Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.2.2012 do 29.2.2012

29.2.2012
streda

Marcový program Wave Klubu

17:54

Prešovský kultový podnik Wave predstavuje interpretov, ktorých bude v marci možné v klube počuť!

Svezarm Calling 15: 2nd B-Day

16:24A je to za nami! Svezarm Calling ďakuje ľuďom za skvelú párty!!! Tešíme sa na Vás opäť čoskoro! Nech sa páči fotky!
28.2.2012
utorok

Súťaž o 2 lístky na Radio_FM Nudance

21:07

Súťaž o 2x1 vstup na najväčšiu dnb/dubstep/drumstep/bass dvojstageovu párty na Slovensku. Napíšte, prečo by ste mali vyhrať práve vy emailom na sutaz@nudance.sk

Netlabel Gergaz oslavuje v Subclube !!

19:55

Tretie narodeniny GERGAZu oslávime spolu s Vami už 2.3. v bratislavskom Subclube na akcii BEAT GARDEN (eXclusive). Hrať sa budú beats, future hip hop, bass music, glitch hop, dubstep a pod.

Various Artists - 40 (NKDRC040)!

19:49

U labelu Naked Records se stalo dobrým zvykem oslavovat jubilejní release speciální kompilací. Ta aktuální nese název "40", který se odvíjí od katalogového čísla a obsahuje pestrou směs toho nejlepšího z české nezávislé klubové scény od rozverné elektroniky přes pohodový house, experimentální electro až po hutné techno.

24.2.2012
piatok

Svezarm Calling 15: Last Info!

10:19

Už zajtra sa bude na Svezarme oslavovať a užitočné informácie ako napríklad, že holky majú do 22:30 vstup zadara sa určite zídu!!!

Rozhovor: Forbidden Society

09:45

Biele Kocky v rozhovore predstavujú lucifera spoza rieky Moravy, pána , ktorého label FSRECS neustále napreduje a zastrešuje čím ďalej tým hviezdnejšie mená na hard - drum and bassovej scéne. Ako už isto tušíte je to FORBIDDEN SOCIETY.

 

MP3: Minimatica vol.250 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Po týždni som naspäť aj s mojou reláciou Minimatica. Uplynulý týždeň bol menej výdatný na množstvo zaujímavých skladieb, ale napriek tomu objavili sa veľmi kvalitné tituly, ktoré som neváhal zaradiť do aktuálnej epizódy.

4 Elements @ Radio_FM v piatok 24.2.2012

00:00

Tí ktorí si naladia v piatok niektorú z frekvencií Rádia_FM čaká opäť príjemný večer s elektronickou hudbou spolu s 4 Elements. Pre ten dnešný som pre vás vybral producentov ako John Digweed, Peter Horrevorts, alebo D Formation. Títo páni vám sprostredkujú hudobnú zostavu prvej hodiny ako sa patrí...

23.2.2012
štvrtok

Possitiva! presents Dj Cole

21:00

O support sa Danielovi Stefanikovi 16.marca v bratislavskom Subclube postará aj známa tvár slovenskej tanečnej scény - dj Cole. Jeho pohľad na nielen slovenskú scénu vám prinášame v nasledujúcom rozhovore.

Public Enemy, Jamaican Legends, White Lies a ďalšie mená pre Bažant Pohodu 2012

20:00

Legendy hudobnej scény, súčasná špička, ale aj čerstvé objavy pribudli do programu letného multižánrového festivalu Bažant Pohoda, ktorého šestnásty ročník sa uskutoční 5., 6. a 7. júla tradične na trenčianskom letisku.

Naked Records: Gat Electra - Fluxus/Bingo EP

20:00

Znojemské seskupení producentů Gat Elektra vydává na Naked Records především rovné beaty. Tentokrát se ovšem postarali o něco speciálního a na svém Fluxus/Bingo EP servírují dvojici skladeb v rytmu drum’n’bass. EP charakterizují chytlavé melodie, neotřelé aranže, ale také pomyslný návrat k rave kořenům.

MP3: Splashmix 013 by Stratasoul

20:00

Stratasoul patrí k slovenským djom a producentom, ktorí si rozhodne zaslúžia vašu pozornosť. Jeho vlastné tracky, rovnako ako aj dj sety sa nesú v nižšom bpm, ako by ste možno od Splashu čakali - pohybujú sa totiž na rozmedzí hip-hopu a bass music...

Headlineri jedinečnej párty Radio_FM Nudance

17:15

Najväčšia marcová akcia v Bratislave ponúka štvoricu svetovo uznávaných producentov, ktorí majú spoločné to najdôležitejšie, hudobnú produkciu keďže všetci produkujú kvalitný drum & bass, dubstep, drumstep, filthstep či techstep.

22.2.2012
streda

MP3: Twist - TNT_Crew Podcast 07

18:00

Dj Twist z trenčianskej TNT_Crew namixoval posledný TNT_Crew Podcast s poradovým číslom 07! Nenechajte si ho ujsť...

Fotoreport z Time2Bass vol.2

20:41Ako to vyzeralo v Nitre na žúrke sa môžte pozrieť tu.

[MIE] with Ralph Lawson už tento piatok!

18:00

Ako sme vám minulý mesiac sľúbili, na februárovom [mie] si budete mať možnosť vychutnať legendu britskej klubovej scény Ralpha Lawsona. Bezpochyby ikona britskej housovej scény, zakladateľ legendárnej Leedskej noci Back2Basics, vplyvného vydavateľstva 20:20 Vision či najnovšieho prírastku medzi jeho aktivitami, Fina Records. Čoho sa Ralpha chytí, to smrdí úspechom.

Svezarm Calling 15: 2nd B-Day

16:03

Áno! Už dva roky funguje párty Svezarm Calling a celé sa to oslávi túto sobotu! Predstavme si lineup 15teho pokračovania!

Nezabudnite sa vyfintiť na dnešnú Stredávku!

13:34

Košická Tabačka po januárovej rekonštrukcii vyzerá veľmi pekne a tak sa nezbudnite nahodiť aby ste dnes zapadli. Pravidelný stredový večer v Tabačke Kulturfabrik pod názvom Stredávka bude dnes hostiť LeFlouristeho, Kesha a Kelsa.

Paul Kalkbrenner @ Bratislava - 7.4.2012

00:00

Dj Paul Kalkbrenner patrí medzi súčasných top100 dj-ov na svete. Ťažkosti presadiť sa zažil na vlasnej koži. Dôležitých momentom v jeho živote bola spolupráca s vydavateľstvom Bpitch a kamarátstvo na "na život a na smrť" so Saschom Funkem.

21.2.2012
utorok

[[[TRIDENT95: vysoká technológia s L PLUSom

21:00

Téma predošlej noci v znamení plnofarebných prednášok dopadla vskutku výborne a tak je viac než vhodné si pri najbližšej príležitosti predstaviť ďalšie vychytané témy, ktoré by nemali chýbať v znalostiach každého moderného človeka. 25. januára v Jazz Rock Clube v Partyzánskom je na rade tentokrát stretnutie vyznávačov „špičkových technológií“

Warm Up Radio_FM Nudance párty v Subclube

21:00

V piatok sa uskutoční zaujímavý tanečný event Nudance, ktorý prináša aj tentokrát veľmi kvalitný zahraničný line up až pätice djov z Belgicka a Francúzska.

Spiral 41 - Drum&Bass night – 24.2.2012 @ Hospital

21:00

Pozývame vás na 41. pokračovanie Drum&Bass noci Spiral, ktoré sa uskutoční 24.2 v zvolenskom klube Hospital.

Lamanica s B-Complexom

21:00

Nový drum n bassový event, ktorý bude prinášať do Fiesta clubu v Leopoldove tie najväčšie mená celého sveta.

Holotrop with Kepikei @ Tabačka

21:00

Prvá zo série osláv elektronickej hudby s názvom Holotrop je voľným pokračovaním festivalov nepredvídateľnej zábavy Xichtoplesk z predošlých rokov.

Drumatique Session - Fracture (UK)

21:00

Posledný februárový víkend sa blíži a sním aj drum’n’bass sessions v Nu Spirit Club-e. Už túto sobotu 25.2. prinesie Drumatique ďalšiu premiéru svetovej dnb music. Na Slovensku sa po prvý krát predstaví polovica producentského dua Fracture & Neptune, spolumajiteľ labelu AstrophonicaFRACTURE.

CityGrooves v Laser Arene

21:00

Tie pravé houseové groovy do tvojho mesta opäť raz prinášame v podobe klubovej noci CityGrooves. V priestoroch Laser Areny na Prešovskej 45 v Bratislave si v piatok 24.02.2012 môžeš prísť vychutnať zvuk pravej nefalšovanej House Music vychádzajúcej z pôvodnej kultúry, kde DJ hrá výlučne z gramofónov.

20.2.2012
pondelok

LS3KE - From Beat To Deep vol. 2

19:00

Od prvej nahrávky s názvom From Beat To Deep vol .1 už prebehol takmer rok a nám sa podarilo priniesť Vám jeho jeho čerstvé, druhé pokračovanie, ktoré sa samozrejme vznáša v duchu hlbokých bás a klasických deepových skladieb obohatených tvrdosťou nepravidelného snare-u a rytmu, ktoré dodávajú celkovo temný nádych celej dvojke...

Jedenástka nových účinkujúcich na festivale Sziget

19:00

Naozaj veľké mená: Korn - metalová ikona, ktorá bude prezentovať svoj najnovší album; The Vaccines - podľa všetkého jeden z najlepších indie objavov minulého roku; Magnetic Man - legendárny vládcovia dubstepu; Two Door Cinema Club; Steve Aoki; Axwell; Beatsteaks; dEUS; Ministry; Bebel Gilberto; Caro Emerald... všetko, na čo si len spomeniete.

MP3: Shaaman - Drom Session vol.015 (18.02.2012)

00:00

Trochu oneskorene ale predsa! Nový diel Dromcastu prináša do vašich prehrávačov zase raz kvalitnú house music s deepovým nádychom. O mix sa tentoraz postaral dj Shaaman ktorý sa djskému remeslu venuje už od roku 1999. Hádam si set užijete! ps. čoskoro sa aj fanušíkovia zlomených beatov dočkajú nejakých tých skvostov :)

19.2.2012
nedeľa

Piatková Žilina objektívom Kataklyzmy

16:00„Fašiangy, Turíce, Veľká noc príde..“ aj v tomto duchu sa niesla atmosféra v žilinských uličkách v piatok 17. februára 2012. Už po ôsmy krát zasnežená Žilina splynula s kolotočom farieb, masiek a vôňou horúcej medoviny. Vo večerných hodinách ste mohli ochutnať príjemný house v Hetcliff´s Caffé, ktorý servíroval dj October a Caterpillar.
17.2.2012
piatok

Sety na weekend

01:26

Blíži sa weekend a vy hľadáte čerstvý materiál pre vaše uši aby ste sa naladili na večernú párty? Drum&Bass, Dubstep ale aj rovný beat nájdete TU:

MP3: Minimatica vol.249 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

Pre mnohých asi otrepaná informácia, ale stále účelová. Aj dnes je k dispozícií čerstvý set z aktuálne vysielanej relácie Minimatica. Prudko tanečný rytmus hneď od začiatku až po koniec. Aj tak znie súčasný tech-housový zvuk v mojom podaní. Ak máte radi neznáme a neprebádané zákutia v tanečnej nekomerčnej hudbe, stačí si už len kliknúť a počúvať.

Techno Politika: Standa Edit

00:00

Prvé tohtoročné šalianske POT čaká na priaznivcov solídnej klubovej hudby posledný februárový týždeň. O hlavný outblast sa postarajú Standa djs. Bez ďalších svetových žvástov sľubujeme tučný sound, kde zahrajú:

4 Elements @ Radio_FM v piatok 17.2.2012

00:00

V piatkový večer na Rádiu_FM od 21. opäť naštartujeme všetky vaše tanečné chute spolu s interpretmi ako Jerome Isma-Ae, Zoo Brazil, alebo X Press 2. Pred sobotnajším premiérovým slovenským vystúpením na párty Synthesia, sme vyspovedali holandského producentského mága Eelke Kleijna.

16.2.2012
štvrtok

Yann Tiersen a Portico Quartet na Bažant Pohode 2012

18:00

Do programu letného multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda 2012 pribudli ďalšie tri mená – francúzsky multiinštrumentalista Yann Tiersen, anglické postjazzové kvarteto Portico Quartet a alternatívne dievčenské trio Stealing Sheep.

Synthesia clubbing: už tento víkend!

18:00

Synthesia s poradovým číslom 7 nám klope na dvere. Už túto sobotu budú mať všetci fanúšikovia klubovej elektroniky možnosť zabaviť sa na house music tak, ako sa patrí. Žiadne kolotoče, žiadne hity rádia xyz, večer bude o čistej klubovici v réžií žánrov deep, progressive house a tech house, šmrcnutý atraktívnym techníčkom, ktoré vám zaručí hodiny zábavy a chuti tancovať.

Dirty Beatz 06 s DJom DEL-EATom a MC WCELAQom

18:00

V sobotu dňa 25.2.2012 vám prinesieme už v poradí 6. časť akcie DIRTY BEATZ. Akcia sa bude konať, ako sa už stalo zvykom, opäť v klube Tasso of fun v Čadci. Ako headlineri tejto časti budú tento krát chalani z Českej republiky a to dj Del-Eat a mc Wcelaq. Okrem nich na akcii svoje sety odohrajú chalani: MiMo, CortezzNexususs a domáci N.A.X so Zwekom...

Decadance with INCIDENT /HU/: Sobotu 18.02.2012

18:00

Decadance je späť! Táto akcia už dlhú dobu láka priaznivcov drum and bassovej scény do kultového podzemného Metroklubu v Šali. Kto hľadá underground, tu si príde na svoje. Už (sobotu)18-teho februára 2012 sa budú steny Metroklubu znova otriasať pod nákladom zlomených beatov, v podaní našich hostí.

15.2.2012
streda

V máji v Bratislave aj Američan Blackbird Blackbird

21:00

Vážna hudba v dubstepovom remixe, aj tak by sa dala v rýchlosti popísať hudba Mikeyho Maramaga, mladého hudobníka zo San Francisca, ktorý vystupuje pod menom Blackbird Blackbird a v máji príde predstaviť svoj projekt do Bratislavy.

Signall_FM Night: Triad - Užívame si slobodu v hudbe

21:00

V piatok 17. februára vystúpi náš hosť z Nemecka po prvýkrát na Slovensku. Projekt Triad príde reprezentovať DJ Bass Tikal, ktorý v exkluzívnom rozhovore prezrádza, prečo s tým všetkým vlastne začali, ako spolu (ne)fungujú v štúdiu, ako je na tom experimentálny drum&bass vo svete, ale aj množstvo ďalších zaujímavostí.

FAT BEAT – 16.02.2012 @ Radost music club

21:00

Hrať vieme, vypiť vieme len spievanie nám akosi robí problémy (ani alkohol nepomáha). A keďže nám doteraz do mikrofónového vstupu len padal prach, rozhodli sme sa tam strčiť mikrofón a pred neho postaviť vokalistku, ktorej umelecké meno je tajné.

Time2Bass vol.2 @ Checkpoint, Nitra

00:00

Po prvom decembrovom vydaní nováčika na Mostnej ulicis názvom Time2Bass vypustíme zo zajatia gramofónov ďalšieho nasledovníka tohto eventu:). 17.2 sa v nitrianskom klube CHeckpoint odohrá druhé pokračovanie tejto drum&Bassovej akcie.

[MIE] with Ralph Lawson

00:00

Glaubic a Haberland si na február opäť pozvali zaujímavé meno - tentoraz sa slovenskému publiku predstaví Ralph Lawson (2020 Vision) z UK. Jeho aktuálny set sťahuj TU. Party sa bude konať budúci víkend: 24.2., tradične v Nu Spirit Clube...

Funken Gruven 23 (Minimatica Special) @ Charisma Bar

00:00

Dj Cole má dôvod na oslavu, jeho radio show Minimatica je už 5 rokov v éteri! Oslava sa bude konať už tento piatok (17.2.2012) vo zvolenskom Charisma Bar-e. Za pultom sa objavia aj skúsený rezidenti Noks & Good Mood. Nezmeškaj to!

14.2.2012
utorok

5TAFFHOU5E: Marosh a Cimy hosťami v klube muSICK

21:00

Nastal čas pre piate pokračovanie klubovej noci STAFFHOUSE, ktorá už pravidelne ponúka minimal, tech-house, tiež pomalšie a melodické techno, no hlavne house v najrôznejších podobách. Táto party už vystriedala niekoľko klubov a naposledy sa odohrala v klube muSICK, kde sa predstavil aj Cole aka Hyricz. Priestor muSICK-u sa perfektne stotožňuje s myšlienkou tejto house party a tak spolupráca pokračuje.

Holiday Break @ Subclub

20:00

Jarné prázdniny zlomíme v Subclube v utorok 21.februára. Na akcii Holiday Break vám dýdžeji Ass, RobX, Hype. a Dual budú hrať veci rytmicky a štýlovo zaradené do škatuliek ako dubstep, glitch, drumstep a dnb. Začína sa o 22:00, entry 2€.

Wavetune Mix 15 Mixed By Cheeky Monkey

20:00

Deep a Soulful house music je to, čo nájdete vo februárovom, v poradí už 15tom mixtape od dubnického zoskupenia Wavetune Crew.

V septembri sa do Bratislavy vráti Parov Stelar Band

20:00

Bratislava v septembri zažije reprízu minuloročného vystúpenia electroswingovej partie Parov Stelar Band. Zoskupenie, ktoré v októbri 2011 vypredalo Majestic Music Club, vystúpi 21. septembra na rovnakom mieste, pričom kapacita klubu bude oproti minuloročnému koncertu obmedzená.

Twisted with The_And @ Radost

20:00

Twisted party sa prehupla už do tretieho roku svojho pôsobenia v Radosť klube bez ujmy na zdraví a preto sme radi, že vás budeme môcť v sobotu privítať opäť. Štandardne sa na začiatok musíme pochváliť, že máme pekný plagátik a dobrú hudbu. No ale čo ďalej? Čo sa chystáme v sobotu spáchať?

New Yorčan Joe-Joe na Soluble Sessions v Nu Spirite

20:00

Vo štvrtok 16. Februára sa v priestoroch Bratislavského Nuspirit Clubu odohrá už štvrté pokračovanie úspešnej klubovej noci Slovenského house labelu Soluble Recordings - Soluble Sessions.

Elbow, The Kooks, Bat for Lashes, Aloe Blacc a ďalší na Bažant Pohode 2012

20:00

Elbow, The Kooks, Bat for Lashes z Anglicka, Američan Aloe Blacc a severské skupiny The Asteroids Galaxy TourMovits! sú ďalšími potvrdeným interpretmi bohatého programu letného multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda 2012, ktorý sa uskutoční 5., 6. a 7. júla na letisku v Trenčíne.

13.2.2012
pondelok

LIPTRIP vol.8-LEPORELO EDIT

00:00

Liptrip pokračuje aj tento rok. 25 februára bude jeho ôsme pokračovanie, tento krát s MILOSom (Leporelo/Blaq Rec./ Radio FM) a s GEENKOm (drom.sk) & FACETom (Sologroove.com).

Tanz/Bar @ Subclub

21:00

Svoju pravidelnú „techhouse & house“ dávku môžete dostať už vo štvrtok 16.2. v Subclube. Hrať vám budú DJs Benco, Liquid a Mimo. Chyba neísť. Od 22:00, entry 1€.

POSSITIVA! presents Daniel Stefanik

21:00

Daniel Stefanik bude v Subclube, to už viete. Dnes je načase si hlavného hosťa večera aj predstaviť...

Macho na Kindcrime Recordings

21:00

Macho má nový release a remix na talianskom labeli Kindcrime Recordings. Originál sa už dostal na 9.priečku Beatport Breaks Top 100 Releases.

Dvadsiaty release na Soluble Recordings

21:00

Od zrodu Soluble Recordings uplynulo takmer jeden a pol roka a za tento pomerne krátky čas si Slovenský house label stihol vybudovať slušné renomé na poli underground house music.

Drumophone Xtra with B-COMPLEX

12:58V piatok naplnil košický T-klub do prasknutia najúspešnejší slovenský dnb producent upísaný labelu Hospital -B-Complex. Okrem neho zahrali Olis Bakulu & Slight, Bendhy a Michael Kelso.

Vstupenky na letný LET IT ROLL SK sú už v predaji !

09:59

Spustili sme predpredaj vstupeniek na 2. ročník festivalu LET IT ROLL SK open air, ktorý sa odohrá 22.-23. júna 2012 opäť na Duchonke. Môžete začať kupovať :)

12.2.2012
nedeľa

Fotoreport z Restart párty by Kataklyzma

15:00S potešením vám môžem oznámiť, že v Žiline ešte má význam organizovať kvalitné párty aj v štýle minimal-techno, techno a tech-house. Hovorí sa, že nádej umiera posledná a aj tento múdry výrok preveril čas. V piatok večer na Stanici – Záriečie sme sa opäť tešili z úspechu na pôde elektronickej scény, kedy traja páni z dj-ského zoskupenia FOUR (Grining, Marosh, Derma) excelovali a spoločne s tancujúcim davom vytvorili podmanivú atmosféru. Ďakujeme!

MP3: Androgyn - Drom Session vol.014 (11.02.2012)

00:00

Nový víkend, nový set. Tentoraz sme vybrali taký veselší, na ktorý sa dá aj bokmi vrtieť :). Namixoval ho pre nás Dj Androgyn (Mirage/Legvills), tak dúfame že sa pri ňom zohrejete z tej zimy čo vonku plieska...

11.2.2012
sobota

Party: Nudance Darktide Night 2

22:14

V sobotu 18teho sa v Poprade uskutoční drum and bass party kde vystúpi to najlepšie, čo slovenská deep neuro scéna ponúka. Nenehajte si újsť kvalitný hudobný zážitok a skvelú tanečnú párty.

MidnightDubs: Dark Sky

09:00

Londýnsky hudobný projekt, ktorého vznik sa datuje od roku 2009, tvorí trio Tom Edwards, Matt Benyayer a Carlo Anderson. Práve láska k neustále sa vyvíjajúcej londýnskej elektronickej scéne ich podnietila k tvorbe.

10.2.2012
piatok

Drumophone Xtra: Last info

00:16

Už len pár hodín nás delí od ďalšieho pokračovania dnb party Drumophone Xtra.

*EXCLUSIVE* - Kraftwerk v Bratislave!

00:00

Áno, čítate dobre. Koncom marca sa v bratislavskom klube Nu Spirit udeje exkluzívny diel eventu Electrify Your Mind, na ktorom vystúpi bývalý člen svetoznámej nemeckej kapely Kraftwerk - WOLFGANG FLÜR.

Video: Evy Jane - Sayso

17:00

Niekedy nazrite aj do našej videotéky, nájdete tam celkom fajn kúsky. Aj pre ucho, aj pre oko...

Signall_FM: Emócie, skromnosť a silná hudba - Sam KDC v Bratislave

08:00

Jeho hudba je plná zachytených emócií, myšlienok, nápadov a predstáv. Blízko má k tajomnému ambientu, no množstvo jeho tvorby spadá nezaškatuľkovatelne pod 170 bpm elektroniku.

Red Bull Music Academy night & info-session: Line up + teasers

08:00

Prinášame vám line akcie Red Bull Music Academy night & info-session, ktorá sa bude konať už zajtra 11. februára v Nu Spirit clube v Bratislave ...

White Cubes Indoor 3 with Gancher and Ruin: First info

00:24

Už len necelý mesiac chýba do dátumu 10.3.2012. Pýtate sa čím je tento dátum zvláštny, alebo prečo by ste si práve tento dátum mali pamätať? Odpoveď dostanete práve teraz.

MP3: Minimatica vol.248 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz

00:00

8.február je deň ďalšieho pokračovania vysielania Minimaticy, do ktorej som ani teraz nezabudol zaradiť to najlepšie za uplynulý týždeň. Výber a konečné rozhodnutie, pri ktorom sa musím týždenne rozhodovať minimálne medzi 30-40 výborným skladbami, je vždy o správnej voľbe a tá nikdy nie je jednoduchá...

Synthesia with Eelke Kleijn: Dandy

00:00

O týždeň k nám z Rotterdamu dofrčí holandský maestro Eelke Kleijn a prinesie so sebou omračujúci hudobný prednes, ktorý patrí k jedným z jeho ‘trademarkov’ – Eelke Kleijn a zlý set je oxymoron jedno s druhým sa vzájomne vylučuje.

4 Elements @ Radio_FM v piatok 10.2.2012

00:00

V mrazivý piatkový večer vás budeme vo 4 Elements_FM zohrievať skvelými peckami z tanečného sveta. V aktuálnom týždni uviazli so svojimi svižnými beatmi v našich sieťach interpreti ako Tocadisco, Gregor Tresher, alebo John Aquaviva. A presne také má rád aj náš aktuálny hosť Slavo C...

9.2.2012
štvrtok

Jedinečná dvojstageová párty presne o mesiac v MMC

18:00

Nudance Music v spolupráci s Rádiom_FM, Growlandom a klubom MMC pripravuje niečo “fresh, big and special”. Desiateho marca sa v Bratislave uskutoční dvojstageová tanečná párty, kde bude v správnom množstve namixovaný drum&bass, dubstep, drumstep a bass v podaní špičkových svetových a domácich producentov a DJov.

Let It Roll představuje Take Control

17:00

V pátek 17. února si v rámci Let It Rollu užijeme Hospitality, Take Control a Dubstep Alliance. Take Control, party zaměřená na deepový, soulful ale i trvrdý a industriální sound představí zástupce všech těchto odnoží. Těšte se na kvarteto Black Sun Empire, D-Bridge, Vicious Circle a Raiden.

Kasabian a ďalšie mená na Bažant Pohode 2012

17:00

Ďalším potvrdeným interpretom multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda je jedna z najoceňovanejších a najrešpektovanejších britských skupín súčasnosti – Kasabian.

Dread the Undead #5 /Last One Party with LSDee

00:00

Posledné vydanie akcie "Dread the Undead" bude rozlúčkové pred odchodom LSDee-ho do ďalekého Londýna kde sa chce naďalej venovať hudbe a jej tvorbe no v lepších podmienkach.Kedže to bude posledná žúrka máte sa na čo tešiť :)Supportovať mu budú chalani z NuDance Crew :)

8.2.2012
streda

MidnightDubs: Profil Scuba

17:00

Scuba aka Paul Rose, je jedna z hlavných postáv sveta elektronickej hudby, vplyvný producent, DJ, šéf labelu Hotflush Recordings a organizátor úspešných akcií SUB:STANCE v legendárnom berlínskom klube Berghain.

Sobota, Plesnivec, B-Complex !!!

11:45

180 bpm, bicie, basy a energia pumpovaná najznámejším slovenským drumnbassovým producentom, ktorý je upísaný anglickému labelu Hospital na Vás čakajú na Štrbskom Plese v klube Plesnivec už túto sobotu!!!

ThomasDeXter: K vytvoreniu Way To Love ma inšpirovala moja priateľka Claudia

00:00

Môj posledný set je trošku staršie dáta a ty čo ma poznajú, sledujú moje kroky vedia, že nepatrím k ľuďom čo chŕlia sety ako na bežiacom páse aby nejako na seba upútali pozornosť. K vytvoreniu Way To Love ma inšpirovala moja priateľka Claudia, ktorá nechýbala pri jeho samotnej tvorbe. Všetko čo dodám na záver: Láska a úprimnosť je cesta ku šťastiu.

Double Bass 12 - Info a Line up

00:00

Zdravíme všetkých priaznivcov Double Bass, pripravili pre vás ďalšie pokračovanie párty s číslom 12 ktorá sa uskutoční v sobotu 11.02.2012 v Piešťanskom Cotton Clube. V tento deň sa vám predstaví 5 členov z Double Bass, nový člen Nexususs ktorý vám zahrá svoj set a zároveň sa predstaví týmto setom.

7.2.2012
utorok

Possitiva! with Daniel Stefanik

00:00

16.marec 2012 je deň, kedy sa pod bratislavskou hradnou skalou uskutoční premiérovo akcia, ktorá doteraz poznala iba jediné miesto konania - dubnický Doors pub.

Covert Interests 27 reveals Esther Duijn

00:00

Január 2012 a situácia z minulého roka sa opakuje. Slovenskí housoví producenti, dji a promotéri napäto očakávajú vytúžený príchod deephousovej vlny z Nemecka, ktorá by po prechode cez Českú republiku mala spôsobiť na slovenskej scéne malú hudobnú revolúciu. Zdvihnuté obočia a výčitky v tvári každého z nich signalizujú, že nečakajú zadarmo a nadarmo po prvý raz.

Eat That Beat 6 Tabačka 3.2.12

00:00Piatkový Eat That Beat v Košickej Tabačke Vám hrali: planetmälcolm, spanq, reus a kelso. Za nádherné fotky ďakujeme emilovi kačovi!

Dubflex @ Subclub /Piatok 10.2.

17:00

Ďalšie vydanie silnej žúrky Dubflex tentokrát ponúka edíciu „Czech Dubstep Enclave“. Na januárovom Dubflexe sa vás v klube vystriedalo viac ako 500 (!) a bol to vydarený mejdan. Teraz privítame hostí z CZ: Stifler Selecta, Dirty Little Toaster, Norman Bates. Jedná sa o DJs a producentov združených okolo zoskupenia Dubsteblog! Za domácich sa na vás tešia Dubshoock, Robx a Anonym. Entry 5€.

Signall_FM: Na začiatku bolo poriadne Fiasco. Triad!

00:00

Henree, Bass Tikal a LF Flow. Trojica producentov, ktorá spoločnými silami prispieva k formovaniu moderného zvuku drum&bassu a nie len toho. Výborne im to ide aj na poli deep house music. Na konte majú platne u značiek ako Deep Soul Music, Critical, Horizons, či Peppermint Jam..

New Yorčan Joe-Joe na Soluble Sessions v Nu Spirite

00:00

Vo štvrtok 16. Februára sa v priestoroch Bratislavského Nuspirit Clubu odohrá už štvrté pokračovanie úspešnej klubovej noci Slovenského house labelu Soluble Recordings - Soluble Sessions.

Beatender presents A1 Bassline (UK) + Bad Mojo + Effiks + Mitewort

00:00

2. marec je ten deň, kedy vám novozniknutá značka BEATENDER namieša koktejl toho najhorúcejšieho z domácej i zahraničnej, subbassovej elektronickej scény. Exkluzívne po prvýkrát sa na Slovensku predstaví jeden z najsledovanejších producentov Veľkej Británie A1 BASSLINE, takže každý komu bije srdce v rytme 130 bpm a vyššie, by určite nemal chýbať. Príďte nasať temnú atmosféru londýnskeho Tech Housu.

6.2.2012
pondelok

Fotoreport z Cranktime vol.24

15:45Fotoreport už z legendárnej drum and bass-ovej party CrankTime,ktorá bola v poradí už 24-tá.Headlinerom bol tento večer dj Maztek z ďalekého Talianska.Celý večer pulzovala v clube perfektná atmosféra, ktorá sa udržala až do skorých ranných hodín...

MP3: Kaizels - Melodica Special (jazzy-swing edit)

17:00

Kaizels ktorý stojí za netlabelom Melodica, nahral nový Jackin-Jazz-Swing House set pre všetkých vychutnáčov :) Enjoy!

Sologroove: Jan Liberbarek - 21st Century Plague EP

16:00

Prvý tohtoročný release je zároveň oslavou šiestych narodenín netlabelu a prispel ním nikto iný než boss netlabelu Jan Liberbarek. Volá sa: Mor 21.storočia a obsahuje štyri deephousovo ladené kusy.

Stanica Žilina – Záriečie: Restart 10.2.

14:32

Párty v štýle minimal-techno, techno, tech-house v rukách žilinských dj-ov zo zoskupenia Four - Marosh, Grining a Derma. Nový koncept z ich produkcie prinesie pohľad na to, čo by sa malo hrať v kluboch 21. storočia.

Sajgon Records: Inteligentná elektronika od Emd-a

00:00

Bratislavský producent Matúš Mesačan aka Emd, prichádza s ďalším novým releasom s názvom " Matyc E.P.", čo je v poradí už jeho druhý release na značke Sajgon Records, ktorá stále prináša kvalitné releasy v duchu inteligentnej elektroniky zameranej nielen na deep sound od producentov z celého sveta.

DeepRhythm: 5 rokov v Radosti

00:00

"Ostal verný klasickým princípom house-u, techna a pritom nepodľahol aktuálnemu ošiaľu komerčnej hudby." To prehlasuje o sebe nespočetné množstvo producentov a dj-ov po celom svete. V skutočnosti sa to podarí dosiahnuť len máloktorému z nich.

5.2.2012
nedeľa

MP3: DJ Cole - Back To The Oldschool vol.1

21:00

Dj Cole nedávno začal rozširovať svoju vinylovú zbierku releasmi, ktoré ho najviac ovplyvnili od druhej polovice deväťdesiatych rokov. Veľa pamätníkov si určite zgustne a zaspomína na časy minulé! :)

STAFFHOUSE 5: 17. februára @ muSICK Club

16:00

Už onedlho nastane čas pre 5. pokračovanie klubovej noci STAFFHOUSE, na ktorej sa prezentuje house, techhouse a tiež minimal. Okrem dvojice Teeno & Bud Heeck, ktorú na tejto party stretávate pravidelne sa tentokrát predstaví talentovaný producent a DJ v jednej osobe...

4.2.2012
sobota

Subclub: Program na február 2012

21:00

Zima-nezima na party sa chodiť musí a vyzerá to tak že pod hradnou skalou bude opäť veselo. Stačí si vybrať tú správnu party: napr. Nudance, Future Raver, Trashold, Dubflex atď. Pre istotu checkuj program.

Signall_FM Night: Dve premiéry jednou ranou

20:00

Že ste ich ešte nepočuli naživo? Nič si z toho nerobte. Už 17. februára si v KC Dunaj v Bratislave na SIGNAll_FM NIGHT užijú svoju slovenskú premiéru Triad (DE) a Sam KDC (UK). Pod hlavičkou drum&bassovej show SIGNAll_FM je tu opäť šanca objaviť talentovaných umelcov na poli 170bpm elektroniky, o ktorých si myslíme, že svojou tvorbou majú čo povedať.

MP3: Bad Mojo - Drom Session vol.013 (04.02.2012)

13:00

Ako už býva zvykom, ani tento víkend vás neobíde nové pokračovanie Dromcastu! My sa z neho klasicky tešíme a dúfame že aj niekomu z vás vyčarí úsmev na tváry. Tentoraz sme o pomoc požiadali známeho dja a producenta ktorý si vraví Bad Mojo (Splash!). Ten pre vás pripravil zaujímavý hodinový príbeh z hudobných štýlov ako Future Garage, Techno, Bass a House!

3.2.2012
piatok

Deep House Chapeau Rouge Mix by Mlady bulWa

18:00

Mlady bulWa (TNT_crew / Sologroove) nám do redakcie poslal svoj najnovší set, ktorý určite stojí za vypočutie. Na svoje si prídu hlavne Housový gurmáni, enjoy! :)

Čerstvé mená z českej scény na Bažant Pohode 2012

17:00

Po prvom českom interpretovi letného multikultúrneho festivalu Bažant Pohoda 2012, ktorým je undergroundová legenda The Plastic People of the Universe, pribudlo do zoznamu potvrdených vystupujúcich ďalších päť zástupcov českej hudobnej scény, tentoraz z nastupujúcej generácie.

Videospot k februárovému číslu Wavemagu

09:14

Šieste vydanie jediného slovenského časopisu o elektronickej hudbe je tu. Čo v ňom nájdete? Click!

Synthesia: EELKE KLEIJN

08:59

Synthesia sa pomaly a isto stáva synonymom pre bláznov, ktorí neváhajú investovať vlastné ľudské aj finančné zdroje do umelcov, o ktorých sa nedozviete z bežných médií vôbec nič. Žiadny disco remix pre veľkú hviezdu, žiadne rádiohity idúce v najsilnejšej rotácii ... a možno je to tak aj dobre.

Policy Of Techno /Standa Edit @ Metroklub

00:00

Techno už tak často nebúcha v slovenských kluboch, čo je samozrejme len na škodu. No našťastie do Metroklubu opäť prichádza party Policy Of Techno, tentoraz aj s posádkou zo Standa bookingu..

MP3: Minimatica vol.247 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (05.02.2012)

00:00

Úspešne sme sa prehupli do nasledujúceho mesiaca nového roku, kde na vás čakajú ďalšie výborne novinky na poli undergroundového house a tech-house soundu. Tak ako vždy tak aj dnes nebudete ukrátení o niektoré originálne skladby a tanečné rytmy, ktoré potešia telo a ducha.

Groteska Art Caffe: Program na február 2012

00:00

Vonku šlahajú nechutné mrazy, no do spoločnosti chodiť treba. Najlepšie spravíte ak si sadnete s priateľmi na chutnú kávu do Grotesky, v ktorej vás vždy čaká aj kultúrny zážitok. Nebude tomu inak ani v tomto mesiaci...

4 Elements @ Radio_FM v piatok 3.2.2012

00:00

V úvodný večer víkendu vám napumpujeme v tomto chladnom počasí, do žíl plnokrvnú tanečnú hudbu, ktorá vás určite nenechá chladných. Spolu s interpretmi ako Ultra Nate, Depeche Mode alebo D Nox príde na rad aj náš hosť. Belgický producent Ramon Tapia..

2.2.2012
štvrtok

Drumophone Xtra v Košiciach s B-COMPLEX-om

10:40

Piatok 10.2. sa v Košiciach po necelom roku opäť predstaví obľúbený producent a dj Matúš Lenický z Bratislavy, ktorého všetci fanúšikovia drumandbassu poznajú pod pseudonymom B-COMPLEX.

Red Bull Music Academy Night & Info Session

17:00

V rámci začiatku aplikačnej fázy podávania prihlášok na jeden z najprestížnejších hudobných workshopov na svete Red Bull Music Academy sme si pre Vás dovolili usporiadať hudobno-spoznávací večierok s medzinárodnou účasťou. Ak sa zaoberáte hudbou do hĺbky a jej štruktúru skúmate v domácich labákoch ako Djs, inštrumentalisti, alebo producenti, tak potom je tento večierok práve o Vás.

MidnightDubs presents SCUBA (DE) & DARK SKY (UK) 18. februára @ Nu Spirit Club

17:00

Ďalšie pokračovanie akcie MidnightDubs sa bude niesť v znamení nového techno zvuku od anglického priekopníka žijúceho v Berlíne, majiteľa labelu Hotflush Recordings, menom SCUBA, ktorý po dvoch veľmi uspečných albumoch ‘A Mutual Antipathy’ a ‘Triangulation', vydá koncom februára tretí s názvom ‘Personality’.

Leporelo_FM: Nôze zahrajú v Bratislave už v sobotu

17:00

Sobota sa nezadržateľne blíži a s ňou aj koncert francúzskych kráľov vodky a holých zadkov Nôze. Ezechiel a Nicolas nevystúpia v Bratislave prvýkrát, ale v tomto meste zahrajú po viac ako dvoch rokoch a bude to ich prvé klubové hranie na Slovensku.

Biele Kocky 18 Line Up

11:13

Už zajtra sa Martin zase raz otrasie v základoch. 18-te pokračovanie jedinej drum and bassovej párty v meste, Bielych Kociek, je na spadnutie a nám neostáva nič iné len prezradiť vám v akom poradí vám účinkujúci djs zahrajú.

DnB Fusion vol.6 /Hard Edition - 10. februára @ Vinyl Music Pub

00:00

Chceme vás pozvať na ďalšie, v poradí už šieste pokračovanie akcie Dnb Fusion. Tentokrát bude akcia zameraná na tvrdšie a temnejšie beaty. Takže neočakávajte žiadne liquidy :-) Zavolali sme vám dj-ov, ktorí patria medzi najlepších na slovenskej scéne v tomto štýle.

Dubflex Czech Dubstep Enclave @ Subclub 10.2.2012

00:00

Pozývame vás na februárový Dubflex, ktorý sa uskutoční desiateho v Subclube. Do Bratislavy pricestuje enkláva z Prahy, trojica výborných českých producentov a djov plus slovenská tanečná

Dj Krust už tento piatok v Subclube

00:00

Otvárací Plejs sezóny sa nám blíži - zosumarizujme si fakty.

1.2.2012
streda

Video: Seba - Live @ Drumatique Session (28.01.)

22:00

Checkujte video záznam zo sobotňajšej Drumatique Session v Nu Spirit clube, na ktorej vystúpil the one and only Seba..

Disco 3001: 3.2.2012 @ Nu Spirit Club

21:00

Rakúske rádio FM4 je v Bratislave známe všetkým hudobným fajnšmekrom. Práve odtiaľ prichádza DJ Functionist, ktorý bude hosťom na ďalšom vydaní eklektickej klubovky Disco 3001.

V apríli príde do Bratislavy britský objav Ghostpoet

16:00

Pred dvoma rokmi bol jedným z tisícov londýnskych úradníkov a hudbe sa venoval len po večeroch. Dnes je jedným z najobletovanejších nováčikov na britskej hudobnej scéne a jeho vystúpenia sú dlho dopredu beznádejne vypredané. Jedno z nich sa odohrá už onedlho aj na Slovensku – britský rapper a spevák Ghostpoet vystúpi 20. apríla v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Epic Bass vol. 6

09:30

Ďalšie pokračovanie úspešnej akcie Epic Bass, bude sa na čo tešiť či už na masívny soundsystem alebo na kvalitných Dj-s (samozrejme že bez vás by to nešlo people).

Video: Toky @ Metroklub 1997

00:00

Ďalšie retro video do zbierky, tentoraz sa vraj jedná o prvú techno party v šalianskom Metroklube. Za gramcami ten najväčší klasik..

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch