Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.4.2010 do 30.4.2010

30.4.2010
piatok

Music Education _FM s Martin Buttrich (19.04.2010)

Music Education _FM s Martin Buttrich (19.04.2010)11:43

Nemci to v histórii nikdy nemali jednoduché, vďaka svojej povahe, ale vždy dokázali zvrátiť chod dejín vo svoj prospech.

DRUM CITY - Sobota 22. máj v znamení kvalitnej drum’n’bassovej hudby

11:00

Postarajú sa o to členovia bratislavského zoskupenia 300H (Hrmených), teda B-Complex, Inso a X2um. Pre poslucháčov hudobného štýlu dnb je jasné, že do Košíc  zavíta slovenská elita.

Freshboys - Rozhovor a videoset z Koncept Tatry_FM Winter 2010

10:24

DJ-i Libor Fiala a David Steiniger. To je československé duo Freshboys s ktorým sme sa trochu porozprávali na minifeste Koncept Tatry v marci 2010. Ďalej sa tešíme, že môžeme ohlásiť pevný dátum pokračovania KT. Letná verzia sa uskutočńí 10.-11.-12. septembra 2010! :)

Festival Wilsonic 2010 nebude

08:06

Ak ste aj vy nedočkavo čakali, aký  line-up nám pripravia organizátori festivalu Wilsonic, už nemusíte ďalej sledovať info. Jeden z najlepších a najkvalitnejšich júnových európskych festivalov si na tento rok dáva prestávku.

Headlinerom júnového Easthetic festivalu francúzske duo Nôze

00:00

MICHALOVCE/BRATISLAVA 29. apríla - Headlinerom prvého ročníka multikultúrneho Easthetic festivalu na Zemplínskej šírave (25. - 26. júna 2010) bude francúzska skupina Nôze. Dvojica Nicolas Sfintescu a Ezéchiel Pailhes ponúkne na brehu „slovenského mora“ nepochybne okúzľujúcu elektronickú šou.

Mayday 2010 - You make my day

00:00

Dnes sa stretne na jednom ohromne obrovskom žúre v Nemecku 25 000 party people. Veď o tom uz určite viete, ak nie, hop hop na to! ;)

BASS 52 - LineUp

13:53

Už zajtra 1.5.2010 tu máme dlho očakávaný sviatok práce a s ním ešte viac očakávaná drum and bassova akcia BASS 52. V úlohách headlinerov sa tento krát predstavia novozélandský Michael Dylan Jones, známejší pod prezývkou The Upbeats (Non Vogue / Lifted / Virus // NZ) a maďarský hard-dnb vojak Mystification. Všetko sa odohrá za múrmi music klubu Element.

Tip! Boys Noize & Erol Alkan - Lemonade

00:05

Nemecký producent Boys Noize sa spojil s londýnskym indie "bohom" menom Erol Alkan, aby vytvorili skvelý indie electro koktail "Lemonade"..

MP3: DJ Allex - Allex in the only his production mix 2010

00:00

Ako malú ochutnávku vám ponúkame Allexov nový minimix, namiešaný výlučne z jeho vlastnej produkcie..

2NITE v Humennom!

00:00

Vážení a milí, pravidelná humenská párty 2NITE zavíta do nových priestorov SKY-PUBu v Humennom.

ReOrder u Above & Beyond, Ferryho aj PvD!

00:00

John Askew – Homesick (ReOrder Remix). To je mix, ktorý hrdo figuruje na najnovšom albume Johna Askewa s názvom: Rediscovered...

4 Elements - Radio_FM piatok 30.04.2010

00:00

Piatkový oficiálny štart víkendu s 4 Elements v špeciálnom mixovanom vydaní bude tento krát opäť stáť za to! Čakajú vás tri vrchovato nadupané sety od štyroch špičkových djov.

» Mini info

29.4.2010
štvrtok

Horse Meat Disco vydali druhý CD mix Horse Meat Disco II.

10:46

Vydavateľstvo Strut nepoľavuje vo vydávaní disco ochutenými kolekciami.  Od crew Horse Meat Disco môžeme očakávať široký pohľad na svet disco a boogie.

DJ Hell a jeho nový set Body Language vychádza toto leto na Get Physical Music

10:36

Pri tvorbe setu DJ Hell zahrabal hlboko vo svojej knižnici. Zmixoval súčasnú klubovú scénu s melódiou 70. a 80. rokov.

Podrobnosti o novom albume Chemical Brothers - Further

10:29

Ako sme už nedávno informovali, Chemical Brothers plánujú vydať začiatkom júna siedmy šúdiový album "Further"..

Tip! Nalin & Kane - Beachball (Joris Voorn Remix)

10:04

Kultovka z roku 1997 Beachball od Nalin & Kane sa vracia v remixe holandského majstraudavajúceho trendy v tanečnej hudbe - Joris Voorn!

Profil: Senator (VENOM inc./UK)

19:42

Ryan Wellings ako dj Senator silne ovplyvnený domácou scénou počnúc dvojicou Ed Rush & Optical, Matrix, Jonny L či Kemal & Rob Data. Za podpory svojich známych sa vrhol na djing a začal s organizovaním klubových nocí pod názvom Future Dark Technologies...

Chcete vytvoriť popový hit? stačia 4 akordy a je to.

11:37

Hudba, ktorá predáva milióny nosičov po celom svete. Človek by si myslel, že vytvoriť hit je nejaká veda..Hlúposť, stačia totiž 4 akordy a máte popový hit ako lusk.

Vychádza kompilácia Johna Dahlbacka na novom labeli Mutants s rovnakým menom

10:59

Švédsky DJ a producent má za sebou už plodnú kariéru. Posledných päť rokov, Dahlback šéfuje Pickadoll Records a najnovšie zriadil druhý label Mutants, cez ktorý chce vydávať svoje veci, rovnako ako skladby ostatných umelcov.

Z playlistu Rádia_FM: Sub Focus ft. COCO - Splash

09:37

Nick Douwma, známy ako Sub Focus, nadväzuje novým singlom "Splash" na dynamiku svojho debutového albumu..

Nový DJ: NOISIA

00:00

Producenstské trio štýlu drum&bass, electrohouse či breakbeatu z Holandska.

» Mini info

28.4.2010
streda

Súťaž: Tiësto – Kaleidoscope - Vyhraj VIP a Sappe Aloe Vera Mixed Drinks!

17:07

Od dnešného dňa štartujeme veľkú súťaž, v ktorej môžete vyhrať 2 klasické vstupy, 2 VIP vstupy, 1 VIP GOLD. Ku každému dostanete aj 6 pack Sappe Aloe Vera Mixed Drinks, ktoré venuje hlavný partner akcie. Súťaž potrvá do 16. mája 2010.

Nový set od Dodomana - Deep 2010

11:05

Nový set z rúk Domomana v deepovom duchu hovorí za všetko. Nech sa páči, vypočuj, stiahni..

Videopozvánka do Trnavy na Reborn 1.5.2010 s Tiborom a Dalom

01:22

Prvý máj je pre Trnavu sviatkom aj v inak, ako štandardne..

Bass 52 - videa a info

13:29

Týždeň po týždni plynie a to naznačuje, že sa nám blíži ďalšie pokračovanie párty Bass, ktorú sme naplánovali na 1. máj. V tento deň sa v Prievidzskom Element Music Clube odohrá už 52 pokračovanie tejto žúrky.

3media.PARTY 2010 v Nitre!

10:57

Už tretí rok 3 najvýznamnejšie média v nitrianskom kraji – radio.MAX, Televízia CENTRAL a MY Nitrianske noviny spojili svoje sily, aby pripravili tanečné podujatie na nitrianskom kúpalisku po názvom 3media.PARTY.

MP3: Minimatica vol.154 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (25.04.2010)

00:00

Po dlhom prehodnocovaní pozitívnych a negatívnych aspektov, ktoré vplývajú na informovanosť poslucháčov mojej relácie prostredníctvom písaných správ, som sa rozhodol pokračovať a prinášať naďalej stručné informácie týkajúce sa mojej relácie Minimatica. Ľudí, ktorí prejavujú záujem o moju reláciu, budem aj naďalej informovať o širokom výbere toho najlepšieho z plodov aktuálnej nekomerčnej elektroniky.

Tripmag night: Sťahuj sety zo soboty 24.04.2010

00:00

V sobotu prebehla žúrka pod názvom Tripmag night a nezabudlo sa nahrávať. V clube Cagram si pre vás vybrali djs Kitty, David Van Kay a Dave Szena svoje hudobné umenie, ktoré sme následne zachytávali do mp3 súborov, a dnes vám ponúkame download každého setu, ktorý bol na akcii odohraný. Celé to spustil už o 21.00h. David Van Kay . Presne o polnoci prevzala hudobné žezlo Kitty a štafetu dobiehal Dave Szena. Ako sa hralo na Tripmag night? Stiahnite si sety z 24.4.2010 z podujatia Tripmag night a utvorte si obraz. Príjemné počúvanie.

27.4.2010
utorok

Filmové tipy na 17. týždeň

Filmové tipy na 17. týždeň07:56

Filmové tipy tohto týždňa už naznačujú, že sa blíži máj a preto trochu romantiky nezaškodí. Samozrejme, nie v klasikom klišé.. Ponúkame český triler Oko ve zdi, francúzsku drámu Prorok, ale aj výborný film Shortbus, ktorý je ukážkou zdravej sexuality...

Ochutnávka – nové tričko Drom.sk

19:00

Máme vonku nový motív! Je ním zelený “dromáčik”, ktorý ešte nedávno dominoval našim plagátom. Po novom sa na vás usmeje aj osobne :)

Craquetone - Revived Shadows EP práve vonku!

09:43

Nie je to tak dávno, čo sa spustil nový slovenský netlabel MELODICA. Pilotný release Landscape EP so 4 skladbami odštartoval mladý slovenský producent, ktorý si vraví KeOSZ.  V tejto chvíli netlabel predstavuje svoj v poradí druhý release REVIVED SHADOWS, ktorý má na starosti Tetsuo aka CRAQUATONE.

Kultové Rádio_FM prichádza s dlhoočakávanou kampaňou Nepreladím, nestíšim, nevypnem z dielne Euro RSGC

09:20

Štvrtý okruh Slovenského rozhlasu Rádio_FM je jediným rádiom na Slovensku, ktoré prináša poslucháčom kultovú, viac alternatívnejšiu a progresívnejšiu hudbu. Je verejnoprávnym rádiom, ktoré by sa dalo charakterizovať troma slovami: Kult, legenda a pop.

30. apríl 2010, Čadca, multikultúrny club Déjá vu!!

21:18

Juh rozmixuje sever! Príď zhltnúť  elektrizujúcu atmosféru previazanú beatmi.
Kvalitnú porciu jahodového džemu vám spektakulárne natrú djs:  Peal, Monoide a Mimo.

Tip! Le Le - Disco Monster

09:23

Holandské trio Le Le už niekoľko rokov produkuje seriózne funky disko lahôdky a toto je jedna z nich..

Z playlistu Rádia_FM : Underworld - Jumbo

09:22

Britská elektronická legenda Underworld vydala v roku 1999 album Beaucoup Fish a jeho súčasťou bol aj singel Jumbo..Toľko z dnešného ranného playlistu Rádia_FM...

» Mini info

26.4.2010
pondelok

Fotky z NuDance XXL 4, Piano klub, Trenčín od Path

09:19Trenčiansky piano club sa piatok 23.4 otriasal pod náporom kvalitného drum and bassu. Avšak nie všetko bolo podľa plánu. Medzi tých ktorí mali byť a neboli na správnom mieste patrila Utopia ktorá však neprišla kvôli byrokratickým opletačkám a Will Kennard (Status) vymenil pódium za posteľ a čaj. Tento otáznik a prázdne miesto na pódiu robil vrásky nielen organizátorom ale aj publiku. Avšak tento mordor rozohnala správa o kompenzácii skupín. Namiesto Utopie a Chase and Status prišli pokrútiť platne No Money a Exorcist. Check this out...

Novy DJ: Counterstrike

21:28

Producentské duo z Juhoafrickej republiky svetoznáme tými najtvrdšími odrodami drum&bass - techstep, darkstep, hardstep.

25.4.2010
nedeľa

Style of Eye namixoval nový set pre Ministry of Sound

00:00

Druhé pokračovanie Ministry of Sound namixoval DJ a producent Linus Eklow, aka Style of Eye.

Bollov nový remix "Smoke In The Bedroom" na Pin Up Recordings

00:00

Írsky producent Victor John Junior v spolupráci s vokaliskou Lijanou v týchto dòoch vydal na značke Pin Up svoj debutový singel. Výsledkom je sexy, deep houseový track nesúci názov "Smoke In The Bedroom". Victor predstavuje svoj track v dvoch verziách s odlišnou náladou.

24.4.2010
sobota

Tip! Deekline & Dustin Hulton - Apple Bottoms

00:30

V hudobných klipoch sa stále venuje viac pozornosti nahote, sex predáva. Čo najviac žirafích topánočiek, odhalených brušiek a urastených ženských predností.

Paranormal Spectrums od Native Instruments

00:00

Paranormal Spectrum je nová pre pomôcka pre Kore player od Native Instruments.

SIGNAll_FM : 25.04.2010 - Sick music 2 special s B-complexom

00:00

V pondelok vychádza na značke Hospital dlho očakávaná drum&bassová kompilácia Sick Music 2. Budeme sa jej venovať v špeciálnom vydaní relácie SIGNAll_FM! Pozvanie do štúdia prijal B-Complex, s ktorým sa v rozhovore dotkneme rôznych tém a naživo zahrá aj mixovaný set. Už túto nedeľu na Rádiu_FM!

» Mini info

  • 00:00Xichtoplesk 29.04.2010 v Tabačke Sobotňajšia noc plná hlasnej hudby, hlbokých tónov, polámaných beatov, blikajúcich svetiel, lásky a predovšetkým nepredvídateľných zážitkov v netradične vyzdobených priestoroch Tabačky v Košiciach. Xichtoplesk dáva priestor dubstepu, dnb, jungle, hardcore a breakcore na dvoch pódiách.
  • 00:00Party: Listen Live! 24.04.2010, Radosť Chillout Bar, Bratislava, DJs: Damolh33, Tetsuo aka Craquetone, Bruyant
  • 00:00Apokalypsa odhaľuje ďalšie meno hlavného pódia! Na stránkach Apokalypsy (Official) na Facebooku vzbudila skupina fanúšikov veľký záujem o uverejnenie aspoň jedného z vystupujúcich, ktorý bude prezentovať rýchly a tvrdý sound - hardtechno. A tou bude brazílska kráska Fernanda Martines, ktorá Vám prináša hneď niekoľko setov.
  • 00:0014. mája to opäť vypukne! 14.05.2010, Letom svetom, Košice, DJs: Chris.SU, Deliquentz, Streetroll, Infect-ed, Roland Kadela, Funk'a'live, Paul Diamond, Eric Trane, Vjane Endoskopi
  • 00:00Party: [[[TRIDENT84 - United stands off Už 84. pokračovanie najstaršej pravidelne fungujúcej drum and bass party na Slovensku [[[TRIDENT, privíta 15. Mája 2010 v klube Reset/Partizánske významného hosťa z poza oceánu... a nie len to!
  • 00:00Party: Syndrom 25 - Techstep vs. Dakrstep 08.05.2010, Lager club, Prievidza, DJs: Senator, TN 1, Hadzi, Fanty, Yandee,S.Crow, Swipe,Yaggi
23.4.2010
piatok

Music Education _FM s Scuba (12.04.2010)

Music Education _FM s Scuba (12.04.2010)11:30

Keď mi jeden fundovaný kolega medzi rečou oznámil, že novinka dnešného producenta novej hudby Music Education Radia Fm, citujem: “kope riť”, kúpil som si svoj prvý Dubstepový album

DJ Southboy - Rozhovor a videoset z Koncept Tatry_FM Winter 2010

15:00

Braňo Southboy je houseový DJ a producent z Trenčína. Čo o sebe prezradil, sa dozviete z videa, ktoré sme nahrali na minifestivale Koncept Tatry 19.-21.03.2010.

Kompilácia Platform od Paul Woolforda

10:48

„Pre mňa ako DJa a umelca je podstatné vložiť do kompilácie všetky tracky ku ktorým sa som v priebehu rokov opakovane vracal, veci, ktoré ma inšpirovali, je to emotívny mix“, hovorí Paul.

Elektro-retrom posadnutý Chromeo vydávajú svoje očakávané nové LP Business Casual

10:23

Kanadské duo nadviaže na svoj úspešný veľký album Fancy Footwork z roku 2007.

Steve Ward - Invisible Papercut (Peter Horrervorts Remix)

09:48

Tanečnú elektroniku dnes vo svete symbolizuje niekoľko, či skôr mnoho, kvalitných producentov. Holanďan Peter Horrevorts je jednym z nich a o niekoľko dní vychádza platňa aj s jeho remixom na austrálskom Chameleon records. Vypočuj si to.

Víkend s Twisted! 30.04.-01.05. (Open air festival a zahraničný headliner)

11:42

Od úplne prvej party TWISTED uplynul pomaly rok a my vám chceme dať preto niečo špeciálne. Twisted bude oslavovať elektronickú hudbu vonku aj vnútri, celý víkend na prelome apríla a mája!

Tip! Trentemoller - Sycamore Feeling

10:46

Nový singel Sycamore Feeling je pochmurný, zmiešaný s akustickou gitarou, bicími a vokálom dánskej speváčky Marie Fisker.

Bažant Pohoda 2010 - Crystal Castels

10:17

Táto kanadská experimentálna elektronická formácia, ktorá je známa predovšetkým pre ich riadne "chaotické" live show, patrí medzi ďalších potvrdených účinkujúcich Bažant Pohody 2010.

Z playlistu Rádia_FM - David Byrne & Fatboy Slim

09:20

Konečne piatok, víkend pre nami, tak si ho spríjemníme fajnovou muzikou z nášho obľúbeného rádia:)

4 Elements - Radio_FM piatok 23.04.2010

00:00

Oficiálny začiatok víkendu s tanečnou hudbou prichádza opäť s piatkovým 4 Elements. Dnes si predstavíme  niekoľko aktuálnych singlov pod ktoré sa podpísali mená ako Christian Smith, Way Out West alebo Paulo Mojo. Okrem nich nás však navštívi aj talentovaný domáci dj a producent ktorý bude našim hosťom.

» Mini info

  • 00:00Hardflash – The Hardest Core: Finálne info + line up! Už dnes večer presne o 21.00 sa otvoriá brány Metroklubu v Šali aby ste sa mohli skvelo zabaviť na akcii Hardflash – The Hardest Core. Odporúčame prísť čím skôr, keďže kvalitné mená budú pre vás hrať už od začiatku akcie...
22.4.2010
štvrtok

Tip! Malente & Dex – Habibi

00:00

Nový track od Malente. Remixy vyjdu v najbližších týždňoch od mien ako Camel, Julio Bashmore, Joyce Muniz Roots, Shir Khan, David Keno, Tony Senghore.

Nepáči sa Vám navrhovaná zonácia Tatranského národného parku? - Tak protestujte.

13:16

Protestný stanový tábor občanov na námestí SNP proti navrhovanej zonácii Tatranského národného parku rozhodnutiu MŽP SR povoliť ťažbu dreva z najprísnejších rezervácií...

Z playlistu Rádia_FM : Moloko - Familiar Feeling

10:05

Veľmi pohodová skladba a zároveň aj singel z roku 2000 Familiar Feeling od Molko..Aj tako Vám dnes Rádio_FM spríjemnilo ráno...

Pascal Kleiman na Apokalypse spoločne s americkým VJ Kyle Lyons!

09:49

(Apokalypsa, CZ) Ano, je to poprvé, co na Apokalypse bude vystupovat Dj, který gramofony ovládá pouze nohama. Avšak je to také poprvé, co si Dj na Apokalypsu přiveze svého osobního VJe, tedy  “animátora” , který bude na videoprojekci mixovat svůj obraz se zvukem Pascala.

T Mike - 4 Reborn DJ set

00:00

S prichádzajúcim slnečným počasím, prichádza aj nový dj set z dielne Techron.sk. Dj T Mike pre vás namiešal opäť várku nadupaných rytmov pod názvom 4 Reborn.

MP3 free download: BONUS - INKOGNITO EP vychádza na Starcastic Records

00:00

(Starcastic Records) INKOGNITO EP je druhý sólový počin Bourka ze SPORTO, který od loňského léta vystupuje a

DJ Peetboy na download

00:00

Maďarsko-slovenský DJ Peetboy a jeho nové sety na download..

» Mini info

  • 00:00New DJ: Max Čaute! Určite ma poznáte pod umeleckým menom Dj Max, ale moje vlastné meno je Lukáš Guzej.
  • 00:00Tripmag night: Sledujte nás Poznáte ten pocit keď z akýchkoľvek dôvodov nemôžete ísť do klubu na vami vyhliadnutú party a netrpezlivo musíte čakať niekoľko dní na prvý fotoreport, aby ste zistili ako tam bolo, a o čo ste prišli a možno aj neprišli?
21.4.2010
streda

Buty 16.04.2010 v Rock Fabric - fotky by nox

Buty 16.04.2010 v Rock Fabric - fotky by nox08:45Buty. Ostravská kapela založená v roku 1986 členmi Richard Kroczek a Radek Pastrňák. K nim sa pridali Vít Kučaj, Ivan Myslikovjan a Luděk Piásečný. Pri nahrávaní druhého albumu Ppoommaalluu sa zloženie zmenilo na aktuálnu zostavu Pasterňák, Kroczek, Petr Vavřík, Milan Nytra a Milan Straka. Táto zostava vytvorila a odohrala mnohé pesničky, ktoré natoľko zľudoveli, že poniektorý ich poznajú, ale nevedia o ich autoroch. Kapela Buty zavítala na Slovensko, do popradského klubu Rock Fabric, kde koncertná miestnosť bola beznádejne plná, veď kto by nešiel na Buty? Stretli sa tu fanúšikovia z podtatier, ako aj blízkeho a ďalekého okolia. Hoci väčšina nadšencov týchto chalanov/pánov už neboli násťročný, dokázali vytvoriť príjemnú atmosféru počas pesničiek s nádychom rocku, folku, country, jazzu a reggae. Táto zmes hudobných štýlov v ich podaní znie jednoznačne skvelo a osloví mnohých prívržencov dobrej a kvalitnej hudby. V Rock Fabric to žilo a fanúšikovia mali možnosť výberu pesničiek podľa gusta. Odohrali sa najznámejšie songy, ktoré dostali ľudí do pohody a dobrej nálady. Mne osobne sa koncert páčil a túto kapelu Vám môžem len odporúčať.

Pražský Sperm Festival je späť. A opäť má čo ponúknuť!

Pražský Sperm Festival je späť. A opäť má čo ponúknuť!16:24

Po ročnej prestávke sa tento víkend (23. – 25.4. 2010) do Prahy opäť vracia oslava aktuálneho umenia, hudby a vizuálnej kultúry Sperm Festival, ktorý oproti iným vyniká. Okrem neobvyklých propagačných "letákov" zaujal aj line-upom, obrovskou dávkou kreativity, ponukou najnovších trendov a talentov na tanečnej scéne, až po možnosť vypočuť si ukážky rôznych experimentálnych vystúpení .

Na Afera.sk vyšli Dramatikz - Antiremixes

10:16

Popočúvajte ako sa remixéri popasovali s acapellami od Dramatikz..

KOMPAKT VYDÁVA KOMPILÁCIU MICHAELA MAYERA IMMER 3

09:47

Osem rokov od vydania prvej kompilácie  Immer a 4 roky po druhej, zostavuje Michael Mayer jej tretie pokračovanie.

Z playlistu Rádia_FM - Groove Armada - Paper Romance

17:48

Rádio_FM aj dnes ponúka dobrú hudbu a z playlistu vyberáme Groove Armadu a jej signel Paper Romance z nedávno vydaného albumu Black Light..

Víťaz súťaže o najlepšie video pre Mobyho skladbu Wait For Me

00:05

Počas predchádzajúcich mesiacov prebiehal súťaž o najlepšie video pre Mobyho skladbu Wait For Me. Samotný Richard Hall vybral jedno z posledných 6 videí, ktoré boli do finále posunuté jeho fanúšikmi...A tu máme víťaza....

MP3: Minimatica vol.153 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (18.04.2010)

00:00

V pravidelnom týždňovom intervale sa ku vám vracia rádio relácia Minimatica, v ktorej aj tento krát odznejú horúce novinky z úrodnej pôdy undergroundovej house a techno scény. Pripravte sa na ďalší výlet svetom kvalitnej elektronickej hudby.

Tiësto – Kaleidoscope: Buď VIP!

00:00

Od utorka 20. apríla 2010 sme spustili predpredaj špeciálnych VIP a GOLD VIP vstupov na world tour Kaleidoscope. Vopred upozorňujeme, že v predpredaji je limitovaná séria vstupeniek. Čo za svoje peniaze získate?

» Mini info

20.4.2010
utorok

Rokolectiv festival - kvalitná zmes elektronickej hudby a interaktívneho umenia

Rokolectiv festival - kvalitná zmes elektronickej hudby a interaktívneho umenia00:05

Počas 22 - 25. apríla sa do centra diania v Bukurešti dostáva kombinácia elektronickej hudby a vizuálneho umenia. Do Rumunska prichádzajú mnohé medzinárodné aj miestne hudobné talenty, vizuálno-experimentálne projekty, aby sa na pár dní prelomili rutiny bežného spoločenského života.. Dámy a páni festival Rokolectiv....

DJ Top Chart - Nisiru @ April 2010

11:13

Nisiru za slovenský label Afera.sk a jeho TOP chart..

DJ Grining - Rozhovor a videoset z Koncept Tatry_FM Winter 2010

00:00

Energia v DJingu, kvalita v hudbe, vysoké hodnoty v duši a tancovačka na parkete ako lusk! Takto sa predstavil majstro Grining na Koncept Tatry_FM Winter 2010.

Inšpiruj sa! Ako tancovať? :)

00:00

Úžasný nápad odtancovať moderné elektro-disko pred kamerou sa zrodil v hlave mladého kanaďana. Naučte sa poriadne tancovať na poriadnu muziku! :)

Blaze - Lovelee Dae (Beloved Vocal Rmx)

11:56

Určite jedna z najväčších deep house peciek v remixe The Beloved.

Z playlistu Rádia_FM - M Beat Feat. Jamiroquai

08:21

Z dnešného ranného playlistu vyberáme M Beat Feat. Jamiroquai - Do U Know Where You're Coming From

Tip TV.sme.sk! Hudák na živo. S Hríbom o Ficovi

08:02

To, že sa dá o politických témach baviť aj humorne, vie aj Tomáš Hudák, ktorý sa prednedávnom v jeho novom politicko-satirickom kabarete bavil so šéfredaktorom časopisu .týždeň Štefanom Hríbom o premiérovi Ficovi.

Fotoreport z Electrode #4 by Katka

00:00Superstar elektronickej hudby pre náročnejších, Američan Lusine (Jeff McIlwain), vystúpil v bratislavskom Subclube v sobotu 17. apríla. Sekundovali mu domáci Monoide, Peal the Band (live) a Ivek.

» Mini info

  • 22:31Party: Trance Culture 14.05.2010, KD Záturčie, Martin, DJs: JayCan, ReOrder, Gombo, Lea, DJ Pace 2PM
  • 22:10Party: Decadance 30.04.2010, Metroklub, Šaľa, DJs: Lixx, F@tsound and Lady Su, Grasshopper, Source Code, Pronk
  • 22:05Party: Run in the dark 23.04.2010, KD Silesia, Krnov, DJs: No Money (C.Phone), X.Morph, Bifidus Aktif, Piko & Bassin feat. MC Pes, MC Cagi (live beatbox)
19.4.2010
pondelok

Filmové tipy na 16. týždeň

Filmové tipy na 16. týždeň00:05

V tomto týždni ponúkame český film "Jízda" od Jána Svěráka, natočený pred 16-timi rokmi. Pre náročnejšie odborné oko opäť odporúčame kontroverzný horor "Antichrist", ktorý by zrejme mal byť prístupný nad 18 rokov:) Okrem iného sa do kín tento týždeň dostávajú novinky ako nórsky film  "Na Sever" (NORD) a americká dráma "Na hrane temnoty" (Edge of darkness)...

Elechtro Chatovica dva, Chata Ziar, Rajecká Lesná - Fotky od San

20:07Dvoj-dňovka Chatovica sa uskutočnila už po druhý krát túto zimu počas víkendu 16. a 17. apríla v peknej zalesnenej oblasti pri Rajeckej Lesnej. Zahrali Grining, Benco, Facet, Nisiru, Derma a ďalší..

Lifelike - Sunset (Ursula Videomix)

12:14

Francúz Lifelike a jeho typický disko sound založený na silnej atmosfére..

Cobblestone Jazz - Sun Child

11:07

Prepracovaný doublepack The Modern Deep Left Quartet od Cobblestone Jazz (Mathew Jonson, Danuel Tate, Tyger Dhula) vyšiel na Wagon Repair a !k7 rec.

Music Education _FM s Munk (05.04.2010)

10:17

Viac ako desaťročie bojuje o dobré meno talianskej produkcie s Maurom Picottom a spol. aj disco mamut Gomma. Súboj to je nie ľahký, i keď jeho zakladateľ Mathias Modica má so svojim vojskom na svojej strane pomerne silné zbrane dobrého vkusu, žánrovej pestrosti a ozajstných hudobníkov.

Hardflash – The Hardest Core: B-complex!

11:02

Dnes si trošku priblížime headlinera dnb/dubstep/breakcore stagu, ktorým je jeden z najlepších slovenských dnb producentov. Okrem informácií o jeho osobe vám prinášame na vypočutie aj výber z jeho produkcie ...

Tip! Breakage feat Donaeo - Speechless

00:05

Singel "Speechless", pod ktorý sa podpísali Breakage feat. Donaeo, je vynikajúcou zmesou dubstepu a indie s emotívnymi vokálmi R&B. Je súčasťou albumu "Foundation", ktorý vyšiel 22.marca prostredníctvom nahrávacej spoločnosti Digital Soundboy...

» Mini info

17.4.2010
sobota

Tip! Skream featuring Benga - Ultra Music Festival

00:05

Fajnové vystúpenie Skream featuring Benga na festivale Ultra Music v Miami. Okrem iného SKREAM & MC SGT. POKES patria medzi účinkujúcich Bažant Pohody 2010.

16.4.2010
piatok

Snowbombing - najlepšia kombinácia extrémneho športu a festivalovej hudby

Snowbombing - najlepšia kombinácia extrémneho športu a festivalovej hudby14:20

Dnes potešíme hlavne prívržencov, ktorí obľubujú kombináciu zimných športov spolu s poriadnou festivalovou nádielkou. Predstavíme Vám unikátny Snowbombing festival, ktorý sa konal minulý týždeň v Rakúsku, v jednom z najväčších a najvyššie položených lyžiarskych stredísk v Európe. Návšetvníci si vychutnávajú 639 km zjazdoviek a množstva kvalitnej elektronickej hudby....

Ako to vyzeralo na bratislavskom Autosalóne 2010?

22:58Najvýznamnejšia motoristická udalosť roka na Slovensku na ploche 38 000 m² predstavila ponuku 127 vystavovateľov z Českej republiky, Francúzska, Poľska, Rakúska a Slovenska. Zástupcovia 31 prihlásených značiek avizovali 62 výstavných premiér, ktoré sa ešte len objavia na slovenskom trhu. Prihlásené značky: Artega, Aston Martin, Audi, Cadillac, Corvette, Citroën, Dacia, Ferrari, Hyundai, Hummer, Gonow, Chevrolet, Jaguar, Kia, KTM, K1 Attack, Land Rover, Lotus, Maserati, Mercedes, Peugeot, Renault, Seat, Spyker, Subaru, Suzuki, Škoda, Velorex, Volvo, VW, Wiesmann.

Tip! Faithless - Not Going Home

17:41

Dynamické video k prvému singlu Faithless pomenovamom "Not Going Home" z pripravovaného Albumu "The Dance".

Dj Level + Lion Dee – In Motion Show 10 na Enation FM

13:37

Na 19.4. si Level ako hosťa do svojej In Motion Show prizval pána DJa Lion Dee, človeka ktorý stojí za akciami Nudance.

Trafik: „..sme pripravení prísť a prevrátiť to tam hore nohami“

13:19

Andrew Archer a John Elliot je dvojica, ktorá dlhodobo pôsobí pod jednou z najrešpektovanejších svetových hudobných značiek Global Underground. Computer Music Magazine ju pred časom označil ako „nové poklady v tanečnej hudbe“...

NuDance - Rozhovor s Utopia (Rusko)

12:59

23. apríl, Piano klub Trenčín, NuDance XXL. Rozhovor s hosťom z Ruska - Utopia.

Uži si leto s musiq1!

12:54

Aj toto leto bude patriť muzike s musiq1. Stopercentná  hudobná televízia si zobrala pod svoje krídla unikátnu festivalovú sériu. Dva prázdninové  víkendy tak budú patriť  hustému hip-hopu a tanečnému šialenstvu. Pod hlavičkou musiq1 summer to v Hornej Strede odpália festivaly TOTO JE HIP HOP a BEEFREE.

4 Elements - Radio_FM piatok 16.04.2010

06:00

Po kompletne upršanom týždni vás dokonale na duchu i v nálade povzbudí nadchádzajúce vydanie 4 Elements s množstvom exkluzívneho hudobného materiálu, informácií a samozrejme so skvelým hosťom.

» Mini info

15.4.2010
štvrtok

Tiesto a David Guetta. Aj dobrý kôň sa potkne

13:31

Tak na tomto si určite zguste každý neprajník :))

Rumenige & Loktibrada / Christian Wunsch / Go Hiyama / Reeko - PVC08

11:24

Palicavonzvreca 8. Tracky od Loktibradu a Rumenige, Christiana Wunscha, Go Hiyama a Reeka. Ďalší skvostný techno release.. paráda! :)

DJ Benco - Dva sety na download!

10:28

Dva live sety od Benca aktuálne na download! House feelin a Progress-ive feelin sú zážitkom rovnajúcim sa parketovému vyklopkávaniu aj keď práve sedíte vo svojej izbe :)

Nifra #7 beatport trance charts!

20:13

Nečakaná spolupráca Nifry a Marcusa Schossowa s názvom Different ways vyústila do kvalitného prog trancu s big room melódiou a “filthy” beat-mi, ktoré zaručene ocení každé trancové publikum!

MP3: Karloss - Mix for Sonne Edition

19:54

Aprílový (24.4.) diel známeho slováckeho mejdanu Sonne Edition, ktorý prebehne v kultúrnom stredisku Bůrovce na uherskohradišťsku sa blíži. Jedným z účinkujúcich je taktiež strobe producent a DJ Karloss, ktorý si pre vás k tejto párty pripravil špeciálny set.

DJ Shadow vydáva Imminent

11:50

DJ Shadow čoskoro po dlhej odmlke vydáva nový album na Island Records. Ross Allen, A & R z Island Records, povedali, že by to mohol byť jeden z najlepších albumov, vďaka jeho jemnejšej, hladkej, oduševnenej umeleckej forme.

DESIGNER DRUGS - Drop Down

11:46

Designer Drugs patria ku partii Noiseporn. Video je dôkazom vyvíjajúceho sa hudobného zvuku a štýlu.

Jet Project - Message from Chi-Town aktuálne na Beef records

11:35

Jet Project vydali v roku 2009 úspešné EP na labely projektu Silicone Soul - Darkroom Dubs, potom prišiel úspech na Get Physical a aktuálne vydávajú na austrálsko-českom labely Beef.. check!

Bažant Pohoda 2010 opäť príjemne prekvapila, formáciou Leftfield.

00:05

Organizátori Festivalu Bažant Pohoda 2010 potvrdili ďalšiu veľmi lukratívnu formáciu, Leftfield. Títo páni, ktorí patria medzi pionierov IDM a progressive house, sa po 10 rokoch opäť vracajú na koncertné pódia. Veríme, že mnohí hudobní "fajnšmekri" si ich vystúpenie vychutnajú...

» Mini info

14.4.2010
streda

Coachella Valley Music and Arts Festival

Coachella Valley Music and Arts Festival 16:45

Coachella festival, ktorý sa uskutoční 16. - 18. apríla 2010 v Coloradskej púšti, patrí k najväčším v Amerike. Vystúpia ... Delhic, Orbital, Plasikmen, Gorillaz, Hot Chip, Dj Rusko, La Roux, Grizzly Bear, Florenc and The Machine, Infected Mushroom...

Profil: Silent Witness (DNAudio, Metalheadz/UK)

15:21

Už túto sobotu 17. Apríla príde svoju nedávnu neúčasť na party [[[TRIDENT napraviť anglický producent Silent Witness. Na pripomenutie, kto to vlastne konečne zavíta do klubu Reset v Partizánskom, prinášame jeho krátky profil.

Profil: E-Lite (CZ)

14:53

Už o pár dní, konkrétne v piatok 16.4. sa na párty Girls on Decks v klube Empire predstaví jedna z najúspešnejších českých DJanes a ako sme už skôr avizovali, jedná sa o DJane E-lite.

MP3: Minimatica vol.152 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (11.04.2010)

14:37

Dni utekajú neskutočnou rýchlosťou, týždeň ubehol ako voda, nenazdávame sa a je tu ďalšie pokračovanie relácie Minimatica. S každým dňom pribúda veľa nových skladieb a pre tento týždeň sa v ňom objavia novinky, ktoré dúfam vás potešia.

Profil: Flight (Metalheadz/UK)

14:20

Na aprílovom vydaní svojich pravidelných akcii v Subclube pripravilo dnb.sk pre fanúšikov zlomeného beatu opäť niečo výnimočné. Párty s podtitulom Junglistic Sistaz. Rovnomenné tancovačky sa uskutočnili už v Londýne, Moskve, Paríži, Zürichu, Varšave či Viedni. A teraz konečne aj na Slovensku! Niekoľko biografických faktov o headlinerke sa dočítaš v nasledujúcich riadkoch. Viac info o akcii na www.dnb.sk.

Rozhovor: Michael Des - Už podľa line-upu je známe, že to bude veľká "zverina"

13:37

Dnes vám prinášame rozhovor s mladým talentovaným djom, ktorého meno je Michael Des. Tento dj stojí za zrodom projektu Welcome to Gregi.net, ktorý je tu pre vás online vždy posledný piatok v mesiaci ...

Profil: Peppelino (Yin Yang/HU)

13:18

Už za pár dní sa rozdunia priestory kultúrneho domu Topolná v rytmoch modernej elektronickej hudby. Headlinerom deviateho pokračovania párty Sonne Edition bude tentokrát vynikajúca maďarský producent a DJ Peppelino. Poďme si tohto mladého pána bližšie predstaviť. V sobotu 24.apríla sa tešíme dovidenia a dopočutia.

» Mini info

  • 13:34Sub-Urb v Subclube zadarmo! Už tento štvrtok 15.4. sa udeje ďalšie pokračovanie klubovej noci Sub-Urb, kde sa o zmes muziky stará Vili:am z PPE a dlhoroční djs Ricki Fitz, Bisley a Bobsan. Bude sa hrať Elektro-punk-mutant-disko, začína sa o 22:00 a je to zadarmo. Takže tak.
13.4.2010
utorok

V podstate sa stále snažíme o spojenie tanečnej hudby a myšlienky. Rozhovor s DJ-mi Noks & Good Mood

V podstate sa stále snažíme o spojenie tanečnej hudby a myšlienky. Rozhovor s DJ-mi Noks & Good Mood11:25

Dnes vám prinášame rozhovor so zvolenskou dídžejskou dvojicou NOKS & GOOD MOOD. NOKS & GOOD MOOD dvojka z bookingu Spiral, ktorá nás už už celé desaťročie oslovuje kvalitnou elektronickou hudbou v lákavom tanečnom balení. Akým štýlom sa venujú a na čom sa v súčasnosti podieľajú sa dozviete v tomto relatívne „bohatom“ rozhovore, keďže chlapci  riešia dosť zaujímavých  záležitostí, ktoré ponúkajú svetu elektronickej hudby :)

Chemical Brothers - Escape Velocity

10:47

Fantastický nový  track od  Chemical Brothers Escape Velocity z nového albumu Further. The Chemical Brothers sú späť po takmer troch rokoch. Naďalej posúvajú hranice ich vlastného zvuku a scénu posúvajú na novú úroveň. Siedmy štúdiový album vychádza v júni 2010.

Nový singel Hot Chip - I Feel Better

00:05

Akoby vyzerali chalani z Hot Chip ak by to bola tuctová formácia ala Backstreet Boys? Dúfam že Vašim očiam ulahodí nové video k poslednému singlu "I Feel Better" z albumu  One Life Stand...

» Mini info

  • 11:14Kvalita w/ Seb Andre Ďalsie pokračovanie pravidelnej, klubovej udalosti KVALITA je tu. Už túto sobotu teda 17.4.2010 sa v klube Viva, v Ružomberku stretnú dvaja zástupcovia Poľskej, bookingovej agentúry Promaidmusic Seb Andre a Foton, aby tu oslavili svoje narodeniny a tiež ponúkli svoje chápanie tanečnej muziky v štýle house and tech.
12.4.2010
pondelok

Koncept Tatry kráča po schodoch..

Koncept Tatry kráča po schodoch..09:43

Kultúra je definovaná  ako súbor zvykov, vzťahov, inštitúcií, umenia a iných čŕt, ktoré  charakterizujú spoločnosť, národ, alebo sociálnu skupinu. Je (sú)časťou sociálnych vzťahov spoločnosti a mala by stáť na rovnakej úrovni ako politický, právny a ekonomický systém...

Filmové tipy na 15. týždeň

Filmové tipy na 15. týždeň11:12

Opäť niečo zaujímave na tento týždeň. Vybrali sme pár noviniek, ale aj starších tipov, ktoré ste možno nevideli a oplatilo by sa..(Súboj Titanov 3D, Prorok, Kyselinový dom...)

Monoide má nové EP „Bad Mint On“.

16:23

Techno producent a dj Monoide (Tomáš Lipka) bude mať koncom apríla na svete svoje ďalšie EP, volá sa Bad Mint On a vyjde na domácej značke LFB.

MP3: eXe - Special set for Hardflash – The Hardest Core

16:07

Dnes vám prinášame na download a vypočutie set od dja eXeho, ktorý sa predstaví na akcii Hardflash – The Hardest Core, ktorá sa bude konať už 23. apríla v Metroklube v Šali. Nech sa páči ťahajte a počúvajte ...

[[[TRIDENT83 // DJ MAD SIGN live na rádiu_FM

14:24

V rámci promotion blížiaceho sa 83. pokračovania party [[[TRIDENT bude opäť možné vyhrávať na Rádiu_FM voľné vstupy a v utorok naživo v jeho éteri zahrá slovenský zástupca line-upu tejto noci.

Fotky z NuDance 18 Crew party @ Zanzibar, Poprad - Photo by Jambo

11:00Nielen v Poprade udomácnená drum and bass/breaks/dubstep party NuDance sa po roku existencie v klube Rock Fabric presunula do priestorov svojho času party-úspešného Zanzibaru. Line up v podaní NuDance crew bavil až do rána z polovice naplnený klub..

MYNC & Rhythm Masters feat. Wynter Gordon - I feel love

10:27

Disko klasika "I feel Love" z roku 1977 od Donna Summer a Giorgio Moroder je späť v novej podobe, ktorá brázdi kluby po celom svete. Opäť evergreen..

MP3: Andre.a Kran - April mix 07-04-2010

00:00

Je tu pre vás ďalšia vlna sviežosti v podobe mixovaného setu od dj-a a producenta Andre.a Kran.

„Reloadujte“ sa s Alexom M.O.R.P.H.om už 4. Júna na Tiëstovi

00:00

Keď minulý rok Alex M.O.R.P.H. pripravil svoje Purple Audio pre Vandit Records, začal zároveň písať novú kapitolu v sekcii najznámejších DJ-ských tvárí sveta. Krátky čas po tom, ako vydal svoje debutové LP s nezameniteľnou príchuťou všetkých zvukov elektronickej hudby sa stal silným motorom v tranceových kruhoch. Spojil a otestoval na ňom štýl, ktorý všetci dobre poznáme a tak veľmi milujeme.

Home Made Mutant zverejnil termíny svojho májoveho turné

00:00

Home Made Mutant zverejnil termíny svojho májoveho turné, ktoré bude na podporu nového, v poradí štvrtého, albumu Tajomný tromf mladosti.

11.4.2010
nedeľa

Music Education _FM s M.In (29.03.2010)

Music Education _FM s M.In (29.03.2010)22:00

Byť posadnutý nie je bohvie čo, ak sa ale nemôžete zbaviť nutkania kúzliť ľuďom úsmev na tvári, môže mať obcesia aj svetle stránky. Samozrejme len za predpokladu, že sa Vám to darí.

10.4.2010
sobota

FOOLK v najnovšom Bubblegum Beats 11 výbere

11:41

Wonky glitch sound! Foolk s takými menami ako Vikter Duplaix, Pixelord, Comfort fit, etc. na jednom mixe. Woop woop :)

9.4.2010
piatok

Koncept Tatry 2010 - Winter session video

15:41

Minifestival Koncept Tatry sa predstavil so svojou zimnou časťou počas víkendu 19. až 21. marca 2010. Dejisko: Vysoké Tatry - Dolný Smokovec (penzión Pod Lesom) a Štrbské Pleso, klub Plesnivec v sobotu. Djs: B-Complex, Lixx, Breeth, Wolscha (CZ), Grining, Southboy, Freshboys, Pete, Green, Dudel, Folly, Andy Origin.

Pozrite si krátky film o invázii pixelov - Pixels

16:38

Pixels je posledný krátky film od típka menom Patrick Jean, v ktorom uvidíte pixelovú inváziu v New Yorku "by 8-bits creatures"...Výborná práca!

Tip! Donna Summer - I Feel Love

15:33

Pohľad späť do histórie elektronickej hudby. Donna Summer naspievala tuto skladbu v roku 1977 a bola súčasťou albumu I Remember Yesterday. Spomenúť treba predovšetkým talianského producenta menom Giorgio Moroder, ktorý sa na tejto skladbe podieľal. Vďaka jeho práci so syntetizátormi v priebehu roku 1970 a 1980, významne ovplyvnil novú vlnu house, techna a elektronickej hudby všeobecne..

4 Elements - Radio_FM piatok 09.04.2010

06:00

Niekoľko hodinovka plná tých najlepších singlov tanečnej scény vás opäť čaká dnes večer vo 4 Elements. Našim hosťom bude Londýnsky navrátilec Peet, ktorý predstaví svoj aktuálny set a zároveň ozrejmí možnosti ako sa vybrať za štúdiom hudobnej produkcie do zahraničia, či to stojí za to a čo od toho očakávať.

8.4.2010
štvrtok

Profil: Enei (Critical, Med School, Brand Nu/RU)

20:48

Hlavným hosťom večera Drumatique session 5, zastupujúcim ruské rady je mladý muž zo St. Petersburgu- Dj a producent Alexey Egorchenkov aka Enei. A mi Vám prinášame jeho profil.

Robyn vydáva v júni prvý z trojice albumov Body Talk

20:27

Švédska elektronická diva Robin pripravuje nový album, ktorý nazvala "Body Talk Pt. 1" a jeho vydanie je naplánované na jún 2010. A prečo len Body Talk part 1?

MP3: Kizzah - Special for Hardflash "The hardest core"

20:11

Dnes vám prinášame na download a vypočutie set od dja Kizzaha, ktorý sa predstaví na akcii Hardflash – The Hardest Core, ktorá sa bude konať už 23. apríla v Metroklube v Šali. Nech sa páči ťahajte a počúvajte kvalitný hardstyle ...

Fotky: Broken Base 6 - Letom svetom

16:39Rozšírený košický klub Letom svetom hostil na svojej otváracej párty českú djane lámaných beatov no.1 IM Cyber. Nielen svojou krásou, ale najmä svojím citom pre hru prilákala do klubu veľa ľudí. Popri nej si zahrali Voodee a Frijah z Freetesa crew a doslova celú akciu na dnb stagei "zaklincoval" obľúbený Infect-ed. Na vedľajšom house-electro stagei dominoval Martin Haberland, Lemon s perkusionistom Andresom Povedom, dvojka Herak a Julien G, a Voks.

» Mini info

  • 21:36Drumophone 2 - Časový line-up+vyhodnotenie súťaže Tak piatok je predodvermi a vaša obľúbená žúrka sa nezadržateľne blíži. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom kto, kedy a s kým, tak klikajte:)
  • 21:22Party: Junglistic Sistaz 16.04.2010, SubClub, Bratislava, DJane: Flight, Shroombab, Kittywu, Kiara, Redlolee, Mc Delight, Mc Natty
  • 20:24Party: Drumatique session 5 17.04.2010, Nu Spirit, Bratislava, DJs: Enei, Gabanna, Kubo, Blupcat, Roland
  • 20:05Syndrom 24 - Časový line-up Sobota 10ti apríl nám už klope neúprosne na dvere a vy všetci sa môžete tešiť na ďalšie dlho očakávané pokračovanie klubovej noci syndrom s poradovým číslom 24 ...
  • 20:02Junglist Unity - Časový line-up Na Junglist Unity v Abatonu si v piatok užijeme legendu ragga jungle, Rebela MC alias Congo Natty, jeho dvorného speváka Tenora Fly a domácich borcov z Bass Beast, Basetix Unity a Tele2Beatz. Pre milovníkov reggae je naviac pripravený druhý stage, kde dominuje belgický Raggamuffin Whiteman. K úplnosti už chýba len časový line-up.
  • 19:54Party: Girls On Decks 16.04.2010, Empire club, Bratislava, DJane: E-lite, Lacerta, Eruvie
7.4.2010
streda

Snippah – Night Acoustic 5 & Dnb mix March 2010

00:00

Neuplynulo veľa času a neúnavný Snippah aj tento rok prichádza hneď s dvoma setmi, ktoré obsahujú tie najčerstvejšie tracky. Pre milovníkov deepovejších rytmov je pripravené už piate pokračovanie zo série Night Acoustic. Kto ma rád produkciu od mien ako Survival, Big Bud, Quadrant či Brother, určite si príde na svoje. Temné melódie na vás zaútočia z druhého setu nazvaného Dnb mix March 2010. Snippah opäť nezaváhal a okrem ostrieľaných producentov mix obohatil aj o svoju vlastnú produkciu. Výsledok posúďte sami.

Fotky: MC Deadly Hunta - Wave club

13:28MC Deadly Hunta sa ukázal v plnej paráde na reggae-jungle párty v prešovskom clube Wave. Spolu s ním sa predstavili aj Adham, Ragga Warriors Sound a APG! Akcia ozaj skvelá..

Delict.cz - vkusné tričká

10:12

O zaujimavé tričká nieje núdza. Na internete duplom. Jeden taký shopík vám práve dávame do pozornosti.

Tip! Oliver Koletzki feat Pyur - these habits

00:05

Nadaný nemecký hudobný umelec a producent Oliver Koletzki vydal minulý rok prostredníctvom labelu Stil Vor Talent, album Großstadtmärchen. Ponúkame Vám jednu z jeho skladieb v špeciálnej video verzii.....

MP3: Minimatica vol.151 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (04.04.2010)

00:00

Po sviatkoch pohody a dobrej nálady vraciame sa na hudobné pódium, kde si odprezentujeme nachystané lahôdky zo sféry underground deep and tech-house music.

Tip! Laurent Garnier - Gnanmankoudji live (I Love Techno 2009)

00:00

Na skladbu Gnanmankoudji od L. Garniera bol nedávno ukončený Beatport remix contest. Pozri si live podanie skladby a vypočuj si víťazné remixy.

Tiësto sa vracia na Slovensko!

00:00

BRATISLAVA 06. apríl 2010 (Slovakia promotion) – Po párty „storočia“ opäť prichádza na Slovensko ikona tanečnej scény – DJ Tiësto so svojím world tour Kaleidoscope. Jeho šou neustále zapĺňajú štadióny, športové haly a festivaly po celej zemi. Po veľkom úspechu sa v rámci svojho najnovšieho turné vracia na Slovensko. V Bratislave sa predstaví 4. júna 2010.

MAZTEK - rozhovor pre NuDance

00:00

MAZTEK (Taliansko) - live 23.4.2010 Piano Club, Trenčín, Slovensko. Rozhovor po kliknutí.

Killreall, Macho a Shroombab na Breaks.sk Records

00:00

Po krátkej pauze sa hlási o slovo ďalší release pod značkou Breaks.sk Records a spolu s ním aj nový web. Pripravte sa na pestrý breakbeat, produkcia je z Ruska, Slovenska a Rakúska.

Jupí - Menu EP part 3 + sety z Decibelu na download

00:00

Podobne ako pri prvých dvoch aj tretia časť Menu EP, pod ktorú sa podpísal Jupí, obsahuje 3 ks techno tools. K tomu pripájame niekoľko techno setov z Decibel radio show. Prajeme príjemný posluch!

APOKALYPSA The Bells 19.11.2010, BRNO, BVV, PAVILON P

00:00

Boží zvony bijí poslední minuty do začátku zkázy, do příchodu legendární Apokalypsy. Je tu magické číslo 33 a už neuvěřitelný, 11. rok noci, která se nezapomíná.

» Mini info

  • 00:00NUDANCE #18 Crew Party V sobotu sa pod Tatrami rozpúta už osemnáste pokračovanie broken beats (dnb, dubstep, breakbeat) žúrky Nudance s podtitulom Crew Party.
6.4.2010
utorok

Filmové tipy na 14. týždeň

Filmové tipy na 14. týždeň11:44

Opäť niečo zaujímave na tento týždeň. Vybrali sme pár noviniek, ale aj starších tipov, ktoré ste možno nevideli a oplatilo by sa.. (Bratia, Protektor, Babel...)

Poďakovanie po akcii Paul van Dyk

22:53

Vážení návštěvníci, kamarádi, média a partneři. Jsme velmi potěšeni za vaší přízeň, návštěvu a tak vřelé reakce akce Citadela s Paulem van Dykem.
Velice si vážíme Vaší návštěvy a tak potěšujících hodnoceních této party.

Noisecut - Svitá (Foolk rmx)

12:31

Na Myspace kapely Noisecut si vypočujte Foolkov remix na skladbu Svitá.

Michal Breeth - Slovak Stuff Minimix vol. 2

11:12

Mišo Breeth a jeho ďalší minimix skladieb domácej produkcie..

Beatport Mobile

11:04

Beatport predstavuje Beatport Mobile - nový spôsob nakupovania na Beatporte počas ciest. Každý DJ vie, že inšpirácia môže udrieť kedykoľvek.

Tip! Crookers - Remedy

11:01

Crookers sa ukázali trochu v inom svetle, ako môžeme byť zvyknutí. Nazvime to pop music, ktorá je plná dynamiky.

2.4.2010
piatok

Profil: DJ Dudel a LsDJ (Sunny promotion/SK)

14:31

Do našej Encyklopédii DJs boli pridané nové profily dvoch djs, ktorí točia platne za jeden booking a pochádzajú z jedného mesta: DJ Dudel a LsDJ.

Profil: Yola Kramer (Ukrajina)

06:00

Kto je Yola Kramer? Určite si veľa z vás položilo otázku, ktože je tá dievčina z Ukrajiny, ktorá sa na akcii Hardflash – The Hardest Core, ktorá sa bude konať už 23. apríla v Metroklube v Šali predstaví ako headlinerka na hardtechno / hardcore / hardstyle stagei. Tak nech sa páči čítajte a počúvajte jej sety ...

Signall_FM : 04.04.2010 s Dephzacom o Dephrecords a Bioforms

06:00

Prvé aprílové vydanie drum&bassovej show SIGNAll_FM bude tak trošku o extrémoch. Hrať sa bude hlavne abstraktnejší drum&bass a v kontraste k nemu tvrdšie beaty. Možno aj vďaka exkluzívnej premiére nového setu Bioforms, ktorý do štúdia prinesie Dephzac. Popúšťame si jeho tracky a porozprávame sa aj o hudbe a jeho labeli Dephrecords.

1.4.2010
štvrtok

4Elements - Radio_FM 01.04.2010

19:27

Na veľký piatok si odbehneme nielen hudobne do slnečného Miami, kde sa v tradičnom čase v posledný marcový víkend konala preslávená Miami Winter Conference.

Reactable live - nový inkarnačný nástroj

11:09

Reactable live - nový inkarnačný nástroj, ktorým sa (možno?) zmení spôsob vytvárania a implementovania elektronickej hudby.

Claude VonStroke vydáva tretie Ep remixov

10:54

Americký techno producent Claude VonStroke čoskoro vydá nové remixy nazvané Remix EP Pt. 3.

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch