Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.5.2011 do 31.5.2011

31.5.2011
utorok

DNB party Broken.Life vo stvrtok v Randali

22:31

Tešiť sa môžete na jungle, liquid, deep, atmo, dancefloor, hardstep ale aj techstep a oldschool. Príjemná atmosféra a chutné lacné drinky na bare sú základom zaujímavých momentov, ktoré vás túto noc čakajú.

Good Vibrations 2 foto by Jumbo part 02

19:00Johan Electric & Maro z No More Chill Out , CoVo (partykosice.sk), a domáci páni Spilou (johny frankovic) & Madellan (jozef grondzak).Kvalitné vibrácie Housu,Techhousu,Techna či Minimalu.Ako sa zabávalo, aké boli pocity, kto tam bol...zmapoval Jumbo

Good Vibrations 2 foto by Jumbo part 01

13:14Johan Electric & Maro z No More Chill Out , CoVo (partykosice.sk), a domáci páni Spilou (johny frankovic) & Madellan (jozef grondzak).Kvalitné vibrácie Housu,Techhousu,Techna či Minimalu.Ako sa zabávalo, aké boli pocity, kto tam bol...zmapoval Jumbo

Dj Spanq

12:02

Resident pravidelnej noci Stredávka v košickej Tabačke Kulturfabric.

Videotip! The Streets - OMG

07:11

Mike Skinner z kapely The Streets opäť zaujímavým spôsobom "rozpráva" svoje postrehy tentokrát v klipe OMG.

Festival Download 2011 nebude

00:19

Pred pár dňami to oficiálne a s konečnou platnosťou potvrdili agentúry Dustream a Spiral, ktoré sa na tomto podujatí niekoľko rokov podieľajú.

Matrix & Futurebound - Worldwide 001 z kuchyne Viper Recordings

00:13

V/A release a zároveň mix od Matrix & Futurebound-a obsahujúci 36 masívnych trackov od špičkových d&b producentov ako Matrix & Futurebound, ShockOne & Phetsta, Nero, Metrik, Eric Prydz, Dirtyphonics, Camo & Krooked, Furlonge, Smooth, Moving Fusion, InsideInfo, The Prototypes, Cutline, Culture Shock, Brookes Brothers, Technicolour & Komatic, Magical Gravity, Tantrum Desire a mnohých ďalších.

30.5.2011
pondelok

Každý má svoju hviezdu - Oficiálny trailer Apokalypsa All Star Game

20:22

Najdite si svoju hviezdu - Apokalypsa All Star Game sa predstavuje.

Na jesennej Apokalypse si každý nájde svoju hviezdu

19:44

Niekto má rád techno vo vlnách, niekto to rád rychlo a tvrdo, iní pomaly a deepovo, ďalší sa najradšej vlnia do funky rytmov. Niekdo cíti energiu z hardgroove, iný rád sleduje inteligentné postupy, niekdo k technu potrebuje poriadny dj skillz a ďalší si zase nedokáže predstaviť techno halovku bez úchvatných efektov, laserov, animácí a moderných technológií.

Finále DJ súťaže o hranie na LET IT ROLL Slovakia bolo spustené!

16:58

Záverečná fáza súťaže o hranie na LET IT ROLL Slovakia sa už začala. Hlasovať za najlepších dvoch DJs, ktorí budú mať tú česť otvárať druhý festivalový deň, môže každý z vás.

First Touch of Sun : Electro Playground #18 OPEN AIR

13:13

Pravidelné letné eventy v Žiline práve začínajú!!

28.5.2011
sobota

LIR open air CZ má nového headlinera: Ostrov

14:28

Teda ono to nieje tak úplne ostrov, ale posúďte sami - ako inak nazvať pieskom pokryté miesto obklopené vodou, na ktoré vedie len úzká prístupová cesta z brehu. Letný ročník Let It Rollu je pripravený na nepriazeň počasia i na väčší nápor návštevníkov - máme nové miesto konania!

Rozhovor s LSDeenkom z Nudance crew

09:39

Dozviete sa o tomto mladom talente viac, zistíte čo má nové a vypočujete si jeho hudbu.

27.5.2011
piatok

Legendárny veterán Burro Banton na Uprisingu!

21:04

Jamajka sa koncom augusta sťahuje na Slovensko! Uprising Reggae Festival s veľkou radosťou oznamuje ďalšieho headlinera festivalu – deejaya (=jamajský mc) Burro Bantona. Pridal sa tak medzi ďalších hostí z Jamajky, charizmatických spevákov Lutan Fyaha a Perfect Giddimaniho.

 

» Mini info

  • 12:28Good Vibrations vol.2 už dnes !!! Piatok je tu a vy by ste radi tancovali? Poradíme vám: v Spišskej Novej Vsi sa dnes bude tancovať na dobré vibrácie tech-houseu, houseu, minimalu, či techna.. Stačí navštíviť klub Interactiv a o piatkovú zábavu máte postarané.
26.5.2011
štvrtok

Ceny vstupeniek na festival LET IT ROLL sa budú opäť zvyšovať!

18:33

Už len necelý týždeň zostáva možnosť zakúpiť si vstupenky na najväčší d‘n‘b festival LET IT ROLL Slovakia, ktorý sa odohrá 24.-25. júna 2011 v rekreačnom stredisku Duchonka, za aktuálne nízke ceny...

25.5.2011
streda

The Funk Junkiez a Streetroll majú tajomstvo

00:36

Featuring z lokálnej produkcie: The Funk Junkiez produkujú Liquid, Streetroll vypúšťa zväčša tvrdé tracky, ich spoločné dieťa je niekde medzi.

24.5.2011
utorok

dnb.sk @ Subclub presentz

11:18

Pixie - trojnásobný víťaz ankety o najlepšieho českého drum and bassového DJa konečne v hlavnom meste!

Dj Mola a jeho nový set

11:08

DJ Mola prichádza s ďalším setíkom na zlepšenie nálady. Do mixu povyberal 12 songov, ktoré ho chytili za srdce v posledných mesiacoch. Ako už názov hovorí vracia sa k svojmu najobľúbenejšiemu štýlu a tým je deep house. Mola momentálne prezentuje portál saimusic.sk, alebo ho nájdeš na dobre známom facebooku. Či povyberal dobre, môžeš posúdiť aj Ty. Dobrý posluch priatelia !

Spiral 37 – Ke3n B-day party - 27.5.2011 – Hospital - Zvolen

10:58

Už za pár dní je tu ďalší Spiral s poradovým číslom 37. Na piatok (27.5.2011) sme v zvolenskom Hospitali pripravili party, ktorá sa bude niesť v narodeninovom duchu djki Ke3n okrem, oslavy narodenín, kvalitného Drum&Bassu, sa rozšírili aj lineup večera!

23.5.2011
pondelok

LET IT ROLL Slovakia doplňuje a zverejňuje kompletný line up!

21:15

Slovenská edícia najväčšieho drum&basového festivalu v strednej Európe LET IT ROLL uzatvorila line up svojho prvého ročníka. Pribudol navyše ešte jeden headliner...

Easthetic festival aj s kapelami z východu - Puding pani Elvisovej, Kolowrat, Hostel a Sonicates

21:07

Organizátori druhého ročníka multikultúrneho festivalu Easthetic potvrdzujú po mnohých interpretoch zo západného Slovenska a niekoľkých zahraničných zoskupeniach tentoraz účasť kapiel z východu našej krajiny. Na podujatí, ktoré sa bude konať 5. a 6. augusta, sa ukážu Puding pani Elvisovej, Kolowrat, Hostel a Sonicates. Všetky zoskupenia by sa mali predstaviť na hlavnom pódiu.

Plážový Let It Roll open air Slovakia už za mesiac

20:53

Let It Roll pro rok 2011 neponúka len tradičný dvojdenný festival v Starých Ždániciach, ale koncepčne veľmi podobný mejdan na Slovensku. London Elektricity, Netsky, John B, Fresh, Ed Rush & Optical a mnoho ďalších na nádhernej pláži v rekreačnej oblasti Duchonka. Už za mesiac!

Party: DRUMCORPS (US) live + ZZUB live + DubCheck

19:24

Hustá lajfka v Košicoch už jutre večar! Zahrajú: ZZUB + MC, DRUMCORPS live, súdruh DubCheck.

Postav sa za detské práva pred parlamentom aj ty

19:09

V parlamente je predložený návrh zákona o povinnom zverení detí do striedavej osobnej starostlivosti, ak o starostlivosť o dieťa majú obaja rodičia záujem. Tento zásadný návrh by mal skončiť z nezmyselnou nerovnosťou rodičov a zmeniť aby striedavá starostlivosť bola "za odmenu", či len pre vyvolených, alebo výhrou v lotérii.

Remixy od Peet & Breeth + set na download

19:01

Produkciu dvojice slovenských pánov Peet & Breeth je možné čoraz častejšie počuť na rôznych vydavateľských značkách. Spojenie skúseného djského matadora Michala Breetha s talentovaným producentom Peetom prinieslo medzi časom množstvo titulov rozličnej chute. My vám dnes ponúkame aspoň niektoré z nich na ochutnávku.

21.5.2011
sobota

» Mini info

20.5.2011
piatok

Kúp si vinyl od LIXXa

15:20

Prezrite si zoznam platní, ktoré zo svojej zbierky predáva dj LIXX, možno sa vám niečo zapáči a nakúpite ;) Nájdete tu mená ako Aphrodite, Heist, Donnie Dubson a mnoho iných nielen drum&bassových dosiek.

Flora Fauna už v sobotu večer!

13:09

Sobota večer v klube Plesnivec na Štrbskom Plese.. Flora Fauna. Check line up! Srdečne pozývame! :)

4Elements - Radio_FM 20.5.2011

00:00

Trojhodinovka naplnená až po vrch top titulmi ktoré uviazli v našich sieťach v tomto týždni vás čaká i dnes spolu s 4 Elements...

19.5.2011
štvrtok

Dánska kvalita na Sajgon Records

16:00

O tom, že i v Dánsku je kvalitný sound svedčí aj najnovší release na labeli Sajgon Records od producenta Frej Le Vina, ktorý prichádza so svojim ďalším počinom pod názvom Split to nasty.

Ika Sali na Ipologica Recordings

14:57

Producent a DJ Ika Sali stále pracuje na svojich nových releasoch, kde toho dôkazom je aj jeho najnovší počin, a to EP  pod názvom Tension.

Kompletý zahraničný line-up na český Let It Roll

18:53

Nedávno jsme představili 10 headlinerů hlavního pódia největšího drum & bassového festivalu v Čechách. Nyní nabízíme bonus - do line-upu open air stage přibyli LTJ Bukem & MC Conrad a B-Complex - a servírujeme další dvě scény: Take Control a Dubstep Alliance. A brzy Let It Roll přidá další překvapení...

Festival LET IT ROLL Slovakia sa odohrá na pláži!

18:42

Miesto konania slovenskej verzie najväčšieho drum&basového festivalu v strednej Európe - LET IT ROLL bolo vyberané poctivo s prihliadnutím na tie najlepšie atribúty.

Mp3: LE D.j. - Under the influence

10:08

LE D.j. namixoval v poradí svoj štvrtý oficálny set, ktorý opäť venoval návštevníkom serveru Drom.sk.

Severskí borci svetového formátu na Slovensku – Looptroop Rockers

08:02

Looptroop Rockers, švédska hiphopová formácia, sa vracia na miesto činu. V roku 2008 nadchli slovenských fanúšikov a po troch rokoch opäť vystúpia posledný prázdninový víkend na festivale Uprising.

 

Bažant Pohoda - TV spot 2011 (Portishead)

07:53

Bažant Pohoda 2011 sa môže popýšit novými a veľmi vydarenými TV spotmi, ktoré sa nesú v znamení motívu - "Poskladajte si pohodu. Do slova a do písmenka!"

 

17.5.2011
utorok

Drumshock dnb party v Piestanoch

21:34

V piatok 20teho mája sa môžete tešiť na drum&bassovú terapiu tela a duše. Z Bratislavy pricestuje headlinerka djane LADY SU, ktorá je známa svojími precízne selektovanými nárezmi a prepracovanou technikou mixovania dosiek.

RIGHT WAY 27.máj 2011 s Djane K-Tie & SlavoC

03:36

Už len dva týždne nás delia od eventu s výstižným názvom Right Way, ktorý sa bude konať v Ocean clube v Leopoldove. V predchádzajúcom článku ste sa v rozhovore s djane Nifra mohli dozvedieť o čosi viac o tejto talentovanej producentke a taktiež to, že Nifra je doslova nažhavená na tento večer. V tomto článku vám chceme priblížiť ďalšie dve mená, ktorými sú djane K-tie a SlavoC.

Drum&bass párty s Rockwellom už v piatok v Bratislave

01:09

Tento britský producent a DJ si za posledné 2 roky získal vo svete DnB obrovský rešpekt. Každý jeho release vzbudzuje pozornosť a hneď sa tlačí do playlistov DJs ako Friction, Noisia, Andy C, Hype alebo Breakage.

16.5.2011
pondelok

Emalkay vydáva Eclipse Debut dubstep Album

Emalkay vydáva Eclipse Debut dubstep Album00:00

Emalkay pokračuje vo svojej nezadržatelnej produkcii nových singlov, vystupujúcich pod doménou DUB Police. Sírény, ozveny, volania, spev to všetko je na jeho novom albume dokopy zmiešane s masivnými basovými linkami.

BROKEN MINDS with LSDee

00:00

Opäť v osvedčenej zostave tentokrát s mladým jump-up producentom LSDeem...Bude sa hrať široké spektrum zlomenych beatov. Od autonomic,deep,liquid(Kelso) cez minimal a dancefloor(Voks),jump-up(LSDee) po neurofunk,techstep,hardstep(Infect-ed). Dubstep sound a abstraktný hip-hop bude selektovať Android Kid.

15.5.2011
nedeľa

XXL FEST 2011

00:00

XXL FEST 2011 je trojdňový hudobný festival na letisku v Nových Zámkoch, ktorý sa udeje 21,22,23, júla 2011 na dvoch pódiách.Pre návštevníkov sú k dispozícii stanové mestečko, X- treme Lunapark a hlavne termálne kúpalisko, ktoré bude pre návštevníkov festivalu zdarma.

14.5.2011
sobota

Párty: DRUMCORPS (US) live + ZZUB live + DubCheck

09:37

Jediná zastávka Drumcorps na Slovensku. Za pseudonymom Drumcorps stojí americký hudobník a producent Aaron Spectre. Pochádza z Bostonu, Massachusetts. Spočiatku ho výrazne hudobne ovplyvnili kapely ako Converge, Bane, a Cave In. Neskôr sa začal zaujímať o elektronickú hudbu, presťahoval sa do NYC, kde si kúpil prvé gramce a začal s produkciou ambientu, jungle a dnb.

HRANA TOUR 2011 Oskar Rózsa – Hrana, pocta Marekovi Brezovskému

09:02

HRANA je kultovým hudobným projektom skladateľa, dirigenta a hudobného producenta Oskara Rózsu a hudobného skladateľa a klávesistu Mareka Brezovského, ktorý vyšiel v limitovanej edícii na CD v roku 1999, po Brezovského smrti. V súčasnosti je absolútne nezohnateľnou raritou a jedným z najvyhľadávanejších slovenských albumov vôbec.

13.5.2011
piatok

Nádielka setov na víkend VII

00:09

Tentokrát lahôdky v podaní Greena Velveta, Akufena, Richieho Hawtina, Miss Kittin a Sonjy Moonear.

12.5.2011
štvrtok

Rozhovor s LeFlouristem z Dubshoocku

00:40

Le Flouriste je mnohým ľuďom dobre známy ako člen dubstepového projektu Dubshoock patriaci pod NuDance crew, prsty mal však aj v akciách B!yabass a Svezarm Calling, aktívne hráva od roku 2006, v poslednej dobe je však o ňom málo počuť a tak som sa rozhodol, že pána hudobníka pre Vás vyspovedám.

Nudance party v sobotu v Poprade

15:35

Štrnásteho sa podtatranská crew stretne v novom zaujímavom podzemnom priestore baru Experiment a spoločne tam odohrajú pestrý drum&bass a dubstep. Staňte sa súčasťou tejto príjemnej párty.

Podcast: Get Deep With SDJS & Deep Down – dve nové epizódy na vypočutie!

10:00

Do zbierky nám pribudli dva nové sety. Aprílové vydanie Get Deep With SDJS namixoval bez guest mixu ako svoje aktuálne promo Paul Diamond. Májový Deep Down namiešal pre zmenu Tomm-e, po odvysielaní je rovnako k dispozícii na vypočutie.

» Mini info

  • 10:49Break Ya Legs s live dnb projektom už zajtra!!! Zajtra sa uskutuoční v Košickom Cinematiku nevídaná párty, nebudú sa len púšťať platne ale thr FUNK JUNKIEZ vám zahrajú svoj liquidfunk naživo, tešte sa na živé gitary, klávesy čerstvé beaty!!!
11.5.2011
streda

Organizátor festivalu Kozel Žákovic Open zverejnil ďalšie kapely. Medzi inými aj Sounds Like This, The Uniques a Diego

00:20

Program festivalu Kozel Žákovic Open  sa rozširuje o nových interpretov. V Trenčianskych Bohuslaviciach zahrajú v čase od 22. do 23. júla okrem iných aj Sounds Like This, The Uniques a Diego. O nové mená sa obohatil najmä Radio_FM stage, ktorý na svojom pódiu privíta skupiny ako Sunflower Caravan, You Coco, či Talkshow.

Kriminalizácia alkoholu alebo dekriminalizácia konope?

00:00

Čo je vhodnejšie pre budúcnosť Slovenska? Vytlačte si petičný hárok ak máte záujem sa vyjadriť.

10.5.2011
utorok

OUTLOOK 2011 Chorvatsko Dubstep Festival

22:23

Začiatok septembra bude patriť pravdepodobne najväčšiemu, najkvalitnejšiemu a najkrajšiemu 140-180 bpm festivalu roku 2011. Zoznam hostí na deviatich stageoch vás o tom presvedčí. Len skrolujte a skrolujte, sánka vám padne.

VIP vstupenky na festival LET IT ROLL Slovakia už v predaji!

20:30

Aj slovenská verzia festivalu LET IT ROLL, nadväzuje na tradíciu, ktorá dáva možnosť návštevníkom zažiť víkend 24-25. 6. na Duchonke viac komfortne, navyše s mnohými ďalšími výhodami. Stačí si len zakúpiť špeciálnu VIP vstupenku....

Vyhrajte s festivalom LET IT ROLL Slovakia VW BEETLE na víkend!

19:41

Chcete povoziť seba a kamarátov na štýlovom VW new BEETLE, a zároveň ich zobrať aj zadarmo na slovenské vydanie najväčšieho drum&bass festivalu v strednej Európe LET IT ROLL? Stačí sa len zapojiť do jedinečnej súťaže...

Draxter presents Sublab 009!

01:29

Pre všetkých fanúšikov dubstepu je tu ďalšie pokračovanie podkastu Sublab. Tento krát začneme staršími vecami, konkrétne z roku 2007, ktorý bol veľmi plodný pre tento žáner, a možno aj jedným z tých prelomovejších, kedy sa dubstep začínal dostávať do povedomia širšiemu publiku.

Bass Kick 36

01:14

Bass Kick 36 s dúhovo pestrým line-upom sa na šťastný piatok 13-teho uskutoční, ako už tradične, v prešovskom klube Bunker. V úlohe hostí sa ocitne dvojica DJov zo stredného Slovenska - Kubo & Ke3n - zástupcovia multižánrového zoskupenia Spiral.

Chcete ísť na sobotňajšiu Leporelo_FM party zadarmo? Easy...

01:04

Ak sa chystáte v sobotu večer vyraziť do Nu Spirit Clubu na Leporelo_FM party, máte možnosť vidiet Pol_On, Milosa a Skanka zadarmo.

Standa: Vyhraj 2 vstupy a vinylovú platňu

00:55

Antidandruff je slovenský techno label, since 1996. V týchto dňoch sa na trhu objavil siedmy release na tejto značke a zatiaľ sa mu celkom darí. Na počesť novej platne sa v piatok 13.mája v Subclube uskutoční párty.

Videotip: Rokolectiv festival 2011

00:05

Počas 6. edície nekonvenčného Rokolectiv festivalu, ktorý sa konal v Bukurešti 14- 17. apríla 2011, vstúpila do centra diania kombinácia elektronickej hudby a vizuálneho umenia. Do Rumunska prichádzajú mnohé medzinárodné aj miestne hudobné talenty, vizuálno-experimentálne projekty...

Na Pohode sa predstaví svetová tanečná špička - Nederlands Dans Theater II

00:05

Po minuloročnom fantastickom úspechu Baletu Slovenského národného divadla sme skutočne radi, že môžeme oznámiť vystúpenie ďalšieho špičkového tanečného súboru.

Flora Fauna - Pure house music party night

00:00

21. máj, Štrbské Pleso. Kvalitných houseových parties je na Slovensku ako maku. Do Tatier sa raz za čas vráti event Flora Fauna, ktorý sa do tamojšieho klubu Plesnivec vracia pravidelne od roku 2005. Žiadne gýče, ale seriózny klubový house, tentokrát s poprednými slovenskými hosťami Cole, Paul Diamond, Tomm-e a Facet.

9.5.2011
pondelok

Broken.Life 002 @ Randal

02:15

Štvrtková drum&bass session v Randali sa ukutoční už tento týždeň!

8.5.2011
nedeľa

Fotky z veľkonočného svezarmu od Kelsa

Fotky z veľkonočného svezarmu od Kelsa14:00Tohtoročná veľká noc na svezarme s hosťami z francúzska a z noosestroke crew.

Nový KELSOv set

16:20

Michael Kelso nahral tretie pokračovanie mixtejpu Sweet Boy.

STORM FEST OPEN AIR 25.6.2011

12:34

Už 25. júna príde to, čo tu ešte nebolo. To, na čo už tak dlho čakáte. Storm Fest v tvojom obľúbenom clube v tej najluxusnejšej podobe.

7.5.2011
sobota

Minimalistický zvuk z ruska na Med School music

13:40

St.Petergsburgský producent Bop vydáva svoj vporadí už druhý album. Oficiálny dátum vydania dvojplatne resp. cd je 30. máj.

6.5.2011
piatok

Už zajtra Million Marihuana March 2011 v Bratislave!

09:58

OZ dekriminalizacia.sk vyhlasuje v roku 2011 osvetu konope v úsilí o Dekriminalizáciu marihuany na Slovensku akciou a to Million Marihuana March 2011 v Bratislave 7. mája (zajtra) na Námestí Slobody.

Dj Slavo C v Groteske foto by Jumbo

00:09Príjemné piatkové posedenie v super podniku Groteske s dj Slavom C, ktorý hral lahodný rovný beat a musí sa uznať, že miešal fakt kvalitné a krásne songy bolo super.. fotiek nieje veľa ale .. Jumbo

Párty: BURNING NIGHT

00:00

Prvá séria Burning night v Subclube pod taktovkou Natty Youth Sound sa uskutoční 11.5 v Subclube. Bude sa hrať reggae, dancehall a raggajungle.

Český Mekki Martin vydáva ďalší nový singel

00:00

Mekki Martinovi práve vyšla ďalšia lahôdka pre milovníkov housovej muziky. Na jeho labely U.Recordings je k dispozícii nový singel.

4Elements - Radio_FM 6.5.2011

00:00

Pokračovanie skvelej hokejovej nálady môžete dnes večer spolu s nami stráviť aj v spoločnosti producentov ako Mark Knight, Guy J, alebo D. Ramirez.

5.5.2011
štvrtok

Zvuková expedícia - Mount Kimbie v Bratislave

00:05

Post-dubstepoví čarodejníci Mount Kimbie si vďaka Wilsonicu odkrútia svoju klubovú premiéru aj na Slovensku. Výsostne aktuálny zvuk Londýna bude znieť Nu Spirit klubom vo štvrtok, 5. mája 2011.

Do programu festivalu Pohoda pribudli štyria dídžeji

00:05

Na multikultúrnom podujatí, ktoré sa uskutoční v dňoch 7. až 9. júla v Trenčíne, sa predstavia Američan Joey Beltram a Slováci Toky, Peal a Monoide.

dí end bí tancovačka DRUMOPHONE v tabačke

00:00Košická Tabačka uplynulý piatok hostila 8me pokračovanie akcie Drumophone a počuť ste mohli maďarského SKC, českého UmpaLump-u, Kelsa zo Svezarmu, domáceho Bendhyho a prešovského Snippah-a, ktorý zaskočil za Slighta.
4.5.2011
streda

Party: Absenta Tunel 013

20:46

Po veľkonočnej prestávke sme znova pre vás v spolupráci s našimi rezidentmi Marbrem GentleBee a Dodesom pripravili ďalšiu dnb žúrku.

MP3: Minimatica vol.208 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (08.05.2011)

19:14

Májová otváracia časť Minimaticy rozšíri obzor v podobe jedenástky čerstvého hudobného materiálu. Ak je vám pojem Minimatica neznámy, nič sa nedeje...

Natural Live Sound mixed by dj and producent Ika Sali

18:00

....ako už každú sobotu Vám naša internetová radioshow NATURAL.LIVE.SOUND prináša exkluzívne mixované sety známych i menej známych DJov, hlavne z prostredia východoslovenskej tanečnej scény.

Zahraj si na festivale LET IT ROLL Slovakia!

17:26

Chcete si zahrať na festivale Let It Roll Slovakia, po boku známych mien z celého sveta a pred ľuďmi, ktorí majú drum&bass radi tak ako vy? Ak áno, Let It Roll v spolupráci s dnb.sk, túto možnosť ponúka dvom DJom z vás.

Groteska art caffe, Poprad – program na máj a jún 2011

12:59

Najbližšie dva mesiace v popradskom „spote" kultúry menom Groteska art caffe budú opäť pestré, plné hudby a umenia. Popri výbornej vlastne praženej káve ľahko nasiaknete nielen jej vôňou, ale i duchom priestoru, ktorý je popreplietaný množstvom detailov, ktoré vám sympaticky zamotajú hlavu, oči i uši.

Retro Párty v Bratislave

12:18

Nemusíš cestovať na Kubu, aby si sa nadýchal pravej atmosféry socializmu. Prídi 6. mája do KC Dunaj a zaži prvú skutočnú Retro Párty! Rock´n Roll, Funky, Disko, 80-te, 90-te roky a československý soc-pop s autentickým zvukom vinylov.

Set od Tvyksa — Berlin Session for R.fm

11:09

Tento krát pražsko berlinský dj Tvyks namixoval svoj electro ladený set s názvom Berlin Session.

MP3: Tomas Drex - PODCAST 001

10:52

Tomas Drex spustil svoji novou show s názvem Tomas Drex PODCAST, která bude vycházet každý první den nového měsíce. Show je zaměřena na styly techno a tech-house. Co můžete očekávat? Novou hudbu (TOP 5 releasů nebo tracků z předchozího měsíce), informace nejen o nových hudebních technologiích a mix připravený pozvaným hostem.

Clubowica 7. máj 2011 sobota – penzión Mýtnik/ Mýto pod Ďumbierom – okres Brezno

10:35

Clubowica, to je príležitosť pre všetkých fanúšikov klubovej hudby zabaviť sa na party so siedmymi djmi za djským pultom. 7.máj sa na Mýte pod Ďumbierom v Penzióne Mýtnik bude niesť v znamení priateľského stretnutia ľudí, ktorých spoločnou záľubou je udergroundová, elektronická hudba.

Standa / Antidandruff 7.0

10:22

Antidandruff je slovenský techno label, since 1996. V týchto dňoch sa na trhu objavil siedmy release na tejto značke a zatiaľ sa mu celkom darí.

» Mini info

3.5.2011
utorok

Profil: Alex Deep (RO)

17:13

Rumunský DJ a producent Alex Deep pochádzajúci z mesta Sibiu, je na rumunskej scéne už nejaký ten rok, kde sa venuje hlavne deepovej houseovej scéne...

Na MOSP Recordings vychádza nový release od slovenského producenta

00:00

Po niekoľkých úspešných remixoch prichádza slovenský DJ a producent Eddie Sender s jeho vlastným releasom, ktorý má názov I Am Chudy.

2.5.2011
pondelok

Ďalšia slovenská krv na Sajgon Records

Ďalšia slovenská krv na Sajgon Records18:57

Sajgon Records predstavuje ďalšie svoje releasy a to od dvoch slovenských producentov...

MP3: Bon Trip a.k.a. Bon Finix & Tripmain live - Trancefusion Magic (30.04.2011)

20:00

K stiahnutiu Vám ponúkame live set Bon Trip z akcie Trancefusion Magic.

1.5.2011
nedeľa

SVEZARM CALLING#12: with NOOSESTROKE: EASTER EDITION by Jumbo

22:13Line up: Noose stroke dj°s: Gimmeapill (Ekox6tm - FR) Live Acid Techno Dj S-Bish (Kalson System - FR) DnB,Dubstep DaFX (noosestroke) DnB, Electro Flemi (noosestroke) BRK, DNB, DBST Svezarm Calling dj°s: Michael Kelso (svzrm) atmospheric/deep/minimal d&b, liquid Opaque (epic bass) dubstep Cipo / dubstep, minimal

Ben Sims & Paul Mac ako Killa Productions na Apokalypse All Star Game!

10:50

Predstavujeme Vám prvné combo, ktoré vystúpí na 34. Apokalypse, a to pod názvom Killa Productions.

Nastia Beauty na Apokalypse All Star Game!

10:30

Ďalšou absolútnou premiérou v našej zemi bude vystúpenie jednej z najviac charizmatických DJok súčasnosti, veľmi populárnej divy ukrajinskej tanečnej scény, s ktorou sa určite nudiť nebudete!

Let It Roll mieri na Slovensko!

10:10

Tohtoročné leto bude pre fanúšikov drum & bassu skutočne bohaté. Tradičný festival Let It Roll má nového brášku, ktorý sa prvýkrát predstaví cez víkend 24. a 25. júla v rekreačnej oblasti Duchonka na západnom Slovensku. Lákadlom sú predovšetkým labelové noci Hospitality a Viper...

» Mini info

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch