Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.9.2008 do 30.9.2008

30.9.2008
utorok

Michael Burian: "Zvuk Adama Beyera mám rád!"

16:55

Tentokrát rozhovor s českým progressive dj-om Michaelom Burianom k pripravovanej "žúrke" APOKALYPSA 30 - JUBILEUM...

Singl Reformation DJky Luccy je venku!!

16:36

Ohlášený singl DJky Luccy „Reformation“ vyšel 20.9.2008 exkluzivně na Beatportu. Můžete to brát jako malou ochutnávku na její debutové autorské album, které ponese stejný název jako singl.

MINIMATICA @ Digitally Imported

13:00

Periodický informačný blog zahrňujúci potrebné informácie týkajúce sa konkrétneho štýlového zamerania, ktoré netreba zvlášť predstavovať, je pripravený na svoje odvysielanie aj v danom aktuálnom týždni v rámci tanečnej relácie Minimatica. 20 noviniek nahromadených za minulý týždeň si predstavíme v nasledujúcich riadkoch.

Call Da Police: MurderBot Special

10:39

Vážené policajtky a policajti...

Frisbee

10:35

Čtvrtek 2.října 2008, TV Óčko, 22:30hod (repríza neděle 5.října, 15:00hod)...

Na Sonne Edition 6 vystoupí královna českého DJingu – LUCCA!

09:00

SE crew poodhaluje kompletní line-up této párty, která získává postupně vaše srdce.

DATARHYTHM ROLLBACK – Súťaž o 2 x 2 voľné vstupy

08:00

Získajte zadarmo 2 x 2 ks vlezné do Subclubu na Datarhythm Rollback.

hardflash_fm: legends edition - Rozhovor s DJ Lixxom!

06:00

Dnes vám prinášame rozhovor s djom Lixxom, ktorý sa okrem okrem hrania spolupodieľa aj na relácii Signall_FM, ktorú si môžete vypočuť pravidelne každý týždeň na Webcaste_FM slovenského Rádia_FM ...

29.9.2008
pondelok

Drumphonic 9 - Stars Košice @ 27.9.2008

Drumphonic 9 - Stars Košice @ 27.9.200820:22V sobotu t.j. 27.9.2008 to v košickom klube Stars skutočne vrelo. Výkony djs a MC-ho Tukana (bohužiaľ MC Davox sa nedostavil), burcovali rozvášnení dav stále vpred:) Na druhom Progg/trance stage to nebolo o nič "nudnejsie":))) Viac fotoreport...

Marcel.Mcx - Late Night Driving pt. 2

21:53

Pár slov k tomuto najnovšiemu počinu z Marcelovej dielne na úvod...

DJ Five a Karaoke Tundra vo štvrtok s Načevou

21:00

Vystúpenie Moniky Načeva, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 2.10.2008 v bratislavskom Subclube ozvláštnia a spestria aj DJ FIVE a Karaoke Tundra.

Septembrové novinky na značke Join Da Beat

18:07

September sa nám pomaly končí, počasie nám dáva pocítiť, že leto je už za nami, školáci si už pomaly zvykli na vstávanie, a my… My si poďme predstaviť septembrové novinky labelu Join Da Beat.

Techno Terror: Ako sa Juraj Gráfik k hudbe dostal...

17:10

Dnes vám prinášame rozhovor s človekom, ktorého nemusíme nikomu  zvlášť predstavovať. Jeho meno je spojené s viacerými  projektmi ako Bassline production, radio Sity či Audionet. Áno, hovoríme o jednom z najpopulárnejších progressive djov na SK o Jurajovi Gráfikovi, ktorý sa predstaví už tento piatok na party Techno Terror....

SIGNAII_FM : 29.09.2008 Špeciálne slovenské vydanie!

14:53

Konečne je to tu! Špeciálne, čisto slovenské vydanie drum&bassovej show SIGNAII_FM je online. 100% slovenského drum&bassu vo viac ako 80 minútovom mixe, rozhovory so slovenskými producentami a ešte oveľa viac. Čo presne budete počúvať? Čítajte v tomto článku.

Bassline radio show: Josh a Dexi.

13:45

Pondelkový neskorý večer prinesie na vlnách rádia Sity už 84te pokračovanie Bassline radio show s dvojicou Stame & Grafik.

DATARHYTHM Rollback - 3.októbra, SUBCLUB

07:05

V piatok 3.októbra sa v pod bratislavskou hradnou skalou v Subclube udeje ďalší Datarhythm s podnázvom Rollback. Hlavný hosť bude dj Isu z Maďarska považovaný za najlepšieho dídžeja z tejto krajiny.

27.9.2008
sobota

DJ Jordy (strobe) – I Love House Music 2008 (promo mix)

13:17

Producent a DJ Jordy z agentury strobe.cz, kterého znáte především jako funky techno DJe přináší zbrusu nový promo mix I Love House Music 2008, který se nese v duchu současných trendových stylů jako je club house, progressive house a electro house.

Fauna&Flora whith Corvin Dalek

06:06... trhači dlažby rozoberali patryparket za pomoci Corvina Daleka, Facetka a Breeth-a ...
26.9.2008
piatok

Jaytech warmup – dnes večer v Radosti

06:00

Piatok večer, Radosť, Obchodná - Jaytech warmup.

25.9.2008
štvrtok

Delete weekend s Corvinom Dalekom na Spiši

00:01

Bum tac, bum švác, bum bác. Bum tac, bum švác, bum bác? Takto primitívne určite nie, ale búchať to na severe bude poriadne. S Dalekom - v piatok, aj sobotu. Nechajte si vybrať a nechajte sa vybrať.

SILVER @ World klub! - už tento piatok!

21:30

Striebro je symbolom vznešenosti, intelektu a príťažlivej farebnej jednoduchosti! Strieborná párty je súčasťou špeciálneho „párty týždňa“ spojeného s oslavami 5 narodenín agentúry Spiral. Možno si poviete: „obyčajná párty, jedna z mnohých a zbytočné rozprávky dookola...“. Ale...

Pete Loop(spiral.sk)-Mango mix

21:12

Leto uplynulo ani sme sa nenazdali a preto je tu rekapitulácia mojich obľúbených trackov tohto leta.Ak máte radi sety na tancovanie v klube ale zároveň aj vhodné na počúvanie doma alebo v aute v štýloch elektro-mini-deep-techhouse je to práve vaša šálka kávy.Prajem príjemné zážitky pri počúvaní.

Drumophonic 9 – posledné info, lineup a vyhodnotenie súťaže.

20:26

Pred sobotňajším Drumophonicom nám zostáva oznámiť už len dve posledné informácie: časový lineup a výhercu súťaže. Poďme najprv na lineup...

26.9.2008 - Music is everything@Elam club

20:20

V piatok 26. septembra 2008 sa po dlhej letnej prestávke opäť vracia do bratislavského elam klubu klubová noc [music is everything]. Na štartovú čiaru novej sezóny sa postaví ako hosť britský DJ a producent Leigh Morgan, predstaviteľ jedného z najúspešnejších housových labelov súčasnosti Urbantorque Recordings.

SILVER @ World klub! - Zvolen - už tento piatok!

19:25

Striebro je symbolom vznešenosti, intelektu a príťažlivej farebnej jednoduchosti! Strieborná párty je súčasťou špeciálneho „párty týždňa“ spojeného s oslavami 5 narodenín agentúry Spiral. Možno si poviete: „obyčajná párty, jedna z mnohých a zbytočné rozprávky dookola...“. Ale...

18.10.2008 - Popradom otrasie narodeninová party

19:08

Popradom otrasie narodeninová party koktail bar Subway. Do priestorov zavíta energia, kvalitná hudba a samozrejme kvalitní DJ´s, v neposlednom rade HOSTIA!!!

House Feeling 003 – Stará Ľubovňa

18:37

Housový život sa v meste Stará Ľubovňa naozaj prebudil...

Sixta Killaz in da Jungle v rámci JungleDNB série v pátek v Matrixu

16:30

V Matrixu se v pátek 26. září uskuteční další díl oblíbené JungleDNB série. Party s názvem Sixta Killaz in da Jungle v režii Cajk crew představí všechny spektra polámanin včetně dubstepové vložky. DJs si v back 2 back setech zahrají na šest gramofonů a dva mixy; hlavním tahákem pak bude společný set dvojky Error a P.No.

Koncert ALPHAVILLE

09:00

Blíží se koncertní událost brněnského kulturního roku!!

Halloween Underground Party – Stará Sladovňa Košice

09:00

Halloween prichádza opäť, ale tentoraz s úplne novou koncepciou párty. Hlavný rozdiel tejto výnimočnej akcie spočíva v tom, že hlavný stage bude po prvý raz v histórii Starej Sladovne zameraný na drum and bass.

BWO! Elevate tour

09:00

Jeseň bude vo farbách BWO zvukomalebná, posledný bod septembrového programu Subclubu odfajkneme v sobotu 27. septembra vo veľkom štýle.

hardflash_fm: legends edition - Rozhovor so Schimekom!

08:45

Dnes vám prinášame rozhovor s legendou, ktorá sa na Slovenskej scéne pohybuje od 90tych rokov. Kedysi hrával aj v dnes už zabudnutom Bernoláku. Nech sa páči prečítajte si ako spomína Ondro práve na tieto časy ...

Apokalypsa Jubileum poodkrývá funkčnost a vzhled hlavního podia

08:00

O tom, že jubilejní 30. díl Apokalypsy bude skutečně oslavou jak má být, nesvědčí pouze výpis vystupujících umělců. Prozradíme Vám, že hlavní podium, které bude označovat „něco nebem a zemi“,  si budete moci užít jako nikdy dříve.

Bassline party 11.10.2008 - štartujeme krutý kvartál

06:49


Rok 2008 sa mesiacom október dostáva do posledného kvartálu. Práve tento záver roka sľubuje naozaj pestrú klubovú jeseň a horúcu zimu. Svoje drievko do ohňa priloží aj Bassline party, ktorá sa pravidelne koná v Empire clube v Pezinku.

Individual

06:00

Již třináctkrát se odehrála párty Individual a vždy s českým obsazením. Nyní ale překročí další mezník a tato párty přivítá hned dva hosty ze sousední zemne.

24.9.2008
streda

Monika Načeva a DJ FIVE štartujú október v Subclube

22:06

Nenechajte si újsť túto jedinečnú show, ktorá Slovensko navštíví už budúci štvrtok 2.10.2008 na pódiu bratislavského Subclubu a otvorí tak októbrový program pod hradnou skalou.

hardflash_fm: legends edition + súťaž na Rádiu_FM!

19:46

Rádio_FM vám prináša denne veľa kvalitnej hudby a určite nebudete namietať ak práve vďaka Rádiu_FM budete mať jedinečnú šancu vyhrať 10 vstupov na blížiacu sa akciu hardflash_fm: lgends edition. Preto nezabudnite pravidelne počúvať vaše obľúbené Rádio_FM.

23.9.2008
utorok

27.9.2008 - Clubber In The House(KE)

06:55

House Music, takú, ako sa má chápať vo svojej podstate!!! Expanzia značky Clubber In The House pokračuje ďalej. Ako jeden z mála tento projekt zastupuje house Čistý sound naplnený premysleným groovom, obohatený nielen o príjemné vokály , ale i doplnený tribalovými, jazzovými či deep zvukmi. Takto by sa dala definovať kombinácia všetkých prvkov, ktoré spomínaná značka predstavuje.music, takú, ako sa má chápať vo svojej podstate.

Oscar Mulero - Jen mrtvá ryba plave po proudu

06:51

Psát profil o tomto španělském umělci byl pro mě svátek. Jeho sety i produkci zbožňuji od první chvíle, kdy jsem měl možnost se s nimi seznámit. Party, na kterých vystupoval, patří k mým nejlepším, které jsem kdy zažil. Pojďte se mnou objevit, co je vlastně zač.

22.9.2008
pondelok

L Plus, MC Davox, Pizz@doxx a Tom Roman na jednej akcii?

16:58

Áno, keďže deviate vydanie Drumophonicu prinesie spojenie dvoch rôznorodých štýlov. Hlavný Drumandbass stage, ktorý svojou živelnou atmosférou ohúril doteraz každého headlinera, doplní progressive/trance stage, ktorého hlavní ťahúni (Tom Roman a Pizz@doxx) v sebe spájajú nielen vycibrený vkus a skúsenosť, ale aj mladosť a energiu.

Fotky z Electro Gulash-Kosice

16:43Prinášame Vám fotky z Electra Gulash-u, ktorý sa konal v Košickom- Stars Club-e. Na párty nás obšťastňoval svojím hudobným prejavom DJ Trix, Martin Haberland, Herak feat Mathew, Miss Rodez a Rob De Sanchez. Veď juknite;-))

Spiral 26 – 5th birthday party @ World klub, Zvolen

14:15

Necelé dva týždne nás delia od 26. pokračovania drum&bass noci Spiral (4.10.2008), tento krát s prívlastkom 5th birthday party. Ako headliner narodeninovej oslavy bookingu Spiral vystúpi a svoj energiou nabitý set predvedie Temper D. Na koho sa ešte môžete tešiť a čo pre vás pripravujeme? "Klikni" a čítaj ďalej...

Hardflash_fm: legends edition - Komplet mená djs + flayer!

14:00

10. októbra sa v bratislavkom klube Elam bude konať tretie pokračovanie klubovej noci hardflash_fm. Toto vydanie skvelej klubovej noci nesie podnázov legends edition. Prečo legends edition? Jednoducho, na tejto akcii sa predstavia legendy slovenskej scény, ktoré sa pohybujú za djským pultom už neskutočne veľa rokov.

JAYTECH prvýkrát na Slovensku

13:20

Pred niekoľkými mesiacmi dozadu sa to začalo šuškať. Potom sa o tom začalo hovoriť. A teraz je načase aby sme vám to vykričali. James „Jimbo" Cayzer príde hrať na Slovensko. A kto je to teda? No predsa ten slávny dj a producent JAYTECH!

21.9.2008
nedeľa

Dramatyka 19.9.2008-Ponorka club

16:16Prinášame Vám fotky z Kežmarskej Ponorky,kde sa odohrala sqelá žúrka s dj-mi z Prosac-u(DJ Duall,DJ Bendhy), ktorým sekundovali DJ Malek a LE D.j. z Levoče.
20.9.2008
sobota

Dostali ste chuť na D'n'B ? DJ Pixie!

15:51

Je sobota ... viem čo chcem robiť, ale moje uši to ešte nevedia! Nazriem do archívu a .. nemôžem si pomôcť, ale záživnejší DnB, ako práve tento od DJ Pixie-ho som ešte nepočul! Paradoxom je, že R'n'B a pod. od srdca neznášam, ale z prevedenia v Pixie-ho setoch z toho striek..! ;o)

MP3: DJ Pixie - Shock (72 MB) [tip redakcie]
MP3: DJ Pixie - Reload (175 MB) [tip redakcie]
MP3: DJ Pixie - Headshot (73 MB) [tip redakcie]
MP3: DJ Pixie - Pushover (69 MB)
MP3: DJ Pixie - Jumpstep (66 MB)

19.9.2008
piatok

MilkShake_FM: žúrka už dnes večer

00:37

Piatok sa dostavil a večer nás aj vás čaká náročný program. Všetci vieme o čo sa jedná, tak len jednoduchá rekapitulácia. Oslava tretich narodiek bratsilavského SubClubu a Deadbeat live, Foolk live, dji Dalo aka. Loktibrada, Milosh a Skank. Nesmieme zabudnúť na VJov Denzela a Vava, ktorý sa postarajú o vizuálnu stránku veci.

 

18.9.2008
štvrtok

Mercury & Solace night

14:00

Táto známa košická akcia sa po štyroch mesiacoch opäť vracia do klubu Stars. Headlinerom večera bude DJane z východu - Laddy M.

Dnes volajte POLÍCIU

13:23

Dnešný večer môže byť v Subclube potencialne nebezpečný. Nulté vydanie novej rezidentnej raggajunglovej akcie Call da Police v predvečer blížiacich sa Subclubáckych narodenín a vstupné FREE sľubuje nebezpečne vysokú pravdepodobnosť obrovskej veselosti a svalovej únavy, ktorá môže v konečnom dôsledku spôsobiť tancujúcim zranenia. Číslo 158 si prosím v telefóne uložte ako rýchlu voľbu.

Electrode opäť tu

13:14

Posledný septembrový piatok sa opäť ohlási noc Electrode a okrem djských setov ponúkne aj jedno special live vystúpenie doprevádzané VJom.

MilkShake_FM: štvrtkové navnadenie

01:06

Dnes je štvrtok, zajtra piatok... A bude to... Čo asi bude kukajte na videách... Deadbeat, Foolk a ďalší... Ale nezaručujueme to...

MilkShake_FM: info a rozhovor s "Flákačom"

00:12

Áno, aj tak sa dá voľne preložiť slovo deadbeat - flákač, povaľač, asociál...
Tento piatok 19. septembra sa ale kanadský producent Deadbeat na akcii MilkShake_FM presents SubClub 3rd Birthday určite flákať nebude. S Foolkom, Dalom, Miloshom a Skankom sa bude starať o dobrú zábavu a bude s nami oslavovať...

17.9.2008
streda

Adam Beyer - Videorozhovor

14:05

Švédský guru Adam Beyer navštíví 30. Apokalypsu, a všem fanouškům nabízíme ke shlédnutí 12 min. videorozhovor. Velmi zajímavé povídání doporučujeme i těm, kteří rádi soutěží, protože na toto video bude později směřovaná další otázka o volné vstupenky na listopadovou Apokalypsu.

Minimatica @ Digitally Imported (17.09.2008)

13:38

Stredajší večer si môžete spríjemniť ďalším dielom dvojhodinovky pod názvom Minimatica na rádiu Digitally Imported ( www.di.fm/minimal ), kde vám predstavím ďalšiu várku nových tanečných skladieb. Mnohé z nich som už mal možnosť otestovať a reakcie boli viac než pozitívne.

Breeth otvorí party s Paul van Dykom

13:38

Ak aj vy patríte k tým, ktrorí su pripravení v nadchádzajúci víkend vyraziť do Prahy aby si užili 20.9. 2008 jedinečný večer v spoločnosti pánov ako Paul Van Dyk, Tocadisco, alebo Michael Burian, určite vás poteší informácia, že táto párty bude otvorená práve Slovenským zástupcom.

Predpredaj na TECHNO TERROR 03.10.2008 sa začal!

13:25

Mega-clubbing Techno Terror sa pomaly blíži a ak rozmýšľate nad účasťou, my vám poradíme, kde a ako získať lístok.

Gregi: Promo set k akcii Stage!

13:15

Dj Gregi pre vás nahral techno set. Set bol nahraní pri príležitosti akcie Stage, ktorá sa bude konať 20. septembra v klube Orlovňa v Skalici. Okrem Gregiho sa na tejto akcii predstavia DJs Loktibrada, Ash, Nando a Artin ...

16.9.2008
utorok

Piatok 19.9. DRAMATYKA v Ponorke

06:22

Tento piatok v PONORKE začína nová séria dramandbassiek s názvom DRAMATYKA!

SIGNAII_FM : 15.09.2008

00:16

Dva poľady na drum&bass. Na jednej strane stojaci našľapaný neurofunk od nového talentu menom Misha, na strane druhej atmosferický drum&bass zachádzajúci až k experimentálnejším polohám na labeli Covert Operations. To všetko v podobe noviniek, ktoré sa určite oplatí počuť v aktuálnom vydaní SIGNAII_FM.

15.9.2008
pondelok

Drumophonic 9 – prvé info

21:48

Poprázdninové zobúdzanie sa už pochytilo každého a všetko - ľudí, kluby a aj klubovky. Sme veľmi radi, že po dlhých štyroch mesiacoch prebúdzame aj tú pre Košice najkvalitnejšiu – Drumophonic, ktorého v poradí deviata edícia prinesie zo sebou zmes zdanlivo nezosúladiteľných štýlov...

DJ Bendhy a jeho nový mix - Deep´n´Weak

21:03

V Bendhy-ho bagu a setoch sa nájdu rytmické, ale hlavne tanečné platne s nádychom liquid-funku, raggarytmov takisto popretkávané tvrdšími štýlmi drum´n´bassu..

Kamenný shop TSP Records ve Školské ulici v Praze končí

10:47

Máme smutnou zprávu pro milovníky kamenných vinyl shopů: Legendární TSP Records tímto týdnem končí.

Lucca podpoří Tiesta 17.9. v Sofii

06:00

Již tuto středu 17.9. se stane součástí Tiestovy In Search of Sunrise Tour vystoupení populární české  DJky Luccy. S tímto turné Tiesto procestoval Severní Ameriku a nyní pokračuje v Evropě se zastávkami v Maďarsku, na Slovensku, v Belgii, na Ibize, Maltě a v Bulharsku. Lucca se k Tiestovi připojí právě v Bulharsku – v Sofijské Festivalna Hall.

14.9.2008
nedeľa

Magic Sonic with Corvin Dalek - 27.9.2008, Zio club, Spišská Nová Ves

15:02

Na Spiš sa valí luxusná tanečná party! V sobotu 27. septembra Vás v priestoroch klubu Zio vypravia na mesiac. Nesmejeme sa. Magická septembrová 27čka prifúkla do programovej dramaturgie tohto pekného a veľkého klubu na Spiši nový rozmer nočnej zábavy.

Fotky zo Silky Sound-u. Wave Presov

19:29Kopec srandy, priateľov a samozrejme dobrá hudba. Silky Soud v Prešovskej Vlne- Wave. Pár záberov z vydarenej akcie iba pre Vás.

DJ Schimek - Re-master parádneho mixu That´s What I Call the Trance vol.1 z roku 1999!

14:39

Re-master mojej srdcovky, parádneho mixu That´s What I Call the Trance vol.1 z roku 1999(!!!) je po piatkovej oficialnej premiere vo vysielaniu RádioFM 4Elements pripravený na download pre každeho z Vás !!!

13.9.2008
sobota

Groovy Beats Crew presents Creative 01

21:25

Po dlouhém přemlouvání se a odhodlávání jsme došli k závěru, že je na čase v našem krásném kraji uspořádat party, která tu ještě nebyla! Dlouho jsme přemýšleli jestli to má vůbec cenu něco v tak velkém stylu dělat, protože po našich zkušenostech z pořádáním parties, jsme došli k závěru, že party people jsou tady v širokém okolí nevyzpytatelní, tudíž se tak trochu obáváme aby vůbec někdo přišel...

12.9.2008
piatok

TECHNO TERROR 5 : kto vystúpi na poslednom vydaní?

15:06

Už o tri týždne sa v trenčianskom Piano klube uskutoční posledný diel dlho očakávanej klubovky Techno Terror. Ako už sme vám oznámili, bude to piata a zároveň posledná časť tejto úspešnej party. Koho sme sa rozhodli zavolať na ukončenie tejto pekelnej púte?

dnb.sk @ Subclub presentz - last info

13:02

Pochybnosti o kvalitách menu ponúkaného 12.9. v Subclube sme bez väcších problémov rozprášili informáciami a setmi doteraz ponúknutými. Zostáva nám posledné organizačné info a lineup...

Line up na dnešný SOUNDFORCE v POVAŽSKEJ BYSTRICI

06:00

Dnes v považskobystrickej “Planéte“ sa bude hrať príjemný groovy minimal. O toto sa postarajú Raganova, Tetsuo, Bruyant a Horo.

11.9.2008
štvrtok

Získejte mixované CD od Luccy!

17:06

Prvních 100 návštěvníků,  kteří přijdou na páteční party s DJkou Luccou v brněnském 7.Nebi po 22.hodině, dostane jako dárek CD s jejím nejnovějším mixem.

Longital nahráva nový album

16:58

Po návrate z francúzskych a českých festivalov bratislavská skupina Longital finišuje nahrávanie nového albumu. Následovník albumu “Výprava“ dostal názov “Gloria“,  na CD a mp3 vyjde 15. októbra na nezávislej značke Slnko records.

Bratislavské jazzové dni hlásia: Al Jarreau v Bratislave a v Košiciach

16:52

Jeho unikátny hlasový prejav je jedným z najdrahocennejších pokladov hudobného sveta. Je držiteľom siedmych ocenení Grammy. Je jediným spevákom, ktorý dostal Grammy v troch kategóriách - jazz, pop, aj r&b.

NuDance_FM - DnB session

00:15

S veľkou radosťou môžeme informovať, že v mesiaci september je pre vás navarená zaujímavá elektronická žúrka. Bude sa niesť v znamení moderných štýlov drum&bass, dubstep a breakbeat.

MilkShake_FM: Oslava nielen tretích narodenín SubClubu

00:11

V piatok 19. septembra SubClub oslavuje svoje už 3. narodeniny. Oslavovať ich prídete aj vy na super žúrku MilkShake_FM presents SubClub 3rd Birthday.

10.9.2008
streda

Fotky od mischela

19:31Prinášam Vám fotky, ktoré som pre Vás namiešal z mojej galérie. Veď juknite ;-))) Pripravil Mischelll.

Exkluzivní Warm Up k Apokalypse Jubileum – Cari Lekebusch

15:31

Apokalypsa team a klub Perpetuum při příležitosti otevření kamenného party obchodu Amok-Deecom v Brně a konání 30. dílu akce Apokalypsa přiváží do klubu Cariho Lekebusche.

Hosť zajtrajšieho DubTrapu

15:14

Je tak ohňovzdorný, že ním vykladajú vysoké pece, občas mu na fotkách chýbajú oči a nie preto, že by ich mal privreté.

Special party week presents: Silver@World klub - Zvolen

15:06

Kto nepríde, nie je správny „clubber“! Dlho sme sa smiali na tomto detinskom konštatovaní, až sme ho napísali sem na úvod našej prvej newsky. Pretože my už dlho naozaj rozmýšľame, koľko „máme u nás“ „clubberov“. Na párty nenápadne pozorujeme baviach sa ľudí a pýtame sa: Je to tento, táto? Sú tu už „tí clubberi“?

13.9.08 Connection - trance po prvý krát v PONORKE!

06:08

Klubová sezóna pod Tatrami sa začala a alternatívny priestor PONORKA svoj už tradične bohatý program rozširuje o trance-ovú party.

9.9.2008
utorok

Fotky z [t] Urban festu

20:44Prinášame Vám fotky zo 4. ročníka [t] urban festu, ktorý sa konal v Prešove na Delni. Festival pouličného umenia a alternatívnej hudby. Na [t]urbane ste mohli zhliadnuť aj iné akcie ako sochárske sympózium, grafitti, čajovňa, žonglovanie, vyrábanie kováčských šperkarov, atd.. Ved pozrite :-))

Call Da Police 18.09.2008 @ Subclub, Bratislava

07:35

Bratislavský Subclub čakajú policajné razie pod taktovkou Selector Crew. Zatýkať sa bude za tancovanie mimo rytmu a hlásenie sa k prejavom mainstreamu.

V pavučine z bicích a basov!

07:23

Uplietli pavučinu z bicích a basov. Lepkavú ako poctivá zmrzlina v najhorúcejšom lete. Nie je ťažké uviaznuť v nej, no uniknúť je nemožné. Jed jej strojcov vstrekovaný do tela po malých dávkach, omamný ako droga, spôsobujúca závislosť nás núti vracať sa po ďalšiu dávku mesiac za mesiacom, víkend čo víkend. Svoju ďalšiu sladkú dávku drum and bassu dostaneme po dvojmesačnej abstinenčnej prestávke v novej klubovej sezóne, už 12.9.2008 v SubClube na prvom dnb.sk @ SubClub presentz.

Súťaž o 2 voľné vstupy na Soundforce v Považskej Bystrici

07:09

Od získania vstupov na akciu Soundforce v považskobystrickom Planet Music Clube vás delí len zaslanie emailu na soundforce0@googlemail.com so správnou odpoveďou na doleuvedenú súťažnú otázku do polnoci 11.9.2008.

BASS 35 – kvalitná porcia drum and bassu!

00:46

Je september, čas open-airov pomaly ale isto končí a preto sme pre Vás pripravili po bohatej letnej sezóne opäť Vašu obľúbenú klubovú drum and basovú noc BASS!

8.9.2008
pondelok

Corvin Dalek si vybral Tatry a Spišskú N. Ves

00:00

Čo tam po Alžbete! Koncom septembra príde na sever Slovenska Corvin Dalek. Šľachtic? Športovec? Pán veľkomožný? Nie! DJ je to! Ale to všetci predsa dobre viete..

7.9.2008
nedeľa

..::alternatívny priestor PONORKA::.. - Program september 08

06:21

Kežmarská PONORKA už šiesty september prichádza so svojim programom. Klikaj, kukaj, dojdi a tancuj :)

5.9.2008
piatok

DJ Top Chart - Cole a.k.a. Hyricz @ august 2008

00:00

Cole aka Hyricz a jeho augustová topka. Dnes sa predstaví v Poprade na evente Disconnect. Je jasné čim to bude..

Disconnect party v Poprade – Klincujeme!

00:00

Dnes večer do klubu Rock Fabric v Poprade zatiahne pestrosť v podaní Djov a ich hudby. Nadčasová tanečná hudba, veľkosť účinkujúcich či sound system znejúci zo štyroch strán. Tak to sa nezažíva vždy.

» Mini info

4.9.2008
štvrtok

Celebration Košice 5.9.2008 - Kedy na Dubfire?

21:11

Už tento piatok sa bude v našom meste konať veľkolepá oslava elektronickej hudby. Ako už iste všetci dobre viete, zavíta k nám jeden z najznámejších a najobsadzovanejších djs našej planéty DUBFIRE, ktorý tvorí polovicu legendárnych DEEP DISH.

JungleDNB série pokračuje: Katcha & MC Jacob na akci Faster

15:12

Pokud jste si přes prázdniny zvykli na pravidelné páteční drum & bassové akce v klubu Matrix, určitě vás potěší, že Jungle DNB létem tato série nekončí a pokračuje dalšími vypečenými mejdany. První nás čeká už v pátek 5. září, kdy vám sedm krotitelů vinylů v čele s hlavní hvězdou večera, DJkou Katchou, zprostředkuje bohatý zážitek.

DATARHYTHM, Subclub 5.9.2008 - Download stuff

06:52

Predstavujeme hudobnú ochutnávku od účinkujúcich na septembrovom Datarhythme, ktorý sa koná už zajtra. Ako prvý ponúkame NU Pagadi promo mix od Tibora Holodu, tento mix je otváraci set Wilsonic showcase na festivale C/O POP 2007 v Kolíne nad Rýnom. Ďalej to sú livesety od Craquetone a Raganovu.

Bassline Party 6.9.2008 : darčeky, súťaže a vylepšenia

06:36

Sobotný večer sa nezadržateľne blíži a s ním aj ďalšia Bassline party v clube Empire Pezinok. Predposledná správa k tejto akcii bude plná pozitívnych informácií.

Disco TV 2008: nové, lepšie miesto!

00:24

Do začiatku historicky prvej tanečnej megaparty DISCO TV 2008 v srdci východného Slovenska zostáva už len niekoľko dní. Organizátori rátajú hodiny, aby sa všetko stihlo načas. A práve teraz prichádza jedna zásadná zmena - zmena lokality.

3.9.2008
streda

Estónec Fabrique otvorí v Subclube sezónu.

12:23

Už zajtra (štvrtok štvrtého) spestrí mútne vody slovenskej klubovej scény neobyčajný zjav z pobaltia, DJ Sigue Sigue Fabrique.

Subclub oslávi tretie narodeniny – program september

11:56

Okrem toho však váš hudobný otvor pod bratislavským hradom prináša samé dary a s otvorenou náručou ako aj novou maľovkou vás víta do novej klubovej sezóny 2008/2009. K radom gratulantov sa môžete pridať celý september v nasledujúcich dátumoch.

Marc Neel – Promomix September 2008

11:46

Prínášame Vám nové promo od dj-a menom Marc Neel.

MINIMATICA @ Digitally Imported (03.09.2008)

11:25

Počasie nám každým dňom ukazuje svoju čoraz chladnejšiu stránku, čo ale neplatí v sfére elektronickej muziky, ktorá naopak dokáže neustále udržiava tú správnu teplotu...

SPIRAL je za dverami!

10:59

Krátke, úprimné a sebakritické zamyslenie s jasným odkazom: Sme tu a ideme ďalej!

SubClub oslávi svoje 3. narodeniny aj americkým technom.

10:47

Áno je to tak. SubClub tu bude už tri roky. Určite sa dá povedať, že aj relatívne úspešne, veď koľko klubov počas jeho existencie začalo a za chvíľu aj skončilo. SubClub je stále tu a ako každý rok, tretí septembrový víkend sa tu oslavujú narodeniny.

Listen to DJ Lixx – Summer Music Lunch 005

10:18

Zavŕšenie mixovanej série ‘Summer Music Lunch‘ dja Lixxa je tu! V poradí piaty a zároveň záverečný set je živý, plný pozitívnej energie a srší letnou atmosférou, ktorá sa dá takmer krájať. Nepustite leto preč! Tento set vám ho určite pomôže udržať ešte hodnú chvíľu pri vás.

2.9.2008
utorok

Datarhythm – rozhovor s Tiborom Holodom aj o W:LSON:C-u

06:00

V piatok sa v nukleárnom priestore zvanom Subclub koná akcia Datarhythm. Hlavnému hosťovi Tiborovi Holodovi sme položili zopár otázok aj o festivale W:lsonic.

1.9.2008
pondelok

APOKALYPSA Jubileum - úvodné info

APOKALYPSA  Jubileum - úvodné info16:59

Celková návštěvnost přesahující 100.000 tančících partypeople, více než 100 zahraničních vystupujících a přes 200 tuzemských DJů. Přesněji a pro vysvětlení – party Apokalypsa tady byla už 29x a pro mnohé z nás se stala nedílnou součástí jakéhosi „party života“, ale i celkového životního stylu, způsobu relaxace, zábavy a vzrušení.

SIGNAII_FM : 01.09.2008

21:14

Commix, Smote, Trei & Dose, či Dom & Roland. Novinky od týchto pánov a ešte omnoho viac nájdete v prvom septembrovom pokračovaní drum&bassovej show SIGNAII_FM. Okrem toho aj špeciálny mixovaný set s Kluteho produkciou.

Bassline radio show: je tu pestrý program!

19:08

Po letmom letnom odpočinku, kedy sme vám servírovali hlavne mixované sety, sme späť s Bassline radio show a jej pestrým obsahom.

DJ Semtex je Bassline!

19:00

Klub priaznivcov kvalitnej tanečnej hudby združených v Bassline productions bookingu má odnes nový prírastok.

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch