Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.7.2009 do 31.7.2009

31.7.2009
piatok

La Mara Boat - už o týždeň pod holým nebom..

20:33

V piatok a sobotu bude Liptov tancovať. Pri brehu Liptovskej Mary, pri historickom kostolíku a medzi jeho múrmi zahrajú DJi z rôznych kútov Slovenska. A takto to budeme počuť.. pozri line up.

30.7.2009
štvrtok

micro.Wilsonic uvedie Coldcut v Bratislave aj v Košiciach!

micro.Wilsonic uvedie Coldcut v Bratislave aj v Košiciach!17:10

Špeciálny micro.Wilsonic prichádza tentokrát v dvoch vydaniach nielen do Bratislavy, ale aj do Košíc. Uvedie legendu hudobnej scény, britských Coldcut.

Video: Hudobné úlety - Spomienky na Pohodu 2009

14:32

Odhliadnuc od smutných faktov a spomienok, rozhodli sme nezabudnúť aj na príjemné chvíle, ktoré festival so sebou tento rok priniesol. Na ešte slnkom zaliatu Pohodu spomíname v Hudobných úletoch prostredníctvom rozhovorov a záznamov z koncertov slovenských kapiel.

Partybus space4u – nové termíny v ponuke!

11:23

Tohtoročná Apokalypsa v Brne, Sensation v Prahe, Tiësto v Košiciach alebo Creamfields Central Europe v Břeclavi – to sú len posledné príklady udalostí, pri ktorých bude viac ako 180 clubberov ale aj neclubberov nostalgicky spomínať nielen na hudbu a zážitky priamo na mieste – ale tiež na samotnú cestu tam a naspäť!

Big,Bad a Heavy - posledné info!

11:12

Už ani nie dni, ale skôr hodiny nás delia od piatkovej akcie Big, Bad and Heavy. Už názov napovedá, že hrať sa bude prevažne hudba minoritná, technická a tažká, ale aj  veselá a rozsekaná, všetko podľa vkusu DJov, ktorí Vás budú týmto večerom sprevádzať.

29.7.2009
streda

Profil: Mindscape

22:35

V sobotu 15. augusta vystúpi na akcii DRUMOPHONIC OPEN AIR v priestoroch košickej Starej Sladovne spolu s ďalším 16 djmi aj  zástupca producentského zoskupenia MINDSCAPE. V súvislosti s týmto eventom Vám teda prinášame ich bio a najaktuálnejší promo mix, ktorý je nabitý skvelým drumandbassom.

SOLID open air 2009

22:09

Stalo sa určite nepísaným pravidlom, že za ukončenie tanečnej letnej sezóny na Hornej Nitre je bezpochyby označovaný už kultový event SOLID open air. Jeho siedmy ročník sa však odohrá na novom, naozaj špeciálnom mieste...

Hradhouse 2009 – Minimálne maximálna Klika stage

21:49

Trošku sme sa porozprávali s predstaviteľmi Klika stageu. Ako to dopadlo si môžete prečítať v tomto článku.

Silent Shore Records: Oficiálne na webe!

21:43

Popri príprave na vydanie prvého singlu slovenské vydavateľstvo Silent Shore Records dokončilo aj finálne úpravy na svojej web stránke a oficiálne tak vstúpilo do medzinárodného internetového sveta.

Kto na Aquabeatz 2009?!

21:40

V sobotu 29.8. sa na letisku v Nových Zámkoch bude konať 8.ročník openair festivalu Aquabeatz. Táto párty je svojim charakterom úplne jedinečná akcia vrámci celého Slovenska. Na štyroch pódiách vystúpia svetové a domáce hviezdy jednotlivých žánrov s cieľom čo najlepšie zabaviť pártychtivé publikum.

LEPORELO_FM: 49. vydanie je online. Checkuj novinky od Milosa a Skanka

21:22

Podcastová show Leporelo_FM na Rádiu_FM pokračuje tento týždeň svojím už 49. pokračovaním, v ktorom vám Milos a Skank hrajú celé 2 hodiny parádnej elektronickej hudby. Minimal, house, techno, práve v tomto sú špecialisti...

Beefree 09 open air

21:14

Séria letných festivalov musiq1 summer bude na prelome júla a augusta pokračovať veľkou tanečnou párty pod holým nebom. Open air BEEFREE 09 bude asi najväčšou tohtoročnou akciou svojho druhu. Dídžeji budú pražiť do davov zo štyroch stageov celých 36 hodín. Vychutnať si to budú môcť ľudia na celom svete.

MP3: Minimatica vol.115 mixed by DJ Cole (26.07.2009)

21:07

Príjemný večer v znamení kvalitnej nekomerčnej elektroniky je možné stráviť aj v rámci dnešnej ďalšej epizódy rádio show Minimatica.

Big,Bad a Heavy

20:52

Už o dva dni sa znovu otvoria brány bratislavského Sublclubu po  kratšej letnej prestávke. Čo si pre Vás tento kultový priestor na uvítanie pripravil ? Nebudeme Vás zbytočne naťahovať...

F@tSound - RBMA 2009

15:15

Dubstepovo orientovaný setík s DnB koncovkou namiešal pri príležitosti Red Bull Music Academy.

28.7.2009
utorok

Fotky: Let It Roll 2009

13:21Druhý ročník drum&bass-ového festivalu Let It Roll je za nami a tak poďme spomínať:)Bavili Vás zahraniční umelci ako Andy C feat. MC GQ, Congo, Natty, Chase & Status, Noisia, Commix, Spectrasoul, LTJ Bukem & MC Conrad, Cyantific, Ed Rush & Optical, Calyx a Temper D. Samozrejme nechýbala česko-skovenská scéna.

Fotky: SunDance open air beach party (2.časť)

12:23Prinášame Vám fotoreport z druhého ročníka SunDance open air párty, ktorá sa konala v rekreačnej oblasti Domaša-Dobrá. Sobotný večer Vás bavili djs ako Michael Burian,Breeth,PeetboyFlower,Juan De Marco,Sun City Project,Teef,Semi Stef, a mnoho ďalších...

FestEasy 009 "license to chill" by kačenka & hudri

00:00V sobotu sa konal nultý ročník multižánrového festivalu FestEasy. Na amfiteátri sa predstavili kapely Másfél so speváčkou Gaya Arutjunjan, Uno Y medio spolu s MC Zeecom, Karpatské Chrbáty, Plastic Swans, Olgoj Chorchoj, It's OK, Amoniak a The Pillows. O vizuálny zážitok sa postarali VJ-i z partnerského festivalu AVIT "licence to screen".

Kolonizace Světa

15:13

Krátke video o tom ako sa svet pomaly mení. Nasledujúca generácia bude žiť už v inej spoločnosti ako ju poznáme my.

Free Summer 2009 fotoreport

14:44V sobotu ste sa mohli zabávať na troch stageoch na lúke nad košickým sídliskom KWP. Ako to prebiehalo približuje fotoreport, ktorý urobil Matúš Cobra.
26.7.2009
nedeľa

Fotoreport z Oldies disco z bratislavského Elamu

12:57Letná Oldies, ktorá sa niesla v duchu hitov z čias našich rodičov, ale i nášho detstva, platí hlavne pre tých skôr narodených, mala všetko čo správna párty potrebuje.Skvelý Dj na každom z troch parketov, osviežujúce drinky, no hlavne nespočetné množstvo mladých zabávajúcich sa ľudí, ktori si užívali horúčku sobotnajšej noci plnými dúškami :)
24.7.2009
piatok

Fotky: SunDance open air beach party (1.časť)

05:57Prinášame Vám fotoreport z druhého ročníka SunDance open air párty, ktorá sa konala v rekreačnej oblasti Domaša-Dobrá. Piatkový večer Vás bavili djs ako Robert Burian,Bidlo aka DJ Aqua,Jozef Mihalik,Semi Stef,A-Z Best,Beat,Saxi a mnoho ďalších...

DRUMSHOCK fotoreport

21:23Zo žúrky, na ktorej sa hrajú tvrdšie odrody drum&bass (neurofunk, hardstep, techstep) nám pripravili kvalitný fotoreport už známi fotografi Cobra a Lulu. V septembri pokračujeme.

Hrachovka možno naposledy?

09:30

Festival Hrachovka ve Valašském Meziříčí (24. a 25. července 2009) letos možná po šestnácti letech uzavře svou historii. Český hudební rybníček tak nejspíš přijde o další festivalovou rybu. Aktuální ročník proto pořadatelé vyhlásili jako slavnostní rozlučku s nejúspěšnější érou této muzikantské přehlídky.

DJ MILAN LIESKOVSKÝ, ORBITH (CZ), B-COMPLEX a mnoho ďalších DJ-ov už tento víkend na Rudave!

09:16

Na Summerbeach Rudava sa predstavia už tradične prestavia interpreti na 3 stage-och. Okrem Hlavného stage-u sa predstavia DJ-i na Electronic a Zion stage-i. Electronic stage sa bude niesť v znamení techno-minimal-electro-progressive-trance a Zion stage v znamení ska-reggae-dnb-jungle.

AVIT "Licence To Screen"

08:40V týchto dňoch práve priebieha AVIT "Licence To Screen". Tento neobyčajný festival je zemeraný pre Vj-ov v podobe workshopov, prednášok a samotných prezentácii. Na jednej z nich sme boli aj my a tu vám ponúkame niekoľko záberov. Viac o festivale si prečítate tu.
23.7.2009
štvrtok

Silent Shore Records: Flight To Soul vysoko nad zemou!

01:13

Prvý singel slovenského vydavateľstva Silent Shore Records si nečakane získava priazeň čoraz väčšieho počtu DJ-ov a trance fanúšikov.

Begin of hardstyle - posledné info

01:07

Už túto sobotu sa môžete tešiť na hardest-stylez akciu po prvý krát v meste Trnava.

22.7.2009
streda

NUDANCE Broken Therapy 11 fotoreport

17:53S malým omeškaním takmer ako vždy ale predsa sme pre vás pripravili fotoreport z tatranskej lámavice Nudance.

BASSNECTAR - BOMB THE BLOCKS

17:46

Dubstepovo orientovaný týpek z USA a jeho nový videoklip. Určite si checknite viac jeho videí, hlavne z live vystúpení kde dokáže vypredať veľkú halu. Jeho webová stránka TU.

Profil: Gregor Tresher

15:59

Honosí sa ocenením najlepší nemecký producent a vyhral radu čitateľských ankiet v časopisoch. Pod svoje krídla ho vzal papa Sven z bookingu Cocoon. Reč je o Gregorovi Tresherovi, ktorý spoločne s Oliverem Koletzkim patrí k tomu najcennejšiemu, čo v súčasnosti ponúka nemecká tanečná scéna.

Marco Bailey vs Umek „Očakávajte techno, aké máte radi!“

14:51

Pripravili sme pre Vás rozhovor dvoch velikánov techno music. Dámi a páni Marco Bailey vs Uroš Umek v rozhovore pre festival Hradhouse.

DOWNLOAD: ERUVIE & SMOLY – „Prajeme krásne leto“

14:50

Vážení kamaráti, priatelia clubberi, dovolili sme si pre Vás pripraviť letný hudobný pozdrav, ktorým by sme radi spríjemnili Vaše chvíle strávené, či už na cestách za dovolenkou, za dobrou letnou akciou, prípadne na slnečné opaľovanie, pri vode.

La Mara Boat 2009 - Open Air

14:38

Víkend 7. a 8. augusta si plánujte s nami - na Liptovskej Mare, pod holým nebom a s nadštandardným lineupom;)

Drumophonic Open Air: prvé informácie

12:34

Drumophonic. Meno, ktoré v mnohých ľuďoch vyvolá skvelé spomienky a zároveň zaručuje určitý štandard kvality. Prosac crew sa po 4 - mesačnom “vyhladovaní” Košíc vracia na scénu s jeho trinástym pokračovaním, ktoré sa 15. augusta odohrá nielen pod holým nebom na dvore Starej Sladovne, ale aj v prilahlých priestoroch klubov Stars a Letom Svetom.

Časový line-up festivalu Let It Roll

12:14

Je na čase si naštudovať časový line-up festivalu Let It Roll, ktorý ponúka tri pódia: Innovation Main stage, Radio 1 Take Control stage a Wakata bar stage. Vytlačiť si ho môžete, ale nemusíte - pri vstupe budú pre návštevníkov k dispozícii letáky s harmonogramom noci a ďalšími informáciami.

Let It Roll - užitočné informácie!

11:50

Let it Roll open air festival s nadupanou drum & bassovou zostavou sa pomaly  blíži a vzhľadom k tomu, že sa začínajú množiť dotazy, ako bude na mieste riešená organizácia, dávame odpovede na tie najzásadnejšie, mapku areálu a ďalšie dôležité informácie k víkendu 24. a 25. júla.

Flora Fauna - Summer of Night

09:42

Najbližšiu sobotu vám predstaví obľubená klubovka Flora Fauna sympatického hosťa. Bude ním, či presnejšie ňou - lady Eruvie. O support sa už ako zvyčajne postará rezident Facet. Tešte sa na horúcu tatranskú noc, hustú tancovačku a príjemné prostredie najvyššie položeného klubu na Slovensku.

20.7.2009
pondelok

Festival Pohoda by mal písať históriu aj naďalej...

Festival Pohoda by mal písať históriu aj naďalej...21:08

Trinásť rokov organizoval Michal Kaščák festival, ktorý ako jediný na Slovensku šíril myšlienku, dať ľuďom každej vekovej kategórie možnosť zažiť v pravom slova zmysle Pohodu. Trinásť rokov to robil s úprimným presvedčením a posledná vec ktorú si on, organizácia a v neposlednom rade návštevníci zaslúžili, bol takýto tragický koniec. Je jasné, že veci sa dejú bez ohľadu na dobré či zlé. S obrovskou ľútosťou sme prijali informácie o smrti človeka a všetkých tých, ktorých sa to nejakým spôsobom dotklo...

Fotky: Bažant Pohoda 2009 - Sobota ráno, Príchod búrky a areál po

20:42Posledný fotoreport z Bažant Pohody 2009. Sobota začala krásnym slnečným dňom, skončila však veternou smršťou, ktorá zároveň predčasne ukončila aj samotný festival. Prinašame vám zopár záberov z krasného rána, príchod búrky ako aj areál po búrke a zrútený O2 stan.

EKG párty

14:29O lepšiu zábavu a super letné počasie sa nám už nik lepšie nemohol postarať ako Dj EKG a jeho clubber.sk hostia Sai, Lubosh a Thomas Dexter.
19.7.2009
nedeľa

Fotky: Bažant Pohoda 2009 - N.O.H.A., Pendulum, The Whip, Hadouken!

21:40Piatkový program bol skvele pripravený a my sme si ho vychutnali s obrovskou dávkou nadšenia. Nehovoriac o tom, s akou energiou sa predviedla formácia N.O.H.A., či eufória, ktorú spôsobila obrovská masa ľudí pri vystúpení anglickej formácie Pendulum..
18.7.2009
sobota

Fotky: Bažant Pohoda 2009 - Richard Müller, Detský park, Atmosféra festivalu 01

12:09Tentokrát máme pre Vás pripravený fotoreport, ktorý zachytáva piatkovú atmosféru v areály a koncert Richarda Müllera, očami našej redaktorky...
17.7.2009
piatok

Fotky: Bažant Pohoda 2009 - Basement Jaxx, Royaj Choral Society + Zbor Sv.Cecilie, Vlak Interface

10:48Tak a máme to tu, prvé zabery z Interface vlaku z Košíc do Trenčína a atmosféry prvého koncertu na Bažant Pohode 2009. Svoje 3 a pol hodinové vystúpenie odohrali Basement Jaxx po nich nasledovali spevácke zbory z Anglicka a Slovenska.
16.7.2009
štvrtok

Bažant Pohoda 2009 - Aktuálne spravodajstvo z festivalu

14:11

FESTIVAL ZRUŠENÝ :-( Milí čitatelia, v nasledujúcich riadkoch vás budeme informovať o aktuálnom priebebu festivalu Bažant Pohoda 2009. To všetko prostredníctvom našich postrehov a objektívom fotoaparátu.

ReOrder v Solaris International!

09:24

Doslova nezastavieľná producentská činnosť slovenského rodáka ReOrdera sa opäť ukázala vo svetovom svetle.

Top 10 festivalov na mesiac august

00:05

Opäť pár tipov na najkvalitenjšie európske festivaly na mesiac august podľa portálu Residentadvisor...

15.7.2009
streda

MP3: Minimatica vol.113 mixed by DJ Cole (12.07.2009)

14:43

Príjemný večer v znamení kvalitnej nekomerčnej elektroniky je možné stráviť aj v rámci dnešnej ďalšej epizódy rádio show Minimatica.

Download_FM 2009 by kačenka & hudri

00:00V sobotu 11. 07. 2009 sa pod zvolenskými hradbami konal už po 9 krát obľúbený festival Download. Všetci sme dychtivo hltali historickú atmosféru previazanú beatmi.. Zámockými bránami prešli clubberi ale aj djs, ktorí rozkrútili svoje platne na 5-tich miestach a masa nadšencov tak mohla naplno vychutnávať hudbu, rozhýbať telá a otvoriť svoje mysle.. Tancovalo sa do krásneho jasného rána s vedomím kvalitného zážitku a vďakou na perách..

Zajtra sa začína Bažant Pohoda 2009

20:43

Trinásty ročník multikultúrneho festival Bažant Pohoda je predo dvermi. Už vo štvrtok 16. júla 2009 sa o 16.30 otvoria brány areálu na trenčianskom letisku, ktoré sa na tri dni premení na základňu hudby, divadla, litetarúry a ďalších druhov umenia. “A predovšetkým slobody,” hovorí organizátor Michal Kaščák. “Už sa nevieme dočkať, kedy celý areal ožije, kedy ožijú scény a prídu prví návštevníci.”

Empire klub sa sťahuje do Bratislavy

14:32

Už čoskoro prinesieme viac informácií a dúfame, že potešujúcich správ. Obľúbený klubový priestor v srdci Pezinka dostane už čoskoro nový domov, nový priestor a novú filozofiu. Práve tento „little big club“ je dôkazom toho, že klub tvoria ľudia, komunita a návštevníci. Nieje dôležité kde ale ako! A tak sa pošťastilo, že táto značka dostane novú adresu a úplne nový priestor. Bude to priamo v centre Bratislavy na Župnom námestí, kde donedávna pôsobil klub Backstage.

LEPORELO_FM: Tiefschwarz, Audio Werner, Mirko Loko...

11:16

Tento týždeň je na webe nášho jediného dobrého rádia – Rádia_FM, nové, aktuálne, už 48. vydanie podcstovej show Leporelo_FM, ktorú pre vás pripravujú každé dva týždne Milos a Skank.

Hornonitrianske dnb crews sa pobijú na Mixed Upe...

11:07

Na piatok 24. Júla je do klubu Reset/PARTYzanske pripravené ďalšie pokračovanie drum and bass noci s názvom MIXED UP. Tentoraz však pôjde o exkluzívnu priamu ostrú djskú konfrontáciu...

Španiel Carretero a technomatador Kaisersoze posilňujú Hradhouse 2009!

10:35

Hlavný Semtex stage open airu Hradhouse a Klika stage poskytujú priestor aj pre španielskeho DJa Carretero a za českú techno scénu to bude Kaisersoze.

Mekki Martin „Umek a Tresher by mohli hrať po sebe, to by bola bomba“

09:51

Mekki Martin bude na Hradhouse reprezentovať štýl house na hlavnom Semtex stagei. Podporu mu budú robiť Jakub Strings (husle) a Milan Saxo Strnadel fukne do saxofónu:)

14.7.2009
utorok

Drumshock 1

19:40

V sobotu sa v Poprade stretnú všetci vyznávači tých najtvrdších lámaných beatov.

Beefree 09 dáva dokopy špičkový line-up!

13:35

Letná festivalová séria musiq1 summer bude onedlho pokračovať druhou časťou. V Areáli vodných športov v Hornej Strede vybuchne na prelome júla a augusta najväčšia dídžejská nálož na Slovensku. Vyše dvesto platňojazdcov tam bude zo štyroch stageov pražiť do davu celých 36 hodín!

Let It Roll predstavuje Headlinerov Innovation main stage!

11:19

Už obvíkend sa pri Pardubiciach strhne poriadna drum & bassová mela. Innovation main stage festivalu  Let It Roll naservíruje ména ako Andy C, LTJ Bukem & MC Conrad, Ed Rush & Optical, Chase & Status, Noisia a mnoho ďalších. Predstavme si v krátkosti ich kariéru a zaujímavé sety k stiahnutiu.

Rozhovor k Energy Power Mission: Lucasch, Mildee, Schýza

11:02

V druhej časti interview k párty Energy Power Mission odpovedali na otázky organizátorov (Fe & Stan) djs: Lucasch, Mildee a Schýza. Aká je ideálna hudba na open air párty podľa týchto djs? Čo sa im na open air parties áči a čo naopak nepáči? Na tieto a ďalšie otázky tu teraz máme odpoveď.

Lucasch k Summer Energy: „Rád by som si zahral na Ibize, v Las Vegas alebo v Miami :) ''

10:50

Majiteľ agentúry Strobe a moravská legenda Lucasch v rýchlom výsluchu o hraní, plánoch na leto alebo čo mu urobilo v poslednej dobe radosť.

Lucca & Miša Salačova - Trošku ľuďom naložíme!

10:14

Po prvýkrát vôbec sa predstaví táto ženská dvojka spolu pred svojimi fanúšikmi. A ako si to predstavujú na blížiacom sa Hradhouse sa porozprávali spoločne!

V.I.P. vstupenky na Apokalypsu po prvýkrát v predaji!

10:10

Po prvýkrát za 10rokov budú na párty Apokalypsa (20.11.2009) v predaji tiež V.I.P. vstupenky. A čo vďaka tejto špeciálnej vstupenke dostanete?

13.7.2009
pondelok

Begin of hardstyle!

22:06

Nová koncepcia, nová párty, i tak sa dá v skratke, zopár slovami opísať pripravovaná klubovka Begin Of  Hardstyle.

Free Summer 2009 – informácie a profily headlinerov!

21:14

Blíži sa termín konania festivalu Free Summer 2009 a my vám v nasledujúcom článku prinášame aktuálne informácie a profily niektorých headlinerov...

Gregor Tresher vs Wehbba „ Milujeme tajomné hrady!“

20:52

Hradhouse sa nezadržateľne blíži a my Vám prinášame rozhovor s vynikajúcimi techno dj-mi a producentmi. Dámi a páni Gregor Tresher a Wehbba!

Už onedlho to vypukne!Prečítajte si bližšie info o párty SunDance 2009

20:27

Dátum najväčšej tohtoročnej tanečnej party na východnom Slovensku sa nám nezadržateľne blíži, preto Vám prinášame bližšie aktuálne info k nej.

12.7.2009
nedeľa

Fotoreport zo Summer Open Air 2009

21:10Letná noc 11. júla tentokrát naozaj patrila nadšencom elektronickej hudby. Na bratislavských Zlatých pieskoch to roztočilo deväť slovenských DJ´s. Atmosféru spríjemnili tanečníci zo skupiny Grupo Caliente a sexi Go-Go tanečnice. Ako to tam asi vyzeralo si môžete pozrieť vo fotoreporte :)
10.7.2009
piatok

Video: The bug ft. Warrior queen - Poison dart

00:05

Poison Dart už patrí k „hymnám“ a jej autorské korene siahajú do anglického undergroundu. Pochádza z ešte výraznejšieho albumu London Zoo, pod ktorý sa podpísal londýnsky producent Kevin Martin (The Bug je jedným z jeho hlavných projektov ) a label  Ninja Tune. Aj keď sa hlavný beat London Zoo nesie v štýle dubstepu výrazne hudboné spestrenie vytvára aj prímes dancehall, grime, hip-hop a noise.

Bažant Pohoda 2009 - V Trenčíne sa už stavia

21:04

Už len týždeň zostáva do začiatku multižánrového festivalu Bažant Pohoda. Tím Agentúry Pohoda zbalil svoju bratislavskú kanceláriu a vyrazil smer Trenčín, kde ho hneď po príchode na letisko privítala pestrofarebná dúha. Vo všetkých vyvolala spomienky na záver vlaňajšieho ročníka, keď počas rozlúčkového vítania slnka na záver festivalu rovnako dúha sfarbila oblohu nad celým areálom.

Red Bull Music Academy Infosession & Party

09:14

Už dnes o 20.00 sa v priestoroch Remix Klubu na Ventúrskej ulici v Bratislave pobavíte na tému Red Bull Music Academy a získate informácie ako sa na akadémiu prihlásiť, ako to tam celé prebieha a mnoho iných nemenej dôležitých info..  To všetko prezradia ex participanti RBMA. No a "po Infosession pôjde ruka hore a morálka dole"....

9.7.2009
štvrtok

Rozhovor s organizátorom festivalu AVIT "licence to screen" v Kežmarku

Rozhovor s organizátorom festivalu AVIT "licence to screen" v Kežmarku18:15

Prinášamé Vám rozhovor s jedným z organizátorov nevšedného festivalu o VJingu, spolu s workshopmi, ktorý sa koná v dňoch 22.-25.7.2009 v Kežmarku. Organizujú ho traja chalani Tomáš (CZ), Matthias a Josef (DE). S Tomášom sa porozprával Wakro a čo zistil si prečítajte v rozhovore...

DJ Top Chart - Badreport @ júl 2009

22:19

Júlová topka dnb DJa z Bratislavy.

4 Elements - rádio_FM v piatok 10.7.2009

18:44

Príjemný letný večer v opätovnej spoločnosti tej navyberanejšej elektronickej hudby môžete dnes zažiť opäť s 4 Elements a jej hosťami.

Rozhovor k Energy Power Mission: Nox Van Borg, Karloss, Jordy

17:28

Už túto sobotu 11.Júla sa na Mlýně ve Starém Městě u Uherského Hradiště uskutoční openair párty Energy Power Mission. Vystupujúcim djs sme minulý týždeň položili 7 otázok k tohtoročnému letu a taktiež k tejto openair párty. Teraz vám prinášame prvú čásť tohto interview. Na otázky odpovedali djs: Nox van Borg, Karloss a Jordy.

Sunshine open air na Duchonke: máme pre vás darčeky!

17:26

Noc na ktorú sa tak tešíme je čoskoro tu. Dlhé dni príprav a plánovania sa v sobotné poobedie zmenia na realitu a Duchonka zažije opäť po dlhšom čase poriadnu elektronickú akciu. Sunshine DeLuxe nie je len vždy kvalitne zostavený line-up. Opäť si potrpíme aj na detailoch a doplnkoch, ktoré by vás mohli potešiť a nadchnúť.

Dirty Bass open air 2009

17:20

Martinčania sa toto leto konečne dočkali tanečného festivalu na domácej pôde. 31. júla na nich čaká 15 hodín hudby a vyše 20 DJov z Veľkej Británie, Poľska, Česka a Slovenska. To všetko na najkvalitnejšom zvuku v strednej európe (Funktion-one), s masívnymi svetlami a lasermi, video-projekciou, ale hlavne v príjemnom a obľúbenom prostredí areálu Martinského Amfiteátra.

Silent Shore Records: Exkluzívna 5 hodinová rádio show!

16:40

Česko–slovenské vydavateľstvo Silent Shore Records pripravilo pre fanušíkov elektronickej tanečnej hudby jedinečný večer. Už tento štvrtok (9.7.2009) odoznie na vlnách rádia Discover Trance fm špeciálne narodeninové vydanie relácie Closer To You.

dnb.sk @ Subclub presentz Summer Edition - Posledné info

16:36

Poslednú akciu dnb.sk v Subclube pred veľkou letnou prestávkou odpálime v sobotu 11.7.09. O zábavu sa postarajú štyria domáci dji a headliner až z ďalekého, chladného, škandinávskeho polostrova.

Download_FM open air - Posledné info&Line up

16:23

Tajomstvo budúcnosti klope na zámocké brány. Už túto sobotu otvoríme deviaty ročník elektronického tanečného eventu Download_FM open air. Za vysokými hradbami ale aj okolo nich ožijú magické zákutia, otvoria sa tajné chodby, rozprúdi sa energia miesta, a čas splynie s mystickou prítomnosťou.

Download_FM open air - Kvíz!!! Cole, Noks a Good Mood

16:05

Pozor! Táto PR správa obsahuje emócie, nadštandardnú dávku sentimentu a spomienky! Nedozviete sa v nej síce žiadne tradičné informácie, ktoré patria do povinného „djského informačného spamu“, ale....

8.7.2009
streda

Milan Lieskovsky feat. Peter Bulík meets Janka Bajnoci – BLISS

Milan Lieskovsky feat. Peter Bulík meets Janka Bajnoci – BLISS12:25

Dokonalé šťastie – synonymum leta, pohody a slnečných dní... Alebo.. aj názov štvrtého tracku na albume Milan Lieskovsky, ktorý vznikol súhrou pozitívnych náhod a taktiež vďaka otvorenosti Milana Lieskovskeho, ktorý sa nesnaží svoje hudobné vnímanie zaškatuľkovať len na tanečné štýly.

Broken Beats News 5

Broken Beats News 515:44

Júlové vydanie noviniek zo sveta lámaných beatov.

Free Summer – Warm Up parties!

13:20

K pripravovanému festivalu Free Summer organizátori pripravili tentoraz až dve Warm Up party.

Machov remix na VIM Records

11:41

V nedeľu vyšlo na VIM Records nové EP nemeckému projetu I:LYKE s názvom ROUGH YAM, ktorý svoju produkciu charakterizuje ako London Bass Music. O breakbeatový remix sa postaral slovenský dj a producent Macho.

Leporelo má vonku tretí release

10:59

Po dvoch výberovkách prichádza na stále známejšom labely LEPORELO je tu 3jka. Je to prvá sólovka a na starosť ju má šéf a zakladateľ labelu Milos.

Headlinerom na Dnb stagei na Download_FM open air bude svetová špička drum&bass-u+slovenskí matadori!

10:54

Bez zbytočných slov si poďme predstaviť Drum&Bass stage, na ktorom Vás čaká príjemné obsadenie djs:)

Predstavujeme Radio 1 Take Control stage,ponúkame sety k stiahnutiu+zmena line-upu!

10:07

Dnes sa pozrieme na kvarteto z Radio 1 Take Control stage, na ktorom bohužiaľ dochádza k zmene: Na základe chyby bookingovej agentúry nedorazí Audio, ktorého nahradí Calyx. Trojlístok Commix, Spectrasoul a Temper D samozrejme platí.

MP3: Minimatica vol.112 mixed by DJ Cole (5.7.2009)

06:01

Príjemný večer v znamení kvalitnej nekomerčnej elektroniky je možné stráviť aj v rámci dnešnej ďalšej epizódy rádio show Minimatica.

Rádio_FM v tvojom meste

00:00

Rádio_FM organizuje od júla do septembra 6 akcií v slovenských mestách pod názvom Rádio_FM v tvojom meste. Môžete sa zabaviť a zároveň si vychutnať atmosféru, ktorú ponúka najkvalitnejšie rádio na Slovensku:)

7.7.2009
utorok

ReOrder: Dvojitý zásah do čierneho!

20:54

Slovenskému rodákovi ReOrderovi sa včerajším dňom podarilo dvojitým zásahom trafiť do stredu terča svetovej hudobnej tanečnej scény.

Join Da Beat records: Sťahuj Burn EP od Alimana

20:31

Aliman sa na Join Da Beat records predstavil pred necelým mesiacom ragga junglovým singlom Rudeboy Sound, a už vtedy nám bolo jasné, že to z jeho strany nie je posledné slovo.

Electronic Bitches „ Bude to fakt saigon!“

12:21

Hradhouse prináša ďalší rozhovor,tentokrát so skutočnými showmenmi:)

NUDANCE Broken Therapy 11 už túto sobotu v Poprade

12:11

Na najbližšiu sobotu odborníci z meteorologického ústavu predpovedajú riadnu smršť. A to smršť lámaných beatov na akcii Nudance Broken Therapy v Poprade.

MOONLIGHTING na DJGO.SK s DA MOONom a českým ORBITHom

12:01

Júlova epizóda rádiového programu MOONLIGHTING na slovenskom rádiu DJGO.SK bude hostiť residenta DA MOONa a českého hosťa ORBITHa, ktorý predstaví aktuálny zvuk párty Electra.

dnb.sk @ Subclub presentz Summer Edition

11:42

Poslednú akciu dnb.sk v Subclube pred veľkou letnou prestávkou odpálime v sobotu 11.7.2009!

7. narodeniny café Wave - Týždeň žúrok + súťaže o lístky

10:38

V prešovskom café Wave si pre Vás pripravili bohatý narodeninový týždeň. Výstava fotografií s vyhlásením víťaza z lomography workshopu, Satil Lead, PPE a Vili:am, Isobutane, VJ Laska a ďalší...

Drahosh a Pure na Download_FM open air + súťaž o víkendový pobyt v hotely Kráľova Studňa

10:06

Chutné pralinky a delikatesy už od začiatku! Pohladenia na privítanie, nežné dotyky a úsmevy. Šteklenie v nohách, pomalé vlnenie bokov a krčných stavcov.  To všetko je House music! Ochutnajte jej esenciálnu chuť...

6.7.2009
pondelok

Re:Flash 20.06.2009, Trnava, Flamengo - foto od Baďa

23:27Avízovaný prvý open air tento rok v Trnave pod názvom Re:Flash bol nakoniec pre nepriazeň počasia presunutý do útrob Flamengo baru. Na nálade a dobrej muzike to určite neubralo. Hrali podľa plánu skvelí Skank, Chucky a Facet. Fotil Baďo. Dík! ;)

Toky a Lieskovský si to rozdajú na Duchonke!

21:32

Slnečný event  Sunshine DeLuxe prichádza na legendárne miesto, kde sa slovo zábava na plný plyn skloňuje vo všetkých podobách.

NUDANCE Broken Therapy 10 fotoreport

19:47Vyčerpávajúci fotoreport z podareného desiateho pokračovania Nudance Broken Therapy v Poprade. Ospravedlňujeme sa za neskoršie uverejnenie. V sobotu žúrujeme opäť ;)

MP3: Kizzah - Hardstyle Scream 04

18:27

Kizzah mixuje jeden set za druhým. Aj tentokrát si pre Vás pripravil celkom slušnú nádielku hardstylu.

Energy Power Mission open air už tento týždeň!

12:21

Poďme si predstaviť kompletnú zostavu umelcov na plánovanú letnú openair párty Energy Power Mission, ktorá vypukne 11.júla 2009 na Mlýně ve Staré Městě na uherskohradišťsku.

Video: Junior Boys - In The Morning

10:27

Kto by nepoznal Junior Boys, samozrejeme aj vďaka Wilsonicu. Track " In The Morning" pochádza z albumu "So This Is Goodbye", ktorý vyšiel  pod značkou Domino Records (2006). Najbližšie ich môžete zastihnúť v Pražskej Roxy 4. augusta 2009...

SIGNAII_FM : 6.7.2009 - 100% slovenské vydanie!

09:15

Špeciálne slovenské vydanie SIGNAII_FM je konečne tu! Čaká na vás 16 trackov od slovenských producentov a niekoľko zaujímavých rozhovorov priamo s ich autormi. Úplne noví, ale aj rokmi overení slovenskí producenti dokazujú, že ich hudba stojí skutočne za to!

Dub Fx / live (UK) - Download_FM open air

08:46

Predstavte si, že sa prechádzate po námestí v Amsterdame, Barcelone, Londýne, Paríži alebo Melbourne. Ani si to neuvedomíte ale vaše kroky sú priťahované rytmom nesúcim sa po rozohriatom chodníku oblepeného roztečenou zmrzlinou alebo zacapkané od holubieho peria...

Freedom - Let´s go!

08:22

Posledená párty pred festivalovou sezónou sa odohraje už tento piatok (10.7.2009) vo vašom obľúbenom košickom klube Stars.

V sobotu si na Open Jazz Feste zahrá dvanásťročný bubeník

08:00

David Hodek – česko - slovenský hudobný unikát. Vo svojom detskom veku hrá na bicie, čo si vyžaduje obrovskú energiu. Hudba ho nie len baví, ale David ju aj cíti.

World Republic Session na Dance rádiu

07:59

V rámci letnej akcie nazvanej „Letná Exotika na Dance Rádiu“ si Michal Poliak do svojho programu World Republic Session privedie ďalšieho exotického hosťa.

4.7.2009
sobota

Summer Energy posilňuje line-up DnB stage!Sety k stiahnutiu+3D mapa areálu

15:37

Už za necelé tri týždne vypukne v areály veselského kúpaliska prvý ročník open air festivalu Summer Energy.A my Vám prinášame novinky a sety k stiahnutiu.

Voodee - Nudance 11 promo mix

00:57

Tento našlapaný setík namixoval pri príležitosti jedenásteho pokračovania broken beat žúrky Nudance banskobystrický dj Voodee.

3.7.2009
piatok

MP3: LE D.j. - Your smile (for Drom.sk)

14:01

LE D.j. namixoval exkluzívny drum and bass-ový set pre Drom.sk, pri príležitosti vystúpenia na Drom.sk afterparty po skončení hlavného programu multižánrového hudobného festivalu FestEasy 009 "licence to chill" v Kežmarku.

DJ Top Chart - Monoide @ júl 2009

11:09

Po krátkej pauze sa bratislavský DJ a producent vracia k hraniu a v mesiaci júl vyberá pre vás tieto tracky..

Underground 04 techno edition by hudri & kačenka

00:00V sobotu sa v Popradskom Rock fabricu rozpútalo štvrté vydanie elektronickej párty Underground. Tento krát s podtitulom techno edition.

Sunshine DeLuxe openair na Slovenskej IBIZE!

12:08

Leto sa rozbehlo v plnom prúde a my sme sa rozhodli, že naša slnečná žúrka si zaslúži vypáliť naplno a to priamo v horúcu letnú noc pod holým nebom. Prichádzame preto s ponukou, aká sa neodmieta.

Sunshine De Luxe v Steps clube v Trenčíne už túto sobotu!

09:39

Premiéra vynovených eventov Sunshine DeLuxe sa môže začať. Už túto sobotu sa v Stepse Trenčín rozbieha noc plná tanečnej hudby, ktorá roztancováva ľudí v najväčších metropolách a kluboch sveta.

Mansion v Radosti: Bighed a Grafik to roztočia

09:29

Už tento piatok sa v podzemí bratislavskej Radosti rozbieha noc Mansion.

Finálny program MIDI workshop stage

08:07

V sobotu 4.7.2008 sa na festivale Creamfields Central Europe uskutoční jeden z prvých workshopov na festivaloch v ČR. Stage, ktorý ponesie jednoduchý názov MIDI, sa ponesie v znamení prezentácii programov a hardware, s ktorým sa môžete stretnúť nielen pri DJských a live vystúpeniach, ale tiež pri domácom použití.

4 Elements - rádio_FM v piatok 3.7.2009

07:34

Naplno rozbehnutému letu ešte pridáme na obrátkach počas celého piatkového večera vo 4 Elements! K hudobným peckám pridáme aj našich skvelých hostí. Tým prvým bude dobre známy a za ostatný rok jeden z najaktívnejších českých producentov vôbec – Michal Poliak.

2.7.2009
štvrtok

Video: Leftfield - Afrika Shox

13:26

Leftfield bolo duo elektronických artistov a producentov sformované v roku 1989 v Londýne. Stali sa pioniermi vo svete intelligent dance music a progressive house a zároveň patrili k prvým, ktorý využili spojenie house music s dub a reggae. Ďalšie prvenstvo im patrí aj v rámci využitia live vokalných hostí spolu s Chemical Brothers a Underworld. Singel  "Afrika Shox" featuring Afrika Bambaataa pochádza z roku 1999.

 

Buď vážený hosť festivalu Hradhouse!

11:06

Poznáš dokonale kompletné obsadenie “hradebného” open airu Hradhouse? Tak máš z polovice vyhraté!

Bažant Pohoda 2009 – Prípravy vrcholia

12:51

Prípravy na letný multižánrový festival Bažant Pohoda vrcholia. Na trenčianske letisko už prvé kamióny začínajú dovážať potrebný materiál, kosia sa trávnaté plochy a tím Agentúry Pohoda, finišujúci so všetkými detailami, sa už chystá na odchod do Trenčína, kde sa bude vyše týždňa budovať areál, ktorý vlani privítal denne vyše 30 tisíc návštevníkov.

Zvolenské hradné múry sa budú otriasať v základoch pod taktovkou techno dvojice Collins&Behnam a slovenského Monoida!

12:02

Pozor! Ranná techno-rekonštrukcia nádvoria Zvolenského zámku začína už čoskoro! Storočné zámocké dlaždice obrúsime o pár milimetrov, v studni pribudne podložie z energetických drinkov, a omietku vyzdobíme pravými diamantmi...

Bassline radio show na tento štvrtok.

11:47

Nalaďte prosím svoje rádia, naklikajte internetové streamy a pripravte sa na ďalšiu jazdu. Pravidelná dvojhodinovka Bassline radio show na rádiu Sity a YES vám opäť ponúkne bohatú nádielku novej strhujúcej tanečnej hudby.

10 rokov Apokalypsy s párty E-motion na druhom pódiu!

10:31

Pre všetkých fanúšikov štýlu trance a techtrance určite skvelá správa. Pre každého, kto nikdy na E-motion nebol, určite tiež. Druhé pódium bude teda v kooperácii s touto klubovkou bohatou alternatívou hlavného “halového” techno/hardtechno pódia.

Lixx&Clive feat. Mc Aktiff : Live at SIGNAII_FM night

09:42

Nieje žiadnym tajomstvom, že Lixx a Clive si hudobne rozumejú. To, čo ich spája, je totiž deep drum&bass! Svoje sily dali dokopy aj v piatok 26.6.2009 v bratislavskom SubClube na akcii s názvom SIGNAII_FM NIGHT, kde odohrali svoj spoločný back2back set spolu s MC Aktiffom.

1.7.2009
streda

Video: Dokument Bažant Pohoda 2008

13:52

Na stránke festivalu Bažant Pohoda sa nedávno objavil dokument, ktorý geniálne zachytáva atmosféru minulého ročníka. Toto sa oplatí pozrieť...

DJ Top Chart - Teef @ jún 2009

12:49

DJ Teef: "Zdravím všetkých. V posledný júnový deň som zostavil túto topku a kedže v júli hrám na Slovensku na SunDance party na Domaši, tak týchto 5 trackov tam budete určite počuť. Verím, že sa vám táto topka páči a uvidíme sa na SunDanceee ;)"

Informácie a pokyny pre návštevníkov CREAMFIELDS CENTRAL EUROPE

14:28

Již tento víkend na letišti v Břeclavi vypukne druhý ročník festivalu Cremfields Central Europe! Brány festivalu se otevřou v 17 hodin a v průběhu celého víkendu se zde na 5 pódiích vystřídá téměř 100 DJs a kapel z různých koutů světa. Hlavním lákadlem je vokální trance v podání špičkových Above & Beyond a ATB.

SOUNDFORCE V REMIX BARE UŽ ZAJTRA!

14:24

Bon soirée! Konnichiwa! Francúzsko-japonské duo Bruyant & Tetsuo pozýva všetkých na pohodovú hudobnú kombináciu deephauz, groovy, jazzy n dubby minimal vo štvrtok večer do bratislavského Remix Baru! Ako hostí sme si tentokrát pozvali kamarátov z tnt_crew. Vstupné je free, prídte pozrieť.

Riaditeľ O2 Sázavafest: Jacksona som chcel na jubilejný 10. ročník

14:19

Ředitel O2 Sázavafestu, který 29. června slavnostně odtajnil na svých stránkách www.sazavafest.cz kompletní line-up prozradil, že se společně se svým týmem chystal oslovit Michaela Jacksona k vystoupení na jubilejním 10. ročníku festivalu. Proto se za Michaela bude na letošním největším českém multižánrovém festivalem v Česku držet minuta ticha.

Na novej nahrávke Beastie Boys zaznie hlas Boba Dylana

14:06

Na novej nahrávke newyorskej rapovej skupiny Beastie Boys zaznie hlas folkovej legendy Boba Dylana. Hip-hoperi totiž počuli muzikanta, ako chváli ich hudbu v rozhlasovej šou, ktorú uvádza. Aj preto sa rozhodli použiť jeho slová na pripravovanom albume Hot Sauce Committee Pt 2.

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch