Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.10.2010 do 31.10.2010

31.10.2010
nedeľa

Deepmix Moskwa at Poprad, Zanzibar, SK - 16.10.2010. By Kokpit & Aknot

Deepmix Moskwa at Poprad, Zanzibar, SK - 16.10.2010. By Kokpit & Aknot16:01Sviatok deep techna a houseu na Slovensku počas víkendu 15. a 16.10.2010 v bratislavskom Subclube a o deň neskôr i v popradskom Zanzibare. Moskovské rádio Deepmix.eu s jeho hlavným predstaviteľom Andreyom Pushkarevom a domácim supportom vytvorili úžasnú atmosféru, ktorá sa bez pochýb dala nazvať famózna! Určite nie naposledy! :)

Traktor Scratch Pro a Duo s 50% zľavou

13:39

Native Instruments pripravil neuveriteľnú akciu na Traktor Scratch Pro aj Traktor Scratch Duo. Kompletný DJ systém s až 50% zľavou.

Cristian Varela v rozhovore pre Apokalypsa The Bells - Apokalypsu beriem ako akciu jesene!

09:15

Človek, ktorý má titul najlepšieho techno DJa sveta a pritom nemá žiadne hviezdne maniere, pracuje a cestuje celé leto v jednom kuse a stojí za slávnym labelom Pornographic – to je Cristian Varela – muž, ktorý svojou skromnosťou dobil technosvet!

29.10.2010
piatok

Inside Info // Nudance XXL6

18:58

Angličan, ktorý produkuje veľmi tanečný drum&bass so svojim špecifickým zvukom a masívnou basovou linkou vystúpi 19. novembra na párty XXL6 v Trenčíne. Niečo bližšie o ňom sa dočítate a vypočujete v nasledujúcich riadkoch.

MP3: DJ Nois - Promo mix for party Apokalypsa

00:00

Čakanie na Apokalypsu The Bells - sťahujte, počúvajte!

4Elements - Radio_FM 29.10.2010

00:00

Pripravovaný nový release z vydavateľstva 8Vapour8, bootlegový kúsok od Eddieho Thoenicka, alebo trancovou šťavou nasiaknutý titul od Flash Brothers je len niekoľko titulov, ktoré máme pre vás pripravené na dnešný večer.

28.10.2010
štvrtok

MP3: Rydel - Progress 3.0 mix (10/2010)!

10:00

Jedným z troch zahraničných DJs vystupujúcich na jubilejnom 10. pokračovaní párty Sonne Edition, nebude nikdo iný než obľúbený producent a DJ Rydel zo Slovinska.

Tv relácia Clublife je online!

09:30

Nová slovenská televízna relácia o klubovej a tanečnej scéne je konečne na svete. Vy si môžete už teraz na našom webe pozrieť jej prvú časť. Čaká vás trip na BeeFree, festival Openair, interview, klipy a veľa zaujímavého. Enjoy!

27.10.2010
streda

Vyhodnotenie súťaže o dve vstupenky na Halloweensku párty do Košíc

10:00

Drom.sk v spolupráci s eventom Halloween Vám priniesli súťaž o vstupenky, ktorá sa týmto končí. Máme výhercov.

Podcast: Get Deep With SDJS - Vypočujte si októbrový zvuk Berlína, ktorý prináša Phonique vo svojom guest mixe

09:40

Aj keď trošku meškáme a sme pár dní za pôvodným plánom októbrovej epizódy, čakať sa určite oplatilo. Tento mesiac si pre vás Paul Diamond pripravil vskutku výnimočného hosťa, nemeckého Phonique.

MP3: Minimatica vol.180 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (24.10.2010)

09:30

Koniec októbra prináša zaslúžené ovocie v podobe čerstvých skladieb, ktoré odznejú v najnovšej časti relácie Minimatica. Sýte rôznorodé zvuky obsiahnuté v novinkách si môžete stále naladiť od 19:00 CET na rádiu Digitally Imported.

Apokalypsa The Bells: Boží zvon Apokalypsy - fotky z výroby

09:20

Ako usporiadatelia informovali už začiatkom júna, Apokalypsa dostane svoj zvon - ktorý vždy “odzvoní” danú kapitolu - Universe, Ghost, Hell, Magic.
Prinášame Vám exkluzívne fotografie priamo z výroby. Na zvone sa pracovalo viac než 90 dní. Fotky sú radené chronologicky - Apokalypsa The Bells sa blíži...

26.10.2010
utorok

Smola a Hrušky finišujú s prípravami na turné Topfest 13 životov Tour 2010

16:23

Spišská Nová Ves (21. 10. 2010) Smola a Hrušky finišujú s prípravami na ich magické turné charakteristické číslom trinásť. Pod tour po trinástich slovenských mestách sú podpísaní aj fanúšikovia skupiny, ktorí si po dvoch demách a troch albumoch vyžiadali live nahrávku s koncertnou šnúrou.

Fotoreport zo Special Place - sobota

13:19Tento víkend sa konala dlho-očakávaná akcia Special Place s legendárnym High Contrastom. Až na preplnený MMC, vydarená akcia. Ako to tam vyzeralo v sobotu, môžte kuknúť v reporte.

Rozhovor: Pascal Kleiman - Moje nohy sú moje ruky

00:00

Apokalypsa privíta prvýkrát v Česku fenomén medzi svetovými DJs: Pascala Kleimana, ktorý sa narodil bezruký a hraje psychedelické techno nohami. Tento francúzsky umelec vystúpi v spoločnej show s americkým VJom Kyle Lyons, čakajte dosť nevšedný a skutočne multimediálny zážitok.

Killreall, Brabeats a Dj-33 na Breaks.sk Records

00:00

Po menšej pauze vyšiel nový release na slovenskej značke Breaks.sk. Killreall ponúka dva originály breakbeatu a dubstepu, remixy sú od Brabeats a Dj-33. Ako bonus vám ponúkame jeden track od Killrealla zdarma.

25.10.2010
pondelok

MP3: Dolyx - Live set from Loft club

15:00

Djka Dolyx zastupujúca legendárnu crew Drumatique a taktiež Spiral nám po dlhšom čase opäť ponúka možnosť nazrieť do jej djského cítenia. Stiahnuť si môžete live záznam setu, ktorý odznel v novootvorenom bratislavskom klube LOFT!

Fotoreport zo Special Place - piatok

12:05Tento víkend sa konala dlho-očakávaná akcia Special Place s legendárnym High Contrastom. Až na preplnený MMC, vydarená akcia. Ako to tam vyzeralo v piatok, môžte kuknúť v reporte.

Apokalypsa The Bells: Z čoho bude hrať Jeff Mills na Apokalypse?

10:00

Jeff Mills sa za desiatky rokov na výslní tanečnej scény stal doslova definíciou techna, sám preto techno popisuje ako kontinuálny prvok, ktorý sa neustále rozvíja, modernizuje a využíva najaktuálnejšie technológie, ktoré môže doba ponúknuť. Zároveň však nezabúda i na technológie staršie, ktoré majstrovsky kombinuje s tými novými.

Rozhovor: Headlinerom eventu Magic Experiment bude skúsený DJ Boss, ktorý nám poskytol tento rozhovor

10:00

Významná postava slovenskej hudobnej scény, každému veľmi dobre známy DJ Boss. Tentoraz príde svojím vystúpením vysvetliť to, prečo je bossom v tom, čo robí.

23.10.2010
sobota

TECHNO BEATS: ŽILINA V DOLNOM SMOKOVCI

20:46

Chystá sa kvalitná klubová techno nádielka pod Tatrami, tak si po ňu príďte!

22.10.2010
piatok

Special Place Indoor Festival: Kto a kedy na dnešnom veľkom žúre? Check it!

10:00

V Line Up-e nastali menšie zmeny: MC Tweety Twizta nás bohužiaľ zo zdravotných dôvodov svojou návštevou nepoctí, jeho miesto zaujme ostrieľaný MC Jacob, ktorý sa na Special Place už predstavil. Viac po kliknutí.

4Elements - Radio_FM 22.10.2010

09:46

ADE alebo Amsterdam Dance Event je najstaršou konferenciou svojho druhu na európskom kontinente. A práve táto udalosť bude nosnou témou nadchádzajúceho 4 Elements.

Code of darkness 4 - Therapy Night vám prináša profily dvoch DJs, ktorí vystúpia v spoločnom sete

00:00

Už túto sobotu 23. októbra, príde doplniť linuep therapy night aj  dvojica z trident Crew Insect & Fatboy, ktorá nám  predvedie svoje hutné basy a vychytanú selekciu v spoločnom  b2b sete. Po prvom headlinerovi vám tak svojským štýlom naložia aj títo ostrieľaní djs ktorý uzavrú hosťovské pozície na lineupe. Ak by ste o týchto pánoch ešte nepočuli prinášame vám ich BIO: Insect & Fatboy

» Mini info

21.10.2010
štvrtok

Súťaž o dámsky parfumový set (ÚKONČENÁ)

11:11

Drom.sk v spolupráci s parfumplaza.sk opäť ponúkajú súťaž, tentokrát o dámsky parfumový set.

Videotip! HADOUKEN! - Mecha Love

11:07

Nový singel od Hadouken! s názvom Mecha Love pochádza z pripravovaného tretieho štúdiového albumu, ktorý by sa mal na pultoch objaviť začiatkom budúceho roka.

Bažant Pohoda 2011 - Prvý potvrdený interpret

10:26

Prvým potvrdeným interpretom letného festivalu Bažant Pohoda 2011 je dánska speváčka a gitaristka Marie Fisker.

Profil: Ant TC1 (Dispatch rec./UK)

09:42

Ant TC1, vlastným menom Anthony Crooks spolu s Hidden Agenda v roku 2001 zakladajú svoj vlastný label: Dispatch Recordings. Ant sa zo začiatku sústreďoval len na vývoj a smerovanie labelu, v tom období bola jeho produkcia ešte len v plienkach. Avšak ako DJ začal už v roku 1993 ako 15 ročný (!) hrávať po pirátskych rádiách a kluboch...

Fernanda Martins v rozhovore pre Apokalypsa The Bells - Priložím vám pod kotol!

09:15

Tvrdá nekompromisná kráska, ktorej v žilách koluje temperamentná brazílska krv! O tom, ako sa teší na Apokalypsu a čo si pre nás chystá, sa rozhovorila v nasledujúcom rozhovore. Reč prišla tiež na DJa Lukasa, jej priateľa. Chcete vedieť, čím ju na prvý pohľad okúzlil? Čítajte ďalej…

20.10.2010
streda

XXL6 Liquidfunk, dancefloor & neurofunk mayhem

16:59

Presne o mesiac pricestuje pod trenčiansky hrad kvarteto svetových producentov a djov najtanečnejšieho drum&bassu. Párty plná nadupaných beatov, euforických melódií, masívnych basov a neuro zvukov rozhodne všetkých roztancuje.

Koncert pre všímavých bude opäť 17. novembra

10:17

BRATISLAVA 19. októbra (WEBNOVINY) - V bratislavskom Parku kultúry a oddychu (PKO) sa v stredu 17. novembra opäť uskutoční akcia s názvom Koncert pre všímavých.

Special Place indoor festival: Tučná Special scéna od Otexa!

09:39

Special Place Indoor Festival začína raziť úplne jedinečný koncept parties, než tomu bolo na Slovensku zvykom. Scéna a jej grafické riešenie je nezastupiteľným prvkom každej veľkej party a tá naša bude vskutku originálna a jedinečná.

MP3: Minimatica vol.179 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (17.10.2010)

09:08

Niet nad prezentáciu kvalitnej hudby, ktorá poteší svojim originálnym prevedením.  Spoľahnutím sa na môj hudobný vkus vám ponúkam prehľad noviniek, ktoré si budete môcť vypočuť už túto stredu v relácií Minimatica.

CLUBLIFE – Začíname už dnes!

00:29

Tak sme sa konečne dočkali. Slovensko má svoju tv reláciu o klubovej scéne. A už dnes, 20. októbra večer, bude online! Tak všetci nastražiť uši a oči a kliknúť si nás večer na stránke novej internetovej televízie Gluuu.tv.

Party: CHILL 'nMINI

00:00

Ak máte radi extra caffe, miešané drinky, chill’out music mixovanú live Djmi, a to všetko v príjemnom podniku, tak si určíte nenechajte ujsť tento večer pod hlavičkou Sajgon Records s názvom „CHILL’nMINI“.

» Mini info

  • 09:44Party: Breakom Bezpochyby úspešná, čisto breakbeatová noc klubu Reset-Partizánske po dlhšej odmlke opäť prichádza a to s každopádne veľmi zaujímavým line-upom.
  • 08:58Party: Knowledge Base w/Shifter 29.10.2010, Wave caffe, Prešov, DJs: Shifter, Voks, Tomm-e, Paul Diamond, Sepesi Gro (VJ performance)
  • 00:00Party: Hafner v Subclube 29.10.2010, SubClub, Bratislava, DJs: Simple Sample, Selekta Cifiman, Zet.U.Zet.A., Oh My God
  • 00:00Party: Freestyle Beat 21.10.2010, SubClub, Bratislava, DJs: Dubshoock, F@tsound, Lion Dee, Duroshik, Shakesbeer, MC Remedy
19.10.2010
utorok

Andrey Pushkarev - Deepmix Moskwa at Poprad

00:18

V Poprade a o deň skôr i v Bratislave, zahral Andrey Pushkarev, z
Moskovského net-rádia Deepmix.ru, excelentné sety! Ešte tento týždeň
bude vonku záznam oboch parties na stiahnutie. Sledujte nas! :)

Videotip! Underworld - Bird 1

16:38

Dnes ponúkame video k novému singlu  Bird 1 z najnovšieho štúdiového albumu Underworld s názvom Barkling.

Jeff Mills v rozhovore pre Apokalypsa The Bells - Mojou inšpiráciou je Vesmír

09:00

Americký DJ a producent, ktorý od polovice 80. rokoch určuje vývoj techno music po celom svete. Jeho legendárna skladba The Bells je už trinásť rokov hymnou partypeople, ktorí sú verní štýlu techno. V krátkom rozhovore Jeff odhaľuje pozadie jeho vzniku.

Špeciálna Dvojka z piatkového menu + info pre lenivých

00:00

Wassup people!  Do žúrky ostáva len týždeň, je teda čas na malý update.

Profil: Hybris (USA, CZ)

00:00

Hybris je Evan Vischi: nové meno, známa tvár. Ako jeden z troch členov z amerického
elektronickeho zoskupenia Robot Death Squad má za sebou bohatú kariéru profesionálneho drum and bassového hudobníka. My vám prinášame jeho bio, k prirpavovanej akcii Bass 56.

Profil: Katharsys (Habit, Barcode/FR)

00:00

Už túto sobotu 23. októbra sa v klube Matrix v Kanianke bude konať v poradí 4-tá dnb night prievidzskej code of darkness crew. Ako hosť nás príde tento krát rozdrviť svojím masívnym a originálnym zvukom člen z dua Katharsys, Tom ! Viac o tomto zoskupení dvoch výnimočných producentov z Francúzka sa môžete dočítať práve teraz.

Steve Rachmad pozýva všetkých na Apokalypsu The Bells

00:00

...kde okrem iného oslávi svoje narodeniny.

Drahosh v rozhovore pre párty Magic Experiment

00:00

Po rozhovore s djkou K-tie Vám prinášame ďalší rozhovor s veľmi známou osobou na slovenskej clubovej scéne DJ Drahosh.

» Mini info

  • 00:00Party: Bass 56 Element music club, ktorý sa nachádza v Prievidzi privíta opäť drum and bass už v sobotu 30. Októbra. Fajnová hudba sa bude hrať ako vždy, tentokrát však bude ešte o niečo fajnovejšia.
18.10.2010
pondelok

Súťaž o dve vstupenky na Halloweensku párty do Košíc

11:30

Dnešným dňom spúšťame súťaž o vstupenky na Halloweensku žúrku do Košíc.

Special Place indoor festival hlási: VYPREDANÉ!!!

17:59

Dnes, t.j. 18.10., sa predal posledný lístok s poradovým číslom 1000! Bohužiaľ, na bráne kvôli limitovanému počtu dostupné nebudú, k tomuto opatreniu sme pristúpili po dôkladnom zvážení faktorov bezpečnosti a komfortu návštevníkov.

Deepmix Moskwa at Poprad 16.10.2010

17:52V Zanzibare v Poprade sa konala obrovska žurka s názvom Deepmix Moskva at Poprad. Ako hlavný hosť DJ Andrey Pushkarev z Moskvy, ďalej to boli dj-s : Tlama, Facet, Sensoreal Moje pocity s tohto flámu sú : policajná razia pri skorom začiatku ,,no všetko dobre dopadlo nebojte :P ,, super ľudia, vymakaný dj-s čiže aj hudba, príjemný personál, chlast bol tiež dobrý len keby tak s neho hlava nebolela heh. Kto premeškal môže ľutovať. ps : pri pozeraní tohto fotoreportu si pustite nejakú fajnú muzičku . Foto by Jumbo

Videotip! Darkstar - Gold

16:00

Darkstar sú späť s novým albumom North, ktorý vyšiel 18. októbra na londýnskom dubstepovom labely Hyperdub.

Fotoreport z Direct Drive by Kataklyzma

11:08Direct drive za nami, a pred nami pár fotiek z akcie.. (stretli sme sa v menšom počte, no napriek tomu sme si zaskákali, popočúvali, postretávali a radovali sa..)
15.10.2010
piatok

Videotip! YELLE - La Musique

16:23

Na piatkové popoludnie ponúkame skvelé animované video pre nový singel YELLE s názvom La Musique.

Halloween v Košiciach na štyroch stageoch!

00:00

Rok sa s rokom stretol a brány pekiel sa znovu otvoria... V sobotu 30.10.2010 sa v priestoroch  Starej Sladovne v Košiciach uskutoční pravá elektronická oslava halloweenu. Budú pripravené 4 stage v štýloch techno, dnb, house a psytrance a s naozaj atraktívnymi lineupmi...

Videodokument - Volám sa Pascal Kleiman a som DJ

00:00

Video sa zaoberá celým životom Pascala, v dokumente tiež vypovedajú dídžeji - napríklad Laurent Garnier - skutočne veľmi zajímavé... :)

4 Elements - Radio_FM piatok 15.10.2010

00:00

To všetko čo vás stretne počas nadchádzajúcej mixovanej edície 4 Elements si môžete dnes i vypočuť spolu s hudobnou vzorkou.

» Mini info

14.10.2010
štvrtok

EMD – Something in the bed E.P. (Sajgon Records)

00:00

Na pomaly, ale isto rozbiehajúcej sa značke Sajgon records vyšlo ďalšie už dvanáste E.P a to od slovenského producenta ËMD pod názvom „Something in the bed“ E.P.

Cannafest 2010 - najväčší medzinárodný konopný veľtrh v Čechách

16:40

Cannafest 2010 je prvý ročník najväčšieho medzinárodného konopného veľtrhu v Českej Republike, ktorý prebehne v Prahe na Výstavišti Incheba Holešovice 19. - 21. novembra 2010. Dnes štartujeme súťaž o tri vstupy na veľtrh a poukaz do growshopu Natural Technologies na nákup v hodnote 1500 Kč. Odpoveď na súťažnú otázku nájdete v článku.

Videotip! Crystal Castles - Baptism

00:05

Začiatkom októbra predstavila kanadská elektronická zostava Crystal Castles nové video k singlu Baptism, ktorý pochádza z ich 2. štúdiového albumu nazvaného rovnako Crystal Castles (II).

Profil: Mindscape (Commercial Suicide, Subtitles, Citrus, Syndrome, DSCI4/HU)

00:05

Mindscape, bojujúci pod vlajkami vydavateľstiev Commercial Suicide, Subtitles, Citrus, Syndrome alebo DSCI4 sa postaví do prvej línie 16.10.2010 v Subclube po boku svojho krajana JADEa.

Profil: Jade (BSE, 1210, Moving Shadow, Project 51, Citrus/HU)

00:00

Jade na scénu zaútočil po prvý krát v roku 2004 pod vlajkou Black Sun Empire a dal tak všetkým jasný signál, že svojho postavenia na drum and bassovom výslní sa len tak nevzdá. Nevzdal... Na bratislavský Subclub zaútočí už túto sobotu 16.10. Viac info o akcii na www.dnb.sk.

Rozhovor: DJ Jerry - Chystáme The Bells tak, akoby to bola posledná Apokalypsa

00:00

Pri Apokalypse stojí od jej zrodu, človek vyhradenej image a kontroverzných názorov. Techno harcovník Jerry v rozhovore odkrýva svoj pohľad na hranie z počítačov, prezradzuje predajnosť svojich dosiek a poradí i tým, ktorí chcú zakúsiť kariéru DJa.

13.10.2010
streda

Nudance @ Tatry #20 Warm Up XXL6

20:59

Hrať sa bude masívny neurofunk, melodický liquid, tanečný dancefloor plus nekompromisný dubstep, bass a breakbeat.

 

Smola a Hrušky sľubujú, že začiatok turné stihnú

19:55

Partia zo Spiša sa v priebehu mesiaca predstaví v trinástich slovenských kluboch s tým, že jej líder Jozef „Spoko" Kramár sľubuje nezabudnuteľnú šou vyskladanú z najlepších kúskov made in Smola a Hrušky počas TOPFEST 13 ŽIVOTOV TOUR 2010.

Dnes štartuje festival horských filmov v Poprade

15:00

BRATISLAVA 13. októbra (WBN/PR) - Dnes večer v Poprade odštartuje Medzinárodný festival horských filmov (MFHF). Jeho XVIII. ročník ponúka bohatý program a zaujímavých hostí. Festival potrvá do nedele.

MP3: Minimatica vol.178 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (10.10.2010)

14:18

Pre všetkých priaznivcov relácie Minimatica prinášam nové informácie, ktoré sa týkajú výberu skladieb najbližšieho vysielania.

Videotip! Uffie - Difficult

14:00

Najnovšie video k singlu Difficult od Uffie z jej posledného albumu Sex Dreams and Denim Jeans.

12.10.2010
utorok

Nalaď si Deepmix

00:39

Deepmix.ru vysiela živé a nahrávané deep techno a deep house sety z Moskvy.
Funguje ako mp3 stream i download „server“. Zameriava sa na menej komerčné, inde tažko počutelné, elektronické štýly. Tento neziskový projekt frčí bez hovoreného slova a reklám ;)

Apokalypsa: Cristian Varela - Tajomstvo úspechu

11:45

Na Ibize ho minulý rok po ôsmy krát v rade vyhlásili najlepším techno DJom na svete. Za svoju kariéru nazbieral už tri desiatky podobných svetových ocenení. Vracia sa na Apokalypsu, aby znovu potvrdil, že je i v Česku obľúbený. V čom tkvie tajomstvo úspechu tohto energického Španiela?

MP3: Stanley Crow - Hardstyle Fashion

09:30

Pri príležitosti 4tého pokračovania code of darkness si pre vás dj Stanley Crow pripravil warmup mix s názvom Hardstyle Fashion. V jeho 28 minútovej svižnej selekcii si vychutnáte zvuk ktorý bude prezentovať aj vo svojom live sete už 23ho októbra na špeciálnom vydaní cod night s podtitulom therapy night ! Listen and enjoy:)

» Mini info

11.10.2010
pondelok

Smola a Hrušky - Topfest 13 životov tour 2010

18:51

Kapela Smola a Hrušky má pri príležitosti 13.výročia pripravené pre fanúšikov niekoľko noviniek. Koncom októbra štartuje svoje veľké slovenské klubové turné pod názvom TOPFEST 13 ŽIVOTOV TOUR 2010.

Profil: Radicall (Nightworksmusic/PL)

12:00

Headliner 30teho pokračovania klubovky Bass Kick je poľský DJ a producent, ktorý sa Vám predstaví už čoskoro v prešovskom klube Bunker.

Rozhovor: PierStoe & Snom - Niekedy na nás pozerajú ako na Marťanov!

12:00

Už len necelý týždeň nás delí od ďalšieho pokračovania party Hardflash, ktorá po pol roku opäť prichádza s bohatým výberom djov a štýlov, rozložených na troch stageoch. Dnes vám predstavujeme dvoch djov, ktorí sa stali neoddeliteľnou súčasťou portálu gregi.net – PierStoe & Snom!

Videotip! Ika Sali - Sensitive (Original mix)

10:38

Prinášame Vám nový track v deep house-ovom štýle od producenta Ika Saliho.

DJ Murphy – technika a DJ skillz

10:04

Marcos Santos alias DJ Murphy začal s DJingom v roku 1992. V tej dobe sa najviac našiel v hip hope a acid housu a komu nieje meno DJ Murphyho cudzie určite dobře vie, že tieto dva štýly ovplivnily celú jeho kariéru a dali jeho štýlu mixovania punc výnimočnosti!

Sven Väth sa vracia po 10tich rokoch do Brna! Na Citadelu!

00:00

Áno, svetový fenomén a miláčik publika Sven Väth zaradil do svojho tour pre rok 2011 tiež Českú republiku. V rámci legendárnej akcie Citadela vystúpí v päť hodinovom sete na brnenskom výstavišti. Zároveň so sebou tiež privezie svojich Cocoon kolegov, a to ako Djov, tak liveact a spoločne vystúpia 19.3.2011 v Brne.

8.10.2010
piatok

Videotip! LCD Soundsystem - Home

11:08

Dnes ponúkame nové video k tracku Home od LCD Soundsystem, ktorý pochádza z ich posledného albumu This Is Happening...

Súťaž: Event Hardflash ponúka 4 voľné vstupy

08:54

Už len týždeň a je to tu – party Hardflash a jej 3 stage nabité kvalitnou hudbou a atmosférou. Popri djských setoch si môžete po prvý krát od vzniku party vychutnať aj live show v podaní kapely Amphibios, ktorá sa predstaví na dnb stagei.

Rozhovor: Sepromatiq - Teším sa na vás všetkých!

06:57

Už len týždeň nás delí od dlho očakávanej party Hardflash v Metroclube Šaľa a my vám preto predstavujeme Sepromatiqa,  jedného z najuznávanejších slovenských producentov a djov, ktorý sa predstaví na hardtechno/schranz stagei.

Profil: K-tie

00:00

Katka aka K-tie mladá djane pochádzajúca z Martina (SR). Už od skorého veku začala navštevovať parties po celom Slovensku. Atmosféra parties a ľudia, ktorí sa venovali hudbe v jej okolí, ju „prinútili“ skúsiť, o čom to vlastne celé je...

Malý Special Place how-to guide – alebo aby ste nezablúdili

00:00

Presne o 15 dní vypukne prvý Special Place indoor festival. Predtým si ale poriadne preštudujte ako sa tam dostať, i keď je to "malina".

Rozhovor: K-tie

00:00

Ešte 3 týždne nás delia od party s názvom Magic Experiment. V breznianskom okrese sa po dlhom čase otvoria brány Magic clubu pre takúto výnimočnú noc. Pozvanie do Line up prijali 3 veľmi známe mená:  Boss, Drahosh a K-tie.
Dovolili sme si teda  vyspovedať šikovnú a velmi sympatickú djku K-tie

4Elements - Radio_FM 08.10.2010

00:00

Spolu s novými singlami od Marka Knighta, Sebastiena Legera, Denisa Ferrera ale aj slovenského Drahosha môžete odštartovať svoj oficiálny začiatok víkendu spolu s 4 Elements.

» Mini info

  • 00:00Feel 4 Fun volume 3 djembe edtion Už onedlho v Slovan klube v Krupine, sa môžete tešiť na ďalšiu nadupanú akciu od TECHRONU. Fandovia progressive a trance music si prídu na svoje pri produkcii bratislavského dja Rones Ronn...
7.10.2010
štvrtok

Rozhovor: Steve Rachmad "Detroit a funky style!"

11:40

Pochádza z Holandska, má rád mašinky a hráva detroit techno s nádychom soulu a funku. Tanečna scéna ho pohltila pred štvrť storočím, a predsa sa podľa neho najväčšia zmena odohrala pred pár rokmi. Spoznajte v rozhovore producenta, DJa a remixéra, ktorý kedysi Amsterdamu ukázal detroit. A pozor, Apokalypsa bude pre Steve Rachmada veľká oslava – presne v tento deň oslaví narodeniny!

Rozhovor: Hogar - Stále som na každé hranie nažhavený!

11:20

Už len necelý týždeň a máme tu party Hardflash. Ak prídete v tento večer do Metroclubu, určite si vyberiete práve to, čo vás najviac zaujíma, alebo na čo máte najviac náladu. Veď vyberať bude z čoho – tri stage pestro zaplnené kvalitnými djmi zo Slovenska i zahraničia.

Súťaž: Veľká súťaž Apokalypsy o darčeky z Heineken kolekcie 2010!

09:35

Tak a máme tu skutočne zaujímavú súťaž o pekné ceny, ktorých nieje málo!

Podcast: Deep Down Radio Show - Paul Diamond a jeho DEEP DOWN 003 na stiahnutie!

09:21

Tretiu časť, mesačnej radio show DEEP DOWN, majú na svedomí Paul Diamond & Tomm-e z projektu SDJS.

» Mini info

  • 12:36Party: [[[TRIDENT87 „4-dent” S novým mesiacom prichádza aj ďalšie pokračovanie najstaršej fungujúcej drum and bass noci menom [[[TRIDENT. Kvalitný sound system klubu Reset/Partyzánske otestujú 16. októbra opäť veľmi zaujímavé mená…
  • 10:42Party: Code of darkness 4 - Therapy Night Už čoskoro peklo otvorí opäť svoje brány a do klubu matrix v Kanianke nás príde svojim originálnym soundom rozdrviť momentálne jeden z najžiadanejších mien súčasného hardstylu a techstepu...
6.10.2010
streda

Pozvánka! Festival NouveauNu 2010

11:29

Vresk Factory  pripravili dvojdňový festival inteligentnej hudby NouveauNu, ktoré bude kráčať v stopách NuJazzDayz. Celé podujatie sa bude odohrávať 7. októbra 2010 v bratislavskom klube MMC a 8. októbra 2010 v Košiciach v priestoroch kulturparku Kasárne. Vystúpia Grasscut, Nadeah, Pjoni & Ink Midget, Mentalcut, Karaoke Tundra...

MP3: Minimatica vol.177 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (03.10.2010)

00:00

Úvodným októbrovým týždňom uvediem do prevádzky ďalší diel Minimaticy nabitý samými chuťovkami.

5.10.2010
utorok

Viper XXL a novinky na hardtechno scéne

19:35

Ako to vtedy bolo... Vlastným menom Manuel Orff, sa narodil v roku 1981 v nemeckom meste Mainz, kúsok od Frankfurtu. K elektronickej hudbe sa dostal v 14ti rokoch, keď jeho brat počúval Hardcore, ktorý bol v tej dobe veľmi obľúbený...

Pozvánka! Experimental_FM prvýkrát naživo zo štúdia 5.

15:18

Prvýkrát si môžete vychutnať dnešnú večernú šou Experimental_FM naživo v Slovenskom rozhlase v Štúdiu 5 v rámci BLAF -Bratislava Art Festivalu.

Easthetic festival sa bude konať v auguste 2011

10:06

BRATISLAVA 5. októbra (WEBNOVINY) - Druhý ročník multikultúrneho Easthetic festivalu sa uskutoční od piatka 5. augusta do soboty 6. augusta 2011.  V pondelok o tom informoval organizačný tím podujatia.

Videotip! Röyksopp - The Drug

09:57

Video s názvom The Drug je súčasťou najnovšieho albumu Senior od nórskej zostavy Röyksopp.

Jeff Mills dirigentom...

00:00

Príbeh Jeffa Millsa sa nedá zhrnúť len do niekoľkých riadkov, ako by to bylo možné u mnoho iných DJov. Jeff Mills je legenda, ktorá dokáže neustále prekvapovať a posúvať hranice techna ďaleko za obzory skalných vyznávačov pravidelného štvordobého taktu.

» Mini info

  • 00:00Bass Kick 30 s Radicallom Tretiu desiatku Bass Kick-ov uzavrieme párty, ktorá sa uskutoční v piatok 15.10.2010, ponúkne exkluzívneho hosťa z Poľska a posilnený zvuk a prinesie so sebou špecialitu v podobe afterparty a jednu organizačnú zmenu.
4.10.2010
pondelok

Pushkarev konečne na Slovensku!!

15:43

V piatok 15.10. v Subclube a 16.10. Zanzibar v Poprade bude akcia Deepmix Moskwa a ako hlavný hosť DJ Andrey Pushkarev z Moskvy. DeepMix.eu je ruské internetové rádio hrajúce house, techhouse a techno dj sety, fenomén fungujúci od roku 2002, ktorý si denne naladí pár tisíc ľudí z celého sveta.

M-Audio Workshop

20:59

Jedinečný workshop M-Audio za účasti Jana Meyerdierksa. M-Audio je výrobca zvukovej štúdiovej techniky (zvukové karty, USB a firewire audio prevodníky, audio softvér, monitory, MIDI keyboardy, a pod.) Určené pre každého, kto má záujem o prácu so zvukom na počítači.

1.10.2010
piatok

Fotky zo Svezarm Calling 6 od Michaeala Kelsa

17:07Šieste pokračovanie svezarm callingu na dvoch stageoch s 10timi djs..party vyšla skvelo, ďakujeme ľudia! Skvela kalba pred začiatkom zimného semestra. Čoskoro čakajte volume 7.

Videotip! J.Viewz - Salty Air

11:44

J. Viewz je multi-žánrový projekt elektronického hudobného producenta menom Jonathan Dagan. Singel Salty Air pochádza z albumu "Work In Progress", ktorý je súčasťou jeho nového projektu

Pozvánka! Bratislava Art festival 2010 - BLAF

11:07

Už dnes sa začína prvý ročník festivalu vizuálneho umenia Bratislava Art festival 2010 - BLAF, na ktorom môže návštevník zažiť, pochopiť, vnímať a diskutovať o umení..

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch