Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.6.2012 do 30.6.2012

29.6.2012
piatok

Lixx v ne-drum&bassovom mixe projektu Subliminal

18:17

Projekt  Subliminal funguje svojím tempom už niekoľko rokov. Často spája vizuálne umenie s hudbou. Akou? Ťažko ju definovať. Subliminal je hudba, ktorú nestačí počúvať – treba ju vnímať!

LiveStream: Eat That Beat w. Haf&Beyuz

13:37

Dnešnú noc môžte prepártyovať z pohodlia vášho domova! Na našej subdoméne svezarmcalling.drom.sk nájdete live stream dnešného Eat That Beatu!

28.6.2012
štvrtok

MP3:Adrum - Beginning Of The End

10:06

Adam Reichl v drum and bassovom svete známy ako Adrum, namixoval nedávno nový studio mix a chce sa oň s vami podeliť.

26.6.2012
utorok

SENSOREAL - Employee EP [SET083]

10:55

83 release seta labelu, s názvom Employee EP obsahuje originál od slovenskej deephousovej špičky - Sensoreal a aj skvelý deepový remix od renomovaného kanadského dja a house producenta Jay Tripwira. Enjoy release mix!

22.6.2012
piatok

Video: L Plus - Amazing

18:44

Slovenský producent a dj upísaný Technique records dnes zverejnil vidoklip k pilotnému singlu nového EP Amazing na youtbe kanáli UKF Drum&Bass.

21.6.2012
štvrtok

Video: Kelso @ POKE festival 2012

17:39

Ako to vyzeralo na Betcharger - elektronickom staegi POKE festivalu v sobotu vecer o 22:00? Check!

20.6.2012
streda

Fotoreport: POKE festival, 15.-16.6.2012, stará tehelňa Drienovská Nová Ves

Fotoreport: POKE festival, 15.-16.6.2012, stará tehelňa Drienovská Nová Ves19:39Košická Tabačka Kulturfabrik, prešovský Wave a ďalšie kluby, organizácie a združenia z Košíc a Prešova uviedli minulý víkend (15.-16.6.2012) prvý oficiálny ročník multikultúrneho open air festivalu POKE, ktorý konal v historickom areáli starej tehelne v obci Drienovská Nová Ves. Opäť ste mohli čakať výber toho najzaujímavejšieho zo súčasnej svetovej a slovenskej nekomerčnej kultúry, konkrétne z hudby, divadla, filmu, vizuálneho umenia, literatúry a street artu od ľudí, ktorí stoja za organizovaním kultúrnych podujatí v regióne.

Let It Roll má limitovanú kapacitu a nové tričká

20:39

Letný ročník Let It Roll festivalu má limitovaný počet vstupeniek. Najväčší elektronický festival obmedzil kapacitu z dôvodu zvýšenia komfortu pre návštěvníkov. Drum&bass a dubstep fanúškovia tak budú mať v areáli dostatok priestoru a pohodia.

19.6.2012
utorok

Lineup tohtoročného BeeFree je vonku!

19:44

Fanušíkovia elektronickej hudby a Djs pozor! Lineu BeeFree 2012 je už známy! Takže kto, kedy a na akom staegi sa dozviete v nasledujúcej tlačovke!

17.6.2012
nedeľa

Mixovaný set: Lixx – Live @ Rádio Piešťany (06/2012)

19:06

Začiatkom mesiaca bol Lixx hosťom v Rádiu Piešťany, kde okrem obsiahleho rozhovoru v relácii 'Svet elektronickej hudby' odohral naživo drum&bassový mixovaný set. V ňom nechýbajú napríklad Calibre, Spectrasoul, Dub Phizix, FD, alebo Nymfo, Blu Mar Ten a Seba.

15.6.2012
piatok

Party: Eat That Beat feat. Hafner & Beyuz: Blazon Cas

10:26

Koniec júna dá priestor tejto šialenosti v T-Klube. Ako sa robí žúrka predvedie asi najznámejší slovenský surfer Tomi Hafner. Spolu s Bejčim Beyuzom sa s nami na divoký východ prídu podeliť o ich najnovší umelecký výtvor a teda odprezendovať ich úplne nový album "Blázon čas".

14.6.2012
štvrtok

The Definition LP zadarmo na stiahnutie !

13:12

Neprešiel ani pol rok, čo anglický netlabel Nu Venture records dal o sebe vedieť prvým, a na svoje pomery úspešným releasom Macca - Love is Tender / Hosta Remix. Odvtedy pustil do sveta ďalšie dve EP-čka, kde posledné, Blurred Vision EP dosiahlo hranie na BBC Radio 1Xtra, či lichotivé reakcie aj od mien ako John B, Chris.Su či Muffler.

 

LIPTRIP vol.11 Dole Gate edition

07:55

Dj BOSS po dlhej dobe v Poprade a to 16.6.12 Pod Lipou PP,Veľka na jedenastom vydani Liptripu,okrem Dja Bossa,Leffe a rezidenti Facet a Geenko mate sa určite na čo tešiť!

Mame pripravenu aj LASER SHOW.

13.6.2012
streda

V upútavke na festival zatopí Slovensko obrovská vlna!

16:13

Tanečný festival let It Roll prišiel s naozaj originálnou kampaňou na svoj druhý ročník, ktorý sa o necelé dva týždne odohrá v rekreačnom stredisku Duchonka. Najskôr organizátori cez oficiálne facebook stránky doslova vystrašil fanúšikov strohou informáciou, ktorá obsahovala výlučne krátku vetu: „Všetko je ohrozené...“

Časový lineup festivalu POKE

00:01

Kto, kde a kedy zahrá tento výkend na festivale POKE v Drienovskej novej vsi? BLU MAR TEN, ROS, DEEP SPACE ORCHESTRA, ASTRONAUTALIS, ORION&INDY, PROSAC CREW, SDJS CREW & mnoho ďalších!

12.6.2012
utorok

Lixx zahral na vernisáži 170-bpm elektroniku. Nech sa páči: záznam!

00:00

V máji sa v Piešťanoch spojilo vizuálne umenie s hudbou na vernisáži výstavy šperkov nazvanej ‘Odrazy a odlesky’. O tú hudobnú zložku sa postaral dj Lixx so svojou prevažne 170-bpm selekciou vo viac ako 5-hodinovom mixe. Časť z neho sa podarilo nahrať. Ak vás baví Synkro, ASC, dBridge, či Bop, tak smelo do toho!

DUBFLEX party už v piatok v Subclube!

17:25

V piatok vás v obľúbenom klube čaká tanečná elektronika, ktorá v súčasnosti hýbe svetovými klubmi.

D&B na POKE festivale

12:19

Na tohtoročnom POKE festivale (15.-16.2012 Drienovská Nová Ves) vystúpi veľa alternatívnych kapiel, projektov a djov zo Slovenska, ale aj zahraničia. Drumandbass stage bude druhý festivalový deň a organizátorom sa podarilo pozvať dnes už legendárne anglické zoskupenie BLU MAR TEN.

11.6.2012
pondelok

"Tešénko po dlhej dobe :)"

"Tešénko po dlhej dobe :)"10:15

Zverejňujem set od bratislavského dj a producenta Monoide-a z piatkovej Policy of Techno párty v Metroklube v Šali. Sám Monoide povedal, je to "tešénko po dlhej dobe :)", tak nech sa páči, kto má záujem, počúvajte!

Live dnb & dubstep koncert v KC Dunaj!

21:29

Bottled in England je elektronické duo pochádzajúce z dánskej Kodane, ktoré hrá živý energický, korenistý a euforický drum & bass a dubstep. Do Bratislavy pricestuje aj ďalších päť hudobníkov a spevákov, s ktorými momentálne brázdia európske kluby.

8.6.2012
piatok

Festival Let It Roll dáva šancu novým djom!

17:08

V rámci špeciálneho 3. pódia EUROPA2 CHARITY STAGE  bude počas celého festivalu Let It Roll Slovakia prebiehať v spolupráci s neziskovou organizáciou Chance 4 Children verejná zbierka, ktorá bude kompletne venovaná na humanitárnu pomoc detským domovom v Trenčianskom samosprávnom kraji.

7.6.2012
štvrtok

Párty na lodi, Drumboat!!

22:11

V sobotu sa uskutoční elektronická párty Drumboat, kde pätica djov odohrá kvalitný drum &bass, dubstep, jungle, raggatek a jungletek. Bratislavu navštívi produktívny promotér a dredatý dj Jahrider z Čiech ...

6.6.2012
streda

MP3: Zwrtoolka - Drom Session vol.022

11:07

Dámi a páni dromcast s poradovým číslom 22 je k pispozícii na stiahnutie. Tentokrát sa za gramcami prejavil dj Zwrtoolka. Enjoy!

5.6.2012
utorok

DnB Fusion vol. 10 - Pronk´s B-day edition

08:50

DNB Fusion Team pozyva na desiate pokracovanie ich party! Check!

Súťaž o 10 dvojdňových permanentiek na Dobrý Festival 2012

00:00

Drom.sk v spolupráci s Dobrým Festivalom pre Vás pripravili súťaž
o 10 dvojdňových permanentiek.

4.6.2012
pondelok

Chceš si zahrať na Let It Rolle CZ? Máš šancu!

17:10

Vyber si tému blízku tvojmu srdcu a namiešaj set. Dvaja najlepší si zahrajú na Take Control stagei, ktorý v piatok hostí Critical Music (Kasra, Spectrasoul, Enei, Dub Phizix) a v sobotu Neosignal (Phace & Misanthrop, Rockwell, Mefjus).

Drum and bass ovládol Slovensko! (VIDEO)

17:04

Pestrý elektronický tanečný štýl drum and bass si získava čoraz viac fanúšikov po celom svete. Jeho eufória sa šíri aj u nás skutočne nezastaviteľným tempom...

Electro Playground #26

12:44

Konečne sa takmer všetci členovia Electro Playgroundu pozliezajú nie len z celého Slovenska a ocitnú sa na jednom mieste, ktorým je Empire Club na Župnom námestí v Bratislave a pri tejto príležitosti povyťahujú z káps zaprášené gombíky, tlačítka, šťukátka a všetko čo môže na popud vyvolať nejaký zvuk, ale aj hrste nových trekov a niekoľko krát sa kamarátsky vystriedajú za týmito "udelátkami". Novinkou tohto večera je nový objav live trubič Dusanssg, ktorý nám niekoľko krát vytrúbi tú svoju obľúbenú. Po doznení fanfár nás svojou návštevou poctí starý dobrý odcestovalec Cherma z Prahy, aby nám ukázal, čo sa v šírom svete na učňovských potulkách priučil. Dobrú chuť sa praje.

Dobrý Festival 2012 uvedie Goldieho a B-Complexa

13:28

Na tohtoročný Dobrý festival organizátori pozvali predstaviteľa najstaršej generácie jungle a drum´n´bassu, britského producenta GOLDIEHO. Predstaviteľom najmladšej generácie bicích a basov bude mladý slovák B-Complex.

1.6.2012
piatok

RADIO_FM NUDANCE dnes v Bratislave!

16:06

Po výbornej akcii 10.3. kde odohrali TC, Shockone, Counterstrike, Cooh aka Balkansky a mnohí další skvelé sety, Nudance Music a Radio FM pripravujú veľké pokračovanie unikátnej párty, ktoré bude opäť o level vyššie!

Charitatívny stage na festivale Let It Roll SK open air

09:04

Na tento rok organizátori najväčšieho drum and bass festivalu Let It Roll pripravili zvýšenie počtu hudobných pódií a zároveň výrazné rozšírenie samotnej hudobnej dramaturgie. V areáli rekreačného strediska Duchonka 22.-23. júna vyrastie špeciálny tretí stage, ktorý bude zaujímavým hlavne svojou filozofiou a taktiež možnosťou ktorú ponúka...

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch