Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.9.2009 do 30.9.2009

30.9.2009
streda

COLLABS 3000 live – a techňaci kolabujú!

20:19

Pokiaľ sa zamyslíte, koľko je v súčasnej dobe na tanečnej scéne skutočných, viacčlenných projektov, verím, že by ste došli k číslu nepresahujúcemu počet prstov vašej jednej ruky. Naviac – pokiaľ sa u daného výsledku pozastavíte, koľko z týchto zoskupení si za niekoľko rokov svojej existencie vybudovalo skutočné meno a renomé, budete váhať, či vôbec niekoho pojmom „rešpektovaný viacčlenný elektronický projekt“ môžete označiť.

Special Place 03 warmup – audio/video pozvánka

21:20

Hovorí sa, že lepšie je raz vidieť, ako sto krát počuť. Dovolíme si mierne nesúhlasiť  a ponúkame vám pár prípadov, kedy toto tvrdenie stráca význam. Namiesto čítania radšej zavrite oči a vypočujte si hudbu, ktorú budete môcť vstrebať live už o pár dní.

[[[TRIDENT77 so State of Mind a B-Complex-om!

20:14

Krásne okrúhle 77. pokračovanie už legendárnej dnb noci [[[TRIDENT sa odohrá v klube Reset/Partizánske sobotu 24. Októbra 2009. My Vám už teraz presdstavujeme mená headlinerov tejto party.

Playground - Spiral Drumandbass session # 30

20:05

Tak, prvé septembrové šantenie na ihrisku máme úspešne za sebou! Je čas pozbierať rozhádzané hračky, naolejovať hojdačku, pripraviť kolobežky a pripraviť sa na október...

hardflash - gregi 30th birthday edition: Študenti pozor!

19:43

Už piatok 2. októbra sa bude konať ďalšie pokračovanie klubovej noci hardflash s podtitulom gregi 30th birthday edition. Tešiť sa môžete na veľa kvalitnej hudby v podaní legiend slovenskej elektronickej scény ako sú djs Schimek, Toky, BranoDj, Boss.

Rozhovor k Sonne Edition 8: Spiriakos!

19:11

Budúci mesiac (utorok 27.10.) vypukne na zlínsku ďalšie pokračovanie mejdanu Sonne Edition. Na hlavnom techno stagei sa predstaví po boku headlinerky Clodagh (IR) český nádejný producent  a DJ Spiriakos z agentúry strobe.cz. Preto sme sa rozhodli urobiť s týmto pánom rozhovor. V článku sa dozviete, aký je obyčajný deň DJa, čo by rád dokázal a tiež jeho line-up snov.

musiq1 awards v MINISTRY of FUN!

19:05

Čas odovzdávania historicky prvých slovensko-českých hudobných cien musiq1 awards sa nezadržateľne blíži. Všetko je v rukách (respektíve myšiach) fanúšikov dobrej muziky, ktorí ešte stále ostošesť hlasujú na stránke musiq1.tv. Medzitým však naberajú na obrátkach prípravy veľkolepej party, na ktorej sa budú ceny odovzdávať.

Projekt Matryoshka sa predstaví aj v Košiciach

18:25

Matryoshka je jedinečný zábavný projekt v Európe, ktorý prináša východoeurópsku hudobnú produkciu na Slovensko.

Hardfloor v košickom Stars clube

18:14

Košický Stars Club pripravil po dlhšej dobe opäť lahôdku pre milovníkov tých najtvrdších rýchlych beatov!

Special Place warmup – zabav sa a vyhraj!

17:42

Šiestim deťom šťasteny sa ponúka jedinečná možnosť. Možnosť, vďaka ktorej si v októbri môžu užiť dve kvalitné akcie, počuť djov ako Andy C, Chris Su, Culture Shock, Camo&Krooked, Chris Inperspective, L Plus, či The Questablists a pri najlacnejšej variante za toto všetko zaplatiť len 6 euro. Ako je to možné?

Sébastien Léger prvý krát na Slovensku!

15:03

Bassline productions ti v mesiaci október prináša niekoľko kvalitných mien a eventov. Čerešničkou na torte by mal byť koniec desiateho mesiaca, kedy k nám zavíta producent a remixér Sébastien Léger z Francúzska.

PVC: NIGHT OF TECHNO

14:59

Po aprílovej vypredanej  a vydarenej Palici (O.Mulero, C.Wunsch, Loktibrada, Toky) sa už zhruba o 2 tyždne opäť stretneme na sľubnej klubovej párty.

hardflash - gregi 30th birthday edition: Už len dva dni do skvelej žúrky!

14:48

Už len dva dni nás delia od kvalitnej žúrky, ktorá sa bude konať v bratislavskom klube Elam. Celé to vypukne v piatok 2. októbra o 21.00, kedy začnú na oboch stagoch dji pumpovať do vašich uší skvelú hudbu.

Subclub oslavuje 4. narodeniny!!

14:39

Celý október v bratislavskom hudobnom priestore Subclub bude v znamení štvrtých narodenín klubu.

Leporelo má vonku už svoju piatu dosku.

14:30

Piaty digitálny release slovenského labelu Leporelo., ktorý založil Milos tento rok v marci, je vonku. Vyšiel 14. septembra a je to premiéra poľského producenta Chine na tejto značke.

Fotoreport z Electrode+LFB by Kačenka

00:00V piatok 29. 09. 2009 v slovenskom SubClube na trón zasadol holandský dubstep. Železo mocne v rukách držal Roel Funcken, ktorý spolu s bratom Donom tvoria duo Funckarma. Neskôr sa panovania ujal N>E>D (Ned Beckett) a z domácich interpretov si kráľovskú korunu nasadil Loktibrada, Peal a Monoide.
29.9.2009
utorok

NUDANCE in da Piano, Trenčín

09:56

IM Cyber, B-Complex, Soundphreakers, KPK, F@tSound, Lion Dee a Twist to rozbalia už čoskoro v Trenčíne v modernom klube Piano, ktorý je po veľkej rekonštrukcii. Má veľký tanenčný parket, balkóny po celom obvode haly, 2x bar, 12kW soundsystém, 2x projekcia, veľká 7x4m LED stena jediná na Slovensku a kapacita do 900 ľudí.

28.9.2009
pondelok

Drumshock 2 fotoreport by Cobra & Lulu

22:54Minulotýždňová rozbíjačka Drumshock urobila svoj druhý úspešný krok a ako to tam vyzeralo si pozriete tu.
25.9.2009
piatok

Biyabass - Snažíme sa zdvihúť úroveň elektronickej hudby na Spiši

08:08

Po presne troch mesiacoch prichádza ďalší Biyabass. Dnb, dubstep, minimal, techno je stručná charakteristika  tejto dvojstageovky s poradovým číslom 15.

Download: Macho guestmix at Ibreaks radio

11:16

Tí, ktorí nestihli live vysielanie približne pred 2 týždňami, si teraz môžu stiahnuť Machov guestmix, ktorý odznel v show Deft Kompoundz na rádiu Ibreaks.co.uk.

Legendárny Thriller - ako Muzikál teraz i na Slovensku!

11:08

History of Michael Jackson's Life told by songs of Michael and Jacksons 5. Všetci herci, speváci a ďalší účinkujúci sú skutočne broadwayské hviezdy. Takúto show ste ešte na Slovensku nemohli nikdy vidieť na vlastné oči.

24.9.2009
štvrtok

Flashback – prešovská housovačka 24. októbra v Neptúne!

08:29

Po dlhšej letnej odmlke tu máme ďalšie pokračovanie prešovskej party venovanej rovným beatom a hlavne housu, ktorá tento krát zakotvila v miestom podniku Neptún. V ňom na všetkých fanúšikov kvalitnej undergroundovej muziky, ale aj prípadných zvedavcov, ktorí majú chuť okúsiť niečo iné,  čaká zaujímavý priestor, masívny zvuk, množstvo svetiel, skvelí DJs, takže jednoducho party ako má byť.

NUDANCE 1st BIRTHDAY

16:57

September je mesiac kedy broken beats crew NUDANCE oslavuje narodeniny. V roku 2009 budeme fúkať na prvú sviečku sladkej a tučnej torty, ktorú sme piekli úspešne celý rok. Pod Tatrami sme za 12 mesiacov dynamicky rozbehli scénu, ktorá tu doteraz chýbala.


Elevate Tour v Bratislave pod hradnou skalou

08:50

Festival hudby, umenia a kritického myslenia Elevate sa vydáva na turné po štyroch krajinách. Predstavuje nové talenty na klubovej a elektronickej scéne, ktoré kvalitou svojej produkcie prekračujú hranice Rakúska a žánrov. Po úvodnom večeri v domovskom Graz-i bude vo štvrtok 1. októbra ďalšou zastávkou bratislavský Subclub.

Sunshine DeLuxe ti ponúka kabriolet na víkend

02:07

Holé nebo nad hlavou, vietor vo vlasoch a motor rozbehnutý nebezpečne rýchlo! Tak nejako sa dá opísať nespútaná jazda na aute bez strechy, čiže kabriolete. Celý zážitok je o to krajší, keď je to naozaj nové, pekné a imidžové auto.

Take Control - časový line-up

01:50

Návrat z open airu späť do klubov sa stal realitou - užijete si ho na piatkovej Take Control - drum & bassová party v Abatonu neponúkne len set od DJa z holandského projektu Black Sun Empire; predvedie sa i Ibogain z Morebeat, Pixie, Beast 67 a Bifidus Aktif.

Októbrový MIXED UP bude o mixe dnb štýlov!

01:37

Už sa stalo tradíciou, že vždy v sobotu v mesiaci sa v klube Reset/Partyzanske odohráva rezidentná drum'n'bass noc MIXED UP. Sobota 3. októbra samozrejme nebude ani teraz výnimkou...

23.9.2009
streda

Nois & Spiriakos - “Chceme odohrať poriadny techno set a vyťažíme zo seba maximum”

21:42

Dvojica 22 ročných týpkov Nois a Spiriakosa sa dala dohromady veľkou náhodou minulého roku v marci na komornej akcii v klube Muzejka. Zviedlo ich k sebe veľmi podobné zmýšľanie a štýl DJingu. Vraj sa doplňujú ako jing a jang, zvyšok už mnohí z vás mohli posúdiť toto leto na festivaloch Summer of Love a Summer Session 5, kde im vyjadril rešpekt i samotný Industrialyzer - ich veľký idol. Mladé pušky na Apokalypse!

hardflash - gregi 30th birthday edition: Kto sú Robbie & Macc?

18:22

Práve táto dvojica vás bude svojím setom baviť už 2. októbra na akcii hardflash - gregi 30th birthday edition v bratislavskom klube Elam.

Peter Pea a Mindhole (live) na Sonne Edition 8!

18:07

Tentokrát představíme další dva umělce z druhé "Naked records" stage, kterými jsou břeclavský odchovanec Peter Pea (v Encyklopédii Drom.sk)a znojemský producent Mindhole (v Encyklopédii Drom.sk). Nezapomeňte, že datum této pestré akce je úterý 27.10.2009 a bude se opět konat v prostorách kulturního domu Topolná na uherskohradišťsku.

The 1992: Headlineri – GSAMBA aka Lelo & Spectus

17:38

GSamba, toto meno sa  na klubovej scéne datuje už od roku 2002. Túto dvojicu s exotickým názvom tvoria dvaja nadšenci pre elektronickú hudbu a to jest Lelo & Spectus. Chalani si mixujú veselo už dlhé roky ale oficiálne a vo veľkom štýle prichádzajú až od septembra 2008 kedy spúšťajú projekt Trancity.

Music unlimited DoktoRs – Matka Mudrosti EP + Decibel 67 na download

12:04

Vážení všetci, naši dlhodobí, občasní aj budúci pacienti, Music unlimited DoktoRs po pár mesiacoch od svojho posledného celkom účinného antidepresíva Puding EP prinášajú nový všeliek Matka Mudrosti EP.

Drumophonic oslávi 3. narodeniny v sobotu 10.10.2009

11:54

Drumophonic je akcia, ktorá za svoje trojročné pôsobenie  pritiahla obrovskú pozornosť východoslovenských párty ľudí na štýl akým je drumandbass. Každé pokračovanie tohto podujatia navštevujú stovky ľudí, v lete to bolo takmer 600 návštevníkov.

Mixtape od headlinera Syndrom 19

11:18

26.  augusta sa otvoria dvere do upravených priestorov klubu K1 v Prievidzi. Do tohto eventu ostáva už len niekoľko nekonečných pracovných dní a my vám prinášame malú ochutnávku toho,  kde sa hudobne pohybuje jeden z dvoch headlinerov akcie syndrom 19.

Blíži sa HOCHSPANNUNG!4

11:11

Blíži sa nám štvrté pokračovanie úspešnej klubovej noci HOCHSPANNUNG!
2. októbra je ten dátum, kedy sa v bratislavskom Subclube predstavia Atomic Hooligan, Ventolin (Live), Fedor a samozrejme Que a Michael Priest aka 2/3 Hochspannung! teamu.

musiq1 Pokec party ide do lepšieho!

10:38

V piatok, 16. októbra sa rozbehne veľké tanečné šialenstvo s názvom musiq1 Pokec party. Bude to v podstate after party najväčšej hudobnej žúrky na Slovensku - prvého odovzdávania hudobných cien musiq1 awards. To sa bude páchať deň predtým. Pôvodne mala byť musiq1 Pokec party v bratislavskom PKO.

Hardstyle fight už túto sobotu (26.9.2009) v Trnave

10:17

Už túto sobotu sa priaznivci tvrdších beatov môžu tešiť na riadnu dávku hardstyle hudby v Trnavskom Art Klube. Brány Art Klubu sa otvoria presne o 21 hodine, kedy vás privíta so svojim jumpstyle a hardjump soundom DJ Fps.

Profil: Ken Ishii – japonský techno "boh"

06:03

Keďď sa povie Ken Ishii, každý poctivý fanúšik elektronickej hudby si vybaví jednu z nejrešpektovanejších postáv svetovej techno scény. Tento tridsaťročný umelec žijúci v Tokiu zásadným spôsobom ovplyvňuje súčasnú podobu techna už od prvej polovice deväťdesiatych rokoch.

Špeciálna edícia Citadely bude 2. 4. 2010! Chystá sa niečo skutočne veľkého!

06:02

Oficiálne potvrdzujeme ďalšie pokračovanie akcie Citadela, ktorá sa uskutoční v piatok 2.4.2010, v „domovskom“ meste v Brne.

V piatok treba ísť do klubu (Electrode+LFB) !!

06:01

V piatok v Subclube sa bude dať niečo zaujímavé počuť a vidieť, tancovať alebo stáť pri bare a pod. Prídu hostia z NL a UK, k tomu domáci dobrí kluboví djs Loktibrada, Monoide a Peal. Pripravený je vcelku zaujímavý hudobný program (dubstep/electronica/minimal/techno). Subclub je po lete opäť mierne pozmenený, no originálna atmosféra ostáva. Seeyou.

Sunshine DeLuxe v Trnave predstavuje: Moguai!

06:00

Marl, najsevernejšie mesto Nemeckej oblasti Ruhr, ktoré pre vás možno nenesie bežný názov, ale perfektne pasuje do nášho príbehu, ktorý tiež začína na písmeno M.
M ako MUSIC a M ako Moguai, hlavný hrdina nášho príbehu.
Bol a stále je jednou z hlavných postáv elektronickej hudobnej scény a už viac ako desaťročie stanovuje nové štandardy v produkcii, čoho svedkom je množstvo milovníkov hudby.

K1 under reconstruction

06:00

Už len týždeň nás delí od otvorenia klubovej sezóny v prievidzskom K1 clube. Počas posledných týždňov prešli priestory klubu „jemnou“ rekonštrukciou a môžeme vám     zaručiť, že prvá klubová syndrom night bude stáť naozaj zato...

22.9.2009
utorok

MP3: Minimatica vol.123 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (20.9.2009)

19:55

Aj tento týždeň sa vám prihovorím prostredníctvom tejto newsky k tomu, čo sa objaví v novom diely rádio show Minimatica. Predošlý týždeň nadelil rovnako ako týždeň predtým množstvo super muziky. Ja som neváhal a zaradil veľmi podarené kúsky, ktoré si zaslúžia pozornosť a aj uznanie. Tak poďme na to.

Wake Up 9 – klubová noc v Trnavskom Art Klube

19:38

Opäť sa blíži ďalšie pokračovanie klubovej noci Wake up Trnava!Keď si chcete vychutnať skvelú zábavu pri dobrej housovej muzičke, tak príďte v sobotu 10. 10. 2009 do Trnavského Art Klubu. Mixované CD bude samozrejme free!

Kompilácia musiq1 Pokec party je kompletná!

19:22

V polovici októbra to bude na slovenskej hudobnej scéne poriadne husté. Pätnásteho to odpáli najväčšia hudobná žúrka na Slovensku - prvé odovzdávanie cien musiq1 awards. Deň  potom nastane veľké hudobné šialenstvo - musiq1 Pokec party. Okrem tučného zážitku po nej zostane aj trvalá hodnota v podobe špeciálnej hudobnej kompilácie.

hardflash - gregi 30th birthday edition: Zahrať príde aj DJ Boss!

12:27

Už 2. októbra vypukne ďalšie pokračovanie klubovej noci hardflash - gregi 30th birthday edition. Oslavovať sa bude veru riadne. Zahrať príde aj DJ Boss, ktorého máme všetci radi:)

Vstupenky na Apokalypsu už len desať dní!

10:58

Do konca mesiaca sa budú predávať vstupenky na Apokalypsu - Techno Energy za zvýhodnenú cenu,tak neváhajte a kupujte:)

RUB-A-DUB

10:49

Reggae, raggajungle, dancehall, dubstep – to je hudba, ktorá bude znieť v košickom klube Stars v piatok 2. októbra.

Voices Live - jeden večer a veľa zážitkov

10:41

Nezisková organizácia Voices pripravuje v Bratislave ďalšie multižánrové podujatie s názvom Voices Live. V priebehu jedného večera na ňom ponúka viacero zážitkov.

Anketa s DJs k Take Control

10:02

Väčšina z vás sa v piatok 25. septembra príde do Abatonu pozrieť na Black Sun Empire, bolo by však smutné, pokiaľ by ste po zavítaní na druhý stage akcie Take Control nevedeli, kto na ňom vlastne hraje. Preto si krátko predstavme trojicu Substance-D a Eddruma; poslúži k tomu krátka a výstižná anketa.

Special Place 03 – zmena miesta + predpredaj

08:15

Zmena miesta konania eventu Special Place bolo niečo, čo sme zamýšlali už dlhšiu dobu. Predsa len, T&D hala má mnohé obmedzenia a potenciál Special Place už presahoval jej múry. Keď sa k tomu pridala jej rekonštrukcia, ktorá vnútorný halový priestor rozdelila a tým pádom aj zmenšila, boli sme nútení urýchliť to, čo sme plánovali už od samého začiatku.

» Mini info

21.9.2009
pondelok

MP3: DJ Beat - Exclusive set for Drom.sk (2009)

10:57

Peťo Beat je mladším z radu domácich DJs. Napriek tomu sa prezentuje hudobne a technicky vyspelým spôsobom. Získal si aj nás a tak sme ho požiadali o mix, ktorý si môžete práve stiahnúť. Príjemný a tanečný posluch! ;)

20.9.2009
nedeľa

Fotoreport z Datel vs. Wanted session by Kačenka

00:00Opäť sme sa stretli v turzovskej Drumatike, kde sa ozývali aj tech-housove tračiky od dj Datela a dj Wanteda. Príjemná rodinná atmosféra, zopár drinkov, rozhovorov, muzička.. čo viac dodať? Ďakujem-e chlapcom a teším-e sa, že zas raz.. A teraz zopár fotečiek..
19.9.2009
sobota

Fotoreport z BEATZ.40 by Cpk

Fotoreport z BEATZ.40 by Cpk17:30V piatok sa v trnavskom Artklube konalo dalšie pokračovanie drum & bass-ovej noci BEATz. Tento raz si beatz crew pozvala legendarých D-Bridge a Instra:mentala s ich autonomic soundom. Ako sme sa super zabavili môžte kuknut po kliknutí. Enjoy.

Ako a čím zabával Tomm-e na parties počas uplynulého leta? Sťahuj aktuálny set+sleduj video!

13:25

Stručný prehľad toho, čo Tomm-e najradšej hrával na akciách počas uplynulej sezóny, všetko namixované v aktuálnom sete s výstižným názvom What I Play. Samozrejme nechýbajú kúsky od obľúbencov ako Jimpster, Pezzner, Milton Jackson, Hipp-e, ale aj mnohých ďalších skvelých vecí, nesúcich sa hlavne v rytmoch deep a tech housu. 
Príjemné počúvanie...

Flora Fauna - Nová éra začína :)

12:47

Po piatich rokoch inovujeme a posúvame hranice zvuku, priestoru a času. Najvyššie ako sa len dá..

musiq1 awards má prvých finalistov!

14:43

Prvé kolo hudbne ankety musiq1 awards už pozná svojich víťazov. Ale v druhom kole sú to samozrejme iba finalisti. Od 10. augusta do 15. septembra mali možnosť všetci diváci hudobnej televízie musiq1 hlasovať na stránke www.musiq1.tv .

Holandský „Autechre“ v Subclube

14:39

V piatok 25.9. bude v Subclube akcia „Electrode+LFB“, t.j. hrať budú zástupcovia obidvoch týchto značiek (Monoide, Loktibrada, Peal) a hostia: Funckarma a N>E>D.

Michal Poliak - Dočasne končím kariéru DJa!

14:15

Ďalší český discdžokej končí kariéru. Čo si o tom myslíte...?

hardflash - gregi 30th birthday edition

14:06

V súvislosti s blížiacim sa termínom akcie vám dávame do pozornosti, že sme od dnes spustili predpredaj aj v najväčšej predajnej sieti a to v sieti Ticketportal. Predpredajová cena je 8 EUR.

18.9.2009
piatok

Najluxusnejšia súťaž ! Moguai pre teba zadara!

07:00

Bude to šialené, veľkolepé a zároveň nezabudnuteľné. Reč je možno o evente Sunshine DeLuxe, ale tentokrát skôr o súťaži, ktorú sme si pre vás nachystali.
Zapojíme vašu kreativitu, nápady a zmysel pre humor. Bude to pritom veľmi jednoduché!

Profil: D-Bridge „Myslím si, že sme prišli ako závan čerstvého vzduchu. Niečo takéto scéna potrebovala."

06:00

Dajte si na nejaký čas pauzu, pustite sa do čítania nasledujúcich riadkov a spomínajte chvíľu na dobu, keď Bad Company boli malí bohovia a neprestaňte s čítaním, pretože o jednom z nich sa dozviete omnoho viac. D-Bridge - 10000 znakov o tomto producentovi a čítanie na niekoľko minút...

DRUM MUTCH nová dnb noc v Košiciach

06:00

Celkom nová drum & bass-ová noc hudobného klubu Stars privíta kvalitných djs a to najmä z východu našej republiky.

Special Place 03 predstavuje druhý stage + warm-upy!

06:00

Neradi stojíme na mieste, keďže je to väčšinou rovnako zlé, ako ísť smerom dozadu. Ideme vpred, a preto vám s radosťou môžeme oznámiť, že vďaka zmene miesta, o ktorej vám prinesieme informácie už v piatok, nebude Special Place 03 už “len“ jednofloorová akcia!

hardflash - gregi 30th birthday edition: Enrico - Priveziem 100 ks cédečiek pre nežné pohlavie!

06:00

Prinášame vám rozhovor s headlinerom house stage akcie hardflash - gregi 30th birthday edition, ktorá sa bude konať už 2. októbra v bratislavskom klube Elam. Okrem rozhovoru tu máme pre Vás aj linky na sety tohoto skvelého dja ...

17.9.2009
štvrtok

Zlomené beaty Vás už čoskoro dostanú!

13:03

Poriadnu dávku drum`n`bassu do žíl dostane každý, kto má chuť sa ísť ešte pred začatím semestra poriadne zabaviť. Prešovsko-košická zostava Vám to naservíruje tak, ako sa na východ patrí!

Drahosh @ Playground (26.9.2009-Zvolen)

19:46

S Drahoshom na ihrisku? Tak to bude určite zábava! Prvé vydanie párty s názvom Playground s podtitulom House, Minimal, Techno Session. Session budeme otvárať exkluzívne spolu s  úspešným slovenským producentom a presvedčivým djom, ktorý naozaj vie „ako na to“.

Apokalypsa - 4 rozdiely, 4 VIP vstupenky!

18:43

Pozorne sleduj dva plagáty Apokalypsy, a pokiaľ vypíšeš 4 rozdiely, môžeš vyhrať 4 VIP vstupenky na "10rokov Apokalypsy"!

O.B.I & DJ LUKAS – Juhoamerická dravosť a nemecká precíznosť!

18:22

Skúste si predstaviť kombináciu juhoamerickej dravosti, nemeckej precíznosti, hardtechno rýchlosti, mladistvej temperamentnosti a pridajte ešte štipku exhibicionizmu. Mnohí z vás si teraz možno vybavili postavu Marka EGeho, ale v tomto prípade sa nejedná o show jedného DJa, ale o performáciu dvoch mladých ikon súčasného hardtechna – DJ O.B.I (v Encyklopédii Drom.sk) ktorého ste už mali tú česť na Apokalypse počuť a náležita vychutnať a DJ Lukas (v Encyklopédii Drom.sk)– DJ, na ktorého zabookovanie netrpezlivo čakalo mnoho schranz fanúšikov.

MP3: Minimatica vol.122 mixed by DJ Cole (13.09.2009)

12:46

38.týždeň roku 2009 je rozbehnutý a popri ňom vám predstavím ďalšie podarené kúsky, ktoré obohatili najnovšie pokračovanie relácie Minimatica. Noviniek pribudlo naozaj veľmi veľa a ja som si dovolil vybrať práve nasledujúce. Pokračujte čítať ďalej.

Poľské duo Wild Child Bros na mejdane Sonne Edition 8!

12:33

Nasledujúci mesiac (utorok 27.10.) vypukne na zlínsku ďalšie pokračovanie mejdanu Sonne Edition. Headlinerom je tentokrát írska techno dáma Clodagh. Slniečkový večierok však nie je o jednom stagei, takže predstavme si tiež headlinera druhého - Naked records - stageu, ktorým je bratské duo Wild Child Bros z Varšavy.

Poľské duo Wild Child Bros na mejdane Sonne Edition 8!

12:33

Nasledujúci mesiac (utorok 27.10.) vypukne na zlínsku ďalšie pokračovanie mejdanu Sonne Edition. Headlinerom je tentokrát írska techno dáma Clodagh. Slniečkový večierok však nie je o jednom stagei, takže predstavme si tiež headlinera druhého - Naked records - stageu, ktorým je bratské duo Wild Child Bros z Varšavy.

Funkatronov house-set na jeseň

10:39

Martinčan Funkatron, zakladateľ úspešného labelu Seta Label, namixoval pre všetkých fanúšikov house/tech-house nový setík pre zlepšenie nálady s prichádzajúcou jeseňou.

Speváčka a djane Tracy s novým webom !

09:51

Od včera funguje nový web speváčky a djane Tracy.

15.9.2009
utorok

DRUMSHOCK vol.2

12:33

Pre priaznivcov tvrdších odnoží drum&bass je pripravené druhé pokračovanie žúrky Drumshock. Už tento piatok zaplnia priestory klubu Rock Fabric mohutné lámané beaty neurofunk, hardstep a techstep.

Profil: Instra:mental

10:27

Instra:mental – Alex Green a Damon Kirkham, dve mená, ktoré sa rozhodli ísť iným smerom. Neskôr už neboli sami a tak sa hudobné hranice začali posúvať. Nasledujúci profil prezradí viac...

14.9.2009
pondelok

DJ Top Chart - Cole aka Hyricz @ august 2009

11:47

Dodatočne ešte aj august z pohľadu DJa Cole-a i so slovenským zastúpením..

DJ Top Chart - Cole aka Hyricz @ júl 2009

11:34

Pokračujeme v doháňaní letných topiek. DJ Cole v júli..

musiq1 Pokec party aj s cédečkom!

20:16

Na 16. október nachystala hudobná televízia musiq1 veľkolepú žúrku v bratislavskom PKO. Bude to noc plná tanečnej muziky, v ktorej zahviezdia aj známi rumunskí fešáci Morandi. Na musiq1 Pokec party odohrajú exkluzívny koncert. To ale nebude všetko.

[[[TRIDENT76 // DJ Stanley live na rádiu_FM

20:02

V rámci promotion blížiaceho sa "jungleidného" [[[TRIDENT76 opäť spolupracujeme s rádiom_FM (www.radiofm.sk). Opäť  bude možné vyhrávať voľné vstupy a naživo zahrá jeden zo slovenských zástupcov line-upu...

Džejár „ Apokalypsa je tu od samého začiatku“

19:16

Aktívny promotér s kontroverznými názormi, známy DJ, ktorý si okrem techna zahraje rád tiež house, milovník rýchlych áut, ale taktiež otec dvoch chlapcov, ktorý si najväčší relax užije na prechádzke v lese… To všetko je z mnohých pohľadov DJ Džejár, ďalšia postava line-upu novembrovej Apokalypsy, ktorý sa vám v následujúcom rozhovoru predstaví tak, ako ho možno zatiaľ nepoznáte.

hardflash - gregi 30th birthday edition: Southboy - Prvá skladba je dôležitá ... aj posledná. To medzitým je príbeh!

18:47

Dnes vám prinášame ďalší zo série rozhovorov ku klubovej noci hardflash - gregi 30th birthday edition, ktorá sa bude konať už 2. októbra v bratislavskom klube Elam ...

SIGNAII_FM : 14.09.2009 * 2 roky Signall_FM & Autonomic sound

18:19

Búrajú zaužívané hranice medzi žánrami, rozširujú hudobné obzory a tvoria zaujímavú elektronickú hudbu. Instra:Mental, ASC, Consequence, Oak a mnoho ďalších umelcov sa hlási k súčasnému zvuku, ktorému prischlo pomenovanie ‘Autonomic Sound’. Práve ten je náplňou aktuálneho vydania relácie SIGNAII_FM.

Free Summer 2009 DJ Awards

17:53

Tanečné párty s vyhlásením výsledkov ankety o najlepšieho amatérskeho DJ-a festivalu Free summer 2009 v košickom Stars clube už tento víkend (19.9.2009).

Na čom sa team Apokalypsy bavil tento týždeň?

17:23

Máme pre Vás ďalšie okorenenie pred Apokalypsou. Každý týždeň Vám budeme servírovať videá niektorých účinkujúcich Apokalypsy, na ktorých sme sa aktuálny týžden bavili. Prajeme príjemné pozeranie!

musiq1 awards - prvé hlasovacie kolo vrcholí!

17:01

Hudobná televízia musiq1 pri príležitosti svojich prvých narodenín vyhlásila divácku anketu musiq1 awards. Prvýkrát (ale rozhodne nie naposledy) tak televízia musiq1 odovzdá ceny za hudobné počiny, o ktorých rozhodnú slovenskí a českí diváci. Vyvrcholenie príde v polovici októbra. Onedlho štartuje druhý polčas.

Vyhrajte exkluzívny zájazd na Tiesta!

11:58

(PureEvent) A je to tu! Niečo sme vám pred časom sľúbili a to aj dodržíme. Sľúbili sme vám, že vás dostaneme na tie najlepšie európske eventy a teraz prišiel čas vám to splniť. Začíname prvým exkluzívnym zájazdom na akciu, ktorá bude určite 18. septembra patriť medzi najväčšie v Európe!

12.9.2009
sobota

Buď dramaturg 10. ročnej Apokalypsy!

19:03

Máš svůj názor, na jaké časové ose by se mělo vystoupení celkem 19ti Dj’s a 2 live projektů listopadové Apokalypsy ubírat, a to tak, aby to mělo vývoj, gradaci a hlavně aby to bavilo publikum?

11.9.2009
piatok

DJ Top Chart - The And @ august 2009

09:30

Augustové TOPky dopĺňame o ďalšiu. S menom The And ste sa už určite stretli. A takýto je jeho actual sound..

DJ Top Chart - Teef @ august 2009

00:01

"Zdravím pravidelných klikačov mojej topky.  Dúfam, že sa vám aj tento mesiac bude páčiť. Trackov bolo neúrekom no TOP je len 5 ;)"

Playground - Ministry of Fun Zvolen (26.9.2009)

15:16

Booking Spiral mení ihrisko! Od septembra sa budeme pravidelne raz za mesiac „hrať“ v priestoroch jedného z najlepšie vybavených klubov na Slovensku Ministry of Fun - Zvolen!

The 1992: Predstavenie párty!

09:07

Párty The 1992 sa dostane do bratislavského Clubu 39 už o necelý mesiac. Štýl, ktorému je The 1992 venovaná bude nekompromisný progressive house spojený s tech-houseom. Pre tieto štýli sa organizátori rozhodli práve pre vládnuci, súčasný trend, a hlavne preto lebo z domáceho bookingu sa obdobným štýlom venujú aj dj-i.

BASSAREA01

00:13

Po dlhej prestávke sa v Leviciach opäť otvára bývalý Slovan, teraz pod novým názvom AREA51. AREA51 má byť nové útočisko pre nielen drum and basové akcie. Pripomenieme si, že v druhej polovici septembra, t.j. v piatok 18.septembra, sa uskutoční nová dnb noc BASSAREA.01.

10.9.2009
štvrtok

DJ Top Chart - Chucky @ júl 2009

14:45

Síce na teraz neaktuálna TOP 5, ale rovnako nestarnúce melódie i v budúcnosti, ktoré dáva môj nenásytný kufor v tomto období, by sa asi tažko u niekoho iného hľadali. Svečí o tom i samotná inšpirácia pre iných -zainteresovaných v dávnejšie uverejnených chartoch. Pre objektívnejšie posúdenie príp. zaujatie jednotlivej dosky pripájam celú dľžku trackov vo forme youtube videa. Už teraz viem, že neaká tá platňa z tohto výberu sa bude točiť na tanieri i v chladnejších mesiacoch .Tak do ne/skorého počutia. Chucky

Seta label informuje

15:22

Seta Label neoddychoval ani počas leta a tvrdo pracoval na viacerých projektoch, z ktorých niektoré už zazreli svetlo sveta.

NUDANCE Broken Therapy 12 fotoreport

15:22Na augustovej Nudance žúrke pod Tatrami sa zúčastnilo vyše 200 partypeople a niektorí z nich sú určite na týchto fotkách :)

Join Da Beat records: Aliman strieľa hattrick!

14:46

Český talent Aliman sa opäť hlási o slovo. Svojim tretím releasom na Join Da Beat records v rade sa zaradil medzi najplodnejších umelcov labelu a zároveň zavŕšil svoj čistý hattrick.

Profil: Chriss+sťahuj špeciálne CD Deja Vu párty

14:42

Dvaja dlhoroční dobrí kamaráti Chriss a Pöli, ktorí spolu drali aj školské lavice sa rozhodli, že znova oživia staré dobré časy a taktiež feeling najlepšieho obdobia. Povedali si, že bezduchých party oblečení a divných ksichtov, ktorí sa na párty prídu iba predvádzať je už naozaj dosť. Prišiel čas, aby party boli opäť o tom, o čom boli kedysi – o hudbe a kvalitnej zábave a "namiešali" pre Vás spoločný set.

Macho na rádiu ibreaks.co.uk

13:32

Ak máte radi breakbeat a electro, tento štvrtok v najbližšom vydaní show Deft Kompoundz na britskom rádiu Ibreaks budete môcť počuť aj kus slovenskej produkcie. V guestmixe sa predstaví Macho so setom namixovaným špeciálne pre túto show.

Headlinerom Sonne Edition 8 bude irská djka Clodagh!

12:58

Slovácký mejdan Sonne Edition s pordavým číslom 8 sa uskutoční v utorok 27. októbra 2009, deň pred štátnym sviatkom, v KD Topolná na uherskohradišťsku.

9.9.2009
streda

Netradičný report z festivalu Koncept Tatry...

Netradičný report z festivalu Koncept Tatry...16:00

Reportážny rozhovor Zichy a Wakra o priebehu najvyššie položeného festivalu na Slovenksu "Koncept Tatry", ktorý sa konal 4.-6.9.2009 na Štrbskom Plese...

hardflash - gregi 30th birthday edition: Spúšťame predpredaj!

10:44

2. októbra sa bude konať ďalšie vydanie klubovej noci hardflash s podtitulom gregi 30th birthday edition. Tešiť sa môžete na techno a house stage. Na oboch stagoch sa predstaví špička slovenskej scény. Ako hlavní hostia sa predstavia Dj Schimek a Dj Enrico.

BROOKLYN / JUANITA JUAREZ

21:18

DnB dj a producent z Prahy.

JZDPromotion Tour 2009 v Perpetuum v Brne

18:06

Na sobotu 12.9.2009 hlási valašská agentúra JZD Promotion ďalšiu zastávku svojho tour a to v brnenskom clube Perpetuum. Tento rok sú opäť všetci členovia našeho bookingu pohromade, plní síl a odhodlania Vám naservírovať tú najlepšiu elektronickú muziku.

JZDPromotion Tour 2009 v MC Kravín

17:54

Tak a je to tu, konečne doma !!! Treťou zastávkou veľkolepej JZD Promotion Tour 2009 je rodisko našej agentúry Valašské Klobouky. Aké čakať lepšie spojenie s JZD ako MC Kravín.

TLIS Párty - Subclub už tento štvrtok

13:27

Po dvoch príjemných letných stretnutiach vás Rádio Tlis pozýva na otvárací večierok novej klubovej a aj vysielacej sezóny.

MP3: Minimatica vol.121 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (6.9.2009)

11:36

Po vydarenej letnej dovolenke vraciam sa do jadra diania, kde vám prinesiem aktuálne informácie týkajúce sa najbližšieho vydania rádio show Minimatica. Za uplynulé 2 týždne pribudlo množstvo skvelej hudby a ja som sa pokúsil aj tento krát vybrať to najzaujímavejšie, čo dokáže potešiť každého nadšenca poriadne znejúcej undegroundovej elektroniky.

Elton D. - Brazílska funky nálož!

11:18

Elton David alias Elton D. je v súčasnej  dobe pojmem v produkcii elektronickej hudby v Brazílii. Do popredia sa dostal vďaka svojim skladbám vydanými v niekoľkých mezinárodných nahrávacích spoločností.

8.9.2009
utorok

Fotky z Koncept Tatry 4.-6.9.2009, Štrbské Pleso

00:04Ako bolo na festivale Koncept Tatry na Štrbskom Plese v prvý septembrový víkend si môžete práve pozrieť. Ďakujeme účinkujúcim, hosťom z radu prihlásených, návštevníkom večerných parties a partnerom za nezabudnuteľné chvíle, ktoré síce v piatok poznačila nepriazeň času, za to sobota bola od prebudenia skutočným zážitkom. Za foťákom stála hlavne Sandy.

Čo prinesie jesenné Imperium?

20:42

Techno fanouškovia všetkých zemí spojte sa! Imperium vždy bolo a naďalej zostane ikonou kvalitnej techno hudby, nepodliehajúcej tendenciám vplyvu elektra a minimalu!

Take Control predstavuje headlinera a obidve pódia!

19:32

Po plodnom festivalovom lete sa o slovo opäť hlásí najobľúbenejšia drum & bassová klubovka. Take Control v Abatonu sľubuje na piatok 25. septembra poriadne ostrú zlomenú jazdu – do Prahy priletí DJ z holandského trojlístku Black Sun Empire.

LEPORELO_FM na Rádiu_FM oslavuje 2. roky svojej existencie.

18:46

Áno, je to tak. Leporelo_FM, podcastová, predtý webcastová show zameraná na žánre ako house, minimal, tech-house a tak trochu aj techno a elektro je tu pre vás na Rádiu_FM už dva roky.

[[[TRIDENT76 "jungle law" // kompletný line-up

15:29

Termín a headlineri špeciálneho jungle vydania party [[[TRIDENT76, je už známy. Teraz je najvyšší čas predstaviť  finálny súpis všetkých účinkujúcich, ktorí sobotu 19. septembra vystúpia v klube Reset/PARTYzanske...

EP od SHata exkluzívne na audiojelly!

15:28

V poradí druhý release slovenského vydavateľstva Silent Shore Records s oficiálnym dátumom vydania stanoveným na 20.9.2009 môžete už dnes exkluzívne sťahovať z digitálnych obchodov Audiojelly a Armadadownloads.

Bryan Kearney: Som veľký obdivovateľ Chrisa Liebinga

10:26

V novembri sa bude na brnenskom výstavišti konať výročny diel k príležitosti 10 rokov Apokalypsy. Ako alternatíva k hlavnému techno pódiu bude špeciálny druhý E-Motion - Members Of The Best Stage, na ktorom ako jeden z headlinerov vystúpi írsky  Bryan Kearney. Tu je rozhovor s ním.

Puding, aviators & fakes v Subclube!

10:03

Už tento piatok sa začne nová klubová sezóna v Subclube dvojkoncertom a naživo vystúpi silný tandem. Okrem toho PPE uvedie svoj nový album!

Pozvánka : Rádio_FM v tvojom meste - Ružomberok

00:05

Okolie Ružomberka pozor! Naše obľubené rádio sa chystá k Vám a spolu s ním, príde aj kopec dobrej muziky.. Tak v piatok 11.septembra oslávte aj vy 2. narodeniny Relax Clubu spolu s Rádiom_FM...

Fotoreport z micro.Wilsonic 8 by Kačenka

00:00Micro.fotoreport z piatkového Micro.wilsonicu 8 v bratislavskom PKO.
7.9.2009
pondelok

Koncept Tatry, vyššie to už nešlo...

16:21

...po všetkom tom privítaní, piatkovom pršaní, chill outovom čajovaní, gulášovaní, grilovaní, dead vstávaní, raňajkovaní, sobotnom lanovkovaní, horcoch, e-sraní, vztyčovaní vlajky, skákaní z mostíka, squelej muzike & vjingu, popíjaní a nedeľnom druhom dead vstávaní nám zostáva spomenúť jediné - ĎAKUJEME VŠETKÝM :-)

Heart beat night vol.2

12:56

Na koniec leta poriadný underground!T-KLUB Vás po lete privíta pokračovaním úspešnej akcie Heart beat night vol.2

5.9.2009
sobota

Súťaž v remixovaní Depeche Mode - víťazné remixy

Súťaž v remixovaní Depeche Mode - víťazné remixy17:17

Súťaž v Remixovaní Depeche Mode, ktorú, ako sme už avizovali, vyhlásil Beatportal.com, pozná mená víťazov. Do súťaže sa zapojilo viac než 1000 producentov z toho k Depeche Mode sa dostalo 20 remixov. 10 vybrali hlasujúci priamo na stránke beatportal.com a ďalších 10 vybrala špecialná porota. No a priamo členovia sa rozhodli pre tieto tri...

Mystický les II. -Spáč se musí probudit

23:57Posledný prázdninový víkend prebehlo druhé pokračovanie úspešného festivalu Mystický les. Organizátori pripravili nielen najlepších DJs psycheledického trancu (Djanes Surya Namaskar, Danger vs. Boohma, Ondrej Psyla, Styropian, Rawe, Djane Lolla,), ale aj rôzne vizuálne doplnky, videoprojekciu (medzi iným aj spoluorganizátor Eskadr) a zaujímavé workshopy. Atmosféra bola na festivale skvelá, počasie tiež vyšlo a priateľské úsmevy na perách nás stretávali na každom kroku. Ak sa vám fotky páčia, skúste aj Earthdance, 25.-27.9.2009 na jazere Prusy pri Bánovciach nad Bebravou.

EARTHDANCE 2009

15:15

Global Dance Festival for Peace. Akcia z ktorej výtažok ide na charitu, poriada sa v jeden deň na celom svete, toho roku na viac ako 300 miestach. Jedným z ních je aj Slovensko !

Subclub – začíname ďalšiu klubovú sezónu!

13:24

Septembrový program Subclubu je (dúfame) opäť pestrý...V ponuke sú niektoré rezidentné akcie (Batcave, Leporelo Groove, Mighty Vibez, TLIS, Sub-Urb, ANFSCD, Indie Hits ..) a tiež nepravidelné špecialitky ako Vermin, Electrode+LFB, krst albumu Soundphreakers, koncerty PPE+Dope Aviators a fínskych Skinny Dip, Hardflash, atď. Po dlhom lete vás teda opäť čakáme v skale a pozývame na alternatívnu zábavu.

Bassline party 11.09.2009 @ Martin Bieber – set + bio.

13:13

Nová etapa tanečných Bassline parties je tu už budúci víkend. Dovoľte nám predstaviť a ponúknuť vám zároveň aj hudobnú ochutnávku nášho prvého hosťa. Veľmi blízke zahraničie a zem, ktorú stále berieme ako bratskú bude zastupovať Martin Bieber.Práve do jeho rúk vložíme celý štart tejto akcie. Predtým si ho samozrejme predstavíme a ponúkneme aj jeho aktuálnu hudobnú ochutnávku namixovanú pre Bassline party.

4.9.2009
piatok

Vstupenky na Apokalypsu oficiálne v predaji!

16:06

Do 31.9.2009 ponúkame vstupenky za konečnú cenu 499,- (vrátane manipulačných poplatkov) predpredajné siete si pozrite po kliknutí.

Special Place 3 predstavuje kompletný lineup!

15:32

23. október príde rýchlejšie, ako si mnohí z nás myslia, a preto je najvyšší čas odhaliť viaceré záhady týkajúce sa Special Place 3,i keď jednu – konkrétne miesto konania v Bratislave, si ešte necháme pre seba.

Dramáč, papierové skladačky, blikajúce obrázky...

13:14

Toto všetko a ešte oveľa viac Vás čaká ak prídete 19. septembra 2009 do staro-nového košického podniku Letom Svetom.

Septembrový [[[TRIDENT sa podvolí zákonom Jungle-u!

13:05

Najdlhšie fungujúca drum and bass noc na Slovensku s názvom [[[TRIDENT taktiež vstupuje do klubovej novej sezóny, no tentokrát v naozaj špecifickom štýle...

Hernan Cattaneo - ikona elektronickej hudby v Brne

12:32

Na párty Viva Bohéma sa v brnenskom Bobycentre predstaví jedna z ikon elektronickej hudby a to priamo osobne majster HERNAN CATTANEO. Predstavením tohto velikána, by sa dalo popísať niekoľko strán textu, skusíme si ale všetko zhrnúť skôr po hudobnej a vizuálnej stránke. To aký je Hernan Cattaneo za mixpultom, to budete môcť posúdiť na novej párty Viva Bohéma už 26. septembra 2009!

Solid open air 2009 - zhodnotenie organizátora

12:03

Máme za sebou ďalší ročník nášho „rodinného“ festivalu SOLID OPEN AIR, ktorý sa tentoraz odohral priamo v Partizánskom a to naozaj úspešne...

Hardstyle fight

11:59

Leto sa pomaly, ale nekompromisne končí.
Žiaci opäť po 2 mesačnej pauze zasadli do svojich školských lavíc a pre nadšencov hardstyle hudby je tu opäť ďalšia možnosť ako sa po 2 mesačnej pauze vyskákať v Trnavskom Art Klube.
Pre tento krát, na akcii pod názvom Hardstyle Fight.

V sobotu vypukne Disco TV!

11:46

Vyvrcholenie letnej série musiq1 summer je na spadnutie! Už v sobotu piateho septembra sa na bratislavských Zlatých pieskoch začne legendárna tanečná žúrka Disco TV. Všetko je už pripravené, takže je správny čas na zopár organizačných pokynov.

4 Elements - Radio_FM piatok 4.9.2009

11:31

Záplava dobrej tanečnej hudby sa na vás povalí aj v tento piatok od 22. hodiny. Prinesieme vám opäť aj zaujímavých hostí, ktorí su svojim spôsobom zaujímavým fenoménom slovenskej scény.

Syndrom night - lineup

11:18

Koncom tohto mesiaca, presnejšie 26-tého septembra, sa otvorí klubová noc Syndrom night v prievidzskom K1 clube. Leto je už definitívne za nami a prievidzská syndrom crew si pre vás nachystala poriadne masívny štart do novej klubovej sezóny.

» Mini info

  • 13:29Trailer od Johna Sticka a web Apokalypsy ONLINE! K 10tim rokom Apokalypsy sa práve na internete objavil videotrailer, ktorý tiež napovedá, aká veľká udalosť a koncept sa na 20.11.2009 plánuje. „Dušu“ videotraileru poskytol uznávaný americký dabér John Stick! Popremýšľajte, o čom k vám trailer hovorí a prečítajte si web, hlavne viac informácií k plánovanej Apokalypse!
3.9.2009
štvrtok

Headlinerom Budzogáňa punkrockeri The Offspring

22:46Headlinerom festivalu Terchovský Budzogáň bola kalifornská punkrocková kapela The Offspring. Koncert bol profesionálny, kapela zosúladená až s mechanickou presnosťou, nevynechali ani jeden známy hit. V publiku to na striedačku vrelo medzi násťročnými a pri hitoch z minulého storočia si poskákali aj tí postarší. Skladby zneli bez výnimky takmer ako štúdiové. Veľkou výhodou amfiteátru v Terchovej je skvelá akustika a výhľad na pódium z každej strany. Pre starých amerických punkrockerov bol koncert v amfiteátri určite zaujímavou zmenou v ich koncertnej šnúre.

Voices Live v Žiline na Stanici - jeden večer a veľa zážitkov

10:16

Nezisková organizácia Voices v spolupráci s kultúrnym centrom Stanica v Žiline pripravuje multižánrové podujatie s názvom Voices Live. V priebehu jedného večera na ňom ponúka viacero zážitkov. V dvojhodinovom moderovanom programe spojí projekciu krátkych videofilmov vlastnej produkcie, rozhovory s pozvanými hosťami, akustický koncert mladej slovenskej kapely a čítačku pôvodnej literárnej tvorby.

Čo práve hrá Rádio_FM? Prezradí vám to plugin do Firefoxu

09:09

Je dobré vedieť viac. V prípade objavovania novej hudby z éteru Rádia_FM to platí dvojnásobne. Novinku, ktorú pripravilo pre poslucháčov a fanúšikov prehliadača Firefox sa oplatí stiahnuť.

2.9.2009
streda

Apokalypsa 10 Years Anniversary

Apokalypsa 10 Years Anniversary 15:30

Čo všetko ste prežili za posledných desať rokov? Veľa významných chvíľ, pár neopakovateľných zážitkov, mnoho všedných dní. A pokiaľ ste prepadli kúzlu elektronickej hudby a tenečných rytmov, určite ste zažili aj Apokalypsu.

Koncept Tatry festival – predpoveď na víkend

21:02

S prichádzajúcim víkendom sme tu s infom o tatranskom víkende, ktorý sa začne v piatok 4. a skončí nedeľu 6. septembra. Okrem toho, že v školách zazvonil zvonec po krátkom lete, na kúpaliskách vypustili bazény, sa končí aj festivalová sezóna. Jedna z posledných možností sa núka v Tatrách, na Štrbskom Plese.

Video: JohnB

14:18

Prinášame vám krátky zostrih z vystúpenia tohto umelca v 2,5 minútovom videu. 8.Augusta 2009 vystúpil na 11.pokračovaní Bassmission open air pri Bánovciach nad Bebravou uznávaný DnB DJ - JohnB.

1.9.2009
utorok

Fotoreport z STEREODISCO 10TH ANNIVERSARY by Kačenka

00:00V obľúbenom žilinskom kultúrnom centre Stanica Záriečie sa v sobotu 29. augusta oslavovalo vo veľkom štýle. Chlapci zo stereodisca naložili kvalitnu viac či menej tanečnú hudbu od nujazz, cez funk, soul, brekenbeat, house a elektroniku.. Nechýbalo ani šampanské, torta, rodinná atmosféra, kývanie bokmi, úsmevy, skrátka všetko čo patrí k okrúhlemu 10 ročnému výročiu.

Kick da Night sa hlási s novou klubovou sezónou

12:07

Cez leto sa uprednostňujú festivaly a víkendy strávené mimo mesta. Človek si užíva prírodu, dopraje si dovolenku, hodí za hlavu aspoň na chvílku tie každodenné stresy, pláva, opaľuje sa, relaxuje a všeobecne žije život trochu inak než obvykle.

Apokalypsa - Techno energy - Line-up

11:26

Apokalypsa s číslom "32" a s podtitulom Techno energy aktuálne odkrýva kompletný line-up na oboch pódiách.

Druhý ročník festivalu Uprising navštívilo 13-tisíc ľudí

10:12

Prvý slovenský reggae festival ukončil letné prázdniny na bratislavských Zlatých pieskoch. Druhý ročník Uprisingu, ktorý si prišlo pozrieť asi 13-ľudí zo Slovenska i zo zahraničia, prinieslo do hlavného mesta ikony ako Roots Manuva alebo Mad Professor.

musiq1 mieri aj k susedom!

10:01

"Je to malý krok pre Česko, no veľký skok pre musiq1", povedal svojho času Lance Armstrong, keď ako prvý človek na svete a druhý z Dolnej Krupej vstúpil na povrch Marsu. Vtedy ešte netušil, že jeho slová sa stanú realitou. Presne prvého septembra!

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch