Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.2.2010 do 28.2.2010

28.2.2010
nedeľa

Fotoreport z party Re-play

02:04Pár fotiek z hodonínskeho clubíku Beseda, z párty r3:play na ktorej zahrali Djs: Sayko, Misha & Hubis a další
27.2.2010
sobota

Dnes v Exclusive_FM Fatboy Slim

15:40

Dnes o 18.00 bude z étera Rádia_FM, v relácii Exclusive_FM, znieť hudba Fatboya Slim-a. Prajeme príjemné počúvanie...

Rozhovor: JPL – O Slovensku som už toho počul veľa

11:33

4P párty sa nám pomaly ale isto blíži a tak je na čase vyspovedať jedného z hlavných hosťov. Ako prvého sme oslovili Joniho Ljunqgvistu všetkým známy ako JPL.

26.2.2010
piatok

Slovenský tech-house borec Funktaron vo svete

Slovenský tech-house borec Funktaron vo svete18:31

Funkatron momentálne dokončil prípravu veľmi zaujímavého EP s názvom Skycycling, na ktorom spolupracoval s ďalším výborným slovenským projektom s názvom Sensoreal.

SUBLAB 003 25/2/2010 - DUBSTEP EXTRAVAGANZA

10:17

Tretie pokračovanie dubstepového podcastu Sublab je opäť tu a tentokrát vo veľkom štýle, pretože Vás čakajú až dve hodiny kvalitného materiálu, a určite si každý pochutná na takých menách ako Scuba, 16bit, ci Borgore.

4 Elements - Radio_FM piatok 26.02.2010

06:00

V dnešný piatkový večer vo 4 Elements prinesieme prvý zo série rozhovorov a predstavovaní slovenských a českých vydavateľstiev, ktoré prehovárajú nielen do diania na domácej scéne.

» Mini info

25.2.2010
štvrtok

Prvým českým interpretom na Pohode je trio Kazety

17:44

Okrem tria Kazety rozšírila zoznam potvrdených účinkujúcich na 14. ročníku festivalu Pohoda anglická hudobníčka Mica Levi, alias Micachu, s projektom The Shapes.

Video tip: Dub Pistols feat. Rodney P - Ganja

17:35

Britská zostava Dub Pistols s ich novým singlom "Ganja" opäť raz potrvrdili ich silné hudobné vplyvy. Ich nový, v poradí 4. album, pomenový Rum & Cola je toho jasným príkladom...

Video: História marihuany

09:51

Niečo o rastline, ktorú podaktorí vážia zlatom :)

24.2.2010
streda

Polemic 20.02.2010 v Rock Fabric - fotky by nox

Polemic 20.02.2010 v Rock Fabric - fotky by nox20:36Dňa 20.02 2010 Rock Fabric v Poprade navštívila jedinečná kapela Polemic. Chalani z Polemic-u nasadili latku veľmi vysoko hneď po prvom songu. Skvelé pesničky dopĺňalo publikum, ktoré sa vyskákalo, utancovalo a vyspievalo. Bola radosť pozerať a počúvať, čo všetko vyvádzali chalani z Polemicu. Doslova roztancovali celý RockFabric a ich hudba oslovila každého od násťročných po zrelý vek. Už dlho som sa tak nezabavil pri fotení a už dlho som nezažil, aby sa kyslík tak rýchlo vytratil z miestnosti. Obdivoval som "kondičku" na pódiu, ako aj pod ním .Tí, ktorí zmeškali tento koncert, prišli o veľa. A tí, ktorí na ňom boli, vedia prečo to vravím. Ale "omeškanci" nezúfajte, prinášam Vám aspoň fotografiami bližší pohľad na Polemic pod Tatrami.

Vinyl pod elektrónovým mikroskopom

19:46

Chris Supranowitz je výskumným pracovníkom Inštitútu optiky na Univerzite v Rochesteri (USA). Spolu s radom ďalších veľkolepých štúdií (napr. kvantovej optiky, zachytávanie uhlíka), sa Chris rozhodol pozrieť na relatívne nudné drážky vinylu pomocou mikroskopu.

Profil: Drumatique session predstavuje jedného z headlinerov Axiom-a

18:33

Bez zbytočných rečí sa pozrime, s kým bude DRUMATIQUE crew v Nu Spirit Clube oslavovať. Prvým z dvoch avizovaných headlinerov je švajčiarsky Dj a producent, ktorému v žilách koluje česká krv - Axiom.

Profily: Event Black & White predstavuje svojich djs - Juicy, Mathew, A-Z Best

17:36

Už budúci piatok to celé vypukne. Prvá epizóda v Michalovskom Alcatraze odštartuje celoslovenskú klubovú šnúru s názvom Black & White club tour a vy možete byť pri tom! A tú su už mená a profily DJs, ktorí Vás budú celým večerom preháňať skrz dance floorom.

DJ Juicy, DJ Mathew, DJ A-Z Best

Matthew Herbert oznamuje vydanie prvej časti trilógie - One One

10:24

V marci vydáva inovátor elektronickej hudby Matthew Herbert album One One, prvý v poradí silne koncepčnej trilógii.

» Mini info

  • 18:58Party: Drumophone 12.03.2010, Tabačka, Kočice, DJs: Cenco, Clive, Dykman, Bendhy, Slight, Snippah
  • 16:00Trojica rakúskych DJs pricestuje v sobotu do Popradu Paul SG, The Square a Indensit z Rakúska sú na ceste aby vás zabavili tým najlepším dnb aký sa aktuálne pohybuje na labeloch Good Looking, Fokuz či Influenza. Nenechajte si ich újsť.
  • 10:35V sobotu Flora Fauna - Bassline Attack! Party Flora Fauna, ktorej rezidencia je už šiesty rok v najvyššie položenom klube Plesnivec sa po prvý krát uskutoční s podtitulom „Bassline". Na Štrbské Pleso príde ich skoro kompletná výprava aby „povýšila" naše ušné bubienky.
23.2.2010
utorok

Music Education _FM s In Flagranti (15.02.2010)

Music Education _FM s In Flagranti (15.02.2010)11:41

Žiadne predsudky, eklektická silne undergroundová až jemne bizarná hudobná výchova, špinavý zvuk a super sexi slová. Future sound of New York miešaný s balkánskym temperamentom pokreslený hypeovým designom a natočený amatérskou kamerou.

Filmové tipy na 8. týždeň

Filmové tipy na 8. týždeň 14:47

Aj tento týždeň prináša zaujímavé novinky do slovenských kín. Vybrali sme pár nových ale aj starších filmov, ktoré ste možno nevideli a oplatilo by sa....

Rozhovor: Paul van Dyk - Necítim sa byť pod škatuľkou trance

19:54

Paul Van Dyk je v súčasnosti asi vôbec najznámejším svetovým producentom elektronické hudby. Znamená to preňho byť už dve desiatky rokov v maximálnom nasadení, naplno odohrať stovky a stovky koncertov a  na svoje konto si pripisovať pravidelne ďalšie megahity. So svojím záberom sa Paul van Dyk nerád škatulkuje. Prečo to všetko robí a čo z toho potom má, to sa mimo iného dozviete v našom rozhovore.

MP3: Minimatica vol.145 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (21.02.2010)

19:45

Prichádza nový dvojhodinový diel rádio show Minimatica, v ktorom vám ponúkam na vypočutie 22 noviniek zo sveta aktuálnej elektronickej scény. Predstavím vám ponuku toho, čo sa objavilo v posledných dňoch...

V piatok rozdá Rádio_FM svoje hudobné ceny Radio_Head Awards 2009

09:40

Bratislava 22.2. 2010. Hlasovanie druhého ročníka je už ukončené, víťazi sú jasní. Verejnosť ich spozná 26. februára počas slávnostného večera vo Veľkom koncertnom štúdiu Slovenského rozhlasu.

DJ a producent Riva Starr namixoval novú kompiláciu Miami ´10 k edícii Defected in the House

09:33

Starr je známy energickým štýlom mixovania. Na oboch diskoch Defected in the House - Miami '10 Starr hravo mixuje tracky plné vokálov od Nicka Curlyho alebo Jorisa Voorna.

» Mini info

  • 20:31Party: Black&White 26.02.2010, disco club Alcatraz, Michalovce, DJs: Az-Best, Juicy, Mathew
22.2.2010
pondelok

Minimal music videá na R.fm

Minimal music videá na R.fm 10:14

R.fm patrí určite k najobľúbenejším stránkam hudobných videí. Momentálne dáva dokopy výber tých najlepších videoklipov minimalu od umelcov ako Monolake, Richie Hawtin, Bjorn Svin a Air.

DAVID KOLLER & BAND 18.02.2010, Rock Fabric, Poprad - fotky od Simi

22:00Mr. David Koller & band v Poprade. Hudobník a spevák skupiny Lucie – David Koller v piatok 19.2.2010 odohral spolu so skvelým gitaristom - Michalom Pelantom, nenápadným no veľkým klávesovým mágom Michalom Nejtkom, pohodovým basgitaristom Marekom Minárikom a vysmiatym bubeníkom Tomášom Marekom perfektný klubový koncertík. Atmosféra sa v rukách neznámo-známej predkapely Mukatado rozohriala len veľmi vlažne.. Možno je to ich krátkym účinkovaním, možno práve ich tvorbou, ktorá zaujala menej než sexi speváčka. No malé priestory RF sa hneď po výstupe DK a jeho spolubojovníkov naplnili až po strop pozitívnou energiou, ktorá gradovala s každou ďalšou pesničkou skupiny Lucie. Títo týpci predviedli kus dobrej nálady, radosti z hudby, jej tvorby a prezentácie, nadšenie z blízkosti ľudí a nezvyčajného spojenia v čase a priestore. Ich úsmevy, precítenie a perfektná synchrónnosť priviedla dav do zvláštneho tranzu, kedy sa zrazu všetko napätie vyparilo. Po pár prídavkoch nasledovalo už len jasanie a pitie do rána. Chlapcom prajeme veľa úspechov, slnečnej energie a málo otravných fotografov, ktorí ju sajú ako hadica od vysávača!

Fotky z Interior sounds by hudri & thijst

00:00V malom trenčianskom klube Lúč nám tanečne a hudobne ulahodili Foolk, Craquetone, Glgn & Jimmy Pe(e), Damolh33, Abnormal a DJ Twist.

ReOrder vydáva úspešné Miracles EP

18:41

Po úspechu spoločnej skladby s JayCan-om: Come With Me To Varanasi, ReOrder vydáva svoje prvé tohtoročné EP s názvom “Miracles”, ktoré obsahuje hneď 3 jeho skladby z originálnej produkcie. EP vychádza exkluzívne práve dnes na www.audiojelly.com pod krídlami slovenkého vydavateľstva Silent Shore Records.

Paul van Dyk a jeho návštevy v ČR

12:55

Stalo sa pravidlom, že raz ročne prichádza Paul van Dyk exkluzívne do ČR, aby tu odohral svoj set a predstavil sebe a svoju víziu hudby. Sme natoľko malá republika, že voziť ho viackrát ročne, stratilo by jeho vystúpenie na exkluzivite, ktoré sa mu dostáva. Píše sa rok 2010 a Paul van Dyk prichádza opäť k nám. Dalo by sa povedať, že presne po roku. Minulého roka len vymenil svoje domovské miesto v ČR (Prahu) za Brno.

Rozhovor: Marek Papík - šéf produkcie predaja a obsluhy na akcii Paul van Dyk v Brne

12:12

Porozprávali sme sa s človekom, ktorý má na starosti aby Vám návštevníkom tejto párty "nevyschlo" v hrdle a v podstate sa stará o celkovú logistiku na akcii Citadela s Paul van Dyk-om.

Rozhovor: B-Complex pre Hardflash – The Hardest Core

11:59

Dnes vám prinášame rozhovor s B-Complexom, ktorý prijal pozvanie hrať ako headliner na akcii Hardflash – The Hardest Core, ktorá sa bude konať 23. apríla v Metroklube v Šali.

Paul Woolford vydáva svoj prvý komerčný mix Platform

10:32

Dvojdiskový set na 100% ukazuje zručnosti Paula Woolforda. Pôsobí na tech-house scéne od prelomu storočia a jeho produkcia stále získava pozornosť. Už z výberu mien na trackliste vidno, že Paul Woolford vyberal tracky priamo od srdca.

Kasper Bjørke - Efficient Machine

10:09

Dánsky disco-pop nadšenec Kasper Björk sa vrátil s novým videoklipom. Je to jeho prelomové video pre tretí singel Efficient Machine  z jeho nového albumu Standing on Top of Utopia.

21.2.2010
nedeľa

Fotoreport z Oldies Disco v Elame

21:58Dobrodružná discocesta v štýle 50 - 90tych rokov. Tri tanečné parkety, osviežujúce drinky a nespočetné množstvo mladých zabávajúcich sa ľudí užívajúcimi si hudbu plnými dúškami :)
20.2.2010
sobota

Video: Umbilical Brothers

18:28

Videl som už hocičo, na nete je plno rôznych talentov ktorí vyrazia dych. Ale Umbilical Brothers su úplna pecka.

19.2.2010
piatok

Koncept Tatry 2010 - Winter session infopack

Koncept Tatry 2010 - Winter session infopack16:00

Minifestival elektronickej hudby_FM a nielen hudby vo Vysokých Tatrách sa hlási po druhý krát so svojou zimnou časťou. V marci. Full info je tu.

Fotoreport zo Special Place 04 od Path

09:54V piatok 12.februára sa v bývalom Dopleri konalo ďalšie pokračovanie akcie s názvom Special Place. Na tejto akcii sa aj odovzdávali ceny dnb awards '09. Zahrať prišli DJs zo zahraničnej dnb scény v zložení: Adam F (UK), Panacea (GER), Cyantific (UK), ktorý prišiel namiesto TC a zo slovenskej scény sa predviedli Slight&Olis Bakulu, L Plus a Cenco & Dykman. Ľudia vytvorili perfektnú atmosféru a tí čo neprišli môžu ľutovat.

Rozhovor: Splinta pre Nudance Music

12:04

Prinášame Vám rozhovor s jedným z headlinerov dnešnej žúrky NUDANCE XXL #3, ktorá sa bude konať pod Trenčianskym hradom.

Christian Prommer vydáva druhú Drumlesson

10:14

Christian Prommer má na konte už druhý diel série Drumlesson, ktorý vyjde  tento rok na jar. Mníchovský bubeník, DJ a producent sa objavil na elektronickej hudobnej scéne ako súčasť Fauna Flash a Trüb Trio s Rainerom Trübom a Roland Appelom. Na sólovú dráhu sa dal len pred niekoľkými rokmi vydaním singlov a v roku 2008 prvou sériou Drumlesson.

Album: Riva Starr - If Life Gives You Lemons, Make Lemonade

10:08

Stefano Miele alias Riva Starr je ten typ človeka, ktorého energia je nákazlivá, trochu drzá a preto je istotne spestrením každej party. Názov jeho nového albumu pochádza z rovnomennej knihy plnej „amerického optimizmu“.

» Mini info

18.2.2010
štvrtok

4 Elements - Radio_FM piatok 19.02.2010

18:31

V nadchádzajúcom 4 Elements budete mať možnosť si vypočuť tie najaktuálnejšie tituly zo svetových tanečných pódií okrem nich však prinesieme aktuality aj z tých domácich.

Profil: Abnormal (tnt_crew)

18:22

Experimentálnym zvukom Vás prevedie aj tento chlapík z Trenčína už zajtra t.j. 19.2.2010 v trenčianskom klube Lúč na akcii Interior sounds.

Profil: Craquetone (Leporelo)

18:04

Reprezentuje a hráva hudobné štýly deephouse, dub & jazz house, minimal house, pričom jeho vlastná hudobná produkcia sa nesie v žánroch house, minimal, deephouse. DJ, liveact a remixér - Craquetone.

Koncept Tatry Winter 2010 - Chceš si zahrať na našom festivale?

12:26

Pošli svoj set. Štyria naj zo zúčastnených dostanú pozvánku zahrať si. Dvoch za rovné beaty vyberá DJ Breeth vo 4elements_FM, dvoch za zlomené DJ Lixx v Signall_FM.

Faturenet recordings: Various - Pick n Mix Vol.3

10:25

Dobré veci prichádzajú pre tých, ktorí majú trpezlivosť čakať (rovnako ako na dobre vychladený Plzeň :)

Ministry Of Sound vydáva novú kompiláciu

10:17

Ministry of Sound vydáva novú sériu kompilácie, 'Ministry Of Sound Club present'. Album obsahuje 2 CD, na jednom sú DJ mixy a druhom exkluzívne originálne tracky producentov a rôzne remixy od zúčastnených umelcov.

Funkatronov jarný setík

10:09

S príchodom jari si pre Vás pripravil martinčan Funkatron jarný groovy setík plný noviniek tech-housovej svetovej scény. Niektoré z trackov použitých v sete vyšli práve na jeho Seta Label začiatkom roka alebo ich ešte len oficiálny termín vydania čaká.

MP3: DJ Grining - Techno mix 2009

10:03

Winter Beat, Retro Club, Žilina - 27.2.2010. B-day party starého DJského vlka menom Grining! Na ochutnávku sťahuj jeho set..

» Mini info

17.2.2010
streda

Music Education _FM s Jose James (08.02.2010)

Music Education _FM s Jose James (08.02.2010)10:32

....o tom ze remixovany Jazz nemusi byt zakonite NuJazz. Vzhľadom na povahu predmetu dnešnej Music Education musím uviesť, že tento nápad nie je z mojej hlavy, ale niektorých známych zo sociálnej siete. Napriek faktu, že som takmer Jazzový analfabet sa mi ale nový album majiteľa zamatového JazzBarytonu, na druhy krát počúval pomerne ľahko až príjemne.

Profil: Projekt Gat Elektra sa bude prezentovať na Sonne Edition 9!

18:13

Poslednú aprílovú sobotu (24.4.) sa na Slovácku prvýkrát predstaví projekt Gat Elektra. Jedná sa o spoločný projekt dvoch znojemských bratov doposiaľ známych ako Kepy and VK Studio, ktorí budú jedni z vystupujúcich na druhom Naked records stage-i.

Mekki Martin feat. Terri B – I Love This Feeling (Vibrate!)

17:28

Veľmi nadejný producent a DJ Mekki Martin vydal zatiaľ jeho najúspešnejší singel I Love This Feeling na ktorom spolupracoval s americkou speváčkou Terri B (Roger Sanchez, D.O.N.S, John Dahlback). Tento singel vyšiel na celkom novom labely Vibrate!, ktorý patrí svetoznámemu nemeckému producentovi Denis The Menace.

Röyksopp headlinerom festivalu Grape v Pezinku

13:29

Popri koncerte nórskej elektronickej skupiny si návštevníci podujatia budú môcť 13. a 14. augusta vychutnať aj vystúpenia skupín Tata Bojs, Para, Puding pani Elvisovej, Diego, Swan Bride a Billy Barman.

Profil: Damolh33 (Leporelo)

10:43

Damolh33 zahrajú v Lúči svoj historicky prvý liveset ever, ktorý si už istý čas pripravovali. Technicky to budú mať zaujímavo poriešené, jeden z dvojice bude obsluhovať AKAI APC40 - Midi kontrolér, pričom budú miešať audio, efekty, loopy naživo hrať aj na VST inštrumentoch, no a druhý z bratov sa postará o mixpult, kde bude ovládať ďalší samostatný audio kanál vychádzajúci z počítača ich live setu.

Chris Liebing oslavuje desiate výročie jeho labelu CLR

10:23

Sám Liebing namixoval a editoval kompiláciu s názvom 10 Years CLR. Pri zostavovaní trackov Liebing stavil na mnohých z jeho najbližších ako Speedy J, Alex Bau, Pfirter a Adam Beyer.

MP3: Paulo Mewini – EL Pozitiv vol. 4 (iguana edition)

09:55

Zdravím všetkých priateľov a priaznivcov elektronickej  tanečnej muzičky. Po roku sa opäť hlásim s novým setom z mojej edície EL Pozitiv s poradovým číslom 4. Aj tento krát ostávam verný koncepcii tejto edície a set je ladený v prvej časti do proggy house a v druhej polovici do tech-house.

MP3: Minimatica vol.144 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (14.02.2010)

09:40

Tak ako každý týždeň rovnako aj dnes si budete môcť vychutnať porciu klubového zvuku v relácií Minimatica. Pri hľadaní a vyberaní toho najlepšieho pre dnešnú časť som sa riadil podobnými postupmi ako minulé a preto sa mi podarilo pre vás vyselektovať nasledujúci výber.

» Mini info

16.2.2010
utorok

Metallica Intrepid 13.2.2010 - fotky by nox

Metallica Intrepid 13.2.2010 - fotky by nox13:12Konečne sme sa dočkali kapely Metallica Intrepid. Kapela hrala 13.2 2010 v Rock Fabric v Poprade. Účasť bola vysoká, veď kto by nemal rád Metallicu :) Prišli milovnici tejto kapely všetkých vekových kategórií. Z mojej strany atmosféra na koncerte bola perfektná. Chalani hrali svetoznáme songy, ktoré poznajú snáď všetci, ale aj songy menej známe. Pre mňa a asi aj pre iných to bol skvelý zážitok zažiť "Metallicu" naživo. Chalani hrali skvelo a ľudia sa perfektne bavili. Budem rád, ak ich opäť uvidím v Poprade.

MP3: DJ Toffee – Listen To The Beat Session No.5

14:02

Tento set som mixoval v Abletone po mojej rezidentnej noci ktorú zvyknem robievať v Quere (Kežmarok).

Fotky z Music Education Party_FM by hudri & thijst

00:00Prinášame Vám fotky zo žúrky Music Education Party_FM, na ktorej naše srdcia potešili Mizzi, Facet a Geenko.

Rozhovor: Ivan Bařina - šéf produkcie Citadely s Paulom van Dykom

14:20

Čas vystúpenia umelca Paul van Dyka na brnenskom výstavisku sa pomaly kráti, a my Vám prinášame rozhovor s chlapíkom, ktorý to všetko naplánoval.

Signall_FM: 15.02.2010 - Horúce novinky a prekvapenia!

13:34

Z dielní drum&bassových producentov sa stále valí kopec výborného materiálu! Danny Byrd remixuje oldschool hardcore, v anglicku vznikol nový projekt Blokhe4d, z nemecka sa valí neurofunk, Seba konečne vydáva Face 2 Face na vinyle a.. to nieje zďaleka všetko! Oveľa viac sa dozvieš v aktuálnom vydaní slovenskej drum&bassovej show SIGNAll_FM!

Drum&bassový podcast SIGNAII_FM končí!

13:05

Drum&bassový podcast SIGNAll_FM tento mesiac končí. Aj podľa Rádia_FM je táto show o hudbe, ktorá na webe naozaj nemá čo robiť..

Slovak drum and bass AWARDS - výsledky hlasovania

12:28

Pokiaľ ste nestihli piatkové, slávnostné odovzdávanie Slovak drum and bass AWARDS v bratislavskom Dopleri, určite už netrpezlivo očakávate výsledky hlasovania. Ako teda v tomto ročníku dopadlo hlasovanie ľudu? Bez zbytočných omáčok, tu sú výsledky...

Interior Sounds presents GLGN & JIMMY Pe(e)

10:20

GLGN (pôvodne Galgan) je producent experimentálnej elektroniky ktorý pochádza z dediny Moravský Svätý Ján, kde funguje aktívna multižánrová komunita.

Drahosh opäť v deepovom rytme na novom EP

09:48

V týchto dňoch sa na hudobných portáloch objavila novinka Britského labelu Groove Baby Digital s názvom „Unreleased mixes vol.1“ ktorá obsahuje veľmi zaujímavé remixy od troch producerov, ktorými sú Sean Biddle, Drahosh a Javi Lopez.

» Mini info

15.2.2010
pondelok

Filmové tipy - 15 - 21.2. 2010

Filmové tipy - 15 - 21.2. 201010:30

Opäť niečo zaujímave na tento týždeň. Vybrali sme pár noviniek ale aj starších tipov, ktoré ste možno nevideli a oplatilo by sa....

Tip: DJ Zinc ft. Ms Dynamite - WILE OUT

10:18

Singel "Wile out" je dôkazom toho, že žáner "UK garage" je späť. Postarali sa o to hip-hopová a repová speváčka Niomi Arleen McLean-Daley, známa ako Ms Dynamite a Dj a producent Benjamin Pettit aka DJ Zinc..

14.2.2010
nedeľa

Special Place 04 by Cpk

20:03V piatok, 12. februára 2010 sa v bratislavskom exDoplery konalo dalšie pokračovanie najväčšej slovenskej dnb party Special Place, s podtitulom Slovak DnB Awards edition.

Nokia Snowboard X Tour Veľká Rača - Výsledky

18:09

Víťazom Meatfly Big Air, tretieho zo série pretekov Nokia Snowboard X Tour sa stal opäť Matej Matys zo SR. V sobotu 13. februára sa v lyžiarskom centre Dedovka – Snow Park Veľká Rača konal tretí  zo série pretekov Nokia Snowboard X Tour – Meatfly Big Air. Víťazstvo si po tretí krát v sérii odniesol Matej Matys.

Rozhovor: Mc Coppa pre NUDANCE Music

14:40

Prinášame Vám rozhovor s anglickým majstrom za majkom, ktorý sa predstaví v piatkovom (19.2.2010) NUDANCE special vydaní tejto rovnomennej žúrky v trenčianskom Piane.

[[[TRIDENT81 // LS DJ live na rádiu_FM

14:27

V rámci promotion blížiaceho sa 80. pokračovania party [[[TRIDENT bude opäť možné vyhrávať na Rádiu_FM voľné vstupy a už utorok naživo v jeho éteri zahrá slovenský zástupca line-upu tejto noci.

Profil: Interior sounds predstavuje Foolk-a

14:13

Človek, ktorý stojí za Rádiom_FM. Niekedy v roku 2004 Dušan Vančo skombinoval samplér, piano a Macintosh a nazval tento projekt Foolcut. Debutové EP Something like Jazz (vydané na NodeRecords.de) signalovalo jeho vstup do sveta hudby...

13.2.2010
sobota

Zapíjať, či nezapíjať? Zapíjať jedlo nie je zdravé!

12:51

Vedeli ste o tom, že pitie pred jedlom, zapíjanie jedla a pitie po jedle nie je zdravé? Tak už to viete...nie je. Na vine je ministerstvo školstva a ministerstvo zdravotníctva. O tom, že zapíjať jedlo nie je zdravé viem asi mesiac. Od vtedy nezapíjam :)

Fotoreport zo Special Place 04 by danoboss

06:37V piatok, 12. februára 2010 vypuklo v Bratislave DnB šialenstvo s názvom Special Place tentokrát s podtitulom Slovak DnB Awards edition. Ako prví z headlinerov večera sa predstavil svetoznámy umelec a producent Adam F.. Svoje umenie z troch gramofónov predviedol v jeho luxusnom sete Jonathan z dua Cyantific a záver trojice zahraničných hostí zaklincoval nemecký bombardér a odborník na statiku Mathis Mootz aka Panacea. Predstavili sa aj slovenskí borci Slight & Olis Bakulu, L Plus a Cenco & Dykman :)
12.2.2010
piatok

Ukončenie súťaže o dva vstupy na party Music Education_FM do Tatier

11:09

S organizátorom party Music Education sme priniesli súťaž o 4 vstupy na tento event, ktorý sa ukutoční už zajtra večer v St. Smokovci. Kto pôjde zadara?

Massive Attack bravúrne a melodicky odrážajú dobu, v ktorej žijeme. Taký je aj Heligoland..

00:05

Tím, ktorí vyrástli na hudbe Massive Attack, môže byť už niečo cez tridsať rokov. Ich ďalšia nová generácia fanúšikov však prišla až pred 12-timi rokmi, spolu s albumom Mezzanine, ktorý sa stal jedným z najviac komerčne úspešných albumov.

4 Elements na Radiu_FM dnes večer aj s Facetom o Koncept Tatry

10:14

Dnešný večer s tanečnou hudbou bude ešte o čosi pestrejší ako zvyčajne. Našim hosťom bude Dj, ktorý stál nielen pri zrode prvých techno párties zaniknutého klubu Boccaccio, ale bol i jedným z popredných členov DMC klubu a prispievateľom do časopisu Discobox.

Tip! GLGN - Shadow of My Mind

00:00

GLGN - Producent “nekonvenčného” dubstepu a podmanivých žánrových fúzií. Je zakladateľom internetového vydavateľstva GERGAZ, kde mu začiatkom roku 2009 vyšlo debutové EP s názvom Shadow of My Future Self.

» Mini info

11.2.2010
štvrtok

Žraloci v Tatrách sú NUDA - Koncept Tatry_FM je ZÁBAVA!

Žraloci v Tatrách sú NUDA - Koncept Tatry_FM je ZÁBAVA!09:43

19. – 21. marca 2010 sa vo Vysokých Tatrách po letnej verzii festivalu Koncept Tatry pripomíname zimnou časťou. Jeho základom bude DOBRÁ HUDBA_FM. Bez žralokov. Poď do toho!

Foolk - TOP Tracks roku 2009 (gitary)

09:28

Foolkom sme začali, Foolkom končíme. Rubrika TOP track roku 2009 vyčerpala svoje zdroje. Ako posledné to sú gitary od Dusana Vanča..

Special Place 04 predstavuje - Panacea (Position Chrome/GER)

16:11

Najväčšieho šialenca piatkového lineupu štvrtého vydania Special Place, ktoré sa odohrá 12.2.2010 v priestoroch klubu Dopler v Bratislave, sme si nechali na záver...

Britská skupina Editors 8. apríla v Bratislave

13:14

Pre birminghamskú kapelu to bude druhý koncert na Slovensku. Premiéru absolvovali 19. júla 2008 na festivale Pohoda.

Marcel Dettmann odhaľuje nový album s názvom Dettmann

11:58

V nadväznosti na mená ako Ben Klock, Shed, Prosumer & Murat Tepel a Luke Slater, Dettmann bude piatým, ktorý vydáva svoj album na labeli Ostgut Ton.

Známy techno DJ a producent Christian Smith vydáva na jar nový album na labeli Tronic

11:30

Album s názvom Director's Cut je Smithov historicky prvý, hoci švédskemu producentovi už vyšli singly, EPčka aj kompilácie.

Meniaca sa tvár Massive Attack

11:17

V priebehu niekoľkých rokov Bristolská trip-hopová skupina Massive Attack stále upozorňuje na ich hrozivý štýl temného popu. Začínali pred viac ako dvadsiatimi rokmi, duo tvoria Robert Del Naja a Grant Marshall, ktorý vždy viedli s ich brilantným vizuálnym a futuristickým vzhľadom.

Plastikman sa vracia

11:04

Richie Hawtin vzkriesil milovaného Plastikmana na viacerých živých vystúpeniach tohto roku. Živé elektronické predstavenia, posúvajú technológie na novú úroveň, zahŕňajú najmodernejšiu vizuálnu architektúru a interaktívne technológie.

Tip! Groove Armada - Paper Romance

10:59

Nový  singel od Groove Armada, ktorý predchádza novému albumu Black Light.

» Mini info

10.2.2010
streda

Music Education _FM s Carl Craig (01.02.2010)

Music Education _FM s Carl Craig (01.02.2010)11:25

Spomínať fakt, že si s hudbou začal v 17ich je pri dnešnom mene absolútne nepodstatný. Na človeka, ktorý už 23 rokov mení tvar elektronickej hudby spôsobom ako tento detroitský producent, je to ale pomerne neskoro.

Radio_Head Awards poznajú mená prvých účinkujúcich

13:58

K prvým potvrdeným účinkujúcim patria drum´n´bassoví producenti Soundphreakers, DJ B-Complex alebo skupina Vetroplach. Víťazov druhého ročníka udeľovania cien za najlepšie slovenské albumy roka vyhlásia na slávnostnom odovzdávaní v piatok 26. februára.

Nová anketa: Aký hudobný web ešte denne navštevuješ?

11:51

Prezraď a klikni svoj tip v novej ankete, ktorú nájdeš vľavo pod menu..

Bjork pracuje na projekte s Michelom Gondrym

11:18

Režisér Michel Gondry spolupracoval s Björk už v minulosti na videoklipoch a  nedávno v rozhovore pre Entertainment Weekly sa preriekol, že chystajú ďalšiu spoluprácu.

Nemecké duo Cosmic Gate vydáva ich štvrtú kompiláciu Back To Back

11:10

Ďalšia séria spája najnovšie trance a progressive nahrávky na dvoch CD. Od posledného vydania v roku 2007 sa umelci dostali na úplne inú úroveň.

Pascal FEOS - Terra Bong

10:59

Je rok 1984. V pokojnej ulici v malom nemeckom meste Bad Nauheim 16-ročný chlapec horúčkovito ničí cudzincov na kozmickej lodi Space Invaders na svojej video hre.

» Mini info

  • 10:47Party: Techron Celebration 19.02.2010, Iguana club, Tomášovce (okr. LC), Djs: Paulo Mewini (ilovemusic.sk), S.t.i.f (techron.sk), T Mike (techron.sk), Mlyno (techron.sk)
9.2.2010
utorok

MP3: Minimatica vol.143 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (07.02.2010)

20:23

V dnešnej časti Minimaticy vám priblížim nejaké tie fajnové hudobné zákusky, ktoré si budete môcť vychutnať v najnovšej mixovanej dvojhodinovke.

Skvelé preteky Skoč Sy 2010 vyhral Tomek Wolak z Poľska, pred našim Matejom Matysom.

19:55

V sobotu 6.2.2010 sa na Štrbskom Plese okrem koníkov preháňali aj snowboardisti. Konala sa tam totiž zatiaľ najlepšia snowboardová akcia tohto roku. A nie len tohto roku, podľa viacerých zúčastnených, bolo Skoč Sy 2010 jedným z najlepších pretekov v celej histórii slovenského freestyle snowboardingu.

Hráme pre Haiti : KONCERT ZO SRDCA – 14. 2. 2010, DK Zrkadlový Háj, Bratislava

18:48

Hráme pre Haiti – taký názov nesie podujatie pre krajinu postihnutú devastujúcim zemetrasením, ktoré sa uskutoční v nedeľu 14. februára 2010 v Dome kultúry Zrkadlový háj v bratislavskej Petržalke. Agentúra Pohoda organizuje podujatie v spolupráci s občianskym združením Človek v ohrození a Kultúrnymi zariadeniami Petržalky.

» Mini info

8.2.2010
pondelok

Kino tipy : 8 - 14.2. 2010

Kino tipy : 8 - 14.2. 201000:05

Vybrali sme pre Vás par tipov na dobré filmy, ktoré sa oplatí pozrieť a nezabudli sme aj na nejaké premiéry a novinky..

Tretí zo série pretekov Nokia Snowboard X Tour vo Veľkej Rači

19:20

NOKIA Snowboard X Tour pokračuje tretím zo série podujatí 13. februára 2010 v lyžiarskom stredisku Veľká Rača pod názvom Meatfly Big Air.

Drum´n´bassová párty Syndrom 22 - 3th birthday of crew predstavuje headlinera Proket-a

19:01

Už len tento týždeň a dvere do upravených priestorov klubu Láger sa znova otvoria a tento priestor sa opäť rozozvučí tým najkvalitnejším dnbsom aký môžete na Syndrom nights očakávať. Na túto špeciálnu predvalentínsku noc sme si pre všetkých „milovníkov“ a nadšencov lámaných beatov pripravili lahôdku priamo z ruskej federácie.

Kristina - Horehronie (Drahosh club mix)

17:18

Popová vecička od speváčky menom Kristina ktorá koluje v komerčných rádiach dostalá tanečný kabát. Od Drahosha.

Tip! Draxter - Ten Rozmarin

17:05

Draxter, tvorca dubstepového podcastu SubLab a tiež šikovný producent. Tradičné Slovenské folklórne motívy a dubstep dokopy? To teda že to ide! ;)

Nadácie a charitatívne organizácie v ktorých sa Paul van Dyk angažuje

15:21

Paul van Dyk je pojem. Snáď každý toto meno už niekedy počul. V apríli sa po viac ako desiatich rokoch Paul predstaví v Brne na výstavišti v modernom pavilóne P.

Super Flu vychádza nový album Heimatmelodien

11:26

Super Flu - dvojica známa pre svoj výstredný tech-house, ako boli napr. hity z roku 2007  "Rattleschneck" alebo vlaňajší "Shine". Album Heimatmelodien sľubuje, že bude pokračovať v tejto dráhe aj naďalej..

Martin Buttrich vydáva budúci mesiac album

11:13

Na Grammy navrhovaný umelec produkuje skladby od roku 1998, väčšina vyšla na Planet E, Poker Flat, Four: Twenty, a Cocoon.

» Mini info

7.2.2010
nedeľa

SUBLAB 6.2.2010 – Dubstepová invázia na Slovensku

11:54

V druhom pokračovaní Sublabu Vás čakajú novinky zo sveta dubstepu - Vynikajúce tracky pri ktorých dáte zabrať Vaším Subwooferom ale aj Vašim susedom:)

6.2.2010
sobota

Fotoreport z akcie DJs 4 HAITI

19:01V spolupráci s rešpektovanou, a v tejto oblasti dlhodobo pôsobiacou mimovládnou organizáciou Človek v ohrození bola v clube Unique usporiadaná benefičná párty na ktorej si zahrali Pappi, Antena, Smoly, Semtex, JTBig, Robbie & Macc, Michal Vee, Progressium a Breeth.
5.2.2010
piatok

Niečo Špeciálne

10:21

Netradičný spôsob ako prinútiť operátorku linky 1188 urobiť promo na najväčšiu klubovú noc na slovensku. Zostrihaný rozhovor je autentický, osoby a obsadenie reálne. Predstavujeme SPECIAL PLACE 04 teaser.

FUTURE SOUND OF PETRŽALKA - Elán 2020

00:00

Viete ako bude znieť mjuzik z Petržalky v roku 2020, keď hiphop už bude dávno zabudnutý? Chalani z Afera.sk to vedia! ;)

Tip! Khan - Candygirl

00:00

Candygirl je prvým singlom z pripravovaného albumu v produkcii Zero Cash & KHAN pre I´am Single Records.

DJ Hell - U Can Dance

00:00

Track od DJ Hell 'U Can Dance' je dosiaľ nevydaná pieseň Bryana Ferry (Roxy Music). V songu sa odráža dokonalé splynutie dvoch odlišných osobností – hlasu a hudby.

Video tip! Passion Pit - Sleepyhead

00:00

Vynikajúca songa od Passion Pit - Sleepyhead už má svoje video.

GLITTERBUG - Privilege

00:00

Emócie, vášeň, abstraktná kompozícia, ambient, hazardné zvuky, skúmanie a odhaľovanie nových hraníc techna to všetko obsahuje nové dvoj CD PRIVILEGE od umelca Glitterbug.

4.2.2010
štvrtok

Interaktívne a 360º panoramatické video od YellowBird

Interaktívne a 360º panoramatické video od YellowBird10:21

Predstavte si reálny video záber, ktorý možete interaktívne ovládať v každom smere 360º myškou vo svojom počítači. Úžasné! 3D valcuje svet vo všetkých smeroch.. aj vďaka Marc Groothelm & Rafaël Redczus a ich YellowBird.

Mizzi - TOP tracks roku 2009

11:11

Mizzi pripravuje rubriku Music Education na rádiu_FM, ktorú nachádzate aj u nás týždeň čo týždeň v prepise. Okrem toho moderuje, hraje vo filmoch a seriáloch a dokonca aj dídžejuje.

Na Pohode aj Out to Lunch a New Young Pony Club

15:51

Festival Pohoda má prvé dve potvrdené kapely - londýnske kvarteto New Young Pony Club a newyorskú formáciu Out to Lunch.

11 years of JZD promotion present Oscar Mulero

12:49

Kto by to bol povedal, že sa pošťastí a vedľa rockových tancovačiek a zábav sa tiež objaví akcia v Kultúrnom dome Klobučan vo Valašských Kloboukách, kde vystúpí  hlavná hviezda z Madridu Oscar Mulero.

Dial Records v marci oslávi svoje desiate výročie CD kompiláciou

12:46

V marci Dial Records oslávi svoje desiate výročie a dvadsiate vydanie CD s novou kompiláciou, trefne nazvanou 2010.

The Cinematic Orchestra namixovali ďalšie vydanie LateNightTales

12:36

The Cinematic Orchestra nás zdravia vo veľkom štýle! Vychádza 5. apríla 2010.

MP3: Minimatica vol.142 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (31.01.2010)

11:53

Prvé februárové dni odštartujeme ďalšou tučnou porciou skvelej muziky pod hlavičkou relácie Minimatica. V rámci neustále pribúdajúcich noviniek vám predstavím tie, ktoré mňa za posledné dva týždne zaujali najviac.(dotatočne)

Pozvánka: Baláž & Hubinák_FM už zajtra opäť naživo

10:07

Zajtra 5.2.2010 relácia Baláž & Hubinák_FM naživo v Štúdio č.5 SRo s hosťami The Swan Bride a Model Bazaar a opäť na nevšednú tému ako napr. Triangel a iné :)

Video: Massive Attack - Splitting the Atom

00:05

Na EP "Splitting the Atom" spolupracovali Massive Attack s členmi Elbow a TV on The Radio. Vyšla 5. októbra prostredníctvom Virgin records.

3.2.2010
streda

Koncept Tatry 2010 zima - Pozvánka

17:23

V septembri 2009 odštartoval svoju históriu festival Koncept Tatry_FM, ktorého vyhliadky sú aj naďalej hudobné, športové, umelecké i kultúrne. Myšlienkou festivalu je konať ho aspoň dva krát ročne - v zime a v lete. Premierová zimná časť sa uskutoční na snehu a v marci tohoto roku.. Viac vo video upútavke a ďalšie info už čoskoro. Píšte si do kalendára dátum 19. a 20.03.2010, Štrbské Pleso. Vyššie to už nejde :)

Gui Boratto vydáva The Mix Collection na Renaissance

00:00

Najväčší brazílsky "vývozca" houseovej hudby Gui Boratto vydáva vo februárii očakávanú kompiláciu Mix Collection na labely Renaissance.

DJ Wanted - This Is My House na download

13:19

Houseový set od DJ Wanted..

Tip! Henry Saiz - Madre Noche

00:02

Nádherná tanečná vec! Melódie striedajú burcujúce nástupy, basová linka a retro feeling skladby idú pod kožu. Vyšlo to ešte v roku 2009.

Zoo Brazil - Please Don't Panic

00:01

Zoo Brazil odmieta preferovať jeden žáner, neustále skúma a zdokonaľuje svoje hudobné cesty. Svedčí o tom aj 'Please Don´t Panic', kde sa dotýka electro popu, tranceu, melodického houseu, techna, electro houseu aj minimalu.

Apple predstavuje iPad - Štúdio budúcnosti?

00:00

Predstavte si tucet Apple tabúľ s dotykovou obrazovkou vo vašom hudobnom štúdiu. Každá obrazovka disponuje VST, virtuálnym mixovaním a dotykovou klávesnicou. Štúdio budúcnosti práve dorazilo.

Tip! Sharam Jey feat Cornelia - Army Of Men

00:00

Vo svete tanečnej hudby poznáme dvoch Sharamov – Sharam z Deep Dish a nemeckého DJ a producenta Sharama Jeya, známeho pre jeho remixy Café del Mar. Vyrába kvalitné tracky už viac ako 10 rokov. Ako ukážku z nadchádzajúceho albumu 'In My Blood' v spolupráci so švédskou speváčkou Corneliou vydáva singel "Army of Men", ktorý je zmesou progressivu a elektro popu.

2.2.2010
utorok

Rozhovor: Ika Sali v exkluzívnom rozhovore pre Drom.sk

Rozhovor: Ika Sali v exkluzívnom rozhovore pre Drom.sk19:11

Prinášame Vám exkluzívny rozhovor s chlapíkom, ktorý je čerstvým majiteľom Saj-gon records, pôsobí pod značkami ako Techhead rec, Night-Drive music, 773tekno rec, DJ a producent, nezameniteľná tvár prešovskej a východoslovenskej scény Mr. Ika Sali.

Michal Breeth live @ Remix Club, Breeth Selection part 1.

12:49

Ostatnú sobotu odohral DJ Breeth v bratislavskom Remix klube svoju noc. Úvodnú časť setu si môžete už vypočuť i stiahnúť..

Gorillaz vydávajú tretie LP s názvom Plastic Beach

11:41

Animovaný projekt Damona Albarna Gorillaz vydáva v marci svoj tretí album Plastic Beach a vyzerá to tak, že obsahuje všetky ingrediencie potrebné k pretlačeniu kapely späť na vrchol hitparád.

Daft Punk - Fragile

10:54

Odvážny, vzdušný elektro singel "Fragile" od Daft Punk vytvára tú správnu atmosféru na soundtracku TRON Legacy - najočakávanejšieho filmu „techno-mágov“ z 80tych rokov.

Special Place 04 – O čom sú VIP a rezervácie lístkov?

22:52

Ako sme vás už informovali pri minulom vydaní, so zmenou miesta konania Special Place sa otvárajú aj nové možnosti, ako posunúť túto párty na vyššiu úroveň. Okrem toho, že vám vďaka tejto zmene môžeme poskytnúť všetky bežné služby vo vyššej kvalite, je tu aj možnosť zakúpiť si limitovaný počet VIP lístkov.

Súťaž: Citadela - Videosúťaž s Paul van Dykom o backstage pass a VONYC tričko!

22:43

Poriadne si preštudujte video World exclusive, a odpovedzte nám.

Program klubu Empire na február

21:16

Každý večer iná žúrka! To nieje život rozhýrenej supertar, ale pestrý program bratislavského klubu Empire. Od pondelka do soboty sa za pultom striedajú DJi, ktorí sa starajú o vašu večernú zábavu.

Hollywoodska hviezda Kevin Costner s finalistami zo Superstar!

20:38

Filmová superstar Kevin Costner má pripravenú pre Slovákov jedinečnú show.
Slovensko sa môže tešiť na jedinečný koncert Kevina Costnera a jeho skupiny Modern West. A Kevin Costner sa môže tešiť na “vyhriate” pódium v superštýle.

SHato – Pure Reflected na priečke číslo 9!

19:50

Slovenské vydavateľstvo Silent Shore Records prináša nadšencom trance muziky ďalšie skvelé spávy. SHato, producent z Banskej Bystrice, známy aj pod menom Jakub Šatník, potvrdil, že patrí k elite slovenkých producentov.

Forza na Beatporte!

15:18

Beatport.com je jeden z nauznávanejších referenčných kanálov pre digitálny predaj tanečnej hudby vo svete.

Bushwacka - Battered & SW4

12:19

Po uzavretí roka 2009 Olmeto Records uvádza na trh svoj prvý release roku 2010 - Bushwacka!

Ibiza zavádza zákaz fajčenia

11:34

Party ostrov“ Ibiza chce v júni vydať zákaz fajčenia na ostrove. Španielske orgány stanovili plán, ktorý by zaviedol zákaz fajčenia vo všetkých uzavretých priestoroch, vrátane barov, klubov, reštaurácií a kaviarní. Terasy a futbalové štadióny tu zahrnuté nebudú.

Goldfish - Fort Knox

11:11

Elegantný, jazzový singel, so zvukmi Fatboya Slima. Goldfish sa uberá novým smerom. Lenivé groovy a éterické vokály sú preč. Tie sa nahradili oduševnenými mužskými vokálmi, rovnými beatmi a hravým klavírom. Video pre "Fort Knox" je rovnako bezstarostný a zábavný.

THE FUTURE SOUND OF DISCO

10:57

V súčasnej ére, kde sa elektronická hudba kríži a obnovujú sa žánre, viac a viac umelcov a producentov skáče do rozbehnutého disko vlaku.

1.2.2010
pondelok

Druhý fotoreport z Progress Your Mind s Martinom Rothom

21:18Prinášame vám druhý fotoreport z akcie Progress Your Mind z bratislavského Dopleru. Už len tešiť sa na jej ďalšie pokračovanie :)

SIGNAll_FM : 01.02.2010 - Flashback s Breakbeat Era

14:48

Tento týždeň sa v slovenskej drum&bassovej show SIGNAll_FM dozviete aj to, aký bude nový album od Sabre, že neurofunkoví producenti robia aj deep drum&bass a vypočujete si aj Logisticsov prudko tanečný remix anglickej hip-hop star Davinche. Pripravená je aj súťaž a výborný mix plný horúcich noviniek od angličana Anile!

RA: Top 10 festivalov na mesiac Marec

14:31

Opäť tip na 10. kvalitných festivalov, ktoré sa uskutočnia v marci a stojí za to ich spomenúť. Našim tipom je jednoznačne Time Warp festival v Nemecku...

Tip: Kasper Bjørke - Young Again

13:05

Kasper Bjørke v novembri predstavil video k prvému singlu "Young Again" z pripraveného albumu "Standing on top of Utopia", ktorý by sa mal objaviť na plutoch vo februári prostredníctvom Hfn Music. V januári vyšiel už aj druhý singel s názvom Alcatraz.

Divadlo Non.Garde predstavuje program na február

12:35

Divadlo Non.Garde založili v apríli 2007 mladí absolventi VŠMU. Tvoria súčasné divadlo, spájajú divadlo, hudbu, literatúru, pohyb a vizuálne umenie.

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch