Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.4.2009 do 30.4.2009

30.4.2009
štvrtok

DJ Top Chart - Smoly @ apríl 2009

12:38

S posledným dňom v mesiaci prichádza zároveň aj posledná topka. Zgustol si Mr. Smoly.

Video: Queen´s Day v Amsterdame

08:47

Holandsko dnes žije opäť v uliciach a oslavuje Queen´s Day - The world biggest street party. Skutočný hudobný festival v uliciach Holandska..

Flora Fauna - 8. máj s nemeckým Agentom Orange

22:06

8. máj. Opäť piatok a opäť sviatok. Výročie ukončenia 2. svetovej vojny si pripomenieme v skutku zaujímavo. Vyše 60 rokov dozadu by sme po sebe zrejme chtiac-nechtiac strieľali, dnes sa spolu milujeme, pracujeme, nemáme hranice a čo je najdôležitejšie – máme rovnaký hudobný vkus. Pozvanie zahrať prijal nemecký DJ a producent Agent Orange.

4 Elements - rádio_FM v piatok 1.5.2009

20:11

Na budovateľský sviatok práce 1.mája vám vo 4 Elements pohráme množstvo skvelej rezkej muziky, pri ktorej sa môžete z chuti nielen pobaviť, relaxovať, ale eventuálne zvládnuť aj nejaký ten prvo májový pochod. K tomu nám bude dopomáhať dvojica djov v našich krajoch už dobre známych.

MICHAL POLIAK - VICTORIA EP (Tribal Vision)

12:14

Po krátké odmlce vyšel další release Michala Poliaka pod názvem Victoria EP, tentokrát na českém labelu Tribal Vision. Celé EP se nese v duchu progressive house a obsahuje také další dva remixy v podání skvělých producentů jako jsou Cid Inc. a Tash.

Prvymaj - Minimal/Techhouse v Radosti – Lineup

12:12

Aktuálna elektronická tanečná muzika už v piatok 1.5. v Radosti na Obchodnej.

SunDance in the Club Tour 2009

11:49

Po  vydarenom prvom ročníku letnej tanečnej párty SunDance, ktorá sa konala minulý rok 2. Augusta v rekreačnej oblasti Domaša-Dobrá, sa táto párty vracia k Vám tentokrát do klubov, v rámci  SunDance in the Club Tour.

Underworld Dance party – Line Up + foto haly

11:33

Čas sa blíži, voľný piatok je pomaly tu a s ním aj podtatranská mega žúrka Underworld Dance Party s Djom EKG, Facet a lady Eruvie. Charty, line up a posledné info je obsiahnuté v nasledujúcom texte..

Sunshine Deluxe - 30.4.2009, Tantra Nitra: pripravení?

06:00

My určite áno! Klub Tantra privíta po prvý krát najslnečnejší event Sunshine DeLuxe. Útulné priestory klubu príjemne pomeníme a naplníme kvalitnou tanečnou hudbou. Úplnou novinkou bude aj horný chill-out stage, o ktorý sa postará totálny odborník Martin Bieber z Českej republiky. Nech žije Prvý máj!

Rozhovor s členom zoskupenia L.A.O.S - Jeyem pre SPIRAL 29 Drum&Bass night

06:00

Prinášame vám rozhovor s headlinerom party SPIRAL 29 – Drum&Bass night. Za L.A.O.S odprezentuje vo Zvolene svoj set Jeyem, ktorého sme “vyspovedali” v krátkom rozhovore.

29.4.2009
streda

Súťaž v remixovaní Depeche Mode

Súťaž v remixovaní Depeche Mode00:10

Ak by nebolo Depeche Mode, elektornická hudba by možno bola o čosi rozdielna. Ich vplyv je citelný aj vďaka množstám remixov, pod ktoré sa podpísalo monoho známych producentov a remixerov. A o ten daľší oficiálny remix sa môžete postarať práve vy..

 

DJ Top Chart - Funkatron @ apríl 2009

12:37

DJ, producent a šéf labelu Seta - minimalista Funkatron a jeho TOP chart..

Posledná súťaž s Deadmau5 pred Citadelou!

21:48

A máme tu poslednú súťaž k Citadele, a s tým ako výhru druhý iPhone s aplikáciou Touchmix + 2 voľné vstupy!

Bažant Pohoda 2009 - Vážna hudba zase magnetom

20:54

Po ostatných dvoch ročníkoch festivalu Bažant Pohoda si už len máloktorý návštevník dokáže predstaviť jeho program bez zastúpenia vážnej hudby.

Legendárna jazz-hiphopová formácia US3 na Creamfields+Line-up!

16:58

Festival Creamfields, to nie je iba elektronická tanečná hudba, ale samozrejme aj živé koncerty. V rámci tohto ročníka na návštevníkov obidva dni čaká silný koncertný line-up.

Paulo Mewini na ŠTRBSKOM Štrbskom Plese

16:24

Štrba vzišla ako víťaz dlhoročného sporu o Štrbské Pleso. Bude sa jasať plesať na účet obce Štrba s kvalitnou muzikou! ;)

Big Socialistic Nonstop Party v Tatrách!

15:29

1. máj v Starom Smokovci bude v znamení retra, palaciniek a dobrej muziky. V Casa Dolce (pensión, reštaurácia, bar) sa bude hrať od piatka do nedeľe, variť, svievať, spať a žúrovať! ;)

Bažant Pohoda 2009 - oddychová zóna KEMPINGSKI

15:14

Na festivale Bažant Pohoda 2009 sa na Slovensku prvýkrát predstaví skvelá novinka – oddychová zóna KEMPINGSKI.

PRVYMAJ 2009 - Videopozvánky

13:35

Videopozvánky od Soundphreakers, L Plus, Zverina, Moe a DJ Spinhandz chceckuj v našom partyliste..

Video: Syna - Forever

00:05

Predstavujeme nový singel "Forever" od fínskeho progresívneho tria Syna a.k.a Deck Jagger, v podaní troch producetov Toni Kurkimäki, Mika Vuorela and Timo Juuti. Vydarená animácia...

 

28.4.2009
utorok

Synthetica 03 : Tentoraz DJ Flash v Empire clube

20:01

Ďalšia časť malej clubovej noci Synthetica Vás neminie ani v máji!

Májový MIXED UP : breakbeat vs. drum’n’bass...

19:37

Tentoraz hneď na prvú sobotu (2.5.2009) nasledujúceho mesiaca sa v klube Reset/PARTYzánske odohrá pripravená rezidentná party – MIXED UP. Line-up bude opäť po dlhej dobe postavený na dvoch zlámaných štýloch.

Prinášame Vám posledné "pikošky" zo života JOELa ZIMMERMANa aka Deadmau5a

17:20

Prečítajte si posledné informácie, zážitky a "pikošky" zo života tohto originálneho DJa a producenta.

SPIRAL 29 - Drum&Bass night pres. L.A.O.S.

13:35

Na sobotu 2.Mája pripravuje pre vás agentúra Spiral, 29. pokračovanie Drum&Bass noci s rovnomenným názvom. Dnes vám predstavíme fínskeho headlinera L.A.O.S.

Special Place presents DJ Muffler

13:22

Tento sympatický Fín sa objaví 15. Mája na akcii Special Place, kde v T&D Hale na Miletičovej 17-B v Bratislave vystúpi spolu s ním aj Noisia (NL), DC Breaks (UK), L Plus, Lixx, Slight, Olis Bakulu, MC Jacob (CZ), MC Aktif, VJ Zden a VJ Denzel.

MP3: LLF - Promo Mix April 2009 HA!

13:11

Techno. Je ho ako šafránu. Pre tých, ktorí "šafrán" radi, prosím, nechajte si pochutnať 50 minút techna v čase krízy, industriálnej schízi a všakovakých iných čudnôt. HA! Aj tak by sa dal nazvať LLF-ov promo mix pre rok 2009. Set plný pumping trekov, ktoré vás ( snáď ) prinútia "kývať nohou" :)

Bassline party 23.05.09, Empire Pezinok: Mat Zo

13:05

Nadpis hovorí jasne. Naším hlavným hosťom na ďalšej Bassline party v klube Empire Pezinok bude veľmi mladý, ale o to talentovanejší producent Mat Zo z Londýna.

Deadmau5 k Citadele “Nieje to Dj set, ale live-ko s veľkou show!”

12:37

Rozhovor s headlinerom Citadely - Deadmau5.

Dji z Prosacu oslávia sviatok práce na Ukrajine

12:21

Už zopár rokov nás súčasný politický režim učí oslavovať sviatok práce a teda 01. máj leňošením, či výletom do prírody. Túto príjemnú voľbu by si vybrali aj chalani z bookingu Prosac, rozhodli sa však využiť šancu zahrať si na festivale Sakura v ukrajinskom meste Užhorod, kam dostali pozvanie od dja a producenta Redca.

NUDANCE Broken Therapy 8 fotoreport

00:14Prinášame hustý fotoreport z broken beat žúrky Nudance 8.
27.4.2009
pondelok

DJ Top Chart - Facet @ apríl 2009

11:27

Facet sa zahráva :)

Melodica 3 - Posledné info!

17:26

Prinášame Vám posledné informácie ohľadne pripravovaného antirasistického eventu MELODICA – LIVE EDITION.

Insomnia pres. Tom Haley

10:40

Tom Haley patrí nepochybne k takzvanej novej fresh generácie DJov zo Slovenskej republiky.  Za jeho krátke pôsobenie na scéne ho určite nemožno považovať za začiatočníka. Mladý vek v jeho prípade neznamená ostýchavosť, neohrabanosť v štýlovom zameraní alebo začiatočníčku daň – neskúsenosť.

Creamfields Central Europe 2009 - posledné najlacnejšie vstupenky s kupónmi na zľavu

10:25

Aj tento rok sa v dňoch 3. - 4. 7. na letisku v Břeclavi uskutoční festival svetovej značky Creamfields. Touto cestou vás chceme upozorniť, že v predaji je už iba necelých 100 kusov najlacnejších vstupeniek spolu s kupónmi na zľavu v hodnote 400 Kč.

Funktion One na Global Underground

10:22

Funktion One sú anglickí tvorcovia a výrobcovia profesionálnych zvukových systémov. Táto technológia sa aktívne používa  napríklad v Space na Ibize, nájdete ju na festivale Glastonbury, v londýnskom Millenium Dome, či na koncerte Chemical Brothers.

SIGNAII_FM 27.04.2009 - EXPERIMENTÁLNY DRUM&BASS!

09:43

O tom, že drum&bass má nespočetné množstvo polôh, snáď netreba nikoho presviedčať. Tentokrát sa v SIGNAII_FM pozrieme na jednu z tých extrémnejších. Čaká na vás dávka minimalistického drum&bassu výrazne ovplyvneného ambientom, IDM, či prvkami techna. Okrem iného opäť súťaže o vstupenky!

Lamb na festivale Bažant Pohoda 2009

00:11

Lou Rhodes si už u nás zahrala dvakrát, v oboch prípadoch išlo o krásny koncert. Tento rok pôjde ale o niečo mimoriadne – predstaví sa vo svojej pôvodnej skupine Lamb. Tí nehrali niekoľko rokov, v roku 2009 zahrajú iba vybrané festivaly a je nám cťou, že sme medzi nimi.

» Mini info

  • 00:05Pondelková Radosť: LaCerta a hosť Milý priatelia, fanúšikovia progressive house and techhouse music, pondelkový večer je opäť celý váš. Pokiaľ sa radi necháte unášať kvalitnou hudbou, ktorá vás spontánne strhne k tancu, podzemie Bratislavskej Radosti je pre Vás tou správnou voľbou.
  • 00:00DJ Chaab na Insomnii už 1. mája Mladý a charizmatický DJ z Maďarska ktorý sa predstavil už aj slovenskému publiku hneď v niekoľkých mestách, sa už veľmi teší že do našej krajiny opäť zavíta.
26.4.2009
nedeľa

Video: Detský beatbox v štýle elektrohouse

17:45

Tak aj toto sa dá ak človek veľmi chce. Skvelé prevedenie beatboxu v podaní mladého chlapca. Žiadne gramce, stačí len talent a párty môže začať...

DJ Top Chart - Eruvie @ apríl 2009

15:52

Krásna DJane, ktorá má nielen v očiach, ale aj v sluchu. Eruvie sa 1. mája predstaví na megaevente Underworld Dance Party vo Svite po boku DJa EKG a Faceta. Jej TOP chart po kliknutí..

DJ HU v Brne!

18:14

Léto se pomalu blíží, ale než tady bude nachystali jsme si pro vás několik warm upů k festivalu Summer Energy. V pořadí druhý proběhne 09.05.2009 v brněnském klubu Perpetuum a má tu čest přivítat respektovaného slovenského dje, majitele labelu Backstage, člena techno rodinky Standa, kterého jste kromě Apokalypsy a Citadely mohli slyšet již po celé Evropě dje - HU.

Amnesia Ibiza v Inchebe 15.5.2009

17:56

Veľká májová udalosť v Bratislave, na ktorú sa teší mnoho fanúšikov house music nielen zo Slovenska. Tí si radi vychutnajú pravú atmosféru tanečnej zábavy španielskeho klubu Amnesia Ibiza už po tretí krát.

World Republic Session so slovenským Eddie Sender

17:28

V pondělí 27.4. se můžete těšit na další live vysílání Michala Poliaka na Dance radiu, kde proběhne další pokračování jeho radio show World Republic Session.

Súťaž o 3 fotopasy na Citadela The Mouse Story

11:03

Ako ste si mohli všimnúť, Citadela The Mouse Story nikde neurčila, aký Dj sa predstaví na hlavnom a vedľajšom pódiu. Zúčastnite sa jednoducho zaujímavej súťaže!

Citadela The Mouse Story - Videosúťaž s Deadmau5

10:24

Videomix Deadmau5 - súťaž o lístky na mŕtvu myš a tričko Deadmau5! Ako sa súťaže zúčastniť? Stačí si pozrieť 6 minutový videomix Deadmau5a a odpovedať na otázku.

25.4.2009
sobota

DJ Top Chart - Tomm-e (04/2009)

14:08

Mladý prešovský, ale o to viac talentovaný DJ Tomm-e uverejňuje svoju vôbec prvú Top-ku na našom webe:)

Prečítajte si čo hovoria poprední českí DJs na headlinera májovej Citadely o Deadmau5-ovi

21:37

Aký názor má Michael Burian, Lucca, Ladida, Orbith či Michal Poliak na headlinera Citadely The Mouse Story - Deadmau5? Čítajte nižšie.

Profil: Jeff Milligan

21:08

Jeff Milligan sa rozhodol zasvetiť svoj život DJingu a hudobnej produkcii, keď mal 15, teda v roku 1987. Svoj zájem zamieril hlavne na európskych umelcov a nahrávacie firmy, ale pozorne sledoval aj americkú scénu.

"Posledný" Spiral pred letnou sezónou vo Zvolenskom klube World

19:14

„Posledný“ Spiral už 2.mája vo Zvolenskom World klube
V sobotu 2.mája sa posledný krát pred  letnou prestávkou rozvibrujú membrány sound systému pod náporom toho  najkvalitnejšieho zlomeného beatu.

Line-up festivalu Pohoda je pre rok 2009 takmer hotový

17:46

Oficiálny line-up najznámejšieho slovenského letného festivalu Pohoda pre rok 2009 obohatili organizátori o ďalšie mená.

Hradhouse 2009 - Prvé info!

16:20

Hradhouse – magické slovo, pri ktorom "behajú" zimomriavky po celom tele. Hradhouse – jeden z najstarších tanečných festivalov na československej tanečnej scéne, fenomén a významná udalosť, ktorej ohlas siahá ďaleko za hranice našej zeme.

Deluxe – Citadela Warm Up edition with Jeff Milligan!

15:51

14.mája Vás čaká ďalšia zo série výnimočných akcí Deluxe, na ktorých Vám budeme pravidelne predstavovať známé tváre svetovej tanečnej scény, samozrejme
v luxusnom prostredí novo zrekonštruovaného lounge baru/klubu Coffee Houseu.

Video: Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice hrajú vo výške 2300 m.n.m.

00:00

..lyžiarska oblasť Crans-Montana, Švajčiarsko. Žúr nielen pre lyžiarov :)

» Mini info

  • 20:02ART OF VINYL – nu.skool už dnes v Klube za Zrkadlom Ďalšia akcia Art of Vinyl sa ponesie v ľahko experimentálnom duchu. Na pódiu v Klube za Zrkadlom si počas jedného večera podajú kľučky Batcha de Mental, Peťo Tázok a Karaoke Tundra. Viac po kliknutí.
24.4.2009
piatok

Moby už dokončil nový album - Wait For Me

Moby už dokončil nový album - Wait For Me00:06

Moby patrí medzi veľké osobnosti vo svete elektronickej hudby, a to v pravom slova zmysle. Na svojej stránke zverejnil nové informácie a predstavil tak album Wait For Me, ktorý pripravoval takmer rok vo svojom štúdiu a patrí k tým najosobnejším a najmelodickejším hudobným počinom.

DJ Top Chart - EKG @ apríl 2009

00:00

DJ EKG premiérovo v našej rubrike, ktorá monitoruje aktuálnosť slovenských DJs. Dnes headliner megaparty Underworld, ktorá sa uskutoční 1. mája vo Svite.

Autosalón 2009 - Incheba Bratislava

21:03Fotky z Bratislavského autosalónu.

Flora Fauna v máji s Agentom Orange!

14:47

Skoro letný mesiac máj a klubovka Flora Fauna s nemeckým headlinerom. Viac info po kliknutí..

Line UP - NUDANCE Broken Therapy 8

13:23

V sobotu je pripravená odštartovať svoje ôsme pokračovanie broken beat žúrka Nudance Broken Therapy, na ktorej zahrajú DJs - Slight, Bendhy, F@tSound, Le Flouriste, Hildush a MC Remedy. Ako bude noc prebiehať sa dočítate tu :)

Special Place – live video

12:39

Special Place crew si pri vás pripravila rozporuplné video. V niekom vyvolá pocity nostalgie, ba skoro až smútku z toho, že to trvalo len 10 hodín. Iný sa nájde v dave, zaspomína si a poteší sa, no a ďaľšieho to správne nahecuje na 15. mája, kedy rovnakú T&D Halu na Miletičovej ulici v Bratislave navštívia Noisia (NL), DC Breaks (UK), Muffler (FIN), Lplus, Lixx, Olis Bakulu, Slight, MC Jacob, MC Aktiff, VJ Zden a VJ Denzel.

FUNKATRON hosťom v MELODICA rádio show

12:20

Už sa blíži 4. pondelok v mesiaci a spolu s ním prichádza ďalšie pokračovanie radioshow Melodica, ktorá vám predstaví zaujímavé releases, ktoré mňa a môjho špeciálneho hosťa zaujali. Aj dnešné, rýdzo slovenské vydanie Vás vnorí do osvedčených vôd minimalu, či novodobého tech housu – určite sa mate na čo tešiť!

Prvý Máj spúšťa predpredaj

12:15

V piatok 1.mája 2009 prebehne v bratislavských kluboch Bernolák, Subclub, Radost, Azyl a Nu Spirit šiesty ročník medzinárodného hudobného festivalu PRVYMAJ. Aj tentoraz sa predstaví vyše 40 účinkujúcich z viac ako piatich krajín Európy.

Stiahni si novinku na Join Da Beat records od The Sinner

12:09

Dlhá tohtoročná zima sa prehupla priamo do leta, čo sa okamžite prejavilo. Slnkom povzbudené hormóny pretavil slovenský producent The Sinner, ktorého totožnosť je zatiaľ úspešne utajovaná, do novinky s poetickým názvom 120 GLS.

Headlineri [[[TRIDENT74 a [[[TRIDENT75 !

11:52

Aprílové vydanie noci [[[TRIDENT je už minulosťou. Tentoraz Vám s radosťou v predstihu ponúkame mená hlavných hviezd masívnych pokračovaní, ktoré sa odohrajú v klube Reset/PARTYzánske v máji a júni!

Take Control - Shadowbox 10th Anniversar

11:38

Po LTJ Bukemovi se na Take Control představí další zástupce jemnějších drum & bassových rytmů. Volba padla na majitele Signature Records, tvůrce soulful balad a mistra deepových atmosfér. Do Prahy dorazí po pěti letech Calibre a Shadowbox bude u této příležitosti pokračovat v oslavě svých 10. narozenin.

4 Elements @ rádio_FM dnes 24.4.2009

11:34

S blížiacim sa letom postupne prichádza široká paleta rôznych párties nielen v kluboch, ale i pod otvoreným nebom. Ako ideálnou sa môže javiť kombinácia oboch atribútov.

Video: Art Of Trance - Swarm

00:10

Predstavujeme nový singel s názvom Swarm od Art of Trance (Simon Paul Berry), ktorý patrí medzi tie originálnejšie kúsky v trance scéne...

Underworld party – DJ EKG

00:00

Deň práce sa blíži a už o týždeň sa každý z vás môže ocitnúť pod paľbou presných úderov. Rozloha 1000 m2 vám síce umožní úkryt, ale to nik z vás chcieť nebude. Paľba bude harmonicky vyvážená, zvukovo tanečná a náladou bezprostredná. A Hóhe Tatra sa bude dívať ;)

23.4.2009
štvrtok

DJ Top Chart - Deliquentz @ apríl 2009

13:52

Popradská drum&bass scéna naberá na obrátkach a slušnou mierou prispieva aj DJ Deliquentz. Jeho aktuálna topka vyzerá takto :)

 

MP3: DJ Nisiru - Live set from chata Jeleň 19.4.2009 Vernár

13:14

Live set z podtatranskej privat sesson Ján Jeleň, ktorý Jurko odohral v nedeľu ráno na terase..

Beat Right 13 rozhovor s L Plus

14:55

Ďalší piatok sa blíži a sním aj 13. pokračovanie akcie Beat Right. Celú noc nás budú sprevádzať lámané beaty aj v podaní producenta L Plus.

Chata Jeleň 18.-19.4.2009, Vernár - fotky od Admina

11:23Chata, ktorá spojila ľudí podobného myslenia je za nami. Nezabudnuteľnú sobotu a nedeľu si pod Tatry na Vernár prišlo vychutnať cca 70 ľudí. Za podpory skvelej hudby, ktorú diktovala vyše desiatka hosťujúcich DJs, dobrého jedla, piva, pálenky, a teda všetkého toho, čo chatu robí chatou - určite nie tak obyčajnou. Važení, pokračovanie v auguste ;)

Let it Roll - Prvé informácie k letnému open air festivalu

00:09

Let it Roll oficiálne odtajňuje časť zo svojich plánov na leto. Cez víkend 24. a 25. Júla sa v Starých Ždánicích v Pardubiciach predvedú skúsení dôstojníci z rady elitných drum & bassových jednotiek. Zo skupiny najzručnejších vojenských vodcov si užijeme Cyantific, z deepovej divízie zavítajú Commix a Spectrasoul.

Top 10 festivalov na mesiac máj

00:05

Portál Residentadvisor opäť pripravil Top 10 elektronických festivalov na mesiac máj. Tentokrát sa v zozname nachádza aj event v Rakúsku, fesitaval Urban Art Forms...

» Mini info

  • 21:38Broken Minds X V piatok 24.4.2009 sa po krátkej odmlke hlási o slovo daľšie pokračovanie party Broken Minds. Tentokrát však ponúkne pestrejšiu ponuku z rodiny zlámaných beatov. Zaujimavú kombináciu breakbeat/jungle/liquid sa chystá namixovať dj Spanq, z rožnavskej crew RVZOO ponúkne svoju raggajunglovu selekciu dj Prograss, Ed infect tradične on the darkside of dnb a nakoniec Renne a jeho dnb set.
22.4.2009
streda

DJ Top Chart - Cole a.k.a. Hyricz @ apríl 2009

13:06

Coleho TOPka je už pravidlom a ani tento mesiac to nieje inak. Pozrime sa teda čo nové ho zaujalo..

Video: The Black Dog - Further Vexations

00:06

The Black Dog, experimentálne techno trio pocházdajúce so Sheffieldu, momentálne spolupracuje so skupinou audiovizuálnych umelcov na pripravovanom albume "Futher Vexations". Ako promo uviedli tento krátky film, ktorý pochádza z dielne roughcollie.tv a obsahuje možstvo LP trackov.

Let it Roll open air festival - Prví potvrdení účinkujúci!

23:14

Máme pre Vás mená ďalších veliteľov, ktorí roztancujú armádu na letnom drum & bassovom festivale Let it Roll. Tešiť sa môžete na príslušníkov protibiologickej jednotky, prenasledovacieho komanda i vojenských vizionárov, menovite duo Ed Rush & Optical a DJs z projektu Chase & Status a Noisia.

Special Place - Live video z prvého vydania tejto masívnej dnb žúrky!

22:19

Chalani zo Special Place crew si pri Vás pripravili rozporuplné video...

Technologic – Osláv s nami sviatok práce v Prešovskom City club-e!

21:42

V piatok 1. mája 2009 sa uskutoční druhá edícia večera zameraného na rôzne odrody elektronickej muziky s názvom Technologic. Party sa však na rozdiel od prvého vydania tento krát presunie do priestorov prešovského City club-u.

Nudance Broken Therapy 8 profily DJs

00:35

Už najbližšiu sobotu sa v klube Rock Fabric v Poprade roztočia vinyli a cd nosiče plné kvalitného, našlapaného a atmosferického drum&bassu a dubstepu. V rukách to budú mať páni Slight, Bendhy, F@tSound, Le Flouriste, MC Remedy a slečna Hildush.

21.4.2009
utorok

DJ Top Chart - Nisiru @ apríl 2009

11:01

Borec Nisiru a jeho aprílová TOPka plná neobyčajných vecí..

LEPORELO GROOVE_FM – ŠPECIÁLNE SÚŤAŽE!

20:31

O voľné vstupy môžete súťažiť predovšetkým na Rádiu_FM v programoch Katika & Ego, vo Voľnej jazde_FM alebo v stredu v programe Nika_FM.

O2 Sázavafest čaká na Mobyho rekordný počet návštevníkov, ruší preto akciu v Prahe

11:55

Z technicko-organizačních důvodů pořadatelé O2 Sázavafestu ruší zahřívací kolo, které mělo proběhnout příští týden v pražském Lucerna Music Baru. Vstupné nyní festival hodlá vracet na základě předložení zakoupené vstupenky (více informací na www.o2sazavafest.cz).

Na aprílovom [mie] Palm Skin Productions

11:49

Keď pred rokom dohral na [mie] Simon Richmond aka Palm Skin  Productions svoj set, bolo nám úplne jasné, že tu nebol  naposledy... Jeho DJský štýl, výber skladieb ako aj celkový  prístup a osobnosť nás chytili za srdce. Palm Skin Productions teda  vystúpi na [mie] opäť v piatok 24.4.2009.

Nifra na Trance Energy Australia, Global DJ Broadcast a Club Life

11:25

Minulý mesiac ste boli oboznámení o vydaní prvého remixu od Nifry. Tým sa vlastne nič neskončilo, ale práve začalo. Vyštveral sa na úctihodné 11.te miesto v predajnost v rámci Trance charts na Beatporte a nájdete ho na spomínanom výbere Markusa Schulza, nazvanom Top 15 Global DJ Broadcast pre Apríl.

20.4.2009
pondelok

Pulse 15 first info

22:27

Už len necelý mesiac a vidíme sa na 15 pokračovaní levického Pulse. V tento deň nám pricestuje po prvýkrát hlavný špecialista bulharskej scény dj a producent COOH.

MELODICA 3 – LIVE EDITION 1.máj 2009

21:48

Tak a je to tu znova! Už po tretí krát sa spoji zaujímavá a inteligentná hudba s myšlienkou antirasizmu pod názvom MELODICA. A hneď na úvod vám môžeme sľúbiť, že si na svoje príde aj ten najnáročnejší konzument elektronickej hudby!

DJ Top Chart - Hildush @ apríl 2009

13:37

Premiérová topka drum&bass DJane Hildush, ktorá zahrá na Nudance Broken Therapy 8.

18.4.2009
sobota

DJ Top Chart - Le Flouriste @ apríl 2009

20:55

Dubstepovú topku prezentuje premiérovo DJ Le Flouriste, ktorý zahrá na párty Nudance Broken Therapy 8.

Beat Right #13 first info

18:26

Ak rozmýšľate čo s najbližším piatkom, máme pre Vás riešenie v podobe akcie s názvom Beat Right s poradovým číslom 13. Akcia sa koná 24.4. v klube Unique v Bratislave.

17.4.2009
piatok

Album Junior od Röyksopp už v predaji....

Album Junior od Röyksopp už v predaji....09:12

Toto nórske elektronické duo funguje od roku 1998 a na svojom konte má 2 štúdiové albumy a po štyroch rokoch konečne pripravili ďalší s názvom "Junior".

JEFF SAMUEL NA LEPORELO GROOVE_FM!

08:00

Jeff zahrá v piatok 24.Apríla v Subclube na akcii Leporelo Groove_FM, ktorú podporuje Rádio_FM.

Video: Juan Sanchez - Freakshow

00:10

Predstavujeme nový videoklip Juana Sancheza, Freakshow. Myslím, že toto pomenovanie úplne vystihuje zvuk a atmósferu videa. Let´s see ..

16.4.2009
štvrtok

Video: Röyksopp - Remind Me

00:05

Formáciu Röyksoop už asi nemusíme bližšie predstavovať. Zaspomínajme si teda na rok 2002 a ich video ocenené na MTV Europe Music Award.

Masovka pod Tatrami menom Underworld Dance Party

19:02

Na deň práce sa koná dance party aká pod Tatrami nemá obdobu. Viac ako 1 000m2 dance flooru, mega zvuk, svetelné efekty, laserová show, video projekcia a vygradovaná hudba v podaní DJ EKG, DJ FACET a DJane ERUVIE.

NUDANCE Broken Therapy 8 first info

00:15

Na poslednú sobotu mesiaca apríl je pripravené ôsme pokračovanie podtatranskej lámavice Nudance Broken Therapy.

15.4.2009
streda

Hot Chip - posledná edícia mixovanej série Bugged Out!

Hot Chip - posledná edícia mixovanej série Bugged Out!00:05

Hot Chip je britská elektropopová formácia inklinujúca k indie, alternatívnej a tanečnej scéne. Vydala 3 štúdiové albumy "Coming on Strong", "The Warning",  "Made in the Dark" a tentokrát prichádza s poslednou mixovanou edíciou Bugged Out!

Clublab is back? Dotazník..

00:00

Clublab. Značka, ktorá symbolizovala dobu v ktorej nebol internet bežnou súčasťou našich životov ako je tomu dnes, dobu kedy ste weby ako last.fm alebo myspace len tažko niekde mohli nájst a kedy bola fokusovaná hudobná informácia niečo ako vianoce - o hudbe samotnej nehovoriac. Tu ste dokázali zaznamenať tlačítkami rec + play na Vašom High End kazetovom rekordéri a celý týždeň ste ju nosili vo svojom walkmene so štyrmi, tí bohatší s dvoma 1,5 V batériami. Pamätáte sa? Symbol doby má tendenciu vrátiť sa inak...

Videosoutěž Deadmau5

00:06

Chcete vyhrát vstupenky na Citadelu The Mouse Story, USB klíčenku Mau5 Head, podložku pod myš Mau5pads nebo tričko Deadmau5?

14.4.2009
utorok

Kevin Saunderson prichádza s kompiláciou - History Elevate

Kevin Saunderson prichádza s kompiláciou -  History Elevate18:55

Kevin Saunderson, často označnovaný ako muž, ktorý priniesol Detroit house a techno k masám. Nepochybne mu patrí miesto v histórii dance music a s trackmi ako "Big Fun", "Good Life", "Rock to the Beat" a "Good Love" pozmenil „zvuk“ techna tak, ako ho poznáme dnes....

Broken Beats News 4

Broken Beats News 413:00

Infošky o drum&bass, dubstep a breakbeat hudbe.

Lucca „Neumannová ze mně už asi nebude“

19:46

K elektronické hudbě začala mít vztah po výletě do Londýna v jejích 16 letech. V roce 1999 začala vystupovat jako DJ na různých klubových akcích po celé ČR a SK.
V roce 2000 se stává členkou agentury Mersey a pravidelně vystupuje na první velké party v Brně „ Supersonic Garage" Později vystupuje na takových akcích, jako jsou Metronom a Hradhouse festival. V příštích dvou letech se stává nejpopulárnější DJkou v ČR a dále se umístila na devátém místě podle hlasování v německém časopisu Groove jako nováček roku.

Fotky: Progress Your Mind - Krst albumu Milana Lieskovského

19:17Zaujímavá scéna, krásne hostesky, sexy tanečnice a skvelá hudba doplnená o prekvapivú vizuálnu šou aj v takomto duchu sa niesla sobotnajšia noc pod vedením Milana Lieskovského ktorý pol hodinu pred polnocou pokrstil svoj prví album. Nával energie vo svojom dynamickom sete priniesol EKG ktorý ani jedneho clubbera nenechal stáť nohami pevne na zemi. O zábavu a skvelú atmosféru sa postarali aj Robo Burian a DJane LaCerta
13.4.2009
pondelok

Fotoreport z Love Celebration - 11.4.2009 (foto by styfko)

12:07Prinášame Vám fotky z košickej Starej Sladovne, kde sa na hlavnom stage-i vôbec po prvýkrát na Slovensku ako headliner predstavil DJ Umek,ktorému supportovali Felipe,Breeth,Peetboy,Trix. DnB stage ovládol český Blulajta a okrem neho sa tam vystriedala takmer celá Prosac crew a za house music to bol Martin Haberland,Rob De Sanchez,PROMOTIONhouse djs,Sagan.
10.4.2009
piatok

SPIRAL SPECIAL PARTY WEEK presents BIG BANG! World klub! 24.4.2009

22:57

Naše narodeninové menu sa volá „BIG BANG!“
Tak toto sme chceli! Pripraviť známe, kvalitné a chutné „menu“, ktoré by okrem hudobnej kvality prinieslo aj prekvapenie, gradáciu a zábavu. Chceme zažiť plný floor a elektrizujúcu atmosféru... Chceme Vás všetkých stretnúť a usmievať sa celú noc... A čo sa bude podávať?

Album Reformation od DJane Luccy vychádza na CD!

22:30

V decembri roku 2008 DJane Lucca vydala a pokrstila svoj debutový autorský album Reformation. Kolekcia 14 skladieb pod značkou Sound Of Acapulco vyšla exkluzívne na Beatportu, teda v digitálnej podobe. Na CD sa album objavil najskôr v Poľsku, kde ho licencovala firma Sony Poland, a neskôr v Ázii – Highnote.

Na O2 Sázavafest prídu Die Happy!

22:09

Pred dvoma týždňami organizátori O2 Sázavafestu na tlačovej konferencii oznámili meno hlavného headlinera letného ročníka – Moby. Vedľa tohto mena šéfdramaturg Pavel Kloupar postaví do programu festivalu taktiež britské Freak Power, Grooverider či formaci The Gathering. Aktuálne ohlasuje i Die Happy zo sousedného Nemecka!

Exclusive_FM - ZITA SWOON

10:40

V Rádiu_FM hráme dobrú hudbu aj v sobotu 11. apríla po 18:00 hodine. Vo veľkonočnom vydaní programu Exclusive_FM powered by O2 odvysiela Rádio_FM, Slovenský rozhlas 4, hodinový koncert belgickej alternatívnej kapely ZITA SWOON.

9.4.2009
štvrtok

Love Celebration present DJ UMEK - Na Bielu Sobotu to oslávime v Starej Sladovni!

18:56

Prinášame Vám line-up a posledné profily vystupujúcich DJs na tomto mega evente pod názvom Love Celebration.

Nedeľa 12.4.2009 DRAMATYKA 05 - lineup

18:40

Na nedelnej DRAMATYKE sa budú variť tvrdšie odnože drum and bass-u, tak sa poďme pozrieť na kuchárov. Lineup v tlačovke.

Video: Drum and Bass made in China

13:55

Zaujímali ste sa niekedy ako to vyzerá na dnb žúrkach niekde v Číne, napríklad priamo v Shanghai? A Ak si chcete trochu precvičiť angličitu iste Vás poteší aj krátky rozhovor s...

Isobutane live dnes na Soundforce v Remix Bare!

13:46

Bon soirée! Konnichiwa! Francúzsko-japonské duo Bruyant & Tetsuo pozýva všetkých krízou unavených na regeneráciu síl do Remix baru. Už dnes! Ako špeciálny hosť vystúpi z chladničky duch Isobutane.

Special Place 02 - Prvé informácie!

13:23

Čo spraví hŕstka ľudí, zapálených pre dobrú vec, s vysoko nasadenou laťkou? Posunie ju vyššie...

Line Up akcie Underground Rise&Shine

13:05

Už túto sobotu je zahájená premiéra pravidelnej párty UNDERGROUND s podtitulom Rise&Shine. Elektronický kokteil si môžete prísť vychutnať v sobotu, 11.apríla do klubu Rock Fabric v Poprade.

Verejná pozvánka na privat party Ján Jeleň 2009 - chata Suchá, Vernár

09:57

Dobrý deň - dobrý večer, moje meno je Ján Jeleň. Ak si ten pravý, ktorý zapadne do progresívnej mozajky nevšednosti a nového štýlu, tak čítaj ďalej.

Disconnect so Schimekom dnes v Poprade

00:00

Čas sa naplnil, dátum je tu. Sľubovaná šibačka v predstihu vami zamáva dnes v popradskom klube Rock Fabric. Hlavný hosť večera, Slovák žijúci v Poľsku DJ Schimek sa dúfajme aj napriek mesačnému splnu dobre vyspí, pretože ho čaká veľa kilometrov a náročná noc.

8.4.2009
streda

DJ Top Chart - Chucky @ apríl 2009

11:30

"Šalený" apríl otvára DJ Chucky, ktorý sa už zajtra predstaví popri Schimekovi a Facetovi v Poprade.

7.4.2009
utorok

Multiplace network culture festival

00:05

Apríl patrí sieťovej kultúre! Festival MULTIPLACE tento rok prepojí 9 miest na Slovensku, v Čechách a Polsku. 8. ročník festivalu MULTIPLACE sa uskutoční 14. až 18. apríla, bude sa konať v Bratislave, Brne, Krakove, Nitre, Prahe, Ústí nad Labem, Trnave, Žiline, Zlíne a na webe. Pre návštevníkov je pripravených množstvo experimentálnych zážitkov vo forme koncertov, projekcií, performance a párty.

FREEDOM – Sex, Drugs & Rock and Roll ?!

15:30

Na sobotu 18. apríla pre vás klub Stars v spolupráci s niektorými web portálmi pripravil ďalšie pokračovanie obľúbenej párty Freedom na ktorej nejde len o hudbu a tanec. Na dvoch tanečných stages zahrá 9 djs a to v štýle electro-minimal a techno-schranz.

Sonne Edition 7 - interview s DJ Nesquik

15:13

Slovácký mejdan Sonne Edition „ DA HOOL“ vypukne již tuto neděli a my vám přinášíme poslední rozhovor. Dnes jsme vyzpovídali rezidentního DJe party Rehab - club Mecca, pražského mága Nesquika.

Deadmau5 má na webe Citadela vlastnú galériu

15:04

Na www.citadela.info najdete speciální sekci „Dm5 galerie“, ve které se můžete podívat na fotky, a to ať už z udílení ceny Grammy, Winter Music Conference, čekají vás i profilové fotky,  či fotky z vystoupení v New Yorku, Hooliwood tour, z Detroitu či obaly desek a alb.

Aké požiadavky má Sven Vath?

14:52

10.4. Sven Vath v Mecce. Pro zajímavost uvádíme náročné požadavky, které má Sven Vath. Náročnější je snad jen president USA Obama :)

BEATZ.38 11.4. má 2 headlinerov počas noci

14:46

11.4.2009, Veľká Noc, Biela Sobota, pokojne prežité sviatky, rodinné stretnutie, pletenie šibákov na pondelok, tešenie sa na peniaze od babky a vajcia v kapsách, pekné rozprávky v televízore... aj takto sa dá prežiť veľkonočný víkend... my ale ponúkame alternatívu...

Underground párty - Rise&Shine 11.4.2009

00:01

Na sviatočné obdobie pripravujeme sviežu undergroundovú párty, na ktorej sa bude hrať rozhodne tanečne, pestro a invenčne.

6.4.2009
pondelok

Rozhovor PHACE pre Pulse 14

23:33

V sobotu, 11.apríla v Slovan-e sa uskutoční 14 pokračovanie levickej akcie Pulse. Prinášame Vám krátky rozhovor s headliner-om PHACE.

Turn It Off do tretice

17:14

Ako sa vraví, do tretice všetko dobré. Tretie pokračovanie párty Turn It Off sa vracia do Humenného, do miesta, kde to celé začalo. Zvuky houseu, techna či zlomenejších beatov budú dunieť po celú veľkonočnú sobotu. Kto ich bude hrať?

Radioshow MOONLIGHTING predstavuje hostí budúcnosti

17:08

Pořad MOONLIGHTING můžete slýchávat na vlnách slovenského rádia DJGO.SK.  Na těchto frekvencích se představuje pravidelně každé první úterý v měsíci. Zakladatel pořadu DA MOON ve svém pořadu představuje nejen novinky ze svého dj bagu, ale také především zajímavé hosty.

Bassline radio show na tento týždeň

17:03

Prvá radio show mesiaca apríl bude absolútne na jednotku. Bude to totiž už 111ste pokračovanie, ktoré sľubuje ďalší náklad aktuálnej tanečnej hudby.
Pre tentokrát venujeme plne pozornosť pripravovanej akcii Synthesia o ktorej nám horúce informácie porozpráva jeden zo spoluorganizátorov Styller.

Facet piatok v Martine na Headworx

16:40

DJ Facet zahrá na najbližšom Headworxe po boku Marcusa Coopera, Jaya a Jana Wanka.

Craquetone na Seta Labeli s remixom od DNC!

11:06

Craquetone a.k.a. Tetsuo z leporela si pripísal na konto ďalšie špeciálne číslo na Seta Labeli a to SES005. Obsahuje 3 treky a 1 remix. O melodický a samplovo prepracovaný remix skadby Transmute sa postaral kolega DNC alias Dunčo. Originál tracku vyšiel ešte v roku 2008.

Milan Lieskovsky – Artist Album oficiálne v predaji!

10:59

S radosťou vám oznamujeme, že prvý autorský album slovenského producenta a dj-a Milana Lieskovskeho oficiálne vychádza už dnes – 6.4.2009 pod značkou silného vydavateľstva Universal Music.

Video:DIRTYPHONICS LIVE @ Jungle Juice

10:44

Opäť vyberáme kvalitné video, ktoré sa oplatí pozrieť a možno Vás poriadne naštartuje...

5.4.2009
nedeľa

» Mini info

4.4.2009
sobota

Exclusive_FM - Reverend & The Makers

00:06

V Rádiu_FM hráme dobrú hudbu aj v sobotu 4. apríla po 18:00. V prvom aprílovom vydaní programu Exclusive_FM powered by O2 odvysiela Rádio_FM, Slovenský rozhlas 4, koncert indie-rockového projektu REVEREND AND THE MAKERS.

Top 10 festivalov na mesiac apríl

00:05

Portál Residentadvisor pravidelne pripravuje zoznam kvalitnych festivalov na jednotlivé mesiace. A čo ponúka mesiac apríl?

3.4.2009
piatok

DJ Top Chart - Teef @ marec 2009

15:03

Marcová TOPka DJ Teefa....

12.4.2009 DRAMATYKA 05 - set na download

11:02

Ďalšie pokračovanie Dramatyky a to už s poradovým číslom 5 sa uskutoční 12.4.2009. Tento krát pod Tatry zavíta Bansko Bystrická crew s názvom Freetesa v zložení Voodee, Frijaah a Malek. Toto producentské duo a dj-ské trio je zárukou kvalitného namiešania polámalých beatov tých tvrdších formátov.

4 Elements - rádio_FM dnes 3.4.2009

00:15

V dnešnom 4 Elements vás čaká nielen niekoľko najnovších titulov z promo edícií, mashupov a exkluzívnych remixov. Vďaka nášmu hosťovi to však bude aj exkluzívny set špeciálne zostavený pe 4 Elements.

Deadmau5 objavom roka na Winter Music Conference v USA

00:14

I tento rok se v prosluněné Miami konala světoznáma akce Winter Music Conference, která je také součástí vyhlašování americké ankety IDMA, která má za sebou již 24 ročníků. Anketa IDMA umožňuje hlasovat v široké škále hudebních směrů a odvětví.

Sunshine DeLuxe v Stepse Trenčín mení dátum!

00:00

Trochu nečakane a narýchlo, ale bohužiaľ, musíme vám oznámiť zmenu dátumu akcie Sunshine Deluxe, ktorá sa mala konať túto sobotu v obľúbenom Stepse v Trenčíne. Z organizačno-technických dôvodov tak túto sobotu vynecháme a v meste pod hradom sa objavíme v plnej paráde 02.mája.2009 – sobotu. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na stretnutia v máji.

» Mini info

  • 13:15Different 00 oznámil časy vystúpení Djs Pezinský klub EMPIRE v sobotu 4.4 otvorí svoje brány niečo okolo 21:00. Okrem výborne zrekonštruovaného podniku vás čaká aj kopec kvalitnej hudby. V detaile party už su info o časoch vystúpení Djs.
2.4.2009
štvrtok

MP3: My Sound by DJ Smoly

14:09

Prinášame Vám pokračovanie kompilácie MY SOUND, ktorú pre Vás pripravuje DJ Smoly. Prichádza jarná, aprílová a zároveň aj narodeninová edícia.

Video: Pacemaker - The Ultimate Music Machine

00:05

Pacemaker s kapacitou 60GB je revolučný hudobný prehávač a mixer so všetkými funkciami, ktoré potrebujete k Dj-ingu kdekoľvek a kedykoľvek. Už nemusíte počúvať len hudbu, môžete so svojím prehrávačom jednoducho komunikovať a možnosti sú limitované len vašou fantáziou.

MP3: Minimatica vol.98 mixed by DJ Cole (29.03.2009)

14:36

Aj v apríli sa pokúsim rozveseliť každého elektronického nadšenca patričnou dávkou kvalitnej muziky, ktorú vám sprostredkujem pod značkou Minimatica.

» Mini info

1.4.2009
streda

Fotoreport z párty NUDANCE Broken Therapy 7

16:00Ďakujeme za podarenú párty, na ktorej sa hralo masívne, melodicky a hlavne tanečne. Ako vás masírovali svojimi beatmi Fezry, Bion, Lion Dee, F@tSound a Deliquentz si priblížite na fotkách a videách na webovej stránke. Tešíme sa na osmičku 25. apríla. Nudance crew

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch