našom hlavnom meste všeobecný nepokoj. Dôvody sú viac než jasné. V priestoroch Nu Spirit Clubu vypukne hudobná revolúcia. Ráta sa s použitím najmodernejšej taktiky boja. Iskra, ktorá odpáli hlavnú nálož na parkete, bude v podaní pána, ktorý si hovorí  SURVIVAL.

Profil: Implex (Viper, Formation, Med School, Fokuz/RU)

00:00

Po drum&bassových chodníčkoch kráča už 15 rokov. Jeho meno je spájané so značkami ako Fokuz, Med School, či Viper. Má rád atmosferický drum&bass, ale nevyhýba sa ani prudko tanečným trackom. To, že je nielen dobrý producent, ale aj dj, vám dokáže v auguste na festivale Minikvas 2010! Implex z Ruska.

MP3: Under Pressure - Promo 2010

00:00

Prinášame Vám nový mixovaný live set z dielne košickej formácie Under Pressure. Jedná sa o zmes housových  a tech-housových trackov doplnených live perkusiami. Určite si nenechajte ujsť tento letný špeciál...

» Mini info

  • 00:00Party: 8 B´day@SubClub Osem rokov na scéne už stojí za poriadnu oslavu a naše maringotky privážajú všetko, čo na poriadny narodeninový žúr treba. Svoje šapitó rozloží cirkus dnb.sk 25.6. rovnako ako každý mesiac v Subclube pod bratislavským hradom. Ako poďakovanie všetkým čitateľom dnb.sk ale aj tým, ktorí sa vždy raz mesačne prídu vyšantiť na kvalitný výber zlomených beatov, sme pripravili veľkú oslavu!
  • 00:00Party: Urban Sound 26.06.2010, Malibu bar, Košice, DJs: Radi, Lemon, Mättin, Pi@tro, Mutch-K, Prokip
  • 00:00Festival: Invazia open air Ani sme sa nenazdali a máme tu koniec kluboviek a s ním aj nadchádzajúce obdobie letných festivalov a open airov. Tak ako tomu bolo posledný rok aj tento sa rozhodli dji z Hornej Nitry spojiť svoje úsilie a pripravili pre vás ďalší ročník Invázie.
15.6.2010
utorok

Vyhodnotenie súťaže o 6 vstupov na Sunrise open air, Nové Zámky

17:00

19. júna sa v Nových Zámkoch uskutoční tanečná party, ktorá privíta niekoľko zaujimavých hostí zo sveta dance music. Máme výhercov súťaže.

Melodica s novým drum and bassovým prírastkom!

16:00

Neviažeme sa na jasne stanovenú žánrovú líniu – chceme vám ukázať rôznorodosť, pestrosť, zameranú na melodickosť a atmosféru“ Toto je hlavná idea Melodica netlabelu. O tom svedčia aj predchádzajúce EPčka, ktoré rozvírili vody electra, idm, dub-techu či deep housu. A tentoraz k nim pribudne drum and bass, o ktorý sa postaral mladý slovenský producent pochádzajúci z mesta Parti(y)zánske. Hovorí si PEGO.

Catz N' Dogz - Escape From Zoo

16:00

Poľské Dj-ské a producentské tech house duo Catz N' Dogz  vydáva v septembri album Escape From Zoo.

Digitálne hudobné štúdio Maschine 1.5 od Native Instruments

15:30

Digitálne hudobné štúdio Maschine od Native Instruments sa pred časom dočkalo rozšírenia. Maschine 1.5 znamená väčšiu slobodu pri komponovaní akejkoľvek hudby pre profíkov i zanietených "izbových" fajnšmekrov. Maschine 1.5 je príbeh a rovnako tak aj prostriedok k tvorivej hudobnej činnosti.

DJ Top Chart - Nisiru @ jún 2010

14:00

Čo hráva DJ Nisiru v tomto období najradšej je jasné. Klik!

Tip! 18. Art Film Fest - Cela 211

12:00

Na 18. ročníku Art Film Fest, ktorý už o pár dní ponúkne tú najkvalitnejšiu filmovú tvorbu, uvidíte aj najlepší španielsky film za rok 2009 Cela 211.

Tip! Pohoda_FM - Bažant Pohoda a Easthetic festival

11:00

Chcete sa dozvedieť viac informácii a o Bažant Pohode a Easthetic festivale, prípadne máte otázky? Počúvajte dnes o 20.00 reláciu Pohoda_FM na Rádiu_FM...

Fotka dňa 15. jún 2010 - Football Girl

11:00

Dnešnou fotkou dňa vám chceme navodiť tú pravú futbalovú atmosféru :) Hráme predsa náš historicky prvý zápas na MS. Tak teda do T@HO!

The Herbaliser - Herbal Tonic: The Best Of The Herbaliser (Ninja Tune)

10:00

Herbaliser, jedna z kľúčových formácii indie labelu Ninja Tune, ktorí začínali v roku 1995 svojim debutom Remedies až po ich posledný album Take London, pre tento nezávislý label . A tak je asi správny čas, aby sa 28. Júna 2010, prostredníctvom Ninja Tune, objavila kompilácia The Best Of Herbaliser...

Konope v Kope - prvá časť

08:00

Konope v Kope je našou ďaľšou pravidelnou reláciou, ktorou ti chceme prinášať  FAKTY, NÁZORY, KOMENTY a vôbec všetko čo by si chcel o tejto zaujímavej rastlinke vedieť. Máš otázky? Pýtaj sa! Máš názor? Vyjadri ho! Homo sapiens sapiens – človek rozmýšľajúci- zapoj sa a prispej :)

Rozhovor s Counterstrike pre Nudance: "Veľmi sa teším na túto párty, verím, že spolu zažijeme veľa zábavy a kvalitnej hudby".

00:00

Zaujímavým hosťom akcie Nudance XXL5 bude producentské duo tých najtvrdších lámaných beatov z Juhoafrickej republiky Counterstrike. Patria k tomu najlepšiemu čo svetová párty Therapy Session ponúka po celom svete. Ich hudba je vulkanicky tvrdá, diablovsky temná, so strhujúcimi melódiami, silne ovplyvnená technom a dá sa zaradiť do hardstepu či techstepu. Jeden z dvojice Animal Chin žije momentálne v Prahe a preto to do Trenčína nebude mať ďaleko :) Vyspovedali sme ho aby sme sa o ňom dozvedeli viac.

14.6.2010
pondelok

Film, TV a Kino Tipy 14.06 - 20.06. 2010

Film, TV a Kino Tipy 14.06  - 20.06. 201007:56

Tento týždeň nám do kín prinesie celkom zaujímavé filmové premiéry ako americkú čiernu komédiu Muži čo čumia na kozy, ďalej výborný film Púštny kvetA-Team. V tipoch našej redakcie Vám ponúkame vynikajúcu nemeckú produkciu My deti zo stanice Zoo o berlínskej drogovej scéne v 70-tych rokoch a americký film Šňup.. A pre televíznych "maniakov" máme aj pár dobrých TV tipov...

New Young Pony Club - We Want To

16:00

Nový svieži singel "We Want To" od anglickej formácie New Young Pony Club, pochádza z ich nového albumu Opitmist, ktorý vyšiel 8. marca 2010.

Pozvánka: 18. ročník Art Film Fest

14:00

18. ročník medzinárodného filmového festivalu ART FILM FEST sa uskutoční  od 18. do 26. júna 2010 v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne a patrí k najvýznamnejším kultúrno-spoločenským udalostiam na Slovensku. Cieľom festivalu je predstaviť filmy, ktoré sú ocenené z prestížnych filmových festivalov a samozrejme zviditelniť aj slovenskú kinematografiu.

Fotky z víkendu 11. & 12.6.2010 @ Surprise, Poprad. By Kokpit.

12:29Surprise klub v Poprade žil aj tento víkend. Pekné, teplé a slnečné počko sa určite podpísalo pod pozitívnu a milú náladu počas oboch dní. V piatok bavorák party a sobotu klubové pecky nakladali DJ Roberto a Schnappi. Checkuj fotky! ;)

Tip! Diskokaine - Hall of Shame (Skatebard mix)

12:00

Space, techno a disko. Do svetiel nočného hýrenia sa vkráda nebezpečný sound :)

Fotka dňa 14. jún 2010 - DROM na voľbách

12:00

Dnešnými fotkami dňa by sme chceli poďakovať všetkým, ktorí sa v sobotu zúčastnili na voľbách do NR SR :)

Kompakt.fm Exklusiv

10:00

Kompakt odhalil plány na novú sekciu z ich online shopu, ktorú nazvali Kompakt.fm Exklusiv..

Puding Pani Elvisovej s novým singlom Gramatika. Sťahuj free!

09:50

Po mladých chemikoch je tu nový singel slovenskej skupiny Puding Pani Elvisovej - "Gramatika". Pesnička s tanečným nádychom a gradujúcim príbehom je rovnako ako "chemici" predzvesťou nového albumu, ktorý by mal výjsť na jeseň. Album podporí aj koncertné turné. Dovtedy sa tešme na letné fastivaly, ktoré PPE navštívia.

Exclusive MP3: Minimatica vol.161 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (13.06.2010)

09:00

Najnovšia, už 161. časť mixovanej show Minimatica, ktorú mieša každý týždeň DJ Cole si máte možnosť sťiahnúť v predstihu iba na Drom.sk.

13.6.2010
nedeľa

Fotoreport z dnb párty BEATZ.45

16:37V trnavsom ARTklube sa konalo dalšie pokračovanie úspešnej drum & bass-ovej party BEATZ. Zahrať prišli: Hallucinator, Eiton, Prologue, Lixx a Redlolee.

Fotoreport Uprising warm-up

13:49Piatkový večer v klube Wave sa niesol v rytmoch reggae a danceflooru. Priestor ovládli dvaja Mc´s síce rozdielnych národností, ale jednotnej zohranosti, čím dostávali do varu celý klub! Spoza mixpultu ich podporoval dj Simple Sample a Apg!

Signall_FM : 13.6.2010 - Cenco & Dykman: Bude to hard!

08:14

Ďalšie pokračovanie drum&bassovej show SIGNAll_FM je na programe už túto nedeľu večer. Hrať si budeme aj Lenzmana, Indivision, S.P.Y., nový release na Breed 12" Inches a tiež slovenský drum&bass! V štúdiu na hosťovské stoličky zasadnú a za gramce sa postavia Cenco & Dykman, ktorí predvedú, ako znie tvrdý drum&bass v ich podaní!

11.6.2010
piatok

Wait For Me remixy - Paul Kalkbrenner, Gui Boratto, Apparat, Maxime Dangles

Wait For Me remixy - Paul Kalkbrenner, Gui Boratto,  Apparat, Maxime Dangles10:00

Opäť sme sa vrátili k Mobyho albumu 'Wait For Me. Remixes!', ktorý vydal 17. mája 2010. Vybrali sme pre Vás jedny z najlepších remixov, na ktorých sa podielali Paul Kalkbrenner, Gui Boratto,  Apparat a Maxime Dangles...

Nudance Music presents Nudance XXL5

20:38

Presne o týždeň sa v Trenčíne stretne jedno z najslávnejších drum&bass zoskupení Noisia, Counterstrike, Brainfuzz, Kenei, Baras, MC Blu-ID, Nudance djs, MCs, VJs.

Sharam zremixoval oficiálnu hymnu FIFA World Cup 2010

16:00

Dj a producent Sharam, ktorého poznáte ako súčasť Deep Dish, sa postaral o remix oficiálnej hymny FIFA World Cup 2010...

Pozvánka: Španielsky Sónar festival začína už o 6 dní...

14:00

Už o 6 dní sa začína španielsky Sónar festival, jeden z najdôležitejších elektronických festivalov na svete. Počas 3 dní a 3 nocí sa na pódiach predstavia tí najvplyvnejší odborníci z oblasti hudby a multimediálneho umenia. Tento ročník sa môže pochváliť najkvalitnejším line-upom počas celej histórie Sónar festivalu..

Videotip! Paul White - Pride

12:00

Singel Pride pochádza z albumu Paul White & The Purple Brain od Pula Whita, ktorý produkuje atypickú elektronickú hudbu so silným vplyvom žánrov ako hip-hop, jazz, funk, dubstep, IDM, psychadelic rock a množstvom iných...

Fotka dňa 11. jún 2010 - Japonská toaleta :)

12:00

Dnešná fotka dňa je z krajiny vychádzajúceho slnka, kde toalety úplne inak vyzerajú a svojimi inteligentnými a príjemnými funkciami sediaceho človeka prekvapujú :)

Odsúdený! The Prodigy vs. Max Romeo - Out of Space

11:00

Liam Howlett z The Prodigy - to je ten čo stále stojí obklopený hŕbou elektronických mašiniek na koncertoch a poriadne ho ani nevidno. A ak, iba jeho poskakujúcu blonďavú hlavu. Howlett v skladbe Out of Space použil výrazný reggae sampel z roku 1976, ktorý jej dodal šťavu. Odsúdený! Na Jamaiku! :)

Bažant Pohoda 2010 - Generácia XX a Tí ďalší

10:20

Interpreti, ktorí aktuálne menia hudobný svet, budú mať tento rok na festivale Bažant Pohoda silné zastúpenie. Viacerí z nich si už vydobyli rešpekt odborníkov, oslovili nielen mladé publikum a väčšinu z nich určite čaká veľká budúcnosť. Organizátori multikultúrneho festivalu, ktorí sa uskutoční 8., 9. a 10. júla, sú radi, že mladá a svieža muzika bude mať na trenčianskom letisku skutočne bohatú reprezentáciu.

Music Education _FM s Nina Kraviz (07.06.2010)

10:00

Sibír, to nie su len pracovné tábory a večná zima. Sibír je aj rešpekt a tradícia, čistota aj efektívnost. Niekde tam sa narodila a vyrástala aj dáma, ktorej novú hudbu bude music education rádia FM ponúkať tento týždeň. Zo sibiru do Moskvy a z Moskvy do celého sveta sa najskor po predvádzacom móle a neskôr za Djskym pultom vydala hľadať svoju šťastnú hviezdu Nina Kraviz.

Predpredaj na XXL Fest 2010

00:00

3 dňový festival XXL Fest má mnoho osobitostí. Jednou z nich je aj netradične nízke vstupné, kde si trojdňovú vstupenku môžu všetcia žiaci, študenti, dôchodcovia a invalidi zakúpiť už za smiešne 3 Eurá a dospelí za 6 Eur. Pripomíname, že deti do 6 rokov majú vstup zdarma.

4Elements - Radio_FM 11.06.2010

00:00

Vonkajšie teploty naznačujú, že leto sa nám rozbehlo na plno a my vám tento príjemný letný večer spestríme ešte o čosi viac. Pripraveným máme pre vás množstvo hudobných noviniek, a ako inak aj skvelého hosťa.

10.6.2010
štvrtok

Trance duo Aly & Fila vydávajú debutový album

16:00

Trance duo Aly & Fila, zástupcovia egyptskej tanečnej scény, vydávajú svoj debutový album Rising Sun.

Party: Audio Night

15:24

V júni prichádza na rad pokračovanie pravidelnej party noci v detvianskom K Klube, ktorá nesie názov AUDIO NIGHT. Aj tento krát prijali pozvanie tento krát šikovní DJi...

Fotka dňa 10. jún 2010 - Space Ship 2

13:00

Dnes vám ako fotku dňa prinášame Model 339 SpaceShipTwo (SS2), ktorú spolu s jej nosným lietadlom navrhol pre sira Richarda Bransona a jeho Virgin Galactic, fenomenálny konštruktér a majiteľ firmy Scaled Composites Burt Rutan. Letenku do vesmíru si môžete zarezervovať už teraz za necelých 200.000 dolárov - launch expected v polovici roku 2011 :)

Pohoda 2010 - Leftfield s deväťdesiatminútovou šou

12:00

Opäť potešujúce správy v rámci festivalu Bažant Pohoda 2010. Legendárny Leftfield si vyžiadali až 90 minút na svoju šou, čo sa stáva na festivaloch iba výnimočne...Výborne, aspoň si ich užijeme naplno...

Pleasure Island - dokonalá ukážka holandskej kreativity

12:00

Tanečný festival Pleasure Island, ktorý sa uskutoční 24. júla v priestoroch Festival Parku v Hradci Králové, vyniká medzi ostatnými svojou uletenosťou. Sedem scén, 60 domácich azahraničných DJs + živých projektov, účasť najväčších hviezd svetovej tanečnej scény..Téma je jasná ILLUSIONS..

Profil: Teebee a Calyx (Subtitles, Momentum Music/UK)+predstavenie DnB stageu

10:00

V sobotu 3. júla 2010 sa na pódiu postupne predstavia svetové špičky DnB. Poriadnu dávku „zlomených“ beat-ov vám do uší naservírujú Tebee & Calyx (Subtitles, Momentum Music), ktorí sa vôbec po prvý krát predstavia na Slovensku so svojou „6 deck“ show. Toto by si žiadny priaznivec DnB určite nemal nechať újsť. Okrem nich sa predstaví aj jeden z najtalentovanejších DnB producentov súčasnosti – Break (Symmetry, DNAudio).

Label High Contrast vydáva 100. release

10:00

Po piatich rokoch sa môže label High Contrast pochváliť vydaním 100. releaseu..

RE:FLASH v Trnave 11.6. - open air s Bencom!

09:00

Po roku sa hlási o slovo, v Trnave elektornický open air žúr RE:FLASH , ktorému minulý rok neprialo počasie. Z dôvodov celodenného pršania sme boli nutení z akcie urobit indoor club event, vtedy v priestoroch Flamenga. Kto bol, musí dať za pravdu, že mu to neubralo na atmosfére.

Tip na dobrú knihu! Sarah Watersová - Špičkou jazyka

00:05

Sarah Watersová sa stala hviezdou britskej literárnej scény. Román Špičkou jazyka však nie je prvoplánovou erotickou novelou, ale príbehom o dospievaní... (sme.sk)

Profil: Rober Babicz (GER, PL)

00:00

Producent a DJ Robert Babicz pochází z Polska, od roku 1980 žije v Německu. Vystupuje a tvoří pod mnoha pseudonymy, zmiňme např. Rob Acid, Sontec, Dicabor, Alton Inc, Acid Warrior, Department of Dance, Sontec, Athlon Inc. ad. Viac v článku.

» Mini info

  • 15:43Party: Twisted w/Charlotte Michelle 11th Po minulom mesiaci a účasti Twisted na open air festivale TRAFO tentoraz predstavíme skutočnú lahôdku. Support mien ako Eric Prydz, Pete Tong, Steve Lawler alebo Claude Von Stroke. Vlastná produkcia a pravidelne hrania v kluboch ako Ministry of Sound. Aj tak sa dá v skratke napísať vizitka slovenskej Djane Charlotte Michelle 11th.
  • 00:00Party: Drumatique Session "Audio Tactics vs. Revolution" 26. júna nastane v našom hlavnom meste všeobecný nepokoj. Dôvody sú viac než jasné. V priestoroch Nu Spirit Clubu vypukne hudobná revolúcia. Ráta sa s použitím najmodernejšej taktiky boja. Iskra, ktorá odpáli hlavnú nálož na parkete, bude v podaní pána, ktorý si hovorí SURVIVAL!
  • 00:00Party: Mirage 19.06.2010, Dom kultúry, Hronské Kosihy, DJs: Gala, Kaizels, Androgyn, Moretto
  • 00:00Party: Another Nice Mess V piatok 18.júna z Amsterdamu do klubu prifrčí DJane Marcelle. Platne si kupuje od roku 1977, doma ich má už plný byt (viac ako 15000 ks). Jej rádio show Another Nice Mess funguje viac ako 20 rokov, predstavuje tam novinky zo žánrov ako punk/grime/dancehall/techno/breakcore/indie/minimal/všetko.
9.6.2010
streda

Pozvánka: PLEASURE ISLAND v Hradci Králové

14:00

To, že majú v Holandsku jedny z najlepších festivalov plných kreativity, je holý fakt. Ale ak príde holandská agentúra do česka a ponúkne svoje služby v rámci dizajnu, dekorácii, špeciálne efekty a komplet celú kratívnu stránku festivalu, tak to znamená len jedno...Bude to poriadna nádielka s fantastickou atmosférou a absolútne uletenými kreáciami. A nehovoriac o nabitom programe potvrdených účinkujúcich...

Špeciálne vlaky na Pohodu: Košice - Trenčín opäť k dispozícii...

13:28

Organizátori opäť potešili fanúšikov festivalu Pohoda, teda najmä tých z východného Slovenska. K dispozícii budú opäť Interface Expresy z Košíc priamo do Trenčína...

Pecha Kucha Night Bratislava Volume 10

13:00

Už po desiatykrát sa môžu prezentovať architekti, grafickí dizajnéri, výtvarní umelci a teoretici z "fachu" na akcii, ktorej formát oficiálne vymysleli v Tokyu a neskôr sa preniesol aj k nám na Slovensko...

Videotip! Netsky - Iron Heart

12:00

Nové video k tracku Iron Heart od belgického zástupcu Hospital Records je súčasťou nového albumu, ktorý nazval rovnako Netsky...A pripravte sa na masívne vlny dnb...

Fotka dňa 9. jún 2010 - Riva del Garda Dirt Jump

11:00

Dnešnou fotkou dňa Vám navodíme jemne športovú atmosféru :) Dirt Jump týpek pri tréningu na bike festivale v Talianskom Riva del Garda <> Máj 2010.

Synth-pop made in Slovakia. Beata Dubasová - Maznáčik.

10:00

Maznáčik od Beaty vyšiel v roku 1984 ako vinylový singel na Opuse. Za hudbou stál pri jej väčšine skladieb v 80tých rokoch Vašo Patejdl. Ak by Maznáčik vyšiel dnes, bol by to underground syth-pop? :)

Label Brainfeeder vydal novú LP Nothing Else

10:00

Potom, čo minulý mesiac FlyLo "šokoval" s jeho brilantným albumom Cosmogramma,  jeho label Brainfeeder opäť zrýchľuje. Posledný počin patrí  producentovi Marcos Ortega a.k.a. Lorn, ktorého debutová LP Nothing Else včera oficiálne uzrela svetlo sveta....

Apple ponúka nový iPhone 4

00:05

Apple predstavil nový iPohone 4 s novými technológiami a extrémne tenkým displejom..

Milan Lieskovsky - videorozhovor pre Drom.sk

00:00

Natočili sme to! Rozhovor so slovenským producentom, DJ-om a promotérom party Progress Your Mind - Milanom Lieskovským. Prezradil svoje plány, porozprával o jeho pripravovanom albume i o tom, aké sú slovenské party-weby. Natáčali sme v popradskom klube Surprise v máji. Poďme na to! ;)

» Mini info

  • 10:00Party: KICK da NIGHT Stále viac obľúbený český DJ na slovenskej párty v nových priestoroch.
  • 10:00Party: Feel 4 Fun 18.06.2010, Slovan club, Krupina, DJs: T Mike, Mlyno, Dj Ponky
8.6.2010
utorok

Nový album od Underworld prichádza už v septembri..

Nový album od Underworld prichádza už  v septembri..16:00

Underworld posunuli pár informácii o ich ďalšom albume Barking, ktorý vyjde na jeseň prostredníctvom Cooking Vinyl...

Exkluzívne! Fatboy Slim Vs Herve – Machines Can Do The Work

14:00

Fatboy Slim je späť. Vypočutje si exluzívne nový track Machines Can Do The Work..

Fotka dňa 8. jún 2010 - Thorova Helma

13:00

Thorova Helma sa volá tento zaujímavo tvarovaný vesmírny oblak. Fotka dňa je naša nová rubrika, prestredníctvom ktorej upozorníme !denne! na vizuálnu zaujímavosť z rôznej oblasti.

Náš tip na Bažant Pohode 2010 - Česká formácia WWW

12:00

Česká formácia WWW posúva hranice hip hopu oveľa ďalej. Vynikajúce texty industriálny zvuk a poriadny český underground.. To všetko v piatok O2 stage o 17.00 hod...

Vyhrajte 2-dňovú vstupenku na festival Červeník 2010

10:15

Drom.sk, Ticket Art a Agentúra Duna Vám prinášaja súťaž o tri 2-dňové vstupenky na Červeník 2010 - festival hudby, spevu a tanca patriaci všetkým generáciám. Festival sa uskutoční 6. - 8. augusta 2010 na Amfiteátri v Červeníku.

Vyhodnotenie súťaže o dámsku a pánsku parfumovú sadu

10:00

Máme výhercov súťaže o dve parfumové balenia pre dámy i pánov v lákavej hodnote, ktorú vám priniesli portál Drom.sk v spolupráci s Parfumplaza.sk

Darren Emerson spúšťa nový label Detone

10:00

Dlhoročná ikona elektronickej hudby a exčlen Underworld menom Darren Emerson je pripravený spustiť nový label Detone.

Bažant Pohoda 2010 už má TV spot

00:05

Festival Pohoda 2010 sa  môže popýšiť novým, veľmi vydareným, TV spotom. V duchu poskladajte si svoju pohodu:)...

» Mini info

  • 00:00Party: Your Sound (10.06.2010) Začínalo sa v Dune niektorý štvrtok v máji 2000. Larry, Bisley, Destroyah plus nekôr Ricki Fitz – Trademark kru...
7.6.2010
pondelok

John Digweed pripravil 2 CD kompiláciu Structures

16:00

Výsledkom poslednej práce progressive house ikony menom John Digweed je mixovaná kompilácia Structures. Obsahuje 2CD a DVD bonus...

Videoupútavka k festivalu SonneMondSterne 2010 v nemeckom Saalburgu

14:00

Na labely Freude am Tanzen vyšila ešte v apríli parádna vec od Mareka Hemmanna pod názvom "Left". Vokály si zobral na starosť Fabian Reichelt a výsledok je viac ako skvelý. Skladba je zároveň podkladom upútavky na festival Sonnemondsterne 2010, ktorý je plný mien tanečnej hudby a bude sa konať v nemeckom Saalburgu začiatkom augusta.

Tip! Svet Tomáša Hudáka - Ako Rusi podvádzajú v parlamente

13:35

Ešte ste nevideli poslednú časť Svet Tomáša Hudáka?.. Tak nech sa páči, treba oprášiť informácie...

Videotip! Bonaparte - Computer In Love

12:00

Berlínska indie punk formácia Bonaparte ponúka video k skladbe Computer In Love z veľmi vydareného albumu My Horse Likes You...

RAINBOW ARABIA - Holiday in Congo

11:00

Dobrá hudba z Ameriky menom RAINBOW ARABIA zavíta v lete do susedných Čiech na festival Creepy Teepee. Checkuj ich nový klip k skladbe "Holiday in Congo" v ktorom vystupujú napodobitelia Michaela Jacksona.

Exclusive MP3: Minimatica vol.160 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (06.06.2010)

10:00

Minimatica v predstihu ako každý týždeň. Tentokrát túto showku plnú kvalitnej dance music od DJ Cole zverejňujeme o deň neskôr, teda dnes - v pondelok. Cez víkend ste mohli sťahovať jeho live mix z Flory Fauny.

Bažant Pohoda 2010 - Kompletný časový line-up

00:05

Prinášame, čerstvo dokončený, kompletný časový line-up na náš obľubený festival Pohoda 2010. Od teraz už môžete začať plánovať svoje aktivity na tomto jedinečnom festivale.

» Mini info

6.6.2010
nedeľa

Druhá séria fotiek z akcie Tiesto - Kaleidoscope ktorá sa konala v bratislavskej Inchebe

10:15Druhá séria fotiek z akcie Tiesto - Kaleidoscope ktorá sa konala v bratislavskej Incheba Expo aréne. Enjoy :)

Festival Summerbeach Rudava 2010 Vás poteší koncom júla!

00:00

Festivalová sezóna sa čoskoro rozbehne vo veľkom a my tu máme pre Vás opäť jeden zaujímavý tip. V dňoch 23.-25.7.2010 sa v rekreačnom stredisku Rudava - Malé Leváre uskutoční hudobno-športový festival Summerbeach Rudava 2010.

5.6.2010
sobota

Prinášame vám horúci fotoreport z akcie Tiesto - Kaleidoscope PART 1

01:37Prinášame vám prvú sériu fotiek z akcie "Tiësto - Kaleidoscope" z bratislavskej Incheba Expo arény. Dámy a páni! "Tijs Verwest" alias DJ TIËSTO, po ktorého boku sa predstavili Trafik (live), Alex M.O.R.P.H, Woody van Eyden, Chriss Ronson, Yvel& Tristan a Tomáš Haverlik

Fotoreport z HouseEvening 2 by Katka

20:00Mini mini fotoreportík z komornej techhousovej až progresívnej žúrky v žilinskom Atlanticu. 4. júna 2010 pozvanie prijal dj FOGY spod liptovských Tatier a známy domáci dj TOMAS BUTTON.

Video: Rebel Rave Tour 2010 s Crosstown Rebels naprieč Amerikou

08:00

Damian Lazarus, zakladateľ Crosstown Rebels a underground DJ hero, sa dal v vo februári a marci s partiou veľkých mien undergroundovej dance music na Rebel Rave Tour. Čakala ich dvoj-mesačná hudobná púť naprieč Amerikou. Dva mesiace s Jamie Jones, Seth Troxler, Deniz Kurtel, .. ako to vyzeralo si pozri v pútavom videu.

4.6.2010
piatok

Nahrali sme to! DJ Cole - Liveset from Flora Fauna 29.05.2010

21:00

Svieži tatranský vzduch vám prinášame prostredníctvom hudobného záznamu zo žúrky Flora Fauna, ktorá sa už 6. rok koná na Štrbskom Plese, v klube Plesnivec. Hosťom tej poslednej bol DJ Cole. Minimatica live v elegantne oblečenom sete. Nech sa páči! :)

SUNRISE Open Air 2010: Zoznam kompletný.

17:00

Prinášame vám kompletný zoznam účinkujúcich, ktorí sa určite postarajú 19. júna 2010 na termálnom kúpalisku Štrand v Nových Zámkoch o skvelú show.

O tri týždne otvorí svoje brány multikultúrny Easthetic festival

16:00

Už  o tri týždne, v piatok 25. júna presne o 14:00 otvorí po prvý raz svoje brány Easthetic festival. Na Zemplínskej šírave v stredisku Lúč bude nasledujúce dva dni až do skorého nedeľňajšieho rána doslova pretlak kultúry.

3media party v Nitre - Poďakovanie a video

14:00

Všetkým zúčastneným patrí obrovská vďaka, že ste minulú sobotu podporili domáci projekt 3media.party. Následne Vám ponúkame záverečné video vystihujúce absolútne všetko, ktoré pripravil talent Mayro.

Tradičný clubový sound. Efdemin dokončil album Chicago.

13:00

Efdemin (Phillip Sollmann) nedávno dokončil svoj album nazvaný "Chicago," ktorý vyšiel 24. mája na Dial Records. Pozri si video k skladbe "There Will Be Singing."

Videotip! DJ Craze predstavuje novú digitálnu technológiu Native Instruments

12:00

V novom promo videu pre Native Instruments vám svoje zručnosti za gramcami predstaví legendárny Dj Craze. Ponúkne množstvo techník hrania s použitím tej najmodernejšej digitálnej Dj technológie...

Tip! Kvalitné filmy online na Drom.sk

11:27

V našej videotéke pribudli kvalitné filmy, ktoré môžete sledovať online. Okrem iného tam nájdete aj niekoľko seriálov a skvelých dokumentárnych filmov. Spríjemnite si tieto upršané dni...

Klaxons - Nový singel Flashover ako predzvesť nového albumu

10:00

Nový singel Flashover, dance-punkovej kapely Klaxons, je predzvesťou ich nového albumu, ktorý nesie pracovný názov Surfing The Void. Na pulty by sa mal dostať niekedy na jeseň a je dielom producenta Rossa Robinsona...

» Mini info

  • 00:00Mixed Up - malá zmena+časový line-up Už túto sobotu 5.júna sa v klube Reset/Partizanske odohrá rezidentná zlámaná noc MIXED UP, ktorá sa bude niesť v duchu mladých tvári drum and bassu hornej Nitry. Nastáva však malá zmena v line upe!
  • 00:00Party: Beatz.45 Zaručený spôsob, ako sa vyhnúť BEATZ je ísť sa pozrieť na BEATZ a to by určite odporúčil aj Maupassant! Ten to už teraz odporúčiť nemôže, pretože zomrel 6. júna 1893 v Paríži. Momentálne vám to môžu odporúčiť iba Hallucinator, Eiton, Lixx, Redlolee a Prologue, ktorí sa BEATZ.45 pôjdu vyhnúť 12.6.2010 do ArtKlubu v Trnave.
  • 00:00Party: Krekry 12 Pure techno party - Underground edition "Poďme spolu lietať, pozri ja už letím". Aj v takejto nálade sa bude 11. júna niesť rezidentná techno párty KREKRY v ELEMENT MUSIC CLUBe v spolupráci so Sunny promotion...
3.6.2010
štvrtok

Exclusive MP3: DJ Grining - Liveset from Empire club 29.5.2010, Bratislava

14:00

Grininga dobre poznáme už roky. Za ten čas stihol zmeniť svoj sound a prispôsobiť ho dobe. Stále je to ale ten Grining, ktorému v setoch nechýba brutálna energia, charizma a samozrejme techno. Niečo sa ale zmenilo..

Pozvánka! Techno ikona Jeff Mills vystúpi v Poľsku 12. júna!

14:00

Výborná príležitosť zažiť kult techna menom Jeff Mills sa naskytá aj Slovensku. Stačí vycestovať kúsok za hranice - do poľského mesta Katowice 12. júna.

Náš tip na Bažant Pohode 2010 - PPE

12:00

Aby sme nezanevreli na slovenské kapely, ktoré sa vystúpia na Bažant Pohode 2010, ponúkame PPE. Verím, že ich všetci dobre poznáte, no ich live vystúpenia určite stoja za zmienku...

Let It Roll warm-upy pokračujú tento víkend

00:00

Ďalšie warm-upy na Let It Roll, na ktorých bude možné zakúpiť si lístok na festival s výraznou zľavou, sa odohrajú už tento víkend. Piatkový Matrix ponúkne b2b dvojky Suki & Bifidus Aktif a naviac zajímavú výstavu fotografií. V sobotu vycestujú IM Cyber & Bifidus Aktif do Jičína; ďalšie výlety budú do Letohradu a Kutnej Hory.
Na všetkých warm-upoch majú návštevníci možnosť, zakúpiť si pri vstupe dvojdennú vstupenku na Let It Roll za výhodných 500.-Kč (v predpredaji ich zakúpite za 610.-Kč vrátane poplatkov). Ponuka je obmedzená!

Profil: MeryEn (idj.cz)

00:00

Dnes Vám prinášame profil headlinerky čisto ženskej žúrky Girls on Decks, ktorá sa uskutoční v bratislavskom Empire clube už túto sobotu (5.6.2010).

2.6.2010
streda

Pozvánka! Eristoff Tracks Urban Art Forms Festival 2010

14:00

Už po šiestykrát organizujú v susednom Rakúsku festival elektronickej hudby a audiovizuálneho umenia, ktorý sa teší mimoriadne veľkej obľube. Na 6-tich pódiách vystúpi viac ako 100 Dj-ov a 20 Vj-ov, samozrejme tej najvyššej kvality. Keďže takéto festivaly sú na Slovensku nedostatkovým tovarom, treba využiť tento víkend (3 – 6 júna 2010) a vidieť to najlepšie z najlepšieho Carl Cox, Sven Sväth, Digitalism Dj set, Boys Noize, Moonbootica, Buraka Som Sistema, Roni Size & Dynamite MC, Noisia, Ed Rush & Optical, Infected Mushroom..

Videotip! Sander van Doorn - Reach Out

12:00

Holandský trance producent Sander van Doorn sa so svojím novým singlom Reach Out ponoril, trochu netradične, aj do hlbokých zvukov inšpirovaných dub technom...

Nevieš koho voliť? Možno pomôže online test

10:09

Denník Sme ponúka online test, kde si môžete zistiť, aký poslanec a strana zdieľa podobné názory. Podstata je jednoduchá. Stačí odpovedať na pár dôležitých otázok z minulého volebného obdobia a je to....( foto: sme.sk)

Panjabi MC ďalším ohláseným headlinerom festivalu Uprising!

10:00

Uprising je dvojdňový, na reggae a priateľské žánre zameraný festival, ktorý  sa uskutoční 27. a 28. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch. Program je už teraz pestrý a bohatý, ale headlinerov Uprising oznamuje postupne – tak ako postupne prichádzajú do pošty podpísané zmluvy. Tentokrát svojim podpisom potešil Panjabi MC!

» Mini info

  • 00:00Party: Mixed Up Po takmer dvojmesačnej prestávke prichádza do klubu Reset-Partizánske jeho rezidentná lámaná noc s názvom MIXED UP. Sobotu 5. Júna dostanú priestor „mladí” djs ale i “starý“ harcovník!
  • 00:00Bubon a basa v piatok štrajkujú proti vode! Pred ohňom utečieš, ale pred vodou nie. Porekadlo starých generácií, ktoré však v posledných dňoch sedí ako riť na šerbeli. Upršané a pochmúrne dni príliš na nálade nepridávajú, avšak už najbližší piatok tomu bude inak!
  • 00:00Festival: Download 2010 - 10th Anniversary Download festival je blízko. Zvolenský zámok ožíva. Všetko opäť smeruje k noci, ktorá premení stredoveký zámok na živý svet hudby, emócií a zážitkov...
  • 00:00Mc Runigga (+ Krak In Dub) už v piatok! V piatok 4.júna je v Subclube Junglist! Noc plná svižnej a skákavej tanečnej muziky v ďžangľovom rytme. Príde aj very special guest: francúzsky top producent a dj, ktorý si hovorí Krak In Dub, v tandeme vystúpi so svojím Mc Runigga.
1.6.2010
utorok

Label Trunkfunk oslavuje 10. rokov

14:00

Label Trunkfunk oslavuje 10 rokov s novou mix kompiláciou a menami ako Stuffa, the Touch, David Ekenback, Nyberg (ako DJ Nibc) a Tyken, plus ponúka remixy od Pig & Dan, Style of Eye, Jamie Anderson, John Dahlback ...

» Mini info

  • 00:00Party: Girls on Decks Drahí priatelia, fanúšikovia, zvedavci, clubberi. Čas beží, rok sa s rokom stretol a takto v júni bude mať obľúbená party Girls on decks, známa nocami vo výhradne ženskom vedení za mixákom prvé narodeniny.
  • 00:00Party: Mini SOLID OPEN AIR - kompletný line-up Termín a headlineri tohtoročného vydania akcie mini SOLID OPEN AIR sú už známi. Teraz je najvyšší čas predstaviť finálny súpis všetkých účinkujúcich, ktorí sobotu 26. Júna roztancujú asi celé centrum PARTYzánskeho :)
  • 00:00Party: Metropolis Piatok 4. júna Element music club /ex eScobar / v Prievidzi pripravi večer nabitý dávkou kvalitnej klubovej hudby. Pokračovanie eventu s názvom Metropolis bude mať celoslovenské obsadenie, v ktorom sa predstaví šesť kvalitných dj's .

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch