Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DROM Spravodaj

Novinky od 1.6.2008 do 30.6.2008

30.6.2008
pondelok

Codered Open Air 2008: Breakbeat / techno / house / tekno stage - profily

15:09

V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme väčšinu vystupujúcich na druhom alias Breakbeat / techno / house / tekno stage.

Videosúťaž s Gayle San k Recapitulation

14:04

Na party Recapitulation vystúpi taktiež dáma "prvej ligy" techno music, rekordmanka v počtu predaných mixovaných CD na Audio recordingu, ktorá je šiestou najuznávanejšou zahraničnou DJkou Nemecka, zástupkyňa londýnského Pornography recordings, pôvodom zo Singapuru - určite si na ňu všetci spomináte ako na vynikajúcu headlinerku Apokalypsy LaserGame v roku 2003 - GAYLE SAN (Singapur).

Download_FM: Čarovňa Šapitó live stage

14:00

Asi poznáte ten pocit keď sa celý večer presúvate po akcii z flooru na floor ale čas je už pokročilejší a Vaším sluchovým orgánom tak ako aj dolným a horným končatinám sa zachcelo zdravého odpočinku ale nie ste pripravený ísť ešte domov.

28.6.2008
sobota

Disco TV 2008: GO EAST!

22:04

Najúspešnejšia slovenská tanečná party 21. storočia mieri na východ. Po niekoľkotisícových megadiscoshow v Bratislave prináša DISCO TV 2008 poriadnu dávku tanečného ošiaľu aj do Košíc. Prvý septembrový víkend zachváti metropolu východu veľký cirkus. Dokonca hneď dva!

Download_FM: hip-hop, broken, dubstep stage headliners

15:11

Päť MCs z Francúzska, Španielska, Pobrežia Slonoviny a dj. Nestačí? Dvaja mcs a živá kapela prezentujúca nový album. Nestačí?

27.6.2008
piatok

Rozhovor s DJ Bear-om k Sonne Edition 5

18:10

Prvního pána z tzv. drumíkářů jsme vyzpovídali DJe Beara ze Strobe bookingu. Tento chlápík mixuje již více jak 12 let. Jak se popral s otázkami se dočtete v rozhovoru.

4 Elements @ rádio_FM v piatok 27.06.2008

00:05

Ostatný víkend pred vstupom do dvojmesačnej prázdninovej sezóny oslávime ako sa patrí. Našim hosťom bude samotný promotér festivalu Creamfields Central EuropePavel Tesař.

Only house: piatková štartovačka začína

00:03

Pred sobotnou nakladačkou dobrých a veľkých akcií by sa patrilo kvalitne naštartovať. V piatok večer sa určite neoplatí sedieť doma, preto prímite našu pozvánku do obľúbeného Empire clubu v Pezinku.

26.6.2008
štvrtok

Lokal Life 008 - DJ Wenia tiež rozblalí svoj kufor na hrade

08:15

Priamo z Ostravy k nám zavíta Wenia - DJ a producent v jednej osobe... Má 28 a k drum and bassu sa dostal od tekkna. Čo viac môže fanúšik rýchlych nadupaných dnb rytmov a zvukov chcieť?

Dnešná Frisbee na TV Óčko bude v znamení Apokalypsy

18:38

Dnes, vo štvrtok 26.júna, bude celý diel Frisbee venovaný uplynulej Apokalypse Techno Congress.

Sunflower 2008 - Flash: "Budeme sa zabávať aj keby traktory padali."

13:19

Festival Sunflower je skoro pred dverami. Koho sme ešte nespomenuli? Jednoznačne troch najmladších DJov ktorí budú v 2ch prípadoch mať svoju premiéru. A v jednom prípade pôjde o ďalšiu skúsenosť. O kom je Reč?

AirPort festival - kompletný line up premiérovej časti

08:03

Dňa 22.8.2008 sa na letisku Trenčín uskutoční nová open air party s názvom AIRPORT festival, na ktorej si budú môcť clubberi vychutnať veľa žánrov elektronickej hudby na troch pódiách v podaní 25 djs z 5 krajín. Poďme sa pozrieť, kto všetko sa na trenčianskom letisku predstaví...

Download_FM - lineup na main floor

07:42

Producenti, djs, tradícia, ale najmä kvalita! Lineup, ktorého cieľom je pospájať zaujímavé s originálnym, tanečné s kreatívnym, slovenské so zahraničným! Základným "štýlovým" kameňom Main flooru bude minimal /techno/, elektro a progressive...

Signall_FM : Výzva pre slovenských drum&bassových producentov!

06:50

Produkuješ drum&bass, no zatiaľ o tebe veľa ľudí nevie? Myslíš, že sú tvoje tracky natoľko vymakané, že by ich mali počuť aj ostatní? Chceš dať o sebe vedieť, no nevieš ako? Potom možno hľadám práve teba!

25.6.2008
streda

Mini Lokal Life 008 v prvý prázdninový deň

13:46

Zahrievanie pokračuje a warm up-ka k multikultúrnemu festivalu Lokal Life 008 tentokrát v Dome na rohu, netradične v pondelok(30.6.08).

Download_FM: Drum&Bass stage headliners

04:46

Slovensko sa dočká návštevy jedného z najlepších djov na svete! 11.7.2008 sa na open airi Download_FM prvý krát na Slovensku predstaví Dj Friction vedúca postava anglického labelu Shogun Audio...

Profil headlinerov dnb.sk @ SubClub presentz

04:30

Posledné predprázdninové vydanie akcie dnb.sk @ SubClub presentz sa uskutoční v piatok 27.6.2008 a sľubuje luxusnú tancovačku ;-). Vôbec po prvýkrát na Slovensku predstavíme ako headlinera anglického dja a producenta Digitala, reprezentujúceho značky ako Moving Shadow, Renegade Hardware, Metalheadz, Function, Timeless, Citrus a mnoho ďalších. Ďalším headlinerom, rozlúčkového večera bude rakúska dvojka Snitch bros. Viac v profiloch...

Le Grande House opäť v MIAMI klube!

04:09

Od prvej party od Charlie Clubbers v žilinskom klube, sa nielen my tešíme na jej pokračovanie! A už čoskoro, sa po druhý krát predvedú rezidenti tejto úspešnej electronickej party.

Listen Leporelo @ Radosť chill out bar

03:39

Už dnes večer v bratislavskom Radosť chill out bare zaznejú minimalové aj groovy houseové tóny v znamení formácie Leporelo. Ppríjemné počúvanie...

Videosúťaž Recapitulation @ Luke Slater

01:17

Apokalysa team prichádza s viedosúťažou v rámci dlhopirpravovaného projektu Recapitulation. Stačí len správne odpovedať a byť medzi najrýchlejšími...

Minimatica @ Digitally Imported (25.06.2008)

00:20

Do stredajšieho večerného vysielania relácie Minimatica som vybral 20 noviniek, z ktorých vám predstavím formou krátkeho popisu tie, ktoré sú najzaujímavejšie z celého setu. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

EBM NIGHT @ Elektronická hudba vo fotografii

00:08

Pozývame Vás na vernisáž spojenú s party pod názvom EBM NIGHT. Na výstave uvidíte výber toho najlepšieho z tvorby fotografa Jana Krumla, ktorá odráža energiu a atmosféru vystúpení projektov ako sú Klangstabil, Hypnoskull, Xabec, alebo Laibach.

24.6.2008
utorok

And now for something completely different @ Subclub

17:48

Slnko svieti, voda láka... na kameni žaba kváka. Že vraj ešte pred rozpŕchnutím sa na prázdniny, dovolenky sa treba prísť kvalitne zabaviť. V príjemnom chládku bratislavského SubClubu posledný pred prázdninový víkend po dlhšej dobe vaše uši osvieži občasník ...and now for something completely different.

Rozhovor s Jamie Odell k Music Is Everything

08:54

Jimpster – jeden z mnohých pseudonymov, pod ktorými tvorí a vydáva Londýnčan Jamie Odell. Pre ľudí motajúcich sa okolo klubovej scény je tento jeho pseudonym tým najznámejším. Pri príležitosti jeho návratu na [music is everything] vám prinášame rozhovor s týmto výnimočným DJom a producentom.

Kto sú DJ Casa a Thomas Schneider?

07:44

Už túto sobotu sa uskutoční v Galante Open Air Festival Sunflower. Na dvoch stagoch vystúpi 11 DJ-ov z 4roch krajín sveta. Celá party bude obohatená o Laser Show, Videoprojekciu, očakávať môžete masívny zvuk, príjemné prostredie a priatelskú atmosféru. Prinášame Vám krátke info o performeroch, ktorých budete mocť na živo počut na tejto party.

10 rokov Slovakia promotion

00:11

Produkčná a bookingová agentúra Slovakia promotion k 10-temu výročiu svojho pôsobenia na domácej tanečnej a hudobnej scéne pripravila pre všetkých tých, ktorí zažili ale aj nezažili atmosféru zábavného komplexu Bajkal výnimočnú party s DJmi, ktorí v tomto zariadení v minulosti vystúpili a postarali sa o výbornú tranceovú hudbu a tanečnú eufóriu.

23.6.2008
pondelok

SIGNAII_FM : 23.06.2008

14:42

Z Ruska cez Anglicko do USA. Asi tak by sa dalo charakterizovať aktuálne vydanie drum&bassovej show SIGNAII_FM. Kvantita kvalitnej produkcie si za posledné roky udržuje vysokú latku a práve preto si teraz budete môcť vypočuť výborné tracky, ktoré zatiaľ v SIGNAII_FM priestor nedostali.

Apokalypsa team predstavuje nový projekt: "Recapitulation"

13:51

Nastal čas, predstaviť vám projekt, ktorý Apokalypsa team dlho pripravoval. Nech sa páči, tu ho máte...

Bassline radio show: s Festerom o BeeFree.

01:19

Tak ako minulý rok, aj tento sme dali priestor na odprezentovanie všetkých informácií o pripravovanej mega party BeeFree. Za realizačný team tejto akcie prehovorí Fester.

Download: Noks & Good Mood na Výlete „Rotor2008“

01:08

Výlet obsahuje breakbeat, elektro, garage a experimentálne plochy! Pred posluchom si prosím prečítajte nasledujúci text!

Skús to kreatívne s novým webom DJ Schimek-a!

00:10

Motivácia, inšpirácia a očarenie hudbou DJa Schimeka prežívajú vrchol čo vytvorilo ideálnu chémiu pre vytvorenie nového webu www.djschimek.com.

22.6.2008
nedeľa

Fotky z APOKALYPSY Techno Congress od ag3nTta

Fotky z APOKALYPSY Techno Congress od ag3nTta19:49Priznám sa, že po mojej technickej foto-stránke to tentokrát moc nevyšlo a tak je fotoreport značne hendikepovaný. Tento diel Apokalypsy hodnotím aj napriek tomu veľmi pozitívne. Za najlepší DJs výkon pokladám vystúpenie The Adventa, ktorý hral techno čo mi sedelo ako "riť na nočníku"!
20.6.2008
piatok

Bristol BWO! 21. júna 2008 v Bratislavskom Subclube

00:10

Sme späť a opäť vám ponúkame niečo mimoriadne: Bwo bwo! Dramaturgia a okolnosti privedú do Subclubu 21. júna hostí z Bristolu, partnerského mesta Bratislavy vo veciach aktuálnej mestskej hudby.

4 Elements @ rádio_FM v piatok 20.06.2008

00:08

Leto a spolu s nim aj festivalová atmosféra sa nám začína roztáčať naplno. Nie náhodou, preto bude našim hosťom dj Sabiani, ktorý je pevnou súčasťou lokálneho festivalu, ktorý už niekoľko rokov rezonuje v okolí Nitry.

[[[TRIDENT69 : last info + line-up

00:06

Už zajtra sobotu 21. júna sa v klube Reset/PARTYzanske odohrá oslava šiestych narodenín značky [[[TRIDENT. Prinášame všetky dôležité informácie a taktiež presný časový rozpis všetkých vystúpení...

Music is everything: 27.06.2008, Elam klub

00:05

Jamie Odell aka Jimpster vystúpi v piatok 27.6.2008 na klubovej noci
[music is everything] v bratislavskom elam klube. My vám pri tejto
príležitosti prinášame jeho biografiu.

Sunshine de Luxe: Pripravte sa na žúrku!

00:03

Piatkový večer bude Trenčiansky club Steps v znamení slnečného eventu. Jeden z nakrajších clubov rozžiari zoskupenie Bassline productions kvalitnou tanečnou muzikou.

19.6.2008
štvrtok

Supergroove party s DJT Project 28.6.2008

00:01

Sympatická klubovka Supergroove pokračuje. Na severovýchod prijalo pozvanie zoskupenie dvoch ľudí, ktoré poznáme pod pseudonymom DJT Project.

Sunflower 2008 - Mercury & Solace hlási unikátny kúsok

08:39

Mercury & Solace máte možnosť počúvať na vlnách rádia protonic.sk každú nedeľu od 22.00 do pol noci, kde protagonisti tejto relácie predstavujú novinky zo sveta electronickej hudby. Zvykom býva hosťovanie svetoznámych, ale aj menej známych DJ-ov, ktorí dostavajú šancu prezentovať svoje umenie.

Creamfields Centra Europe: drum and bass

06:52

Drum and bass fičí. Drum and bass je u nás stále na vzostupe. Drum and bass patrí na hlavné pódium. Áno. Organizátori festivalu Creamfields Central Europe majú drum and bass radi a tak koncertný Live stage premení o polnoci na obriu DnB arénu.

[[[TRIDENT69 "6th anniversary" - narodeninové tričká !

06:29

Značka [[[TRIDENT oslávi 6. narodeniny už túto sobotu 21. júna. Na masívnej birthday party v klube Reset/PARTYzanske s headlinerom Total Science bude možné získať aj čosi naviac...

Drumandbass party v útrobách Kežmarského hradu

02:55

V sobotu bude v Kežmarku drumandbass ale tentokrát nie v starej známej Ponorke. Club 24 & RelaX crew Vás pozývajú na "Basstation".

SMS a MMS z festivalu Bažant Pohoda ZADARMO!

00:44

Bezplatné SMS a MMS správy svojim priateľom a blízkym budú môcť posielať zákazníci O2 počas festivalu Bažant Pohoda z trenčianskeho letiska. Neobmedzené množstvo bezplatných SMS a MMS môžu posielať do všetkých sietí počas celej doby trvania festivalu, ktorý sa uskutoční v dňoch 18.-19.7.2008

18.6.2008
streda

Mini Lokal Life 008 Warm up - Zahrievanie začína

00:05

Zahrievacie kolá a prípravy na najhustejšiu žúrku pod Tatrami začínajú práve tento víkend prvou akciou:

Coldharbour Nights - Rozhovor s Nifrou

01:22

Už onedlo začína ďalší codlharbour. Ako bolo spomänuté pozvanie ako hlavný hosť prijala Nifra. Pre tých ktorí sa pýtajú o koho ide sme pripravili nasledujúci rozhovor v ktorom sa vám budeme snažiť aspoň trochu priblížiť túto mladú a talentovanú dievčinu.

Only House - 27.06.08, Empire Pezinok

00:56

Pezinský club Empire sa stáva čoraz obľúbenejším miestom pre kvalitnú clubovú zábavu. K rozbehnutej Bassline party pripájame ďalšiu možnosť na tancovačku v štýle house music.

[[[TRIDENT69 "6th anniversary" - profil TOTAL SCIENCE

00:10

Už túto sobotu 24. mája sa v klube Reset/PARTYzánske odohrá oslava 6. narodenín značky [[[TRIDENT. Ako hlavná hviezda vystúpi reprezentant anglického dua TOTAL SCIENCE, ktorého bio si teraz predstavíme…

Apokalypsa Techno Congress - Záverečne informácie

00:10

Apokalypsa sa nezadržateľne blíži, a preto je navyšší čas na nahliadnutie do posledných informácií. Nezabudnite - Apokalypsa, 20. júna 2008, Bobycentrum, Brno.

Minimatica @ Digitally Imported (18.06.2008)

00:08

Po týždni sa ku vám znovu prihováram s mojou pravidelnou reláciou Minimatica. V dnešnej častí vám poukážem 2 hodinovým setom na to, ako sa skvelé dokážu vzájomne nadväzovať a dopĺňať štýly ako minimal-house, tech-house s melodickým a veľmi príjemným deep-housom.

Download_FM @ Zvolenský zámok - 11.7.2008

00:06

Producenti, djs, tradícia, ale najmä kvalita! Je jasné, že úspešná párty potrebuje niekoľko základných veci: kvalitných hudobných hostí, šťastných a spokojných ľudí, zaujímavý, príjemný, bezpečný priestor a spoľahlivé služby.

17.6.2008
utorok

Posledná rozlúčka

11:40

Kdeže, nikto neumrel ;-), to sa nám len končí klubová sezóna, školský rok, začínajú prázdniny, obdobie festivalov a open airov, preto je čas rozlúčiť sa so svojim obľúbeným klubom. Chceš poriadne osláviť vysvedčenie, maturity, skúšky, alebo si len naposledy pred prázdninami zájsť do klubu? SubClub zatvára svoju bránu na celé 2 prázdninové mesiace až do septembra, je na mieste vystrojiť poriadny žúr, oslavovať a zároveň sa rozlúčiť.

Spoznajte časový lineup APOKALYPSY 29

06:39

Veľkú dilemu sme mali hlavne s "new rookies" Apokalypsy, a to práve s DJmi Noisom alebo Jay Beckom. Aj keď obaja majú potenciál pre neskorší nástup, usúdili sme, že "Brňák" by mal odštartovať "brnenskú" mega akciu Apokalypsa.

Prechádzka hudobným vývojom so Sashom a Johnom Digweedom

00:09

Sasha a John Digweed patria medzi najvyťaženejších DJov súčasnosti. Ich vystúpenia patria medzi to najlepší, čo je možné vidieť na tých najväčších a najznámejších festivaloch po celom svete. Na ich vystúpenia sa tešia desiatky tisíc ľudí.

BeeFree 08: augustové tanečné šialenstvo v Hornej Strede!

00:08

Najväčší festival tanečnej hudby bude aj tento rok v Hornej Strede. Tridsaťšesť hodín hudby, štyri hudobné pódiá, takmer 150 dídžejov, tisíce tancachtivých šialencov. Tak bude vyzerať prvý augustový víkend pod hlavičkou UPC MUSIQ SUMMER.

16.6.2008
pondelok

Fotky z warm upu Apokalypsy od styfka

Fotky z warm upu Apokalypsy od styfka23:01Skvelé výkony DJs, skvelá atmosféra, skvelá zábava. To všetko na party Apokalypsa Warm Up, ktorá sa tentoraz presunula na východ Slovenska do Košíc.

Program Bassline radio show na radiu Sity

12:53

Prvá hodina prinesie záplavu pestrej tanečnej muziky. Naša relácia podporuje aj slovenské mená a tie budú v prvej hodine hneď dve. Prinesieme horúce novinky v podobe minimixu a v druhej hodine pokračujeme v non-stop mixovaní. Očakávajte hodinovku pätnástich house trackov ako stvorených pre toto leto.

Súťaž o voľné vstupy na Totálny Štýl v SubClube

12:23

Na akcii MilkShake * Totálny Štýl tento piatok v SubClube zahrá okrem Veca aj takmer belgičan Pussy Kontrol z Leporela a rezidenti akcie MilkShake Milosh a Skank.

15.6.2008
nedeľa

Promo set "Sunny Fusion" od Djane Eruvie

00:11

Po dlhšej dobe sa k beatu opäť hlási mladá popradská Djane Eruvie a prináša Vám svoj aktuálne slnečný setík, presne vystihujúci obdobie leta, ktoré sa u nás rozbieha naplno.

Nemecké duo Booka Shade na Creamfields Central Europe v Břeclavi

01:59

Už 12. júla vystúpi na Creamfields Central Europe kapela, ktorej live show je svetovou kritikou označovaná ako „najviac vzrušujúca živá show, akú môžete v dnešnej dobe vidieť a hlavne počuť!“

Slovak DJ kvalita na Birthday párty s podtitulom House Feeling - 4–5.7. 2008 – Power Club

01:02

Piatok 4.7.2008 prináša Slovak DJ kvalitu!!! Dámy a páni dovoľujeme si vás pozvať na 48 hodinovú Birthday párty s podtitulom House Feeling.

14.6.2008
sobota

Wilsonic 2008: je to za nami

01:17

V piatok a sobotu, 6. a 7. júna sa na bratislavskom Tyršovom nábreží odohral ďalší ročník festivalu Wilsonic. Stretnutie priaznivcov inej hudby, ktorá nerezignovala na myšlienku a vlastný názor, sa v Bratislave uskutoční zase o rok. Za príjemne strávený ročník 2008 návštevníkom ďakujeme.

Coldharbour Nights 21.06.2008 @ Stars Club, Košice

00:16

Pozor! Všetci milovníci kvalitnej hudby a nadupaného progtranceu. Bíži sa ďalšie pokračovanie COLDHARBOUR NIGHTS.

13.6.2008
piatok

Fotky z Oxygen Party od madmiss

00:20Fotky z daľšej časti Oxygenu, ktorý sa konal prvú júnovú sobotu (7.6.2008). Netradične sa v Dopleri hralo techno v podaní djs Luka Slatera, Hifi Princess, Jon Rundella, Breetha a Michala Poliaka. Techno žúrka ako má byt, keby....

4 Elements @ rádio_FM v piatok 13.06.2008

00:15

Večer s 4 Elements od 20. hodiny sa bude niesť zmesou djov z troch rozličných štátov. Svoje počiny za ostatnú dobu - a nie je ich málo, nám príde predstaviť Michal Poliak, ktorý sa teší priazni nielen Slovenského publika.

Vec bude naozaj hrať house

00:10

A nielen on a nebude sa hrať iba hauz, ale rôzná iná kvalitná elektronická, prudko tanečná hudba. Celé sa to udeje na akcii MilkShake * Totálny Štýl budúci piatok 20. júna v bratislavskom SubClube.

12.6.2008
štvrtok

Ďalšie mená podzimnej Transmission

19:57

Již třetím rokem baví tisíce fanoušků elektronické hudby megaparty Transmission, jejíž páté pokračování proběhne 8. listopadu v pražské O2 Areně. Před nedávnem byli zveřejněni první účinkující, holandský projekt Rank 1 a italský producent Giuseppe Ottaviani, kteří na Transmission vystoupí živě. Nyní se dozvíme jména dvou dalších.

RE:FLASH: Benepop djs vs. Chucky už túto sobotu

11:08

Benepop djs na party Re:Flash, ktorá sa uskutoční už túto sobotu 14.6.2008 v martinskom klube Pistol Pistol.

Datarhythm NDM Night v piatok v Subclube - download music: Neurotron

06:21

Nemčinári pozor! Jedným z Vašich neštastí tento piatok môže byť neprítomnosť v bratislavskom Subclube, kedže tam naživo zahrá André Kroenert, polovica germánskeho projektu Neurotron, mozog hudobného vydavateľsta Night Drive Music a jeho sublejblov "26-00", "Cosmic Playroom", "Third Wave Music" a "Schrimps and Chips"(a čerstvý tato:).

Sunshine De Luxe 20.06.2008 - Peter Smak na download

00:50

Leto sa práve začalo a s ním aj množstvo príležitostí pre všetkých priaznivcov dobrých párties. Bassline productions v novom šate predstavuje 20.6.2008 štýlovú párty Sunshine De Luxe v jednom z najkrajších klubov na Slovensku, Steps clube v Trenčíne.

Download Drum&bass warm up party v piatok 13.7.2008

00:32

Piatok 13. a warm up party open airu Download. Ako sa dostanem do World klubu? Kto sa kedy predstaví? Čo môžem na party čakať? Odpovede sú tu.

Clubber In The House 27.06.2008 @ Subway, Poprad

00:25

ThomasDeXter & Sai ako vinyloví DJ neustále prezentujú myšlienku „real house is not dead",. Nedali sa strhnúť novými trendmi, čo im niektorí ľudia zazlievajú. Avšak ako z mála na slovenskej scéne ostávajú verný ortodoxnému soundu.

11.6.2008
streda

Minimatica @ Digitally Imported (11.06.2008)

00:20

V dnešnej časti Minimaticy vám v krátkosti predstavím 7 tipov na zaujímavé skladby, ktoré budete môcť počuť vo vysielaní minimalového kanálu radia Digitally Imported - www.di.fm/minimal už dnes večer. Takže ktoré sú to.

Inferno Boom Fest present Clubber stages

00:20

25.7.2008 a 26.7.2008 sa v martinskom Amfiku uskutoční dvojdňový festival s názvom Inferno Boom Fest. Na 3. stageoch popri hudobných štýloch akými sú Rock, Hiphop, Reggae, Ska či Punk dostane bohatý priestor aj elektronická hudba.

České live-ko Michala Poliaka na Apokalypse Techno Congress

00:15

Velmi často nám chodí od Vás emailové dotazy, z čeho český producent a Dj Michal Poliak bude své historicky první LIVE vystoupení hrát.

Neurotron live! na Datarhythm Night Drive Music Night v Subclube

00:10

Už v piatok v hudobnom otvore - bratislavskom Subclube budú znieť tóny z nemeckého vydavateľstva Night Drive Music. Toto úspešné vydavateľstvo založil André Kronert alebo NEUROTRON, ktorý sám na tejto klubovej noci vystúpi. Jeho hlavné míľniky sú tu:

10.6.2008
utorok

DJ Top Chart - Click Joe @ jún 2008

00:01

Ako to aktuálne vyzerá u nášho českého seseda v kufri tento mesiac je už jasné ;)

Facet v komikse - Faccetoni & Felski na Kube

00:00

Ako zatočiť s myšlienkou, hoci aj absurdnou? Jednoducho. Tak ako si zmyslíte. V Poprade sa začalo rodiť v jeden večer dobrodružstvo. Komiksovo podaný príbeh, ktorého dej sa odohráva na kubánskej Havane.

Le Grand Open Air 20.06.2008 @ Club Caribic, Prievidza

07:10

Už 20.6.2008 sa na upravenom parkovisku pred clubom Caribic odohrá skvelá letná party Le Grand Open Air.

Posledné 3 zohrievačky pred Apokalypsou

07:02

Posledné 3 zahrievačky na Vás čakajú v meste Košice s hlavným ťahačom Ian Voidom, Otrokovice navštívi Miša Salačová, klub Krankenhouse v Trenčíne "ovládne" Dj Jerry.

Kto je kto 2. vetami: DOWNLOAD open air - DnB warm up party

01:00

Piatok 13. sa blíži a s ním aj DnB warm up party open airu Download. Vo "vyzdobených" priestoroch WORLD klubu sa predstaví: Im Cyber, Elwira, Clive, Kubo, 4Bid Soak, Dvk, Rudlo a Mc Marker. Kto je kto 2. vetami. Nech sa páči.

RE:FLASH: Benepop vs. Chucky @ Pistol Pistol 14.6.2008

00:03

Klub Pistol Pistol predstavuje RE:FLASH!"Deep groovy retro elektro minimal techauz disco" v podaní Benepop djs už túto sobotu 14.6.2008.

B!YA BASS presents mini Lokal Life Warm Up

00:01

Party na spiši spojená s predpredajom vstupeniek na festival Lokal Life 008 za výbornú cenu.

9.6.2008
pondelok

Fotky z Wilsonicu 2008 od Petra Simonika

Fotky z Wilsonicu 2008 od Petra Simonika14:06Prinášame vám prvé fotky z festivalu Wilsonic 2008, ktorý sa konal v dňoch 6-7. júna 2008 na Tyršovom nábreží v Bratislave. Foto by Peter Simonik.

Justice na Szigete 2008

Justice na Szigete 200805:00

Ďalšou ponúkanou lahôdkou na festivale Sziget 2008, ktorú vám priblížime, je formácia Justice. Toto elektronické hudobné duo sa predstaví 17. augusta v MasterCard Party Arene.

Fotky z Wilsonicu od hudriho a kačenky

14:07Festival Wilsonic sa rozohral na Tyršovom nábreží za sprievodu intenzivného dažďa, ktorý akoby prorokoval hustú wilsonikovskú atmosféru. (foto z prvého dňa)
8.6.2008
nedeľa

DJ Top Chart - Bigfish @ jún 2008

00:00

Bigfish prezentuje inteligentnú tanečnú zábavu, ktorá nepodlieha mainstreamu a ktorej sa na Slovensku nenúka toľko príležitostí vychutnať si ju vo víre svetiel a superzvuku, tak buďte v pozore. Aj tam na záhorí ;)

Beach @ Den Haag, Holandsko

00:10Fotografie z pláže v holandskom meste Den Haag ponúkajú náhľad nielen na samotnú pláž, ale aj na stálu expozíciu "SprookjesBeelden aan Zee" (Obrazy rozprávok pri mori). Jej autorom je Tom Otterness a verejnosť ju može obdivovať od roku 2004. Odvtedy sú tieto "rozprávkové sochy" neodmysliteľnou súčasťou pobrežia Scheveningenu.

» Mini info

7.6.2008
sobota

House Feeling 4 @ 5.7.2008 – Power Club

22:28

Housový život sa v meste Stará Ľubovňa naozaj prebudil. Boli to síce ťažké začiatky, ale podarilo sa.

Flora & Fauna - DJ Breeth v sobotu 14. júna v Plesnivci

17:09

Predprázdninové tanečné kolečko v duchu výbornej hudby a nálady sľubuje tatranská klubová stálica, ktorú už pár rokov značkujeme menom Flora & Fauna. Tentokrát with DJ Breeth.

[[[TRIDENT69 „6th anniversary“ - kompletný line-up

00:10

Termím oslavy 6. narodenín [[[Tridentu a jej headliner (TOTAL SCIENCE [uk]) už je známy. Teraz je najvyšší čas predstaviť Vám aj masívny finálny súpis účinkujúcich...

Nová open air party na Slovensku !!!

00:05

Rozmýšľali ste už ako ukončiť letné prázdniny? My sme to urobili za Vás a pripravili sme niečo veľmi zaujímavé.

Apoklalypsa ako dokument na TV ÓČKO

00:03

Áno, na Apokalypse Techno Congress, ktorá sa koná 20. júna v brnenskom Bobycentre, sa bude natáčať dokument mapujúci prípravy i samotný priebeh tohoto dielu.

6.6.2008
piatok

Ako na festival Wilsonic?

00:15

Už dnes sa na bratislavskom Tyršovom nábereží začne festival nielen elektronickej hudby Wilsonic. V príjemnom prostredí Dunaja, petržalského nábrežia, Sadu Janka Kráľa a Starého bratislavského mosta sa uskutoční festival, ktorý nerezignoval na dobrú a aktuálnu hudbu.

Bassline party 7.6.2008, Pezinok - posledné info!

00:50

Sobotná noc v clube Empire bude patriť malému festivalu DJov. Line up DJov bude gradovať už od deviatej hodiny, kedy sa to celé rozbieha.

Live prenos z party Clubber in The House - Carlos Caffe, Stará Ľubovňa

00:40

Pre všetkých čitateľov dromu máme super správu. Na Santamusic rádiu si môžete vypočuť LIVE prenos z party Clubber in The House.

Získaj 2 x vstup na Download DnB warm up party

00:20

Dňa 13.6.2008 sa uskutoční Drum&Bass warm up party open airu Download. Download team pre vás pripravil súťaž o 2 voľné vstupy na túto party.

4 Elements @ rádio_FM v piatok 06.06.2008

00:10

Tento týždeň sa budeme venovať nielen skvelej hudbe rozličných žánrov, ale dáme priestor aj dvom djským pánom z Českej Republiky.

5.6.2008
štvrtok

The Hacienda club & Factory Records

The Hacienda club & Factory Records05:00

Fac 51 Haçienda, alebo jednoduchšie povedané Hacienda, bol názov nočného klubu v meste Manchester v Anglicku. Počas 80. a 90. rokov patrila k najlepším a najznámejším klubom na svete. Navštíviť ju, bolo niečo ako zúčastniť sa revolúcie. Hacienda, skutočná "katedrála" – miesto zrodenia rave culture, miesto, kde hudba predstavovala jedinečný životný štýl...

Najlepšie odpovede - Alex Karakasis, Candy Cox a Jeff Amedeus

22:40

Neviem, či to majú ženy v niečom jednoduchšie, ale vzhľadom k tomu, že sú napríklad citlivejšie než muži, majú (niekedy) väčší talent nadviazať ten správný kontakt s publikom(Candy Cox).

Mistabishi v rozhovore k Beatz.33

08:44

Rozhovor s headlinerom akcie BEATZ - Mistabishim sa skrýva pod nadpisom. Čítajte a čakajte nečakané, nielen v nasledujúcich riadkoch, ale ale aj v piatok v trnavskom ArtKlube.

Na 6. narodeninách [[[TRIDENTu vystúpi TOTAL SCIENCE !

07:16

Určite už mnohí z Vás zaregistrovali zverejnený dátum oslavy 6. výročia značky [[[TRIDENT, ktorá sa odohrá sobotu 21. júna v klube Reset/PARTYzánske. Odhalujeme teraz meno hlavnej hviezdy tejto party...

Wilsonic vyznačuje Bratislavu na mape sveta!

07:14

Festival Wilsonic je svetovým top festivalom.

Slovensko zažije ďalší Oxygen so svetovým line upom

00:08

(Mediazona) Táto známa party sa dlhodobo drží na prvých priečkach popularity medzi tanečnými akciami na Slovensku. Po obrovskom úspechu DJov ako Marco V či Sander van Doorn bude Oxygen hostiť hneď niekoľko svetoznámych umelcov.

Sunshine De Luxe 20.06.2008 @ Steps, Trenčín

00:07

Bassline Production prináša do mesta pod hradom ďalší zo série luxusných eventov. Sunshine party s podtitulom De Luxe je nová clubová noc určená pre fanúšikov kvalitnej house music s potrebou baviť sa na úrovni v príjemnom prostredí.

Wilsonic aj v mobilnom telefóne

00:02

Už o jeden deň, tento piatok a sobotu, odštartuje na bratislavskom Tyršovom nábreží festival Wilsonic. Festival nielen elektronickej hudby v spolupráci s O2, generálnym partnerom podujatia, pripravil niekoľko technologických vylepšení, aby sa ešte viac priblížil svojim návštevníkom.

4.6.2008
streda

Datarhythm Night Drive Music Night 13.júna v Subclube

00:40

V piatok 13.júna 2008, týždeň po festivale Wislonic, sa v bratislavskom Subclube uskutoční noc nemeckého vydavateľstva Night Drive Music. Pri tejto príležitosti na pódiu naživo vystúpi zakladateľ a šéf labelu NDM André Kronert známy ako Neurotron.

2.6.2008
pondelok

Autokros po Trenčiansky

00:00Rinčanie plechov, odtrhnuté blatníky a burácajúce motory starých škodoviek a ich dobovo príbuzných "tátošov". Tak takto nejako vyzerá bezocar autokors ktorý sa už takmer pravidelne koná na trenčianskej autokrosovej dráhe. Domáci majstri a zároveň jazdci sa na svojich upravených vozoch postarali o skvelú zábavu a taktiež dokázali, že aj zo starého zdanlivo nepoužiteľného auta sa dá ešte vydolovať slušná dávka výkonu...

Zvoľte požadované obdobie

  • 2016
    • január
    • február
    • marec
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august(1)
    • september
    • október
    • november
    • december
  • 2015
    • január
    • február
    • marec(1)
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Podporujeme

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch