Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.11.2011 do 30.11.2011

30.11.2011
streda

Festival NouveaNu začína už vo štvrtok!

Festival NouveaNu začína už vo štvrtok!00:00

Festival NouveaNu, pre všetkých milovníkov kvalitnej a novej hudby, začína už tento štvrtok 1.12.2011. V bratislavskom KC Dunaj vo večerných hodinách vystúpia rakúska presničkárka Clara Luzia, škótske elektronicko-jazzové zoskupenie Hidden Orchestra a elektro-popový Dynamo Team zo Slovenska.

Soluble: VA - Picks vol. 1

00:00

Slovenský house label Soluble Recordings vydáva 6. decembra svoju prvú kompilačku na ktorej nájdete samé lahôdkové záležitosti. Časom pribudne asi aj tlačovka no zatial si môžete vypočuť ukážky:

Lfbeat 2. decembra v Radosti

00:00

Prvý decembrový piatok v music clube Radosť príde svoje aktuálne tracky a staré kvalitky predstaviť dj Benco. Peťo odkrútil už statočné množstvo vinylov a tak sa určite je na čo tešiť. Doplnia ho Monoide a Violetta. Hrať sa bude tanečná hudba.

Program Grotesky Art Caffe Poprad na mesiac december

11:39

Prinášame Vám program bodu G popradsekj kultúry! Tešte sa na Ills, Cole-a a mnoho ďalšieho!

MP3: Teef - Utopia Sessions 035

00:00

Pravidelný trance, progressive podcast od Teefa je k dispozícii. Nech sa páči.

Na [[[TRIDENT93 vystúpi Slovinec SMOOTH

00:00

Ďalšie pokračovanie najstaršej pravidelne fungujúcej  dnb party [[[TRIDENT je pripravené na sobotu 10. Decembra 2011. Vydanie s poradovým číslom 93 navyše prinesie slovenskú premiéru!

29.11.2011
utorok

Kompletný line-up festivalu LET IT ROLL winter Slovakia!

17:00

Zoznam všetkých účinkujúcich zimnej oslavy drum and bassu, ktorá sa odohrá 17. Decembra v Trenčíne, je už uzavretý. Konečný pestrý súpis djs na dvoch flooroch zo 7 krajín sveta je skutočne mimoriadne lákavý. Posúďte sami...

Hangover @ Subclub 1.12.2011

17:00

Piate vydanie nepravidelnej akcie Hangover je v programe Subclubu už vo štvrtok 1.decembra. Podmienky na príjemné  pohupovanie sa na parkete alebo iba prízorné postávanie pri bare počúvajúc exkurzie do štruktúr uvedomelej tanečnej hudby vám pripravia ako zvyčajne PIA8 a .NOWS.

MP3: Macho - Together Mix

00:00

Slovenský breakbeatový dj a producent Macho (breaks.sk) namixoval nový fresh set plný breaku a techfunku. enjoy!

Deepový talent Clarity v rozhovore pre Nudance!

00:00

V piatok sa tento anglický producent a dj predstaví slovenskému publiku v Subclube v rámci série warm upov na Let it roll winter. Owen prinesie na Slovensko fresh, hot, deep uk dnb music preto si ho nenechajte úsjť.

28.11.2011
pondelok

Párty: EAT THAT DUBSTEP BEAT

10:56

Chystáme pre vás ďalší Eat That Beat, tento sa bude servírovať na 140 bpm a lineup obsahuje naozaj zaujímavé mená! Check!

Uprising Winter Edition: Ďalšie pokračovanie Uprising Mixtape je na svete!

13:34

Festival Uprising má tento týždeň rovno dve prekvapenia. Hlavným je jeho veľká zimná edícia, ktorá sa koná už túto sobotu v Bratislave a ako bonus teraz po roku prináša aj Uprising Mixtape.

Time2Bass DNB party vol.1

13:30

Sobotňajší večer v Nitrianskom klube CHeckpoint sa bude 10. Decembra odohrávať štýle lomeného beatu, preto pozývame všetkých, ktorí radi trávia čas v sprievode kvalitných basov, hlučnej zábavy a energickej hudby na pilotný večer akcie Time2Bass.

MP3: Spigl @ Eqvalizer, KlubKlid (19.11.11)

12:52

Ambientne ladený set od Spigla z Klubu Klid.

Párty: DnB Fusion vol.4

12:48

Ľudia sem sa všetci kde ste, štvrtá party vo vinyl pube.
Prichádzame štvrtím pokračovaním našej/vašej DnB noci. Skúšame napredovať s akciou a prinášať vám stále novú hudbu, nových dj-ov. Sme sa rozhodli že na Decembrové vydanie vám pripravíme prekvapenie, balík vo forme dj-a, moderátora a promotéra v jednom.

Nu Spirit: program na December 2011

00:00

December bude pestrý a hudobný fajnšmekri si opäť prídu na svoje..

Jesenná Pohoda mala krásnu atmosféru

00:00

Vyše tisícka návštevníkov sa nechala zlákať historicky prvým festivalom so stanovaním pod strechou a na Pohoda Indoor Camping Festivale 2011 v trenčianskom Expo Centre si vychutnali takmer 80 vystúpení na štyroch pódiách a najmä nenapodobiteľnú atmosféru jesenného festivalu. „Máme len pozitívne odozvy – od návštevníkov, ale aj umelcov,“ skonštatoval po skončení podujatia jeho riaditeľ Michal Kaščák...

27.11.2011
nedeľa

MP3: VNL - Drom Session vol.3 (26.11.2011)

11:00

Ubehol ďalší týždeň a máme tu tretí diel nášho dromcastu. Set nám tentoraz namiešal Dj VNL z Tatier ktorý posledné roky pôsobí v Londýne, kde momentálne rozbieha aj svoj vlastný label.. V sete nájdete tracky napr. od Mindscape, Chris.SU, Jade, Dj Evol a ďalších.. Enjoy!

26.11.2011
sobota

Videotip: O slovenskej elektronickej scéne

17:00

Na webe voices.sk sa pravidelne objavujú krátke videofilmy venujúce sa rôznym témam. Jedno z novších videí nesie názov "O slovenskej elektronickej scéne" a vidieť v ňom rozhovory s producentmi ako B-Complex, Stratasoul, Stroon, Teapot, vyspovedaný bol aj dj a zakladeľ festivalu Wilsonic Tibor Holoda. Check in, dozvieš sa zaujímavé veci..

25.11.2011
piatok

Sety na weekend XII

Sety na weekend XII00:00

Tohtotýždňové sety na weekend od pánov Spektre, Deepsoul, Jimmy Edgar, Rockwell a Es.tereo! Enjoy!!!

Ceny vstupeniek na LET IT ROLL winter sa budú zvyšovať

17:00

Už len pár dní bude možnosť zaistiť si účasť na najväčšej indoor drum'n'bass udalosti v slovenskej histórii za aktuálnu priaznivú cenu. Už po 30. Novembri totiž pôjde cena vstupeniek na LiR winter Slovakia smerom nahor. Navyše, počet špeciálnych VIP vstupeniek je striktne limitovaný...

Už dnes začína prvý Pohoda Indoor Camping Festival

00:00

Už dnes sa začína historicky prvý jesenný festival so stanovaním pod strechou – Pohoda Indoor Camping Festival. Jesenná verzia multikultúrneho letného podujatia Bažant Pohoda prinesie takmer 80 vystúpení špičkových zahraničných interpretov, popredných i nastupujúcich domácich skupín, divadla, tanečných workshopov, diskusií a filmov.

Synthesia: hľadáme výnimočných

00:00

Keby sme sa opýtali slovenských návštevníkov klubov a žúrov, čo si myslia o našej malej elektronickej scéne, väčšina z nich by asi nevedela, čo odpovedať. Je to dobré, je to zlé ? Čo ja viem, nemám tucha. Asi dobré, ne?  Šak ruka hore, nech to poriadne duní a ide karta, a vôbec, čo je to za tupú otázku, kde mám drink .. aha tu je, rovno pod nosom, hm, fúu aká vyparádená cica, tuším sa idem konečne baviť!

Drumatique Session časový line up

00:00

Inovatívny deep drum'n'bass sound na session v Nu Spirit Club-e už túto sobotu 26. novembra v podaní headlinerov DUB PHIZIX (UK) a HYBRIS (USA).

MP3: Knight - Mayhem

00:03

Máte radi Neurofunk ? Ak áno, vypočujte si aktuálny set od člena Biele Kocky crew (White Cubes). Knight pre vás pripravil hodinový setík plný noviniek.

MP3: Minimatica vol.237 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Pravidelne môžete zastihnúť moju reláciu Minimatica na vlnách amerického rádia Digitally Imported a taktiež na mnohých partyweboch a fórách. Dnes som si znovu dovolil pre vás pripraviť výber toho najzaujímavejšieho, čo sa objavilo na hudobnom poli minulý týždeň. Objavíte tam náročnejšie skladby, ktoré nie sú priamo určené na tanečný parket, ale aj také, ktoré svojou energiou sršia. Ochutnajte horúce novinky práve u vás doma!

Winter Beat 2011: Martin Streed už o týždeň v Žiline

00:00

V piatok 2. decembra okolo 21h odštartuje ďalšia zo sérií Winter Beat-ov v Žiline. Kompletný line up sme vám predstavili už v predošlej správe a preto sa teraz zameráme trošku konkrétnejšie na hlavného hosťa...

Hudobný mág Hugo Kant v Bratislave!

00:00

Ak máte radi trip hop, elektro a psychadelic jazz 1.12 bude Batelier tým pravým miestom pre vás. Návštevou nás poctí francúzsky multi - inštrumentalista/hudobný producent Hugo Kant.

4 Elements @ rádio_FM v piatok 25.11.2011

00:00

Pre piatkový sychravý večer sme vám pripravili ešte o čosi viac horúcej hudobnej nádielky ako zvyčajne. V našom playliste vám rozpumpujú krv mená ako Pryda, Crazibiza alebo Kaiserdisco. Už od druhej hodiny vám však budeme hrať dva skvelé mixované sety. Tým prvým bude mix od nášho hosťa Dja Wychitawacsa, ktorý svoj 60 minutový počin pre 4 Elements_FM naplnil tými najhorúcejšími kúskami zo stajne Seta label.

» Mini info

  • 10:23Chcete sa ísť dnes baviť a neviete kam? Náš pártylist je tu pre vás. Na dnešok v ňom nájdete 20 párties!!! Festivalovú atmosféru zo stanmi ponúka Pohoda Indoor festival. Na rovné beaty sa bude dať tancovať na Apokalypse v Brne/CR, v bratislavskom NuSpirite na [MIE] zo Simonom Bakerom, v SubClube na Palicavonzvreca, v BA je tiež Vilsonic Club v KC Dunaj a DeadHorse v Radosti s BadMojom, v žilinskom Chillout clube na TranceMaster-i, trnavská HavanaStyle hostí párty Clubber In The House, v Liptovskom Mikuláši- klub MuSick Clube je párty Be Yourself, v košickom T-klube zasa Housematic. Rad rovnobeatových párties zakončíme párty Knowledge Base v prešovskom Wave Clube. Psy sa dá počuť v bratislavskom Hopkirku. Čo sa týka drum&bassu tak v prešovskom Pumpa Music Clube je Beat Pump organizovaný prosac-om, vo zvolenskom hospitale je Spiral#39, v Považskej Bystrici - Clip dance clube je Hard Temptation 12, v maďarskej Budapešti ThumbsUp predstaví slovenského Dephzaca, v Prievidzi- Element music clube bude BASS 64 s Block4head a Prolixom, na Bratislavskej Plťke sa tancuje na Phreak da Sound 42 a poslednou párty v našom pártyliste je DJ At WORK dj Battle s dj CHEEBOM, VECOM A CHOCOLATICOM!
24.11.2011
štvrtok

Beat Pump: lineup + výherca súťaže

Beat Pump: lineup + výherca súťaže16:44

Všetci už zrejme myslíme len na to, že zajtra je piatok a ako príjemne zakončiť ďalší pracovný týždeň. Prosac pozýva všetkých priaznivcov dnb a nielen ich na akciu BEAT PUMP v prešovskom klube PUMPA. Hostí sme si už predstavili a jediné čo ostáva je odhaliť časový lineup.

Evolution - 4. vydanie (gluuu.tv)

00:00

S novou časťou relácie Evolution na Gluuu.tv máš šancu nahliadnuť do zákulisa akcie Special Place, ktorá sa konala 21 a 22. októbra v Bratislavskom klube MMC. Headlinermi boli Dj Marky z Brazílie a anglická dvojica Loadstar, ktorých pre vás vyspovedala Dolyx z Drumatique crew. Užite si to a zaspomínajte, ako sme sa výborne bavili.

Videotip! Birmingham Rag Market Rave

13:37

Zábery z piateho mája roku 1991 z rave párty v Birminghame v legendárnom klube Rag Market. Pekná spomienka 20 rokov do zadu, keď to všetko bolo ešte len v plienkach. :)

Biele Kocky 16: Last info

01:50

Biele kocky už túto sobotu v Martine! Info o headlineroch, časový lineup a všetko potrebné čo je treba vedieť!

Spiral 39 - 9th Birthday party / last info - zmena lineupu

00:00

Piatkový večer v zvolenskom klube Hospital bude v znamení 9. narodenín Spiral crew, dobrej nálady, ale hlavne o pestrom a energickom Drum&Basse. Nastali však zmeny v lineupe o ktorých by sme vás radi informovali.

Program klubu Radosť na mesiac december

00:00

Prinášame program klubu Radosť na mesiac december 2011.

MP3: Deep Down 015 mixed by Tomm-e

00:00

Chalani zo SDJS.sk pre vás opäť prichystali šmakový deep house set ktorý tentoraz namiešal dj Tomm-e.. Ak sa vám setík pozdáva tak určite zájdite v piatok na party Knowledge Base do Prešova, kde zahrá Tomm-e s ďalšími deepovými pánmi Info

23.11.2011
streda

Drumophone: Meet the fathers

11:17

Piatok 9. decembra Ti Prosac & Sizeclub.sk po vyše polročnej prestávke prináša do Košíc obľúbenú drum&bass žúrku DRUMOPHONE.  Tentoraz sa husté bicie a basy rozozvučia vo vynovených priestoroch T-CLUBu.

Broken Minds - Let It Roll warmup

19:41

Piatok 2.12.2011 vám prinesie Broken Base skutočnú bombu, LIR warmup s celosvetovo známym slovenským producentom.

Videotip: The Future Sound Of London - Papua New Guinea

00:00

20 rokov starý track no na kvalite veru nestratil a ešte stále znie celkom aktuálne. Video nielen pre pamätníkov..

Tím jesennej Pohody už v Trenčíne

00:00

Organizačný tím Pohoda Indoor Camping Festivalu sa už dnes presunul do Trenčína, kde sa začína finálna príprava jedinečného kultúrneho podujatia so stanovaním pod strechou. Už v piatok 25. novembra 2011 o 12.00 hod. sa otvárajú brány festivalu, ktorý za dva dni ponúkne takmer osemdesiat predstavení...

Festival NouveauNu v Bratislave a Košiciach

00:00

Dve noci po sebe v dvoch najväčších slovenských mestách sa uskutoční klubový festival NouveauNu. Už 1. decembra rozozvučia bratislavský klub KC Dunaj kvalitné zahraničné kapely a zaujímavé hudobné projekty. O deň neskôr festival pokračuje v košickej Tabačke.

VIP vstupenky na LET IT ROLL winter Slovakia sú v predaji.

00:00

Keďže žiadosti o VIP vstupy absolútne neutíchali, rozhodli sme sa, že Vám túto vymoženosť poskytneme aj na LiR winter Slovakia... Podarilo sa nám vyriešiť skutočne luxusnú VIP zónu, ktorá bude zahŕňať naozaj viacero skvelých výhod!

22.11.2011
utorok

DJ BATTLE 2011 - Už tento piatok v Košiciach

12:34

Už tento piatok 25.novembra 2011 nás čaká druhá časť DJ AT WORK a tou je DJ-ská súťaž do ktorej sa nám podarilo pre prvých troch turntablistov pripraviť lukratívne ceny nielen od "Pioneer DJ". Výhercom potrasie rukou hlavný porotca DJ Cheeba z "ninja tune", preto neváhajte a prihláste sa na našej webke.

Palicavonzvreca – Promo Sety.

10:00

V piatok 25.11. bude v Subclube prehliadka súčasného klubového techna, hostia z Holandska a Belgicka + domáca top trieda. Nižšie nájdete promo sety od všetkých DJs, enjoy!! FB event

Fat Beat v stredu večer v Radosti!

00:00

Ak sa dvadsiatehotretieho novembra zastavíte v bratislavskej Radosti na Obxodnej ulici, budete mať možnosť si vypočuť DJ-ov reprezentujúcix Spiral. A nakoľko Spiral ide s dobou, nemohol si nevšimnúť ako to funguje v hudobnom priemysle. DJ-ské hviezdy vyxádzajú do popredia aj upadajú do zabudnutia.

Drumatique Session - Profily hostí!

00:00

Už túto sobotu 26. novembra bude na Drumatique Session v bratislavskom Nu Spirit Club-e znieť "deep & dirty" drum'n'bass sound.

21.11.2011
pondelok

Sven Väth In The Mix - The Sound Of The 12th Season

Sven Väth In The Mix - The Sound Of The 12th Season 18:00

Papa Sven namixoval nové pokračovanie každoročnej mix kompilácie Sven Väth In The Mix ktorá funguje už od roku 2000. Na dvoch CD nájdeš tracky od mien ako Roman Flugel, Maceo Plex, Efdemin, Boys Noize, Mark E alebo Levon Vincent. Release vyšiel na Cocoone dňa 18.11. no v digitálnej podobe sa ešte nedá všade zohnať :)

Pohoda Indoor Camping Festival - Pozrite si mapu areálu

17:00

Na mapke nájdete rozmiestnenie pódií, umiestnenie kempingu, gastrozón i ďalších atrakcií + navigáciu k trenčianskemu Expo Centru aj s GPS súradnicami.

HOUSEMATIC

00:36

Elektronická lahôdka v rekonštruovaných priestoroch T-klubu na Urbánkovej 2 v Košiciach.

MP3: Drumatique Podcast #007

00:00

Nová epizóda Drumatique Podcast-u je online. O siedme pokračovanie sa postaral Svetlux spolu s Clive-om. Vypočujte si dve hodiny plné (nielen)dnb noviniek…Stay tuned!

20.11.2011
nedeľa

MP3: Treto - Česko-SlovenskoUžMáTalent

00:00

Momentálna slovenská a česká "iná" elektronika v jednom namiešaná od pána, ktorý si hovorí Treto. Štýlovo je to takto: ...glitchhop-triphop-IDM-electro-breakbeat-futurebeats-dubstep...

Eat That Beat Dj Contest: Final Round

00:00Včerajšie finále nášho ETB dj contestu sa podarilo vskutku dobre. Atmosféra nabudzujúca nefalšovanú párty náladu, milé prekvapenie v podobe šikovných finalistov z ktorými sa spolupracovalo vinikajúco.. Ak ste neboli tak si prezrite aspoň fotky ;)
19.11.2011
sobota

MP3: Marosh - Drom Session vol.2 (19.11.2011)

00:00

Máme tu druhý diel nášho dromáckeho podcastu od žilinského dja a producenta Marosha. Pôvodne sme na tento týždeň pripravovali DnB set no určite to poznáte keď veci nevychádzajú podľa plánov. Našťastie sme na všetko pripravený a Marosh nahral výborný rezký set ktorý určite rozhýbe aj tých najväčších zimných lenivcov. enjoy!

» Mini info

  • 00:00Tipy na sobotné párties v našom pártyliste ! You Can't Play Bliss v Nitre, Nanotech 3.0 v Prešove, Eristoff Tracks vo Viedni, Exemplars Drumtária v Topolčanoch, Possitiva! v Dubnici nad Váhom, Techno Deaf v Prešove a [[[TRIDENT92 v Partyzánskom.
18.11.2011
piatok

Videotip! Modeselektor feat. Thom Yorke "Shipwreck"

00:00

Ako zneje spojenie Thoma Yorka z Radiohead s duom Modeselektor môžte vidieť tu v emotívnom videoklipe.

Nádielka setov na víkend XI

00:00

Tento krát sety od Cariho Lekebuscha a Alexiho Delana, Olega Poliakova, DJa TZESARa a Guya J.

Breaks.sk Podcast 6 – Home Alone

11:00

Prinášame aktuálne vydanie podcastu Breaks.sk. Vypočujte si nový release od maďarského producenta Kid Panel a mixovaný set od Home Alone.

Na line up LET IT ROLL pribudol Poliak MOPTRON

11:00

Už teraz skutočne exkluzívny zoznam zahraničných headlinerov zimnej verzie festivalu LET IT ROLL Slovakia, ktorý sa odohrá 17. Decembra v Trenčianskom Expo Centre sa rozrástol o ďalšie meno...

BEAT PUMP predstavuje druhú polovicu DJ-ov

09:35

BEAT PUMP predstavuje druhú polovicu DJ-ov, ktorí sa predstavia 25. novembra v prešovskom klube PUMPA. Nech sa páči.

Párty: AFTER HOURS 11:03

00:00

Skvelý lo-fi punk Piresian Beach zo susedného Maďarska a afterparty v podobe setu slovenského producenta Isobutana. Tak bude vyzerať prvá decembrová sobota v podaní koncertnej série After Hours v bratislavskej Oblude.

Finále ETB dj contestu už dnes!

00:00

EatThatBeat dj contest sa chýli ku koncu. Na našom webe prebieha približne mesiac, v prvej fáze sa prihlásilo 12 súťažných setov a v druhom kole najviac hlasov získali Cross a Rippa, kto bude absolútny víťaz sa dozvieme dnes v košickom Matrix music clube v Starej Sladovni!

MP3: Minimatica vol.236 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Pripravené je v poradí aktuálne vydanie rádio show Minimatica, kde si na svoje prídu milovníci kvalitnej undergroundovej house music. Kombinácia známych a neznámych producentských mien vám spríjemni hodinový set plný rôznych nápadov a zvukov. Prajem príjemné počúvanie nasledujúcej časti relácie Minimatica.

[[[TRIDENT92 last info + časový line-up

00:00

Sobotu 19. novemra sa odohrá už 92. pokračovanie kultovej drum and bass party [[[TRIDENT, ktorá bude tento krát hostiť skvelú švédsku vokalistku menom ELSA ESMERALDA a českého turntablistu PHILIPa TBC. To, čo všetko návštevníkov okrem týchto dvoch headlinerov na party čaká, sa dozviete už teraz...

Rozhovor: Mefjus@Spiral 39 – 9th Birthday party

00:00

25. janauára sa v zvolenskom klube Hospital uskutoční narodeninové vydanie Drum&Bass noci Spiral. Prinášame vám rozhovor s rakúskym producentom Mefjusom ktorý sa predstaví v úlohe headlinera večera. Nech sa páči.

Possitiva! Line Up

00:00

V sobotu sa v dubnickom Doors Pube o hudbu budeme starať my. O dobrú zábavu sa budete musieť prísť postarať s nami. A kto je to to my? Line up nájdete práve tu.

» Mini info

  • 00:00Tip na párty? V našom pártyliste je ich na dnešok 13 !!! Eat That Beat DJ contest - Finále v Košiciach,DnB Hurka v Hurbanove, Back2Love v Prešove, LIPTRIP vol.6 v Poprad Veľkej, NUDANCE #26 v Poprade, dnb.sk B-day party, Covert Interests 24 a Bass Down Low 02 v Bratislave, Bass Control v nových Zámkoch, Funken Gruven 20 v Zvolene, Bass Connection v Hriňovej, Selector 02 v Piešťanoch a Clubber In The House v Prahe. Viac infa nájdete po kliknutí...
17.11.2011
štvrtok

CLARITY (UK) vystúpi v Subclube

22:11

Producent a dj Owen Brown aka CLARITY je mladý, talentovaný a pohodový chalan z prístavného mesta Plymouth na juhozápade Anglicka.

FLORA FAUNA

20:28

Na budúcu sobotu sa môžte opäť dostať vyššie ako vysoko na Štrbskom Plese v clube PLESNIVEC Vás čaká lavína dobrého techna a iných nadupaných štýlou, ktoré Vám navaria páni GRINING a dvojka FACET a GEENKO. Ako inak len Tešíme sa na Vás.

Liptrip vol.6 - Green apple edition release party

17:34

Už zajtra budú hosťovat chalani zo Žiliny v Popradskom clube Pod Lipou vo Veľkej a bude sa krstiť platna dja a producenta Marosha s nim zavíta aj silná dvojka Derma a špeciálny hosť ktorého by som rád ponechal v tajnosti. Tak sa príďte presvedčiť sami o koho ide a aby som nezabudol čaká nás aj laser show a projekcia. Príjemnú zábavu, tešíme sa!

Vyhraj voľný vstup a album Empire East

00:00

Organizátori drum & bassovej akcie Phreak da Sound 42 vyhlasujú súťaž o dva voľné vstupy a dva albumy Empire East od bratislavskej formácie Soundphreakers. Ako headliner sa na tejto akcii v piatok 25.11.2011 v bratislavskom klube Plťka-Pontón predstaví maďarský producent Exorcist.

Seta Label: Sarp Yilmaz - Watching It From Far EP!

00:00

V týchto dňoch sa do celosvetovej distribučnej online siete dostáva pod katalógovým číslom SET068 ďaľší titul slovenského hudobného vydavteľstva Seta Label...

Let It Roll on tour v piatok v Ostrave

00:00

Přípravka na zimní Let It Rolly s podtitulem „on tour" se chystá na tento pátek do Ostravy. Na Výstavišti zahrají Camo & Krooked, B-Complex, One Way, Forbidden Society a další, neméně zajímavá jména nabídne i druhá tekno stage pod záštitou Dynamo Destroy s francouzskými a irským hostem.

Dnb.sk @ Subclub: Prilož polienko do piecky!

00:00

Oslava deviatich narodenín dnb.sk nie je jediný dôvod, prečo prísť už tento piatok 18.11. do Subclubu. Spáliť nejaké kalórie ti pomôže šesť djov na čele s headlinerom z Nového Zélandu. K narodeninám môžeš zablahoželať aj DJke Kiare, tiež vyhrať vstupy na zimný Let It Roll, či Silvester...

16.11.2011
streda

V zime zahreje reggae od Švihadla

08:01

Ak má niekto chuť na reggae a na Švihadlo, 24.11. treba zájsť do Bratislavy, 25.11. do Banskej Bystrice a 26.11. do Košíc.

Winter Beat 2.12.2011 Deväť djov na dvoch stageoch!

00:00

Teploty nám už prudko klesli a to znamená, že je na rade ďalší Winter Beat. Po predošlej akcií sa event úspešne udomácnil momentálne v najväčšom žilinskom klube Infinity.

Švédska diva ELSA ESMERALDA na [[[TRIDENT92!

00:00

Už túto sobotu 19. novembra vystúpi na party [[[TRIDENT v súčasnosti jedna z najžiadanejších vokalistiek na drum’n’bassovej scéne. Dvorná speváčka producenta London Elektricity sa predstaví naživo v Jazz rock clube v Partizánskom.

Stroboskop.sk: Aterrmata - Remixed EP

00:00

Aterrmata je mimozemský hudobnik pochádzajúci z planéty Metranos, nachádzajúcej sa v starodávnom planetárnom systéme “Dhen” z miesta, odkiaľ samotný zvuk pochádza...

Drumatique Session with DUB PHIZIX (UK) & HYBRIS (USA)

00:00

Novembrová Drumatique Session prináša do Nu Spirit Club-u hneď dvoch headlinerov. V sobotu 26. novembra príde reprezentovať manchester-ský sound DUB PHIZIX, o ktorého kvalite svedčia releasy na značkách ako Soul:r, Exit, Critical, Creative Source, Ingredients, Commercial Suicide či Dispatch.

Dnb.sk 9 b-day @ Subclub: Oslavujeme a rozdávame!

00:00

Plnou parou vpred uháňa dnb.sk už deväť rokov a stále má do pece čím prikladať :). Opäť poriadne priložíme a narodeniny oslávime v piatok 18.11.2011 v Subclube - našej rezidentnej piecke pod bratislavskou hradnou skalou. Dj a producent DOSE sa o správnu teplotu dokáže postarať. Dobre nám podkúria a vysoký tlak budú udržovať rezidenti Matis a Kiara, ktorá tu tiež spolu s dnb.sk oslávi svoje narodeniny. Paru vypustí dj Prologue a zopár uhlíkov priloží aj trnavská dvojica Tyque.

BREAKING SOUNDZ #45 posledné info

00:00

Všetky podstatné informácie o dnešnom drumabassovom žúre v trenčianskom Lúč klube sa dozviete práve teraz...

» Mini info

15.11.2011
utorok

Jesenná Pohoda aj debatami hudobníkov

17:00

Už len desať dní zostáva do začiatku premiérového Pohoda Indoor Camping Festivalu, ktorý ponúka predovšetkým bohatý hudobný program. Na trenčianskom výstavisku Expo Center sa predstavia výrazné zjavy súčasnej britskej hudobnej scény na čele s Hadouken!, New Young Pony Club, Submotion Orchestra či Esben and the Witch, progresívne medzinárodné zoskupenia ako Paris Suit Yourself a The Death Set, jazzová špička Polar Bear alebo bývalá vokalista Zero 7 Sophie Barker. Zahraničných interpretov doplní to najlepšie z česko-slovenskej scény.

Nudance party #26 pod Tatrami

17:30

Všetkých raverov pozývame v piatok do Experimentu v Poprade na ďalšie pokračovanie broken beats párty Nudance. Tentokrát sa za gramce postaví to najlepšie čo Nudance crew má :)

Broken Minds - Dubstep Edition

00:00

16.11.2011 sme pre Vás pripravili špeciálnu edíciu Broken Minds zameranú prevážne na štýl, ktorý zaznamenal v posledných rokoch gigantický boom všade na svete.Okrem dubstepu bude počuť na žúrke aj drumstep, breakbeat a dnb.

Párty: Tanz/bar

00:00

Vo štvrtok 17.11. bude do Subclubu vstup voľný a pivo Staroprameň 10° resp. Svijanský Máz 11° za 1€. Na programe je Tanz/Bar, aktuálny house & techhouse, DJs: Atlas Groove, Ultraviolet a Liquid. Info hlavne pre mladšie ročníky: nie je to zlá hudba.

Possitiva! with Dj Martini (19.11.2011)

00:00

Possitiva! Akcia, ktorá má v dubnickom pube Doors svoje pevné miesto už nejaký ten rok, vás chce opäť prichýliť pri svojom ďalšom pokračovaní. Už túto sobotu 19.11.2011 sa bude Doorsom niesť possitívna nálada v štýle house music.

14.11.2011
pondelok

Palicavonzvreca - 25.11. @ Subclub

00:00

Druhý krát v roku sa ozýva Palicavonzvreca, jedna z posledných akcií naokolo, kde sa ešte stále prezentuje tvrdší 4/4 beat. Vo februári z Británie konečne dorazil Surgeon a o polnoci bolo vypredané. V piatok 25.novembra sa po čase so svojim novým programom do Subclubu vráti holandský Radial alias Jeroen Liebregts zo značky Audio Assault.

Eat That Beat DJ contest - výsledky 2. kola

00:00

Výsledky druhého kola ETB dj contestu. Finalistov budeme počuť už tento piatok v kočickej Starej Sladovni - Matrix Muisc club.

BASS 66: First Info

17:00

November sa pomaličky chýli ku koncu a pre vás je samozrejme pripravené ďalšie pokračovanie noci BASS, ktorá sa odohrá piatok 25. novembra v ELEMENT MUSIC CLUB-e . Po poslednom line-up-e híriacom rôznymi hudobnými farbami tu máme ďalšiu várku zaujímavých mien, kvôli ktorým sa rozhodne oplatí prísť a poriadne sa popritom zabaviť.

Rezonation - 19. novembra v Nitre!

00:00

Siedme pokračovanie najväčšej elektronickej párty v Nitre sa odohrá 19.11.2011, takže by bol najvyšší čas Vám predstaviť headlinera aj spolu s dalšími účinkujúcimi. Tentokrát to bude: Stereo Killaz z Maďarska , line-up dopľňajú: Beatbenders, Bassmatic, The Rabbeats.

Piate číslo Wave má svoj televízny spot!

00:00

Všade počujete len o piatom čísle Wave? Tak to vás budeme ešte chvíľu otravovať, lebo na svet prišiel televízny spot k poslednému číslu, ktorý okrem televízii Musiq1 (www.musiq1.tv) a Fun1 (www.fun1.cz), budete môcť vidieť po kluboch na Slovensku a jeho zvukovú podobu počuť aj v internetovom rádiu Free (www.radio-free.eu)

MP3: Monoide - Urbsounds X

00:00

Monoide nahral fresh techno setík pre desiate výročie labelu Urbsounds. Ak sa ti pondelok furt vlečie, tak toto je ten správny sound na oživenie :)

Marosh a jeho druhé EP: Green Apple

00:00

V druhej polovici októbra 2011 uzrel svetlo sveta ďalší release na nemeckej značke Vi Tva Records, o ktorý sa postaral žilinský Marosh a srbská producentka Zellyana..

Exorcist a Phreak da Sound 42!

00:00

Legendárne klubové akcie Phreak da Sound sa 25.11 opäť vracajú do klubov, a tentokrát nielen v Bratislave, ale i v Prahe. Akcie Phreak da Sound vznikli v apríly 2003 a ich domovským klubom bol dnes už neexistujúci klub Duna.

13.11.2011
nedeľa

DJ AT WORK & Phuzion Records present: ATMOSPHERE

13:32V piatok sa v košickom Cassovare konala párty, ktorú predchádzala séria producentských workshopov a showroom dj techniky. Netradičný priestor a tiež netradičný lineup (na Košice) - Nookie, Mc Five Alive, Paul SG, Smote, Dephzac a Soundnbeats!

NUDANCE PODCAST 006 by LSDee

00:10

Šieste pokračovanie nudance podcastu, ktoré namixoval LSDee. Je to pecka za peckou, tak ako sme sme u neho zvyknutý!

12.11.2011
sobota

MP3: Sensoreal - Drom Session vol.1 (12.11.2011)

00:00

Dlho sme sa nudili a nevedeli čo so sebou no nakoniec sme sa rozhodli zabiť tú hnusnú nudu a to poriadne! A aj preto sme sa rozhodli rozbehnúť náš vlastný dromácky podcast v ktorom budete odteraz objavovať plno skvelej hudby od zaujímavých slovenských djov. Pár vylepšení ešte máme v pláne a mnohé nás ešte len napadnú.. Takže pravidelne každú sobotu sleduj Drom Session podcast a my sme zvedavý dokedy nám to vydrží :) Ďakejume ľuďom ktorý nám pomohli s prípravou a tešíme sa na spoluprácu možno aj s tebou! Nech sa páči, prvý diel s mixom od Sensoreal, enjoy!

» Mini info

11.11.2011
piatok

MP3: Geenko - Experiment 118

20:05

Geenka baví robiť sety s aktuálnym zvukom a jeho deep-housovo ladený set je toho dôkazom!

Nádielka setov na víkend X

00:00

Tento krát sety od Luciana, Axela Karakasisa, Sebastiana Légera, Adama Beyera a Garyho Becka.

Špeciálne autobusy na jesennú Pohodu

17:00

Už o dva týždne sa začína prvý ročník Pohoda Indoor Camping Festivalu, ktorý okrem bohatého hudobného programu, filmov, tanečných workshopov, diskusií a divadla ponúkne aj jedinečnú možnosť stanovania v temperovaných halách na trenčianskom Výstavisku Expo Center.

Label: Metalheadz

11:52

Mnohý tento label určite poznáte, niekto možno o ňom počuje poprvý krát. Tak či onak po kliknutí sa môžte dozvedieť viac či už o vydavateľstve alebo jeho šéfovi Goldie-m.

BREAKING SOUNDZ #45 LIR.sk Winter Edition WARM UP - súťaž

09:34

Okrem voľných vstupov na BREAKING SOUNDZ #45 sa totižto výherca našej súťaže stane aj majiteľom jednej vstupenky na zimnú edíciu slovenskej verzie najväčšieho československého drumabassového festivalu LET IT ROLL !

MP3: Minimatica vol.235 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Mix rôznorodej nekomerčnej hudby vás privíta aj tento týždeň pri pokračovaní relácie Minimatica. Selektovaný výber obsahujúci horúce novinky z Beatportu vrátane ešte nevydanej príjemnej skladby od slovenského producenta Dave B. si môžete vypočuť v tomto najnovšom sete. Príjemné počúvanie!

Timeless - Noc plná House Music v Považskej Bystrici

00:00

Takmer po ročnej pauze keď v Clip Dance clube, prevládali hudobné štýly okolo drumbassu, reagge a pod. sa dostáva k slovu opäť aj house. V časoch minulých bol tento hudobný žáner nosnou časťou klubu. To či mu to stále svedčí v rytmoch okolo 128bpm sa presvedčíme tento piatok.

D.B. LiR Warm Up predstavuje Line up!

00:00

Už v sobotu 12.11.2011 v Piešťanskom Cotton Clube, sa predstavia kvalitní djs zo slovenskej drum and bassovej scény, pripravili sme si pre vás ďalšie vydanie Double Bass tento krát špeciálne Let It Roll Warm UP. Lienup bude veľmi pestrý nech sa vám páči....

Beat Pump 25.11.2011 @ Pumpa Music Club

00:00

V piatok, 25. novembra, bude celým prešovským klubom PUMPA znieť napumpovaný drum and bass na akcii Beat Pump a to s nemenej napumpovaným obsadením. Pre tých, ktorí ešte nezaregistrovali o koho ide, prichádza prvá časť krátkeho predstavenia učinkujúcich.

4 Elements @ Rádio_FM v piatok 11.11.2011

00:00

Aj v dnešný večer na Rádiu_FM sme pripravení vám spestriť top tanečnou hudbou nech už sa nachádzate kdekoľvek! Pripravené sú  pre vás tie najčerstvejšie hudobné tituly od Manuela De La Mareho, Davida Torta, alebo slovinského techno elegána Tomyho Declerqua.

» Mini info

  • 00:00Tip na párty? V našom pártyliste je ich na dnešok 14 !!! Clubber in The House v Groteske Art Cafe, Policy of techno v Šalianskom Metroklube, Sundance 2011 v Prešove, Cranktime vol. 22 v Žiline, Signall_FM Night v KC DUNAJ, Timeless v Považskej Bystricy, DJ at work v Košiciach, Deadly Algorythm - Double Kill edition v Subclube, Plesk*Snow* v košickej Tabačke, DnB Fusion vol.3 v Nitre, Pozitiv Vibez v Kováčovej, Minimax v Bratislave, Leporelo_FM Night v Trnave a TNT_Crew Party v Trenčíne. Viac infa nájdete po kliknutí... a nech mi nik nevraví, že sa na Slovensku nič nedeje :))
10.11.2011
štvrtok

Videotip! Jackass.3.5 full movie

00:00

Celý film Jackass 3.5, ktorý sa nahrával z časti aj v Európe. Vo filme sú pasáže aj so zosnulým Ryanom Dunnom.

Signal_FM Night + Posledné info k piatkovej noci!

18:00

Bratislavský priestor KC Dunaj sa tento piatok stane domovom klubovej noci SIGNAll_FM NIGHT, ktorá slovenskému publiku predstaví po prvý krát angličana Phila Tangenta a nemeckého producenta Es.tereo.

LET IT ROLL Warm up v Subclube

00:17

Výnimočný drum and bass event Let it roll si zaslúži aj výnimočný warm up v Subclube. Preto chalani z Nudance crew pripravujú niečo naozaj špeciálne, niečo fresh, jednoducho výnimočné.

Party: Synthesia with King Unique (Bedrock/UK)

00:00

Po menách ako Henry Saiz či Guy J sa party Synthesia opäť vracia so zaujímavými hosťami - tentoraz to roztočia na prvý sviatok vianočný King Unique z UK (napr. minulý rok dobíjali djské rebríčky s hitom 2000000 Suns). Supportovať budú Drahosh, Tomin, Styller a celé sa to odohrá v priestoroch KC Dunaj v Bratislave!

Modulations (Cinema For The Ear) - Dokument

00:00

Modulations je asi jeden z najzaujímavejších dokumentov o EDM a vôbec nevadí že vyšiel už v roku 1998. Jeho obsah tvoria rozhovory s hudobníkmi a záznamy z rave parties či koncertov. Vo videu nájdeš osobnosti ako The Future Sound Of London, Marshall Jefferson, Moby, Carl Cox, Prodigy, Westbam a mnoho ďalších.. Znalosť angličtiny je bohužial nutná :)

MP3: Vegim - Guestmix in Tomas Drex PODCAST 008

00:00

Poradové číslo 008 tohto podcastu prináša talentovaného Dja a producenta z Kosova - Vegima.

Spiral 39 - 9th Birthday party

00:00

Pozývame vás na 39. pokračovanie Drum&Bass noci Spiral, tentokrát s podtitulom Birthday party. Už 25.11.2011 v zvolenskom klube Hospital.

Novembrová pohoda a jej atrakcie

00:00

Pohoda Indoor Camping Festival, označovaný aj za jesennú Pohodu, bude mať bohatý program plný hudby, ale aj filmov, divadla, literatúry či diskusií. Počas dvoch dní však organizátori pripravili pre návštevníkov aj sprievodné atrakcie, ktoré im spríjemnia pobyt na trenčianskom výstavisku Expo Center.

Minimax 11. novembra v Radosti!

00:00

V piatok 11.11. bude v Radosti Minimax. Ivek bude opäť o rok staršia, tak si to pripomenieme..Spolu so zaujímavým hosťom z dolnej zeme, ostrieľaným a skúseným Jankecom z Maďarska. Jeho kariéra nabrala na obrátkach v 2001 kedy vstúpil k Felipovemu Titan International, hral na veľa zaujímaých parties v Maďarsku ale aj mimo neho. Zostavu doplnia domáci: Safro & Dui (Violetta).

9.11.2011
streda

MP3: LE D.j. - Flower for Michael ( pre Drom.sk )

15:12

Viac ako hodina Jump Up-u v podaní LE D.j.-a vyburcuje hádam každého a privedie Vás do varu. Príjemný posluch...

MP3: Milos - Live @ Leporelo_FM Party (4.11.2011)

00:00

Milosov live set z party Leporelo_FM presents Hardfloor z Nu Spirit klubu na download! Playlist pozostáva z čisto Milosovych trackov alebo remixov. Enjoy!

Smola a Hrušky: 700-stý koncert pred domácim publikom dole bez!

15:14

Uplynulé koncerty v rámci turné priniesli veľa pozitívnej energie, skvelé ohlasy u fanúšikov a hlavne nové spolupráce, ktoré by mala kapela zúročiť budúci rok a posunúť sa o ďalší krok smer Poľsko a Čechy.

[[[TRIDENT92 bude v znamení extra kvalitných vokálov!

00:00

Po skutočne úspešnom presťahovaní kultovej drum and bass party [[[Trident do nových priestorov, prichádza jej už 92 pokračovanie, ktoré bude sobotu 19. novembra hostiť opäť veľmi zaujímavých hostí.

Už 9000 predaných vstupeniek Na Bažant Pohodu 2012

00:00

Predpredaj vstupeniek na budúcoročný multikultúrny festival Bažant Pohoda pokračuje rekordným tempom. Za 69 dní od spustenia predaja sa predalo už vyše 8000 permanentiek, pričom už na tohtoročnom festivale sa predalo prvých 999 kusov z limitovanej série. Celkovo sa tak predalo už vyše 9000 vstupeniek.

Sun Glitter sa predstavia v NuSpirit clube!

00:00

V NuSpirit clube sa bude konať zaujímavá akcia na ktorej sa predstaví naživo Luxemburský projekt Sun Glitters. Ako znie trblietavá luxemburgská elektronika? A čo sa stane keď noc osedlajú polnoční dubsteri Ronin a Kepikei? V piatok nenájdete odpovede.

Nový slovenský techno-horor!

00:00

Coming soon.. Zatiaľ toľko, nechceme o tom veľa prezrádzať. Podstatné je, že nám v rámci tv (ne)správne prepína. Všetko začne v piatok na Christianovi Wünschovi v Metroklube. Koniec-koncov, pozrite si filmový trailer.

BREAKING SOUNDZ #45: Zahrievacie kolo pred drumabassovou párty roka!

00:00

45. pokračovanie trenčianskej dramovobrejkovej klubovej noci BREAKING SOUNDZ vstupuje do svojej siedmej sezóny...

Basement - 12. novembra v Trnave!

00:00

Po viac ako ročnej priestorovej absencii sa chce medzi Vás v sobotu 12.11.2011, znova predrať klubová noc BASEMENT, ktorá už stihla (vo Flamengu) zaševoliť do uší skutočne pravú muzičku akú v Trnave máte radi. Feeling undergroundu by ste mali naplno pocítiť tento krát v podniku GONZO_tavern(ex pub 77) na Štefánikovej č.5 v Trnave, kde si k Vám určite nájde cestu Váš aj obľúbený drink.

» Mini info

  • 20:00Plump Djs: Vystúpenie zrušené! Vystúpenie britských Plump DJs, ktoré sa malo uskutočnit 26.11. v KC Dunaj Bratislava, bolo zrušené z dôvodu slabého záujmu. Záujemcom, ktorí už zaplatili vstupné, boli už prostriedky vrátene.
8.11.2011
utorok

Man Who Walks On Water

20:42

Január je štartom do Nového Roka a pre mnohých býva odrazovým mostíkom do ďalších mesiacov,nových zážitkov, skúseností a celkovo toho, čo život prinesie. Jedným z prínosov roku 2011 na slovenskej hudobnej scéne bol vznik a úspešný štart vydavateľstva Darktide Recordings.

Party: Possitiva! with Daniel Stefanik (Cocoon/DE)

18:00

Daniel Stefanik príde rozbiť Subclub v marci 2012, o support sa postarajú Dj Cole aka Hyricz, Sonja, AFRO.gramm a Yacube. Marec je síce ešte ďaleko, no o to dlhšie sa môžeš tešiť na túto party :)

Videotip! Čokovovko - Dredař (official)

09:25

Duo Čokovoko, ktorí o sebe tvrdie, že sú najsurovejšia a najznámejšia hudobne nenadaná kapela z Brna májú nový videoklip ku svojej skladbe Dredař.

 


X rokov kolektívu Urbsounds

00:00

Experiment a istota? Nie, to nie je oxymoron. Už túto sobotu 12. 11. 2011 sa o tom presvedčíte v bratislavskom Batelieri, kde prebehne hudobný večierok pri príležitosti desiateho výročia vzniku Urbsounds kolektívu a spojí sa zvuk Londýna a Bratislavy.

Wilsonic Club predstaví vychádzajúcu hviezdu urbánneho folku a soulu.

00:00

V piatok, 25. novembra, bude na akcii Wilsonic Club v KC Dunaj koncertovať ďaľší z umelcov združených pod krídlami rešpektovanej značky Ninja Tune, Jono Mc Cleery.

L Plus sa chytil!

00:00

Po jeho pôsobení vo Viper Recordings a po kratšej pauze sa tento rodák z Bratislavy začína prezentovať so svojim mierne zmeneným soundom na vydavateľstve Technique Recordings.

Kaul Termit - Combiner Vision EP (NKDRC034)!

00:00

Další poctivou porci nadupaného techna se současným zvukem vydává v těchto dnech český label Naked Records. Severočeský producent Kaul Termit vypustil ze své dílny Combiner Vision EP.

D.B. LiR Warm Up 12. novembra v Pieštanoch!

00:00

Zdravíme všetkých priaznivcov Double Bass, tento krát sme si pre vás pripravili špeciálne vydanie D.B. LIR Warm UP ktoré sa uskutoční v Piešťanskom Cotton Clube. Na tejto párty sa môžete tešiť na tíchto djs...

Britskí post-rockeri Midas Fall a elektronik Aches otvoria koncertnú sériu After Hours!

00:00

AFTER HOURS je meno novej koncertnej série, ktorá nadväzuje na niekoľko vydarených akcii portálu EXITmusic.org v bratislavskej Oblude. Otvárací koncert pod hlavičkou After Hours 11:01 otvorí dvojica z Británie - post-rockoví MIDAS FALL a ambientný ACHES už 15. novembra.

Bonus - NÁMĚSTÍ MÍRU

00:00

Skoro presne rok po neobyčajne úspešnom debute Konec civilizace vydáva Martin Hůla aka Bonus svoju druhú LP dosku, nazvanú Náměstí míru. Album vychádza v spoločnej starostlivosti labelov Deadred a Starcastic, súčasťou balenia s artworkom Sáry Bergmannovej je okrem vinylovej dosky i CD a kupón na stiahnutie digitálnej verzie v MP3 a FLAC. Album je možné zákúpiť aj cez iTunes a k dispozícii je tiež bezplatný stream celého albumu na webe labelu.

» Mini info

  • 00:00Winter Beat 2011 Tak malá lavína techna Vás čaká tesne pred vianocami v Žilinskom clube Infinity, kde to odpáli veľmi slušná partička djov tešíme sa na Vás!
7.11.2011
pondelok

N.O.H.A Circus Underground, B-Complex, Pixie, Eska

08:48

Festival Move je zaměřen na progresivní dění na hudební scéně, proto v úterý 8. listopadu uvede v pražském Lucerna Music baru mezinárodní seskupení N.O.H.A v nové sestavě a s novými tracky. Celá akce je pojmuta taktéž téměř revolučně, po koncertu N.O.H.Y bude akce pokračovat setem populárních djů, vystoupí slovenský B-Complex vydávající na Hospital records a dj roku Pixie.

Videotip: Sun Glitters - Everything Could Be Fine

00:00

Ďalší zaujímavý projekt to má namierené do Nu Spirit klubu - konkrétne 10.11. predvedie svoje hudobné umenie Victor Ferreira aka Sun Glitters. V marci 2011 mu vyšiel zatial posledný album Everything Could Be Fine, ktorý si možeš vypočuť/zakúpiť tu, ďalšie videá s trackmi z albumu nájdeš u nás vo videotéke...

» Mini info

5.11.2011
sobota

Winter Beat 2011

21:07

Tak malá lavína techna Vás čaká tesne pred vianocami v Žilinskom clube Infinity, kde to odpáli veľmi slušná partička djov tešíme sa na Vás!

4.11.2011
piatok

Prihlasovanie do ETB dj contestu končí v nedeľu!

12:25

Eat That Beat dj contest ktorý spoluorganizujeme v nedeľu ukončí fázu prihlasovania djs. Ak si sa ešte nezapojil tak to nezmeškaj, konkurencia bude kvalitná súdiac podľa setov, ktoré k nám doposiaľ prišli!

MP3: Minimatica vol.234 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

V stredajšom vysielaní ste mali možnosť si vypočuť skladby od rôznych producentských zoskupení, medzi ktorými figurujú mená ako Konstantin Sibold, Franck Roger, Gunnar Stiller, Einmusik, Michelle Owen a Format:B...

3.11.2011
štvrtok

Párty: PLESK*SNOW

09:52

PLESK SNOW je špeciálnym jesenným vydaním XICHTOPLESKu. Dáva priestor u nás málo medializovaným odnožiam elektronickej hudby v najširšom možnom spektre rýchlosti, tanečnosti a náročnosti posluchu. Ponúka alternatívu k tradičným tanečným podujatiam, kde sa druh hudby na jednom "stejdži" mení menej ako často, ak vôbec.

Videotip: Fingers In The Noise - Lost in The Freezing Fog

00:00

Pre tých čo majú radi Ambient Dub Techno a rannú hmlu: Fingers In The Noise - Lost in The Freezing Fog z vydvateľstva Retrospective Zoology. Video je vystrihnuté z rozprávky Hedgehog in the Fog...

1.11.2011
utorok

MP3: Geenko - Rubali (23.10.2011)

00:01

DJ Geenko, ktorý hráva pod bookingom drom.sk naservíroval svoj ďalší set. Príjemné načúvanie cez sviatočný deň. :)

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch