Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.10.2009 do 31.10.2009

31.10.2009
sobota

Stereophonic - Ako to bude vyzerať na "drum" stage-i?

12:51

(Event správa) Termín akcie sa blíži, preto vám prinášame informácie o účinkujúcich, ktorí v piatok 20. novembra obsadia ten tmavší a temnejší stage v košickom Starse. Umelci na slovo vzatí, členovia českej chlapčenskej skupiny Lunetic, mala znieť pôvodná veta. No keďže tí naše pozvanie neprijali padla voľba na inú českú chlapčenskú skupinu, ktorá si pre zmenu hovorí Sunflower Bitches.

30.10.2009
piatok

NUDANCE@SUBCLUB 2 LINE UP

01:00

Aj tentokrát masívny dubstep do polnoci, terapeutický drum&bass do rána bieleho. Ako bude celá párty prebiehať sa dozviete tu ;)

29.10.2009
štvrtok

BROKEN BEATS NEWS 7

BROKEN BEATS NEWS 704:17

Októbrové novinky a informácie zo sveta lámaných beatov - drum&bass, dubstep, 2step, breakbeat. Album Bassnectar - Cozza Frenzy, mixované dubstep a dnb sety na stiahnutie.

DJ Top Chart - Teef @ oktober 2009

00:00

Zdravím Cluberov a Cluberky. Október ubehol ako voda a máme tu ďalšiu TOPku. Tento mesiac sa TOPka, tak isto ako aj môj set nesie v znamení progressive housu a progressive trancu..., ak sa vám TOPka páči, spomínaný set nájdete tu.

Party: Syndrom 21 - Deep tone

21:00

Všetci tí ktorý máte radi temnejšiu verziu drum„n“bassu, pozor! DEEP TONE, tak pod týmto označením sa bude niesť 21-vé pokračovanie Syndrom nights, ktoré sa bude konať 14.11.09 v Prievidzskom K1 klube.

4 Elements - Rádio_FM 30.10.2009

20:45

Ak máte chuť sa príjemne hudobne osviežiť prostredníctvom tanečných rytmov, nezabudnite si v piatok večer naladiť jednu z frekvencií Rádia_FM. My vám v sychravý jesenný večer budeme servírovať príjemne horúcu hudbu aj vďaka nášmu hosťovi.

Rozhovor: Ohm Square

20:33

Prinášame Vám rozhovor so skupinou, ktorá vystúpi na jesennom O2 Sázavafest-e, kde pravdepodobne predstaví svoju prvú novinku z pripravovaného albumu.

Junglist Unity predstavuje "otca" drum & bassu: Aphrodite

20:26

Koniec osemdesiatych rokov bol v Británii v znamení acid housu. Pod vplivom tejto vlny sa dvaja mladí nadšenci rozhodli založiť klub Aphrodite a začali hrávať ako Aphrodite DJs. Jeden z nich, Gavin King, sa neskôr osamostatnil, pseudonym podľa mena gréckej bohyne mu ale zostal...

PARTY: Ghoul Unit @ Wave Klub, Prešov

02:27

Schôdza Klubu Priateľov Hlbokých Tónov sa uskutoční tento piatok v
spoločenskej sieni okresného kultúrno-osvetového centra VLNA.

NUDANCE 14, Poprad, Line Up

00:49

Na piatok sa na cestu pod Tatry pripravuje 7 djov a jeden MC. Od tanečného dubstepu, cez liquidové až po techstepové drum&bass tracky sa bude niesť táto noc.

28.10.2009
streda

MP3: Minimatica vol.128 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (25.10.2009)

17:37

Záver mesiaca pôjde v znamení dobrej hudby pod značkou Minimatica, v ktorej to rozbalíme na plné gule...

Boomerang sa vracia so zvučnými menami!

17:44

Legendárna tanečná párty Boomerang sa po niekoľkoročnej prestávke opäť vracia na scénu.  Prvýkrát sa konala v roku  1997 a odvtedy sa fanúšikovia kvalitnej tanečnej muziky dočkali viac  ako dvadsiatich pokračovaní.

Foolk - majster kreatívneho samplovania a zvukového experimentovania

16:13

Debutový album Red Pills For Daddy vydal v roku 2008 vo vydavateľtve Deadred / Starcastic Records. Viac sa dočítate v našej encyklopédii..

Fotoreport z Flora & Fauna by Hudri & Kačenka

13:50Kým niektorí pretáčali čas o hodinu dozadu, niektorím sa zastavil čas úplne.. V hustej tatranskej hmle v obľúbenom Plesnivci sme vo výške 1 335 m. zadelili tanečky, drinky a úsmevy...
27.10.2009
utorok

TIP: Deepvibes Radio

09:32

Po rokoch strávených prácou za PC so slúchadlami na hlave už nie je jednoduché nájsť si niečo zaujímavé na počúvanie .. aj keď máte k dispozícii niekoľko TB (terabajtov) hudby... Niekoľko dní už ale nemôžem spustiť uši z rádia Deepvibes a hlavne z ich 320kbps streamu, ktorý majú úplne zadarmo! Výborná music, skvelá technická kvalita .. nádhera! Odporúčam!

Koncert pre všímavých vyvrcholí 17.novembra v Bratislavskom PKO

18:07

Po vlaňajšej úspešnej premiére Koncertu pre všímavých zorganizujú Agentúra Pohoda a Aliancia Fair Play jeho druhé pokračovanie na tradičnom mieste v bratislavskom PKO a opäť v pamätný dátum 17. novembra. Rozdielny bude počet scén, tento rok bude program prebiehať hneď na piatich miestach a tešiť sa môžu nielen priaznivci hudby, ale aj filmu, divadla, literatúry a dokonca aj tanca. Hrať sa bude v Estrádnej aj Spoločenskej sále, v divadelných priestoroch, nebude chýbať literárna kaviareň a priamo vo foyeri bude prebiehať tanečný workshop.

Leporelo_FM presents Mo's Ferry Night: Berlín sa zobudil z minimalu a Marcel Knopf to príde dokázať!

17:46

Vzácny hosť z momentálne “hlavného mesta” hauzu a techna príde do Bratislavy predstaviť svoj debudový album ”Dusty Dance”, ktorý vyšiel len pred pár dnami na značke Mo's Ferry. Čo ho doviedlo až k vydaniu tohto albumu sa môžete dočítať ďalej...

StopTime v Tatranskej Lomnici

12:46

Najbližší piatok utekáme z mesta. Za dobrou hudbou, za príjemnou zábavou a tanečkami. Do Tatranskej Lomnice :)

26.10.2009
pondelok

Music Education _FM s Moderat (20.10.2009 )

Music Education _FM s Moderat (20.10.2009 )13:20

Rubrika Music Education rotuje na vlnách rádia _FM týždeň čo tyždeň. Svetlo do sveta tanečnej hudby v dennom vysielacom čase prináša Mizzi s Ciganom a dohodli sme si prepisy, ktoré budete nachádzať ako text aj tu u nás. Dnes s Moderat.

Noisecut novinky - nový singel, videoklip, remix a tak podobne..

Noisecut novinky - nový singel, videoklip, remix a tak podobne..13:01

Ako titulka prezrádza, info z kuchyne elektro-popovej kapely Noisecut je prinajmenšom zaujímavé pre každého, kto má rád vysoko hodnotnú hudbu tejto slovenskej kapely.

Fotoreport: Flashback - 24.10.2009

11:43Prinášame Vám fotoreport z pokračovania prešovskej žúrky Flashback. Do tanca nám hrali Tomm-e, Paul Diamond, oslávenec večera Bennito V a večne mladý "plejboy" Ika Sali:) Za málo peňazí, veľa muziky. Tak toto stopercentne platilo!

PARTY: NUDANCE @ PIANO 2, TRENCIN, 18.12.2009

01:59

Na Mikuláša, Vianoce a možno aj sneh sa už všetci tešíte :) no my vám urobíme ešte o jednu radosť naviac. Darčekom bude pripravovaná párty Nudance v Trenčíne s kvalitnym obsadením djov z Anglicka, Talianska a Slovenska.

Helloween: ďalšie info+profil: Regis

18:12

Keďže sa už blíži termín konania košickej mega akcie HELLOWEEN prinášame zopár užitočných informácií a profil headlinera, akého ešte košice nezažili. DJ Regis(Downwards/UK) v Encyklopédii Drom.sk.

Signall_FM: 26.10.2009 - novinky,remixy a špeciálny set

17:40

Novinky od Consequence, Commix, Spectrasoul, či nemeckej dvojice Henree & Hitten, remixy Mistabishiho, či kanadskej hviezdy menom Deadmau5 a špeciálny mixovaný set plný trackov, ktoré možno nikdy neuzrú svetlo sveta. K tomu až 2 súťaže o rôzne vstupenky, tričko a ešte oveľa viac! Tento týždeň v SIGNAII_FM.

Sonne Edition 8 - Posledné info

14:23

Odpočítáváme poslední hodiny do otevření bran KD Topolná u Uherského Hradiště, kde se uskuteční klubovka Sonne Edition a přivítá irskou madam Clodagh.

24.10.2009
sobota

Fotoreport zo Special Place 03 by Cpk

Fotoreport zo Special Place 03 by Cpk18:24V piatok sa v Bratislave konalo tretie pokračovanie dnb party Special Place. Ako sme sa bavili, môžte pozrieť v reporte.

Video: Robyn - Cobrastyle

19:00

U švédskej speváčky Robyn sme zvyknutí na dosť uletnú hudbu vo veľmi príjemnom pomere žánrov ako Pop, dance, electronica, R&B či dokonca hip hop. Skladba Cobrastyle je toho skvelým príkladom....

23.10.2009
piatok

Dubstep, Radost, Nudance, Sobota, Zabava

20:19

V sobotu sa budu roztacat dubstepove dosky v prijemnom prostredi klubu Radost v Bratislave.

Sonne Edition 8 prináša rozhovor s írskou madam Clodagh

18:50

Posledných pár voľných dní a nastane deň "D" pre všetkých fanúšikov tanečnej hudby nielen slováckeho kraja.  Hovoríme o utorku 27.októbra, kedy k nám do KD Topolná na uherskohradišťsku privanie techno sound obľúbenej DJane Clodagh z Írska. Pre túto významnú udalosť sme s ňou pripravili rozhovor.

Leporelo_FM presents Mo's Ferry Night: Získajte voľné vstupy a zvýhodnené vstupné

14:12

Podcastová show Leporelo_FM robí svoju prvú žúrku. Uskutoční sa v priestoroch bratislavského SubClubu v piatok 30. októbra a vy na túto akciu môžete získať zvýhodnené vstupné alebo dokonca voľný vstup. Je to jednoduché...

Drum&Bassová show SIGNAII_FM je na Facebooku!

13:59

Aj vy ste na Facebooku? Máte radi drum&bass? Chcete vedieť vždy všetko včas a občas dostať k tomu ešte malý bonus? Staňte sa fanúšikom novej SIGNAII_FM stránky na Facebooku a všetko to môže byť vaše.

Deja Vu: zmena je život....!!!

13:50

Priatelia dobrých party a skvelej hudby. Máme pre vás dve správy. Tou pozitívnou je, že najbližšie vydanie Deja Vu sa bude niesť skutočne vo veľkom štýle. Zahrať príde známa postava svetovej tanečnej scény, na Slovensku obľúbený Corvin Dalek.

Philip T.B.C. vydává dosku Audible Thoughts

13:20

Stojaté vody českej elektronickej scény v týchto dňoch rozčerí nový album. Philipa T.B.C. poznáme ako zástupcu DJskej drum & bassovej špičky, na svojom debutovom CD sa ale predstaví v celkom inom svetle. V spolupráci s mnohými zajímavými hosťami vydává žánrovo pestrú dosku "Audible Thoughts" na Daska Records.

Drum & bass v Martine opäť ožíva! A hneď vo veľkom štýle...

13:17

Po viac ako mesačnej pauze prichádza ďalšia DIRTY BASS. Piatok 30.10 sa v Kultúrnom dome v Záturčí predstavý európska extra trieda, obľúbený DJ MUFFLER z Fínska. Sekundovať mu bude všetkým veľmi dobre známa IM CYBER z Čiech.

Sébastien Léger v Trnave už dnes večer!

06:00

Dlhé týždne príprav a hlavne čakania na piatkový večer sa dnes uzatvárajú. Pred nami je ďalšie pokračovanie eventu Sunshine DeLuxe, ktorý po prvý krát prinesie na Slovensko francúzskeho top dja a producenta Sébastiena Légera.

22.10.2009
štvrtok

Special Place 03 – časový lineup

22:00

Väčšina z vás už vie kto, čo, kedy, kde a ako. Ale keďže opakovanie je matka múdrosti, posledný krát si to zhrnieme a prihodíme aj časový lajnap jednotlivých stage-ov, na ktorých budú v piatok 23.10.2009 v priestoroch bývalého Výstaviska či klubu Dopler na Prievozskej 18 v Bratislave kraľovať Andy C (UK – RAM) + MC GQ (UK), Chris Inperspective (UK), Chris SU (HU), The Questablists (CZ), L Plus, Kukurica

Apokalypsa uvoľňuje jednu kapitolu z DVD, ktoré dostanete zdarma pri vstupe!

17:09

Zostrih je z vypredanej Apokalypsy 30, na ktorej vystúpili všetci avízovaní umelci, ako Adam Beyer, Cristian Varela, Oscar Mulero atd. Kapitola je samozrejme neotitulkovaná, avšak kompletnú si ju užijete na dvd 20.11.2009!

4 Elements - Radio_FM piatok 22.10.2009

16:47

Dnes k vám opäť od 22. hodiny vykročí množstvo najaktuálnejšej tanečnej muziky, ktorej rozmanitosť vám budeme striedavo servírovať spolu s našim hosťom.

MP3: Minimatica vol.115 mixed by DJ Cole (18.10.2009)

11:51

Včera ste mali možnosť vypočuť si ďalšiu epizódu rádio show Minimatica. Za posledné týždne sa výber rozšíril na pomerne veľké množstvo skvelých trackov. Toto malo vplyv na výber, ktorý bol naozaj ťažší ako obvykle, pretože vynechať nejaký podarený track by bola veľká škoda.

Sunshine Deluxe: Sébastien Léger

11:34

Party Sunshine Deluxe nám pomaly, ale iste klope na dvere a pokiaľ vás zaujíma trocha viac ako to, čo si od Francúza menom Sébastien Léger (ktorý je už jednou nohou v lietadle) môžete kúpiť na Beatporte, potom rozhodne čítajte ďalej!

Special Place 03: DJ Kukurica

11:02

Po vyše roku si na párty opäť zahrá aj DJ Kukurica. Prečo práve na Special Place? Kde bol, čo si teraz myslí o scéne, aké má ďalšie plány a plno iných zaujímavých vecí sa dozviete v nasledujúcom rozhovore...

Milan Lieskovsky in the house v Senici

10:56

Je načase opäť po dlhšom čase zažiť na Záhorí niečo väčšie. Určite to nebude ešte väčšia kríza alebo brutálnejšia zima. Práve naopak! Zábava nepozná krízu a taktiež jej zima nevadí!

PARTY: NUDANCE @ SUBCLUB 2, BRATISLAVA, 31.10.2009

01:34

Po druhýkrát sa Nudance uskutoční aj v našom hlavnom meste a to v klube na to ako vyšitom, undergroundovom Subclube. Akcia to bude opäť unikátna, prvé vydanie asi každému kto tam bol nahodí zimomriavky po celom tele. 250 partypeople naplnili klub a vytvorili tak neopísateľnú atmosféru po celú noc.

Video: Sebe mi dej - prvý český hudobný videoklip kompletne spracovaný v 3D animácii

00:05

Electro-rocková kapela KOFE-IN sa už dávnejšie postarala o prvý český hudobný videoklip, kompletne spracovaný v 3D animácii. Tento rok v apríly vydala debutový album "Osobní vesmír" a spomínaný klip patrí práve singlu "Sebe mi dej". Veľmi zaujímava vec, tak po hudobnej aj vizuálnej stránke....

21.10.2009
streda

DJ Top Chart - Dalo aka Loktibrada 10/2009

15:21

Akokoľvek sa na slovenské techno pozrieme, tak-koľvek nám toto meno neujde. Prehliadka 130+, pána menom Loktibrada, skôr narodeným známy ako Dalo.

20.10.2009
utorok

Apokalypsa - Techno Energy predstavuje: Collabs 3000

19:47

Títo dvaja páni, z ktorých každý má za sebou veľmi slušnú zbierku úspešných skladieb, už viac ako päť rokov spoločne posúvajú zvuk najsúčasnejšieho techna stále dopredu. Je to vďaka posledným technológiam a dôvere firiem, ktoré pomôcky pre DJov vyrábajú a zverujú im svoje najnovšie produkty k testovaniu.

Sonic a Silver po rokoch opäť spolu, exkluzívne iba na Slovensku!

19:23

Predstavovať duo Sonic & Silver človeku, ktorý čo i len povrchne sleduje svetovú "lámanú" scénu, je zbytočné. Už viac ako jednu dekádu trónia na drum and bassovom Olympe a radia sa tak medzi aktívnych veteránov tohoto žánru.

[[[TRIDENT77 // profil: State Of Mind (CIA,SOM,Subtitles/NZ)

18:46

Termín októbrového vydania party [[[TRIDENT77, sa už nezadržateľne blíži. My Vám teraz v krátkosti predstavíme hlavného headlinera, ktorý túto sobotu 24. októbra vystúpi v klube Reset/PARTYzanske...

Deja Vu: Chceš sa dostať na párty? Využi predpredaj!

18:07

Správa o úspešnej retro klubovke Deja Vu vyvolala medzi vami obrovský záujem. Vďaka úspešnej prvej party, kde po celú noc vládla neskutočne priateľská a príjemná atmosféra, ktorú svojimi kvalitnými setmi ešte viac vygradovali DJi, prichádza je ďalšie pokračovanie.

Sonne Edition 8 predstavuje headlinerku Clodagh!

17:52

Pamätáte si temperamentnú DJku, ktorá vystúpila po boku Eddieho Halliwella na Apokalypse (22.2.2008) či na letnom Pigfest openairu? Reč je o írskej techno dáme Clodagh. Táto Djane mala podľa ovácií po svojom vystúpení na Apokalypse a taktiež podľa následných diskusií na fórach najlepší set večera. Práve preto sme sa rozhodli, že práve ona sa tentokrát chopí pomyselného žezla a stane sa headlinerkou októbrového  dielu párty Sonne Edition! Aj preto si slniečkový mejdan už nasledujúci utorok (27.10.2009) nenechajte ujsť.

Stereophonic v košickom Stars clube na dvoch stageoch

17:37

Klubová sezóna je v plnom prúde a my pre vás máme pripravený nový party koncept, ktorý odštartuje 20. novembra v košickom Stars Clube. Tešiť sa už teraz môžete na dva stage nabité kvalitnou undergroundovou muzikou v štýloch drum’n’base a  house.

CD VARIOUS - Go Deejay Dance Selection 2010

16:42

Výber GO DEEJAY DANCE SELECTION 2010, ktorý pripravilo vydavateľstvo MUSICA v spolupráci s Rádiom GO DeeJay je ďalším pokračovaním, ktoré nadväzuje na úspešnú radu s názvom DEEJAY.

Videoprehliadka pavilónu P!

05:00

Zástupkyňa usporiadateľského Apokalypsa týmu Míša Salačová si s nami prešla pavilón P na brnenskom výstavišti, kde sa bude konať 10. výročie Apokalypsy. Ako miesto pre tento techno mejdan vyzerá? Poď sa s nami pozrieť, kde sa bude sláviť 10 rokov Apokalypsy!

ROZHOVOR: Drum&bass dj LE D.J. v rozhovore pre Nudance

01:54

Už onedlho odohrá svoj našlapaný jump-up set na akcii Nudance tento skúsený dj. Preto sme ho trošku vyspovedali aby sme ho bližšie spoznali :)

PARTY: LETS GET CRAZY, HALLOWEEN SPECIAL, 5000 PEOPLE, LONDON

00:10

PENDULUM, FAITHLESS , CHASE AND STATUS, 2MANYDJS, NOISIA, DIRTYPHONICS, ANDY C, BAR 9, JOKER ... V LONDYNE

19.10.2009
pondelok

Nový DJ v Encyklopédii Drom.sk: Splinta

21:34

Predstavujeme vám Dja z rakúskej dnb scény, ktorý je zakladateľom Static Echo crew.

Nový Mc v Encyklopédii Drom.sk: Mc Davox

21:05

V Encyklopédii Drom.sk pribudol sqelý rakúsky MC. Dámi a páni Mr. MC Davox.

Special Place 03: Andy C - doplnené info+videá

20:49

Rok 2001 značil ďaľší pomyselný schod na Andyho ceste nahor, keď track, ktorý nahral so Shimonom (extrémne chytlavá inštrumentálka Bodyrock) debutoval v hitparáde na 28. mieste. V rovnakom roku začal zachytávať energiu, ktorú prinášali jeho DJ sety pomocou singlov a EPčiek zvaných RAM Raiders. Nasledovalo mixované cd pre Drum & Bass Arenu a Fabric Live Mix CD.

Marcel Knopf "Dusty Dance" Album Tour zavíta aj do Bratislavy

20:36

Podcastová show Leporelo_FM, ktorú môžete počúvať na webe Rádia_FM www.radiofm.sk každé dva týždne je plná novej elektronickej hudby z celého sveta. Tento krát sa protagonisti Leporelo_FM, Milos a Skank rozhodli priniesť novú hudbu naživo. Leporelo_FM robí svoju prvú party a to nie hocijakú.

Rozhovor k Sonne Edition 8: Peter Pea!

19:40

Ďalším vynikajúcim umelcom na Naked records stage bude břeclavský odchovanec Peter Pea, ktorý momentálne pôsobí v Prahe. Nejakú dobu bol moderátorom rádia Juh, je členom redakcie serverov rave.cz a idj.cz a samozrejme predovšetkým bavičom za mixážnym pultom.

DJ HU a jehe liveset zo Subclubu 16.10.2009

17:11

Liveset bratislavského DJa a producenta HU, ktorého možno poznáte aj vďaka jeho labelu Backstage (momentálne uz len digi). Nahraté za horúca, na párty PVC (Palicavonzvreca) v Subclube posledný piatok 16.10.2009. Dúfajme, postupne budú odhalené aj sety ostatných protagonistov..

17.10.2009
sobota

PARTY: Nudance 14 - Poprad - 30. október (piatok)

15:57

Tatranská lámavica nb.1 a jej štrnáste pokračovanie už čoskoro :)

Fotoreport - Palicavonzvreca with James Ruskin

15:10Nekompromisné techno v podaní Jamesa Ruskina zaznelo v piatok pod hradnou skalou. Nechýbali ani Toky, Dalo, Mayla a HU. Už len tešiť sa na ďaľšie pokračovanie tejto skvelej akcie :)
16.10.2009
piatok

Video: FOREIGN BEGGARS & NOISIA 'CONTACT'

21:55

Spolupráca jednej z najznámejších drum&bass zoskupení NOISIA a MCs Foreign Beggars. Veľmi pekné video, našlapaný beat a hutná basová linka. Sledujte dokonca ;) Track nájdete aj na vinyle s označením DNT039LTD.

Flora Fauna w/ Loktibrada - poster

14:56

Už o týždeň 24. októbra večer vstúpi do týchto chladných dní trochu tanečného zvuku. Na Štrbskom Plese v klube Plesnivec..

Videoreport - Nudance 13 B-Day party

13:38

Doteraz nepublikované videá z narodiek Nudance kde zahrali Brooklyn, Gabanna, Mach&Tracy, F@tsound a Badreport.

15.10.2009
štvrtok

Fotoreport z NUDANCE 1st B-Day 2.časť

15:52Druhé kolo fotečiek, je ich naozaj veľa, veď oslava to bola veľkolepá :)

Trilo - Bassarea02 promo

11:44

Promo set k levickej dnb párty Bassarea02.

14.10.2009
streda

Scribner - Nudance14 promo, dnb mixovaný set

20:56

V mojom hodinovom mixe si možete vychutnať dvadsať skvelých trackov.Dúfam, že vás roztancujem od hlavy až po päty nielen s týmto mixom, ale aj na živom vystúpení v Poprade, spolu s Grasshopperom! Príjemné počúvanie. Scribner

Apokalypsa - Techno Energy: Surgeon

20:52

Geniálna kombinácia experimentov a predevšetkým energického a hutného techna dosiahol ohlas i v americkom Detroite. DJ s precíznou technikou, tvorca skladieb Badger Bite, Waiting for Me, La Real či Blueprint7 EP sa vracia do Českej Republiky.

Special Place 03: Andy C

20:26

Tak ako posledné roky, aj tento rok sedí Andy C pevne na tróne kráľa svetového drumandbassu. Nikto ho nezosadil už 10 rokov za sebou. Navyše k tomu sa opäť umiestnil aj v prvej stovke svetového rebríčka, keď mu 28. priečka zaručila najvyššie umiestnenie spomedzi  DnB DJs.

MP3: Minimatica vol.126 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (11.10.2009)

19:45

Druhé októbrové pokračovanie rádio show Minimatica vám aj tento krát prinesie kopu skvelej hudby.

Deviate vydanie Voices Live

19:09

V programe deviatej Voices Live budeme hovoriť s Jurajom Tesárom o možnostiach pracovného uplatnenia mladých ľudí so zdravotným znevýhodnením.

Agentúra Spiral prináša už 30 pokračovanie svojich drumnbassových eventov! Scenár je jasný...

18:43

Rodinná atmosféra, kvalitná hudba a profesionálne technické zázemie klubu Ministry of Fun – Zvolen. K tomu naši špeciálni „rodinní“ hostia z Českej republiky Brooklyn & Denius - dvojica úspešných a na Slovensku obľúbených producentov a djov s príťažlivým tanečným zvukom, technickou precíznosťou a spontánnym prejavom.

13.10.2009
utorok

Videoreport - Nudance@Piano Trencin

Videoreport - Nudance@Piano Trencin16:08

Prinášame vám ako prvý videoreport z hustej žúúrky Nudance v Trenčíne.

Radio_FM vám prináša naživo dja menom Wiruz!

20:19

V rámci promotion blížiaceho sa 77. pokračovania drum and bass noci  [[[TRIDENT bude opäť možné vyhrávať na Rádiu_FM voľné vstupy a už dnes naživo v jeho éteri zahrá i jeden zo slovenských zástupcov line-upu...

Deep down and dirty

20:11

V sobotu 17. októbra si môžeš prísť vypočuť pohodový drumandbass a temnejší dubstep doprevádzaný live trubkou.
Premiéru bude mať akcia DEEP DOWN AND DIRTY v pube Prezidentka, ktorá sa nachádza len kúsok od prezidentského paláca na Štefánikovej ulici.

Imperium – anketa s djs čo zahrajú na Bar stage!

19:55

Pripravili sme menšiu anketu s českými Djmi, ktorí budú okupovať Bar stage na piatkovom Imperiu. Vedľa hlavného pódia, kde bude dunieť techno sme na Bar stage zvolili fúziu klubových štýlov. Vybrali sme talentovaných djs, ktorí svojím poňatím majú partypeople rozhodne čo povedať!

Apokalypsa predstavuje svoje nové DVD, ktoré dostanete zadarmo+nezabudni mať zapnutý Bluetooth na akcii!

19:34

A to samozrejme na Apokalypse 10 Years Anniversary, teda 20.11.2009 pri vstupnej bráne do Pavilónu P.

Tinchy Stryder a Norman Jay budú vystupovať na musiq1 awards

19:19

Na musiq1 awards bude jedným zo zahraničných hostí Tinchy Stryder. Tento 22-ročný Angličan sa do svetových hitparád prebojoval najmä vďaka svojmu druhému albumu Catch 22. Z neho ako prvú predstavil skladbu Number 1, v ktorej hosťuje hip-hopová skupina N-Dubz. Ďalšou, ešte stále aktuálnou pesničkou je duet so speváčkou Amelle so Sugababes s názvom Never Leave You.

Playground: Lochneska Barbie

18:32

Sú medzi nami dlho a my o nich stále nevieme. Sú neprehliadnuteľní, no napriek tomu si ich nevšimeneme. To je osud niektorých návštevníkov našich eventov. Ako napríklad Barbie...

Sunshine deluxe: predpredaj spustený!

18:23

Francúzsky top producent a DJ, ktorého sound je absolútne jedinečný a špecifický príde po prvý krát na našu rodnú hrudu. Nebude to žiadna veľká halovka, ani malý klub. Bude to optimálny stred, kde sa nebudete cítiť stiesnene, ale ani opustene. Planet_4 v Trnave je ideálnym klubovým prostredím pre takéto akcie.

Party: Basement

12:19

Prídi sa zabaviť aj Ty do Flamenga na MINIMALovú noc plnú kvalitnej muzičky. Hrať Vám bude stálica Trnavského undergroundu dj CHUCKY, organizátor REDFACE a začínajúci dj HADES...

12.10.2009
pondelok

[[[TRIDENT77

00:06

Line-up doplnený....Ako hlavná hviezda sa prestaví exkluzívny hosť z ďalekého a zeleného Nového Zélandu.Popri tejto hviezde sa za mixpult postaví navyše aj ďalší, bezpochyby už svetový headliner a to menovite, jeden z našich najúspejšnejších producentov mr. B-COMPLEX! Okrem týchto veľkých mien line-up doplní samozrejme aj iná kvalitná vzorka slovenskej scény podporovaná taktiež i domácimi rezidentmi...

Video: Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll

00:05

Opať niečo príjemné, čo si vypočujete aj s éteru Rádia_FM...

Techno Maniac v Poľsku s Tlamom a Facetom

00:00

Graffiti je najstarší hudobný klub v poľskom Lubline, ktorý vznikol v roku 1991. Na halloweena budu "strašiť" na impreze Techno Maniac ako hostia slovenský borci Tlama a Facet.

11.10.2009
nedeľa

Daft Punk - Sampel z tracku Fragile k soundtracku TRON

Daft Punk - Sampel z tracku Fragile k soundtracku TRON18:08

Pred časom sme Vás informovali o soundtracku, ktorý pripravujú Daft Punk k legendárnemu pokračovaniu scifi filmu TRON, ktorého premiéra sa plánuje na budúci rok. Niekto však bol o čosi rýchlejší a na pár blogoch sa objavil niekoľko minútový záznam z tracku Fragile...

Magnus Wedberg - Brooklyn (Bollo RMX)

20:39

O slovenskom producentovi, djovi a remixérovi ktorý si hovorí Bollo sme už mali možnosť čo-to počuť. Nebolo to tak dávno čo vyšiel jeho remix tracku "Power To Create" od veľkého amerického producenta Jaya Westa na známom kalifornskom labeli Blockhead Recordings.

MP3: Freshboys - Kühlschrank

14:19

Opravidli sme nefunkčný link, už môžete sťahovať. Česko-slovenská dvojka Freshboys namixovala set plný jesenného feelingu. Čakajte chladné a pulzujúce proggy tracky, ktoré vás zavedú rovno do inej galaxie.

10.10.2009
sobota

MP3: Drahosh – Remixes 2009

11:18

Dnes si môžete stiahnuť set od slovenského producera menom Drahosh, ktorý set s príznačným názvom Remixes 2009 zostavil z „čisto“ svojej produkcie. Všetky tracky v sete sú jeho vlastné remixy z ktorých drvivú väčšinu ste ešte nemali možnosť nikde počuť pretože ešte iba čakajú na svoj dátum vydania.

Elektronic Fusion - Info

00:00

Po úspešnom zahájení minuloročnej letnej klubovky (summer beat) sa v žilinskej mestskej časti Závodie pri futbalovom ihrisku opäť rozozvučia všakovaké melódie.

9.10.2009
piatok

The1992: Už zajtra + line-up!

10:16

Prinášame vám posledné informácie k zajtrajšiemu (10.10.2009) podujatiu The 1992 aj s line-upom.

8.10.2009
štvrtok

Profil: Scorn

17:45

Slovácký mejdan Sonne Edition 8 sa pomaly blíži, je čas si predstaviť ďalšieho majstra svojho remesla. Tentokrát je ním priekopník zo starej techno školy, ktorú si mnohí z vás isto pamätajú z doby najväčšieho boomu. Reč bude o boskovickom Scornovi, pre ktorého je techno nielen hudobný štýl, ale i spôsob sebavyjadrenia.

4 Elements - Radio_FM piatok 9.10.2009

16:47

Na piatkový večer s 4 Elements sme opäť na plno pripravení vám servírovať množstvo hudobných lahôdok nielen z nášho playlistu, ale i v podobe hosťovského live setu. Tým dnešným bude majster moderného minimalu všetkých odnoží Dj Cole. Okrem neho si však zoberieme pod drobnohľad dve skvelé párty.

ShockOne v Subclube – Posledné info

16:44

Ako už mnohí pred nimi, si aj v októbri 9.10.2009 preverí udatná družina bojovníkov vSubclube svoju šikovnosť, odvahu a talent.

Prvé poodhalenie príprav 10 ročnej Apokalypsy

12:33

Aké dokumenty sa skrývajú u organizátorov Apokalypsy 10 Years Anniversary? S akými plánmi pracuje produkčný a organizačný team? A ako sa analyzuje ozvučenie pavilónu P? Prinášame vám prvé podrobnosti o tom, ako to bude 20.11.2009 v pavilóne P na BVV vyzerať!

NUDANCE & PIANO - LAST INFO + LINE UP

12:10

Už túto sobotu sa v modernom trenčianskom klube Piano rozbalí kvalitná drum&bass a dubstep párty, kde sa predstavia IM Cyber, B-Complex, Soundphreakers, F@tSound, Lion Dee a Twist.

Aphrodite & Futurebound na Junglist Unity

10:36

V polovici jesene sa môžu všetci fanúškovia drum & bassu tešiť na veľký mejdan Junglist Unity, na ktorý dorazí jedna z najväčších drum & bassových legiend -  Aphrodite. Ďalej zahraje majiteľ labelu Viper a tvorca tanečných trhákov, Futurebound a obľúbení domácí DJs. To všetko 6. novembra v továrenskej hale Kolbenova.

Profil: Mr. Sam

10:08

Už tento piatok k nám na Slovensko, do trnavského klubu Planet 4 zavíta Mr. Sam, rodák z francúzkého Tourcoring. Hudbe sa začal venovať behom osemdesiatych rokov a najviac ho ovplyvnili Depeche Mode.

MP3: Nifra - Be progressed 32

09:51

Po mesačnej pauze som  pre Vás namixovala už v poradí 33 – tiu epizódu. Bolo naozaj z čoho vyberať! Väčšina vecí patrí pod Armadu, ktorá každým mesiacom potvrdzuje, že patrí medzi najlepšie vydavateľstvá vo svojom obore. Spomeniem 3 výborné albumy a 3 tracky z nich, ktoré vyšli pod touto značkou.

Special Place 03 – O čom je VIP?

09:40

Ako sme vás už informovali, so zmenou miesta konania Special Place sa otvárajú aj nové možnosti, ako posunúť túto párty na vyššiu úroveň. Okrem toho, že vám vďaka tejto zmene môžeme ponúknuť aj druhý stage, je tu aj možnosť zakúpiť si limitovaný počet VIP lístkov.

Wake Up 9 - Predstavuje DJ Shifter & Bollo v Trnavskom Art Klube

09:31

Už tento víkend sa opäť stretneme na ďalšom pokračovaní klubovej noci Wake up Trnava!. Tentokrát sa ako hostia predstavia DJ Shifter a DJ Bollo. Samozrejme nesmú chýbať rezidenti akcie DJ Erik a DJ Gutt.

7.10.2009
streda

Best Australian dj, producent s najlepším trackom v exkluzívnom mixe iba v Subclube!

19:20

Veľa superlatívov a všetky pravdivé. Pochváliť sa nimi môže dj a producent Shockone, ktorý to odpáli 9.10.2009 v Subclube v exkluzívnom mixe na 3 CD playeroch a 2 gramcoch!

Imperium Club Edition: Ogi - Spoločne to tam úplne rosekáme!

18:42

Pred blížiacou sa klubovkou, ktorá nesie názov Imperium Club Edition Vám prinášame rozhovor s jedným z headlinerov.

Hed Kandi - IBIZA 2009 Winter edition najštýlovejšia tanečná párty roka prichádza 26.decembra do Košíc!

09:20

Zahajovacia párty prebehne v sobotu 26. decembra v košickej hale Cassosport. Hed Kandi sa predstaví už tradične vo veľkom štýle a známu košickú halu zmení na najštýlovejšiu megadiskotéku na Slovensku.

Drumophonic14: V sobotu vypukne futbalové, ale aj tanečné šialenstvo

08:32

V sobotu 10.10.2009 sa môže rozhodnúť o senzačnom postupe Slovenska na futbalové majstrovstvá sveta, sobota je ale aj deň,  v ktorý sa areál košickej Starej Sladovne opäť zaplní partychtivými ľudmi  aby si z chuti zatancovali na troch tanečných pódiách, kde im to najlepšie zo súčasného drumandbassu, housu, reggae a dubstepu bude servírovať až 14 Djov!

NUDANCE & PIANO profily DJs

00:08

Už v sobotu sa otvoria brány moderného klubu Piano, ktorý prešiel veľkou letnou rekonštrukciou. Pribudli balkóny okolo celej tanečnej haly, druhý bar, 2 plátnové projekcie a 7x4m veľká LED stena, jediná na Slovensku. Drum&bass a dubstep odohrá 7 djov a producentov, ktorých si tu predstavíme.

6.10.2009
utorok

Nový DJ v Encyklopédii Drom.sk - Paul Diamond

20:55

Paul Diamond zásobuje okolie zaujímavými setmi zo svojej dielne už nejakú dobu. To ako a hlavne kam sa za poslednú dobu hudobne posunul, môžete okúsiť vďaka jeho najnovšiemu počinu, ktorý dostal názov „Plastic City“, trvá presne 01:01:32 hod a obsahuje 12 trackov nesúcich sa predovšetkým v rytmoch deep housu.

Speedy J: Na SOL to nebol Collabs 3000, ten zažijete na Apokalypse!

20:02

Jochem George Paap aka Speedy J stál pri zrode európskeho techna. Na prelome 80. a 90. rokov minulého storočia patril k vôbec prvým producentom zo zeme Beneluxu.

MP3: Minimatica vol.125 mixed by DJ Cole a.k.a. Hyricz (4.10.2009)

19:51

Nový mesiac začíname ako inač ďalšou plnou zbierkou nových tanečných vecičiek, ktoré dorazili do môjho DJského batoha za predošlý týždeň. Aj dnes vám ponúknem kvalitnú zmes housu, techna a minimalu, ktorá sa bude servírovať do vašich uší aj túto stredu na rádiu Digitally Imported (www.di.fm/minimal).

MP3: Freshboys - Kühlschrank

19:18

Česko-slovenská dvojka Freshboys namixovala set plný jesenného feelingu. Čakajte chladné a pulzujúce proggy tracky, ktoré vás zavedú rovno do inej galaxie.

Party: Kvalita with Toky

18:05

Dobrá správa! Toky v Ružomberku v sobotu 17. októbra! ;)

Nový DJ v Encyklopédii Drom.sk - GRASSHOPPER

16:10

Predstavujeme vám drum&bass dja zo západného Slovenska, ktorý je rezidentom Decadacne parties v Metroklube, Šaľa.

DJ Top Chart - Scribner @ oktober 2009

12:53

Premiérová topka dnb dja, ktorý odohrá svoj set na Nudance 14 v Poprade.

Profil: Jason Little - To je skutočný masaker!

08:35

Máte radi poriadné a zbesilé hardtechno? Tak potom ste už určite niekedy počuli meno Jason Little. Zarytý zástanca pekelného BPM, ktorý kašle na módne trendy v tanečnej hudbe a tvrdo sa venuje len tomu, čo ho baví už od útleho mládí. Poďme si jeho kariéru prebrať od začiatku...

Breakoma sa vracia do Resetu

08:02

Už je tomu naozaj pár rokov, kedy sa v Partizánkom konala čisto breakbeatová noc. Tou najlegendárnejšou bola bezpochyby party Breakoma, ktorá sa túto sobotu 10. októbra do kubu Reset vracia v plnej paráde...

Matryoshka Vás bude zabávať už tento piatok (9.10.2009)

07:52

Matryoshka je jedinečný zábavný projekt v Európe, ktoré prináša východoeurópsku hudobnú produkciu na Slovensko. V Košiciach na piatkovej noci deviateho októbra bude dominovať uletená a šokujúca show rakúskej SKA skupiny RUSSKAJA.

5.10.2009
pondelok

DJ Top Chart - LLF @ september 2009

07:43

Septembrová TOPka od humennského DJa menom LLF.

NUDANCE 1st B-Day fotoreport

21:45Ako fajn bolo na narodeninovej žúrke Nudance 26. septembra si môžete pozrieť tu. Ďakujeme všetkým gratulantom, polnočné šampanské a kvalitné výkony Brooklyna a Gabannu.

Special Party for Special Friends 5

16:40

17.10. sa v bratislavskom Subclube bude krstiť webka www.DUBSTEP.SK, bohatý lineup plný dubstepových producentov a djov z celého Slovenska.

DJ Top Chart - Grasshopper @ oktober 2009

15:04

Premiérová topka dnb dja, ktorý sa predstaví na Nudance 14 v Poprade na konci októbra.

Sonority a jeho FOEM!

14:21

Čo je to? Alebo kto je to? Ten Foem! Zjednodušíme Vám To. Foem je EP od českého producenta a live actu Sonority, ktorého ste mohli zazrieť, vypočuť a naplno prežiť pri jeho živom vystúpení aj na slovenskej pôde (ešte stále máme v pamäti ten skvelý „live pa“ na Melodica evente).

Flora Fauna w/ Loktibrada

14:11

Dalo (Loktibrada) bol a je jedna z najdôležitejších postáv (nielen) domácej techno scény. A príde zahrať po prvý krát aj do Tatier - do Plesnivca! ;)

Eden Harel príde na Slovensko odovzdať hudobné ceny

11:47

Už o 10 dní na Slovensku začne hudobná žúrka roka. Celý zástup celebrít, muzikantov a osobností slovenského a českého šoubiznisu doplní aj Eden Harel, ktorú poznajú diváci z celého sveta.

Rozhovor k Sonne Edition 8: Luis

11:31

Ku koncu tohto mesiaca (27.10.1009) sa uskutoční na slovácku tradičná klubovka – Sonne Edition. Druhý hudobný stage na tejto akcii nesie názov českého labelu Naked records, kde jeho zakladateľom je vyškovský producent a DJ Luis. Preto sme sa rozhodli s týmto týpkom spraviť rozhovor.

Program klubu Empire Bratislava na október

07:33

Dve podlažia plné mixovanej live music. Aj tak sa dá v krátkosti zhrnúť priestor v centre mesta, ktorý vám takmer každý večer ponúka živé vystúpenia DJov a hlavne pestrú paletu hudobných štýlov.

Syndrom 20 Mc“s Battle

06:00

Keďže sa nám pomaly, ale isto blíži 17. október a s ňou aj okrúhle 20 pokračovanie Syndrom night, pripravili sme si pre Vás rakúske duo známe ako Splinta (static echo.com) & Mc Davox (mainframe.co.at). Títo dvaja chlapci sú známi  ako veľmi dobre zohraná dvojka, nielen na domácich rakúskych theraphy sessions ale aj vo väčšine európskych kluboch.

4.10.2009
nedeľa

DJ Top Chart - Teef @ september 2009

15:16

Zdravím všetkých! Toto bolo celkom namáhavé, vybrať 5 trackov a zoradiť ich. Prakticky sú všetky na rovnakej úrovni a sú v nich len malé rozdiely. Ak sa vám táto TOPka páči, nezabudnite si stiahnúť z MP3téky Utopia Sessions 011.

Video: Moby - Wait For Me TV Spot

12:48

Krátky videospot k albumu Wait For Me, ktorý môžete zazrieť na obrazovkách anglickej televízie...

Special Place 3 WARM-UP videoreport

12:17

V sobotu sa v Bratislave konal warm up pripravovanej dnb noci Special Place 3, kde vystúpi aj sám ANDY C, korunovaný za najlepšieho dnb dja sveta. Či už kvôli chrípke, termínu pred výplatou či množstvu iných akcií v tomto období návštevnosť akcie nebola lichotivá.

Clicking vs. Platinum sound

10:02

Ako už býva zvykom, večierky Clickinq a Platinum sound sú charakteristické svojím výborným obsadením, zajímavým konceptom či túžbou spraviť niečo viac, ako štandardnú párty. Preto spojením týchto konceptov vznikne nevídaný zážitok pre všetkých, ktorí prídu!
Zaistená bude ako vizuálna stránka samotnej párty, tak kvalitný zvuk po celú noc.

The 1992: Download set Beach House by Casey

09:53

Set z letného obdobia na vás vyťahujeme teraz. Úspešný, český dj Casey, ktorý sa predstaví už túto sobotu na podujatí The 1992 pre kluberov namixoval lahodný tech-houseový set.

2.10.2009
piatok

Drumophonic 14 – pohľad späť

06:00

10.09.2009 odpálime už štrnáste pokračovanie košického Drumophonicu, ktorý tentoraz nesie podtitul Special Place warmup. Opäť budete mať k dispozícii až tri tanečné floory vo dvoch rôznych kluboch: Stars a Letom Svetom.

Special Place Warm Up – posledné info

06:00

Prinášame vám posledné dôležité info a lineup warmupky na Special Place, ktorá sa uskutoční už túto sobotu, 3.10.2009 v TD Hale na Miletičovej 17/b. Kto, kedy a kde?

Tento týždeň sa bavíme na nemeckom djovi menom O.B.I.!

06:00

A mimoto nás tiež zaujal druhý headliner Bryan Kearney, opäť u nás boduje Speedy J, legenda Toky, a taktiež projekt Collabs 3000 alebo skutočný zabijak Jason Little! Pekný víkend!

4 Elements - Radio_FM piatok 2.10.2009

06:00

Záplava dobrej tanečnej hudby sa na vás povalí aj v tento piatok od 22. hodiny. Prinesieme vám opäť aj zaujímavých hostí, ktorí su svojim spôsobom zaujímavým fenoménom slovenskej scény.

Hardflash - gregi 30th birthday edition - posledné info+line-up

05:00

Už dnes večer sa v bratislavskom klube Elam začne ďaľšie vydanie klubovej noci hardflash s podtitulom gregi 30th birthday edition. Hrať sa bude vocal house, funky house, tribal, latino, jazzy, groovy, progressive house, minimal a techno ...

NUDANCE @ Piano - mixované sety a videá

00:43

K pripravovanej párty v Trenčíne sme pre vás pripravili k stiahnutiu mixované sety a videá DJs, ktorí budú hostiť túto akciu.

1.10.2009
štvrtok

Bažant Pohoda 2010 - Aj tento ročník bude opäť na trenčianskom letisku!

17:12

Agentúra Pohoda v týchto dňoch začína s prípravou budúceho ročníka umeleckého festivalu Bažant Pohoda, ktorý by sa mal uskutočniť tradične v tretí júlový víkend, t. j. v dňoch 15. – 17. júla 2010...

F@tSound - Nudance@Piano mixovany dnb set

00:10

F@tSound namixoval našlapnutý drum&bass set pri príležitosti doteraz najväčšej párty v réžii Nudance. Spolu s IM Cyber, Soundphreakers, B-Complex či KPK vystúpi 10.10. v trenčianskom klube Piano. Tešíme sa vašej podpore :)

 

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch